Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Jumala ravistelee kansoja 2011

Tässä tuoreessa Jan Markell’in uutiskirjeessä todetaan maailman ja seurakunnan olevan luopumuksen tilassa, kun aikainmerkit osoittavat Jeesuksen pikaista tulemusta. Aikamme pastorit luopuneessa Laodikean seurakunnassa (Ilm. 3:14-22) ovat välinpitämättömiä ja saarnaavat vain sosiaalista evankeliumia, unohtaen Raamatun profetiat ja eskatologian. Nyt jos koskaan, vuoden 2011 alkuvuoden tapahtumien perusteella, uskovien täytyisi nostaa päänsä ja rohkaista mielensä, sillä Karitsan häät ovat ovella (Ilm. 19:7-9). Myllerrykset eri puolella maailmaa ovat synnytystuskien alkua ja Matteuksen evankeliumin luvun 24 kenraaliharjoitusta. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------

---------- Original message ----------
From: Revelation Files - John Terry
Date: 2011/3/25
Subject: [revfiles] God Is Shaking the Nations
To: Revelation Files - John Terry








Jumala ravistelee kansoja
By Jan Markell
http://www.olivetreeviews.org/
March 23, 2011

Maailmantapahtumat ovat hätkähdyttäviä! Kun on seurattu Lähi-Itää, Japania, Australiaa ja Amerikan romahdusta, niin se on antanut sysäyksen muutamille terveellisille keskusteluille viimeisistä päivistä. Kun tapahtumat etenevät näin nopeaan tahtiin, on viisasta kysyä: "Mitä ihmettä on tapahtumassa?" Ne, jotka voivat välittää vähemmän, ovat todennäköisesti hukkumassa jonkinlaiseen tuhokäyttäytymiseen, koska hekin huomaavat, mutta eivät voi selviytyä. Kehen voimme luottaa saadaksemme vastauksia?

Useimmat kääntyvät ensimmäiseksi pastorinsa puoleen. Jotkut antavat suurenmoisen, raamatullisen näkemyksen ajastamme. Kunpa heitä olisi enemmän! Sen perusteella, mitä kuulemme tässä palvelutyössä, he ovat vähemmistö, sillä eräs kannattajamme lähetti minulle sähköpostin pastoriltaan. Luettuani sen luin sen kahdesti uudelleen. Toivoin hartaasti, että se olisi ollut vain tekaistu. Hän kirjoittaa:

"Maailman ongelmien määrä musersi minut hetkeksi, enkä tiennyt kuinka reagoida. Ehdotan, että rukoilemme ihmisten puolesta, joita näemme, tai joista kuulemme mediassa, että he työskentelevät näillä piinatuilla alueilla ja myös uhrien ja heidän perheidensä puolesta, joiden kasvot ja äänet välittävät niin paljon surua ja ahdistusta."

"Jotkut voivat pohtia ovatko nämä lopunajan merkkejä, koska ne varmasti näyttävät sopivan kuvauksiin, joita luemme Raamatusta. Ehdotan kuitenkin, ettemme heti ryntäisi esittämään tätä näkemystä. Historiallisesti on ollut vaikeita aikoja, joilla on ollut lopunaikojen tunnusmerkit, selvimmin 1900-luvun alkupuolella. Joitakin ajoi pelko tekemään parannusta. Toiset päättelivät, että sellainen väkivaltainen ja umpimähkäinen tapahtumasarja, joka tappoi 'viattomat' syyllisten kanssa, ei esittänyt kristinuskon Jumalaa hyvässä valossa ja silloin oli suuri luopumus."

"Nyt ei ole aika teologisoida eikä spekuloida syillä. Nyt on vain aika auttaa."

Kuinka traagista, että hän hillitsee ihmisiä ajattelemasta niitä vakavia varoituksia, että suuret traumat tulisivat maailman päälle, kun kiidämme kohti ajan loppua. Hän ehkäisee keskustelua näistä kysymyksistä ja siten ryöstää monilta "autuaallisen toivon," jonka Kristuksen paluu tarjoaa. Ilman oikeaa raamatullista näkökulmaa vahvinkin uskova voisi kaivautua luolaan. Kun tiedostamme, mitä tälle planeetalle on tapahtumassa -- viimeksi Japanin skenaario, jota on edeltänyt globaali kaaos monissa kriisipesäkkeissä – niin sen pitäisi elähdyttää henkeämme ja vaikuttaa elämän- ja ajattelutapaamme ja suhteittemme hoitamiseen. Jeesus tulee pian! Elä elämääsi iankaikkisuuden valossa! Jumala ravistelee kansoja, kuten Haggai 2:7 sanoo.

Ihmiset eivät voi ottaa vastuulleen kaaosta ja sekasortoa ikuisesti. He tarvitsevat joitakin lohduttavia sanoja. He tarvitsevat jonkinlaisen ymmärryksen. He kyselevät, miksi kaikki tämä tapahtuu. He eivät tiedä, kuinka yhdistää palaset. Kerro heille! Tämä on kenraaliharjoitus Matteuksen 24. luvulle. Emme tiedä tapahtuuko tämä draama huomenna, vai 20 vuoden kuluttua, mutta se tapahtuu.

Tämä pastori sanoi myös naiselle, jolle hän lähetti sähköpostinsa, että tämän ei pitäisi puhua parannuksesta, sillä se johtaisi suureen luopumukseen. Parannuksen saarnasta pidättäytyminen on se, joka on johtanut aikamme suureen luopumukseen, mutta hän väittää, että kaikkein tärkeintä -- jopa tärkeämpää, kuin parannuksesta puhuminen -- on mennä auttamaan. Arvaan sen tarkoittavan, että sosiaalinen evankeliumi ja hyvät teot ovat se, millä on todella merkitystä. On kyllä suurenmoinen idea tehdä lahjoitus kärsiville Japanissa. Maapallo sykähtelee. Mutta sosiaalista evankeliumia on nyt toteutettu vuosisadan ajan, kun liberalismi on korostanut vatsan ruokkimista, mutta näännyttää sielun nälkään.

Tämä palvelutyöjärjestö kehottaa saavuttamaan kadotettuja evankeliumin totuudella niin kauan kuin on aikaa. Maailma ja suuri osa seurakuntaa on petetty. Väkevä eksytys raivoaa valtoimenaan. Luopio seurakunta rehottaa. Raamattuun uskovat, erottavat kristityt jätetään tien sivuun pilkattuina ja syrjittyinä vailla seurakuntaa missä käydä. Laodikean seurakunta on jättänyt Sanan valon ja maailman. Siksi eräs lammasten paimen voi kynäillä edellä lainatut sanat.

Olen väsynyt kuulemaan, että Raamatun profetiaa halveksitaan seurakunnassa toisensa jälkeen. Jos viidesosa Raamatusta on profetiaa, niin se on asiaa! Jos Jeesuksen ensimmäinen tulemus on tärkeä, niin miksi Hänen toinen tulemuksensa olisi kiistanalainen eikä etsijäystävällinen? Milloin ja kuinka sanomasta, että Kuningas on tulossa, tuli masentava juttu? Joissakin lopunajan kysymyksissä me "näemme lasin läpi hämärästi," mutta muut asiat ovat kristallin kirkkaita.

Näyttää, että 25 vuoden ajan seminaarit ovat suoltaneet pastoreita, jotka eivät tiedä, mitä teologiaa opettaisivat, kun kysymyksessä on eskatologia ja niin he eivät käsittele aihetta lainkaan.

Tässä me olemme todennäköisesti viimeisten päivien viimeisissä. Jumala siunatkoon pastoreita, jotka kertovat totuuden ja opettavat Jumalan koko neuvoa. Kehotan teitä nyt, kun vielä on aikaa, tulemaan ihmisten kalastajiksi aivan kuten Jeesus meitä haastoi. Se on pieni hinta sen valossa, mitä Jeesus on tehnyt puolestamme. Evankelioiminen ja viimeisten päivien kysymykset sopivat yhteen kuin käsi hanskaan. Kaikella on loppunsa, elämälläkin sellaisena kuin sen tunnemme. Voin melkein kuulla neljän apokalyptisen ratsastajan kavioiden kopseen.

Sinun täytyy mennä ulos ja kertoa ihmisille. Huuda se vuorten huipuilta. Et vastaa heidän reaktiostaan. Aikaa ei ehkä ole paljon jäljellä.

Awaiting His return,

Jan Markell

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com