Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 12. syyskuuta 2013

Diplomatia saa vallan Syyrian kriisissä Amerikan sotatoimien sijaan – Venäjä luo johtajuusrooliaan Lähi-idässä samalla kun Amerikan vaikutusvalta heikkenee siellä – Syyrian kapinalliset suunnittelevat kemiallista iskua Israeliin Assadin hallinnoimilta alueilta – Mahdollinen läpimurto rauhaan Syyrian kriisissä nostaa osakekursseja ympäri maailman

Tässä tuoreessa neliosaisessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay kertaa aluksi uusimpia uutistietoja siitä että Venäjä on ryhtynyt aktiiviseen diplomaattiseen ponnisteluun estääkseen Yhdysvaltojen mahdolliset sotatoimet Syyrian Assadin hallintoa vastaan. Venäjä on pyytänyt Syyriaa luovuttamaan kemiallisten aseiden varastonsa kansainvälisen yhteisön valvontaan ja Syyria on osoittanut myöntyväisyyttä ehdotukseen, jonka alun perin pani alulle USA:n ulkoministeri John Kerry Lontoon vierailullaan. Samalla presidentti Obama yrittää pestä kasvonsa kriisissä kun hänen aloitteensa sotatoimista on vastatuulessa Yhdysvalloissa. Saas nähdä miten käy mutta muistutan, ettei kaikki käy noin vaan yksinkertaisesti rauhanlippua heiluttamalla vaan Jumalan tuomio lepää yhä Damaskoksen yllä (Jes. 17:1) ja turmio tulee äkkiarvaamatta valerauhan vallitessa (1 Tess. 5:1-3). Seuraavaksi David analysoi Venäjän voimistuvaa asemaa Lähi-idässä tämän kriisin seurauksena ja Amerikan laskevaa tähteä johtuen Obaman heikkoudesta ja päättämättömyydestä. Tällä on merkittävä yhteys Raamatun lopunajan profetioihin jotka ennustavat Venäjän karhun nousua sotilaallisesti ja diplomaattisesti sekä samalla Amerikan vaikutusvallan heikkenemistä Lähi-idässä. Arabimaat näkevät Venäjän nyt liittolaisenaan jolla on paljon enemmän annettavaa heille kuin Yhdysvalloilla. Näin ei olekaan mikään ihme että Amerikkaa ei mainita esim. kuuluisassa Hesekielin profetiassa, luvuissa 38-39, jossa Goog (=Venäjä) marssii Israelin kimppuun liittolaistensa kanssa, joiden maininnat profetiassa käyvät yksiin nykytilanteen kanssa. Kolmanneksi paljastetaan järkyttävä uutinen jonka mukaan Syyrian kapinalliset tekisivät täydellisen provokaation Syyrian sodassa, jossa Israel vedettäisiin mukaan konfliktiin. Provokaatioon kuuluu kemiallisten aseiden laukaisu Israeliin Assadin hallinnoimilta alueilta joka käynnistäisi Israelin vastaiskun Damaskon hallintoa vastaan ja näin Assad kukistuisi viimeinkin. Lopuksi lainataan talousuutista joka kertoo markkinoiden tyytyväisyydestä uuteen rauhanaloitteeseen Syyrian kriisissä. Tämä perkeleellinen markkinakapitalismi (rahanvalta) vain rypee nousukiidossa kun häämöttävä diplomaattinen ratkaisu hälventää markkinoiden pelkoja 3. maailmansodasta. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

---------------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 10.9.2013

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------



I. Venäjä on ehkä saavuttanut läpimurron Syyrian kriisissä!

Maa ehdottaa että Syyria luovuttaa kemialliset aseensa kansainväliseen valvontaan!


”Venäjä kehotti Syyriaa maanantaina laittamaan kemialliset aseensa kansainvälisen valvonnan alle toivossa että tämä estäisi USA:n sotilaalliset iskut väitetyn kaasuiskun vuoksi, ja presidentti Bashar al-Assadin hallinto kutsui ehdotusta tervetulleeksi.”

Keskiverto henkilö pitää tätä ehdotusta – ja Syyrian pikaista hyväksyntää – tervetulleena vaihtoehtona sotilaalliselle iskulle joka sytyttäisi koko alueen liekkien valtaan suursodan kanssa. Itseasiassa, Syyrian johto antoi suorasukaisen tuen tälle idealle, ja jakoi kohteliaisuuksia Venäjän johtajille ylenpalttisesti.

” ’Minä totean että Syyrian arabitasavalta on tyytyväinen Venäjän aloitteeseen, joka perustuu Syyrian johdon huoleen meidän kansalaistemme elämistä ja meidän maamme turvallisuudesta, ja jota myöskin luottamuksemme Venäjän johdon viisauteen motivoi, joka yrittää estää Amerikan aggression kansaamme vastaan’, Moualem sanoi tulkin välityksellä.”

Kuten on käynyt ilmi, Amerikan ulkoministeri John Kerry, oli se joka alun perin ilmoitti että vain Syyrian itsensä toimittama koko kemiallisten aseiden varaston vapauttaminen kansainväliseen valvontaan pysäyttäisi Amerikan pommit putoamasta. Kuuntele:

”Toimittaja kysyi Kerryltä Lontoossa olisiko mitään mitä Assadin hallinto voisi tehdä tai tarjota sotilaallisen iskun pysäyttämiseksi. Kerry vastasi: ’Varmasti, hän voisi luovuttaa joka ainoan hiukkasen hänen kemiallisista aseistaan kansainväliselle yhteisölle seuraavan viikon aikana – luovu siitä, kaikesta siitä viivytyksettä ja salli täydellinen kirjanpito, mutta hän ei tule sitä tekemään ja sitä ei voida tehdä’.” (Korostus lisätty)

Nyt, kun Venäjä on herättänyt Kerryn bluffin, koko skenaario saattaa olla muuttumassa, tunti tunnilta.


”Presidentti Obama kutsui Venäjän ehdotusta maanantaina estää Yhdysvaltain sotilaallista iskua Syyriaan kemiallisten aseiden käytön vuoksi ’mahdollisesti myönteiseksi kehitykseksi’ mutta sanoi että hän jatkaisi painostusta sotatoimiin pitääkseen painetta yllä. Puhuessaan CNN’lle yhdessä kuuden kanavan haastatteluista maanantai-iltapäivänä, Mr. Obama lupasi että hänen hallintonsa ’sitoutuisi venäläisiin ja kansainväliseen yhteisöön nähdäkseen, voimmeko päästä johonkin joka on täytäntöönpanokelpoista ja vakavaa’.”

Jos Venäjä onnistuu taivuttelemaan Syyrian luovuttamaan sen kemialliset aseet kansainväliselle yhteisölle, niin sitten maa parantaa suuresti asemaansa pääarabijohtajien silmissä Lähi-idässä. Kansakunnat joiden luetellaan marssivan Venäjän kanssa Israelia vastaan aikakauden lopussa (Hesekiel 38-39) tulevat olemaan vaikuttuneita siitä että Venäjä ei hylännyt Syyriaa viime hetkellä, vaan, sen sijaan, aggressiivisesti puski diplomaattisen ratkaisun joka pelasti Assadin.

Presidentti Obaman nähdään perääntyvän hänen alkuperäisestä ”punaisesta linjastaan”.


”Presidentti Obama tulee puhumaan kansakunnalle tiistai-iltana keskustellakseen käynnissä olevasta Syyrian kriisistä, pannen keskustelun Kongressissa mahdollisesta sotilaallisesta iskusta tehokkaasti jäihin kun presidentti perääntyy ’punaisesta linjasta’ ja avaa oven ’diplomaattiselle reitille’.”

Yksi toimittaja ajatteli että Venäjä oli pelastanut presidentti Obaman.


”Presidentti Obaman pitäisi hillitä uhkia koskien Yhdysvaltain sotilaallista iskua Syyriaan liittymällä Venäjän ’kasvot pelastavaan’ ehdotukseen Damaskosta varten joka luovuttaisi sen kemiallisten aseiden valvonnan kansainväliselle yhteisölle, riippumaton tutkija Soraya Sepahpour-Ulrich kertoi RT:lle. Sepahpour-Ulrich sanoi että Venäjän ehdotus mahdollistaa Obaman ja Amerikan ’kasvojen pelastuksen’, ottaen huomioon tosiasian, että sotilaallinen isku Syyriaan olisi ’vastoin kansan tahtoa’ ja saa vähän kansainvälistä tukea.”

Presidentti Obaman pitäisi ehdottomasti tarttua tilaisuuteen perääntyäkseen hänen sotilasiskun uhastaan mikä saattaisi olla tehoton tuhoamaan Syyrian armeijan joukot, mutta joka voisi päästää irti ”Pandoran lippaan” koskien tuhoisia iskuja islamistijihadisteilta jotka kannattavat Assadia.


DVD

II. Vanhat venäläiset shakkimestarit ovat saattaneet onnistua viemään Yhdysvallat pois Lähi-idästä ja luovuttamaan diplomaattisen ”painopisteen” Kremlille.

Aikakauden lopun profetiat eivät näe sijaa Amerikalle, vaan antavat Venäjälle suunnattoman johtajuusroolin (Hesekiel 38-39).

UUTISKATSAUS: ”Putin ei pelastanut Obamaa, Hän hakkasi hänet”, by Lee Smith, The Weekly Standard, 10.9.2013

”Venäjän ehdotuksen kanssa koskien Syyrian kemiallisia aseita, Yhdysvaltoja ollaan saattamassa pois Lähi-idästä … Se mikä on epäselvää, on se, että ymmärtääkö Obama että hänen ulkopolitiikan perintönsä tulee pilaamaan Amerikan aseman Lähi-idässä, meidän viimeisten seitsemän vuosikymmenen ajatusmaailman. Jos vuonna 1979 tapahtunut Yhdysvaltain suurlähetystön valtaus Teheranissa viestitti heikkoutta, Venäjän sopimus huutaa antautumista. Todellinen yllätys on se, että se ei ole Iran joka on potkimassa Yhdysvallat ulos alueelta Obaman katsellessa, vaan Putin.”

”Auttamalla Obaman ulos Syyria-suosta, Putin on tehnyt itsestään johtajakumppanin jolle Valkoinen Talo on nyt kiitollisuudenvelassa. Niinpä kun Putin ehdottaa samankaltaista sopimusta Iranin kanssa, Venäjän vahvistettua vilpittömyytensä keskustelukumppanina Syyriaa varten, Obama on lähes varma tarttumaan innokkaasti siihen.”

Kuten me olemme maininneet aikaisemmin, Venäjän diplomaattisen tähden täytyy nousta ja Amerikan tähden täytyy laskeutua jos Raamatun profetian on määrä toteutua. Kerta toisensa jälkeen, Raamatun tutkijat ovat olleet ymmällään miksi Amerikkaa ei mainita lopunaikojen profetioissa, erityisesti Hesekielin luvuissa 38-39. Tässä profetiassa, Jumala kertoo ennalta että Venäjä johtaa liittoutuneiden yhteenliittymää täysimittaiseen sotaan Israelia vastaan.

Kun profetia etenee, Venäjän nähdään tallaavan jalkoihinsa Israelin liittolaiset kun maa aloittaa voimakkaan armeijansa marssittamisen Lähi-itään, suunnaten suoraan kohti Israelin rajoja. Venäjän kanssa marssivat ovat seuraavia maita:

1) Persia (Iran) – Pohjoisesta
2) Kuus (Etiopia) – Etelästä – samalla kun suora nykyaikainen vastine Kuusille on Etiopia, muut mustat kansakunnat tältä alueelta voisivat myöskin sisältyä tähän (esim. Sudan)
3) Puut (Libya) – Etelästä
4) Goomer (itäinen Eurooppa) – Pohjoisesta – luultavasti entinen Itä-Euroopan blokki joka nöyristeli vanhalle Neuvostoliitolle
5) Toogarman heimo (luultavasti Etelä-Venäjän tasavallat [enimmäkseen arabeja] ja mahdollisesti Turkki) – Pohjoisesta

Nämä maat ovat tiiviissä yhteydessä Venäjän armeijaan ja diplomaattiseen voimaan, koska menneisyydessä, se ei ole ollut niin voimakas kuin Yhdysvallat. Mutta nyt, heikko ja päättämätön johto Valkoisesta Talosta on antanut Putinille mahdollisuuden sysätä Amerikka ulos Lähi-idästä, korvaten sen Venäjän karhulla.

Lopunaikojen profetia osoittaa nyt kuinka hämmästyttävän tarkka ja yliluonnollinen se todella on. Vain Jumala on voinut nähdä Amerikan diplomaattisen voiman äkillisen laskun, antaen Venäjälle tilaisuuden jonka se tarvitsee vakuuttaakseen itsensä ainoaksi supervallaksi jolla on tarpeeksi kypsää johtajuutta käsittelemään tätä valtaa.

Israel, varo Venäjän karhua.

Amerikan äänestäjät voivat tuntea johtajuustyhjiön Valkoisessa Talossa!


”Tiistai-iltana presidentti Obama pitää yhden hänen presidenttiytensä tärkeimmistä poliittisista puheistaan, yrittäen vakuuttaa sotaan kyllästyneen Amerikan suuren yleisön kannattamaan hänen vaatimusta sotilaalliselle interventiolle Syyriassa … Mutta hänellä on edessään ylämäkitaistelu voittaakseen yleisen mielipiteen, ja on lähes varmasti suuntaamassa kohti raskasta tappiota Capitol-kukkulalla, missä vastarinta on kasvamassa Kongressin jäsenten keskuudessa.”

”Haasteen taso Mr. Obamalle kiteytetään uudessa mielipidekyselyssä jonka julkaisi Fox News (tehty sekä demokraattisten että republikaanisten mielipidetutkijoiden toimesta), joka näyttää presidentin kannatustason pudonneen 40 prosenttiin, alhaisin kannatuslukema hänen presidenttiytensä aikana (verrattavissa joulukuuhun 2010). Obaman paheksunta on 54 prosentin tasolla, korkein negatiivinen taso jonka hän on saanut otettuaan virkansa vastaan.”

Amerikkalaiset äänestäjät ovat aistineet jo jonkun aikaa, ettei Obama ole kova, turvallinen johtaja jota tämä kerran niin suuri maa epätoivoisesti tarvitsee. Hänen kovisteleva puheensa syyrialaisille, hänen järjetön kutistuvan armeijamme kiihottaminen ja sitten hänen odottamaton päätöksensä mennä piiloon Kongressin hameenhelmojen taakse, ovat tehonneet vakuuttaakseen amerikkalaiset, ettei hän ole hyvä tai vahva johtaja.

Mielenkiintoista kyllä, amerikkalaisista tuntuu vaistomaisesti siltä että Obaman nykimiset ovat maksaneet tälle maalle paljon diplomaattista vaikutusvaltaa.

”Hämmästyttävästi, suuri prosenttiosuus amerikkalaisista äänestäjistä uskoo että Obaman ulkopolitiikka on heikentänyt Amerikan asemaa maailmassa. 48 prosenttia myöntää että Yhdysvaltoja kunnioitetaan vähemmän nyt kuin viisi vuotta sitten kun George W. Bush jätti virkansa. Ainoastaan 14 prosenttia sanoo että Amerikka on kunnioitetumpi tänä päivänä.”

Eräs toinen uutisjuttu pisti silmääni johtuen sen suunnattomasta potentiaalista toteuttaa profetiaa.


III. Syyrian kapinalliset kuulemma omistavat kemiallisia aseita joita he voivat laukaista Israelia vastaan Assadin alueelta!

Israelin terävän vastauksen pitäisi hälyttää maailma että Jesaja 17:1 voisi toteutua tästä kriisistä johtuen, kaikesta huolimatta.


”Kemiallisten aseiden hyökkäys saatetaan käynnistää Israelia vastaan Syyrian kapinallisten toimesta hallinnon kontrolloimilta alueilta ’merkittävänä provokaationa’, monet lähteet kertoivat RT:lle … Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusneuvonantaja Susan Rice antoi lausunnon että Damaskoksen väitetty ’kemiallisten aseiden käyttö sen omaa kansaansa vastaan’ aiheutti uhan Yhdysvaltain turvallisuudelle. ’Kemiallisten aseiden käyttö niinikään uhkaa suorasti meidän lähintä liittolaista alueella, Israelia’, hän sanoi, puhuessaan New America Foundation’in tilaisuudessa Washingtonissa.”

Israelin johto oli nopea reagoimaan.

UUTISKATSAUS: Ulkoministeri Lieberman varoittaa: Assadista tulee kohde jos Israeliin hyökätään”, Israel National News, 10.9.2013

”Israelin entisellä ulkoministerillä Avigdor Lieberman’illa oli varoituksen sanoja tiistaina Syyrian presidentti Bashar al-Assadille: Puhuessaan Voice of Israel nimiselle julkiselle radiolle, Lieberman uhkasi: ’Assadin täytyy ymmärtää että hän ja ihmiset jotka ympäröivät häntä muuttuvat laillisiksi kohteiksi, jos hän vetää Israelin mukaan konfliktiin’.”

Aikakauden lopun profetia Jesajan luvussa 17:1 antaa merkkiä maailmantapahtumille kuten ei koskaan ennen. Kuuntele tätä 2,700 vuotta vanhaa profetiaa.
"The mournful, inspired prediction, a burden to be lifted up concerning Damascus, capital of Syria. Behold, Damascus will cease to be a city and will become a heap of ruins." (Isaiah 17:1; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” (Jesaja 17:1; KR 33/38)

DVD

IV. Markkinat maailmanlaajuisesti reagoivat hyvin positiivisesti uutisiin että ohjuksia ei ehkä laukaistaisi Syyriaan kuitenkaan!

Ennakoiko Wall Street läpimurtoa rauhaan ennenaikojaan?

UUTISKATSAUS: ”Osakkeet rallattelevat johtuen viimeisimmistä Syyrian kehitysaskeleista”, The Daily Ticker, Yahoo Finance, 10.9.2013

”Raportit siitä että Syyrian hallitus luovuttaisi kemialliset aseensa kansainväliselle yhteisölle auttoivat USA:n markkinoita korkeammalle tiistaiaamuna … Syyrian ulkoministeri Walid al-Moallem sanoi että hänen maansa hyväksyisi Venäjän ehdotuksen luovuttaa kemiallisten aseiden varasto jos se ’poistaisi perusteet Yhdysvaltain aggressioon’ … Kongressin tuki presidentti Barack Obaman sotilaallista iskua varten Syyria vastaan on heikentynyt.”

Onko presidentti ”vetämässä sotilaallisen vaihtoehdon pois pöydältä”?

”Sotilaalliset toimet voivat olla pysyvästi pois pöydältä ulkoministeri John Kerryn kommenttien jälkeen. Puhuessaan toimittajille Lontoossa, Kerry sanoi että ’al-Assad voisi luovuttaa jokaisen hiukkasen hänen kemiallisista aseistaan kansainväliselle yhteisölle viikon kuluessa. Luovu siitä, kaikesta siitä, viipymättä, ja salli täydellinen ja yhteenlaskettu kirjanpito siitä.’ Valkoinen Talo julkisesti omaksui ajatuksen tuntien kuluttua siitä kun Kerry aukaisi oven diplomaattiselle ratkaisulle, kansallisen turvallisuusneuvonantajan varajäsenen Antony J. Blinken’in julistaessa, ’Me toivottaisimme tervetulleeksi päätöksen ja toimen Syyrialta jos se luopuu kemiallisista aseistaan’.”

Me voimme vain toivoa, että huonosti suunniteltu Yhdysvaltain sotilasoperaatio on nyt peruutettu. Syyria ja Venäjä näyttävät päättäneen edetä täysillä eteenpäin siirtääkseen kemialliset aseet kansainväliseen kontrolliin. Jos Lännen tiedustelu todella haluaa varmistua siitä että Syyria on luovuttamassa KAIKKI kemialliset aseet, heidän pitäisi tarkistuttaa se Israelin tiedustelupalvelulla, joka aina näyttää tietävän missä jokainen vihollisase on milloin tahansa ajankohtana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com