Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 30. joulukuuta 2020

10 tärkeintä profeetallista kehitystä vuonna 2020 by Jan Markell

Tässä Samuel Korhosen suomentama ajankohtainen marraskuinen artikkeli Rapture Ready -sivustolta, jossa profeetallista yhteenvetoa kuluneesta vuodesta 2020. En ihan kaikesta ole samaa mieltä kirjoittajan eli Jan Markell'in kanssa, mutta arvioikaa itse Markell'in kirjoitusta. Kirjoittaja on nimittäin hyvin Trump- ja Israel-mielinen (siionistikristitty) eikä pidä Amerikkaa elpyneenä Rooman valtakuntana.

--------------------------

10 tärkeintä profeetallista kehitystä vuonna 2020 


By Jan Markell, November 21, 2020 
1) Amerikan alamäki. Raamatussa ei todellakaan ole muuta lopunajan valtaa kuin elpynyt Rooman valtakunta, josta käsin Antikristus johtaa. Näinollen profetian tarkkailijat ovat aina tienneet, että Amerikan täytyy mennä. Tänä vuonna olemme nähneet kapitalismin hyökkäyksen kohteena ja sosialismin ja globalismin julistamisen. Jotkut edistykselliset, mutta harhautetut poliittiset johtajat ylistävät jopa marxilaisuutta, mukaan lukien monet Biden'in joukkueesta.

2) Laittomuuden, anarkian ja antikristuksen hengen nousu. Näemme hillitöntä laittomuutta luvussa Matt. 24 ja osissa Ilmestyskirjaa, vaikka kummankin konteksti on Ahdistus. Joten jälleen kerran näemme Ahdistuksen tapahtumien heittävän pitkän varjon seurakunnan aikaan. Täällä Amerikassa kirjaimellisesti "koko helvetti on pääsemässä irti" ja tasavaltamme ja oikeusvaltiomme ovat hajoamassa silmiemme edessä! Tämän taustalla on Antikristuksen henki.

3) Rauhanponnistelut Lähi-idässä. Voimme väitellä näiden tapahtumien hyödyllisyydestä ja pitäisikö Amerikan ja Euroopan edes tyrkyttää Israelille rauhanponnisteluja? Siitä huolimatta he ovat pystyttämässä näyttämöä Antikristuksen ehdottamille rauhansopimuksille. Ja vuosi ei ole ohi, joten ennen vuoden loppua voi tapahtua lisää rauhanponnisteluja. Mutta mieleeni tulevat Jeremian kummittelevat sanat: ”He parantavat minun kansani vamman kepeästi, sanoen: Rauha, rauha! vaikka ei rauhaa ole.”

4) Lisääntyvät hyökkäykset kristittyjä, kristinuskoa, seurakuntia jne. vastaan. Kiitos Covid-19:n, kirkoista ja kristinuskosta yleensä tuli suuria hankaluuksia vuonna 2020. Kirkot joko suljettiin tai syrjäytettiin maaliskuusta alkaen. Amerikan kristittyjä kiusattiin ja jopa pidätettiin, koska he halusivat vain harjoittaa uskoaan ja kokoontua palvomaan. Uskovia Lähi-Idässä ja Afrikassa teurastettiin tuhansittain. Jeesus sanoi, että tulisi päivä, jolloin meitä vihattaisiin Hänen nimensä tähden (Matt. 10:22).

5) Kasvava luopumus ja susia lauman keskuudessa.
Raitis raamatullinen saarnaaminen on hiipumassa rakkauden nousun myötä kokemukseen, tunteisiin ja epäraittiiseen oppiin. On jopa rakkautta ”riivaajien oppiin” (1. Tim. 4:1). Uusi apostolinen uskonpuhdistus (NAR) jatkaa nousuaan. Uusi, mutta hyvin väärä opetus sekä seurakunnissa että seminaareissa on marxilainen kriittisen rodun teoria (Critical Race Theory). Samaan aikaan Raamatun profetia on kadonnut useimmista saarnatuoleista, kuten myös tuki Israelille.

6) Ahdistusta edeltävät synnytystuskat. Pahimmat synnytystuskat ovat Ahdistuksessa, mutta näemme näiden kauhujen enteitä jo nyt seurakunta-ajalla. Luonnonkatastrofit ovat maailmanlaajuisesti ennennäkemättömiä. Tuho on sydäntäsärkevää katsella ja kärsimys sanoinkuvaamatonta. Tämä nousee Ahdistuksessa sellaiselle tasolle, että nyt tapahtuva on vähäistä siihen verrattuna. Mutta jälleen näyttämöä pystytetään. Koko maa huokaa.

7) Kulttuurin jatkuva ja nopea taantuminen. Kaikkialla pahaa kutsutaan hyväksi (Jes. 5:20). Poikkeavuutta juhlitaan. Netflix näytti kunnioittavan pedofiliaa ”Cuties” -elokuvallaan. Kalifornia hyväksyi pedofiliaa puoltavan lainsäädännön ja poisti alaikäisiin kohdistuvien seksirikosten törkeän aseman. Tämän päivän Ihmiskunnan luonnetta hahmotellaan luvuissa Room. 1 ja 2. Tim. 3 – ja se kaikki koskee viimeistä sukupolvea. Washington DC:n suo on pimeämpi ja sumuisempi kuin koskaan ennen!

8) Väkevän eksytyksen nousu. Vuonna 2020 nousi niin paljon petosta, että niitä ei voida laskea. Kuka ajatteleva ihminen haluaa, että poliisi lakkautetaan kokonaan? Tai ajattelee Amerikan olevan olevan rasistinen maa? Tai tuhoaa talouden viruksen varjolla? Tai sen nuoriso luulee holokaustia myytiksi? Luku 2. Tess. 2 sanoo, että sellainen eksytys lähetetään, koska ei ole rakkautta totuuteen. Tämä saa sitten ihmiset lankeamaan Antikristuksen valheisiin.

9) Covid-19(84) -valvontavaltio paheni ja valmistautuminen Uuteen Maailmanjärjestykseen (NWO). Hallituksen tunkeutumista ja "kontaktien jäljittämistä" oli runsaasti vuonna 2020. Ihmisten oli jopa "rekisteröidyttävä" kirkkoon, että heitä voitaisiin jäljittää. Tavoiteajat hallituksen rajoitusten, sulkemisten, karanteenien ja jopa maskien käytön helpottamiselle muuttuivat jatkuvasti. On selvää, että yhteiskuntaa valmistellaan Antikristukselle täällä vuonna 2020. Kaikkialla maailmassa ihmisiä ollaan muuttamassa tunnottomiksi roboteiksi. Monet pelkäävät.

10) Vapahtajan kaipuu. Maailman ollessa ytimen sulamistilassa (meltdown mode) miljoonat etsivät vain yhtä yli-ihmistä palauttamaan rauhan ja vaurauden. Hän on valmiina odottamassa! Useimmat ovat hyljänneet Jeesuksen Kristuksen. He tulevat hurraamaan vähän aikaa Antikristukselle.

Siinä oli lyhyt luetteloni silmäänpistävistä kehityksistä vuonna 2020, joilla on lopunajallista merkitystä! Sitä voidaan pitää sydäntäsärkevänä luettelona, mutta se julistaa välitöntä tapahtumaa, jota monet uskovat ovat kaivanneet – kuninkaiden Kuninkaan paluuta. Se voi tapahtua vaikka tänä päivänä.

Pidä silmällä Suurta Nollausta (Great Reset) vuonna 2021. Äskettäin Maailman talousfoorumin johtaja Klaus Schwab sanoi, että he työskentelevät istutettavien sirujen parissa, jotka voivat lukea ajatuksiamme. Jos luulet, että asiat palaavat normaaleiksi vuonna 2021, niin mieti uudestaan.

Siis lisää epävarmuutta on edessä, kun jopa vuoden 2020 vaalien tulos on epävarma. Jumala ravistelee meitä ja yrittää herättää meidät, että katsoisimme ylös. Jos jokin on osoittautunut varmaksi vuonna 2020, niin se on, että tämä maailma on katoamassa, eikä ole kotimme. Mutta uskovilla on loistava koti odottamassa.

Odottaen Hänen paluutaan,

Jan Markell

NOTE: This article is from our year-end print magazine. If you would like to receive this, sign up here. The quarterly magazine is free for the first year, then we appreciate a donation or purchase of a product to cover printing and postage costs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com