Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 12. huhtikuuta 2012

Katsaus Hunger Games (Nälkäpeli) -teinihittielokuvaan moraalisten arvojen pohjalta

Tässä norjalais-amerikkalaisen aikainmerkkien seuraajan Berit Kjosin arvostelu tänä vuonna ilmestyneestä Hunger Games (Nälkäpeli) -tieteiselokuvasta, joka on villiinnyttänyt nuorisoa eritoten Amerikassa. Kjos havaitsee profeetallisuutta ja valheen lonkerot tässä mieltä-muokkaavassa elokuvassa joka sopii aikamme väkivaltaiseen ja mystiikkaa ihannoivaan kulttuuriin. Nämä yleisen turmeluksen synnyttämät teinihittielokuvat ovat esivalmistelua tulevaa antikristillistä diktatuuria varten. Artikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------------------

Mikä pahuudessa on niin hyvää?

Katsaus viimeisimpään teinihittielokuvaan: The Hunger Games (Nälkäpeli)

by Berit Kjos 3-12-12

Jäljittelee Twilight- ja Harry Potter -teoksia kasvavalla mieltä-tylsyttävällä väkivallalla






Amazonin asiakkaan näkemyksiä:

”Vau! Minä tuskin pystyin panemaan tätä kirjaa pois sekunniksikaan sen jälkeen kun ensimmäiset sivut saivat minut täysin koukkuun…. Se on viihdyttävä, ja uskomattoman järkyttävä kerta kaikkiaan. … Juoni on brutaali. … Se on luultavasti yksi kauhistuttavimmista kirjoista joita minä olen lukenut hyvin pitkään aikaan!” - Michael A. Behr

”Se vei minulta jonkun aikaa päästä selville tästä kirjasta koska minä en koskaan nähnyt sitä poissa minun tyttärieni käsistä. He ahmivat sitä!” - Jay R. Chase

”… sen lukeminen antoi minulle kamalan tuttavallisen tunteen. On olemassa tietty kirjakanta joka voi hypnotisoida sinut uskomaan että sinä olet toisessa ajassa ja paikassa…” - E.R. Bird

”He … vaelsivat oman neuvonsa mukaan, pahan sydämensä paatumuksessa, ja käänsivät minulle selkänsä eivätkä kasvojansa.” (Jeremia 7:24)



Miljöö tälle trendikkäälle teinisadulle on ahdistava valtio nimeltä Panem joka miehittää sitä mikä kerran oli Amerikka. Sen hyvin suojatusta Capitol-pääkaupungista käsin, se kontrolloi 12 alueellista vyöhykettä käyttämällä pitkälle edistynyttä valvontaa ja viestintäteknologiaa.

Pääroolihenkilö 16-vuotias Katniss, asuu äitinsä ja 12-vuotiaan siskonsa, Prim’in, kanssa vyöhykkeellä 12, köyhin osa maassa. Siitä lähtien kun hänen isänsä kuoli hiilikaivosonnettomuudessa, Katniss on ollut perheen ainoa elättäjä. Päivästä toiseen, hän ja hänen ystävänsä Gale metsästävät jäniksiä ja keräävät yrttejä ja marjoja kielletyllä valtion maa-alueella.

Kuten George Orwell ja meidän globalistijohtajat hyvin tietävät, yhteiset viholliset ja juhlat herättävät solidaarisuutta. Panem’in johtajat näyttävät olevan samaa mieltä. Heidän katalysaattorinsa ykseydelle on vuosittainen ”Nälkäpeli”, joka omaa pahaenteistä yhdennäköisyyttä kuolemaa aiheuttaviin mutta suosittuihin taisteluihin muinaisella Rooman stadionilla (Coliseum).

Kunkin 12 vyöhykkeestä täytyy tarjota vuosittain myötävaikutus Capitol’ille kahden valitun ”tribuutin” muodossa: poika ja tyttö (iältään 12-18-vuotiaita). Hallinnon normisääntöjen mukaan, nuo 24 tribuuttia tappavat toisensa kunnes vain yksi jää jäljelle. Ja samalla kun teinit tappelevat elämästään, jokaisen kotitalouden silmät halki maan ovat liimautuneina televisioituihin taistelukenttiin. Se on laki.

Tavalla tai toisella Capitol kykenee filmaamaan jokaisen dramaattisen kohtauksen. Takaa-ajetun ahdistavan pelon, vahvojen julmat vehkeilyt, epätoivoiset piiloutumispaikat, kauhistuttavat loukkaantumiset, jäätävän yöajan lämpötilan, tuotetun sateen… kaikki on näkyvissä olevaa perheille läpi maan. Heidän kyyneleensä tai hurrauksensa riippuisivat heidän omien kahden tribuuttinsa kohtalosta – ja peliä edeltävän suosikkikilpailijoiden mainoskampanjan onnistumisesta.

Tribuutit valitaan arpapelin kautta. Vyöhykkeessä 12, arpa lankeaa suloiselle pienelle Prim’ille, joka kiljaisee kauhusta. Näin isosisko Katniss kiirehtii esiin ottamaan hänen paikkansa.

Ehkäpä käsikirjoittajaa inspiroi vanha kreikkalainen myytti Theseuksesta, merenjumala Poseidonin pojasta. Sinä saatat muistaa tarinan. Hirviömäinen Minotauros asuu labyrintissa kuningas Minoksen upean palatsin alapuolella. Puoliksi ihmisenä ja puoliksi härkänä, se elää vain ihmislihalla. Aika ajoin, seitsemän nuorta neitoa (neitsyttä) ja seitsemän nuorta miestä uhrattiin uhkaavalle pedolle.

Tässä myytissä, mahtava Theseus saapuu juuri ajoissa ihmisuhraukseen. Hän tarjoutuu ottamaan yhden nuoren uhrin paikan. Haluamatta Theseuksen kuolevan, kuningas Minoksen tytär antaa hänelle maagisen lankakerän joka opastaisi hänet läpi labyrintin sokkeloiden. Hän löytää pedon pääkallojen ja luiden ympäröimänä ja surmaa sen.

Verratkaamme tuota myyttiä vaatimattoman mutta uskollisen Daavidin rohkeuteen, lammaspoikaan josta tuli kuningas. Kun jättimäinen Goljat uhkasi kansakuntaa ja haastoi Saulin sotilaat taistelemaan häntä vastaan, he tutisivat saappaissaan. Ei mikään myytti eikä Jumalan Totuus voisi herättää heitä yrittämään. Joten nuori poika tarjoutui vapaaehtoiseksi – ja voitti! Miksi?

Ei siksi että hän oli voimakas tai älykäs, vaan koska – heikkoudessaan – hän luotti Hänen suvereeniin Herraansa. Hän tiesi että ”Jumalalle on kaikki mahdollista.” (Mark. 10:27)

Käsketty tappamaan

Tribuutit tuodaan Capitol’ille viikoksi harjoittelemaan, valmistautumaan ja julkisuutta varten. Kaikesta huolimatta, pelin onnistuminen vaatii sankareita ja sankarittaria. Tarvittavan läheisen tuttavuuden rakentaminen käsittää taistelua edeltävän mainoskampanjan (promootion) kullekin tiimille. Kimaltelevissa asusteissa ja kylpien keinotekoisissa liekeissä, Katniss ja hänen partnerinsa – esitetty rakastavaisina – saavat ylistyksen halki kansakunnan.

Heidän seuraava pysähdyksensä (viimeinen useimmille) on tämän vuoden valittu erämaa. Toisin kuin myötätuntoinen Peeta, Katniss on keskittynyt henkilökohtaiseen hengissä pysymiseen. Hän ei luota kehenkään! Loppujen lopuksi, ei kukaan ole turvassa ennen kuin kaikki muut on tapettu. Tuo sääntö muuttuisi ennen pelin loppua, mutta ei vielä. Ei, ennen kuin lähes kaikki ovat kuolleita.

Piileskeltyään metsässä, epätoivoisesti etsien vettä, paeten tappavia ötököitä, selviten hirvittävistä vammoista, ja tapettuaan ihmisvastustajansa, Katniss on takaisin alkupisteessä kahden muun henkiinjääneen kanssa: Peetan ja heidän juonikkaan arkkivihollisen, Cato’n. Loukkaantuneina ja epätoivoisina, kaikki kolme kohtaavat uuden, odottamattoman uhan: 21 murhanhimoista suden kaltaista ”mutantti”-petoa – osaksi eläin ja osaksi ihminen. Kuten Katniss huomauttelee,
”Cato makaa kyljellään sarven aivan kärjessä, kaksikymmentä jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) maaperän yläpuolella, haukkoen saadakseen henkeä…. Nyt on minun tilaisuuteni lopettaa hänet. Minä pysähdyn puoliväliin sarvea ylhäällä ja lataan uuden nuolen, mutta juuri kun minä olen päästämäisilläni sen lentoon, minä kuulen Peetan huutavan. …rakkimutantit (mutts) ovat aivan hänen kannoillaan. ’Kiipeä!’ minä karjun….”

”Rakkimutantit ovat alkamassa kokoontua. Kun ne liittyvät yhteen, ne kohottautuvat jälleen seisoakseen helposti takajaloillaan suoden niille kammottavasti ihmisominaisuuden. Jokaisella on paksu turkki, jollakin turkki joka… vaihtelee sysimustasta siihen jota minä voin kuvailla vain vaaleaksi. On jotakin muutakin koskien niitä, jotakin, joka saa hiukset nousemaan ylös niskani takaa…”

”Sitten yksi niistä… vaalean turkin silkinpehmeine laineineen alkaa lähteä juoksemaan ja loikkaa sarven päälle. Sen takajalkojen täytyy olla uskomattoman voimakkaita koska se päätyy vaivaiset kymmenen jalkaa meidän alapuolelle, sen vaaleanpunaiset huulet vetäytyvät murinassa. Hetken ajan se roikkuu siinä, ja tuona hetkenä minä käsitän mikä muu teki minut levottomaksi koskien rakkimutantteja. Se on, vihreät silmät jotka tuijottivat minua vihaisesti toisin kuin minkään koiran tai suden, minkään koiraeläimen, jonka olen koskaan nähnyt. Ne ovat selvästi ihmisiä. … Vaaleat hiukset, vihreät silmät, lukumäärä … se on Glimmer [yksi kuolleista tribuuteista]. Minä ammun sen kurkkuun. Sen ruumis nykii ja mätkähtää maaperälle…[Hänen toinen kuolemansa?]

”…Minä tarkastelen laumaa, katselemalla tarkkaan eri kokoja ja värejä. Pieni yksilö punaisella turkilla ja meripihkanvärisillä silmillä… Foxfacel! Ja siinä, tuhkanharmaat hiukset ja pähkinänruskeat silmät pojasta vyöhykkeeltä 9 joka kuoli kun me kamppailimme repusta! Ja kaikista pahin, pienin rakkimutantti, tummankiiltävällä turkilla, valtavine ruskeine silmineen…. Hampaat vihaan paljastuneina. Rue! [Hän oli suloinen, 12-vuotias tyttö ennen kuin hänet tapettiin]…”

”Onko ne ohjelmoitu vihaamaan meidän kasvoja erityisesti koska me olemme jääneet henkiin ja heidät murhattiin hyvin tunteettomasti? Ja ovat niitä jotka me käytännössä surmasimme… uskovatko he kostavansa omat kuolemansa?
Ei mitään vastauksia annettu. Mutta myytin, mielikuvituksen ja okkultismin maailmoilla on niiden omat keinonsa tehdä salaperäiset manifestaatiot ja reinkarnaatiot tuntumaan uskottavilta. Monia keinoja löydetään myyteistä ja käytännöistä jotka ovat shamanismin, hinduismin, taikuuden, noituuden ja Amerikan alkuperäiskansojen perinteiden takana. Ne ovat kaikki törmäyskurssilla Kristinuskon kanssa. Pohdi näitä varoituksia:

”Älköön keskuudessasi olko ketään, joka… harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja-tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle…” (5. Moos. 18:10-12)

”Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä.” (Ef. 5:11)

Meidän ei pitäisi olla yllättyneitä sellaisista jyrkistä ristiriidoista Amerikan perususkomuksiin ja -arvoihin. Kuitenkin, The Hunger Games (Nälkäpeli) sopii synkkään maailmaan joka ilmeisesti korvasi meidän oman kasvavassa määrin turmeltuneen maan. Tämän päivän ihastuksen digitaalisiin petoksiin ja mieltä-muokkaavan stimuloinnin (stimuli) myötä, meidän entinen vapaa ja moraalinen kansakunta saattaa hyvinkin kuihtua pois, tulla diktatuurin nielaisemaksi joka voisi sulkea sisäänsä koko maailman.

Parempi tie

Sinä luit kommentit artikkelin alussa. Miksi lukijat olivat niin lumoissaan? Minkälaisia arvoja he pitivät niin valloittavina? Miksi he ”fiilistelevät” futuristisesta kulttuurista joka kääntää massamurhan viihdyttäväksi peliksi? Salli minun arvata:

• Valloittavat tappamistantereet?
• Vahva, itsevarma sankaritar?
• Sensuellit, hohtavat, hehkuvat puvut avajaisseremoniassa?
• Pakollinen romanssi joka kiihotti Panem’in maanlaajuista yleisöä?
• Jälleensyntyneet tribuutit joiden kuolleet ruumiit elpyvät ja palaavat murisevina susien kaltaisina saalistajina?

Kaikki nämä teemat ja fantasiat sopivat aikaamme. Ne herättävät uteliaisuutta jota ei voida helposti sammuttaa. Ne levittävät turmeltuneita arvoja jotka ohjaavat tulevaisuuden käyttäytymistä ja mieltymyksiä. Ne vaimentavat lasten halua Jumalan totuuteen ja suuntiin.

Nykykoulujen ja viihteen avulla, heidän mielensä on jo sopeutettu kulttuuriin joka koostuu myytistä, väkivallasta, aistillisista elämyksistä ja feministisestä ylemmyydestä. Raamatun totuus on yhteensopimaton mieltä-muokkaavien viestien kanssa jotka pommittavat heitä Internetin, tietokonepelien, ikätovereiden (peers) ja kirjojen kautta. Joukon seuraamisesta tulee luonnollista; Jumalan seuraaminen ei sitä ole.

Mutta, meidän lapsia varten tänä päivänä, ainoa turvapaikka on Jumalan seurassa – kätkettynä Hänessä, kulkien Hänen kanssaan, ja pukemalla päälle Hänen sota-asunsa. Meidän täytyy rukoilla heidän puolesta – pyytäen Jumalaa suojaamaan heitä Hänen rakkaudessaan ja täyttämään heidät Hänen Hengellään, niin että he myöskin voivat tuntea Hänet ja rakastaa Hänen Sanaansa.

”Meidän Jumalamme… Sillä me emme mahda mitään tätä suurta joukkoa vastaan, joka hyökkää meidän kimppuumme, emmekä itse tiedä mitä tehdä, vaan sinuun meidän silmämme katsovat.” (2. Aikakirja 20:12)

” Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet..”
” Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.” (Efesolaiskirje 6:10-13)

”Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut.” (Room. 8:37)

"Yet in all these things we are more than conquerors through Him who loved us. " (King James Version, Romans 8:37)






Kommentteja: Mona McNee’ltä Englannista: Televisiovastaanotinta käytetään nykyään lapsenvahtina. Lapsille on tuntikaupalla ohjelmaa BBC:ltä ja CBBC:ltä, lähes kaikki animaatiota (animation), ei todellista elämää. Meillä oli asiat paljon paremmin leikkimällä kadulla toisten lasten kanssa, tai sisällä vanhempien seurassa! Aika jonka BBC jättää otetaan haltuun valtion taholta, yhä nuorempia lapsia pidetään ”päiväkodissa” koulualueella. Minä katson tornitaloja ja ”kehitysasuma-alueita” ja tunnen että ihmisiä kohdellaan jokseenkin kuin paristolla toimivia kanoja!

Joan’ilta: Juuri lukaisin katselmuksen, mutta se muistuttaa minua siitä että kaksi viimeistä kertaa kun me olemme olleet Barnes and Noble -kirjakaupassa ja yritimme löytää hyviä kirjoja, niin se oli turhaa. Me olimme hämmästyneitä ja meitä kuvotti nähdä hylly toisensa jälkeen ja keskikäytäväpöydällä yhtä lailla teini-ikäisille tarkoitettua fiktiota. KAIKKI siitä oli sairasta ja väkivaltaista. Kirjojen kannet yksinään olivat jo tarpeeksi nostamaan ihon kananlihalle ja samalla aiheuttamaan vatsanvääntelyä.

Mitä ihmettä vanhemmat ajattelevat antaessaan lastensa rypeä tässä kamassa?



Article Provided by Berit Kjos

If you have accepted Jesus Christ as your personal Savior, but have been very lukewarm in your spiritual walk with Him, you need to immediately ask Him for forgiveness and for renewal. He will instantly forgive you, and fill your heart with the joy of the Holy Spirit. Then, you need to begin a daily walk of prayer and personal Bible Study.

If you have never accepted Jesus Christ as Savior, but have come to realize His reality and the approaching End of the Age, and want to accept His FREE Gift of Eternal Life, you can also do so now, in the privacy of your home. Once you accept Him as

Savior, you are spiritually Born Again, and are as assured of Heaven as if you were already there. Then, you can rest assured that the Kingdom of Antichrist will not touch you spiritually.

If you would like to become Born Again, turn to our Salvation Page now.

Finally, we would love to hear from you.

You can contact us by mail or email.

God bless you.

1 kommentti:

  1. Olen huomannut itsestäni jos katson televisiossa illalla elokuvia, olen väsyneempi aamulla onko televisiossa jotain joka vaikuttaa mieleen??

    Katson nykyään televisiota hyvin harvoin, voin paremmin ja tv ei "aivopese" minua ajatusmaailmani on "normaaali"

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com