Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 15. tammikuuta 2018

Joulukuun 2017 YK:n päätöslauselma Jerusalemista oli muotoiltu oikein! (satiirikirjoitus)

Tässä Jerusalemin asemaa koskeva poliittinen satiirikirjoitus israelilaiselta verkkouutiskanavalta (Arutz Sheva News), jossa kirjoittaja luonnehtii äskettäistä YK:n yleiskokouksen Jerusalem-päätöslauselmaa hyvinkin oikeanlaiseksi sanamuodoltaan, kun vaan otetaan huomioon se, että Pyhän kaupungin perustivat alunperin juutalaiset kuningas Daavidin johdolla noin 3000 vuotta sitten. Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

YHDISTYNEET KANSAKUNNAT MUOTOILI SEN OIKEIN VAIHTEEKSI!

By Daniel Pinner - Arutz Sheva News - 03/01/18 17:45

https://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/21503

YK:n päätöslauselma merkitsee sitä, että muutoksilla, joita Jerusalemia kohtaan on tehty kaikkien ulkomaisten miehittäjien, hyökkääjien, imperialistien, ja kolonialistien toimesta siitä lähtien kun juutalaiset tekivät siitä pääkaupunkinsa yli 3000 vuotta sitten, ei ole mitään oikeudellisia vaikutuksia, ovat siten mitättömiä, ja ne on kumottava.

Joulukuun 21. päivänä 2017, YK:n yleiskokous (UNGA) hyväksyi päätöslauselman A/ES‑10/L.22, jonka otsikkona oli ”Jerusalemin asema (Status of Jerusalem)”, ja sen puolesta äänesti 128 maata, 9 maata oli vastaan, 21 oli poissa ja tyhjää äänesti 35 maata:

”Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan tavoitteita ja periaatteita ohjaava yleiskokous, ...Vahvistaa, että kaikki päätökset ja toimet, joiden tarkoituksena on ollut muuttaa Jerusalemin Pyhän kaupungin luonnetta, asemaa tai väestörakennetta, ovat vailla oikeudellisia vaikutuksia, ollen siten mitättömiä, ja ne on kumottava ...” (täydellinen teksti osoitteessa https://undocs.org/en/A/ES-10/L.22).

Aivan oikein. Ehdottomasti ja yksiselitteisesti oikein. Ehkä ensimmäistä kertaa heidän muutoin niin kurjempaakin kurjemmassa historiassa, nuo dorkat Manhattanilla osoitteessa 760 United Nations Plaza, New York, NY 10017 ovat todella tehneet jotain oikein.

He voivat aloittaa roomalaisista. Kun Rooman valtakunta valloitti Jerusalemin vuonna 70 jKr., tuhosi meidän Pyhän temppelin ja roomalaisti Pyhän kaupunkimme - YK:n päätöslauselma tarkoittaa, että Jerusalemin Pyhän kaupungin luonteeseen, asemaan ja demografiseen koostumukseen tehdyillä toimilla ei ollut lainvoimaa, ovat siten mitättömiä, ja ne täytyy peruuttaa.

Toisin sanoen Jerusalemin pitää palata status quo -tilaan: juutalaisten suvereniteetti yli jakamattoman Jerusalemin, ja Pyhä temppeli palautettuna Temppelivuorelle.

Kun roomalainen keisari Hadrianus jälleenrakensi Jerusalemin roomalaiseksi kaupungiksi noin vuonna 120 jKr.; kun hän uudelleennimesi sen Aelia Capitolina'ksi – Aelia hänen omasta nimestään (Publius Aelius Hadrianus) ja Capitolina Jupiteria varten (jonka temppeli seisoi Roomassa Capitolium-kukkulalla); ja kun hän jälleenrakensi juutalaisten Pyhän temppelin olemaan epäjumalan temppeli Jupiterille; kun hän julisti laittomaksi useita juutalaisten uskonnollisia käytäntöjä, kuten sapatin ja ympärileikkauksen – nämä muutokset Jerusalemia kohtaan ja nuo asetukset olivat mitättömiä, ja ne on kumottava.

Ja kun arabien muslimiarmeijat valloittivat Jerusalemin (tosiasiallisesti koko Israelin) sotilaallisella voimalla v. 638 ja kolonisoivat sen, ja kun he muuttivat sen luonteen, aseman ja demografisen koostumuksen - muutokset, jotka he aiheuttivat Jerusalemille, olivat laittomia.

YK:n yleiskokouksen päätöslauselmassa A/ES-10/L.22 todetaan nimenomaan, että arabimuslimien Jerusalemin valloitus oli laiton, ja kaikki muutokset, jotka he tekivät Jerusalemiin, on kumottava.

Ja kaikki islamilaiset rakennelmat, jotka arabi- ja muslimikolonialistit myöhemmin rakensivat Jerusalemiin, ovat mitättömiä, ja ne on kumottava.

Kun arabimuslimit valloittivat Jerusalemin, asettuivat sinne, arabialaistivat kaupungin, tuhosivat kirkkoja ja rakensivat moskeijoita (suurin osa synagoogista oli tuhottu roomalaisten toimesta aikoja sitten), he yksiselitteisesti muuttivat Pyhän Jerusalemin kaupungin luonnetta, asemaa ja väestörakennetta.

Nuo uskonnolliset, sosiaaliset ja demografiset muutokset, jotka tehtiin Jerusalemille, ovat kaikki mitättömiä, ja ne on kumottava.

Kun kalifi Abd Al-Malik määräsi Kalliomoskeijan rakennettavaksi muinaisen juutalaisen Pyhän temppelin sijaintipaikalle v. 691, hän rikkoi Jerusalemin luonteen status quo -tilaa. Ja nyt (vaikkakin reilut 1300 vuotta liian myöhään) YK:n yleiskokous on lopultakin julistanut, että kyseinen rakennelma on laiton ja täytyy kumota.

Samalla tavoin Al-Aqsan moskeija, Omarin moskeija, ja kaikki muut Jerusalemin islamilaiset rakennelmat ovat täten laittomasti rakennettuja, ja ne on tuhottava ... hupsis, tarkoitan ”kumottava”.

Kun Turkin islamilaiset tulunidit tunkeutuivat Israeliin vuonna 878 ja ajoivat pois arabimuslimit – niin tuo hyökkäys oli laiton ja se on kumottava.

Kun arabi/islamilainen valtakunta, jota nyt hallitsivat abbasidit Bagdadissa (nykyinen Irak), valloitti Palestiinan turkkilaisilta v. 904 – niin tuo hyökkäys oli laiton ja se täytyy kumota.

Kun Egyptin muslimit, joita johti Ikhshidid-dynastian ruhtinaat, hyökkäsi ja valloitti Israelin v. 943 – niin tuo hyökkäys oli laiton ja se täytyy kumota.

Kun kalifaatti (jonka keskus sijaitsi silloin Egyptin Kairossa) hyökkäsi ja valloitti Israelin v. 969 – niin tuo hyökkäys oli laiton ja se täytyy kumota.

Sama pätee myös Bysantin hyökkäykseen ja Israelin valloittamiseen vuonna 970, turkkilaisten Seldžukkien hyökkäykseen ja valloitukseen vuonna 1070, ristiretkeläisten hyökkäykseen ja valloitukseen vuonna 1099, muslimien hyökkäykseen ja valloitukseen Salah al-Din'in (Saladin) johdolla vuonna 1187, Kovaresmia'n muslimivaltakunnan hyökkäykseen vuonna 1244, mongolien hyökkäykseen vuonna 1260, Turkin ottomaanien hyökkäykseen vuonna 1517, Ranskan hyökkäykseen ja epäonnistuneeseen valloitukseen vuonna 1799, lyhyeen Egyptin miehitykseen vuonna 1831, Britannian hyökkäykseen ja valloitukseen vuonna 1917, sekä laittomaan Jordanian Jerusalem-miehitykseen vuodesta 1948 vuoteen 1967.

Kaikki nämä YK:n yleiskokous on lopultakin selvittänyt, eli niillä ei ole oikeudellista vaikutusta, ne ovat mitättömiä ja ne täytyy kumota.

On todellakin korkea aika, että otamme näiden YK-dorkien sanoista vaarin ja kunnioitamme heidän päätöslauselmaansa. Kaikilla muutoksilla, joita nämä kaikki ulkomaiset miehittäjät, hyökkääjät, imperialistit ja kolonialistit ovat tehneet Jerusalemin Pyhälle kaupungille siitä lähtien kun juutalaiset tekivät siitä pääkaupunkinsa yli 3000 vuotta sitten, ei todellakaan ole lainvoimaa, ovat totisesti mitättömiä, ja ne täytyy ehdottomasti kumota.

Aloitetaan laittomista muslimien rakennelmista Temppelivuorella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com