Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Last Trumpet Newsletter -- Marraskuu 2011

Tässä viime vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta marraskuun 2011 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXX    Issue XI    November 2011

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

--------------------------

Amerikan jumalaton muodonmuutos!
(The Unholy Transformation Of America!)

”Älä vihastu pahantekijäin tähden, älä kadehdi jumalattomia. Sillä ei ole pahalla tulevaisuutta; jumalattomien lamppu sammuu. Pelkää, poikani, Herraa ja kuningasta, älä sekaannu kapinallisten seuraan. Sillä yhtäkkiä tulee heille onnettomuus, tuomio-kuka tietää milloin-toisille niinkuin toisillekin.”

Sananlaskut 24:19-22

”Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät.”

Jesaja 3:9

”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”

Roomalaiskirje 13:11-14


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran tarkastelemme aikamme ajankohtaisia tapahtumia ja vertailemme monia asioita joita me kohtaamme nykypäivänä asiaankuuluviin historiallisiin menneisyyden tapahtumiin. Nämä ovat suuren sekasorron, levottomuuden, ja muutoksen päiviä. Vaikka kukaan ihminen ei varmuudella tiedä mitä tulevaisuus saattaa pitää sisällään, me voimme katsoa taaksepäin historian aikakirjoihin vihjeitä varten mitä saattaisi tapahtua tulevaisuudessa. Yksi asia on varma: me elämme maailmassa joka on läpikäymässä rajua muodonmuutosta. Nämä muutokset vaikuttavat moniin meidän elämisemme tahoihin, käsittäen taloudelliset systeemit, hallinnon menettelytavat, ja tavallisen ihmisen moraaliarvot. Jumalan uskollisina lapsina, meidän elämisemme tulee vain muuttumaan lisääntyvästi hankalammaksi, kun me lähestymme Vapahtajamme paluun päivää. Meidän uskomme saa osakseen aina vain lisääntyvää vihamielisyyttä, ja pahuus, jota koko maailma on tulvillaan, tulee jatkamaan meidän uhmaamista, haastaen meidän uskomme ja testaten meidän päättäväisyyttämme. Silti, meidän Jumalamme voiman avulla me voimme kestää kiusauksen ja elämän myrskyt, ja kaiken sen lävitse, ”Pitäkää lujasti kiinni siitä mikä on hyvää.”

Äänekkäitä vaatimuksia vallankumoukselle! (The Clamor For Revolution!)

1700-luvun loppupuolella, Ranska Euroopan kansakuntana kohtasi monia haasteita. Ranskalla oli kansallista velkaa joka oli nousemassa jatkuvasti pois kontrollista johtuen menoista jotka liittyivät amerikkalaisten tukemiseen Amerikan vallankumouksen aikana ja myöskin 7-vuotisen sodan taisteluun Britanniaa vastaan. Velkakriisiä lisäksi pahennettiin kuningas Louis XVI:n kohtuuttomalla ylituhlaamisella. Nämä olosuhteet jättivät talonpoikaisluokan ja myöskin keskiluokan huoleksi hankalasti käsiteltävän verotaakan. Käänteisesti, papisto ja Ranskan aatelisto olivat enimmäkseen vapautettuja veroista, huolimatta siitä tosiasiasta että he pitivät hallussaan suurinta osaa varallisuudesta maassa. Aikajakson aikana joka johti vähitellen Ranskan vallankumouksen alkusävähdyksiin, eliittiluokan jäsenet käsittivät vain 2 prosenttia väestöstä. (1) 1780-luvulla, sarja epäonnistuneita viljasatoja johti ruokapulaan, mikä myös edisti osaltaan talonpoikien kurjuutta Ranskassa. Itse asiassa, leipälimpun hinta nousi 67 prosentilla vuonna 1789. (2)

Heinäkuun 14. päivänä 1789, verenhimoinen väkijoukko piiritti ranskalaista vankilaa joka tunnettiin nimellä Bastille. Väkijoukko teki rynnäkön vankilaan havitellen aseita, aseruutia, sekä vankien vapauttamista jotka olivat majoitettuna laitoksessa. Tämä mellakoiva lauma vihaisia miehiä ja naisia vaati että vankilan johtaja Marquis de Launay laskisi alas sillat ja sallisi heidän päästä vankilaan. Aluksi, de Launay tarjosi siltojen laskemista jos hänen joukkojensa sallittaisiin lähteä rauhanomaisesti, mutta väkijoukko, joka tavoitteli verta, ei suostunut noilla ehdoilla. Näkemättä ulospääsyä, de Launay vihdoin antautui roskaväen vaatimuksiin. De Launay ja hänen henkilökuntansa otettiin vangeiksi ja myöhemmin heitä raahattiin Pariisin katujen läpi missä heidät lopulta mestattiin. (3)

Bastillen valloittaminen rynnäköllä oli alkusoittoa Ranskan vallankumoukselle, mikä johtaisi levottomaan ja kauhistuttavaan aikaan historiassa. Kuningas Louis XVI ja hänen vaimonsa Marie Antoinette molemmat mestattiin vallankumouksellisten toimesta, ja syyskuun 5. päivästä 1793 heinäkuun 28. päivään 1794, tuhansittain ihmisiä teloitettiin. Suurin osa niistä jotka tapettiin lähetettiin giljotiinilla mestattavaksi Maximilien Robespierren määräyksellä, joka oli yksi yhdeksästä jäsenestä niin kutsutussa ”Yleisen Turvallisuuden Komiteassa (Committee of Public Safety)”. Tämä synkkä aika historiassa tunnetaan ”hirmuvallan aikana”. (4)

Paljolti kuten Ranska 1700-luvun lopussa, nykypäivän Amerikan Yhdysvallat kärsii massiivisesta kansallisesta velasta ja ruoan hinnoista jotka näyttävät nousevan korkeammiksi joka kuukausi. Rikkaat näyttävät vain rikastuvan, samalla kun köyhät köyhtyvät, ja keskiluokka on hitaasti katoamassa. Me olemme näkemässä nyt sävähdyksen uudesta vallankumouksesta. Se on sillisalaatti ihmisiä useilla eri uskomuksilla ja ideologioilla varustettuna jotka tulevat yhteen protestoidakseen yritysten ahneutta, korruptiota, ja verotussysteemiä vastaan, jonka he uskovat epäoikeudenmukaisesti suosivan rikkaita. Mielenosoittajien mukaan, he ovat ”99 prosenttia”, ja vauras luokka on ”1 prosentti”.

Mielenosoittajien valituksen aiheet eivät jää kokonaan ilman ansiota. Se on totta että pankkiirit ja nuo, jotka ovat Wall Street’illa, saivat aikaan paljon vahinkoa Amerikan taloudelle laittomien ja moraalittomien käytäntöjen välityksellä. Se on totta että monet heistä venyttävät ja rikkovat lakia ja heitä ajaa ahneus. Ja se on myöskin totta että joillakin protestoijilla on ihailtavia päämääriä, sellaisia kuten lakkauttaa Federal Reserve (FED, USA:n Keskuspankki). Siitä huolimatta yleinen johtoajatus niiden keskellä jotka ovat sekaantuneet ”Occupy Wall Street (Vallatkaa Wall Street)” -liikkeeseen on yritys muuttaa Amerikan Yhdysvallat sosialistiseksi valtioksi.

Alkuperäistä protestia New York City’ssa lietsoi ryhmä Vancouverista, Brittiläisestä Kolumbiasta, Kanadassa, joka tunnetaan nimellä Adbusters (vastamainoskamut). Ryhmä, joka julkaisee antikuluttaja-aikakauslehteä, kirjoitti seuraavaa verkkosivuillaan, ”Me olemme globaali verkosto aktivisteja, kirjailijoita, kujeilijoita, opiskelijoita, kouluttajia, ja yrittäjiä jotka haluavat kehittää uutta sosiaalista informaatioaikakauden aktivistiliikettä. Meidän tavoitteemme on kaataa kumoon olemassa olevat rakenteet ja takoa merkittävä muutos elämäntapaan 21. vuosisadalla.” (5) Ryhmän yksi perustajajäsen, Kalle Lasn, kuvaili kuinka he tulivat esiin idean kanssa Vallatkaa Wall Street -liikkeen puolesta. ”Se lähti liikkeelle näistä aivoriihikokouksista joita meillä on Adbusters’ien kanssa. Meitä inspiroi se mitä tapahtui Tunisiassa ja Egyptissä ja meillä oli tämä tunne että Amerikka oli kypsä Tahrir-aukio -liikkeelle. Meistä tuntui siltä kuin Amerikassa olisi kehkeytymässä todellista raivoa, ja me ajattelimme että me haluaisimme luoda kipinän joka antaisi ilmaisun tälle raivolle”, Lasn sanoi. (6)

Siitä lähtien kun protestit alkoivat syyskuun 17. päivänä 2011, New York City’ssa, siellä on ollut monia ääniä protestoimassa useista eri asioista, ja näyttäisi siltä että jotkut ihmisistä tempautuvat helposti mukaan liikkeeseen ja eivät ole todella varmoja siitä minkä vuoksi he tarkalleen ovat osoittamassa mieltä. Toiset läsnä olevista Zucotti Park’in luona Manhattanilla eivät näytä protestoivan siellä lainkaan, vaan pikemmin juhlivat. Daily Mail’in artikkelin mukaan, ilmaisia kondomeja toimitetaan protestoijille, jotka sitten suorittavat luvattomia tekoja ulkoilmassa jokaisen nähden. Eräs mies oli siellä vain piiloutuakseen poliisilta. ”Minusta maksettiin takuut. Minä pakenen lakiviranomaisia. Minun ei edes pitäisi olla täällä, mutta se on yhtä hyvä paikka piiloutua kuin mikä tahansa muu”, sanoi 24-vuotias mies Stamfordista, Connecticutin osavaltiosta. (7)

Tästä kirjoittamishetkestä lukien, protestit ovat levinneet 900 suurkaupunkiin Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa, ja Pohjois-Amerikassa. (8) Mielenosoitus Roomassa, Italiassa, muuttui täysimittaiseksi mellakaksi lokakuun 15:ntenä 2011, joidenkin mielenosoittajien heitellessä kiviä ja pulloja poliisia kohti samalla kun toiset käyttivät nuijia ja vasaroita. Protestoijat heittivät sähikäisiä pankkeja kohti, tuhosivat pankkiautomaatteja (ATMs), sekä sytyttivät roskalaatikoita tuleen. (9) Rooman pormestari arvioi vahinkojen verilöylystä olevan suunnilleen 1,4 miljoonaa dollaria. (10)

Mielenosoitukset Yhdysvalloissa ovat olleet väkivallattomia suurimmaksi osaksi. Siitä huolimatta, Manhattanilla oli joitakin väkivallan kipinöitä kun Brookfield Properties, yhtiö, joka omistaa Zucotti Park’in, paikan minne protestoijat leiriytyvät, ilmoitti suunnitelmista tulla paikalle ja puhdistaa alueen. Huolimatta tosiasiasta että Brookfield Property’n virkailijat kertoivat mielenosoittajille että heidän sallittaisiin palata heti kun perusteellinen siivous oli saatettu päätökseen, mielenosoituksen johtajat tulkitsivat suunnitelmat häätöilmoituksena. Joten, jotkut protestoijat alkoivat taistella poliisiviranomaisten kanssa, ja mieluummin kuin sallia tilanteen eskaloitua, Brookfield Properties lykkäsi puiston siivousta. (11) Tämä tapaus, vaikka se saattaa näyttää merkityksettömältä, tuottaa jonkinlaisen käsityksen protestoijien mielenlaadusta, jotka voivat nopeasti kääntyä väkivaltaisiksi, jos he tuntevat uhatuiksi viranomaisten taholta.

Muut protesteihin sekaantuneet ovat selvästi vaatineet väkivaltaa. Yksi protestoija ”Occupy Los Angeles” -tapahtumassa lausui seuraavaa, ”Yksi puhujista sanoi ratkaisun olevan väkivallaton liike. Ei, ystäväni. Minä annan sinulle kaksi esimerkkiä: Ranskan vallankumous, ja Intian niin kutsuttu vallankumous. Gandhi tänä päivänä on, kunnioituksella kaikkia teitä kohtaan, Gandhi on syöpä jota johtava luokka käyttää jatkuvasti harhaanjohtamaan meitä. Ranskan vallankumous sai aikaan perustavanlaatuisen muodonmuutoksen. Mutta se oli verinen. Intiassa, Gandhin tuloksena, asuu 600 miljoonaa ihmistä maksimaalisessa köyhyydessä. Joten viime kädessä, the bourgeoisie (porvaristo) ei lähde ilman väkivaltaisia keinoja. Vallankumous! Kyllä, vallankumous jota johtaa työväenluokka. Kauan eläköön vallankumous! Kauan eläköön sosialismi!” (12) Mielenosoittajan kommentit otettiin vastaan innostuneilla hurraa-huudoilla yleisöltä. [Näemmekö siis viimein tässä, että USA muuttuu NL:n suuntaan kun vastaavasti NL (tai Venäjä) muuttui USA:n suuntaan 1990-luvun alussa? Obama vastaa Gorbatshovia, mutta muodonmuutos tapahtuu vastakkaisesti. Suom. huom.]

Näyttelijätär Roseanne Barr on myös ilmaissut tukeaan liikkeelle ja antanut eriskummallisen lausunnon ollessaan Russia Today’n haastateltavana. ”Minä sanon että minä olen giljotiinin paluun puolesta ja että se on syyllisistä kaikkein pahimpia varten. Minä aluksi soisin syyllisten pankkiirien maksavan, sinä tiedät, kyvyllä maksaa takaisin kaikesta yli 100 miljoonan dollarin henkilökohtaisesta varallisuudesta koska minä uskon 100 miljoonan dollarin maksimipalkkaan. Ja jos he eivät kykene elämään tuolla summalla niin sitten heidän pitäisi, sinä tiedät, mennä uudelleenkoulutus-leireille ja jos sekään ei auta, niin sitten tulla mestatuiksi.” (13) On epäselvää vitsailiko Ms. Barr vai ei kun hän antoi lausunnon suoraan kasvotusten. Kuitenkin, vaikka hän ei olisi ollut vakavissaan, hänen kommenttinsa olivat vastenmielisiä ja hänen pitäisi hävetä itseään.

On melko selvää, että Occupy Wall Street -liikkeen takana on joitakin hyvin inhottavia henkiä. Silti, protestoijat ovat keränneet suuren osan kannatuksestaan ympäri maailmaa. Ryhmien ja maailmanjohtajien joukossa jotka ilmaisevat tukea asialle ovat Iranin korkein johtaja Ajatollah Seyyed Ali Khamenei (14), Venezuelan sosialistinen presidentti Hugo Chavez (15), Pohjois-Korean hallitus (16), USA:n kommunistinen puolue (17), sekä Amerikan natsipuolue. (18) USA:n kommunistinen puolue näytti erityisen innostuneelta liikkeen suhteen kun he julkaisivat seuraavan lausunnon heidän verkkosivuillaan, ”Tämä on jännittävää aikaa! Tuhansia pääasiassa nuoria ihmisiä on ollut valtaamassa Wall Street’iä jo kolmen viikon ajan, ja ’Occupy Movement’ on levinnyt useampaan kuin 200 muuhun kaupunkiin. Lokakuun 6:ntena toiminnat levisivät meidän kansakunnan pääkaupunkiin.” Verkkosivusto myös ilmoitti suunnitelmista osallistua Vallatkaa Los Angeles -protesteihin. (19)

Onko Amerikka yhä ”mahdollisuuksien maa”? (Is America Still The "Land Of Opportunity?")

Kun me tarkastelemme meidän yhteisöjemme nykyisiä olosuhteita ympäri Yhdysvaltojen, ei ole yllättävää että niin monet ihmiset ovat onnettomia. Meidän Kongressin ja Barack Obaman hallinnon taitamaton johto on jättänyt väestölle laajasti ottaen hyvin vähän mahdollisuuksia maassa jota on usein kutsuttu ”mahdollisuuksien maaksi”. Katsomalla taaksepäin Obaman suoritukseen vuodesta 2009 lähtien, se on ollut vain yhtä kömmähdystä toisensa jälkeen. Kuitenkaan, minä en usko Obaman olevan epä-älykäs mies. Itse asiassa, minä epäilen että monet hänen kömmähdyksistään olivat tarkoituksellisia, koska mies syleilee sosialistista ideologiaa ja on tahallaan sabotoimassa Yhdysvaltoja. [Kuten Gorbatshov aikoinaan NL:a. Suom. huom.] Huomautettakoon tässä, että Amerikan Yhdysvallat on koonnut enemmän velkaa siitä lähtien kun Obama astui virkaan kuin se teki läpi koko ensimmäisten 41 presidenttiyksien yhteenlaskettuna George Washingtonista George H. W. Bushiin saakka. Obaman ollessa peräsimessä, Amerikka kasvattaa velkaansa yli 4 miljardilla dollarilla joka ainut päivä. Arvioidaan että kansallinen velka tulee olemaan lähes 17 biljoonaa dollaria aikaan mennessä jolloin Obaman kausi päättyy tammikuun 20. päivänä 2013. (20) Jopa kaiken sen rahan jälkeen jonka hän on tuhlannut ja kaiken velan kanssa jolla hän on kuormittanut Amerikan kansaa, Obama haluaa nyt kuluttaa lähes puoli biljoonaa dollaria hänen työpaikka -lakisäädökseensä (Jobs Act)!

Yhdysvallat on niin äärimmäisissä vaikeuksissa että kokonaisia kaupunkeja on nyt kirjaimellisesti menossa vararikkoon. Itse asiassa, Harrisburgin kaupunki, joka on Pennsylvanian osavaltion pääkaupunki, haki vaiheen 9 konkurssia lokakuussa 2011. ”Tämä todellakin on meidän ainoa vaihtoehtomme tuolla ulkona. Minä uskon että tämä on ainoa asia joka toimii”, sanoi valtuustomies Brad Koplinski. (21) Muut kaupungit ja piirikunnat jotka ovat menossa vararikkoon käsittävät Central Falls’in, Rhode Islandin osavaltiossa; Pontiac’in, Michiganin osavaltiossa; Jefferson County’n, Alabaman osavaltiossa; Harrison’in, New Jerseyn osavaltiossa; Detroitin, Michiganin osavaltiossa; Salem’in, New Jerseyn osavaltiossa; Riverdale’n, Illinoisin osavaltiossa; Strafford County’n, New Hampshiren osavaltiossa; sekä Camden’in, New Jerseyn osavaltiossa. (22)

Taloudelliset vastoinkäymiset ulottuvat nyt kauaksi ja laajalle halki Amerikan. Highland Park’issa, Michiganin osavaltiossa, DTE -voimayhtiö on ottanut haltuunsa 1400 katulamppua koska kaupunki ei pysty maksamaan sen sähkölaskua. (23) Detroitin kaupungissa, Michiganissa, rahoitus kouluopetukselle on niin heikkoa että 47 prosenttia kaikista kansalaisista on nyt funktionaalisesti lukutaidottomia. (24) Topekassa, Kansasin osavaltiossa, kaupunginvaltuusto on äänestänyt lopettavansa rikkomusten syytteeseenpanoja, sisältäen perheväkivaltatapaukset, koska heillä ei ole riittäviä varoja tehdä niin. (25) Las Vegasissa, Nevadan osavaltiossa, johon on isketty kovaa kotien pakkolunastusten kautta, asuu nyt suunnilleen tuhat ihmistä tulvatunneleissa kaupungin alapuolella. (26)

Surullista kyllä, työttömyystilanne Yhdysvalloissa ei ole parantunut millään merkittävällä tavalla kauttaaltaan vuonna 2011. Osa Obaman suunnitelmasta saada amerikkalaiset takaisin töihin sisältää Amerikan rapautuvan infrastruktuurin jälleenrakentamisen. Kuitenkin, nyt on tullut päivänvaloon että monet projekteista, sellaiset kuten Alexander Hamilton -sillan kunnostus New Yorkissa ja Bay -sillan, joka yhdistää Oaklandin ja San Franciscon Kaliforniassa, jälleenrakentaminen suoritetaan kiinalaisten firmojen toimesta. Scott Paul, Amerikan tehdasteollisuusliiton (Alliance for American Manufacturing) toiminnanjohtaja, oli ymmärrettävästi huolissaan tästä kehityksestä. ”Kun me tuemme työpaikkoja Kiinassa, me emme luo yhtään vaurautta Yhdysvalloissa”, Mr. Paul totesi. (27) Vaikka kiinalaiset yhtiöt käyttävät joitakin amerikkalaisia työntekijöitä, kaikki voitot projekteista virtaavat maasta ulos ja Kiinaan päin. On myös mielenkiintoista panna merkille että jotkin firmoista joita käytetään, sellaiset kuten Kiinan valtion rakennussuunnitteluyritys (China State Construction Engineering Corporation), ovat Kiinan hallinnon suorassa omistuksessa. Siten, monet amerikkalaiset rakennusprojektit auttavat nyt rahoittamaan sortavaa kommunistista hallintoa.

Amerikassa ei varmastikaan ole niin paljon mahdollisuuksia kuin siellä ennen oli. Suuren prosenttiosuuden väestöstä täytyy nyt turvautua hallinnon ohjelmiin vain saadakseen rahat riittämään. Itse asiassa, amerikkalaiset saavat nyt enemmän tuloja valtiolta kuin he maksavat sisään verojen kautta. Viimeisen kerran kun tätä tapahtui, oli Suuren Laman aikana. (28) Wall Street Journalin mukaan, 48,5% kaikista amerikkalaisista on nyt riippuvaisia hallinnon ohjelmista selviytyäkseen. (29)

Tuleeko tämä entinen suuri Yhdysvaltojen kansakunta koskaan enää palaamaan kukoistukseen? Vain Jumala tietää varmuudella. Millä tavalla tahansa arvioiden, tämän maan johto on pannut tämän kansakunnan hyvin syvään kuoppaan. Vaikkakin talous paranisi jossain määrin, näyttää epätodennäköiseltä että Yhdysvallat pystyisi koskaan maksamaan pois velkaansa. Lisäksi, Kongressin budjettitoimisto arvioi että julkisen velan taso Amerikassa on tällä tahdilla saavuttamassa 716 prosenttia kansakunnan bruttokansantuotteesta vuoteen 2080 mennessä. (30) Yhdysvallat saattaa jo olla yli sen kohdan josta ei ole paluuta. Kuitenkin, Yhdysvallat on vain yksi monista kansakunnista jota kuristetaan sen velkamäärällä. Meidän täytyy muistaa että eliitin järjestelijät sellaisissa organisaatioissa kuten Ulkomaansuhteiden Neuvostossa (CFR) haluavat hävittää jokaisen kansakunnan suvereniteetin ja saada aikaan globaalin yhden-maailman hallituksen. [Se on uusi Baabelin torni. Suom. huom.] He tietävät että tuo päämäärä voidaan saavuttaa vain jos nykyiset maailman talousjärjestelmät kaatuvat. Minä uskon että uutta järjestelmää hallittaisiin Antikristuksen toimesta, ja ihmisiä ajettaisiin aitaukseen järjestelmän sisään lupauksella antaa anteeksi kaikki maksamattomat velat. [Hyvänä esimerkkinä tällaisesta käy äskettäinen Kreikan valtionvelkojen puolittainen anteeksiantaminen kun eurojohtajat EU:n huippukokouksessa päättivät pelastaa Kreikan täydelliseltä konkurssilta ja pitää sen euroalueen kontrollissa yhteisen vakausrahaston ja IMF:n rahoituksen avulla. Kreikkaa ei päästetä takaisin omaan valuuttaansa ja irti ylikansallisista toimijoista. Pelkona on euroalueen hajoaminen. Suom. huom.]

Minun isälläni oli tapana sanoa, ”Sinun jumalasi on se yksi jonka puoleen sinä käännyt pula-aikana.” Minä panisin paljon mieluummin luottamukseni universumin Kaikkivaltiaaseen Luojaan kuin mihinkään epäluotettavaan järjestelmään jonka ihminen on pystyttänyt. Minusta on hämmästyttävää miten ainoaa oikeaa ratkaisua maailman ongelmiin hyvin usein katsotaan läpi sormien ihmisten enemmistön taholta. Jos jokainen mies, nainen, ja lapsi seuraisi ja noudattaisi uskollisesti Jeesuksen Kristuksen opetuksia, niin se lopettaisi kaiken köyhyyden ja nälän. Jokainen sota lakkaisi välittömästi. Minä rohkaisen jokaista teistä panemaan uskonne ja luottamuksenne Jumalaan. Sillä kuten sanotaan Jesajan kirjan luvussa 33:22, ”Sillä Herra on meidän tuomarimme, Herra on johdattajamme, Herra on meidän kuninkaamme; hän pelastaa meidät.”

Amerikkalaisten elämät – uuden mikrohallinnan alaisuudessa! (American Lives - Under New Micromanagement!)

Näinä päivinä meidän elämiämme jotka asumme täällä Amerikassa hallinnoidaan tuhansilla säännöillä ja ohjeistuksilla jotka on suunniteltu mikrojohtamaan meidän elämistämme. Meille kerrotaan että meillä on puhe- ja sananvapaus, silti amerikkalaisia usein rangaistaan heidän oikeudestaan harjoittaa vapaata puhumista. Samalla tavoin, on olemassa uusia rajoituksia koskien sitä mitä me voimme tehdä omalla omaisuudellamme ja jopa minkälaisia valolamppuja me voimme käyttää. Ahdistavaa henkeä joka on nousemassa esiin kaikkialla Amerikassa ei saada kokea ainoastaan hallinnon virastojen lähellä, vaan se saadaan joskus aikaan myös viranomaistahojen kuten kouluvirkailijoiden toimesta.

William C. Wood -lukiossa (High School) Kaliforniassa oppilasta rangaistiin äskettäin sanomisesta ”Bless you (Terveydeksi)” toiselle oppilaalle aivastuksen jälkeen. ”Siunaamisessa ei ole mitään järkeä enää. Vanhoina aikoina he sanoivat ’God bless you (Jumala siunatkoon sinua)’ eroon pääsemiseksi pahoista hengistä. Mutta tänä päivänä, sillä mitä sinä teet ei ole todella mitään mieltä”, sanoi terveystiedon opettaja Steve Cuckovich. Mr. Cuckovich vähensi 25 pistettä oppilaan arvosanasta. (31)

Ryhmää jalkapallovalmentajia keskikoulussa (middle school) Tennesseen osavaltiossa nuhdeltiin rehtorin toimistossa sen jälkeen kun heidät huomattiin ja raportoitiin painamasta päänsä rukoukseen. (32)


http://blog.beliefnet.com/news/2011/09/tennessee-football-coaches-told-not-to-bow-their-heads-during-student-led-prayer.php

Fort Worth’issa, Teksasissa, oppilasta rangaistiin todettuaan toiselle oppilaalle että hän uskoi, ”homoseksuaalisena olemisen olevan väärin”. ”Se ei ollut suunnattu kenellekään muulle kuin minun ystävälleni joka istui minun takanani. Minä luulen että opettaja kuuli minua. Hän alkoi karjua. Hän sanoi minulle että hän aikoi kirjoittaa minusta rikkeen ja lähettää minut toimistoon”, sanoi oppilas. Pojalle langetettiin alun perin määräaikainen erottaminen koulusta rehtorin toimiston kautta; vaikka tämä päätös myöhemmin kumottiin. (33)

Pariskuntaa Mission Viejo’ssa, Kaliforniassa, on varoitettu kaupungin virkailijoiden toimesta lopettamaan Raamatun tutkimisien pitäminen kodeissaan. Heitä sakotettiin 300 dollarilla syyskuussa 2011 tuollaisesta tekemisestä ja uhattiin lisäsakoilla ”säännöllisten kokoontumisten joissa on enemmän kuin kolme ihmistä koolla” järjestämisestä. (34)

Wisconsinin osavaltiossa, Dane County’n käräjäoikeuden tuomari nimeltään Patrick J. Fiedler kirjoitti äskettäin dokumenttiin selvennöksen oikeustapauksesta koskien oikeutta kuluttaa raakamaitoa, ”Ei, kantajilla ei ole perustavanlaatuista oikeutta omistaa ja käyttää meijerilehmää tai meijerikarjalaumaa. Ei, kantajilla ei ole fundamentaalista oikeutta kuluttaa maitoa heidän omasta lehmästään. Ei, kantajilla ei ole fundamentaalista oikeutta tuottaa ja kuluttaa heidän valintansa mukaisia elintarvikkeita.” (35)

Tammikuun alussa 2012, amerikkalaiset eivät pysty enää ostamaan 100-wattisia hehkulamppuja. Uudet säännökset ovat osa vuoden 2007 energialaista joka vaatii suurimmalle osalle hehkulamppuja vaiheittaista käytöstä poisottamista vuoteen 2014 mennessä. (36) Vaihtoehdoksi, useimmat amerikkalaiset tulevat hankkimaan kompakteja loistelamppuja. Valitettavasti, lamput sisältävät elohopeaa, mikä on myrkyllinen aine. Vaikkakin elohopean määrä, jota kukin lamppu sisältää, on hyvin pieni, lampun rikkoutuminen kuitenkin päästää myrkkyä kotiisi. Vaikutus joka sellaisilla lampuilla tulee olemaan kaatopaikoilla, on myös huolestuttavaa, koska miljoonia niistä tullaan heittämään pois tulevina vuosina.

Me elämme nyt maassa missä pelkästään uskonsa toteaminen, Raamatun tutkimisien pitäminen, tai yrittäminen tuottaa itse oman ruokansa voi saattaa sinut kuumiin oltaviin viranomaisten kanssa. Surullista kyllä, Amerikan kansalaisen oikeuksia, joista puhutaan niin usein vielä tänä päivänä, ollaan systemaattisesti poistamassa ihmisiltä. Tilanne on vain muuttunut pahemmaksi, kun me olemme kulkeneet ajassa eteenpäin, ja minua suututtaa kuvitella minkälainen tämä maa saattaa olla tuleville sukupolville.

Ovatko flunssapiikit turvallisia? (Are Flu Shots Safe?)

On se aika vuodesta taas kun sairaalat, apteekit, ja muut paikat painostavat jokaista amerikkalaista menemään ulos ja ottamaan flunssarokotteen. Mutta ovatko flunssapiikit todella hyvä idea? Minun vanhempani olivat voimakkaasti rokotuksia vastaan, käsittäen flunssarokotukset, ja tuosta syystä, minä en ole koskaan ottanut yhtäkään. Silti, minä en ole kärsinyt flunssasta yli viiteentoista vuoteen. Minusta näyttää siltä että monet ihmisistä jotka sairastuvat flunssaan ovat rokotettuja sitä vastaan. Itse asiassa, minä olen kuullut monien valittavan siitä että he saavat flunssan pian sen jälkeen kun ovat ottaneet pistokset! Huomautettakoon tässä, että vuoden 2010 tutkimus havaitsi että flunssarokotteet voivat myös aiheuttaa ilkeitä sivuvaikutuksia kuten oli asianlaita Suomessa, missä 79 lapsella iältään neljästä yhdeksääntoista vuotiaisiin kehittyi narkolepsia saatuaan rokotteen sikainfluenssaa vastaan. Enemmistö lapsista joita vaivattiin kärsivät myös katapleksiasta (tunnetilojen laukaisema äkillinen, ohimenevä lihasjänteyden menetys), hallusinaatioista, ja lamaannuttavista fyysisistä romahduksista. (38) Pohtimalla mahdollisia seuraamuksia, näyttää siltä että me kaikki olisimme paremmassa asemassa jos me emme menisi flunssarokotuksiin.

Sanoma sodasta! (A Rumor Of War!)

Iran on saanut paljon uutispalstatilaa viime päivinä. Syyskuun lopussa 2011, islamilainen valtio ilmoitti että he ovat nyt massatuottamassa uusia risteilyohjuksia. Uudet ohjukset, jotka iranilaiset ovat nimenneet Ghader-nimisiksi, omaavat 124 mailin (1 maili = n. 1,6 km) kantomatkan ja kyvyn ”upottaa jättimäisiä sotalaivoja”. (39) Iranin laivaston päällikkö on myös uhannut siirtää sotalaivoja lähelle Yhdysvaltain Atlantin puoleista rannikkoa. ”Kuten röyhkeät vallat jotka ovat läsnä lähellä meidän merirajojamme, meillä tulee myös olemaan vaikuttava läsnäolo lähellä Amerikan merirajoja”, sanoi kontra-amiraali Habibollah Sayyari. (40)

Lokakuussa 2011, uutisjuttu katkaisi kertoen yksityiskohtaisesti Iranin väitetystä juonesta salamurhata Saudi-Arabian suurlähettiläs Yhdysvalloille. Raporttien mukaan, juoni käsitti räjähtävän laitteen sijoittamisen suurlähettilään lempiravintolaan Washington D.C:ssä. Yhdysvaltalaisiranilainen kansalainen nimeltään Manssor Arbabsiar pidätettiin sen jälkeen kun salamurhaaja, jota hän yritti palkata työhön, osoittautui USA:n huumevalvontaviraston (US Drug Enforcement Administration, or DEA) salaiseksi agentiksi. ”Tämä salaliitto laadittiin, rahoitettiin, ja sitä ohjattiin Iranista käsin, ja se muodostaa räikeän USA:n ja kansainvälisen lain rikkomuksen”, totesi USA:n oikeusministeri Eric Holder. (41)

Väitetty juoni on saanut aikaan paljon suuttumusta Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Reaktiossa, saudiprinssi Turki al-Faisal totesi, ”Jonkun Iranissa täytyy maksaa hinta.” (42) Barack Obama antoi samanlaisen uhkauksen lausumalla että Iran tulee ”maksamaan hinnan”. (43) Artikkelissa joka on kirjoitettu Newsmax -lehdelle, Joel C. Rosenberg, entinen avustaja Israelin pääministeri Benjamin Netanyahulle, ehdotti että nyt saattaa olla aika Yhdysvalloille käynnistää ennaltaehkäisevät sotilaalliset iskut Irania vastaan. (44)

On alkamassa näyttää siltä ikään kuin sota Iranin kanssa lähitulevaisuudessa on hyvin tosiasiallinen mahdollisuus. Jopa ennen kuin yksityiskohtia salamurhajuonesta paljastettiin, Ranskan valtio oli jo uhkaamassa sotilaallisilla toimilla Irania vastaan. Ranskan suurlähettiläs Gerard Araud totesi YK-kokouksessa syyskuun 27:ntenä 2011, ”Jos me emme onnistu tänä päivänä saavuttamaan neuvotteluyhteyttä iranilaisiin, on olemassa suuri vaara sotilaallisista toimista.” (45) Jos sodan Iranin kanssa olisi määrä puhjeta, niin se ei ole kaukaa haettua miettiä josko se voisi johtaa 3. maailmansotaan. Iran on ystävällisissä suhteissa Kiinan, Pohjois-Korean, ja Venäjän kanssa. [Hesekielin profetia luvuissa 38 ja 39 suojelee Irania, sillä se on yksi Googin sodan hyökkääjistä Israelia vastaan lopunajalla. Tätä ennen Amerikan on täytynyt poistua pelistä, koska muutoin Venäjä ei hyökkäisi maahan jota USA on aina suojellut. Voi olla että USA lamaannutetaan HAARP’illa ja luonnonkatastrofeilla ennen sotaa. Suom. huom.]

Lopuksi, minä tiedän että me totisesti elämme varallisia aikoja. Se mitä me näemme kaikkialla ympärillämme voi olla vaikea kestää. Se on tuon syyn takia, että minä panen kaiken uskoni, luottamukseni, ja toivoni Jeesukseen Kristukseen. Minä rohkaisen jokaista teistä tekemään samalla tavalla. Se oli apostoli Paavali joka kerran kirjoitti 1. Korinttolaiskirjeessä luvussa 15:19, ”Jos olemme panneet toivomme Kristukseen ainoastaan tämän elämän ajaksi, niin olemme kaikkia muita ihmisiä surkuteltavammat.” Minä olen hyvin kiitollinen siitä että tämä nykyinen elämä ei ole se kaikki mitä meillä tulee olemaan. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä rohkaisen sinua tekemään niin nyt. Vihollinen yrittää usein vakuuttaa meidät siitä että me olemme luopumassa liian paljosta palvelemalla Jumalaa, mutta kuten minun isälläni oli tapana sanoa, ”Ainoa asia josta minä luovuin tullessani kristityksi oli meneminen helvettiin.” [Tietysti luovumme myös synnillisistä elämäntavoista pyhityksemme aikana. Suom. huom.]

Kiitokset kaikille teille jotka niin ystävällisesti tuette tätä ministeriötä. Minä olen erityisen kiitollinen teidän rahallisista avustuksistanne jopa näinä taloudellisten vastoinkäymisten aikoina. Me Last Trumpet -ministeriössä pidämme tarkkaa huolta varmistaaksemme, ettei mitään tuhlata, ja että resurssit joita meille suodaan käytetään Jeesuksen Kristuksen evankeliumin julistamiseksi maailmalle joka niin epätoivoisesti tarvitsee Häntä. Kuten aina, please tunne itsesi tervetulleeksi lähettämään meille rukouspyyntöjäsi. Me otamme rukouksen vakavasti, ja kullekin pyynnölle tullaan antamaan yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. History.com, French Revolution article, http://history.com/.
02. Wikipedia Encyclopedia, Causes of the French Revolution, http://wikipedia.org/.
03. Thinkquest.org, Storming of the Bastille, http://thinkquest.org/.
04. History.com, French Revolution article, http://history.com/.
05. About Adbusters, http://adbusters.org/.
06. Reuters News Service, October 13, 2011, By Mark Egan and Michelle Nichols, New York, NY.
07. The Daily Mail, October 10, 2011, By Hannah Roberts, Paul Bentley, and Mark Duell, http://dailymail.co.uk/.
08. The Washington Post, October 16, 2011, By Karla Adam, London, England.
09. ABC News, October 15, 2011, By Alessandra Rizzo, http://abcnews.go.com/.
10. The Washington Post, October 16, 2011, By Karla Adam, London, England.
11. The Daily Mail, October 14, 2011, By Mark Duell, http://dailymail.co.uk/.
12. YouTube Video, http://youtube.com/watch?v=qlPY9AfQFqI.
13. Real Clear Politics, October 1, 2011, By Real Clear Politics, http://realclearpolitics.com/.
14. 24/7 Wall Street, October 12, 2011, By Jon C. Ogg, http://247wallstreet.com/.
15. The Globe and Mail, October 8, 2011, By Enrique Andres Pretel, http://theglobeandmail.com/.
16. Associated Press, October 18, 2011, By Associated Press, Seoul, South Korea.
17. Communist Party USA, Official website, http://cpusa.org/.
18. The Blaze, October 15, 2011, By Madeleine Morgenstern, http://theblaze.com/.
19. Communist Party USA, Official website, http://cpusa.org/.
20. CNS News, October 5, 2011, By Terence P. Jeffrey, http://cnsnews.com/.
21. MSNBC Bottom Line, October 12, 2011, By Patrick Rizzo, http://bottomline.msnbc.msn.com/.
22. 24/7 Wall Street, October 1, 2011, By Charles Stockdale, http://247wallstreet.com/.
23. Raw Story, October 11, 2011, By David Edwards, http://rawstory.com/.
24. CBS News, May 4, 2011, By CBS News, Detroit, MI.
25. NBC News, October 10, 2011, By Greg Wilson, http://nbcchicago.com/.
26. The Daily Mail, November 4, 2010, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk/.
27. ABC News, September 23, 2011, By Chris Cuomo, Joseph Rhee, and Linh Tran, http://abcnews.go.com/.
28. MSN Money, April 20, 2011, By James Cooper, http://money.msn.com/.
29. The Wall Street Journal, October 5, 2011, By The Wall Street Journal, http://wsj.com/.
30. The Daily Beast, March 15, 2010, By Andrew Nagorski, http://thedailybeast.com/.
31. Christian Post, September 30, 2011, By Ravelle Mohammed, http://christianpost.com/.
32. Fox News, September 28, 2011, By Todd Starnes, http://foxnews.com/.
33. Fox News, September 22, 2011, By Todd Starnes, http://foxnews.com/.
34. CBS News, September 20, 2011, By CBS News, Mission Viejo, CA.
35. Official Court Document, September 9, 2011, By Judge Patrick J. Fiedler.
36. USA Today, December 16, 2007, By Paul Davidson, http://usatoday.com/.
37. Activist Post, October 1, 2011, By Anthony Gucciardi, http://activistpost.com/.
38. AFP, October 5, 2011, By AFP, Helsinki, Finland.
39. Fox News, September 28, 2011, By Fox News, http://foxnews.com/.
40. The New York Times, September 28, 2011, By Rick Gladstone, http://nytimes.com/.
41. The Christian Science Monitor, October 12, 2011, By Warren Richey, http://csmonitor.com/.
42. Reuters News Service, October 12, 2011, By Mark Hosenball and Parisa Hafezi, Washington D.C./Tehran, Iran.
43. ABC News, October 13, 2011, By Lee Ferran, http://abcnews.go.com/.
44. Newsmax, October 13, 2011, By Joel Rosenberg, http://newsmax.com/.
45. Russia Times, September 28, 2011, By Russia Times, http://rt.com/.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com