Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Last Trumpet Newsletter -- Huhtikuu 2012

Tässä toissa vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta huhtikuun 2012 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXI    Issue IV    April 2012

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Koko luomakunta turmeluksen lamaannuttama!
(The Whole Creation Stricken By Corruption!)

”Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti; eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta. Sillä toivossa me olemme pelastetut, mutta toivo, jonka näkee täyttyneen, ei ole mikään toivo; kuinka kukaan sitä toivoo, minkä näkee? Mutta jos toivomme, mitä emme näe, niin me odotamme sitä kärsivällisyydellä.”

Roomalaiskirje 8:22-25

”Sillä ei ole hyvää puuta, joka tekee huonon hedelmän, eikä taas huonoa puuta, joka tekee hyvän hedelmän; sillä jokainen puu tunnetaan hedelmästään. Eihän viikunoita koota orjantappuroista, eikä viinirypäleitä korjata orjanruusupensaasta. Hyvä ihminen tuo sydämensä hyvän runsaudesta esiin hyvää, ja paha tuo pahastansa esiin pahaa; sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.”

Luukas 6:43-45

”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!”

Jesaja 5:20


Tässä LTN:n numerossa, me tulemme tarkastelemaan syvällisesti laajalle levinnyttä turmeltunutta hedelmää joka nyt vaivaa tätä maailmaa. Luukkaan evankeliumissa, luvussa 6, Jeesus vertaa ihmisiä puihin, joihinkin jotka tuovat esiin hyvää hedelmää samalla kun toiset tuovat esiin huonoa hedelmää. Samalla tavoin, Matteuksen luvusta 7:17-20, me luemme, ”Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.” Me elämme aikakaudessa jossa monet ihmiset väittävät olevansa vanhurskaita; kuitenkin, heidän tekonsa osoittavat hengellisesti turmeltuneeseen tilaan. Tämä turmeltuminen usein ulottuu miehiin ja naisiin jotka ovat korkeasti kunnioitettuja: sellaiset kuten poliitikot, valtiopäämiehet, ja tiedemiehet joiden oletetaan työskentelevän ihmiskunnan hyväksi.

Barack Obaman pilaantunut hedelmä! (Barack Obama's Corrupt Fruit!)

Barack Obama on tehnyt ennätyksen väittämällä olevansa kristitty, silti hän harvoin keskustelee hänen uskomuksistaan julkisuudessa. Harvoissa tilaisuuksissa kun hän puhuu hänen niin kutsutusta uskostaan, tulee melko selväksi, etteivät hänen näkemyksensä ole linjassa Raamatun kanssa. Vuonna 2004 kun Obama pyrki USA:n senaattiin Illinoisissa, hän suostui syvälliseen haastatteluun koskien hänen uskonnollisia vakaumuksiaan kolumnisti Cathleen Falsani’n kanssa. Kun häneltä kysyttiin mihin hän uskoo, Obama totesi, ”Minä olen kristitty. Joten, minulla on syvä usko. Niinpä minä ammennan Kristinuskosta. Toisaalta, minä synnyin Havaijilla jossa selvästi on paljon itämaisia vaikutteita. Minä asuin Indonesiassa, maailman suurimmassa muslimimaassa, jolloin olin iältäni kuuden ja kymmenen vuoden välillä. Minun isäni oli Keniasta, ja vaikka hän oli todennäköisesti mitä täsmällisimmin leimattu agnostikoksi, hänen isänsä oli muslimi. Ja minä sanoisin, että luultavasti, minä olen älyllisesti ammentanut yhtä paljon juutalaisuudesta kuin mistä tahansa muusta uskosta.” Edelleen haastattelussa, Obama totesi, ”Minä olen suuri uskovainen suvaitsevaisuudessa. Minä ajattelen että uskonto parhaimmillansa kehittyy ison annoksen epäilystä kanssa. Minä olen epäileväinen liian suuresta varmuudesta, ymmärryksen tavoittelusta vain koska minä luulen ihmisten olevan rajoittuneita heidän käsityskyvyssään.” Koskien sitä onko Taivas olemassa vai ei, Obamalla oli tämmöistä sanottavaa, ”Se mitä minä uskon, on, että jos minä elän elämäni niin hyvin kuin minä pystyn, silloin minut tullaan palkitsemaan. Minä en tohdi omistaa tietämystä mitä tapahtuu sen jälkeen kun minä kuolen. Mutta minä tunnen hyvin vahvasti että olipa palkinto tässä ja nyt tai tämän jälkeen, niin itseni ryhmittäminen uskooni ja arvoihini on hyvä asia.” Kun kysyttiin kuinka hän suhtautuu Jeesukseen Kristukseen, Obama selitti, ”Jeesus on historiallinen hahmo minulle, ja on silta Jumalan ja ihmisen välillä, Kristinuskossa, ja eräs jonka minä ajattelen olevan vaikuttava koska hän toimii niin että se merkitsee kaikille meistä jonkin korkeamman saavuttamista. Ja hän on myös loistava opettaja. Minä ajattelen että se on tärkeää meille kaikille, koskien mitä tahansa uskoa, omata opettajia ilmielävinä ja myös opettajia historiasta.” (1) Missään kohtaa hänen vastauksessaan Obama ei tunnusta että Jeesus on Jumalan Poika. Tämä on jyrkässä ristiriidassa Pietarin lyhyeen, mutta silti oikeaan osuvaan vastaukseen kun Jeesus kysyi häneltä, ”Kenen sinä sanot minun olevan?” Pietari vastasi oikein, ”Sinä olet Kristus, elävän Jumalan Poika.” [Tähän pitää huomauttaa että riivaajatkin tunnustavat Jeesuksen Jumalan Pojaksi Raamatun lehdillä (Luuk. 4:41) ja väärää kristillisyyttä edustava roomalaiskatolisuus tekee myös niin. Se ei kuitenkaan pelasta heitä. Suom. huom.]

Haastattelussa, Obama myös ilmaisi epäilystä koskien helvetin olemassaoloa, väittämällä että sellaiset uskomukset eivät vain ole osa hänen ”uskonnollista rakennettaan”. Kun häntä pyydettiin määrittelemään synti, hän sanoi Ms. Falsani’lle että synti on ”ryhmittäytymistä pois minun arvoistani”. (2) Obama tuntuu innokkaalta syleilemään monia eri uskontoja, ja huolimatta väitteestään omata ”syvä usko”, hän hylkää lukuisan määrän Raamatun tärkeimpiä ydinopetuksia. Surullista kyllä, useat amerikkalaiset yhtyvät hänen näkökantaansa. Richard Land’in, Eteläisen baptistikonvention etiikkaa ja uskonnollista vapautta edustavan komission puheenjohtajan (president of the Southern Baptist Convention's Ethics & Religious Liberty Commission) mukaan, Obamalla on paljon yhteistä tyypillisten 21. vuosisadan valtavirran protestanttien kanssa. (3) ”Hän olisi kokolailla kotonaan Vanderbilt’in jumaluusopillisessa koulussa (Vanderbilt Divinity School), Perkins’in teologisessa koulussa (Perkins School of Theology), Yalen jumaluusopillisessa koulussa, ja Liittovaltion teologisessa seminaarissa (Union Theological Seminary)”, Land sanoi. (4)

Kyllä, Obama väittää olevansa kristitty. Kuitenkin, hän usein ilmaisee suurta vihamielisyyttä kristittyjä kohtaan. Eräs esimerkki sattui vuonna 2008 kun hän esitti ylimielisen väitteen siitä että kristityt ovat ”katkeria” ihmisiä jotka ”takertuvat aseisiin tai uskontoon” selviytymismekanismina käsitelläkseen heidän turhautumia. (5) Obaman uskomusten ja tekojen huolellisen tutkimuksen jälkeen, tulee melko selväksi että hengellinen hedelmä jota hän tuo esiin on profaani (maallinen, rienaava).

Tullaanko ilmastonmuutosta soveltamaan ihmisten orjuuttamiseksi? (Will Climate Change Be Used To Enslave The People?)

Hämmästyttävässä artikkelissa jonka The Atlantic äskettäin julkaisi otsikolla ”How Engineering the Human Body Could Combat Climate Change? (Kuinka ihmiskehon suunnittelu voisi taistella ilmastonmuutosta vastaan?)”, radikaaleja uusia toimenpiteitä ollaan ehdottamassa ympäristön pelastamiseksi. S. Matthew Liao, filosofian ja bioetiikan professori New Yorkin yliopistossa, on esittänyt että kehitettäisiin pilleri tai lääkelaastari joka käynnistäisi pahoinvointia tai vatsan ärsytyksiä ihmisissä jos he yrittävät kuluttaa lihatuotteita. Päämäärä sellaisen ”lääkityksen” takana on vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jotka aiheutuvat karjamaataloudesta. (6)

Mr. Liao ehdotti myös ideaa että ihmisiä pitäisi suunnitella geneettisesti pienemmiksi, koska pienemmillä ihmisillä on vähemmän vahinkoa aiheuttava ekologinen jalanjälki. ”Yksi asioista joita me panimme merkille, on se, että ihmisen ekologiset jalanjäljet korreloivat osittain koon kanssa. Jokainen kilogramma kehon massasta vaatii tietyn määrän ruokaa ja ravinteita ja siten, muiden seikkojen ollessa yhtäläisiä, niin mitä isompi henkilö on sitä enemmän ruokaa ja energiaa he tulevat imemään itseensä elinajan kuluessa”, Liao totesi. Edelleen haastattelussa, Mr. Liao käsittelee laajemmin miksi hän ajattelee ihmissuunnittelun (human engineering) olevan hyvä asia. ”On esitetty että, olettaen ilmastonmuutoksen vakavuudesta, meidän pitäisi omaksua jotakin sellaista kuten Kiinan yhden lapsen politiikka. Britanniassa oli lääkäriryhmä joka hiljattain puolusti kahden lapsen maksimimäärää. Mutta ajan lopussa nuo ovat tylyjä reseptejä – se mistä me todella välitämme, on jonkinlainen kasvihuonekaasupäästöjen korjattu määräosuus perhettä kohden. Jos tuo on asianlaita, edellyttäen tietyt korjatut määräosuudet kasvihuonepäästöistä, ihmissuunnittelu voisi suoda perheille vaihtoehdon kahden keskikokoa olevan lapsen tai kolmen pientä kokoa olevan lapsen välillä.” (7)

Ikään kuin edellä mainitut ehdotukset eivät olisi tarpeeksi eriskummallisia, Mr. Liao ja hänen kumppaninsa ovat myös harkinneet mahdollisuutta suunnitella geneettisesti ihmissilmät ollakseen enemmän ”kissamaiset”. ”Me otimme selkoa kissan silmistä, tekniikasta antaa ihmisille kissan silmät tai tehdä heidän silmänsä enemmän kissamaisemmiksi. Syy on se, että kissan silmät näkevät lähes yhtä hyvin kuin ihmisen silmät päiväsaikaan, mutta paljon paremmin yöaikaan. Me arvioimme että jos jokaisella olisi kissan silmät, et tarvitsisi niin paljon valaistusta, ja näin sinä voisit vähentää globaalia energian käyttöä huomattavasti”, Liao selitti. (8)

On tullut ilmeiseksi että monet ihmiset akateemisessa maailmassa ja tiedeyhteisön sisällä ovat antautuneet kummalliselle mielenvikaisuushengelle (spirit of insanity). Minä uskon että Saatana on inspiroinut miehiä ja naisia käyttämään ilmastonmuutoksen ja globaalin lämpenemisen uhkaa keinona kontrolloida ja orjuuttaa ihmisiä. Onneksi, me käsitämme Raamatun mukaisesti, ettei tätä planeettaa voida pelastaa, ja se tulee jonakin päivänä kohtaamaan katastrofaalisen loppunsa. Kuitenkin, Jumalan lapsille tullaan antamaan uudet taivaat ja uusi maa missä asuu oikeudenmukaisuus.

Järkyttävä murhan oikeutus! (Shocking Justification Of Murder!)

Viimeaikainen tutkielma, julkaistu Journal of Medical Ethics’in toimesta, on vaatinut ei-toivottujen vastasyntyneiden lasten tappamista. Seuraava lausunto tekee yhteenvedon tästä inhottavasta tutkielmasta, ”Abortti hyväksytään laajasti jopa syiden tähden joilla ei ole mitään tekemistä sikiön terveyden kanssa. Osoittamalla että sekä sikiöillä että vastasyntyneillä ei ole samaa moraalista statusta kuin todellisilla henkilöillä, (tosiasia että molemmat ovat potentiaalisia henkilöitä, on moraalisesti epäolennaista ja abortti ei aina ole todellisten ihmisten parhaitten etujen mukaista), viranomaiset esittävät syitä että se mitä me kutsumme ’syntymän jälkeiseksi abortiksi’ (vastasyntyneen surmaaminen) pitäisi olla sallittua kaikissa tapauksissa missä aborttikin on, käsittäen tapaukset joissa vastasyntynyt ei ole vammainen.” (9) Edelleen tutkielmassa, viranomaiset selittävät tarkemmin näkökantaansa. ”Sekä sikiö että vastasyntynyt varmastikin ovat ihmisolentoja ja potentiaalisia persoonia, mutta kumpikaan ei ole ’henkilö’ ’moraalisen oikeuden elää kohteena olemisen’ merkityksessä. Me valitsemme ’henkilön’ tarkoittamaan yksilöä joka kykenee katsomaan hänen oman olemassaolonsa ainakin jonkun perusarvon ansioksi niin että jääminen osattomaksi tästä olemassaolosta edustaa menetystä hänelle. Tämä tarkoittaa sitä että monet ei-inhimilliset eläimet ja henkisesti kehitysvammaiset ihmisyksilöt ovat persoonia, mutta että kaikki yksilöt jotka eivät ole tilassa lukemaan mitään arvoa heidän oman olemassaolonsa syyksi eivät ole henkilöitä (persons). Pelkästään olemalla ihminen (human) ei itsessään ole syy katsoa ansioksi jollekulle oikeutta elämään.” (10) Artikkelin kirjoittivat kaksi miestä joilla on siteitä Oxfordin yliopistoon, Alberto Giubilini ja Francesca Minerva. Lehden toimittaja joka julkaisi tutkielman, on professori Julian Savulescu, Oxfordin Uehiro’n käytännöllisen etiikan keskuksen johtaja (director of the Oxford Uehiro Centre for Practical Ethics). Professori Savulescu on syyttänyt ihmisiä, jotka ovat ilmaisseet suuttumusta tutkielman johdosta, olemisesta ”fanaatikkoja jotka vastustavat liberaalin yhteiskunnan oikeita arvoja”. (11) [Natsihenki on nousemassa maailmalla kun NWO’ta suunnitellaan elitistien toimesta. Suom. huom.]

Me elämme hyvin kummallisessa aikajaksossa jossa miehet joita kutsutaan ”eetikoiksi” väittelevät viattomien vauvojen murhaamisen puolesta. Raamattu tekee sen hyvin selväksi, etteivät vauvat pelkästään ole ”potentiaalisia henkilöitä” vaan todellisia ihmisiä jotka itse Jumala on hellästi luonut kohdussa. Psalmista 139:13-14 me luemme, ”Sillä sinä olet luonut minun munaskuuni, sinä kudoit minut kokoon äitini kohdussa. Minä kiitän sinua siitä, että olen tehty ylen ihmeellisesti; ihmeelliset ovat sinun tekosi, sen minun sieluni kyllä tietää.” Sanomalla että sikiö tai vastasyntynyt ei ole todellinen persoona on loukkaus Jumalaa ja Hänen luovaa voimaansa vastaan.

Toinen indikaattori ihmisen toimien surullisesta tilasta on eutanasian kasvava käyttö. Vuonna 2002 Hollannista tuli ensimmäinen maa laillistamaan eutanasia ja sallimaan potilaiden pyytää että proseduuri suoritetaan heidän lääkäreittensä toimesta. Nyt, uusi palvelu, tunnettu nimellä ”Life End (Elämän loppu)”, on perustettu Hollantiin jonka avulla potilaat jotka haluavat lopettaa elämänsä voivat saada lääkäreitä ja sairaanhoitajia lähetettyinä heidän koteihinsa suorittamaan proseduuri. Walburg de Jong, hollantilaisen Vapaaehtoinen loppu elämälle -yhdistyksen tiedottaja (spokesman for the Dutch Association for a Voluntary End to Life), totesi seuraavaa, ”Elämän loppu -klinikalla tulee olemaan liikkuvia tiimejä joissa ihmiset jotka uskovat olevansa kelvollisia eutanasiaan voivat rekisteröityä. Jos he suostuvat, tiimit voivat suorittaa eutanasian potilaiden kodeissa jos heidän vakiolääkärinsä eivät voi tai kieltäytyvät auttamasta heitä.” De Jong edelleen jatkoi kuvaillakseen proseduuria sanoen, ”He ensiksi antavat potilaalle ruiskeen, joka saattaa heidät syvään uneen, sitten seuraa toinen ruiske, joka tulee pysäyttämään heidän hengityksensä ja sydämenlyöntinsä.” (12)

Globaalit ruokavarastot vaarassa! (The Global Food Supply At Risk!)

Tässä teknologisesti kehittyneessä aikakaudessa jossa me elämme, ruokaa ei enää yksinkertaisesti kasvateta tai synnytetä maatiloilla, vaan sitä usein kehitetään laboratorioissa. Toukokuun 2011 Last Trumpetin numerossa, minä kerroin että yhtiö nimeltä Senomyx on käyttänyt abortoitujen vauvojen soluja tehdäkseen tutkimusta makujen kehittämisessä sellaisille yhtiöille kuin PepsiCo ja Kraft. Tuosta ajasta lähtien tuhannet ihmiset ovat ilmaisseet heidän tyrmistystään PepsiCo’lle ja kehottaneet heitä lopettamaan sellaiset epäinhimilliset käytännöt. Lokakuussa 2011, PepsiCo’n osakkeenomistajat jättivät anomuksen Yhdysvaltain arvopapereita ja pörssikauppaa valvovalle komissiolle (Securities and Exchange Commission, or SEC), pyrkien vaatimaan yhtiötä ”omaksumaan yritysten menettelytavan joka tunnustaa ihmisoikeudet ja käyttämään eettisiä standardeja joihin ei sisälly abortoitujen ihmisolentojen jäännöksien käyttöä sekä yksityisessä että yhteistoiminnallisessa tutkimuksessa ja kehittämissopimuksissa.” Anomus hylättiin SEC’in toimesta joka havaitsi että PepsiCo’n tutkimuskumppanuus Senomyx’in kanssa laskeutui päivittäisten operaatioiden normaalien parametrien sisäpuolelle. (13) PepsiCo on puolustanut tutkimusta sanoen, ”Meidän yhteistoimintamme Senomyx’in kanssa on tiukasti rajoittunut matalakalorisiin, hyvältä-maistuvien juomien luomiseen kuluttajia varten.” (14)

Globalisaatio on luonut uuden turvallisuuskysymyksen meidän ruokavarastojen suhteen, ja tautitapaukset jotka aiheutetaan tuontiruoalla näyttävät olevan kasvussa. ”Kun meidän ruokavarastostamme tulee globaalimpi, ihmiset syövät ruokia jotka ovat peräisin kaikkialta maailmasta, altistaen ne potentiaalisesti taudinaiheuttajille kaikista maailman kolkista vieläpä”, sanoi epidemiologi Hannah Gould Yhdysvaltain Tartuntatautien ehkäisy- ja torjuntakeskuksesta (the Centers for Disease Control, or CDC). Tuontiruoalla aiheutettiin 39 epidemian puhkeamista ja 2,348 sairaustyyppiä vuodesta 2005 vuoteen 2010 asti. Näitä tauteja havaitaan tavallisimmin kalassa ja mausteissa, CDC’n mukaan. (15)

Samaan aikaan, mehiläiset ympäri maailman ovat jatkaneet joukkokuolemistaan miljoonittain, ja asiantuntijat ovat huolissaan siitä että ne saattavat kuolla sukupuuttoon jos trendi ei käänny. Yli kolme miljoonaa yhdyskuntaa mehiläisiä on kuollut Yhdysvalloissa vuodesta 2006 lähtien. (16) Italialaisten tutkijoiden uusi tutkimus Padovan yliopistossa osoittaa että ryhmä kasvinsuojeluaineita, tunnettu neonikotinoideina, saattavat olla vastuussa massiivisista mehiläisten joukkokuolemista. (17) Vaikka nämä torjunta-aineet ovat kiellettyjä joissakin Euroopan maissa, Yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirasto (the Environmental Protection Agency, or EPA) on todennut että he tulevat edelleen sallimaan niiden käytön Yhdysvalloissa. (18) Mehiläiset näyttelevät tärkeää roolia viljakasvien pölytyksessä ja ovat sen vuoksi ratkaiseva komponentti maailman ruokavarastoille.

Megakuivuuden uhka! (The Threat Of A Megadrought!)

Ei mikään ole olennaisempaa ihmiselämälle fyysisessä mielessä kuin vesi. Ihminen voisi koota suunnattomat omaisuudet kultaa, hopeaa, ja muita rikkauksia, mutta se kaikki olisi yhtä tyhjän kanssa jos hänellä ei olisi lainkaan vettä juotavaksi. Tiedemiehet ovat nyt soittamassa hälytyskelloa siitä että Yhdysvallat voisi kohdata hyvin pitkän ja sitkeän kuivuuden lähitulevaisuudessa. Itse asiassa, Jeannine-Marie St. Jacques’in, paleoklimatologin Reginan yliopistosta Saskatchewan’issa, Kanadassa, mukaan 1930-luvun Dust Bowl -kuivuusjakso kalpenee vertailussa siihen mitä on tulossa. ”Se mitä me näemme ilmastoennätyksissä, on nämä megakuivuudet, ja ne eivät kestä vuosikymmentä – ne kestävät 20 vuotta, 30 vuotta, ehkäpä 60 vuotta, ja ne tulevat olemaan puolimannermaisia laajuudessa. Joten se on kuin sitä mitä me näimme likaisella 30-luvulla, mutta kuvittele likaista 30-lukua käynnissä 30 vuoden ajan. Tuo on sitä mikä pelottaa niitä meistä jotka ovat yhteisössä tutkimassa tätä datapoolia”, Ms. St. Jacques totesi. (19)

Suurta osaa saatavilla olevasta makeasta vedestä Yhdysvalloissa ollaan nyt kuluttamassa loppuun nopeassa tahdissa. Tärkein esimerkki on maanalainen Ogallala -akviferi (pohjavettä kuljettava maanalainen kerrostuma), joka käsittää 174,000 neliömailia (1 maili = n. 1,6 km) Yhdysvalloissa ja toimittaa vettä osiin Etelä-Dakotaa, Nebraskaa, Wyomingia, Coloradoa, Kansasia, Oklahomaa, New Mexicoa, ja Teksasia. (20) Akviferia ollaan usein tyhjentämässä tahtiin 800 gallonaa (1 gallona = 3,79 litraa) vettä per minuutti, ja arvioidaan että jotkut alueet tulevat loppumaan käyttökelpoisesta vedestä vuoteen 2030 mennessä. (21)

Valitettavasti, vesipula Yhdysvalloissa on suurempi ongelma kuin monet ihmiset tajuavatkaan. Kolmenkymmenenkuuden osavaltion odotetaan kärsivän vesivajeista vuoteen 2013 mennessä. Arvioidaan että Kalifornian osavaltiolla on vain kahdenkymmenen vuoden varastot makeaa vettä jäljellä, kun taas New Mexicon osavaltiolla on vain kymmenen vuoden jäljellä olevat varastot. (22)

Kristittyinä, me ymmärrämme Raamatusta että Jumala käyttää usein kuivuutta saadakseen ihmisten huomion. Ensimmäisestä Kuningasten Kirjasta luvusta 8:35-36 me luemme, ”Jos taivas suljetaan, niin ettei tule sadetta, koska he ovat tehneet syntiä sinua vastaan, mutta he rukoilevat kääntyneinä tähän paikkaan päin, ja kiittävät sinun nimeäsi ja kääntyvät synnistään, koska sinä kuulet heitä, niin kuule taivaasta ja anna anteeksi palvelijaisi ja kansasi Israelin synti-sillä sinä osoitat heille hyvän tien, jota heidän on vaeltaminen-ja suo sade maallesi, jonka olet antanut kansallesi perintöosaksi.” Jumala pystyy varmasti toimittamaan Hänen kansansa tarpeet jopa nälänhädän tai kuivuuden aikoina. Kuitenkin, yhä harvemmat ihmiset ovat halukkaita rukoilemaan tässä ajassa ja aikakaudessa, ajatellen sen sijaan että tiedemiehet tai hallitus tulee pelastamaan heidät.

Koko luomakunta huokailee! (The Whole Creation Groaneth!)

Roomalaiskirjeen luvussa 8:22, apostoli Paavali kirjoitti, ”Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti.” Mielenkiintoisessa uudessa tapahtumassa, omituisia ääniä ja ravisteluja on rekisteröity ympäri maailman viime päivinä ja se on jättänyt monet ihmiset ymmälle koskien sitä mikä saa ne aikaan. Geotieteilijä David Deming Oklahoman yliopistosta viittaa ilmiöön ”huminana (The Hum)”, mikä selitetään ”salaperäiseksi ja jäljittämättömäksi ääneksi joka kuullaan tietyissä paikoissa ympäri maailman kahdesta kymmeneen prosenttia väestöstä kautta.” (23)

Omituiset äänet ovat erityisesti olleet huomiota herättäviä Beamfort’issa, Irlannissa, ja ovat estäneet useita paikallisia nukkumasta yöllä. ”Ensimmäinen kerta kun me kuulimme sen, oli huhtikuussa 2011 ja sitä on ollut siellä 24/7 -rytmillä siitä lähtien. Me olemme lähes menettäneet järkemme koska me emme pysty saamaan kunnollista yöunta ja sitä on siellä koko päivän, joka päivä”, sanoi eräs asukas. (24)

Toinen tapaus sattui maaliskuun 15. päivänä 2012, Sooke’ssa, Brittiläisessä Columbiassa, Kanadassa. Sarja selittämättömiä maan vavahteluja tunnettiin joita seurasi laaja jyrinä, joka sitten kaatoi kumoon kokonaisen navettatallin. Seismologistien Kanadassa mukaan, siellä ei ollut mitään maanjäristystä tuolla alueella tuona aikana, ja niin muodoin, tapahtuma on jäänyt mysteeriksi. (25) Samanlaista ravistelua ja jyrinöitä rekisteröitiin pitkin Pohjois-Carolinan rannikkoviivaa maaliskuussa 2012. Kuten muissakin tapauksissa ympäri maailman, tiedemiehet ovat ymmällä ja kykenemättömiä selittämään mitä on tapahtumassa. (26)

Jopa minun isäni kotikaupunki Clintonville, Wisconsinissa, on kokenut salaperäisiä jyrinöitä tapahtumassa läpi öisten tuntien. Kaupungin virkailijat ovat tehneet laaja-alaista tarkastusta nähdäkseen mikä voi aiheuttaa näitä kummallisia ääniä. ”Me vietimme päivän tarkistamalla meidän vesijärjestelmämme uudelleen, tarkistamalla jälleen kaasutasot, tarkastamalla meidän kaatopaikat, padot, paikalliset teollisuudet, ja geologimme”, sanoi kaupunginjohtaja Lisa Kuss. (27) USA:n geologisen tutkimuslaitoksen mukaan, alueella ei ole ollut mitään seismistä aktiviteettia. Samankaltaisia tapauksia on sattunut myös Idahon ja Tennesseen osavaltioissa yhtä hyvin kuin Belgian, Italian, ja Japanin maissa CNN:n raportin mukaan. (28)

Maaliskuussa 2012, vulkaanisen toiminnan parvesta raportoitiin monissa paikoissa ympäri maailman. Purkauksia tapahtui Soufriere Hills’in tulivuoressa Montserrat’issa (29), the Tungurahua’n tulivuoressa Ecuadorissa (30), the Nevado del Ruiz’in tulivuoressa Kolumbiassa (31), the Cleveland’in tulivuoressa Alaskassa (32), ja the Sakurajima’n tulivuoressa Japanissa, joka näki sen rajuimman purkauksensa vuodesta 2009 lähtien. (33) Muut tulivuoret, sellaiset kuten the Lamongan -tulivuori Indonesiassa (34), Mount Iliamna Alaskassa (35), ja the Santorini -tulivuori Kreikassa ovat heränneet ja niitä katsellaan nyt läheisesti johtuen lisäyksestä seismisessä aktiviteetissa. (36) Lisäksi, hallitus Britanniassa on listannut vulkaaniset purkaukset ”yhdeksi suurimman prioriteetin vaaroista” joita ollaan nyt kohtaamassa heidän vuoden 2012 painoksessa koskien Kansallista vaararekisteriä yhteiskunnan hätätiloille (2012 edition of the National Risk Register for Civil Emergencies). Britannian hallitus on erityisesti huolissaan siitä että tulivuori voisi vapauttaa myrkyllisiä kaasuja aiheuttaen viljasatojen epäonnistumisia, nälänhätää, ja laajalle ulottuvaa kuolemaa. (37)

Kuten tavallista, maanjäristyksiä edelleen sattuu tiheään kaikkialla maailmassa, tai kuten Raamattu sanoo, ”monin paikoin”. Sadoista järistyksistä raportoidaan jok’ikinen kuukausi, ja tästä kirjoittamishetkestä lukien, yli 440 niistä on ylittänyt 5,0 asteen voimakkuuden Richterin asteikolla tähän asti vuonna 2012. (38) Viimeaikaiset tapaukset käsittävät 6,8 magnitudin järistyksen Japanissa maaliskuun 14. päivänä 2012 (39), 7,4 magnitudin järistyksen maaliskuun 20:ntenä 2012, Mexico City’ssä (40), ja 6,7 magnitudin järistyksen maaliskuun 22. päivänä 2012, Papua-Uusi-Guineassa. (41)

Surullista kyllä, Japanin kansakuntaa on jatkuvasti ravisteltu siitä lähtien kun massiivinen ja tuhoisa maanjäristys iski sinne maaliskuussa 2011. The Australian Broadcasting Corporation (Australialainen TV- ja radio-ohjelmia lähettävä yhtiö) on raportoinut että yli 9000 pientä maanjäristystä on sattunut tällä alueella viime vuoden aikana. Kymmenen noista jyrinöistä on ylittänyt 7,0 magnitudin rajan ja enemmän kuin 100 niistä on noussut yli 6,0 magnitudin. (42) Nyt on olemassa kasvavaa huolta että suuri maanjäristys voisi iskeä Tokion alueelle seuraavien neljän vuoden sisällä, sikälikin kun Japanin hallinnon virkailijat ovat harkinneet varapääkaupungin perustamista Osakan kohdalle. ”Meidän täytyy valmistautua maanjäristykseen joka tulee tapahtumaan”, julisti Asahiko Taira, Japanin merta ja maata tutkivan tiede- ja teknologiaviraston toiminnanjohtaja (executive director of the Japan Agency for Marine-Earth Science and Technology). (43)

Salaperäisten äänien ja jyrinöiden sattuessa kaikkialla maailmassa, tulivuorten herätessä unesta, ja maanjäristysten ravistellessa meidän planeettaamme päivittäin, näyttää totisesti siltä aivan kuin luomakunta itse olisi huokailemassa ja huutamassa synnytystuskissaan kun me siirrymme lähemmäksi meidän Vapahtajamme takaisintuloa.

Pahaenteinen Toimeenpaneva Määräys! (An Ominous Executive Order!)

Maaliskuun 16. päivänä 2012, Barack Obama allekirjoitti toimeenpanevan määräyksen (executive order) helpottamaan kansallisten resurssien kaappausta liittovaltion toimesta. Määräys, nimeltään ”National Defense Preparedness (Kansallisen puolustuksen valmius)”, toteaa seuraavaa, ”Yhdysvalloilla täytyy olla teollinen ja teknologinen pohja joka on kykenevä kohtaamaan kansallisen puolustuksen vaatimukset ja kykenee myötävaikuttamaan maan kansallisten puolustusvarusteiden teknologiseen ylemmyyteen rauhanaikana ja kansallisen hätätilan aikoina. Kotimainen teollinen ja teknologinen pohja on perustus kansallisen puolustuksen valmiudelle. Valtuuksia jotka säädöksessä on edellytetty, tullaan käyttämään tämän pohjan vahvistamiseksi ja varmistamaan että se kykenee vastaamaan Yhdysvaltojen kansallisen puolustuksen tarpeisiin.” (44) Määräys osoittaa sitten tiettyjä virastopäälliköitä määritelläkseen tarkoin määrättyjen resurssien prioriteetit ja jakamiset. Maatalousministeri määrätään valvomaan ”ruokaresursseja, ruokaresurssilaitoksia, karjaresursseja, eläinlääketieteellisiä resursseja, viljelykasvien terveysresursseja, sekä kotimaista jakelua koskien maatilavälineistöä ja kaupallista lannoitetta”; energiaministeri määrätään valvomaan ”kaikkia energian muotoja”; liikenneministeri määrätään valvomaan ”kaikkia muotoja yhteiskunnan kuljetustoimista”; puolustusministeri määrätään valvomaan kaikkia ”vesilähteitä”; ja kauppaministeri määrätään valvomaan ”kaikkia muita materiaaleja, palveluja, ja laitoksia, käsittäen rakennusmateriaalit”. (45) Obaman toimeenpaneva määräys on huomattavan samankaltainen verrattuna executive order 12919:ään, jonka allekirjoitti entinen presidentti Bill Clinton vuonna 1994. (46) Pohtien Obaman määräyksen ajoitusta, minä en voi muuta kuin miettiä josko hän on hiljaa valmistelemassa Yhdysvaltoja sotaan Iranin kanssa. Vain Jumala tietää varmasti, mutta se on mitä merkityksellisintä että me jatkamme valvomista ja rukoilemista näinä sekasortoisina aikoina. [Ilmeisesti Iranin kanssa käydään vielä jotkut rauhanneuvottelut huhti-kesäkuussa 2012. Uskoisin että neuvottelutulos ratkaisee sen ryhdytäänkö länsimaiden ja Israelin toimesta sotaan Irania ja sen kumppaneita vastaan vielä tänä vuonna. Jos Iran pysyy entisessä kannassaan eikä jousta yhtään ydinohjelmansa suhteen, niin käsirysy on valmis. Tietysti tulevan neuvottelutuloksen tulkinnasta voi olla erimielisyyksiä Israelin ja USA:n kesken. Aika näyttää miten käy. Lue analyysia Lähi-Idän sodan lykkäyksestä kesäkuuhun 2012: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3072 sekä uutinen http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2012/03/iran_neuvottelut_ydinkiistasta_jatkuvat_huhtikuussa_3367099.html. Suom. huom.]

Lopuksi, minä kehotan jok’ikistä teistä etsimään vakavasti Herraa kun hänet vielä voidaan löytää. Ei kukaan meistä tiedä kuinka paljon aikaa meillä on jäljellä, mutta merkkejä vilisee joka puolella siitä, että meidän Vapahtajamme tulemus on lähellä. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä rohkaisen sinua tekemään niin nyt. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, please tuntekaa vapaiksi lähettämään niitä meidän suuntaan. Me suomme aina kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Jumala on uskollinen ja Hän kuulee jokaisen rukouksen. Kiitokset kaikille teille jotka jalomielisesti tuette tätä ministeriötä. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. ("nokialainen")

Lähdeluettelo

01. Sojourners, February 21, 2012, By Cathleen Falsani, http://sojo.net/.
02. Ibid.
03. Baptist Press, March 2, 2012, By Michael Foust, http://bpnews.net/.
04. Ibid.
05. Christianity Today, April 13, 2008, By Sarah Pulliam Bailey, http://christianitytoday.com/.
06. The Atlantic, March 12, 2012, By Ross Anderson, http://theatlantic.com/.
07. Ibid.
08. Ibid.
09. Journal of Medical Ethics, March 2, 2012, By Alberto Giubilini and Francesca Minerva, http://jme.bmj.com/.
10. Ibid.
11. The Telegraph, February 29, 2012, By Stephen Adams, http://telegraph.co.uk/.
12. The Guardian, March 1, 2012, By Kate Connolly, Berlin, Germany.
13. The New American, March 8, 2012, By David Bohon, http://thenewamerican.com/.
14. Life News, May 25, 2011, By Steven Ertelt, http://lifenews.com/.
15. Reuters News Service, March 14, 2012, By Ian Simpson, Washington, D.C.
16. News Pakistan, March 12, 2012, By Fouad Ashraf, http://newspakistan.pk/.
17. MSNBC, March 17, 2012, By msnbc.com staff, http://msnbc.com/.
18. Ibid.
19. Vancouver Sun, February 24, 2012, By Emma Graney, http://vancouversun.com/.
20. Wikipedia, "Ogallala Aquifer," http://wikipedia.org/wiki/Ogallala_Aquifer.
21. NewWest.Net, April 28, 2010, By Courtney White, http://newwest.net/.
22. Food & Watch Watch, http://foodandwaterwatch.org/water/interesting-water-facts/.
23. The Daily Mail, March 5, 2012, By Ted Thornhill, http://dailymail.co.uk/.
24. Irish Examiner, March 1, 2012, By John O'Mahony, http://irishexaminer.com/.
25. Sooke News Mirror, March 20, 2012, By Sharron Ho, http://sookenewsmirror.com/.
26. WWAY News, February 28, 2012, By Katie Harden, Southport, North Carolina.
27. Green Bay Press Gazette, March 20, 2012, By Nick Penzenstadler, Clintonville, Wisconsin.
28. CNN, March 19, 2012, By CNN, http://cnn.com/.
29. Volcano Discovery, March 14, 2012, By Volcano Discovery, http://volcanodiscovery.com/.
30. Volcano Discovery, March 20, 2012, By Volcano Discovery, http://volcanodiscovery.com/.
31. Today's THV News, March 13, 2012, By Lindsey Tugman, http://todaysthv.com/.
32. KSKA News, March 14, 2012, By Stephanie Joyce, http://alaskapublic.org/.
33. WFMY News, March 13, 2012, By CBS News, http://digtriad.com/.
34. Volcano Discovery, March 15, 2012, By Volcano Discovery, http://volcanodiscovery.com/.
35. KTVA News, March 19, 2012, By Heather Hintze, http://ktva.com/.
36. Newswise, March 13, 2012, By Georgia Institute of Technology, http://newswise.com/.
37. CTV, March 18, 2012, By Jon Gustafsson, London, UK.
38. Wikipedia, "Earthquakes in 2012", http://wikipedia.org/wiki/Earthquakes_in_2012.
39. The Herald Sun, March 14, 2012, By Shingo Ito, Tokyo, Japan.
40. Reuters News Service, March 20, 2012, By Cyntia Barrera and Dave Graham, Mexico City, Mexico.
41. BNO News, March 21, 2012, By BNO News, Goroka, Papua New Guinea.
42. Australian Broadcasting Corporation News, March 9, 2012, By Mark Willacy, http://abc.net.au/.
43. AFP, March 4, 2012, By Karyn Poupee, http://news.yahoo.com/.
44. Executive Order: National Defense Resources Preparedness, March 16, 2012, By Barack Obama, http://whitehouse.gov/.
45. Ibid.
46. Huffington Post, March 19, 2012, By Edwin Black, http://huffingtonpost.com/.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com