Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Maailman uskonnolliset johtajat ovat tärkein este pelastuksen evankeliumin levittämiselle

Uskonnolliset johtajat Islamissa ja Kristinuskossa ovat historian saatossa olleet niitä saatanallisia susia joita vastaan Jeesus Nasaretilainen hyökkäsi voimallisesti, kun Hän aikoinaan kutsui juutalaisuuden ylipappeja perkeleen lapsiksi. Kirkollisen hierarkian ylipapisto on usein se saatanallinen eliitti joka pitää yllä perinteitä ja ulkoisia kulisseja ajaen pois aidon pelastuksen evankeliumin johtamastaan instituutista ja veljeillen maallisten johtajien kanssa. Heidän paha vaikutuksensa näkyy läpi kirkkohistorian kun he ovat vainonneet Jumalan profeettoja. Artikkelissaan Don Koenig paljastaa että etenkin Roomalaiskatolinen kirkko ja Islamin johtajat ovat kieltäneet ihmisiltä sen evankeliumin jonka kautta pelastutaan. Nyt tähän pahojen uskonnollisten johtajien rintamaan on liittynyt myös protestanttisuuden johtohenkilöitä, jotka turmelevat väärillä opetuksillaan Raamattuun uskovia seurakuntia. Tästä ovat esimerkkinä karismaattiset sudet uus-gnostilaisella valtateologiallaan. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------------

Uskonnolliset johtajat ovat saatanallisia susia, joista Paavali varoitti
Religious leaders are the satanic wolves that Paul warned about

Don Koenig
On July 13, 2013

Baabelin ajoista saakka maailmassa on vaikuttanut ylpeitä omavanhurskaita uskonnollisia ihmisiä, jotka luulevat, että heitä pitäisi kunnioittaa ja nostaa muun ihmiskunnan yläpuolelle. He sanovat olevansa valaistuneita, jotka uskaltavat puhua Jumalan puolesta ja haluavat, että heistä käytetään titteliä profeetta, pappi, pastori, tai jokin muu korotettu titteli ”pyhälle miehelle”. He teeskentelevät olevansa Jumalan valaisemia, mutta monet näistä uskonnollisista johtajista ovat itseasiassa suuruudenhulluja, jotka tekevät Saatanan työtä.

Näemme näiden uskonnollisten esimerkkien monesti Vanhassa Testamentissa vastustavan oikeita profeettoja ja voideltua Jumalan nostamaa johtoa. Kun Messias tuli Israeliin, juutalaiset uskonnolliset johtajat hylkäsivät Hänet ja vastustivat Häntä. Jeesus kutsui juutalaisuuden uskonnollisia ylipappeja kyykäärmeen sikiöiksi ja isänsä perkeleen lapsiksi (Joh. 8:44).

Ei ole paljonkaan epäilystä, että aikaan, jolloin Jeesus esiintyi juutalaisille, saatanallinen eliitti hallitsi juutalaista papistoa. Voimme väitellä antoivatko nämä miehet Saatanan pettää itsensä, vai olivatko he synnynnäisiä Saatanan astioita, mutta kummassakin tapauksessa useimmat papistossa olivat omahyväisiä uskonnollisia johtajia, joilla oli pakkomielle pitää yllä ulkoisia kulisseja. Uskonnolliset johtajat eivät itse noudattaneet Jumalan normeja, mutta katsoivat alaspäin jokaiseen toiseen, joka ei täyttänyt heidän omia normejaan.

Ainoa tuomio Jeesukselta Hänen maanpäällisen tehtävänsä aikana kohdistui näihin uskonnollisiin johtajiin. Hän rinnasti Israelin hallitsevat uskonnolliset johtajat kapinallisiin ennen heitä, jotka vastustivat ja tappoivat profeettoja. Jeesus sanoi heidän olevan perkeleen lapsia. Jeesuksella ei ollut mitään harhaluuloa, että nämä uskonnolliset näkisivät sen valon, joka seisoi heidän edessään. Hän tiesi, että he kirjaimellisesti ristiinnaulitsisivat Hänet.

Paavali varoitti meitä, että susia tulisi myös seurakuntaan ja ne johtaisivat monia harhaan (Apt. 20:29-31). Näemme, kuinka se toteutui kirkkohistorian kahden vuosituhannen aikana eikä mikään ole muuttunut, paitsi että susia on nyt maailmanlaajuisesti vallan asemissa useimmissa uskonnollisissa instituutioissa.

Monet uskonnolliset johtajat kristikunnassa tekevät perkeleen työtä. Jotkut ovat suuruudenhulluja kontrollifriikkejä, jotka ajavat ihmisiä ulos, tai panevat heidät orjuuteen ja toiset ajavat pelastuksen evankeliumin ulos johtamastaan instituutiosta.

Olen vakuuttunut, että suurin vahinko pelastuksen evankeliumille armosta uskon kautta Jeesukseen tulee palkkalaisilta ja uskonnollisilta kiihkoilijoilta, jotka saavat kristillisen johdon asemia. Paavali varoitti, että näitä susia tulisi ja me emme ainoastaan näe heidän pahaa vaikutustaan kautta kirkkohistorian, vaan me näemme heidän pahan vaikutuksensa ”kristikunnassa tänä päivänä (within Christianity Today).” (Viittaus Billy Graham'in perustamaan Christianity Today -lehteen. Suom. huom.)

Omia päämääriään varten Jumala antaa tietyille ihmisille arvovallan hallita toisia lihassa. Kuitenkin se saatanallinen eliitti, joka saavuttaa korkeimmat tasot uskonnollisissa instituutioissa, on Saatanan voimaannuttama yrityksessään tuhota ihmisten sieluja. Siksi Jeesuksella oli tuomio uskonnollisille johtajille, mutta ei mitään tuomiota maallisille johtajille. Israelin uskonnolliset johtajat eivät halunneet itse tulla pelastukseen ja he myös yrittivät estää Israelin kansaa löytämästä pelastus ainoan Jumalan tarjoaman tien kautta.

Kautta kirkkohistorian me näemme, kuinka sisäinen uskonnollinen hierarkia hyökkäsi ja turmeli kristillisen pelastuksen sanoman, jota väittivät edistävänsä lisäämällä ihmisten perinteitä ja riivaajien oppia evankeliumiin armosta uskon kautta Jeesukseen.

He korvasivat Jumalan sovittavan uhrin synnin puolesta ja ylösnousseen Herran ylösnousemusvoiman ansaituilla suorituspisteillä ja saatanallisella uskonnollisella opilla, joka mitätöi Jumalan täytetyn työn synnin sovittamiseksi ristillä. Toisin sanoen he korvasivat Jumalan vanhurskaan työn ihmiskunnan pelastamiseksi sen langenneesta lihallisesta synnin luonnosta ihmisen omilla omavanhurskailla ponnistuksilla kadotetun paratiisin palauttamiseksi epävanhurskaan syntisen langenneen luonnon tekojen kautta.

Helluntain jälkeen maan päällä oli vain yksi hengellinen Seurakunta ja maan päällä on edelleen vain yksi Seurakunta. Kuitenkin saatanallinen uskonnollinen eliitti loi uskonnollisen hierarkian näkyvien kirkkolaitosten sisälle ja sitten esiintyi herrana kristityille, sorti heitä, valehteli heille ja jopa tappoi ne, jotka eivät alistuneet heidän harhaoppiinsa ja hallintaansa. Lue roomalaiskatolisen kirkon historia ja näet, kuinka paljon tämä toteutui kirkkohistoriassa (Dave Hunt'in kirja A Woman Rides the Beast, on yksi kirja, joka hahmottaa jotakin roomalaiskatolisen kirkon kurjasta historiasta).

Maailman uskonnolliset johtajat, enemmän kuin koskaan, ovat edelleen tärkein este yksinkertaisen pelastuksen evankeliumin saamiselle ulos ihmisille.

Roomalaiskatolinen kirkko ei tänä päivänä tapa ihmisiä fyysisesti, mutta katoliset johtajat ovat edelleen suuri este sille, että katoliset koskaan löytäisivät sieluillensa pelastuksen, joka tulee armosta uskon kautta Jeesukseen Kristukseen piste.

Pelastus ei tule hyvillä teoilla, ansaituilla suorituspisteillä, tai noudattamalla jotakin määräystä, säädöstä, tai Vatikaanin uskonnollisten johtajien vahvistamaa rituaalia. Rooman kirkko kiersi koko maailman etsien käännynnäisiä Kristukselle, mutta matkan varrella saatanallinen eliitti korvasi yksin Jeesukseen Kristukseen luottavan pelastuksen evankeliumin Babylonin vaikuttamalla teokraattisella systeemillä ja omilla ponnistuksilla, jotka eivät pelasta ketään. (En väitä, etteikö ole pelastettuja katolisia.)

Islam tuli siitä, kun Muhammed, tai kuka sitten keksikään hänen legendansa ja väitteensä, bastardisoi (=alensi) kristinuskon. Islamin uskonnolliset johtajat ovat nyt niitä, jotka tappavat ihmisiä Luojan nimessä, jota he eivät voi edes tuntea (Luoja on ilmoitettu vain Hänen poikansa Jeesuksen kautta). Monet näistä uskonnollisista johtajista ovat tekemässä nykyisen maailman helvetin kuiluksi ja se on käymässä paljon pahemmaksi.

Islamin uskonnolliset johtajat eivät salli sitä ainoaa annettua evankeliumia, jonka kautta ihmisten täytyy pelastua, edes opetettavan maassa, jossa he hallitsevat. Uskonnolliset kontrollifriikit keksivät, että Sharia-laki pitäisi jokaisen heidän alistuksessaan.

Monet protestantismin uskonnolliset johtajat turmelivat pelastuksen evankeliumin uskomalla ateististen filosofien saatanallisiin opetuksiin, jotka opettivat humanismia. Löytyy tuskin valtavirran kirkkokuntaa, tai seurakuntaa, jota heidän filosofiansa ja psykologiansa eivät olisi turmelleet. Useimmat liberaalin protestanttisuuden johtajat eivät enää usko, että Raamattu on ainutlaatuisesti Jumalan sanaa, joten miksi he uskoisivat, että Jeesus on ainoa tie pelastukseen, kuten Raamattu opettaa? Useimmat näistä saatanallisesti vaikutetuista uskonnollisista johtajista uskovat ja opettavat vain sitä, mikä sopii heidän omaan humanistiseen maailmankuvaansa.

Saatana toimii nyt monien jäljelläolevien Raamattuun uskovien seurakuntien uskonnollisten johtajien kautta. Evankelikaalit ja helluntailaiset ovat nopeasti vajoamassa jonkinlaiseen postmoderniin ajankohtaisempaan evankeliumiin elää parasta elämääsi nyt, tai kuinka löytää Jumala sisältäsi minkä tahansa kautta, mikä vain toimii sinulla. Luo vain omassa mielessäsi haluamasi Herra ja olet perustanut hengellisen suhteen Jumalan kanssa.

Toiset uskonnolliset sudet karismaattisten keskuudessa kontrolloivat ihmisiä väittämällä omistavansa hengellisiä voimia, joita heillä ei ole ja opettamalla uus-gnostilaista valtateologiaa (Dominion Theology), jota Raamattu ei opeta.

Ehdotan, että hankit Brannon Howse'n kirjan Religious Trojan Horse, jos todella haluat ymmärtää, mitä on käynnissä nykyajan kristikunnassa. Myös toiset ovat näkemässä tämän kuvan ja varoittavat ihmisiä. Viimeisen postini linkissä Tom Horn varoitti näistä ihmisistä ja myös tämä mielenkiintoinen video God in Ancient China varoittaa, kuinka Vatikaanin uskonnolliset johtajat pysäyttivät evankeliumin levittämisen Kiinassa 300-350 vuotta sitten ja kuinka uskonnolliset johtajat jatkuvasti estävät evankeliumia.

Älä anna pettää itseäsi. Jeesus, Paavali ja Juuda tekivät täysin selväksi, että evankeliumin vihollinen tulisi pääasiassa väärien opettajien kautta ja lammasten vaatteissa esiintyvien susien kautta, jotka ovat piilossa uskoa tunnustavien joukossa. Jumalan ja Hänen ristintyönsä päävihollinen on uskonnolliset johtajat, jotka estävät selvän armon evankeliumin sanoman pelastuksesta uskon kautta Jeesukseen.

”Miehen mielestä on oikea monikin tie, joka lopulta on kuoleman tie.” (Snl. 14:12).


 

Don Koenig perusti sivuston www.thepropheticyears.com vuonna 1999 tutkittuaan itsenäisesti Raamattua melkein 30 vuotta ja opittuaan monilta kristikunnan terävimmiltä opettajilta. Don loi sivustonsa kirjoittamaan Raamatun profetiasta, raamatullisesta erottamisesta ja omista kristillisistä maailmankatsomuksistaan. Vuonna 2004 Don kirjoitti ilmaisen Ilmestyskirjaa kommentoivan sähköisen kirjan nimeltä "The Revelation of Jesus Christ Through The Ages". Tämä blogi (World and Church and Bible Prophecy Blog) käynnistyi vuonna 2007.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com