Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 25. heinäkuuta 2013

Englannin uusi pikkuprinssi syntyi okkulttisena päivänä kuten myös hänen isänsä Prinssi William – Antibiooteille vastustuskykyisiä super-bakteereja syntynyt, seurauksena Ilmestyskirjan ruttotaudit

Tässä tuoreen Cutting Edgen viikkokirjeen (23.7.2013) toinen osa suomennettuna, jossa on kaksi jälkimmäistä uutisosiota. Ensimmäinen osa uutiskirjeestä julkaistiin eilen. Tämä osa paneutuu aluksi Britannian kuninkaalliseen synnytykseen kun Cambridgen herttuatar Catherine (Kate Middleton) synnytti poikalapsen eli Englannin kruununperillisen Lontoon St. Maryn sairaalassa 22.7.2013 (ma), joka sattuu olemaan hyvin okkulttinen päivämäärä josta David Bay ja minä kerromme lyhyesti. David valottaa lisäksi Prinssi Williamin taustoja lähemmin koska hän on Windsorin huoneesta ja mahdollinen Antikristus-ehdokas tullen siis Illuminati-suvusta. David siteeraa muutaman vuoden takaista Headline News -artikkeliaan jossa kerrotaan Williamin pyhittäytymisestä Luciferille vaakunansa päivittämisen kautta. Viimeisessä uutiskirjeen osiossa on katsaus tiedeuutiseen jonka mukaan hengenvaarallisia antibiooteille vastustuskykyisiä super-bakteereja on syntynyt viimeaikoina ja ne ovat nyt niin voimakkaita että Ilmestyskirjan profetia tappavasta ruttotautiepidemiasta voi käydä toteen hyvinkin pian. Syynä bakteerien voimistumiseen pidetään liiallista antibioottien määräämistä potilaille menneinä vuosina. Viikkokirjeen toisen osan suomensi: Olli R.

--------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 23.7.2013 (Osa 2)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

III. Uusi miespuolinen kruununperijä Englannin valtaistuimelle syntyi maanantaina 22. heinäkuuta 2013.

Hän on kolmas jonossa tullakseen kuninkaaksi, hänen isänsä Williamin ja isoisänsä Charlesin jälkeen. Tämä uusi vauva on Windsorin huoneesta, Illuminatin verilinja, josta Antikristus voisi nousta. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1678 (suomennokset Osa 1  ja Osa 2), otsikolla, ”Prinssi Charles julistettu ’maailman pelastajaksi’ ”)

UUTISKATSAUS: Britannia toivottaa tervetulleeksi Williamin & Katen poikavauvan. Kolmas jonossa valtaistuimelle”, L.A. Times, 22. heinäkuuta 2013

”Lontoo – Hän on poika ilman nimeä mutta kullatulla kohtalolla. Yksi vauva hallitsemaan heitä kaikkia – ainakin Britannian kansaa – syntyi Prinssi Williamille ja hänen vaimolleen, entiselle Catherine Middletonille, maanantai-iltapäivänä, käynnistäen juhlat kuninkaallisen parin tulevien alamaisten joukossa uuden kruununperijän syntymän johdosta.”

”Jos ei satu onnettomuutta – tai vallankumousta – pienokainen on velvollinen hallitsemaan Britanniaa ja 15 muuta kansakuntaa, käsittäen Australian ja Kanadan, jotka tunnustavat brittiläisen monarkin valtionpäämiehenä. Vauva on kolmas kruununperimysjärjestyksessä isoisänsä, Prinssi Charlesin, ja isänsä, Williamin, jälkeen, heittäen syrjään Prinssi Harryn, joka on alennettu neljänneksi.”

Kristityt jotka tuntevat Raamatun profetian liittyen Antikristukseen, ja jotka vertaavat tuota profetiaa okkulttisen Windsorin huoneen symboliikkaan, tietävät että Antikristus saattaa oikein hyvin tulla tästä sukulinjasta. Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2308 (suomennettu), otsikolla, ”Prinssi William ottamassa kaksi valtavaa askelta tullakseen vapaamuurarikristukseksi”)

Koska Windsorin huone on hyvin paljon Illuminatia, hyvin paljon Mustaa Magiaa, he uskovat että numeroilla on äärimmäisen voimakas merkitys. Jos mahdollista, he suunnittelevat tapahtumat pyhien okkulttisten numeroiden mukaisesti. Itseasiassa, he uskovat että hyvä suunnitelma voi mennä pieleen jos sitä ei toteuteta okkulttisen  numerologian mukaisesti (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1756, otsikolla, ”Tapahtumat sattuvat jatkuvasti numeroiden mukaan: Pyhien okkulttisten numeroiden”)

Uutisessa NEWS1756, sinä havaitset järkyttävän totuuden että 9/11/2001-iskut toteutettiin pitäytymällä tiukasti okkulttiseen numerologiaan. Kun tapahtumat etenivät tuona päivänä, kahdeksantoista (18) erillistä tapahtumaa sattui joissa 9/11-iskut toteutuivat luvun ”11” voimassa, okkulttinen luku heidän vapaamuurarikristusta varten.

Prinssi Williamin syntymä tapahtui okkulttisen numerologian mukaisesti, ja vuotuisen saatanallisen kalenterin nojalla. Prinsessa Diana päästettiin sisälle sairaalaan juuri oikeaan aikaan käynnistämään synnytyspoltot ja hän synnytti Williamin 21. kesäkuuta 1982. Kesäkuun 21. päivä on vuotuinen kesäpäivänseisaus okkulttisessa kalenterissa. Sen tähden, Prinssi Williamin syntymä laskettiin tapahtuvaksi himoittuna okkulttisena juhlapäivänä joka tunnetaan ”kesäpäivänseisauksena”. Miksi kesäpäivänseisaus on niin tärkeä ammattiaan harjoittavalle okkultistille? Kuuntele:

”Juhannus, druidien Alban Hefin, anglosaksinen Litha, festivaali on pisin päivä vuodessa ja vuoden seitsemäs asema, pyhittämisen ajankohta … Tämä on myös kaikkien Herojen päivä (Day of All Heras) naisten mysteereissä. ’Herat’ ovat naisia jotka ovat saavuttaneet täyden hengellisen yhteyden Suuren Jumalattaren kanssa.” (”The Pagan Book of Days”, s. 81)

Joten, William syntyi päivänä jolle on suotu ”täysi hengellinen yhteys Suuren Jumalattaren kanssa”!

William saavutti 30 vuoden iän kesäkuun 21. päivänä 2012. Miksi tämä on tärkeää? Muinainen juutalaisuus kieltää miestä tulemasta rabbiksi kunnes hän on ainakin 30 vuotta iältään. Tästä syystä, Jeesus ei aloittanut palvelusvirkaansa ennen kuin Hän täytti 30 vuotta. Jos Antikristuksen on määrä pettää juutalaiset ajattelemaan että hän on juutalainen messias jota he ovat kauan odottaneet, hänen täytyy olla ainakin 30 vuoden ikäinen ennen kuin hän astuu maailmannäyttämölle Antikristuksena.

Kaiken tämän tiedon ollessa taustalla, kääntäkäämme huomiomme Williamin ja Katen pojan syntymään. Hän syntyi 22. heinäkuuta 2013. Kun sinä lasket yhteen ”2+2+7” sinä saat luvun ’11’, joka on avainluku yhdistettynä Antikristukseen. [Luku 11 saadaan myös kun lasketaan aikaero Williamin ja hänen poikansa syntymissä. William syntyi 21. kesäkuuta ja pikkuprinssi 1 kuukausi ja 1 päivä myöhemmin vuosikalenterissa -> 11. Lisäksi William on 31 vuotta, 1 kuukautta ja 1 päivää vanhempi kuin Cambridgen pikkuprinssi -> 31+1+1=33 (vapaamuurariuden korkein aste). Kaiken huipuksi Katen synnytys kesti 11 tuntia, lue http://www.iltasanomat.fi/kuninkaalliset/art-1288584174951.html. Suom. huom.]

Lisäksi, tämä uusi kuninkaallinen miespuolinen kruununperijä syntyi tasan 5 vuotta sen jälkeen kun Prinssi William päivitti vaakunansa sisältämään Spencerin perhelogon, hänen äitinsä, prinsessa Dianan kunniaksi! Minä pidän tätä liian suurena yhteensattumana, etkä sinäkin? Palatkaamme uutisjuttuun, raportoitu alunperin uutisessa NEWS2308.


Prinssi Williamin sukkanauharitarivaakuna on paljastettu ensimmäisen kerran – täydellisenä sisältäen kunnianosoituksen edesmenneelle äidilleen. Ensimmäistä kertaa kuninkaallisessa historiassa vaakunan tunnistava symboli sisältää äidin perheen logon. Käsitetään, että sekä William, että Harry halusivat yksinkertaisen kampasimpukkasymbolin esiintyvän sekä omissa vaakunoissaan, että aateliskilvessään. Kampasimpukka on Spencer'in perheen aateliskilven symboli ja oli myös prinsessa Dianan.”

Mustan Magian maailmassa, kampasimpukalla on suuri merkitys.
 



Kuten voit nähdä tästä kuvasta yllä punainen kampasimpukka on sijoitettu ”Vanhimman Pojan Nimilappuun”, joka näyttää kolmelta yhdensuuntaiselta sarvelta ylösalaisin. ”Tämä erityinen rytmin (cadency) merkki johtuu myös Mustasta Prinssistä, joka on kaikkien toisiaan seuraavien Walesin prinssien tuntomerkki...” (Tim Cohen, "Antichrist and A Cup of Tea", s. 124)

 

Tiesitkö että, okkulttisessa traditiossa, kampasimpukka on Luciferin symboli? Salli minun selittää.

Viereisessä kuvassa Afrodite/Venus näytetään tulevan ulos simpukankuoresta, se on, ”olevan syntymässä olemassaoloon” paljolti samalla tavalla, kuin buddhismi opettaa Buddhan syntyneen itämaisesta Lootus-kukasta. Itseasiassa, kampasimpukka vastaa Lootusta ja sellaisena edustaa sekä Venusta että Afroditea.

Okkulttiset kirjoitukset opettavat, että Venuksen katsotaan olevan Lucifer. Kuuntele tri. Cathy Burns'in selitystä. Tri. Burns yhdistää vahvasti Afroditen Venukseen – ne ovat saman jumalattaren malli!

”Kuten juuri mainittiin, Cupid (Eros) oli Venuksen (Afrodite) poika. Eroksesta tulee meille sana 'eroottinen' ja myös Venusta pidettiin eroottisen rakkauden roomalaisena jumalattarena.” [Tri. Cathy Burns, "Masonic And Occult Symbols Illustrated", p. 168]

Tri. Cathy Burns vangitsee nyt tämän uskomuksen että Venus on Lucifer, johon muinaiset – ja modernit – okkultiikan harjoittajat ovat tarrautuneet, sisimmän olemuksen.

’Lucifer valmistelee ihmistä kaikella tavoin kristusmaiseen kokemukseen ja Kristus valmistelee ihmistä kokemukseen Jumalasta. Mutta valo joka paljastaa meille Kristuksen läsnäolon tulee Luciferista. Hän on valonantaja. Hänet on osuvasti nimetty aamutähdeksi koska se on valo joka ilmoittaa ihmiselle suuremman tietoisuuden sarastuksen. Hän on läsnä kun tuo sarastus koittaa … Kristus on sama voima kuin Lucifer, mutta liikkuu ilmeisesti vastakkaiseen suuntaan’.” [Tri. Burns, siteeraten David Spangler’in teosta, ”Finding Heaven On Earth”, New Age Journal, January/February 1988, Vol. 4, Issue 1, painettu uudestaan kirjassa "Masonic And Occult Symbols Illustrated", s. 188]

Me kristityt odotamme meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, tuloa, ei Antikristuksen. Mutta, meitä kehotetaan olemaan hereillä ja valppaana ”aikainmerkeille” jotta me voimme tietää milloin Antikristuksen ilmestymisen on määrä olla käsillä. Jeesus sanoi:

"Keep awake then and watch at all times, be discreet, attentive, and ready..." (Luke 21:36; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Suomennos: ”Valvokaa ja tarkkailkaa silloin joka aika, olkaa hillittyjä, valppaita, ja valmiita…” (Luuk. 21:36)

Tämänkaltaiset tapahtumat ovat ehdottomasti näitä ”aikainmerkkejä”.

Suomentajan kommentti: Kuin varmimmaksi vakuudeksi vahvasta aikainmerkistä niin samana päivänä kun Kate synnytti kruununperillisen, niin taivaalla näkyi suuri merkki (Luuk. 21:11) kun Daavidin tähti -kuvio muodostui taivaalle 13. kerran lähtien vuodesta 1990. Ks. http://www.sonoma.edu/users/v/vegalu/eschatology_files/Star.pdf ja http://www.youtube.com/watch?v=RxjISPfDh0M


IV. ”Superpöpö”-bakteerin vastustuskyky antibiooteille on nyt niin voimakas että jopa yksinkertainen sairaalan menettely voi tappaa sinut!

Ja, syylliseksi osoittautuvat vakituiset lääkärit jotka ovat yli-määränneet antibiootteja viimeisten yli 50 vuoden ajan.

UUTISKATSAUS: Antibioottiresistenssi kasvaa hallitsemattomasti: Rutiininomaiset lääketieteelliset toimenpiteet nyt tappavia”, Natural News, 22. heinäkuuta 2013

”Yhdistynyt Kuningaskunta myöntää nyt että ylenmääräisillä reseptilääkemääräyksillä ja myöhemmällä antibioottien liikakäytöllä voi olla kuolettavia seurauksia jos lääkärit ja potilaat eivät muuta tapojaan, ja nopeasti. Sellaisen väärinkäytön suorana seurauksena, antibiootit ovat tulossa kasvavassa määrin tehottomammiksi mahdollisesti hengenvaarallisia bakteereja vastaan. Jos tämä kuvio jatkuu, sanoi terveysjohtajadaami (Health Chief Dame) Sally Davies, enemmän ihmisiä voisi kuolla rutiininomaisiin lääketieteellisiin menettelyihin kuten sydänleikkaukseen.”

Muistan selvästi lääkärien varoituksen 1980-luvun alussa että, jos antibiootteja edelleen määrätään sillä tahdilla kuin niitä tällä hetkellä käytetään hyväksi, aika tulisi jolloin ”superpöpö” syntyisi, uhmaten kaikkia yrityksiä tappaa se. Ja, ihmiset tulevat kuolemaan.

Maailma seisoo tässä tilanteessa nyt.

”Antibiootit menettävät tehokuutta nopeudella, joka on hälyttävä ja peruuttamaton …”

Miksi me tulemme tähän tilaan, kun lääkärit ja sairaanhoitajat ovat tienneet tämän hirvittävän tragedian levittäytyvän ihmiskunnan ylle, mutta edelleen yli-määräävät kaikenlaisia antibiootteja? Profetia lausuu että, aikakauden lopussa, ihmiskunta tulee kärsimään sairauksista jotka ovat kauhistuttavia ja joita ei voida parantaa. Kuuntele Jeesuksen sanoja:

"There will be mighty and violent earthquakes, and in various places famines and pestilences, plagues: malignant and contagious or infectious epidemic diseases which are deadly and devastating ..." (Luke 21:11; Parallel Bible, KJV, Amplified Bible Commentary)

Suomennos: ”Tulee olemaan mahtavia ja väkivaltaisia maanjäristyksiä, ja eri paikoissa nälänhätää ja kulkutauteja, vitsauksia: pahanlaatuisia ja tarttuvia epidemianluonteisia tauteja jotka ovat kuolettavia ja tuhoisia…” (Luuk. 21:11)

Ilmestyskirjassa kerrotaan myös tappavista vitsauksista.

"So I looked, and behold, an ashy pale horse, black and blue as if made so by bruising, and its rider’s name was Death, and Hades (the realm of the dead) followed him closely. And they were given authority and power over a fourth part of the earth to kill with the sword and with famine and with plague, pestilence, disease and with wild beasts of the earth." (Revelation 6:8; Parallel Bible, KJV, Amplified Bible Commentary)

Suomennos: ”Niin minä näin, ja katso, tuhkanharmaa kalpea hevonen, mustaa ja sinistä ikään kuin saatu sellaiseksi lyömällä mustelmille, ja sen ratsastajan nimi oli Kuolema, ja Tuonela (kuolleitten maailma) seurasi häntä tiiviisti. Ja niille annettiin valta ja voima neljänteen osaan Maata tappaa miekalla ja nälällä ja ruttotaudeilla ja maan petojen avulla.” (Ilm. 6:8)

Kuten tavallista, saatana on tullut väliin istuttamaan idean ihmisjohtajiensa mieliin ryhtyäkseen toimiin jotka täyttävät Raamatun profetian. Illuminati on kertonut seikkaperäisesti suunnitelmista supistaa maailman väestöä 67%:lla! Kuuntele ja vapise:

”Maailman haltuunottaminen … supistamaan … maailma turvalliselle tasolle prosessilla hyväntahtoista orjuutta ja kansanmurhaa … Ainoa vaihtoehto joka on jätetty maailman johtavalle eliitille, on lisätä kuolleisuusastetta … Tri. Aurelio Peccei Rooman Klubista … kannatti sitä että otettaisiin käyttöön ruttotauti jolla olisi samanlaisia vaikutuksia kuin historian Mustalla Surmalla.” (Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 49, 167; Korostus lisätty)

Joka ainut Raamatun profetia tullaan toteuttamaan Illuminatin toimesta, tarkasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com