Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 26. tammikuuta 2018

Huonot uutiset muuttuvat hyviksi tänäpäivänä Jumalan ansiosta, joka kääntää pahan hyväksi!

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka käsittelee menneen viikon huonoja uutisia ja tuo sitten esille hyviä uutisia näiden huonojen uutisten seurauksena. Tässä nimenomaan näkyy Jumalan kaikkivaltius, ettei paha pääsisi lopulta voitolle maailmassamme. Raamatun profetioissa on ennustettu paljon pahoja asioita tapahtuviksi viimeisinä päivinä, mutta nämäkin ovat vain merkkejä siitä, että Saatanan hallinta ihmisistä on pian päättymässä kun kuningasten kuningas, eli Jeesus Kristus, on tulossa pian takaisin maan päälle perustamaan tuhatvuotisen rauhanvaltakuntansa, jolloin Saatana on kahleissa ja sidottu. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – January 21st, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 21.1.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-01-21.pdf

Pastori J.D. kertoo siitä, kuinka Jumala muuttaa kaikki huonot uutiset, jotka on tarkoitettu pahalle, hyviksi tämänpäivän maailmassa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä käsittelen ensin sitä, minkä näen huonoina uutisina ja sitten kerron hyvät uutiset huonojen uutisten seurauksena.
- Näin koska vain Jumala voi ottaa sen, mikä on tarkoitettu pahalle ja tekee sen hyväksi monien ihmisten pelastukseksi.
- Yksi syvällisimmistä esimerkeistä, kun Jumala tekee näin, on Joosefin elämä, jossa paha näytti vallitsevan yli 17 vuotta.
1. Moos. 50:20 (KR 33/38)”Te tosin hankitsitte minua vastaan pahaa, mutta Jumala on kääntänyt sen hyväksi, että hän saisi aikaan sen, mikä nyt on tapahtunut, ja pitäisi hengissä paljon kansaa.”
- Aloitan ensimmäisellä tällaisella tapauksella, joka on tuonut jakaantumisen Yhdysvalloissa, josta ei ole paluuta ja joka mahdollisesti johtaa kaatumiseen.
Eilen heräsimme hallinnon sulkemiseen ja ”naisten marsseihin”, joita tapahtui kaupungeissa ympäri maata. Breitbart julkaisi artikkelin hallinnon alasajosta, jossa Pennsylvania'sta kotoisin oleva republikaani Lou Barletta syyttää demokraatteja laittomien siirtolaisten laittamisesta Amerikan kansalaisten edelle, ollen teko, jota on kutsuttu nimellä, Schumer’s Shutdown. ...Perjantai-iltana, Senaatin Demokraatit, mukaan lukien Schumer ja senaattori Dick Durbin (D-IL), sekä senaattori Lindsey Graham (R-SC) ja senaattori Jeff Flake (R-AZ), äänestivät rahoitukseen liittyvää budjettilakia, jolla estettäisiin hallinnon sulkeminen, vastaan, koska se ei sisältänyt yleistä armahdusta ainakin 3,5 miljoonalle laittomalle siirtolaiselle ja heidän laittomille siirtolaisvanhemmille.

Barletta vastasi nopeasti päätökseen sulkea liittovaltion hallitus laittomien siirtolaisten takia, kirjoittaen Twitteriin: ”He pikemmin sulkisivat lasten sairausvakuutuksen ja armeijan rahoituksen antaakseen laittomille maahanmuuttajille armahduksen.” Sitten hän myöhemmin twiittasi vielä, Demokraatit: laittomat maahanmuuttajat > Amerikan kansalaiset.
Matteus 12:25 (KR 33/38)”Mutta hän tiesi heidän ajatuksensa ja sanoi heille: "Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä.”
- Toinen tapaus on se, että liittyipä vääriin hälytyksiin Havaijilla ja Japanissa jotain enemmänkin tai ei, niin olemme yhden ”napin painalluksen” päässä mahdottomasta.
Entinen republikaaninen kongressiedustaja Jason Chaffetz oli Fox News'issa tuomari Jeanine Pirro'n kanssa sanoen sitä, mitä monet ovat ajatelleet, kun lisää asioita tuli julki viime lauantain väärästä hälytyksestä täällä Havaijilla, eli että hänen on vaikea uskoa, että väärää nappulaa oli jotenkin painettu. Samalla kun itse en halua millään tavoin mennä tässä jutussa salaliiton puolelle, haluan toistaa, että riippumatta siitä, onko tässä kyse salaliitosta, niin kuitenkin se mahdollisuus, että tähän liittyy jotain muutakin, on johdonmukaista siinä mielessä, että se on vain ajankysymys, kunnes tämä tapahtuu.
Maanantaina online-kirkon jäsen ja ystävä, Kelly Maguire, joka työskentelee Fox News'ille New Yorkissa, yritti tavoittaa minua koskien haastattelua The Story -ohjelmassa, Martha MacCallum'in kanssa. Se, mikä haastattelussa oli mielenkiintoista, oli se seikka, että kaikki kysymykset koskivat tunteiden myrskyä ajatuksissa, että sinulla olisi vain minuutteja elinaikaa jäljellä. Sitä ei aivan onnistuttu selvittämään haastattelussa, oletettavasti ajan kulumisen vuoksi, mutta vastaukseni oli, että koko perheeni oli täydellisessä rauhantilassa, koska olemme turvassa pelastavan tietämyksemme Jeesuksesta Kristuksesta kautta.
- Viimeinen tapaus koskee Venäjää ja Irania Pohjois-Korean kanssa, jotka kiihdyttävät uhkauksiaan sodasta yhä voimakkaammin ja tiheämmin.
Jerusalem Post julkaisi mielenkiintoisen raportin Venäjän retoriikasta koskien Iranin ydinsopimusta. Post'in mukaan, Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi maanantaina, että Moskova ei tue Washingtonin yrityksiä muuttaa Iranin ydinsopimusta, väittäen, että tällainen liike voisi myös mutkistaa diplomatiaa Pohjois-Korean ydinaseohjelman suhteen. ...”Jos sopimus pannaan syrjään ja Iranille kerrotaan, 'pidätte yllä velvoitteitanne tai me määräämme pakotteet uudestaan', niin sinun on nähtävä se Pohjois-Korean näkökulmasta”, Lavrov sanoi, korostaen sitä, että kansainvälisen yhteisön olisi lähestyttävä molempien maiden ydinaseohjelmia samalla tavalla. … Erillisissä kommenteissa maanantaina Iranin kansallisen turvallisuusneuvoston sihteeri Ali Shamkhani totesi, että Trumpin uhkaukset vetäytyä ydinsopimuksesta olivat osa levittäytyvää ”Iranofobiaa”, ja tarkoituksena on riistää Iranilta sopimuksen taloudelliset edut.

Jotta asiat saataisiin näyttämään pahemmilta, niin Ynet News'in mukaan Trump sanoo, että Venäjä auttaa Pohjois-Koreaa saamaan varusteita, mikä rikkoo kansainvälisiä pakotteita, ja että Pjongjang siirtyy ”päivä päivältä lähemmäksi” voidakseen toimittaa pitkän kantaman ohjuksen Yhdysvaltoihin asti.

- Tämä vie meidät hyviin uutisiin, joista mainitsin alussa, että ne ovat seurausta huonoista uutisista, jotka ainoastaan Jumala saa aikaan.
- Ensinnäkin monet tänäpäivänä ovat kääntymässä Jeesuksen Kristuksen puoleen seurauksena kaikista ennennäkemättömistä tapahtumista, joita sattuu maailmassa tänään.
- Toiseksi, ne, jotka tuntevat Herran, alkavat herätä Kristuksen pikaisen paluun todellisuuteen Hänen morsiantaan varten ylöstempauksessa.
Löysin tämän mielenkiintoisen artikkelin The Daily Mail'ilta Isosta-Britanniasta otsikolla: Ei-uskovat kääntyvät Jumalan puoleen joutuessaan kriisiin – huolimatta siitä, että he eivät ole uskonnollisia. Uusi tutkimus on paljastanut, että yksi neljästä ei-uskovasta rukoilee kohdatessaan vaikeita aikoja – vaikka he väittivät, etteivät ole uskonnollisia.

Tässä on lisää hyviä uutisia, kun The Christian Post julkaisi torstaina artikkelin siitä, kuinka iranilainen käännynnäiskristitty johdatti 1,500 muslimia Kristuksen tykö Ruotsissa viiden vuoden aikana.

- Lopetan HYVÄLLÄ uutisella pelastuksesta Jeesuksen Kristuksen persoonassa, kun vedotaan Jeesuksen Kristuksen nimeen.
Pelastuksen ABC – A on sen myöntämistä, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com