Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Last Trumpet Newsletter -- Huhtikuu 2011

Tässä viime vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta huhtikuun 2011 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXX    Issue IV    April 2011

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626   Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

------------------------------

Kansojen ahdistus viimeisinä päivinä!
(Distress Of Nations In The Last Days!)

”Maa murskaksi musertuu, maa halkee ja hajoaa, maa horjuu ja huojuu. Maa hoippuu ja hoipertelee niinkuin juopunut, huojuu niinkuin lehvämaja. Raskaana painaa sitä sen rikkomus, se kaatuu eikä enää nouse. Sinä päivänä Herra kostaa korkeuden sotajoukolle korkeudessa ja maan kuninkaille maan päällä.”

Jesaja 24:19-21

”Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.”

Matteus 24:22

”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”

Luukas 21:25-28


Tässä LTN:n numerossa, me tulemme jälleen kerran tutkiskelemaan tämän modernin aikakauden ajankohtaisia tapahtumia kun me näemme yllättäviä tapauksia sattuvan kaikkialla maapallolla. Samalla kun me katselemme monien maailman valtioiden räjähtämistä kaaokseen, on käymässä kasvavassa määrin selväksi, että me emme ole koskaan aikaisemmin nähneet sellaisia päiviä kuten nämä nykyiset. Yhdysvalloissa on korkeita työttömyyden prosenttilukuja, massiiviset velkamäärät, koko ajan nousevia ruoan ja polttoaineen hintoja, romahtaneita asuntomarkkinoita, ja lisääntyviä poliittisia vihollisuuksia sillä aikaa kun kannattajat kilpailevista konservatiivisista ja liberaaleista ideologioista kamppailevat kontrollista kansakunnan suhteen. Euroopassa useat valtiot pysyvät konkurssin partaalla ja romahtavat kun ne asettuvat pelastettaviksi niiden lähivaltioiden, joilla on vahvemmat taloudet, toimesta. Lähi-idässä, protesteja on puhjennut yhdessä valtiossa toisensa jälkeen kun ihmiset yrittävät kaataa heidän valtaapitävät hallituksensa ihmismassojen ollessa raivoissaan korkeasta työttömyydestä, ruokavajeista, ja muista ongelmista. Aasiassa, me olemme nähneet lukuisia maanjäristyksiä, sisältäen kauhistuttavan maanjäristyksen ja tsunamin joka iski Japaniin maaliskuun 11. päivänä 2011. Maat, sellaiset kuten Iran ja Pohjois-Korea, jatkavat uhkausten antamista niille valtioille joita he pitävät vihollisinaan sillä välin kun nouseva Kiinan kansakunta jatkaa sotilaallista varustautumistaan. Me kuulemme usein pitkistä kuivuusjaksoista joissakin maissa ja tulvimisesta toisissa. Meksikossa, tuhansittain ihmisiä on tapettu huumekartellien ja jengien toimesta. Samaan aikaan, Australia edelleen kärsii katastrofaalisen sään vaikutuksista.

Samalla kun suuret onnettomuudet, joiden me näemme nielaisevan maailman, näyttävät järkyttävän useimpia ihmisiä, niin Raamattu varoitti meitä kauan sitten että tapahtumat, joita me näemme, kävisivät toteen viimeisinä päivinä. Meidän Herramme Jeesus kuvaili aikaamme naulan kantaan osuneella tarkkuudella, siinä määrin että Raamattu on tarkempi kuin huomisen uutisotsikot!

On kaunistelematon ajatus, mutta se on surullinen ja aito tosiasia, että tuhansia ihmisiä kuolee joka ainut päivä. Samalla kun monilla ihmisillä on vaikeuksia uskoa sitä että maailma voisi todella loppua, maailma loppui, niin sanoakseni, suurelta joukolta ihmisiä, jotka elivät Japanissa, vain yhdessä päivässä. He ovat nyt ikuisuudessa, ja huomenna se voisi tarkoittaa meitä.

Sinä ja minä sekä jokainen muu, olemme kaikki kuolevaisia ihmisolentoja; silti on helppoa ja arkipäiväistä meille unohtaa vain miten haurasta elämä on. Kenellekään meille ei ole luvattu huomista, mutta meillä on nykyhetkemme. Sinulla juuri tällä hetkellä ajassa on yhä tilaisuus vastaanottaa pelastus Herraltamme Jeesukselta Kristukselta. Minä rohkaisen kaikkia teitä tutkistelemaan sydämiänne ja varmistamaan että olette oikeassa suhteessa Jumalaan. Jos elämässäsi on syntiä, kadu ja anna sen mennä pois. Jos sinä kutsut Herraa juuri nyt; Hän kuulee sinua, Hän kantaa sinua, ja Hän johdattaa sinut läpi minkä tahansa koettelemuksen, ahdistuksen, ja vastoinkäymisen, jonka sinä saatat kohdata koettelevina aikoina joissa me elämme. Sillä kuten psalmisti kirjoitti Psalmissa 86:5, ”Sillä sinä, Herra, olet hyvä ja anteeksiantavainen, suuri armossa kaikille, jotka sinua avuksensa huutavat.”

Työttömyys ja hallinnon manipulointi!

Jos sinä olet seurannut uutisia, sinä olet saattanut huomata että media on pannut positiivisen kierteen talouden ylle viimeaikoina. Ekonomistit ovat antaneet optimistisia lausuntoja, ja pääotsikot joissakin tapauksissa ovat lähes riemuitsevia. Ovatko asiat menossa parempaan suuntaan? Onko elpyminen vihdoin ottamassa otteen?

Eräs asia jonka olen pannut merkille, on se, että kun yksi talouden näkökohta näyttää paranevan, niin muut näkökohdat näyttävät kangertelevan. On myös tärkeää ymmärtää että hallitus ja media haluavat aina muutella lukuja synnyttääkseen positiivisemman näkymän vaikka se ei perustu todellisuuteen. Esimerkiksi, me näemme nyt juttuja mediassa kuuluttamassa että työttömyysaste on putoamassa ja työpaikkoja ollaan nyt luomassa. Mitä he eivät halua kertoa meille, kuitenkin, on tosiasia, että 49 prosenttia työpaikoista, joita luotiin viime vuonna, ovat matalapalkkaisia työpaikkoja, joita löydetään sellaisista paikoista kuten vähittäiskaupoista ja ravintoloista. Sitä vastoin, 40 prosenttia työpaikoista, jotka menetettiin taantuman aikana, olivat korkeapalkkaisia teollisuustyöpaikkoja, samalla kun 14 prosenttia työpaikoista, jotka luotiin viimeisen vuoden aikana, kuuluvat tuohon kategoriaan. (1)

Hallinto haluaa myös manipuloida ”virallista” työttömyysastetta. Sitä vastoin kun useimmat ihmiset yksinkertaisesti määrittelisivät työttömän henkilön joksikin joka ei ole työllistetty, hallinto määrittelee henkilön työttömäksi vain jos hän (he or she) ei käy töissä mutta aktiivisesti etsii työpaikkaa. Valitettavasti, monet amerikkalaiset, jotka ovat epäonnisesti hakeneet työllistymistä kuukausien tai jopa vuosien ajan, ovat nyt luovuttaneet. Hallinto ei tarkastele näitä ihmisiä ”työttöminä”. Todellisuudessa, tosiasiallinen työttömyysaste tahtoo aina olla merkittävästi korkeampi kuin ”virallinen” hallinnon ilmoittama lukema.

Tehdäkseen asiat vielä masentavimmiksi niille jotka tavoittelevat työllistymistä, jotkut yritykset kieltäytyvät nyt palkkaamasta ihmisiä joilla ei tällä hetkellä ole työpaikkaa. On tulossa kasvavassa määrin tavaksi työpaikkailmoituksia varten sisällyttää ilmoitukseen ennakkovaroitus ”työttömiä hakijoita ei käsitellä” tai ”täytyy olla työllistetty tällä hetkellä”. (2)

Vielä yksi hämmästyttävä tilastotieto tuotiin hiljattain päivänvaloon CNBC:n raportissa. Hallinnon ohjelmat, sellaiset kuten sosiaaliturva, Medicare korvaukset, ja työttömyysvakuutus, muodostavat nyt yli kolmasosan rahamäärän kaikista ansiotuloista ja palkoista USA:n väestön parissa. Tämä paljastus oli melko huolestuttava ekonomisti Madeline Schnapp’ille joka totesi, ”USA:n taloudesta on tullut hälyttävästi riippuvainen hallinnon kannustimista (stimulus). Kulutus, jota tuetaan ansiotuloilla ja palkoilla, on paljon vahvempi perustus taloudelliselle kasvulle kuin kulutus, joka perustuu sosiaaliavustusetuihin.” (3) Kun me näemme yhä useamman ihmisen tulevan riippuvaiseksi valtiosta selviytyäkseen, on ilmeistä, että Amerikan Yhdysvallat ei ole se kukoistava kansakunta joka se kerran oli.

Heilahtelevat polttoaineiden hinnat ja nousevat ruokakustannukset!

Sillä aikaa kun Yhdysvallat edelleen kohtaa ongelmia, sellaisia kuten korkea työttömyys ja epävakaat asuntomarkkinat, nämä eivät ole asioiden laajuus, joka koskettaa amerikkalaisia tänä päivänä. Ruoan ja polttoaineen hinnat ovat nousseet huimasti, ja raportit osoittavat näiden trendien jatkuvan melkoisen ajan vielä. Ruoan hinta on nyt korkeimmilla tasoillaan 20 vuoteen. (4) Tehdäkseen asiat pahemmiksi, monien tuotantoerien kustannukset Yhdysvalloissa tekivät piikin sen jälkeen kun pahin halla 60 vuoteen tuhosi kokonaisia viljasatoja Pohjois-Meksikossa ja Yhdysvaltojen lounaisosavaltioissa helmikuun 2011 aikana. (5) Minun isäni oli aina kiintynyt sananparteen ”Ihminen istuttaa ja Jumala antaa kasvun (Man plants and God grants)”. Pohtimalla vaikeuksia joita Yhdysvallat ja muu maailma ovat kohdanneet ruoan tuotannon suhteen, niin näyttäisi siltä että Jumala ei ole tyytyväinen ihmiskuntaan juuri nyt.

Bensiinin hinta Yhdysvalloissa on noussut dramaattisesti viimeisen kuukauden aikana. Itse asiassa, minun kolmen viimeisimmän polttoaineostoksen ajanjakson aikana, minä olen nähnyt vakituisen lyijyttömän bensiinin hinnan nousevan 3,13 dollarista 3,39 dollariin ja viimeiseksi 3,49 dollariin gallonalta (1 gallona = 3,79 litraa). Hinnannousuista on syytetty useita osatekijöitä, käsittäen levottomuudet Lähi-idässä ja kilpailevan tarpeen polttoaineelle Kiinasta. Valitettavasti, kun polttoaineen kustannukset nousevat, se aiheuttaa heijastusvaikutuksen missä tavaroiden ja palveluiden hinnat nousevat myös. Tähän asti, monet kaupat ovat olleet haluttomia nostamaan hintojaan millään merkityksellisellä tavalla, koska talous on yhä liian heikko. Kuitenkin, niille ei ehkä pian jätetä mitään muuta keinoa jos polttoaineen hinta jatkaa kasvuaan, ja tuo näyttää olevan todennäköisin skenaario monien asiantuntijoiden mukaan.

USA:n energiavirasto (U.S. Energy Information Administration, or EIA), arvioi bensiinin hinnan vuonna 2011 olevan keskimäärin noin 3,56 dollaria gallonalta, jossa olisi 77 senttiä korotusta vuoden 2010 keskihintaan nähden. He myös sanovat että on olemassa 25 prosentin mahdollisuus että bensiinin hinta tulee ylittämään 4,00 dollaria tänä kesänä. Tietysti, maailma on hyvin epävakaa juuri nyt, ja tuosta johtuen raportissa oli jossain määrin epävarmuutta. ”Jatkuva levottomuus Libyassa yhtä hyvin kuin muissa Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän maissa on johtanut korkeimpiin raakaöljyn hintoihin lähtien vuodesta 2008. EIA odottaa jatkuvaa maailman öljymarkkinoiden kiristymistä seuraavien kahden vuoden kuluessa, erityisesti viimeaikaisten tapahtumien Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä valossa, joka on maailman suurin öljyntuotantoalue”, the EIA:n raportti sanoi. (6)

Sillä aikaa kun jotkut ekonomistit ennustavat että bensiinin hinta tulee perääntymään takaisin 3,00 dollarin piiriin gallonalta, toiset eivät ole niin optimistisia. ”Tarjonnan pula on tulossa. Milloin se tulee, on vaikea ennustaa, mutta jossakin kohtaa me menemme takaisin siihen missä me olimme vuonna 2008”, sanoi Kevin Norrish, hyödykeanalyytikko Barclays-pankissa Lontoossa. (7) Toiset ovat huolissaan siitä, että jos levottomuudet leviäisivät Saudi-Arabiaan tai muihin tärkeisiin öljyntuotantomaihin, hinta pumpulla voisi ylittää 7,00 dollaria gallonalta. Välittäjä Hong Kong’ista nimeltään Selwyn Ortz totesi, ”Jos Saudi-Arabia joutuu samankaltaisten mielenosoitusten ja mellakoiden kohteeksi, joita on tapahtunut Egyptissä ja Libyassa, 30-40 dollarin hinnannousu barrelilta, ehkä 50 dollaria, on hyvin todennäköinen. Ei kukaan voi sanoa, ettei se voisi tapahtua, koska ei kukaan tiedä, ei varsinkaan vallankumousten aikakaudella. Ja jos se tapahtuu, 7 dollaria gallonalta voisi olla huonoin (low-ball) ennuste.” (8)

Amerikka – hukkumassa velkaan!

The Wall Street Journal’in mukaan, Valkoinen Talo odottaa Liittovaltion budjettialijäämän nykyiselle tilivuodelle nousevan 1,65 biljoonaan dollariin. (9) Tämä on kestämätön velkamäärä. Silti, samalla kun poliitikkojen keskuudessa on paljon puheensorinaa sen suhteen kuinka ratkaista tämä ongelma, niin hyvin vähän ollaan käytännössä tehty supistamaan hallinnon tuhlausta. Jos lopullinen päämäärä oli tuhlata niin paljon rahaa kuin mahdollista, valtio olisi tekemässä fantastista työtä. Esimerkiksi, siellä on lukuisia tarpeettomia hallinnon virastoja ja ohjelmia, jotka menevät päällekkäin tavoitteissaan ja toimissaan. Raportti, joka on julkaistu maaliskuussa 2011 Yhdysvaltain tarkastusviraston (Government Accountability Office, or GAO) toimesta, osoittaa että siellä on viisitoista erilaista virastoa valvomassa ruokaturvallisuuslakeja, yli kaksikymmentä ohjelmaa avustamaan kodittomia, kahdeksankymmentä ohjelmaa taloudellista kehitystä varten, kahdeksankymmentäkaksi ohjelmaa parantamaan kouluopetuksen laatua, kahdeksankymmentä ohjelmaa avustamaan vähäosaisia ihmisiä julkisessa liikenteessä, neljäkymmentäseitsemän ohjelmaa työharjoittelua ja työllistymistä varten, ja viisikymmentäkuusi ohjelmaa avustamaan ihmisiä talousasioiden ymmärtämisessä. (10)

Surullista kyllä, me elämme ajassa jolloin kansallinen, osavaltiollinen, ja kunnallinen velka Yhdysvalloissa ylittää nyt koko talouden koon. (11) Kun useat osavaltiot, piirikunnat, suurkaupungit, ja pikkukaupungit kamppailevat sen suhteen kuinka korjata tilanne, 760 piirikuntaa kansakunnan 3,142 piirikunnasta on hiljaa kuihtumassa pois. Väestötieteilijät viittaavat ongelmaan ”luonnollisena laskuna”, jota tapahtuu kun useampia ihmisiä kuolee kuin syntyy alueella. Kenneth Johnson’ia, sosiologian professoria ja väestötieteilijää New Hampshiren yliopiston Carsey instituutissa, siteerattiin sanomalla, ”Luonnollinen lasku on tärkeää mutta ei laajasti arvostettu väestötieteellinen ilmiö joka on uudelleenmuokkaamassa meidän yhteisöjämme sekä maaseutu- että kaupunkiytimissä laajoista metropolialueista. Laskusuhdanne USA:n taloudessa on vain pahentamassa ongelmaa. Joissakin tapauksissa, ainoa asia, joka voi oikaista alueen syöksystä, on nuorten latinalaisamerikkalaisten maahanmuuttajien tulva tai uusi taloudellinen kehitys.” (12)

Osavaltiotasolla, budjettialijäämistä on tullut hyvin vakava ongelma. Itse asiassa, tilanne on niin kauhea, että jotkut päättäjät ovat vaatineet lakeja muutettavan tavalla, joka sallisi osavaltioiden julistamisen konkurssiin. (13) Huomautettakoon tässä, että Yhdysvalloissa on vain neljä osavaltiota, jotka väittävät kykenevänsä tasapainottamaan budjettinsa tilivuotta 2012 varten. Nämä osavaltiot ovat Pohjois-Dakota, Alaska, Arkansas, sekä Wyoming. Mielenkiintoista kyllä, Pohjois-Dakotan osavaltiolla on vain 3,8 prosentin työttömyysaste ja kassaylijäämä, New York Times’in mukaan. (14)

Meidän päivästä päivään elämisemme tässä 21. vuosisadan modernissa aikakaudessa ei voi enää toimia ilman velkaa. Jokapäiväisestä kuluttajasta, sellaisesta kuin sinä ja minä, suurkaupunkeihin ja pikkukaupunkeihin, osavaltioiden hallituksiin ja Liittovaltion hallitukseen, on olemassa velkaa niin kauas kuin silmä voi nähdä. Raportti talousjulkaisun, nimeltä Main Street, toimesta on paljastanut että suunnilleen 4,4 biljoonaa dollaria USA:n velasta pidetään nyt ulkomaisten hallitusten käsissä. Loppuosa velasta, mikä tekee lähes 10 biljoonaa dollaria, pidetään yksityisten pankkien hallussa, raportin mukaan. (15) Yhdysvaltojen velan määrä, josta punainen Kiina pitää kiinni, on nyt paisunut 1,16 biljoonaan dollariin. (16)

Useimmat ihmiset eivät edes pysty käsittämään kuinka paljon biljoona on. Pantaessa asioita oikeisiin mittasuhteisiin, eräs kunnianhimoinen henkilö teki tosiaankin matemaattisia laskelmia ja esitteli graafisen kuvauksen siitä miltä biljoona dollaria näyttäisi. Tutkielma, joka julkaistiin netissä, määritteli että biljoona dollaria sadan dollarin seteleinä olisi seitsemän jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) korkea ja peittäisi noin 2,2 eekkeriä (1 eekkeri = 4,047 neliömetriä) maata. (17)

Kun minä luen uutisia ja tutkin eri osatekijöitä, jotka vaikuttavat taloudelliseen järjestelmäämme nykypäivänä, käy tuskallisen ilmeiseksi että tällä järjestelmällä ei ole mitään toivoa. Kyllä, maailma on epäreilu. Maailman taloudet perustuvat epäoikeudenmukaisiin käytäntöihin ja niitä kontrolloivat pahat ihmiset. Onneksi, me olemme armollisen ja rakastavan Jumalan lapsia. Minä saan suurta lohdutusta Hänen lupauksistaan, sillä minä tiedän että Jumalan on mahdotonta valehdella. Hän on luvannut että kaikki meidän tarpeemme tullaan huomioimaan, ja meistä tullaan pitämään huolta niin kauan kuin me etsimme Hänen valtakuntaansa ensiksi. Mitä tulee noihin, jotka ovat vastuussa tämän maailman korruptoituneista järjestelmistä, niin he eivät tule selviytymään juonitteluistaan. Lopussa, jokainen mies ja nainen ja lapsi on alamainen Jumalan tuomiolle.

Ihmismassat valvonnan alaisuudessa! (The Masses Under Surveillance!)

Me elämme maailmassa missä suurta osaa väestöstä tarkkaillaan nykyään ja pidetään valvonnan alaisuudessa joka ainut päivä. Sitä vastoin kun aikaisemmat sukupolvet pitivät yksityisyyttä suuressa arvossa, monet ihmiset tänä päivänä ja tässä ajassa ovat halukkaita uhraamaan sen jos sillä lailla tekeminen hyödyttää heitä jollakin tavoin. Esimerkiksi, Google vakoilee sinua kun sinä teet hakuja netissä ja sitten seuraa sinua kaikkialle Internetissä ja näyttää mainoksia perustuen sinun selaushistoriaasi. Facebook haluaa myös jäljittää sinun aktiviteettejäsi verkkosivullaan, ja joissakin tapauksissa, se jakaa sinun henkilökohtaista arkaluonteista informaatiota kolmansien osapuolten kanssa. Ihmiset sallivat nämä yksityisyyden tungettelut koska Google tekee Internetistä mukavamman, ja Facebook on riippuvuutta aiheuttava ja hauska. [Facebookiin rekisteröityminen on arveluttavaa uudestisyntyneen kristityn kannalta, koska tulee mielikuva maailmallisuuden ja Internet-pedon palvonnasta. Asiat hoitu aivan hyvin ennen Facebookiakin netissä. Suom. huom.] Mutta käyttäjien Internet-aktiviteetin jäljittäminen on todella vain jäävuoren huippu kun tullaan yksityisyyden asioihin.

Siellä on kaksi koulua Anaheim’issa, Kalifornian osavaltiossa, jotka nykyään käyttävät GPS-laitteita jäljittääkseen oppilaita koulupinnausten historian avulla. Laitteita käytetään vahvistamaan niiden oppilaiden sijainti, joilta vaaditaan kirjautumista elektronisesti viisi kertaa päivässä. (18)

Miami-Dade piirikunnan poliisiosasto Floridassa on hankkinut miehittämättömän korkealle ilmaan kohoavan lennokin (aerial drone), samanlaisen joita käytetään USA:n armeijan taholta, etsimään Taleban-kapinallisten tukikohtia Afganistanissa. Tiedustelulennokki, joka tunnetaan nimellä mini-ilmatyynyalus (Micro Air Vehicle, or MAV), on radio-ohjattava, varustettu kamerasysteemillä, ja lentää pienten puhaltimien avulla. (19)



Muun tyyppisiä lennokkeja on myös kehitteillä eteläkalifornialaisen yhtiön nimeltä AeroVironment toimesta. Eräs lennokeista, joka on kehitteillä, mitä he kutsuvat ”Globaaliksi Tarkkailijaksi (Global Observer)”, voi lentää keskeytymättömästi maksimissaan viikon ajan missä tahansa korkeudessa 55,000 - 65,000 jalkaa. On myös väitetty, että miehittämätön lentokone pystyy saavuttamaan minkä tahansa pisteen maapallolla tuntien sisällä. (20) AeroVironment on myös kehittelemässä pienoislennokkeja jotka naamioidaan kolibreiksi ja pieniksi hyönteisiksi. (21)

 

Progressive Insurance (Edistyksellinen vakuutusturva) -yhtiö tarjoaa nyt alennuksen useissa osavaltioissa jos sinä olet halukas luovuttamaan yksityisyytesi. Heidän uutta ohjelmaansa kutsutaan nimellä ”Snapshot (tilannekuva)”, ja vakuutusasiakkaille, jotka kirjautuvat ohjelmaan, lähetetään kämmenen kokoinen laite joka mittaa ja tallentaa ajonopeutta, jarrutusta, sekä ajoajan määrää. Data siirretään Progressive-yhtiöön reaaliajassa, ja jos he päättävät valvontansa välityksellä että sinulla on turvalliset ajotavat, niin sinulle voidaan tarjota alennusta maksimissaan 30 prosenttia. Mitä tulee ohjelmaan, Chantelle Thompson, johtaja Mitchell Noel -vakuutustoimistossa Ormond Beach’issä, Floridan osavaltiossa, totesi, ”Se saattaisi auttaa ajo-olosuhteiden muuttumista osavaltioiden välillä turvallisemmiksi, koska he tietävät että Isoveli (Big Brother) vahtii.” (29)

Niin tunkeilevaksi kuin ”Big Brother” saattaa muodostuakin Yhdysvalloissa, ihmiset Yhdistyneessä Kuningaskunnassa (United Kingdom) voivat omata sen vieläkin pahempana. On raportoitu että Britanniassa on 1,85 miljoonaa CCTV-kameraa, ja että jokainen henkilö siinä maassa rekisteröidään kameralla keskimäärin seitsemänkymmentä kertaa päivässä. (23) Samalla kun Yhdysvallat ei omista läheskään yhtä montaa kameraa tarkkailemassa katuja, minä olen varma siitä, että Yhdysvaltojen hallinto ilahtuisi jos me tekisimme niin. USA Today -lehden raportin mukaan, Homeland Security (Kotimaan turvallisuusvirasto) tuhlasi miljoonia dollareita salaisten valvontajärjestelmien tutkimukseen, jotka voisivat jäljittää jalankulkijoita ja tarkistaa heidän vaatetuksen alta vartaloskannereilla ilman että ihmiset koskaan tietävät sen tapahtuneen. He testasivat myös muita systeemejä, jotka on suunniteltu tarkkailemaan ja jäljittämään yksilöitä väkijoukossa. (24) Vaikkakin Homeland Security väittää, että he ovat jättäneet tutkimuksen sikseen, ei ole olemassa mitään takeita siitä, etteivät he tule virkoamaan tulevaisuudessa tai etteivät he työskentele muissa yksityisyyttä loukkaavissa (invasive) projekteissa.

Lisää jumalanpilkkaa Hollywoodista!

Huolimatta siitä tosiasiasta että suuri osa Hollywoodin yleisöstä on ihmisiä, jotka tunnustavat kristinuskoa, tämä ei ole koskaan estänyt TV:n show-ohjelmien ja elokuvien tekijöitä ilkkumasta Jumalaa ja niitä, jotka seuraavat Kristusta. Viime vuosina, siellä on ollut sellaisia herjaavia filmejä kuten ”Saved! (Pelastettu!)”, ”Religulous (Uskomatonta)” ja ”The Invention of Lying (Valehtelemisen sietämätön keveys)”. Nyt ABC-televisiokanava on äskettäin ilmoittanut suunnitelmista kuvata pilottijakso televisio-show’ta varten, jota alustavasti kutsutaan nimellä ”Good Christian B------”. (Ajatusviivoja käytettiin painokelvottoman sanan tilalla.) [Tuon TV-show’n nimi suomeksi on ”Hyvät kristityt kusipäät (Bitches or Bastards)”. Suom. huom.] The Hollywood Reporter -lehden mukaan, ohjelma ”seuraa naista, joka muuttaa takaisin Dallasin asuinalueilleen avioeronsa jälkeen vain tullakseen riettaan juorun keskipisteeksi joka on lähtöisin yhteisön kirkossa käyvistä vaimoista”. (25)

Vaikkakin näyttää todennäköiseltä että Disney-omisteinen ABC-kanava muuttaisi edellä mainitun ohjelman nimen tekstinkappaleessa yläpuolella, jos siitä ylipäätään luodaan TV-ohjelmaa lähetettäväksi, niin se ei tekisi show’n lähtökohdasta yhtään hyväksyttävämpää Jumalan silmissä. Tämä on vain yksi kappale lisää Hollywoodin jumalanpilkan rumputulessa kun he pilkkaavat Jumalaa tuottaessaan samaan aikaan ohjelmistoa joka esittää homoseksuaalisuuden ja abortin positiivisessa valossa. Toimitusjohtajilla, tuottajilla, ohjaajilla, näyttelijöillä, ja kaikilla muilla, jotka ovat sekaantuneet asiaan, tulee olemaan vastattavaa Jumalalle jonakin päivänä. Sillä kuten sanotaan Galatalaiskirjeen luvussa 6:7, ”Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.” [Suomen MTV3-kanavan suositun draamasarjan Salatut Elämät osallistujilla, eritoten käsikirjoittajilla, tulee aikanaan olemaan paljon vastattavaa Jumalalle homomyönteisen ilmapiirin luomisesta Suomeen kyseisen sarjan välityksellä. Nuoret varsinkin ovat vaarassa altistua tälle TV:stä leviävälle saastalle. Suom. huom.]

Häiriötä, levottomuutta, ja Uusi Maailmanjärjestys!

Kuten useimmat teistä luultavasti jo tiedätte tähän mennessä, nämä ovat uskomattoman myrskyisiä aikoja Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä. Me olemme nähneet kansan nousevan kapinaan yhdessä valtiossa toisen perään lähtien ensiksi liikkeelle Algeriasta, Tunisiasta, ja Egyptistä. Levottomuudet ovat siitä saakka levinneet Libyaan, Saudi-Arabiaan, Jemeniin, Bahrainiin, ja muihin maihin. Tuhansia ihmisiä on kuollut, ja lisäksi tuhansia on loukkaantunut kaikkialla näillä maailman alueilla. Konflikti Libyassa on ollut erityisen paha kapinallisten taistellessa Muammar Gaddafin itsevaltaista hallintoa vastaan konfliktissa, joka on laajentunut kansalaistottelemattomuuden tuolle puolen joksikin sisällissodan kaltaiseksi.

Samaan aikaan, jotkut johtajat Lähi-idässä nykyään viittaavat kansannousuihin ”uuden maailmanjärjestyksen” alkuna. Hiljattaisessa lausunnossa, joka annettiin Iranin presidentin, Mahmoud Ahmadinejadin, verkkosivuston kautta, lukee seuraavaa, ”Tällä hetkellä, uuden maailmanjärjestyksen muodostaminen on ensisijainen tärkeysjärjestyksessä ja se koskee itsenäisiä valtioita estämään samaa vanhaa ahdistavaa järjestystä luikertelemasta uuteen muotoonsa.” (26) Ibrahim Moussawi, mediasuhteitten johtaja islamilaiselle militanttiryhmälle, tunnettu nimellä Hizbollah, antoi samanlaisen lausunnon, sanoen, ”Minä uskon että uusi alueellinen maailmanjärjestys tulee nousemaan esiin ja tämä tulee edustamaan alueen ihmisten, ei Amerikka-myönteisten hallitusten, tahtoa ja päättäväisyyttä.” (27)

Suurimmalle osalle meistä, kun me olemme niin pitkän välimatkan päässä väkivaltaisuuksista Lähi-idässä ja muista sellaisista maailman alueista, voi olla helppo unohtaa kuinka todellista se kaikki on. Varmasti, me voimme lukea konflikteista sanomalehden tai netin kautta ja katsoa uutisia televisiosta, mutta seuraamukset tuhansien ihmisten kuolemista eivät useinkaan tule ymmärretyiksi. Silti, äskettäiset protestit amerikkalaisessa Wisconsinin osavaltiossa osoittavat meille, että sellainen mellakoiva käyttäytyminen ei ole täysin mahdotonta Yhdysvalloissa. Samalla kun työväen protestit eivät johtaneet yhteenkään uhriin, monia tappouhkauksia on sadellut ainakin kahdeksaatoista republikaani-lainsäätäjää vastaan siitä lähtien kun he hyväksyivät ammattiliittoja vastustavan lakiesityksen. (28) Eräs uhkaus annettiin Wisconsinin kuvernöörille Scott Walkerille ja Senaatin republikaanijäsenille tuntemattoman sähköpostiviestin muodossa joka alkaa seuraavalla lausunnolla, ”Minä haluan tehdä tämän täysin selväksi. Toimiemme johdosta tänä päivänä ja parina kuluneena viikkona, minä ja ryhmä ihmisiä, jotka työskentelevät kanssani, olemme päättäneet että olemme saaneet tarpeeksemme. Meidän mielestä sinun ja sinun republikaanidiktaattoriesi (republican (sic) dictators) täytyy kuolla.” Uhkaus lausuu myös aikomuksen ampua republikaaneja päähän ja räjäyttää pommeja alueilla, joissa heitä on tiheästi. (29)

Maa hoippuu ja hoipertelee! (The Earth Reeling To And Fro!)

Minulla ei ole epäilystäkään mielessäni siitä, että me elämme viimeisissä päivissä. Eräs merkeistä, joita Jeesus kehotti meitä tarkkailemaan, on ”maanjäristyksiä monin paikoin”. Me elämme nyt maailmassa missä maanjäristyksiä sattuu joka ainut päivä. Tiedemiehet pyytävät meitä olemaan huolestumatta: maanjäristyksiä on aina tapahtunut, ja ei ole olemassa mitään tavallisuudesta poikkeavaa koskien kaikkia tietoon tulleita järistyksiä joita me näemme päivittäin. Samaan aikaan, maailma jatkaa järisemistään, ja maanjäristysten intensiteetti näyttää vain kasvavan. Maailma katseli järkytyksellä ja kauhulla kun maanjäristys tuhosi pienen Haitin kansakunnan viime vuonna. Vähän aikaa myöhemmin, Etelä-Amerikan Chilen valtioon iskettiin 8,8 magnitudin järistyksellä.

Perjantaina, maaliskuun 11. päivänä 2011, 9,0 magnitudin maanjäristys ravisteli Japanin kansakuntaa. Massiivinen maanjäristys poiki sitten hirvittävän tsunamin, joka vei mukanaan laivoja, autoja, koteja ja sai aikaan laajalle ulottuvien tulipalojen puhkeamista hävityksensä vanavedessä. (30) Lukien tästä kirjoittamishetkestä, Japanin Kansallinen Poliisivirasto (National Police Agency) kertoo 5,692 ihmisen kuolleen ja lisäksi 9,522 ihmisen olevan kateissa. (31) [Tällä hetkellä, huhtikuun 5. päivänä 2011, kuolleita on raportoitu olevan n. 12,000 ja kadoksissa olevia n. 16,000. Suom. huom.]

Tehdäkseen asiat pahemmiksi, Japani kohtaa ydinreaktorin ytimen sulamisen (meltdown) mahdollisuuden Fukushiman Daiichi ydinvoimalassaan. Ongelma alkoi siitä kun sähkökatkokset aiheuttivat voimalan jäähdytysjärjestelmien kaatumisen, ja peräkkäiset räjähdykset, jotka olivat seurausta sähkön menettämisestä, aiheuttivat joidenkin polttoainesauvojen tuhoutumista. (32) Ydinkriisin tulos on vielä määritettävänä kun minä kirjoitan tätä, mutta vakava määrä säteilyä on jo vuotanut ilmakehään. Reaktiona, USA:n viranomaiset ovat kehottaneet Amerikan kansalaisia harkitsemaan hädässä olevan Japanin maan jättämistä taakseen. (33)

Maanjäristys, joka iski Japaniin, oli neljänneksi suurin tilastoitu järistys lähtien vuodesta 1900. Se oli niin voimakas että se sai aikaan repeämän merenpohjan alla ollen 186 mailia (1 maili = n. 1,6 km) pitkä ja 93 mailia leveä. Järistyksen voima siirsi Japania 13 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) lähemmäksi Pohjois-Amerikkaa, ja se muutti maapallon akselin asentoa 6,5 tuumalla (1 tuuma = 2,54 cm). Muutoksen maapallon akselissa tuloksena, meidän päivämme ovat nyt 1,6 mikrosekuntia lyhyempiä. On mielenkiintoista panna merkille, että päivän pituutta lyhennettiin myös vuoden 2004 Sumatran järistyksen avulla ja uudestaan viime vuonna kun 8,8 magnitudin maanjäristys iski Chileen. (34) Kun minä ensimmäisen kerran kuulin että nämä järistykset ovat kirjaimellisesti lyhentäneet päiviämme, minä en voinut muuta kuin ajatella meidän Vapahtajamme sanoja, joista kerrotaan meille Matteuksen luvussa 24:22, ”Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.”

Surullista kyllä, Japanin maanjäristys ei ollut ainoa tappava jyrinä joita me olemme nähneet viime viikkoina. Helmikuun 21. päivänä 2011, 6,3 magnitudin pienehkö järistys iski lähelle Christchurch’in kaupunkia, Uudessa-Seelannissa. (35) Lukien maaliskuun 7. päivästä 2011, järistyksen aiheuttamien kuolonuhrien lukumäärä on 166 joiden lisäksi 200 ihmistä on yhä kateissa. (36) Maaliskuun 10:ntenä 2011 maanjäristys Kiinassa johti 25 ihmisen kuolemaan, 250 muun loukkaantumiseen, ja enemmän kuin 127,000 ihmisen paikaltaan siirtämiseen. (37)

Lopuksi, minä tiedän että olisi niin paljon enemmän jota voitaisiin sanoa ajasta, jossa me elämme. Me olemme nähneet peljättäviä näkyjä, ja monet ihmiset ovat hyvin peloissaan. Jotkut ihmiset pelkäävät että maailma saattaisi loppua vuonna 2012. Toiset, erityisesti tiedeyhteisössä, pelkäävät että maapallo suuntaa kulkunsa kohti ”massasukupuuttoa (mass extinction)”, jos askeleita ei oteta suojelemaan ympäristöä. (38) Silti, huolimatta kaikista vaikeuksista maailmassa, meillä ei ole mitään pelättävää. Jos sinä joskus havaitset että tämän elämän huolet ovat saattamassa sinua alas huolestumispisteeseen, pelkoon ja turhautumiseen, minä kehotan sinua muistamaan Jeesuksen sanat kuten rekisteröidään Johanneksen evankeliumin luvussa 14:1-3, ”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.”

Kiitokset kaikille teille, jotka ystävällisesti tuette tätä ministeriötä. Kun me siirrymme lähemmäksi meidän Vapahtajamme loistokasta paluuta, me Last Trumpet -ministeriössä tulemme työskentelemään niin kovasti kuin me pystymme pitääksemme teidät ajan tasalla viimeisimmistä nykytapahtumista Yhdysvalloissa ja halki maailman. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, please älkää epäröikö lähettää niitä meidän suuntaan. Meidän esirukoilijatiimimme tulevat antamaan kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota, ja kantavat sinun anomuksesi Kaikkivaltiaan valtaistuimelle. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Yahoo! News, March 9, 2011, By Zachary Roth, http://news.yahoo.com.
02. McClatchy Newspapers, February 16, 2011, By Tony Pugh.
03. CNBC, March 8, 2011, By John Melloy, http://cnbc.com.
04. Associated Press, March 4, 2011, By Jeannine Aversa, Washington, D.C.
05. KGW News, February 13, 2011, By Wayne Havrelly, Portland, OR.
06. International Business Times, March 9, 2011, By IB Times Reporter, http://ibtimes.com.
07. CNNMoney, March 3, 2011, By Steve Hargreaves, New York, NY.
08. Huffington Post, February 25, 2011, By Dan Dorfman, http://huffingtonpost.com.
09. The Wall Street Journal, February 14, 2011, By Damian Paletta and Corey Boles, Washington, D.C.
10. The Wall Street Journal, March 1, 2011, By Damian Paletta, http://wsj.com.
11. The Washington Post, February 20, 2011, By Steven Mufson, http://washingtonpost.com.
12. Associated Press, February 22, 2011, By Hope Yen and John Raby, Welch, WV.
13. The New York Times, January 20, 2011, By Mary Williams Walsh, http://nytimes.com.
14. The New York Times, January 22, 2011, By Bill Marsh, http://nytimes.com.
15. Main Street, February 28, 2011, by Greg Bocquet, http://mainstreet.com.
16. CBS News, February 28, 2011, By CBS News and Associated Press, http://cbsnews.com.
17. PageTutor.com, http://pagetutor.com/trillion/calculations.html.
18. CBS News, February 18, 2011, By CBS News, Anaheim, CA.
19. Toronto Star, March 10, 2011, By Kenyon Wallace, http://thestar.com.
20. Fox News, March 01, 2011, By Adam Housley, http://foxnews.com.
21. Associated Press, February 28, 2011, By Associated Press, San Diego, CA.
22. The Daytona Beach News-Journal, February 28, 2011, By Tom Knox, http://news-journalonline.com.
23. Daily Mail, March 3, 2011, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk.
24. USA Today, March 4, 2011, By Thomas Frank, http://usatoday.com.
25. Hollywood Reporter, March 10, 2011, By Lacey Rose, http://hollywoodreporter.com.
26. Press TV, March 8, 2011, By Press TV, http://presstv.com.
27. Press TV, March 1, 2011, By Press TV, http://presstv.com.
28. Yahoo! News, March 13, 2011, By Kim Linton, http://news.yahoo.com.
29. Wisconsin Department of Justice, March 11, 2011, By Wisconsin DOJ, Madison, WI.
30. Associated Press, March 11, 2011, By Malcolm Foster, Tokyo, Japan.
31. National Police Agency of Japan, http://www.npa.go.jp/archive/keibi/biki/higaijokyo_e.pdf
32. Yahoo! News, March 16, 2011, By Zachary Roth, http://news.yahoo.com.
33. Associated Press, March 17, 2011, By Eric Talmadge and Mari Yamaguchi, Yamagata, Japan.
34. Yahoo! News, March 14, 2011, By Liz Goodwin, http://news.yahoo.com.
35. Geonet.org.nz, http://www.geonet.org.nz/earthquake/quakes/3468575g.html
36. New Zealand Herald, March 7, 2011, By New Zealand Herald, http://nzherald.co.nz.
37. Associated Press, March 11, 2011, By Gillian Wong, Beijing, China.
38. USA Today, March 2, 2011, By Elizabeth Weise, http://usatoday.com.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta http://pastormeyer.org.

Jos sinulla on kommentoitavaa tästä uutiskirjeestä tai haluaisit ehdottaa tulevaisuuden puheenaiheita, sinä voit lähettää emailia osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com