Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Miksi Illuminati kaatoi Mursin? David Bay vastaa – Syyrian presidentti Assad iloitsee ennenaikaisesti omasta voitostaan islamisteja vastaan kun Mursi kaatui

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) tältä viikolta jossa aluksi pureudutaan Egyptin vakavaan tilanteeseen kun sotilaat kaappasivat vallan demokraattisilla vaaleilla valitulta presidentiltä, Mohammed Mursilta, ja panivat hänet kotiarestiin. Miksi näin kävi? Siihen vastaa tässä uutiskirjeessä CE:n johtaja David Bay joka selittää Illuminatin 2000-luvun suunnitelmaa Pohjois-Afrikkaa ja Lähi-itää varten joka on kerrottu Thomas P.M. Barnett’in Pentagonin Uusi Kartta Strategia -kirjassa vuodelta 2004. Toisessa osiossa lainataan uutislähteitä joissa kerrotaan Syyrian presidentti Assadin reaktioista Mursin kaatumiseen ja hän onkin nyt uhmakas ja voitonvarma sisällissodan taistelussa islamisteja vastaan. Assadin, joka ei usko ulkomaiseen interventioon, pitäisi lukea Barnett’in kirja. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

Kaaosta luvassa Egyptiin: http://yle.fi/uutiset/radikaali_islamistiryhma_uhkaa_vakivallalla_egyptissa_-_mursin_syrjayttaminen_sodanjulistus/6721648

------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, July 5, 2013


I. Presidentti Obaman tekopyhä kanta Egyptin armeijan demokraattisesti presidentiksi valitun Mursin kaatamiseen osoittaa että Suunnitelman seuraaminen päihittää ideologian joka ainut kerta.

Jos demokratian kylväminen on ”arabikevät” liikehdinnän johtava periaate, sitten presidentti Mursia olisi siedetty vaikka hän oli panemassa toimeen radikaalin Muslimiveljeskunnan radikaalia hallintoa.

Miksi hänet kaadettiin? Koska ”Pentagonin Uuden Kartan Strategia” edellytti sitä!

UUTISKATSAUS: ”Tervetuloa takaisin Mubarakin Egyptiin”, Israel National News, 5. heinäkuuta 2013

”Uusinta osaa Egyptin vallankumouksesta ollaan juhlimassa monien taholta kuin toisena voittona demokratialle ja vapaudelle. Kuitenkaan, se ei ole enempää kuin paluuta Hosni Mubarakin sotilasdiktatuuriin.”

Tämä lausunto on hyvin totta ja erittäin tarkka. Egyptin armeija on juuri säätänyt kellon takaisin Egyptin yrityksiin asentaa ”demokratiaa” tuossa vaivatussa maassa. Ylevä retoriikka ”arabikevät” liikkeen takana huutaa lakkaamatta että juurtuneet diktaattorit oli ensiarvoinen suunnitelma koska ihmiset kaikkialla Lähi-idässä ja Afrikassa ansaitsivat ”demokratian”.

Egyptin presidentti Mursi oli demokraattisesti valittu, joten hänen olisi pitänyt olla ”luodinkestävä” mille tahansa ulkopuoliselle voimalle käsittäen hänen oman armeijansa. Mursin olisi pitänyt olla niin syvään juurtunut, ettei häntä voitaisi kaataa. Kuitenkin, hänet syrjäytettiin johtuen hyvin käytännöllisestä syystä, toisin sanoen, ”Pentagonin Uuden Kartan Strategia” on aivan yhtä vastakkainen juurtuneille diktaattoreille jotka perustavat sääntönsä uskonnolliselle ekstremismille kuin se on vastaan juurtuneita diktaattoreita jotka ovat maallisia. Saddam Hussein vuonna 2003 oli syvään juurtunut sekulaari diktaattori, samalla kun Taleban edusti syvälle juurtunutta uskonnollista järjestelmää. Molempien täytyi mennä ”Pentagonin Uuden Kartan Strategian” mukaisesti, ja molemmat häikäilemättä tuhottiin.

Kun presidentti Mursi alkoi tehdä suunnitelmaansa selväksi että hän pyrki johtamaan Muslimiveljeskunnan kannattaman Sharia-lain mukaisesti, Illuminatin täytyi karkottaa hänet koska hän rikkoi yhtä ”Pentagonin Uuden Kartan Strategian” keskeistä sääntöä.

Tarkastellaanpa tätä suunnitelmaa.

”Barnett tunnistaa muita, ei-teknisiä syitä miksi tietyt maat ovat jääneet pahasti jälkeen muusta maailmasta integroitumisessa Uuteen Maailmanjärjestykseen. Nämä syyt ovat yksinkertaisia mutta perustavaa laatua olevia ja niin syvälle juurtuneita että invaasio tai uhka invaasiosta (sotahuhut) on tarpeen muuttaa hallintoa niin että mukautuvat, reagoivat johtajat voidaan istuttaa näihin maihin. Mitä ovat nämä ei-tekniset osatekijät?
  1. Sortava yhden miehen johtama diktatuuri
  2. Sortavat uskonnot jotka pitäytyvät ”traditioon” kaikin keinoin, vastustaen siten uutta paradigmaa
  3. Äärimmäinen köyhyys mainitaan syynä miksi maa ei ole ”kytketty” Globaaliin Systeemiin, mutta köyhyys on tavallisesti seurausta sortavasta diktatuurista joka joko kanavoi valtavia resursseja pois taloudesta tai on niin sortava ettei se salli yksilön vapauksia jotka ovat välttämättömiä vaurauden tuottamiseksi taloudessa.
  4. Sisällissodat myöskin estävät maata liittymästä ’toimivaan ytimeen (Functioning Core)’. (Lainaus CE:n artikkelista ”Maailma on tulessa ”ei-integroituneessa aukossa”!, julkaistu alkujaan maaliskuussa 2003)
Tämän vuoksi, presidentti Obaman täytyi tukea Egyptin sotilasvallankaappausta vaikka kohteena oli mies joka valittiin laillisesti vaaleilla demokraattisen prosessin mukaan. Globaali Eliitti ei vain yksinkertaisesti voinut suvaita minkään hallinnon, joka on kukistettu tämän Suunnitelman mukaan, kulkea uuteen sortavan hallinnon muotoon.

Ja sitä ei vain kyettäisi sietämään.

Nyt sinä tiedät totuuden näiden ”arabikevät” liikkeiden takana. Sivuuta massamedian versio koskien sitä miksi ne ovat tarpeellisia koska nyt olet totuuden vapauttama.


II. Syyrian presidentti Assad katseli iloiten Mursin laskeutumista vallasta.

Sotilasvallankaappaus vahvisti hänen pitkäaikaista taisteluaan islamistisia ääriliikkeitä vastaan.

UUTISKATSAUS: ”Syyrian presidentti Assad on riemuissaan Mursin kaatumisesta” , New York Times, 4. heinäkuuta 2013

”Riemu Egyptin syrjäytetyn Muslimiveljeskunnan presidentin vastustajien joukossa Kairossa sovitettiin yhteen torstaina vallansaleissa Syyrian pääkaupungissa Damaskoksessa, missä presidentti Bashar al-Assad julisti että Egyptin tapahtumat merkitsivät ”poliittisen Islamin” kukistumista ja puolustusta hänen hallintonsa taistelulle kaksivuotista Syyrian kansannousua vastaan.”

Syyrian neljän vuosikymmenen taistelu islamilaisia ääriliikkeitä vastaan on sama taistelu jota Irakin Saddam Hussein kävi kolme vuosikymmentä. Ja, samalla kun Lännen pyrkimys oli edistää poliittista vakautta parhain mahdollisin keinoin joilla turvata raakaöljyn virtaaminen Lähi-idästä, se oli järkevää tukea Syyrian ja Irakin maallisia diktatuureja.

Mutta, kun Suunnitelma pantiin käyntiin kaikkien juurtuneiden diktaattorien poistamiseksi Pohjois-Afrikasta ja Lähi-idästä, niin Irakin ja Syyrian diktaattorit täytyi syrjäyttää. Mutta, kuten Egyptin sotilasvallankaappaus osoitti, ”Pentagonin Uuden Kartan Strategia” ei suvaitsisi paluuta vakaaseen, uskonnollisen ekstremismin juurtuneeseen diktatuuriin.

Varaudu tehoiskuun Muslimiveljeskuntaa vastaan kaikkialla Lähi-idässä.

Syyrian presidentti Assad näytti yllyttävän Lännen joukkoja hyökkäämään sotilaallisesti maahansa!

UUTISKATSAUS: ”Syyrian Assad sanoo vain ulkomaisen invaasion voivan uhata häntä”, The Jerusalem Post, 4. heinäkuuta 2013

”Valtion sanomalehden haastattelussa, Syyrian presidentti sanoo että ainoa tekijä joka voi heikentää hallinnon sinnikkyyttä, on suora interventio. Kapinallisten säännöllisten voittojen jälkeen sisällissodan kahtena ensimmäisenä vuotena, Syyria juuttui veriseen pattitilanteeseen kestäen kuukausia kunnes tuli kesäkuinen hallinnon hyökkäys joka johti strategisen rajakaupungin valtaamiseen. Voima tuntuu nyt olevan Assadin takana.”

Syyrian presidentti pani merkille että yksi verisen sisällissodan tavoitteista on tuhota Syyrian infrastruktuuri, saaden hänet putoamaan ”vioittuneen valtion” kuiluun.

” ’Tämä oli heidän tavoitteensa iskiessään meidän infrastruktuuriin, meidän talouteemme, ja luomalla täydellistä kaaosta yhteiskunnassa niin että meistä tulisi vioittunut valtio’, Assad sanoi haastattelussa Syyrian virallisen Thawra-sanomalehden kanssa joka julkaistiin torstaina. ’Toistaiseksi emme ole saavuttaneet tuota vaihetta’.”

”Ainoa tekijä joka voisi heikentää hallinnon sinnikkyyttä, hän sanoi, olisi suora ulkomainen interventio. Mutta hän sanoi että se on epätodennäköistä …”

Ehkäpä Assad ei ole täysin ymmärtänyt kahden huomattavan republikaanisenaattorin – McCainin ja Grahamin – painoarvoa jotka kehottivat presidentti Obamaa puuttumaan sotilaallisesti Syyrian tilanteeseen. Nyt kun kannatus hyökkäykselle Assadia vastaan on ”molemminpuolista”, presidentti voi määrätä sellaisen hyökkäyksen, vakuuttaen laajaa poliittista tukea sille.

Heti kun globaali Syyrian rauhankonferenssi on pidetty ja sen sanotaan epäonnistuneen, Lännen vallat voivat käynnistää hyökkäyksensä.

Ehkä presidentti Assadin pitäisi lukea laivaston komentajan, Thomas P.M. Barnett’in, kuuluen Pentagonin merivoimien ajatushautomoon, kirjoittama Illuminatin strategiakirja, nimeltä "The Pentagon's New Map", julkaistu maaliskuussa 2003, Esquire -aikakauslehdessä ja kirjamuodossa vuotta myöhemmin.

Kun hän lukee tämän kirjan, hän ymmärtää puhtaan sotilaallisen ja teollisen mahdin joka on ryhmitetty häntä vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com