Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 4. tammikuuta 2021

Maailmanhallitus on tulossa vuoden 2021 tapahtumien myötä by Daymond Duck 3.1.2021!

Tässä pastori Daymond Duck'in tuore profeetallinen ajankohtaisraportti Rapture Ready -sivustolta, jonka suomensin. Kirjoittaja näkee Joe Biden'in nousemisen Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi merkkinä sille, että nykyinen maailmanjärjestys kuolee ja uusi nousee tilalle. Artikkelissa kerrotaan globalistien suunnitelmista ihmisten varalle ja sitten lopuksi on luettelo ajankohtaisista tapahtumista maailmalla, jotka raportoidaan Raamatun profetian valossa.

--------------------------

Maailmanhallitus on tulossa (World Government Looming) :: By Daymond Duck

Published on: January 3, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/01/03/world-government-looming-by-daymond-duck/

Ihmiset, joita kutsutaan globalisteiksi, Globaali Eliitti, Varjohallitus ja monet muut nimet, haluavat luoda ja ajaa Uuden maailmanjärjestyksen.

Uusi maailmanjärjestys merkitsee nykyisen maailmanjärjestyksen kuolemaa.

Monien globalistien (mukaan lukien Biden'in hallinto, YK, ja paavi Franciscus) iskulause on "Rakenna takaisin paremmin (Build Back Better)", mutta takaisin rakentamiseksi nykyinen maailmanjärjestys on ensin tuhottava.

Build Back Better tarkoittaa parempaa maailmaa, mutta globalistit pyrkivät todella saamaan täydellisen hallinnan kaikesta maan päällä olevasta (uskonnollinen järjestelmämme, poliittinen järjestelmämme, talousjärjestelmämme; se mitä ostamme, mitä myymme, mitä sanomme, mitä omistamme, missä asumme, missä työskentelemme, ketä palvomme ja paljon muuta).

Vuonna 2021 he hakevat maailmanlaajuista hyväksyntää uuden maailmanjärjestyksensä aikaansaamiseksi Davos'in vuoropuhelujen (Davos Dialogues), Suuren Nollauksen (Great Reset), Maailmanpankin, IMF:n, G7-ryhmän ja G20-maiden kokousten kautta.

Huomaa, että kaikki nämä kokoukset ovat eliitti-globalistien kokoontumisia eivätkä ihmisten kokoontumisia, jotka tavalliset kansalaiset ovat vaaleilla valinneet.

Kahdessa vuonna 2019 pidetyssä kokouksessa (YK ja Maailman talousfoorumi) presidentti Trump sanoi: ”Tulevaisuus ei kuulu globalisteille. Se kuuluu patriooteille.”

Trump'in isänmaallisuus ja nationalismi ovat suorassa ristiriidassa Uuden maailmanjärjestyksen globalismin kanssa. [Huomautan, että paha Illuminati, joka tavoittelee Uutta maailmanjärjestystä, jakaantuu kahteen haaraan: 1) sionistit, nationalistit, äärioikeisto & 2) antisionistit, globalistit, äärivasemmisto. Käy lukemassa vaikka Henry Makow'in artikkeleita. Suom. huom.]

Voin olla väärässäkin, ja jos olen, pyydän Jumalaa antamaan anteeksi, mutta tässä on mielipiteeni joistakin asioista, joita on tapahtumassa:
  • Vaalipetoksen (pitäisikö minun kutsua sitä maanpetokseksi) tarkoituksena on poistaa Trump, kaataa nykyinen nationalistinen maailmanjärjestys ja antaa ihmisille mahdollisuus korvata nykyinen maailmanjärjestys uudella. Kestää suurimman osan vuodesta 2021 ”The Davos Dialogues” -vuoropuheluille (25.-29. tammikuuta), ”The Great Reset” -nollaukselle (18.-21. toukokuuta), IMF:n, Maailmanpankin ja muiden järjestämille kokouksille, ehdotuksille hyväksyttäviksi, päivämäärille jotka on asetettu uusien lakien voimaantuloa varten, jne., mutta presidentin virkaanastujaiset, joiden pyrkimyksenä on ajaa tätä kaikkea, merkitsee sitä, että maailmanhallitus on matkalla.
  • Pienyritysten sulkemisten (lockdowns) tarkoituksena on köyhdyttää omistajia ja heidän työntekijöitä saattamaan heidät riippuvaisiksi valtiosta valvontaa varten, jotta nämä ihmiset voidaan pakottaa noudattamaan Uutta maailmanjärjestystä. Jos et usko, että Yhdysvaltojen hallitus tekisi tämän Yhdysvaltain kansalaisille, selitä, miksi äskettäisen elvytyslakiehdotuksen ensimmäisessä versiossa ehdotettiin enemmän rahaa sika-alan projekteille (museoille, Pakistanille, Libanonille, Egyptille, Burmalle, Sudanille, jne.) kuin ehdotettiin rahaa Yhdysvaltojen työttömille kansalaisille. Selittäkää, miksi siinä ei ehdotettu mitään ravintolan omistajille, kuntosalin omistajille ja muille Yhdysvalloissa.
Miksi amerikkalaisia ​​veronmaksajia ei aseteta etusijalle? (Trump allekirjoitti lain, mutta lähetti sen takaisin kongressille ohjeistuksella vähentää sianlihatuotannolle menevää rahamäärää ja lisätä Yhdysvaltain kansalaisille koituvia etuja. Tiedä myös, että biljoonat, joita ollaan käyttämässä pelastuspaketteihin, ovat asettamassa näyttämöä hyperinflaatiolle ja taloudelliselle romahdukselle Ahdistuksen aikana.)
  • Kirkkojen sulkemisten tarkoituksena on heikentää maailmanlaajuista kristillistä kirkkoa ja hiljentää suurin osa maailmanhallituksen vastustuksesta.
  • Koronaviruksen tarkoituksena on aloittaa ohjelma, jota käytetään lopulta kaikkien maan päällä olevien ihmisten numeroimiseen ja jäljittämiseen. Sitä käytetään tällä hetkellä ihmisten herkistämiseen Pedon merkille. Kun se on toteutettu, ihmiset eivät saa elää haluamallaan tavalla. Ihmiset pakotetaan elämään niin kuin eliitti käskee heidän elää tai heidät poistetaan maapallolta. (Pedon merkki on vähintään 3 ½ vuoden kuluttua tästä hetkestä).
  • Ilmastonmuutoksen tarkoitus on varallisuuden uudelleenjako (Sinun omaisuutesi, ei eliitin varallisuus. Sinä et tule omistamaan mitään, mutta he tulevat olemaan hyvin rikkaita) ja tuki maailmanhallitukselle, jonka mukaan luonnonkatastrofit ovat globaali ongelma, joka tarvitsee maailmanlaajuisen ratkaisun.
  • Pyrkimys houkutella monimiljonääriurheilijoita polvistumaan kansallislaulun aikana, mellakoijien houkuttelu tuhoamaan patsaita, jne., on kansalaisten vakuuttamista siitä, että Yhdysvallat on huono kansakunta ja kapitalismi on korvattava.
  • Sensuuri, valehtelu ja petos suurimmalta osalta tiedotusvälineitä johtuu siitä, että monet rikkaista eliitin omistajista ovat osa varjohallitusta tai ainakin palvelevat sitä.
  • Abortin, homoagendan, eutanasian, jne. tarkoituksena on hidastaa väestönkasvua maailmassa.
  • Yhdysvaltojen ja Meksikon välisen rajamuurin vastustaminen johtuu siitä, että globalistit haluavat rajattoman maailman.
  • Globalistinen halu jakaa Israel johtuu siitä, että he sivuuttavat Raamatun tai eivät usko siihen (iso virhe).
  • Jumala asetti Trump'in virkaan tiesuluksi, koska aika ei ollut vielä saapunut, mutta jossain vaiheessa Jumala sallii globalistien perustaa paha maailmanhallitus, jota he hallitsevat 7 vuoden ajan.
  • Trump'ia vakoiltiin, häntä syytettiin väärin yhteistyöstä venäläisten kanssa, kongressi syytti häntä virkarikoksesta, tiedotusvälineet pilkkasivat häntä neljän vuoden ajan, ja jotkut hänen ystävistään pantiin syytteeseen, mutta mitään ei ole tehty Hillary'lle, Obama'lle, Biden'ille, Comey'lle, Brennan'ille, tai kellekään muulle demokraateista. Yhdysvaltain hallinto jakaantuu kolmeen osaan: toimeenpanevaan, oikeudelliseen ja lainsäädännölliseen – ja Biden'in hallinnon alla, kaikki niistä tulevat olemaan korruptoituneita. Vaikka republikaanit hallitsisivatkin senaattia, on tarpeeksi korruptoituneita republikaaneja, jotta korruptio voi jatkua hellittämättömänä.
Mielipiteeni voidaan tiivistää tällä tavalla: Näyttää siltä, ​​että maailmanhallitus on tulossa (syynä on synti ja Jumalan hylkääminen Amerikassa).

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​raportteja ajankohtaisista tapahtumista:

Ensinnäkin, 23. joulukuuta 2020, ilmoitettiin, että Georgian osavaltion pysyvä senaatin oikeuslautakunnan alakomitea antoi raportin, jonka mukaan vaalit olivat "kaoottiset ja kaikkia raportoituja tuloksia on pidettävä epäluotettavina.”

He pyysivät lainsäätäjää harkitsemaan huolellisesti Yhdysvaltain perustuslain mukaisia ​​velvoitteitaan, että kuvernööri ja koko yleiskokous kokoontuisivat, ja jos yleiskokouksen enemmistö on samaa mieltä alakomitean havainnoista, heidän tulisi kumota vaalien vahvistaminen.

Artikkelin mukaan yleiskokous voi tehdä tämän, kun on näyttöä vaalipetoksesta.

En ole nähnyt raporttia siitä, mitä he tekevät.

Toiseksi, on raportoitu, että Ron Raffensperger, Georgian osavaltion ulkoministerin Brad Raffensperger'in veli, on kiinalaisen valtio-omisteisen Huawei Enterprise Storage Solutions -yrityksen palveluksessa.

Brad on innokas anti-Trumper, ja jotkut uskovat hänen osallistuneen voimakkaasti Georgian ilmeiseen vaalipetokseen.

Kolmanneksi, Trump-kampanja on pyytänyt Yhdysvaltain korkeinta oikeutta päättämään useista vaalipetoskysymyksistä ennen tammikuun 6. päivää 2020, jolloin kongressi laskee ja vahvistaa valitsijamiesäänet.

Tuomioistuin vastasi asettamalla kuulemisen tammikuun 22. päivälle 2021, kaksi päivää sen jälkeen, kun Biden on vannonut virkavalansa 20. tammikuuta 2021.

Tuomioistuimen odotetaan sanovan 22. tammikuuta 2021, ettei kuuleminen ole välttämätön, koska vaalit ovat ohitse ja Biden on jo vannonut valansa.

Tämä on taas yksi osoitus siitä, että Yhdysvaltain korkein oikeus on Varjohallituksen valvonnassa eikä enää palvele Yhdysvaltojen kansalaisten etua.

Mikä on Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tarkoitus, kun tulokset määritetään ennenkuin tuomarit edes käsittelevät tapausta tekemällä tämänkaltaisia asioita?

Mikä on vaalien järjestämisen tarkoitus, jos ne eivät ole rehelliset?

Miksi äänestää, jos korruptoituneet henkilöt saavat päättää kuka voittaa.

Neljänneksi, Joe Biden sanoi lokakuussa 2019, että jos hänet valitaan: ”Kenelläkään perheeni jäsenellä ei tule olemaan toimistoa Valkoisessa talossa, ei tule istumaan kokouksissa ikään kuin olisi kabinetin jäsen, eikä, itseasiassa, tule omaamaan liikesuhdetta kenenkään kanssa, joka liittyy ulkomaiseen yhtiöön tai ulkomaan maahan.”

Joulukuun 24. päivänä 2020, Fox News ilmoitti, että yksinomaan Hunter Biden'in omistama yritys (nimeltään Skaneateles) omistaa 10 prosentin osuuden kiinalaisesta Bohai Harvest RST (BHR) -pääomayhtiöstä.

Kaksi päivää ennen tätä, Wall Street Journal ilmoitti, että yksi BHR:n rahoittajista on Bank of China.

Raportin mukaan, Hunter sanoo yrittävänsä myydä osuutensa kiinalaisessa yrityksessä, eikä Joe'n siirtymäkauden tiimi tule keskustelemaan siitä.

Monet uskovat, että tämän asian tutkimiseen on nimettävä erityisneuvoja.

Viidenneksi, 23. joulukuuta 2020, Arizonan tuomari hylkäsi Arizonan osavaltion senaatin pyynnön tutkia äänestyskoneita Maricopa'n piirikunnassa.

Hän antaa heidän täsmentää tapaustaan, mutta silloin on todennäköisesti liian myöhäistä tehdä mitään.

Kuudenneksi, lukijat ovat lähettäneet minulle raportteja, joiden mukaan rakennuksessa, joka tuhoutui Nashville'n joulupäivän pommituksessa, oli varjohallituksen supertietokonejärjestelmä ja vaalien äänestyskoneet, jotka oli tarkoitus tarkastaa tällä viikolla (viikko 53).

Toisen raportin mukaan joulupäivän tulipalo tuhosi painotalon New Yorkin osavaltion Rochester'issa, jonka uskotaan painaneen satoja tuhansia väärennettyjä vaalilippuja.

En voi vahvistaa joitain artikkeleissa olevia tietoja, mutta jos ne pitävät paikkansa, kaksi vaaleja koskevaa katastrofia samana päivänä eri osavaltioissa näyttää epäilyttävältä.

Seitsemänneksi, koskien Israelin ennustettua kasvua aikakauden lopussa, 27. joulukuuta 2020, ilmoitettiin, että Israel uskoo Biden'in hallinnon vastustavan Länsirannan siirtokuntien rakentamista, joten Israel aikoo hyväksyä lisää siirtokuntia ennenkuin Biden vihitään virkaan.

Kahdeksanneksi, 22. joulukuuta 2020, Netanyahu'n ja Gantz'in johtama Israelin yhtenäishallitus romahti.

Lain mukaan uudet vaalit on pidettävä 90 päivää myöhemmin (23. maaliskuuta 2021).

Nämä ovat Israelin neljännet vaalit alle kahdessa vuodessa.

Viime kädessä Messiaan on miehitettävä Daavidin valtaistuin Jerusalemissa ja hallittava Israelia kuningasten Kuninkaana ja herrain Herrana.

Yhdeksänneksi, 27. joulukuuta 2020, meidän baptistiseurakunnan pyhäkoulutuntimme kertoi hurskaasta Simeon-nimisestä miehestä, joka odotti päivää, jona Messias toisi lohdutusta (helpotusta) Israeliin, ja hänelle ilmoitettiin, ettei hän kuole ennenkuin olisi nähnyt Messiaan (Luuk. 2:25–26).

Minulle tuli mieleen, että kristityt odottavat sitä päivää, jolloin Messias tuo lohdutuksen (helpotuksen; Tempaus; 1. Tess. 4:13-18) seurakunnalleen, ja on ilmoitettu, että se sukupolvi, joka näkee Israelin paluun, ei kuole ennenkuin kaikki on toteutunut (Matt. 24:32-34).

Lopuksi, Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com