Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 29. heinäkuuta 2013

”Uusi hengellisyys” on evoluution tulosta

Tässä lyhyehkössä artikkelissa Roger Oakland toteaa miten ihmiset eri puolilla maailmaa ovat kyllästyneet Darwinin luomaan ateistiseen evoluutioon ja sensijaan on syntynyt kaipaus takaisin mystiikkaan, jossa selitetään Jumalan olevan kaikki ja jokainen. Perususkona on kuitenkin evoluutio josta on määrä tehdä jättiharppaus ”evolutionistiseen mystiikkaan” eli uuteen globaaliin uskontoon, jonka mukaan ihminen on siirtynyt ”korkeammalle tasolle”. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------------

Evoluution evoluutio
The "Evolution" of Evolution

by Roger Oakland
On July 16, 2013

http://www.lighthousetrailsresearch.com/newsletters/2013/newsletters20130715.htm#abc2

Biologisen määritelmänsä mukaan evoluutio on mekanismi, joka muuttaa elämää ajan kautta. Vaikka monet ovat käyttäneet evoluution käsitettä vuosien ajan selittääkseen pois Jumalan, niin tänä päivänä on monia, jotka sanovat johtuen evoluutiosta, että kaikki on Jumalaa. Tämä trendi on ilmeinen Iso-Britanniassa, maassa, jossa Charles Darwin kirjoitti teoriansa – fysiikka on muuttunut metafysiikaksi? Kuinka tämä on mahdollista?

Glastonbury sijaitsee Englannin eteläosassa. Antiikin ajoista saakka Glastonbury on tunnettu mystisenä keskuksena, jossa lukuisat ihmiset ovat väittäneet kohdanneensa henkimaailman. Monet ja fantastiset ovat ne legendat, mytologia, joka edelleen elää ja kasvaa tänä päivänä. Joka vuosi ihmisiä menee sinne kaikkialta maailmasta etsimään hengellisiä ratkaisuja fyysisiin ongelmiinsa.

Minulla oli tilaisuus käydä Glastonbury'ssa keväällä 1997 ollessani Englannissa. Olin juuri viettänyt pari päivää tutkien Charles Darwin'in elämää ja sitä vaikutusta, joka tällä miehellä oli niin monien elämään. Hänen sanomansa, joka keskittyi luonnonvalintaan ja sopivimpien eloonjäämiseen, antaa edelleen muodon tämän päivän evolutionistien ajattelulle. Hänen motiivinsa, kristinuskon halveksunta, antaa pohjan ”tieteelliselle” näkemykselle, jossa ei tarvita yliluonnollista. Tänä päivänä kaikkialla Englannissa ja ympäri maailman hänen kunniakseen pystytetyt lukuisat muistomerkit, ”luonnonhistorian museot”, heijastavat hänen uskomuksiaan, ikäänkuin hän olisi Jumala.

Matkani Glastonbury'iin ja Stonehenge'iin paljasti darvinismin toisen puolen, josta useimmat ”evoluutiobiologit” eivät ole innostuneita keskustelemaan. Idea luonnonvalinnasta on ehkä tarkoitettu selittämään Jumala pois, mutta todellisuudessa, ajan mittaan, se on ollut katalysaattori, joka on luonut ympäristön, joka on toiminut täsmälleen päinvastoin. Näyttää, että muutaman menneen vuosikymmenen aikana on tapahtunut suuri ajattelun muutos. Nykyinen sukupolvemme on turhautunut uskomaan naturalismiin. Nyt he ovat valmiita uskomaan, että kaikki ja jokainen ovat Jumala.

Ei ole epäilystä, että mystiikka ja taikausko, jonka modernin tieteen oletettiin poistaneen, on palannut takaisin Iso-Britanniaan. Kaupat Glastonbury'ssä olivat täynnä spirituaalista kamaa, joka saisi luulemaan, että olemme palanneet pakanalliseen menneisyyteen.

Näiden kuolleistaherätettyjen ideoiden ytimessä oli perususko evoluutioon. ”Uuden hengellisyyden” mukaan ihminen on evoluution jättiharppauksen ottamisen partaalla. ”Avaruusveljet” eli ”hengelliset oppaat”, joiden uskotaan kehittyneen ”korkeammalle tasolle”, odottavat meidän suorittavan harppauksen. Samaan aikaan maailman älyköitä kehotetaan viettämään aikaansa harjoittaen joogaa, hokemalla mantroja tai hinkkaamalla kristalleja. On monia tapoja ottaa yhteyttä ”jumaliin”.

Minua kiehtoo, kuinka evoluutio on kehittynyt vuosien mittaan – mystiikasta darvinismiksi ja sitten taas takaisin mystiikkaan. Historia on toistanut itseään, aivan kuten se on tehnyt niin monesti ennenkin. Ainoa asia, joka tällä kertaa on ainutlaatuinen, on, että ”evolutionistinen mystiikka” on globaali uskonto. Raamattu kuvailee tätä nykyistä trendiä ”kristillisenä babylonilaisuutena”. Raamattu tekee myös selväksi, että se tulee laukaisemaan Jumalan vihan. Perustuen nykytapahtumien ymmärrykseeni näyttää, että Jumalan vihan aika voi olla pian! (from Understand the Times with Roger Oakland)

Roger Oakland on tehnyt kirjan, Faith Undone, vastaansanomattoman ja hyvin dokumentoidun esiintulevan kirkon ja uuden hengellisyyden kritiikin. Kirjan voi lukea suomeksi tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com