Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Elintarvikemyrkytys ja tiedejulkaisujen peruuttamiset lisääntyneet maailmalla – Kolumbian seksiskandaali peitteenä Illuminatin toimille samaan aikaan

Tässä tuore tämän viikon Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay ensin käsittelee erästä yleistä elintarvikkeissa olevaa lisäainetta joka voi aiheuttaa autismia. Johtopäätöksenä on se, että korkeasti jalostetut elintarvikkeet ovat haitallisia ihmisen terveydelle. Samaan viikkokirjeen uutisosioon kuuluu paljastus tiedejulkaisujen väärennöksistä tiedemaailmassa, jotka ovat lisääntyneet viime aikoina. Aikakauslehdet ja muut julkaisut ovat tarkistuksen jälkeen joutuneet vetämään julkaistavia tutkielmia pois ennen painatusta lehtiin. Tiedemiehet, jotka ovat syyllistyneet tutkimustensa ”peukalointiin”, toimivat tällä tavalla pääasiassa suuren rahan vuoksi ja että ammatillinen selviytyminen turvattaisiin mahdollisimman monilla julkaisuilla. Ja tietenkin takana on pahojen voimien salaliitto joka haluaa väestökontrollia ihmisistä lääketieteellisen murhan avulla. Toisessa uutisosiossa käsitellään viimeaikaista USA:n Salaisen Palvelun seksiskandaalia Kolumbiassa joka peittää alleen tärkeämmät uutiset jotka koskevat ihmiskunnan tulevaisuutta ja USA:n kansalaisten vapauksia kun liittovaltio Illuminatin ohjaamana luo uusia tyrannimaisia lakeja ja käytäntöjä. Tämän uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

--------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, April 23, 2012


Trailer

I. Meillä on lisää todistetta siitä että meitä tapetaan, vammautetaan ja tuhotaan peräti elintarvikkeilla joita me syömme!

Uusi tutkimus osoittaa että korkeafruktoosinen maissisiirappi (High Fructose Corn Syryp or HFCS) aiheuttaa autismia!

UUTISKATSAUS: Uusi tutkimus linkittää autismin korkeafruktoosiseen maissisiirappiin, Grist News, 19. huhtikuuta 2012

”Sinä ymmärrät, samalla kun HFCS-teollisuus yhä väittää, ettei ole olemassa eroa miten keho käsittelee HFCS’ää ja sokeria, uusi tutkimus on ilmestynyt esittäen juuri päinvastaista. Ja hyvin tärkeällä tavalla. Raikuva uutisotsikkomukaelma uuden tutkimuksen johtopäätöksestä tulkitsisi: ’Korkeafruktoosinen maissisiirappi aiheuttaa autismia’.”

Tämä otsikko ON töräyttävä, mutta onko se todella totta?

”Provokatiivisessa uudessa vertaistarkistetussa (peer-reviewed) tutkimuksessa joka julkaistiin Clinical Epigenetics -julkaisussa, tutkijat, joita johti entinen FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) toksikologi väittää löytäneensä hyvin todellisen yhteyden HFCS’n kulutuksen ja autismin välille … Tutkimuksen perustelu … Se kokoaa yhteen sen mikä on tunnettu geneettisistä ja aineenvaihdunnallisista osatekijöistä jotka liittyvät autismiin, käsittäen kasvavan todistusaineiston linkistä autismin ja elohopean ja luonnonfosfaattitorjunta-aineen altistumisen välillä. Pohjimmiltaan, HFCS voi häiritä kehon kykyä imeä tiettyjä ruokavaliomineraaleja – nimittäin sinkkiä. Ja tuo, yhdistettynä muihin mineraalivajavuuksiin jotka ovat yleisiä amerikkalaisten keskuudessa, voi aiheuttaa herkille yksilöille autismin kehittymistä.”

”… se muuttaa HFCS-keskustelun odottamattomalla ja huolestuttavalla tavalla. Teollisuus haluaa meidän uskovan että jos mitään haittaa ei näytetä toteen, mitään vahinkoa ei tehdä. Silti tiedemiehet havaitsevat tapoja joissa korkeasti jalostetuilla elintarvikkeilla, ruokia, joita me emme kehitelleet syötäväksi, voi olla hälyttäviä geneettisiä vaikutuksia.”

Bill Schnoebelen kuluttaa huomattavasti aikaa ja ponnistelua puhuessaan korkeasti jalostetuista elintarvikkeista ja vahingosta jota ne aiheuttavat ihmiskeholle. Hän myös erottaa joukosta korkeafruktoosisen maissisiirapin erityisen haitalliseksi ryökäleeksi. Ja tuo on todellinen ongelma, koska korkeafruktoosista maissisiirappia (HFCS) on yksinkertaisesti kaikkialla! Vaimoni ja minä olemme kääntyneet etikettilukijoiksi ja minä voin kertoa sinulle ensikäden tuntumalta että HFCS’ää on äärimmäisen suuri prosenttiosuus tietyntyyppisissä elintarvikkeissa, kuten grillikastikkeessa (Barbeque (BBQ) sauce). Joissakin kaupoissa, joka ainut grillikastikelaji, jota ne kantavat, sisältää HFCS’ää.

Amerikkalaiset tänä päivänä ovat todellakin haasteen edessä yrittäessään olla valitsematta ruokia ja juomia kehoihinsa jotka voivat luoda vakavia – jopa kohtalokkaita – sivuvaikutuksia.

Mutta, on olemassa lisää kauhua!

Tämä seuraava uutisjuttu osoittaa että juuri ne agentuurit joille on annettu tehtävä pitää meidät vahingoittumattomina ja terveinä ovat osallisia rikokseen valehdellessaan meille!!

UUTISKATSAUS: Jyrkkä nousu julkaisujen takaisinvetämisissä yllyttää vaatimuksiin uudistuksen puolesta – tutkimukset näyttävät massiivista lisäystä tieteellisessä huijauksessa”, The New York Times, 16. huhtikuuta 2012

”Vuoden 2010 syksyllä, Tri. Ferric C. Fang teki huolestuttavan havainnon. Tri. Fang, joka on julkaisun ’Infection and Immunity’ päätoimittaja, huomasi, että yksi hänen kirjoittajistaan oli väärentänyt useita tutkielmia … hermostuneena lehti veti takaisin kuusi tutkielmaa kirjoitusten laatijalta, Naoki Mori’lta Ryukyus’in yliopistosta Japanissa. Ja pian tuli selväksi että Infection and Immunity -julkaisu tuskin oli ainoa Tri. Mori’n väärinteon uhri. Siitä lähtien, muut tiedelehdet ovat vetäneet takaisin kaksi tusinaa hänen tutkielmistaan…”

”’Ei kukaan ollut huomannut että koko juttu oli mätä’, sanoi Tri. Fang … Tri. Fang tuli uteliaaksi kuinka kauas rappio ulottui … ei ainoastaan niin että julkaisujen takaisinvetämiset olivat nousussa hälyttävässä tahdissa, vaan että takaisinvetämiset olivat vain ilmentymä paljon syvemmästä ongelmasta – ”oire häiriintyneestä tieteellisestä ilmanalasta”, kuten Tri. Fang asetti sanansa.”

Kuten kävi ilmi, tiedemiehistä jotka ”peukaloivat” heidän tutkimustaan oli tullut rohkeita ja häpeämättömiä heidän piittaamattomuudessaan ihmisterveyttä ja -elämää kohtaan.

”Tri. Casadevall, nykyään julkaisun mBio päätoimittaja, sanoi pelkäävänsä että tiede oli muuttunut voittaja-vie-kaiken peliksi mielettömien kannustimien kanssa jotka johdattavat tiedemiehiä käyttämään helpointa tapaa ja, joissakin tapauksissa, suorittamaan uskottomuuden tekoja … kriitikot kuten Tri. Fang ja Tri. Casadevall väittävät että tiede on muuttunut hiukan huolestuttavalla tavalla viime vuosikymmeninä – erityisesti biolääketieteellinen tutkimus, joka nauttii aina vain suuremmasta osuudesta hallinnon tiedemenoista … Lokakuussa 2011, esimerkiksi, Nature -aikakauslehti kertoi että julkaistavien tutkielmien peruuttamiset olivat lisääntyneet kymmenkertaisesti viimeisen vuosikymmenen kuluessa … Selviytyäkseen ammatillisesti, tiedemiehet tuntevat tarvetta julkaista niin paljon tutkielmia kuin mahdollista, ja saada ne korkeanprofiilin julkaisuihin. Ja joskus he valitsevat helpoimman tien tai jopa tekevät virkavirheen päästäkseen sinne….”

Kelvottoman tiedon takaisinvetämiset eivät ole rajoittuneita pieniin asiantunteviin aikakauslehtiin joilla on vähäiset henkilöstöt ja ei ole varaa maksaa varmistusjärjestelmästä.

”Korkein ”peruuttamisindeksi” tutkimuksessa meni yhdelle maailman johtavista lääkärilehdistä, The New England Journal of Medicine’lle.”

Perimmäinen syy miksi tätä tahallista virheellistä menettelyä tapahtuu, on kaikkivaltias Dollari. Useissa tapauksissa, uutta hypoteesia tuodaan esiin ennen kuin muilla tiedemiehillä on ollut mahdollisuutta sen arvosteluun, koska yliopistorahoitus on vaakalaudalla. Taikka, uusi hypoteesi julkaistaan koska uusia tuotteita, uusia lääkkeitä, on jo tulossa markkinoille ”parantamaan” hypoteettista uutta ongelmaa. Kuten me kerroimme "Medical Murder" -DVD’ssä, jonkun täytyy vain seurata biljoonan dollarin rahajälkeä nähdäkseen kuka on kaikkien valheiden takana.

Eräs toinen trendi joka on esiintynyt, on ilmoitus Liability Legal Firms’iltä (markkinaneuvoja), kertoen sinulle että jos sinä ottaisit tiettyä mainostettua lääkettä, sinä saattaisit olla ehdolla osaan valtavaa ryhmäkanne-oikeusjuttua. Muutamissa tapauksissa, minä muistin lääkkeen joka mainittiin; muistaen miten mainiolta TV-mainos sai lääkkeen näyttämään ja kuulostamaan, saaden ihmiset uskomaan että heidän yksinkertaisesti täytyi saada se. Nyt, todisteita oli vyörymässä sisään, osoittaen että tämä nimenomainen lääke oli tappaja.

"Medical Murder" -DVD’stä on tuleva yksi noista suosituimmista videoista joiden sanoma ei koskaan väsy tai vanhene. Sinun terveytesi ja sinun läheistesi terveydet, voivat olla vaakalaudalla jos sinä et tiedä tarpeeksi ollaksesi pelästynyt.


DVD

II. Koska viikonlopun poliittisia talkshow’ita dominoidaan mitättömillä ja kevyen sarjan jutuilla kolumbialaisista prostituoiduista ja heidän amerikkalaisista Salaisen Palvelun asiakkaista, niin mitä todella suunnatonta uutisjuttua valtamedia yrittää peitellä?

Kun presidentti Bush allekirjoitti rasittavan Patriot Act II -lakiesityksen laiksi, valtamedia naulitsi amerikkalaisten huomion Saddam Husseiniin, jota oltiin vangitsemassa kuin rottaa kolostaan!

Mitä media yrittää piilotella ylihypettämällä tätä Kolumbian prostituutioskandaalia?

UUTISKATSAUS: Salaisen Palvelun, GSA’n (The General Services Administration) skandaalit dominoivat sunnuntain talkshow’ita, Los Angeles Times, 22. huhtikuuta 2012

”Keskustelunaihe sunnuntain talkshow’issa oli liittovaltion työntekijöiden huono käyttäytyminen, voimakkaimman paheksunnan ollessa Salaisen Palvelun agenttien yllä kietoen pauloihinsa prostituutioskandaalin Kolumbiassa. Mutta kritiikki nousi myös Yleisten Palvelujen Virastoa (The General Services Administration or GSA) kohtaan, joka saatiin kiinni sen omasta kohusta koskien kohtuutonta tuhlaamista ($823,000) Las Vegasin konferenssissa ja muilla areenoilla … Jo nyt, yksi GSA’n huippuvirkailija on eronnut, kahdelle huippuavustajalle on annettu potkut ja useita työntekijöitä on komennettu hallinnolliselle virkavapaalle. Puhuessaan GSA’n kulutusjuhlasta, presidentti Obaman vanhempi kampanjavirkailija, David Axelrod, kertoi NBC’n ’Meet the Press’ -ohjelmassa (viikoittainen uutis- ja ajankohtaisohjelma Amerikassa) että Obama piti asiaa ’hyvin raivostuttavana’.”

Samaan aikaan, valtamedian huomio jatkaa kiinnittymistään seksiskandaaliin saattaen osallisiksi ”presidentin miehet”, kohde, joka takuuvarmasti lietsoo himoa useimpien katsojien mielessä, ja tuo myy aina paljon lähetysaikaa ja sanomalehtiä.

UUTISKATSAUS: Salaisen Palvelun skandaali leviää toiseen hotelliin, CBS Evening News, 22. huhtikuuta 2012

”Epäilys on leviämässä Salaisen Palvelun skandaalissa yli sen käsitteen että agentit olivat vain yhdessä kolumbialaisessa hotellissa. CBS News’in kirjeenvaihtaja Whit Johnson raportoi lainvalvontaviranomaisen kertoneen CBS News’ille että viimeisin agentti tutkinnan alaisuudessa saattoi naisen takaisin Hilton-hotelliin Cartagena’ssa, Kolumbiassa, vain viisi päivää ennen kuin presidentti olisi yöpymässä siellä. Tähän saakka Hotel Caribe oli ollut skandaalin keskipiste, missä muut Salaisen Palvelun ja armeijan 22 jäsentä syytettynä sopimattomasta käytöksestä olivat kirjautuneina.”

Samaan aikaan, kun amerikkalaiset ovat himokkaasti keräämässä kaikkia tämäntyyppisiä uutisia, mitä muita, tärkeämpiä, tapahtumia on sattumassa, joista meidän johtajamme haluavat meidän olevan tietämättä laisinkaan? Luetelkaamme joitakin mahdollisuuksia.

UUTISKATSAUS: ”USA, Afganistan saavuttavat sopimuksen koskien strategista liittoa”, Reuter’s News, 22. huhtikuuta 2012

UUTISKATSAUS: ”TSA (Transportation Security Administration) painostaa saadakseen kehoskannerit maanlaajuisiksi?”, RT News, 22. huhtikuuta 2012

UUTISKATSAUS: ”SOPA (Stop Online Piracy Act) muuttuu pahemmaksi CISPA’ksi (Cyber Intelligence Sharing and Protection Act), viimeisin uhka Internetin sananvapaudelle”, Natural News, 21. huhtikuuta 2012

UUTISKATSAUS: ”TEPCO (Tokyo Electric Power Company): Ei ole riittävästi rahaa hoitamaan Fukushiman nelosreaktorin ongelmia”, Alexander Higgins, 20. huhtikuuta 2012

”Ongelmat reaktorissa 4 ovat suurimpia lyhyen aikavälin uhkia ihmiskunnalle ja niillä on potentiaalia tuhota meidän maailmamme ja TEPCO’lla ei ole rahaa korjata niitä.”

Nämä uutisotsikot ovat vain esimerkkejä paljon suuremmista ongelmista joita amerikkalaiset kohtaavat, juttuja, joista viranomaiset eivät ehkä halua sinun tietävän. Sen vuoksi, minkälaisia konkreettisempia uutisjuttuja ollaan pyyhkäisemässä julkisen mielipiteen maton alle tällä seksiskandaalilla? Jos sinulla on joitakin ehdotuksia lähetä minulle sähköpostia ja minä tulen vakavasti tarkastelemaan niitä.

Illuminati haluaa pitää meidät hämmentyneinä jotta me emme pysty tietämään mitä maailmalla tapahtuu joka tulee eräänä päivänä orjuuttamaan meitä.


Suomentajan kommentti:

Eräs tärkeä tapahtuma viime viikolla joka jäi Kolumbian seksiskandaalin varjoon, oli se, kun presidentti Barack Obama allekirjoitti uusimman Toimeenpanevan Määräyksen (Executive Order) Illuminatin talutusnuorassa koskien kotimaisen luonnonkaasutuotannon haltuunottoa (valvontaa) liittovaltion toimesta.

Cutting Edge kirjoitti viikkokirjeessään 17.4.2012:

http://www.cuttingedge.org/newsletters/041712.html

I. Meidän uusi talouden muoto – Fasismi – marssi voimakkaasti eteenpäin kun Obama allekirjoitti hänen viimeisimmän Executive Order’insa.

Presidentti virallisti luonnonkaasuteollisuuden raskaan sääntelyn.

UUTISKATSAUS: Executive Order: Liittovaltion haltuunotto kotimaisesta luonnonkaasutuotannosta”, SHTF News, 16. huhtikuuta 2012

”Sillä välin kun amerikkalaiset kiinnittivät huomionsa Kolumbian polemiikkiin jossa oli osallisena USA:n Salaisen Palvelun agentteja, prostituoituja ja ylenmääräistä alkoholinkäyttöä, presidentti Obama vaivihkaa allekirjoitti hänen viimeisimmän presidentillisen Toimeenpanevan Määräyksensä.”

--------------------------------------------

Joten tämä seksiskandaali sattui sopivaan aikaan ajatellen Illuminatin suunnitelmia. Vähemmän tärkeät viihdeuutiset saavat palstatilaa amerikkalaisten vapauden kustannuksella. Lucifer ja hänen joukkonsa toimivat ovelalla tavalla pimittääkseen tärkeät uutiset suurelta yleisöltä, jotta kukaan ei nousisi vastarintaan ennen kuin on liian myöhäistä.

1 kommentti:

  1. Myös Suomessa tapahtuu elintarvike puolella esim. Rypsi ja kevyttuotteet aiheuttavat mielialahäiriöitä varsinkin rypsiöljy.

    http://www.anttiheikkila.com/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com