Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Patricia King paljastettu!!! – New Agea ja noituutta

Tässä varoitus eräästä ääriprofeetallisen (Extreme Prophetic) liikkeen edustajasta, jonka julistusta kuulee Suomen TV7-kanavallakin. Kyse on hänen esilletuomasta noituudesta ja New Age -petoksesta, jota sotketaan kristinuskoon. Patricia King’in ajatukset sinisestä hohteesta, kätketystä viisaudesta ja ilmestyksestä liittyvät gnostilaisuuteen poiketen apostoli Paavalin opetuksista Raamatussa. Paavalille ”salattu viisaus” yhdistyy evankeliumiin ja on kristinuskon syvempää totuutta joka on tarkoitettu ”täydellisille”, enemmän kypsille kristillisessä kasvussa. Tämän aiheellisen artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------

FEBRUARY 11TH, 2008
This entry posted by MORIELCAROL

Patricia King paljastettu!!!
Patricia King Exposed!!!

First Plumbline Apologetics

(TV-7:lla on hyviäkin Raamatun opettajia, kuten esim. Tapani Suonto, David Pawson, Derek Prince, Paavo Järvinen, mutta sitten siellä on ihan hirveitä, kuten esim. Bill Johnson ja viimeinen tähti, Patricia King. Suom. huom.)

Patricia King sanoo: “Opettaessani hiljattain Kirkkauden Koulussa (Glory School) Dudley'ssa Englannissa minulla oli hengellinen kohtaaminen koskien Herran sinistä hohdetta (Blue Flame of the Lord). Tässä kohtaamisessa voin tuntea liiteleväni kuin kotka katsellen kohti aurinkoa lentäessäni. Kotkalla (usein profeetallisuuden symboli luonnossa) on silmissään ylimääräinen kalvo, jota muilla linnuilla ei ole ja joka sallii niiden katsoa suoraan aurinkoon vahingoittamatta näköään. Kun tuijotin aurinkoon, voin tuntea, että minua vedettiin kohti sen keskustaa ja sitten minä näin sen – sinisen hohteen. Se oli niin kaunis, saatoin tuntea sen voiman ja palon . . . Kunpa tuijottaisimme... mmm... Jumalan tulista rakkautta. Valmistautukaamme vastaanottamaan ilmestys Jumalan syviin salaisuuksiin” (Patricia King). [1] Tämä näky ei kuitenkaan ole alun perin King'ille ja on täsmällinen kopio New Age'n opetuksesta. Kuuntele loitsua ylösnousseelle mestarille ”MINÄ OLEN.” ”Minä rukoilen sinistä hohdetta, joka edustaa minun Isäjumalani jumalallista voimaa.”

Tavallinen kultapölyn, jalokivien ja öljyn repertuaari on normaalia King'ille ja hänen verkostolleen. Joshua Mills, joka palvelee King'in kanssa, kertoo enkelien tarjoilemien elämänpuun kultaisten lehtien syömisestä ja pianosta, joka soi itsestään.

Extreme Prophetic [2] & noituuden sininen hohde.

Lainaus Patricia King'iltä:

Patricia King: “HERRAN SININEN HOHDE – JUMALALLINEN ILMESTYS, INTOHIMOINEN RAKKAUS JA TAIVAAN OLEMUS (THE BLUE FLAME OF THE LORD–DIVINE REVELATION, PASSIONATE LOVE, AND THE ESSENCE OF HEAVEN)”

‘Opettaessani Trevor ja Sharon Baker'in kanssa hiljattain Kirkkauden Koulussa Dudley'ssa Englannissa minulla oli hengellinen kohtaaminen koskien Herran sinistä hohdetta. Tässä kohtaamisessa voin tuntea liiteleväni kuin kotka katsellen ylös kohti aurinkoa lentäessäni. Silmäni olivat kiinnitetyt aurinkoon. Kotkalla (usein profeetallisuuden symboli luonnossa) on silmissään ylimääräinen kalvo, jota muilla linnuilla ei ole ja joka sallii niiden katsoa suoraan aurinkoon vahingoittamatta näköään.

Kun tuijotin aurinkoon, voin tuntea, että minua vedettiin kohti sen keskustaa ja sitten minä näin sen – sinisen hohteen. Se oli niin kaunis. Saatoin tuntea sen voiman, joka on peljättävä ja kunnioitettava ja tunsin myös sen palon (passion). Herra antoi minulle kolme ymmärtämisen ja soveltamisen kohtaa, jotka haluaisin jakaa kanssanne.' [3]

Aurinko vai Herra? Oletko sinä auringonpalvoja? Onko tämä sinun Jumalasi, Patricia?

Gnostilaista ja shamanistista roskaa. Sininen hohde on kokonaan New Age'n, okkultismin ja noituuden ajatus. [4] Aridiukselaisessa perinteessä (liittyy brittiläiseen tieteistelevisiosarjaan Doctor Who. Suom. huom.) se on alttarin keskipiste. Kulho asetetaan alttarin keskelle ja täytetään erikoisella nesteellä, joka palaa sinisellä liekillä. Sinisen liekin näkyminen edustaa rituaaliasetelmassa Jumaluuden läsnäoloa. Tulen käyttö pyhänä symbolina on yksi vanhimmista käytännöistä.

Erään New Age -verkkosivun mukaan he sanovat: ”Sininen hohde on voiman ja energian ytimessä. Ensimmäinen Säde on edustettu tarkoituksen, syyn, suunnan, keskittämisen ja yhteyden voimassa ja sen perussävel on tahto – Jumalallinen Tahto. Sinisen hohteen perusominaisuudet ilmenevät vallan, voiman, uskon ja suojeluksen energioiden kautta.” [5]

Viittauksessa pyhiin teksteihin, sähköisten tekstien arkisto koskien uskontoa, mytologiaa, legendoja ja kansanperinnettä sekä okkulttisia ja esoteerisia aiheita, siellä sanotaan: ”Kaikki värit unissa nähtyinä ovat hyvä enne, paitsi sininen, koska, kuten liekissä olemme todenneet, että se kuluttaa ja tuhoaa allaan olevan. Se on upas eli tappava puu, joka varjostaa maailman ja on tappava kaikelle allaan. Jos väitetään, että onhan korkeuksissa enkeliolentoja, jotka yhdessä ihmiskunnan kanssa ovat yhtälailla sinisen liekin alla eivätkä silti tuhoudu, niin vastaamme, että ne olemassaolevina olentoina ovat olemukseltaan taivaallisia ja siksi erilaisia kuin inhimilliset olemassaolot, jotka ovat siniselle liekille samaa, mitä kynttilä on valolle.” [6]

Seuraava on myös lainausta Patricia King'iltä: ”Sininen liekki on tulen kuumin ja tehokkain osa ja sininen väri on usein jumalallisen ilmestyksen, Jumalan rakkauden ja avoimen taivaan profeetallinen symboli.” [7]

Tämä on okkultismia läpikotaisin. Ongelma on, että Patricia King yrittää kristillistää okkulttisia ja valekäytäntöjä. Hän sanoo: ”Kun tuijotin aurinkoon saatoin tuntea itseäni vedettävän kohti sen keskustaa ja silloin näin sen – sinisen hohteen. Se oli niin kaunis. Saatoin tuntea sen voiman, joka on peljättävä ja kunnioitettava ja tunsin myös sen palon. Herra antoi minulle kolme ymmärtämisen ja soveltamisen kohtaa, jotka haluaisin jakaa kanssanne.”

Kun Patricia King tuijotti aurinkoon, niin tämä on sitä, mitä kutsumme aurinkotuijottamiseksi (engl. sungazing) ja sitä harjoitetaan yleisesti Intiassa. [8] Joidenkin sen kannattajien mukaan monet muinaiset kansat harjoittivat aurinkotuijottamista:

“Varhaiset egyptiläiset, atsteekit, mayat, intialainen joogakulttuuri, intiaaniheimot, tiibettiläinen joogakulttuuri ja jotkut QiGong'in perinteet (tunnetaan myös nimillä Qi Gung, Chi Kung), kuten BaKua (tunnetaan myös nimillä BaGe, BaQi) ja Tai Chi.”

Egyptiläisten ja muiden muinaisten kulttuurien tiedetään olleen auringonpalvojia ja on mahdollista, että jotkut harjoittivat myös aurinkotuijottamista.

Tämän kautta kyseenalaistaisin sen hengen, jossa Patricia King on pois päältä, tätä selitetään myös kundalini-joogassa, tämän kundalini-heräämisen prosessin: ”35-40 minuuttia aurinkotuijottamista (9-10 kuukauden ajan)…….. Tässä vaiheessa voit myös tuntea heräämisiä chakroissasi, kuten myös mahdollisen energian alkavan liikkua kundalinissasi. Joka päivä enemmän energiatukoksia sulaa, kun pääset lähemmäksi ja lähemmäksi korkeamman itsesi tuntemista.” [9] Patricia King ei selitä, kuinka kauan hän oli tuijottanut aurinkoon, mutta tätä harjoittavilla ihmisillä on epätavallisia kokemuksia, joiden Patricia King tässä tapauksessa on harhaisesti väittänyt olleen Jumalasta.

Patricia King lainaa Faisal Malick'ia: “Herran sininen hohde edustaa ilmestyksen ja viisauden puhtautta. Ilmestys paljastaa kätketyn viisauden oikealla ajalla. Salaisuudet eivät koskaan ole kätkössä Jumalalta, mutta Hän kätkee ne meiltä.”

Okei, mitä Raamatussa tarkoitetaan kätketyllä viisaudella???

Geoffrey Hodson, joka oli liberaali katolinen pappi [10] , teosofinen opettaja [11] , mystikko ja gnostilainen näkijä [12] , sanoo: ”Toivoni on, että sellainen usko voisi vahvistua sen syvenevän kätketyn viisauden kautta, joka sisältyy Raamattumme moniin ihaniin kirjoihin.”

Patricia King opettaa gnostilaisuutta ja sanoo: ”VIISAUS ON ILMESTYS SALATTUNA JA ILMESTYS ON KÄTKETTY VIISAUS PALJASTETTUNA. Kun tulee Kairos-aika, jolloin kätketty viisaus paljastetaan maailmassa, niin Isän syvyys yhdistyy meidän henkemme syvyyteen ja Pyhä Henki kyllästää meidät ilmestystiedolla, joka on kääritty Hänen sanansa siemeneen. Sen tuloksena vapautetaan kätketty viisaus, joka on edeltä määrätty meidän kirkkaudeksemme Kristuksessa.” [13]

Tämä on toinen tapa sanoa, että Raamatussa on kätkettyä tietoa. Gnostilainen yhteisö (Gnostic Society) opettaa: “Me puhumme viisautta täydellisten kesken; kuitenkaan emme tämän maailman viisautta, vaan me puhumme Jumalan viisautta salaisuudessa, jopa sitä kätkettyä viisautta, jonka Jumala määräsi ennen maailmaa meidän kirkkaudeksemme. Silmä ei ole nähnyt, eikä korva kuullut, eikä myöskään astuneet ihmisen sydämeen ne asiat, jotka Jumala valmisti niille, jotka rakastavat Häntä, mutta Jumala on paljastanut ne meille Henkensä kautta; sillä Henki tutkii kaikki asiat, Jumalan syvät asiat. Nyt me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen, joka on Jumalasta, että voisimme tietää ne asiat, jotka ovat vapaasti annetut meille Jumalasta. Luonnollinen ihminen ei vastaanota niitä asioita, jotka ovat vapaasti annetut meille Jumalasta. Luonnollinen ihminen ei vastaanota Jumalan Hengen asioita, sillä ne ovat hänelle hulluutta; eikä myöskään voi tuntea niitä, koska ne erotetaan hengellisesti, mutta se, joka on hengellinen, erottaa (discern) kaikki asiat; häntä itseään kuitenkaan ei kukaan erota.” [14]

Patricia King’in ymmärrys Raamatun teksteistä on perin kehno ja Patricia King todella puhuu vastoin Paavalin opetuksia. Kuten A. R. FAUSSET selittää Paavalin ensimmäisen Korinttolaiskirjeen aihetta: ”Paavali ei tarkoita ”salaisuudella” tai ”salatulla viisaudella” (1. Kor. 2:7, KJV) jotakin salaista evankeliumista erillistä perinnettä (kuten Rooman kirkon disciplina arcani ja oppi varauksesta engl. doctrine of reserve), vaan tiedon aarteiden paljastamista, kerran Jumalan neuvoissa kätkettyjen, mutta nyt kaikille ilmoitettujen, jotka viisaasti ymmärrettäisiin, kun kuulijan sisäinen elämä tuli täydellisesti muutetuksi Kristuksen kuvaksi. Vertaa esimerkkejä sellaisista ”salaisuuksista”, se on, syvemmistä kristinuskon totuuksista, joita ei saarnattu Paavalin tullessa Korinttoon ensimmäisen kerran, kun hän rajoittui perusasioihin (1. Kor. 2:2), mutta nyt puhuttiin ”täydellisille” (1. Kor. 15:51; Room. 11:25; Ef. 3:5, 6 ). Sanaa “täydellinen” ei käytetä ehdottomasta täydellisyydestä, vaan suhteessa ”vauvoihin”, eli vähemmän kypsiin kristillisessä kasvussa (vrt. Fil. 3:12, 15 , kohtaan 1. Joh. 2:12-14). “Jumala” ( 1. Kor. 2:7) on maailmaa vastaan, apostolit ”tämän maailman ruhtinaita [suuria ja oppineita miehiä] vastaan” (1. Kor. 2:8; vrt. 1.Kor. 1:20) [BENGEL].”
Viitteet:
1.    http://www.deceptioninthechurch.com/orrel30.html ‡
2.    http://www.elijahlist.com/words/display_word_pf.html?ID=4601 ‡
3.    http://endtimespropheticwords.wordpress.com/2007/11 /20/patricia-king-extreme-prophetic-the-blue-flame-of-witchcraft/ ‡
4.    http://www.paganlibrary.com/reference/on_hereditary_italian_witchcraft.php ‡
5.    http://www.sunnyray.org/7rays.htm ‡
6.    http://www.sacred-texts.com/jud/zdm/zdm038.htm ‡
7.    http://www.elijahlist.com/words/display_word_pf.html?ID=4601 ‡
8.    http://en.wikipedia.org/wiki/Sungazing ‡
9.    http://www.sungazing.com/652.html ‡
10.    http://www.global.org/Pub/GH_Wisdom_in_the_Bible.asp ‡
11.    http://geoffreyhodson.iinet.net.au/ ‡
12.    http://www.global.org/Pub/GH_Wisdom_in_the_Bible.asp ‡
13.    http://www.elijahlist.com/words/display_word_pf.html?ID=4601 ‡
14.    http://www.gnosis.org/ecclesia/lect079.htm ‡

4 kommenttia:

 1. Tuomitset ihmisen, joka on kymmeniätuhansia ihmisiä auttanut uskontiellään ja kertoen Jeesuksesta Kristuksesta(ei ikinä kieltänyt), niin sinäkö olet oikea ihminen parin lauseen perusteella Patrician tuomitsemaan? Perusta itse kuule xp-mediankokonen kanava ja auta huono-osaisia yhtä paljon, kuin hän auttaa niin tule sen jälkeen uudestaan kertomaan aatoksiasi.

  VastaaPoista
 2. Kuulehan anonyymi, joka nimettömänä paasaat, minä kerron totuuden noista eksyttäjistä joiden julistusta tässäkin maassa kuulee aivan liikaa. He eivät julista oikeaa evankeliumia ja oikeaa Jeesusta vaan sekoittavat totuuteen valheellista myrkkyä, so. New Agea. He voivat harjoittaa hyväntekeväisyyttä vaikka kuinka paljon, mutta se ei pelasta heitä kerran Herran tuomioistuimella. Ed. mainitussa kirjoituksessa perustellaan oikein hyvin Patricia Kingin väärä opetus ja miten hänessä vaikuttava henki ei ole Pyhä Henki vaan gnostilainen harhauttava henki.

  Sinusta huokuu viha totuutta vastaan ja olet valmis hyväksymään kaiken valhetiedon. Tee parannus hengellisestä sokeudestasi ja pyydä Jumalalta viisautta ja silmävoidetta nähdäksesi oikein.

  VastaaPoista
 3. Patricia King on itse entinen new age-ihminen, kuten minäkin olen, mistä syystä EN KOSKAAN KATSO hänen opetuksiaan. Tai muitakaan hänen kaltaisiaan kahden tien kulkijan 'opettajia', joita myös TV7 on täynnä, kuten tällä sivulla on kerrottu. King ei tunnu päässeen tuosta vanhasta new age-filosofiastaan eroon.

  Yliluonnollisen kokemusten kaipuu on asia, joka vuoksi new age-liikkeeseen usein hakeudutaan. Sama motiivi on myös kaikissa yltiökarismaattisissa piireissä, joissa palvotaan Jeesuksen sijaan manifestaatioita yms. kokemuksia. Eli kyllä minun silmissäni new age, ym. hapatus, on jo pesiytynyt monella tapaa myös kristikuntaan. David Wilkerson on varoittanut, että seuraava askel mahdollisesti on ns. kristustietoisuus-opin leviäminen kristikuntaan. Tätä harhaoppia ajaa emerging church-liike. Kristustietoisuuteen uskotaan myös new age-piireissä.

  Kaikki pitäisi koetella Raamatun valossa ja raa'asti hylätä sellainen, mitä sinne ei ole kirjoitettu. "Ei yli kirjoitusten" ja "kuka ikinä menee EDEMMÄS...", sanoo Raamattu.

  Myös sielunvihollinen, Lucifer, joka siis on SIELULLISTEN KOKEMUSTEN mestari, saa aikaan ilmiöitä. New age on täynnä nimenomaan näitä sielullisia kokemuksia hakevia ihmisiä. Siellä Lucifer onkin viisas mestari, eikä paholainen. Tietenkin sielullisuus voi myös olla ihmisestä itsestään peräisin, kaikessa eivät ole demoniset voimat takana. Mutta sielunvihollisen voimat tulevat kyllä 'pönkittäjäksi', jos ihminen tuolle sielullisten kokemusten tielle valitsee lähteä, eikä haluakaan pysyä raittiissa opissa. Kyllä sielullisuuden isä omansa tuntee, sanoisin.

  Juudaan kirje varoittaa tällaisista sielullisista viettelijöistä selvästi: "he saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole". Jumala itse karsii lopun aikana jyvät akanoista. Hän karsii todelliset Jeesuksen seuraajat niistä, jotka ovat kiinnostuneempia kokemuksista ja ilmiöistä, kuin Hänen Pojastaan ja ristintiestä.

  Myös Joyce Meyerin kirjat, kuten "Minä ja minun suuri suuni" tai "Mielen taistelukenttä", ovat hyvin pitkälti Raamatun lauseilla höystettyä teosofiaa. Teosofiahan on filosofia, joka yhdistää kristinuskoa ja okkultismia, ja opettaa mm. sanan luovasta voimasta ja mielenhallinnasta. Olen niitä vuosia itsekin opiskellut. Meierin opetukset ovatkin varsin sielukkaita ja tunteisiin vetoavia. Vastaavia sielullisia ja new age-henkisiä juttuja on kristikunnassa paljon muitakin.

  VastaaPoista
 4. jo pelkästään menestysteologeista on hyvä varoittaa uskovaisia. ja kyllähän ne on kohtalaisen helppo erottaa tv7:n ohjelmista... King on yksi läpinäkyvimmistä tapauksista. Liian harvoja "puhtaita" opettajia kanavalla. Liikaa menestysteologeja... Harmi. Itse olen Nokia Mission uhri. Se liike johti Suomessa ihmisiä harhaan valheillaan. Eikä ottanut vastuuta mistään virheistään...

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com