Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Amerikkalaisten kuulustelumenetelmät kääntymässä mielenhallintatekniikoihin terroristiepäiltyjen kohdalla – Antihumanismin ideologia vaikuttaa yhä hallitusten väestökontrolliohjelmissa

Tässä viimeviikkoinen Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa aluksi pureudutaan uutiseen jonka mukaan USA:n tiedustelupalvelut haluavat käyttää tiedettä hyväkseen terroriepäiltyjen kuulusteluissa, jotta raaoista vanhoista menetelmistä päästäisiin eroon ja se tyynnyttäisi samalla julkisen arvostelun. Nämä ”pehmeät” menetelmät ovat okkulttisia mielenhallintatekniikoita joita KGB ja CIA ovat käyttäneet jo vuosien ajan, joten uutinen ’tieteestä’ on yleisön huijaus. Toiseksi David Bay kertoo tuoreeseen uutiseen viitaten että hallitukset kaikkialla maailmassa ovat jatkuvasti jäljitelleet malthusilaista antihumanismia väestönhallinnassa. Tämä tarkoittaa pyrkimystä eliminoida liikakansoitus maapallolta jotta luonnonresurssit riittäisivät sopivasti kaikille. Tätä Illuminatin suunnittelemaa kansanmurhaa toteutetaan nykyään lääkärinhoidon menetelmin kun erityisesti mieltä-muokkaavia psyykelääkkeitä käytetään väärin ja tyrkytetään potilaille kuolleisuusasteen lisäämiseksi. Uutisen mukaan Adolf Hitlerin holokausti kalpenee sen rinnalla mitä lääketieteellinen järjestelmä tekee nykyään vammaisille ja kärsiville ihmisille. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Thursday, April 19, 2012


I. Amerikkalaiset kuulustelijat ovat kääntymässä mielenhallintekniikoihin kiskoakseen informaatiota terroristeilta.

Lopultakin, viranomaiset myöntävät että vanhat raa’at kidutustekniikat eivät toimi kovinkaan hyvin ja ne eivät tuota kunnollista informaatiota, mitä kuulustelijat kutsuvat ”oikeutetuksi tiedoksi”.

UUTISKATSAUS: Uusi USA:n kuulustelutyökalu: Tiede, Wired Magazine Online, 16. huhtikuuta 2012

”USA:n johtava yksikkö joka kuulustelee terroristeja, on kiinnostunut tieteestä. Ei, ei roskatieteestä, kuten Sodium Pentothal ’totuusseerumista’. Todellinen käyttäytymistiede edistämään sen oppimista kuinka saada terroristi puhumaan – nopeasti, totuudellisesti ja, merkittävästi, humaanisti … salamyhkäinen yksikkö, tunnettu nimellä High-Value Detainee Interrogation Group (Suuressa arvossa pidettyjen poliittisten vankien kuulusteluryhmä), pani esille pyynnön ’käyttäytymistieteen tutkimukselle kehittämään tiedustelupalvelujen tekniikkaa ja käytäntöä haastattelussa ja kuulustelussa’. Tuon kuivan ja byrokraattisen kielenkäytön takana on kidutuksen vastustajien merkittävä menestys.”

Syyskuun 11. päivän iskujen välittömien jälkimaininkien aikana, Bushin hallinto käynnisti ohjelman fyysisesti ankarista kuulustelutekniikoista jotka todellakin kiduttivat ”terroristiepäiltyjä”. Siihen aikaan, me siteerasimme useita tunnettuja kuulustelijoita jotka varoittivat että sellaisen tuskallisen kivun aiheuttaminen ei koskaan tuottaisi ”oikeutettua tietoa”, se on, informaatiota joka on oikeaa; pikemmin, potilas, jota kidutetaan, kertoisi kiduttajilleen pelkästään sen mitä he halusivatkin kuulla keskeyttääkseen kivun. Mutta, tietysti, Bushin virkailijat kieltäytyivät muuttamasta tekniikoitaan, ja olivat niin järkkymättömiä sen suhteen, että me päättelimme, että presidentti Bush halusi säilyttää nämä hirvittävän kivuliaat kuulustelutekniikat koska hän tunsi että ne pelottelisivat terroristiepäiltyjä.

Minä tulen aina uskomaan että tämä oli asianlaita. Nyt, palatkaamme meidän esille ottamaan uutisjuttuumme.

”Vuonna 2009, sen jälkeen kun presidentti Obama kielsi Bushin-aikaisen kidutusohjelman, jotkut ryhmän jäsenistä neuvoivat vakoilijoita ja oikeusministeriötä luomaan uuden yksikön jota informoitaisiin saatavilla olevalla tutkimuksella, ja käyttämään sitä tärkeimpiä terrorismin takia pidätettyjä vankeja, joita USA on vanginnut, vastaan. Tuosta ehdotuksesta tuli High-Value Detainee Interrogation Group (Suuressa arvossa pidettyjen poliittisten vankien kuulusteluryhmä). Nyt, ryhmä on vaatimassa seuraavaa tutkimusaaltoa – pohjimmiltaan tarttumalla ’koottavaan informaatioon (Educing Information)’. Ja nuo tarttumiset ovat laaja-alaisia.”

”Yli vuosikymmen lähtien 9/11-tapahtumasta, USA:n kuulustelijat eivät ymmärrä riittävästi ammatista jota he harjoittavat … Tuo – ja, todellakin, koko tiedepohjainen lähestymistapa kuulusteluun – on tulemaisillaan vakavan haasteen alle. Kuukauden loppuun mennessä, CIA:n salaisen palvelun entinen päällikkö, Jose Rodriguez, tulee julkaisemaan ehkäpä julkisimman puolustuspuheenvuoron tähän mennessä CIA:n kidutuksesta. Kirjan, ’Hard Measures: How Aggressive CIA Action After 9/11 Saved American Lives (Kovat toimenpiteet: Kuinka CIA:n aggressiivinen toiminta 9/11-iskujen jälkeen pelasti amerikkalaisten elämiä)’, on todennäköisesti määrä herättää uudestaan kidutuskeskustelu – ja kuvailla Rodriguez, joka tuhosi lähes 100 videonauhaa pidätettyjen vankien kiduttamisesta, kuten ’reaalielämän Jack Bauer television ”24”-sarjassa’, kirjan myynninedistämismateriaalin mukaan.”

Minä vihasin Jack Bauer -roolihenkilöä ja TV-sarjaa ”24”. Mielestäni, tämä TV-sarja käsikirjoitettiin oikeuttamaan amerikkalaiselle yleisölle Bushin ohjelma tiedustelutietojen hankkimisesta kidutuksen avulla. Kerta toisensa jälkeen, katsojille esiteltiin jyrkällä kontrastilla: joko tuottaa paljon kipua epäillylle tai hänen uhkaaminen mestaamisella, tai amerikkalaisten elämiä menetettäisiin. Tämä kontrasti oli itsessään valhe, koska ei kukaan koskaan ole todistanut käsitettä että kidutus tuottaa nopeasti hyödyllistä informaatiota. Itse asiassa, vallitseva todistusaineisto on se, että kidutus tuottaa vääriä johtolankoja ja samalla tavoin väärää tiedustelutietoa, koska uhri kertoo kiduttajilleen vain sen mitä hän ajattelee heidän haluavan kuulla jotta he keskeyttäisivät kivun.

Tämä kääntyminen kohti ”tiedettä” on luultavasti myös huijausta. Todellinen asianlaita on se, että Venäjän KGB:n ja Amerikan CIA:n virkailijat kääntyivät okkulttisiin Mind Control and Mind Coercion (mielenhallinta- ja mielenohjaus) -menetelmiin urkkiakseen tiedustelutietoa epäillyltä. Cisco Wheeler’in kirja, yläpuolella, on yhä paras yksittäinen julkisen informaation lähde koskien näitä luciferistisia menetelmiä.


DVD

II. Surullinen historiallinen fakta jonka harvat ihmiset käsittävät on se, että vakiintuneet hallinnot ovat johdonmukaisesti seuranneet suunnitelmia ihmisten tuhoamiseksi.

Olipa kyse poliittisesta oikeistosta tai vasemmistosta, natsismista tai kommunismista, tai läntisestä malthusilaisuudesta, hallinnon virkailijat pitäytyvät ideoihin siitä että ihmisrotu tarvitsee laajamittaisen tuhon.

UUTISKATSAUS: Väestökontrolliholokausti – paljastus antihumanismin yleisyydestä johtavan eliitin keskuudessa, by Robert Zubrin, The News Atlantis Magazine, Number 35, Spring 2012

”On olemassa yksi ainoa ideologinen virtaus jota johdetaan näennäisesti erilaisten vahingollisten modernien poliittisten ja tieteellisten liikkeiden kokoelman avulla, vaihdellen militarismista, imperialismista, rasismista, muukalaisvihasta, ja radikaalista ympäristönsuojelusta, sosialismiin, natsismiin, ja totalitaariseen kommunismiin. Tämä on antihumanismin ideologia: uskomus että ihmisrotu on syöpäläisten lauma jonka hillittömät pyrkimykset ja taipumukset vaarantavat luonnonjärjestyksen, ja että tyrannimaiset toimenpiteet ovat välttämättömiä hillitsemään ihmiskuntaa.”

”Modernin antihumanismin perustajaprofeetta on Thomas Malthus (1766-1834), joka tarjosi pseudotieteellisen pohjan idealle että ihmisen lisääntyminen aina ylittää saatavilla olevat resurssit. Seuraamalla tätä pessimististä ja virheellistä arviointia ihmisen kekseliäisyyden kapasiteetista kehittää uusia resursseja, Malthus puolsi ahdistavia menettelytapoja jotka johtivat miljoonien ihmisten nälkäkuolemaan Intiassa ja Irlannissa. Samalla kun Malthusin järkeily siitä että ihmispopulaation kasvu poikkeuksetta johtaa nälänhätään ja köyhyyteen on selvästi ristiriidassa historiallisen todistusaineiston kanssa, joka osoittaa globaalien elämisen tasojen nousua väestönkasvun myötä, se siitä huolimatta jäi henkiin ja jopa saavutti väkevyyttä intellektuellien ja poliittisten johtajien keskuudessa 20. ja 21. vuosisadalla.”

Keitä ovat jotkut suurimmista murhaajista historiassa jotka seurasivat Malthusin kauhistuttavia periaatteita koskien ihmisolentojen tuhoamista?

* Natsismi – Adolf Hitler

* Kommunismi – Venäjä ja Kiina

* Amerikan väestökontrollin puoltajat kuten ”ekologi Paul Ehrlich, jonka vuoden 1968 hyvin-myyvä antihumanistinen kirjoitelma The Population Bomb (Väestöpommi) on palvellut uus-Malthusilaisuuden (neo-Malthusianism) raamattuna. Tässä kirjassa, Ehrlich varoitti liikakansoituksesta ja kannatti sitä että Amerikan hallinto omaksuu tiukat väestönhallinta-toimenpiteet, sekä kotimaisesti että Kolmannen Maailman maita varten jotka vastaanottivat Amerikan ulkomaanapua. (Ehrlich, pitäisi panna merkille, on opastaja ja usein nähty työtoveri John Holdren’ille, presidentti Obaman tiedeneuvonantajalle.)”

Kuitenkin, väestöjen murhaaminen Amerikan toimesta on paljon sivistyneempää ja vähemmän avointa kuin natsismin ja kommunismin alaisuudessa. Ei, sellainen murhaaminen ilmaistaan hyvin koristeellisella kielenkäytöllä.

”1960-luvun puoliväliin saakka, Amerikan väestönhallintaohjelmia, sekä kotona että ulkomailla, rahoitettiin ja toteutettiin laajasti yksityisten järjestöjen kautta sellaisten kuten Population Council’in ja Planned Parenthood’in – ryhmiä joilla on syvät juuret rodunjalostusoppi-liikkeessä … Tämä tilanne muuttui radikaalisti 1960-luvun keskivaiheilla, kun USA:n Kongressi, reagoiden liikakansoitusideologioiden kuohuntaan, lopulta määräsi liittovaltion varoja ottaakseen taloudellisen vastuun ensin kotimaisista ja sitten ulkomaisista väestönhallintaohjelmista. Yhtäkkiä, pelkkien miljoonien sijaan, siellä oli satoja miljoonia ja lopulta miljardeja dollareita saatavilla rahoittamaan globaaleja massa-abortteja ja pakotetun sterilisaation kampanjoita. Tuloksena olisi inhimillinen katastrofi maailmanlaajuisessa mittakaavassa.”

Intia ja Kiina ovat olleet kansakuntia joihin on tähdätty kaikkein aggressiivisimmin ihmisen poiskitkemistekniikoiden vuoksi, murhaamisesta syntyvyyskontrolliin.

Me rohkaisemme sinua lukemaan loputkin tästä uutisartikkelista perusteellisesti, koska se sisältää liian paljon yksityiskohtia toistettavaksi tässä.

Mutta, tänä päivänä, Amerikan liittovaltio on saanut aikaan sen menestyksellisimmät ja vähiten julkisuutta aiheuttavat tappamismenetelmät koskien laajoja ihmismääriä – tarkoituksellisella lääkkeiden, erityisesti mieltä-muokkavien lääkkeiden, väärinkäytöllä. Kun Amerikan lääkäriyhdistys (American Medical Association) jatkaa kymmenien niin kutsuttujen ”henkisten sairauksien” lisäämistä heidän viralliselle listalleen, lääkeyhtiöt tulevat väliin toimittaakseen uuden lääkkeen jokaiselle haamusairaudelle.

Seuraus on katastrofaalinen amerikkalaisille. Sillä välin kun meitä lääkitään varhaiseen kuolemaan, ”Big Pharma (Iso lääketeollisuus)” käärii voittoina miljardeja dollareita.

Amerikkalaiset ovat kirjaimellisesti rahoittamassa heidän omaa teloitustaan!

Bill Schnoebelen ei säästele sanojaan kuvaillessaan tätä kauhistuttavaa skenaariota meille tässä DVD’ssä, "Medical Murder" (Lääketieteellinen murha).

Antakaamme Robert Zurbin’ille viimeinen sana.

”Ympäri maailman, väestökontrolliliike on johtanut miljardien elämien menetyksiin tai raunioitumisiin … Meidän pitää myös paljastaa ja kohdata taustalla oleva antihumanistinen ideologia. Jos hyväksytään idea että maailman resurssit järjestetään vain suunnilleen niin että kaikille riittää, niin sitten jokainen uusi elämä on ei-tervetullut … Tuollaisen maailmankatsomuksen perimmäinen lopputulos voi olla vain pakotettu pysähtyneisyys, tyrannia, sota, ja kansanmurha. Hirvittävät rikokset joita on puollettu tai saatu aikaan antihumanismin innokkaiden ihailijoiden toimesta viimeisten kahden vuosisadan kuluessa todistaa tämän vakuuttavasti.”

Nykyään Globaali Eliitti säätää lakeja ja menettelytapoja perustuen Illuminatin periaatteeseen väestönkontrollista. Mikä on tämä periaate?

”Maailman haltuunotto … supistamaan … maailma turvalliselle tasolle prosessilla hyväntahoista orjuutta ja kansanmurhaa … Ainoa vaihtoehto joka maailman johtavalle eliitille jää jäljelle olisi lisätä kuolleisuusastetta … Tri. Aurelio Peccei Rooman Klubista … puolsi sitä että kulkutauti otettaisiin käyttöön jolla on samanlainen vaikutus kuin historian Mustalla Surmalla.” (Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 49, 167)

Kuka olisi ”ajatellut sitä”? Hallitukset ovat ”lisäämässä kuolleisuusastetta vallatakseen maailman prosessilla hyväntahtoista orjuutta ja kansanmurhaa.” Minä lyön vetoa, ettet sinä koskaan ajatellut että ”orjuus ja kansanmurha” voisi olla ”hyväntahtoista”! Kuitenkin, tämä on hallinnon virkailijoiden ajattelutapa kaikkialla maailmassa nykypäivänä ja myös monien lääkäreiden ja sairaanhoitajien. Kuuntele:

”Vuoden 1996 raportissa, 7 % sairaanhoitajista myönsi että he ”toimivat yksin” surmatakseen heidän potilaansa! Tämä tilastotieto on järkyttävä, ja jos tämä luku on dramaattisesti lisääntynyt vuodesta 1996 lähtien, Tri. Wolfensberger on oikeassa kun hän toteaa että meidän lääketieteellinen järjestelmä tappaa enemmän ihmisiä vuodessa kuin Adolf Hitler tappoi koko holokaustin aikana.” [Tri. Wolf Wolfensberger, "The New Genocide of Handicapped And Afflicted People" (Uusi vammaisten ja vaivattujen ihmisten kansanmurha)]

Bill Schnoebelen raportoi hänen "Medical Murder" -DVD’sään että ykkössyy kuolemille tänä päivänä on potilaan lääkärinhoito!

”Nämä hirvittävät asenteet ja arvot 20. ja 21. vuosisadan aikana ovat, tosiaankin, asettamassa näyttämöä ihmisolentojen lopulliselle teurastukselle Antikristuksen alaisuudessa. Sillä välin, oletko riittävästi informoitu että voit suojella rakkaimpiasi lääkäreitä vastaan joilla on natsiasenteet ja natsimaiset parantolat? Tri. Wolfensberger huomauttaa että ”Usein, ainoa tapa varmistaa tuollaisten vaivattujen henkilöiden turvallisuus sairaaloissa on sijoittaa heidän vuoteensa luokse 24-tuntinen vartio…” ["The New Genocide of Handicapped And Afflicted People", s. 63]

Jos tämä ei ole Amerikka jonka sinä luulet tuntevasi, sinun on aika avata mielesi näiden varoituksien paikkansapitävyyksille – ennen kuin joko sinä tai sinun läheisesi joudutte osallisiksi tähän liittovaltion sponsoroimaan, rahoittamaan ja ohjaamaan ”kuolemantehtailuun”!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com