Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 22. huhtikuuta 2011

EU valmistelee ehkä maaoperaatiota Libyassa, Israel varautuu sotaan ja palestiinalaiset kampanjoivat valtionsa puolesta

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay askaroi EU:n mahdollisella sotilasoperaatiolla Gaddafin hallintoa vastaan, joka voi olla yksi Suunnitelman päämäärä. Israel pelkää kansallisen olemassaolonsa puolesta kun Hizbollahin raketit uhkaavat maata. Israelilla on uusi ohjuspuolustusjärjestelmä, mutta se ei riitä tuhansia ohjuksia vastaan. Palestiinalaiset kärkkyvät pääsyä YK:n jäsenvaltioksi jos rauhaa Israelin kanssa ei synny. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 20.4.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------


 


I. Euroopan Unioni kuulemma valmistautuu maahan tunkeutumiseen Libyaan!

Jos tämä invaasio tapahtuu, ”The Pentagon’s New Map Strategy (Pentagonin Uusi Kartta -strategia)” toimii täydellisesti.

UUTISKATSAUS: EU valmistautuu Libyan maainvaasioon, Infowars, 19. huhtikuuta 2011

”Alex Jones puhuu kyyniseen sävyyn, edeltä suunnitellusta EU:n ilmoituksesta käynnistää virallisesti maajoukkojen operaatio Libyassa, menettelytapa, joka on asetettu paikoilleen helmikuun lopusta/maaliskuun alusta lähtien, kun USA ja Britannia alkujaan valjastivat erikoisjoukkoja. Huolimatta etenevästä rummutuksesta koskien eskaloituvaa sotaa, Länsivallat toitottavat yhä että operaatiot Libyassa rajoitetaan humanitäärisiin toimiin.”

Ilmakampanjan alusta saakka Libyan hallituksen joukkoja vastaan, Lännen ilmavoimat ovat astuneet alkuperäisen Yhdistyneitten Kansakuntien antaman mandaatin rajojen ulkopuolelle. Lännen johtajat – käsittäen ulkoministeri Hillary Clintonin ja presidentti Barack Obaman – ovat alkaneet puhua yleisesti ja lujalla äänellä, että eversti Gaddafin täytyisi jättää virkansa, vaikkakaan YK:n mandaatti ei vaatinut hänen poissiirtämistään.

Käynnistyen vähän yli viikko sitten, Lännen johtajat alkoivat kalastella huomiota sillä, että Gaddafin joukot valmistelivat siviilien massamurhaa, syytös, jonka Libyan hallinto kiivaasti torjui. Tietysti, sellainen propagandakampanja nähdään helposti välttämättömänä ensiaskeleena valmistettaessa ihmisiä sotilaallisen aktiviteetin laajentamista varten – tässä tapauksessa, peitetarinan hankkimisena mikä sallisi maajoukkojen tunkeutumisen Libyaan.

Nyt, palatkaamme esitettyyn juttuumme.

”Tämä viimeisin harhautus on kaikkinensa osa imperialistisen maailmanhallituksen suosittua vallankumouksellista työkalua – jotakin, joka merkitsee aluksi kapinallisten tukemista, sitten seuraavaksi YK:n tai NATO:n tukemia maajoukkoja ja runsaasti propagandaa.”

Samalla kun me olemme yhtä mieltä tästä lausunnosta, me olemme eri mieltä tämän artikkelin kirjoittajan kanssa siitä, mitä tulee lopulliseen tavoitteeseen koskien Lännen aggressiota Libyaa vastaan. Libyan diktaattorin täytyy kaatua, jotta Rooman Klubin suunnitelmaa Alueellisesta Hallinnosta #7 voidaan viedä eteenpäin.

Kuten Cutting Edge on toistuvasti lausunut viimeisten neljän kuukauden aikana, raportoidessaan ”demokraattisten protestien” pyyhkäisystä halki Pohjois-Afrikan/Lähi-idän ja Trooppisen Afrikan, niin päämääränä on poistaa kaikki vastahakoiset hallitukset tältä alueelta, jotta mukautuvaisten hallitusten kokoelma ei tule esittämään mitään vastarintaa suunnitelluille Alueellisille Hallinnoille (Rooman Klubin suunnitelma).

Danielin kirjan luvun 7:7-8 profetiaa toteutetaan aivan silmiemme edessä, päivittäisissä uutisissa (Daily News).

Suomentajan kommentti: Kuin tilauksena länsivalloille Libyan kapinalliset saarretussa Misratan kaupungissa ovat nyt pyytäneet Lännen maajoukkoja avuksi. Lue uutinen Misratan kapinalliset: Jos maajoukkoja ei tule, me kuolemme. Lue myös Libya-operaatio jatkunut jo kuukauden – Gaddafi ei väisty. Ranska ja Italia ilmoittivat lähettävänsä pienen joukon sotilasneuvonantajia kapinallisten tueksi Libyaan. Jo aiemmin Britannia on tehnyt samoin. Lue uutinen YK varoittaa sekoittamasta sotatoimia avustustyöhön Libyassa.


II. Israel on kohtaamassa selvästi huomattavan todennäköisyyden jättimäisestä tuhosta johtuen kymmenistä tuhansista raketeista, jotka on suunnattu sitä vastaan.

Uusi Iron Dome -ohjuspuolustusjärjestelmä toimii, mutta se hukkuu helposti pelkkään rakettien lukumäärään.

UUTISKATSAUS: Israel: Raketit pelottavat silmiinpistävästi”, Strategy Page, 18. huhtikuuta 2011

”Israel on huolissaan seuraavasta sodastaan Iranin kanssa. Viimeisin oli vuonna 2006, ja Iran käytti libanonilaista luomustaan, Hizbollah’ia, tulittaessaan tuhansilla raketeilla pohjoista Israelia.”

Kuinka vakavaa tämä sotilaallinen tilanne Hizbollah’in kanssa on eteläisessä Libanonissa? Valmistaudu järkyttymään.

”Huolimatta YK:n rauhanturvajoukkojen läsnäolosta Etelä-Libanonissa, Hizbollah on kyennyt rakentamaan uudelleen sen bunkkeriverkostonsa, aseiden varastopaikat ja tähystysasemansa. Israel luovutti hiljattain YK:lle kartan näyttäen näistä laitoksista sijainnin 950:lle. Noin 60 prosenttia näistä sijainneista on bunkkereita, ja lisäksi 11 prosenttia on rakettien ja muiden aseiden varastointia varten. Suurin osa näistä bunkkereista on 270 kylän sisällä tai lähellä niitä … Mutta YK ei tee mitään … Joten YK, ja rauhanturvaajat seisovat vieressä kun Hizbollah on valmiina vuoden 2006 sodan jatkolle.”

Koska IDF on äskettäin esitellyt ohjuspuolustusjärjestelmän, tunnettu nimellä ”Iron Dome (rautakupoli)”, ja koska tämä järjestelmä on osoittautunut tehokkaaksi, jopa tykistöä ja kranaatinheittimiä vastaan, niin onko Israelilla yhä paljon pelättävää näistä Hizbollah’in käsissä olevista 50,000 raketista?

”Israelilla on Iron Dome -ohjuspuolustusjärjestelmä, mutta tällä hetkellä torjuntaohjuksia on liian vähän estääkseen joidenkin rakettien pääsemistä läpi.”

Todellakin, Iron Dome voidaan kukistaa pelkällä rakettien lukumäärällä. On yksi asia pysäyttää ja tuhota muutamia tulossa olevia ohjuksia kerralla Iron Dome’n avulla, mutta on aivan toinen asia pysäyttää ja tuhota satoja ohjuksia, jotka tulevat samanaikaisesti!

Lisäksi, jos Syyria sekä Egypti ja mahdollisesti Jordania aikoisivat laukaista ohjuksia samaan aikaan kun Hizbollah laukaisee omat ohjuksensa, niin Israelin täytyy ehkä taistella tuhannen tai useamman ohjuksen kanssa ilmassa samanaikaisesti. Iron Dome yksinkertaisesti hukutettaisiin.

Eräs meidän tilaajalukijoistamme on Israelin erikoisjoukkojen jäsen, ja hän on kertonut minulle puhelimitse että IDF (Israelin puolustusvoimat) teki äskettäin harjoituksen missä he simuloivat hyökkäyksen Tel Aviviin sadan ohjuksen rumputulella. Hävitys oli niin rankkaa, että sitä on mahdotonta hyväksyä. Kuitenkin, se mitä on todella mahdotonta hyväksyä, on se tosiasia, että Israeliin isketään sadoilla ohjuksilla joka päivä.

Hävitys tulee olemaan lähes täydellinen. Israelin sivilisaatio voidaan kirjaimellisesti pommittaa takaisin maatalouskulttuuriin, joka oli olemassa viisisataa vuotta sitten.

Mutta, tietenkään, tätä johtopäätöstä ei jaettaisi keskiverto israelilaisen kanssa!

Sillä me tiedämme että Jumala on luvannut lopunajan Israelille, että sitä ei koskaan pakotettaisi pois maastaan heti kun se on uudelleenkoottu kansakunnaksi (NEWS1010, otsikolla, ”Jumalan nykyajan ihme – Israel kansakuntana jälleen”).

Kuitenkin, Danielin luvusta 12:1, me näemme että myöhempien aikojen Israel tulee sellaisen hyökkäyksen alaiseksi, että Mikaelin, Israelia suojelevan arkkienkelin, täytyy tulla sen avuksi yliluonnollisella voimalla.

Tarkoittaako tämä sitä, että Mikael tulee yliluonnollisesti aiheuttamaan näiden ohjusten epäkuntoon saattamisen ja niiden putoamisen? Tuo saattaisi tapahtua, mutta seuraava profeetallinen jae tekee synkemmän skenaarion mahdolliseksi.

”Israelin kaupunkien asukkaat menevät ulos ja sytyttävät ja polttavat aseita, pieniä ja suuria kilpiä, jousia, nuolia, käsikarttuja ja keihäitä. He pitävät niitä polttoaineina seitsemän vuotta; eivät he kanna puita kedolta eivätkä hakkaa metsistä, vaan pitävät polttoaineina aseita. Näin he saalistavat saalistajiaan ja ryöstävät ryöstäjiään, sanoo Herra, Herra.” (Hesekiel 39:9-10; osuus ”Goog-Maagog Israel-invaasiosta”, joka ennustetaan aikojen lopussa tapahtuvaksi; KR 33/38)

"And [when you, Gog, are no longer] they who dwell in the cities of Israel shall go forth and shall set on fire and burn the battle gear, the shields and the bucklers, the bows and the arrows, the handspikes or riding whips and the spears; and they shall burn them as fuel for seven years, My people shall take no firewood out of the field or cut down any out of the forests, for they shall make their fires of the weapons." (Ezekiel 39:9-10; part of the "Gog-Magog Invasion of Israel" foretold in the End Times; KJV)

Tämä jae 10 on pitkään ja suuresti vaivannut minua, koska ainoa tapa jolla se voi toteutua on, jos Israelin sivilisaatio kärsii niin suuren tuhon, että maan kansalaiset pakotetaan päivittäin turvautumaan polttopuihin keittämis- ja kuumentamistarpeita varten. Israelin nyky-yhteiskunnalla tänä päivänä ei ole mitään sellaista päivittäistä tarvetta polttopuille.

Mutta, jos Israelin yhdistyneet viholliset voivat laukaista runsain määrin ohjuksia, mikä hukuttaa Iron Dome -puolustuksen, niin sitten tämä kauhistuttava tuho ei vain ole mahdollista, vaan se on todennäköistä. Israelin olisi kauan sitten pitänyt toistuvasti käynnistää ennaltaehkäiseviä iskuja Hizbollah’in, Syyrian, Palestiinan, ja Egyptin rakettien kokoamista vastaan. Koska se ei poistanut näitä ohjuksia varhain, Israel katselee nyt allapäin pitkää asepiippua, joka voi helposti tuhota Israelin kuten me tiedämme sen tänä päivänä.

Onko paljon mainostetuilla Israelin puolustusvoimilla suunnitelmaa, joka varjelisi Israelin elämää ja sen sivilisaatiota? The IDF:llä on suunnitelma varjella Israelin kansallista olemassaoloa ja lopulta kukistaa sen yhdistyneet arabiviholliset, mutta sillä ei ehkä ole suunnitelmaa, joka varjelisi Israelin nykyaikaista sivilisaatiota.

Tämän Cutting Edgen israelilaisen erikoisjoukkojen lähteen mukaan, the IDF on saanut valmiiksi nykyaikaisen puolustustukikohdan rakentamisen, jonka pystyvyydet ovat lähes ”todellisuudelle vieraat”. Tämä tukikohta rakennettiin Yhdysvaltojen siunauksella ja osittaisella rahoituksella. Me selostimme tätä tukikohta-asiaa uutisessa NEWS2094, otsikolla, ”Todisteita Oslon salaliitosta – Presidentti Clinton sitoutti USA:n vuonna 2000 rakentamaan ultramodernin sotilaallisen ohjausalueen IDF:ää varten”.

Informaatio joka minulla oli saatavilla uutisen NEWS2094 aikaan, oli se, että tämän tukikohdan tarkoitus oli varmistaa Israelin henkiinjääminen jos se vetäytyisi Länsirannalta. Mutta, tämä erikoisjoukkojen lähde kertoi, että tämän tukikohdan todellinen tarkoitus oli ensiksi mahdollistaa Israelin asevoimien selviytyminen ensimmäisestä kiivaasta ohjushyökkäyksestä ja sitten käynnistää vastahyökkäys, joka tuhoaisi tukikohdat mistä ohjuksia ammutaan.

Kirjaimellisesti, käytännössä koko IDF perääntyisi tähän tukikohtaan valmistelemaan vastahyökkäystä. Mutta, tämä IDF:n suunnitelma edellyttää että Israel tulee kärsimään vakavan tuhon ennen kuin tehokas vastahyökkäys voidaan käynnistää.

DVD

Tämä uusi tukikohta – nyt täysin toimintakykyinen – on niin kehittynyt ja niin voimakas että sitä ei voida tuhota ennen kuin se käynnistää vastahyökkäyksensä. Kun minun lähteeni kuvaili tätä tukikohtaa, ja sen puolustuskykyjä, minä muistan että Israel omisti elektromagneettisen skalaariaseistuksen (Scalar electromagnetic Weaponry), asejärjestelmän, joka voi muodostaa puolustuksellisen kuplan laajan alueen ylle, kuten tukikohdan. Tämä asejärjestelmä ei salli minkään tunkeutuvan läpi – ei linnun, ei lentokoneen, ja aivan varmasti ei ohjusta!

Koska Venäjä alunperin keksi skalaariaseet, tämä DVD -- "Russia's Secret Weapon (Venäjän salainen ase)" – kertoo koko tarinan.

Kuitenkin, Israelin kansalaisten, juutalaisten ympäri maailman, ja kristittyjen pitäisi valmistautua siihen, että hävitys tulee olemaan niin suurta, että Hesekielin luvun 39:9-10 profetia tullaan täyttämään kirjaimellisesti.

Jumalan kiitos, että Hän suojelee Israelin kansallista elämää samalla voimalla ja lupauksella jolla Hän suojeli sitä Vanhassa Testamentissa, kuten kirja "The Israel Omen" niin selvästi valaisee.

III. Palestiinalaiset näyttävät toteuttavan intensiivistä kampanjaa tullakseen tunnustetuiksi kansakuntien taholta kaikkialla maailmassa laillisena valtiona, vaikka Israel ei koskaan siihen suostuisikaan!

Palestiinan valtio saatetaan jopa päästää muodollisesti sisään Yhdistyneisiin Kansakuntiin!

UUTISKATSAUS: Palestiinalaiset tavoittelevat YK-jäsenyyttä jos ei synny mitään rauhaa, Associated Press, 19. huhtikuuta 2011

”UNITED NATIONS (AP) – Palestiinalaiset sanovat että jos rauhansopimusta Israelin kanssa ei saavuteta syyskuuhun mennessä, heidän ensimmäinen vaihtoehtonsa on mennä YK:n turvallisuusneuvostoon niin vahvan tuen ja argumenttien kanssa että se suosittelisi Palestiinan pääsyä Yhdistyneitten Kansakuntien jäseneksi. Tuo vaatisi USA:n, Israelin liittolaisen, suostuttelua olla käyttämättä vetoa päätöslauselman suhteen joka kannattaa itsenäisen Palestiinan valtion jäsenyyttä YK:ssa, mikä ei tule olemaan helppoa.”

Älä ylläty liiaksi kun presidentti Obama ei käytä Amerikan veto-oikeutta, siten sallien Palestiinan valtion jäsenyysehdotuksen luiskahtaa läpi. Obama palvelee samoja Illuminatin mestareita, kuten tekee kuka tahansa muu edeltävä presidentti, olipa hän republikaani tai demokraatti. Jos Suunnitelma vaatii häntä eräänä päivänä sallimaan Yhdistyneiden Kansakuntien tunnustaa Palestiinan valtio, niin hän tekee noin.

Kuitenkin, Raamattuun uskovat kristityt tietävät profetian selittävän, että Edomin ruhtinaat (palestiinalaiset tänä päivänä) tulevat eräänä päivänä julistamaan itsenäisen valtion, mutta tuosta julistuksesta ei tule mitään. Kuuntele:

”Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” (Jesaja 34:12, KR 33/38)

”He kutsuvat ylimyksensä kuuluttamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan ketään, ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” (Jesaja 34:12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Tämä profetia voisi yksinkertaisesti olla lähempänä toteutumistaan kuin kukaan on uskonutkaan!

Kun sinä näet tämän tyhjän, arvottoman Palestiinan valtion kuulutuksen, ole tietoinen siitä, että profetoitu Palestiinan valtion tuho on lähes käsillä. Me korostamme tätä profetoitua tapausta uutisessa NEWS2095, otsikolla, ”JOHTAVAT ORTODOKSIJUUTALAISET OPPINEET VAHVISTAVAT CUTTING EDGEN OPETUKSEN ETTÄ TÄMÄN PÄIVÄN PALESTIINALAISET OVAT ”EESAUN HUONE” (Obadja 15-18)”

Bill Salus tuli itsenäisesti siihen johtopäätökseen että nykypäivän palestiinalaiset ovat ”Eesaun Huone” Obadjan kirjan jakeissa 15-18, ja sitten hän listasi muut Vanhan Testamentin profetiat jotka kertovat edeltä samasta täydellisestä tuhosta koskien jokaista palestiinalaista – miestä, naista ja lasta – kirjassaan, "Isralestine"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com