Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Iso-Britannia, Ranska ja Italia ovat lähettäneet maajoukkoja Libyaan!

Tässä jatkoa tuoreeseen Cutting Edgen viikkokirjeeseen, jonka alkuperäisen version julkaisin viime yönä. David Bay päivitti uutiskirjettään myöhemmin samana päivänä, kun havaitsi mielenkiintoisia uutisia koskien Libyan tilannetta. Lännen maajoukkojen invaasio Libyaan ottaa ensiaskeleita näiden uutisten mukaan ja sitä peilataan Illuminatin strategioihin, jotka on luotu kylmän sodan jälkeen. Tämän viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

-----------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 20.4.2011 (päivitetty osuus)

-------- This Week's Hot News --------

UPDATED 11:30 AM 4/20


 


I. Iso-Britannia, Ranska ja Italia ovat lähettäneet maajoukkoja Libyaan!

UUTISKATSAUS: ”Britit liittyvät maataisteluun Libyassa”, The Sun, 20. huhtikuuta 2011

”BRITTILÄISET armeijan upseerit määrätään iskemään maateitse Libyassa vahvistaakseen kapinallisia taistelussa tyrannimaista eversti Gaddafia vastaan … Ulkoministeri William Hague sanoi tänään: ’Kansallinen turvallisuusneuvosto on päättänyt että me liikumme nyt nopeasti laajentaaksemme joukkoa, joka on jo Benghazissa, käsittämään uuden sotilaallista yhteistyötä tekevän neuvontatiimin.’ ”

” ’Tämä sotilasosasto tullaan muodostamaan kokeneista brittiläisistä sotaupseereista’.”

Britannian ulkoministeri väitti että näitä maajoukkoja oltaisiin lähettämässä estämään Gaddafia massamurhaamasta omaa kansaansa, ja hän vakuutti että tämä toimenpide oli yhdenmukainen alkuperäisen YK:n mandaatin kanssa.

Tämä seuraava uutisartikkeli tarjoaa enemmän yksityiskohtia tästä maahan tunkeutumisesta.

UUTISKATSAUS: ”Britannia lähettää joukkoja kun Libyan maainvaasio lisää vauhtiaan”, InfoWars, 20. huhtikuuta 2011

”Päästämällä valloilleen vielä yhden taitavan orwellilaisen kaksoispuheen tulvan, Britannian hallitus ilmoitti tänään että se olisi lähettämässä sotajoukkoja ”auttamaan” Libyan kapinallisia samalla kun se yhä vakuuttaa, ettei se ole lähettämässä armeijan joukkoja, kun EU valmistautuu lähettämään matkaan 1000 miehen lisäjoukon, myöskin kyseenalaisen verukkeen nojalla estämään humanitäärinen kärsimys.”

”Tietysti, tosiasiaa, että Britannian erikoisjoukot, yhdessä amerikkalaisten ja ranskalaisten joukkojen kanssa, olivat jo helmikuussa Libyan maaperällä kouluttamassa kapinallisjoukkoja ennen kuin ’lentokieltovyöhykkeestä’ oli edes äänestetty viime kuussa, on katsottu täysin läpi sormien.”

Siispä, Länsi on lähettänyt maajoukkoja Libyan Gaddafia vastaan. Nyt kun nämä joukot ovat maassa, lisää joukkoja voidaan lähettää helposti.

Maainvaasion periaate on täysin sopusoinnussa ”Pentagonin Uuden Kartan -toimintasuunnitelman (Pentagon’s New Map Strategy)” kanssa. Kuuntele meidän alkuperäistä arvostelua koskien tätä strategiaa uutisessa NEWS2436.
Muista merivoimien sotakorkeakoulussa (Naval War College) palvelleen kirjailijan sanat koskien ”Pentagonin Uutta Karttaa”:
”Milloin tahansa amerikkalaiset joukot ilmestyvät paikalle – ollakseen taistelussa, taisteluryhmän siirtyessä lähemmäksi rannikkoa ’kehotuksena’, tai ollakseen rauhanturvaamistehtävässä – ne pyrkivät olemaan paikassa joka on suhteellisen irtikytketty maailmasta, missä globalisaatio ei ole saanut jalansijaa johtuen tukahduttavasta hallinnosta, surkeasta köyhyydestä, tai vankan oikeusjärjestelmän puutteesta. Joukot ovat niissä paikoissa joissa hautuu globaali terrorismi. Piirrä viivaa näiden sotilaallisten kosketusalueiden ympärille ja sinä olet saanut sen mitä minä kutsun ei-toimivaksi aukoksi (Non-Functioning Gap).”
Minun kommenttini artikkelissa:
Ne maat, jotka eivät nykyään ole kunnolla ”kytketty” Globaaliin Systeemiin taloudellisesti tai poliittisesti, ovat todennäköisesti ”takeina USA:n sotilaalliselle vastaukselle”, toisin sanoen, invaasiolle tai invaasion uhalle, ja varmasti yleiselle vaatimukselle ”hallinnonvaihdoksesta”. Näitä irtikytkettyjä valtioita kutsutaan ”ei-toimivaksi aukoksi”, ja todella röyhkeänoloisesti, tämä merivoimien sotakorkeakoulussa palvellut kirjailija uhkaa hyökätä näihin maihin melko nenäkkäällä tavalla. Kuuntele Barnett'ia:
”Joten minne me ajoitamme USA:n armeijan seuraavien vierasotteluiden (away games) kierroksen? Kaava, joka on noussut esiin kylmän sodan lopusta lähtien, ehdottaa helppoa vastausta: Aukkoon (in the Gap).” [p. 174]
Sen tähden, maajoukkojen käyttöönotto Libyassa on hyvin johdonmukainen ”Pentagonin Uuden Kartan -strategian” kanssa! Nyt kun Länsi on miehittänyt Libyan maajoukoilla, jokainen voimamies-diktaattori, joka on jäljellä ei-integroituneessa aukossa (Non-Integrating Gap), tietää sen, että jos hän kieltäytyy jättämästä virkaansa, hänen maansa tulee myöskin aivan varmasti miehitettäväksi!

Tämä Libyan maainvaasio asettaa mitä synkimmän ennakkotapauksen. Tuo oli tarkoituksena kaiken aikaa Libyan Gaddafin suhteen; käyttää häntä ja hänen itsepäistä kieltäytymistään tilaisuutena asettaa ennakkotapaus siitä että Länsi TULEE tunkeutumaan jokaiseen maahan jonka diktaattori kieltäytyy lähtemästä. [Joo, eihän tässä episodissa muuten olisikaan mitään järkeä. Noidat ja velhot ovat varmaan aivopesseet Gaddafin mielen uppiniskaisuuteen ja jääräpäisyyteen, kun hän muuten järkevällä tavalla toimien viettäisi parhaillaan lokoisia eläkepäiviä jossakin luksustilalla rikkauksiensa ja huoranaisiensa kanssa. Suom. huom.]

Lue vielä uunituore uutinen: USA iskee Libyaan uudella aseella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com