Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Clinton heittää haasteen diktaattoreille, Gaddafi uhmakkaana ja Japanin ydinonnettomuusastetta nostettu

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay mainitsee ulkoministeri Hillary Clintonin huomautuksista kaikille voimamies-diktaattoreille kun Norsunluurannikon vastusteleva presidentti Gbagbo on nyt syrjäytetty. Muita uutisia: Libyan kapinalliset hylkäsivät Afrikan Unionin rauhansuunnitelmaehdotuksen Gaddafin tarrautuessa yhä valtaan ja Japanin ydinkriisi pahenee kun maan viranomaiset ovat nostaneet ydinonnettomuuden luokitusta korkeimmalle tasolle. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 13.4.2011

------ This Week's Hot News --------

------ Tämän viikon kuumat uutiset --------


 


I. Ulkoministeri Hillary Clinton heittää ”Pentagonin Uuden Kartan (Pentagon’s New Map)” taisteluhaasteen kaikkia voimamies-diktaattoreita vastaan, jotka seisovat suunniteltujen Alueellisten Hallintojen #7 ja #8 tiellä!

Vetäydy syrjään tai kuole!

UUTISKATSAUS: Clinton sanoo Gbagbon pidätyksen olleen ’signaali’ diktaattoreille, tyranneille, Voice of America, 11. huhtikuuta 2011

”USA:n ulkoministeri Hillary Clinton sanoo, että kukistetun Norsunluurannikon presidentin pidätys lähettää viestin diktaattoreille, etteivät he voi jättää huomioimatta vapaiden vaalien lausuntoa … Yhdysvallat oli tukenut Afrikan Unionin ja Yhdistyneitten Kansakuntien yritystä siirtää Gbagbo paikaltaan taloudellisten ja matkustus-sanktioiden avulla. Ja toivottaessaan tervetulleeksi hänen antautumisensa, Clinton sanoi episodin tekevän selväksi sen, että tulee olemaan seuraamuksia johtajille, jotka uhmaavat vapaiden vaalien tuloksia.”

Kuten Cutting Edge on toistuvasti lausunut viimeisten neljän kuukauden aikana, raportoidessaan ”demokraattisten protestien” pyyhkäisystä läpi Pohjois-Afrikan/Lähi-idän ja Trooppisen Afrikan, niin päämääränä on poistaa mikä tahansa vastahakoinen hallitus tällä alueella niin että mukautuvaisten hallitusten kokoelma ei tule ilmaisemaan mitään vastustusta suunnitelluille Alueellisille Hallinnoille (Rooman Klubin suunnitelma).

Ulkoministeri Clintonin huomautukset viiltävät käsikirjoitetun ”hallinnonvaihdoksen (Regime Change)” ytimeen, joka on suunniteltu tälle koko maanosalle. Clintonin huomautukset saivat alkusysäyksensä Norsunluurannikon presidentin väkivaltaisesta syrjäyttämisestä. Norsunluurannikko sijaitsee Alueellisen Hallinnon #8 sisäpuolella.

Nyt kun vastusteleva presidentti Gbagbo on syrjäytetty, kaikkia jäljellejääviä voimamies-diktaattoreita koko alueella varoitetaan ilmoituksella: ”Sinä olet seuraava”!

II. Libyan diktaattori, Gaddafi, ei ole vieläkään ymmärtänyt viestiä.


UUTISKATSAUS: Libyan kapinalliset hylkäävät Afrikan Unionin rauhansuunnitelman, The Slatest Edition News, 12. huhtikuuta 2011

”Afrikan Unionin ehdottama rauhansuunnitelma ei ole houkutellut Libyan kapinallisia, jotka vaativat että eversti Gaddafin täytyy lähteä osana mitä tahansa sopimusta. Kapinallisten neuvosto ilmoitti päätöksestään tavattuaan Afrikan Unionin jäseniä Benghazissa, jossa keskusteltiin ehdotuksesta, raportoi the Los Angeles Times. ’Afrikan Unionin aloitteeseen ei sisälly Gaddafin ja hänen poikiensa lähtöä Libyan poliittiselta näyttämöltä, sen vuoksi se on vanhentunut’, kapinallisten edustaja sanoi heidän tosiasiallisesta pääkaupungistaan käsin. ’Me emme tule neuvottelemaan meidän marttyyriemme verellä. Me tulemme kuolemaan heidän kanssaan tai olemaan voitokkaita’.”

Tämä rauhansuunnitelmaehdotus tuli Afrikan Unionilta, mikä tarkoittaa sitä, että Gaddafin vanhat kamut kokoontuivat yhteen esittämään suunnitelmaa mikä jättäisi everstin valtaan. Tietysti, Gaddafi hyväksyi suunnitelman, jota kutsuttiin ”Tiekartaksi (Roadmap)”, tietäen oikein hyvin että kapinalliset hylkäisivät sen.

Libya kohtaa NATO:n ja Amerikan yhdistetyt sotavoimat, jotka ovat melko pelottavat – paperilla. Jos Lännen johtajat olisivat todella halunneet Gaddafin pois vallasta, niin hän olisi lähtenyt vähemmässä ajassa kuin tunnissa. Sen tähden, koska Gaddafi on yhä vallassa, hän pysyy siellä koska aika hänen lähdölleen ei ole vielä saapunut.

Kun aika hänen lähdölleen saapuu käsikirjoituksen mukaisesti, jota hän seuraa, hän tulee lähtemään hyvin äkisti. Aikaisemmin tässä järjestetyssä kriisissä, Yhdistyneet Kansakunnat ja NATO loivat ennakkotapauksen että ulkomaiden sotilaallinen väliintulo voisi olla sopiva työkalu jolla pannaan toimeen hallinnonvaihdos. Ehkäpä vielä yksi ennakkotapaus tulee esiintymään ennen kuin Libyan tyranni siirretään sivuun: ulkomaisten joukkojen maainvaasio, Yhdistyneiden Kansakuntien tilaamana ja muiden kuin amerikkalaisten sotilasjohtajien komennossa.

Jos tuota ennakkotapausta ollaan asettamassa paikalleen, jokainen voimamies jokaisesta valtiosta, joka sijaitsee suunniteltujen Alueellisten Hallintojen #7 ja #8 sisäpuolella, voi pakata laukkunsa, sillä heidän välitön tuomionsa tulee olemaan kiveen kaiverrettu.

Tässä vielä tuoreimpia uutisia koskien Libyan kriisiä:

Libyalaisministeri: "Qatar aseistanut kapinallisia"
Myös Nato kehottaa Gaddafia luopumaan vallasta
Gaddafi uhoaa, Natossa kiistellään
Nato-maat eri linjoilla Libyan aseistamisesta ja ilmaiskuista
Britannia, Ranska ja USA: Gaddafin jatko mahdoton ajatus


IV. Japani on nostanut ydinonnettomuuden astetta vastaamaan Venäjän Tshernobylin tasoa.

UUTISKATSAUS: Japani nostaa ydinkriisin vakavuutta Tshernobylin tasolle, San Francisco Chronicle, 11. huhtikuuta 2011

”Japanin ydinvoimavalvojat nostivat kriisin vakavuustasoa hädässä olevassa ydinlaitoksessa tiistaina luokitellakseen sen tasoihin vuoden 1986 Tshernobylin onnettomuuden kanssa. Japanin ydinturvallisuuskomission (Nuclear Safety Commission) viranomainen, puhuessaan kansallisessa televisiossa, sanoi, että luokitusta nostettiin 5:stä 7:ään – korkeimpaan tasoon kansainvälisessä luokitusasteikossa.”

Samalla kun tämä kehitys on huolestuttavaa, tarkoittaako se sitä, että maailma tulee olemaan yhtä saastunut kuin se oli Venäjän onnettomuuden seurauksena?

”Luokitusaste 7 tarkoittaa ’merkittävää onnettomuutta laajempien seurausten kanssa’ kuin aikaisempi taso, normiasteikon mukaan … ’Me olemme nostaneet vakavuustason 7:ään koska säteilyvuotojen vaikutus on levinnyt laajalti ilmaan, vihanneksiin, vesijohtoveteen ja mereen’, sanoi Minoru Oogoda Japanin ydinturvallisuusvirastosta (Japan’s Nuclear and Industrial Safety Agency).”

Tämä seuraava artikkeli paljastaa että Tshernobylin fiasko oli silti paljon vakavampi kuin onnettomuus Fukushiman Dai-ichi ydinlaitoksessa.

UUTISKATSAUS: Japanin Fukushiman ydinlaskeuma on vakavaa, mutta se ei ole Tshernobyl, by Mark MacKinnon, The Globe and News, 12. huhtikuuta 2011

”Fukushima ei ole Tshernobyl. Ei ainakaan vielä.”

”Minulta on pikkuisen kysytty eroa oltuani molemmissa paikoissa. Tilanne Fukushimassa on hirveä – ja kauhistuttava niille, jotka asuvat tuolla alueella – mutta me emme ole vielä siinä vaiheessa missä koko Japanin alue täytyy täysin romuttaa vuosikymmeniksi tai vuosisadoiksi tullakseen, Pripyat’in kaltaiseksi, lähin kaupunki Tshernobylin reaktorista mikä on nykyään pohjoista Ukrainaa. Pripyat pysyy aavekaupunkina, ”huhtikuun 26. päivän 1986” ollessa yhä kirjoitettuna luokkahuoneen liitutauluille ja kirjekuoriin, jotka on jätetty ihmisten postilaatikoihin. Oltuaan jätetty tuijottamaan taivasta hämmingin vallassa useita tunteja ydinonnettomuuden jälkeen tuona päivänä, 47,000 Pripyat’in asukasta määrättiin kiireesti ulos kaupungista ja heidän ei koskaan sallittu palata takaisin.”

Mutta, odota hetkinen. Eikö hallitus määrännytkin kaikki ihmiset 20 kilometrin säteeltä evakuoitaviksi?

”Kymmenettuhannet japanilaiset, jotka evakuoitiin 20 kilometrin vyöhykkeeltä Fukushiman Dai-ichi ydinlaitoksen ympäriltä tilapäissuojiin, jakavat väliaikaisesti tuon kohtalon … mutta Fukushimalle liikkuakseen todella Tshernobylin rinnalla ydinonnettomuuksien mittakaavassa, olosuhteiden täytyisi jatkaa huonontumistaan jonkun aikaa päätyäkseen tuohon.”

”Säteilyn määrä, jota on vuotanut siitä lähtien kun Fukushiman Dai-ichi ydinlaitosta rampautettiin maaliskuun 11. päivän maanjäristyksellä ja tsunamilla, on yhä vain noin 10 prosenttia tuosta määrästä mikä syöksyi ilmaan kun Tshernobylin reaktori No. 1 räjähti. Pääeroksi kahden onnettomuuden välille jää se, että neljä vaikeuksissa olevaa ydinreaktoria Fukushimassa sammuivat kuten niiden pitikin tehdä maaliskuun 11:ntenä, kun taas Tshernobyl räjähti sillä aikaa kun reaktori oli vielä käynnissä, aiheuttaen katastrofaalisen ketjureaktion joka laukaisi säteilyä ylempään ilmakehään.”

Muista varoitus, jonka Doc Marquis antoi DVD:llään, ”Illuminati toteuttaa Raamatun profetioita”, eli kaikkien näiden käsikirjoitettujen tapahtumien päämääränä on hukuttaa keskiverto kansalainen huolilla, jotta he tulisivat uskomattoman uupuneiksi ja siten tulevat jonakin päivänä sallimaan hyvin karismaattisen johtajan viemään heidät kallioseinämän jyrkänteeltä alas rotkoon kuten lauman sopuleita!

Oletko jo noin väsynyt? Oletko huolissasi että meidän korkeat teknologian tasot eräänä päivänä pilaavat tämän maapallon? Jos olet, Globaali Eliitti on saanut sinut siihen pisteeseen minne he juuri haluavatkin sinut!

Hukutetuksi huonoilla uutisilla.

Tarpeekseen saaneeksi siitä kaikesta.

Jos tämä koskee sinua, niin sitten sinä saatat olla valmis vastaanottamaan Antikristuksen vakuuttelut.

Suomentajan kommentti: Todellakin esimerkiksi EU:n kriisi koskien velkaantuneita euromaita voisi olla tarpeeksi suuri sysäys sille, että tulee joku pelastajahahmo (=Antikristus), joka lopettaa koko kriisin kertaheitolla erottamalla nämä kriisimaat kokonaan euroalueesta, jotta vahvempien talouksien tukipakettivääntöä ei tarvitsisi enää suorittaa missään maassa ja yhteisvaluutta euro pelastuisi. Helpotus kaikille ja huolet olisivatkin yhtäkkiä poissa. Nyt pulassa olevia ja autettuja kriisimaita on sopivasti kolme (Kreikka, Irlanti, Portugali) ajatellen Danielin kirjan profetiaa pienestä sarvesta (=Antikristus), joka kukistaa kolme sarvea (Dan. 7:24). Tietysti laajemmassa mittakaavassa Danielin profetian 10 sarvea tarkoittavat koko maailman kymmentä eri hallintoaluetta, mutta profetia voi toteutua myös pienemmässä mittakaavassa, varsinkin jos lopullinen Antikristus nousee EU:n johtajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com