Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 13. syyskuuta 2013

Putin kertoi totuuden Amerikasta New York Timesin pääkirjoituksessaan – Venäjän suunnitelma Syyrian kemiallisten aseiden kontrollista on vaikeasti toteutettavissa – Applen uusin älypuhelin sisältää ”Isoveli valvoo” valvontamekanismin

Tässä uusimmassa kolmiosaisessa Cutting Edgen uutishälytyskirjeessä (News Alert) David Bay kertoo aluksi Venäjän presidentti Putinin äskettäisestä pääkirjoituksesta New York Times -lehdessä, jossa Putin suorasanaisesti kertoo totuuden Amerikan Yhdysvalloista suurimpana sekaantujana maailman eri konflikteihin. Amerikan päämäärä on paljastettu jo sen perustamisesta lähtien kun sen on määrä pakottaa kaikki kansakunnat Uuteen Maailman Järjestykseen, joka käy ilmi sen Yhden Dollarin Setelin takapuolella olevasta Suuresta Sinetistä sisältäen egyptiläistä mysteerisymboliikkaa. Amerikan perustajaisät olivat pääosin vapaamuurareita ja kukin Amerikan presidentti on sitoutunut tähän vapaamuurarilliseen salaliittoon aikaansaada Antikristuksen valtakunta maan päälle ”hajota ja hallitse” -politiikan avulla. On aika kaikkien ihmisten herätä tähän todellisuuteen eikä nähdä Amerikkaa vain ”hyvisten” valtakuntana joka nuijii aina maailman ”pahikset” ja julistaa olevansa erityisen poikkeuksellinen valtakunta nostamalla itsensä muiden yläpuolelle. Toisessa uutiskirjeen osiossa David analysoi Venäjän suunnitelman luonnosta koskien Syyrian kemiallisten aseiden saamista kansainväliseen kontrolliin. Se tulee osoittautumaan vaikeaksi toteuttaa, mutta presidentti Obama voi keplotellen hyväksyä sopimuksen ja toivoa vain parasta. Venäjä joka tapauksessa on kirkastanut kasvojaan ja profeetallista rooliaan Lähi-idässä ehdotuksensa myötä. Lopuksi kolmannessa osiossa paljastetaan Applen uusimman älypuhelimen iPhone 5S sisältävän sormenjälkisensorin jonka avulla Raamatun ennakoima ”pedonmerkki”-yhteiskunta vakoilujärjestelmineen ottaa muotoaan. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-------------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, September 12, 2013


I. Venäjän presidentti Putin järkytti hyvin monia ihmisiä kun hän kertoi totuuden: Amerikka on ainutlaatuisesti useimpien interventioiden takana sisäisissä konflikteissa eri puolilla maailmaa.

Totuus on yksi pääsanomista meidän palkitussa DVD-paljastuksessa koskien Yhdysvaltoja, ”Secret Mysteries of America’s Beginnings (Amerikan alkuaikojen salaiset mysteerit)” (huom. katso pitkä YouTube-video)! Illuminati suunnitteli Amerikasta keskeistä kansakuntaa johtamaan/pakottamaan kaikki kansakunnat Uuteen Maailman Järjestykseen, eli Antikristuksen valtakuntaan.
                                             
Tämä todellisuus on se miksi ainoastaan Amerikan yhden dollarin setelissä on kaksi Illuminati-symbolia takapuolella ja miksi Egyptin mysteerejä koskeva sinetti vasemmalla todellakin sanoo ”Annuit Coeptis” (Jumala siunatkoon pyrkimyksiämme) ”NOVUS ORDER SECLORUM” (New World Order).

UUTISKATSAUS: Yhdysvaltain interventiot sisäisissä konflikteissa ovat ’huolestuttavia’ – Putin”, Russia Today News, 21.9.2013

”On huolestuttavaa, että sotilaallisesta väliintulosta sisäisissä konflikteissa on tullut yleistä Yhdysvalloille, presidentti Vladimir Putin sanoi New York Times’in pääkirjoituksessa …”

”Maailma näkee yhä useammin, että Amerikka ei ole demokratian malli vaan luottaa yksinomaan raakaan voimaan, kyhäämällä liittoumia kokoon jonka teemana on ’olet joko meidän puolella tai meitä vastaan’, presidentti totesi.”

Meidän kolmen DVD’n kokoelmassa, kuvattu yläpuolella, otsikolla, "Secret Mysteries of America's Beginnings", me kerromme että meidän perustajaisämme alun perin suunnittelivat Amerikan samassa valossa kuin tekivät Sir Francis Bacon ja Queen Elizabeth I vuonna 1590, toisin sanoen, Amerikan kohtalona oli tulla historian suurimmaksi vallaksi. Maan oli tarkoitus käyttää tätä valtaa johdattamaan ja/tai pakottamaan kaikki kansakunnat maailmassa jotta ne luovuttaisivat kansallisen suvereniteettinsa Globaalille Hallinnolle joka tunnetaan Uutena Maailman Järjestyksenä.

Amerikan osallistuminen 1. ja 2. maailmansotaan synnytti ”King Kong” -kansakunnan joka on jatkuvasti puuttunut konflikteihin eri maissa ja alueissa. Amerikasta tuli tällainen jättiläinen 2. maailmansodan jälkeen, niin ettei millään kansakunnalla tai valtioryhmällä ollut voimaa ja kykyä haastaa Amerikan voimaa ja valtaa.

Mitä Amerikka teki tällä valta-asemallaan? Me puutuimme Korean konfliktiin, tunkeuduimme Etelä-Vietnamiin, tunkeuduimme Grenadaan, hyökkäsimme Saddam Husseinin Irakiin vuosina 1991 ja 2003, tunkeuduimme Afganistaniin vuonna 2001, päästimme valloilleen kapinallisten sodankäynnin Pakistanissa, Egyptissä, Libyassa, ja nyt Syyriassa. Ylevimmän mahdollisen retoriikan peitteen alla, ja kätkeytyen ”Halukkaiden Koalition” taakse, Amerikka on puuttunut lukuisiin konflikteihin eri puolilla maailmaa, yrittäen ajaa maailmaa vapaamuurarikristuksen valtakuntaa kohti.

Kun me astuimme 21. vuosisadalle, Amerikan ylimielisyys nousi uusiin korkeuksiin. Uudessa sotilaallisessa toimintasuunnitelmassa nimeltään ”The Pentagon’s New Map”, Illuminati-kirjailija sanoi, ”Meidän seuraava sota Persianlahdella merkitsee historiallista käännekohtaa – hetkeä, jolloin Washington ottaa oikeasti vastuun strategisesta turvallisuudesta globalisaation aikakaudella.” [”The Pentagon’s New Map”, s. 174]

Amerikka on ottanut ”strategisen turvallisuuden todellisen vastuun” kaikista maista joihin me olemme tunkeutuneet ja missä meidän tiedustelupalvelumme lietsovat kapinaa. Nyt, se on röyhkeyttä.

Ruusuristiläiset vainajahenget paljastivat suunnitelman Bacon’ille ja Elizabeth’ille hätkähdyttävän yksityiskohtaisesti ja sen koko laajuudessa. Me kerromme tämän suunnitelman DVD’ssä ”The New Atlantis”, jota seuraa uskomattomat okkulttiset symbolit DVD’ssä ”Secret Architecture of Washington, DC”, ja symbolit Amerikan kuolemasta sen Yhden Dollarin Setelissä (DVD: ”Eye of the Phoenix”).

Vaikka suunnitelma Amerikan interventiosta maailmanpolitiikassa tänä päivänä sikisi 1590-luvulla, siitä on tullut totta tavalla joka hämmästyttää erottelukykyisiä kansalaisia kaikkialla maailmassa. Tämä tarina on yksi järkyttävimmistä ja me kiitämme Venäjän presidentti Vladimir Putinia tämän todellisuuden vahvistamisesta jotta kaikki ihmiset eri puolilla maailma voivat käsittää!

DVD

II. Sen jälkeen kun Venäjä esitteli suunnitelmansa siirtää Syyrian kemiallisten aseiden kontrolli kansainväliseen valvontaan, Amerikan reaktio oli myönteinen!

”Se on toteutettavissa”, amerikkalaiset intoilivat. Nyt, näkymä sotatoimista on todella etäinen. Presidentti Obama on tosiaankin päässyt voitolle ja tehnyt nyt shakkimatin.


”Venäjän suunnitelma purkaa Syyrian kemiallisten aseiden varasto on ’toteutettavissa mutta vaikeaa’, Yhdysvaltain viranomaisten mukaan …”

Nyt, tutkikaamme Venäjän suunnitelman luonnosta siirtää Syyrian kemialliset aseet kansainväliseen valvontaan jotta sinä voit ymmärtää kuinka epämääräinen ja eteerinen tämä Venäjän suunnitelma on; presidentti Obaman täytyy todella olla epätoivoinen mille tahansa diplomaattiselle viikunanlehdelle jos hän hyväksyy tämän suunnitelman. Venäläisten suunnitelma koostuu kolmesta elementistä:

1) ”Syyria liittyy kemiallisten aseiden kieltosopimukseen, jossa kielletään tuotanto ja aseiden käyttö.”

2) ”Syyria paljastaa missä sen kemiallisia aseita säilytetään ja esittää yksityiskohdat kemiallisten aseiden ohjelmastaan.”

3) ”Asiantuntijat päättävät erityisistä toimenpiteistä joihin ryhdytään.”

Kemiallisten aseiden kieltosopimukseen liittyminen on merkityksetöntä.

Jos amerikkalaiset eivät tiedä missä Syyrian kemiallisia aseita varastoidaan, niin sitten Israelin puolustusvoimat varmasti tietävät.

Sitten lopuksi, vaihe 3 on niin epämääräinen, että se on myös arvoton. Miten Obaman hallinto hyväksyy suunnitelman joka ei määritä toteutettavia toimia? Minä uskon että presidentti Obama on hyväksynyt ”toivossa on hyvä elää (rope-a-dope)” skenaarion jossa toinen osapuoli voi tehdä yhteistyötä vuorotellen ja sitten kieltäytyä yhteistyöstä. ”Iranin ydinaseneuvottelut ovat seuranneet tätä nimenomaista polkua. Iran on toistuvasti ilmoittanut että maa on valmis työskentelemään länsivaltojen kanssa, joten kokouksia aikataulutettiin. Mutta, kokouksissa, Iranin viranomaiset äkillisesti kääntyivät sotaisiksi, kieltäytyen hievahtamasta paikaltaan koskien heidän aikaisempaa asemaa.

Yhdysvaltain viranomaiset ovat tolaltaan, mutta he eivät voi muuta kuin julkisesti pyöritellä käsiään.

Iran on onnistuneesti säilyttänyt ydinaseensa ja -laitoksensa syyskuusta 2003 lähtien, soveltaen tätä strategiaa. Venäjä oli Iranin hiljainen kumppani tässä koko strategiassa, joten Venäjän johtajat tietävät miten pelata tätä peliä hyvin. Todellakin, Venäjän presidentti Putin on tehnyt tyhjäksi Amerikan vallan läsnäolon eri puolilla koko Lähi-itää.

Venäjän tähti on nouseva, samalla kun Amerikan tähti putoaa kuin salama! Mutta, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä? Venäjällä on keskeinen profeetallinen rooli pelata Lähi-idässä aikojen lopussa (Hesekiel 38-39), kun taas Amerikan ei sanota pelaavan mitään roolia alueella. Kiinnitä huomio profetian täyttymykseen, kun Jumalan profeetalliset lausahdukset ajavat maailmantapahtumia.


DVD

III. Varo uutta Applen iPhone 5S älypuhelinta!

Tämä uusi puhelin on ”Isoveli valvoo” painajainen!

UUTISKATSAUS: Apple iPhone 5S: Isonveljen unelma käynyt toteen: Oodi biometriselle tunnistukselle, vakoilulle, ja Isonveljen kontrolliverkostolle”, Story Leak News, 11. syyskuuta 2013

”Uusin sarja Applen iPhone’a ei ainoastaan edelleen viljele lukuisia sovelluksia, jotka jäljittävät sijaintisi GPS:n avulla ja välittävät tietoa suoraan takaisin yrityksille ja hallinnolle, vaan sisältää sormenjälkisensorin joka tallentaa sormenjälkesi hankkiaksesi sovelluksia ja avataksesi puhelimen käyttöösi.”

Niin pahalta kuin tämä kuulostaakin kaikille jotka ymmärtävät kehittyvää vakoilua joka tulee lopulta palvelemaan suunniteltua diktatuuria hyvin, nämä edellä lausutut ongelmat edustavat vain ”jäävuoren huippua”!

”Kun miljoonat todennäköisesti edelleen jatkavat Applen elintarvikeketjussa ja ostavat tämän puhelimen, the NSA ja paisunut liittovaltion hallinto kokonaisuutena tulee olemaan ylihurmioitunut. Koska loppujen lopuksi, se on todellisen unelman käymistä toteen Big Daddy’n hallinnolle vakoojavaltiosta. Sinun ei enää itse asiassa tarvitse tulla pidätetyksi sormenjälkiesi keräämistä varten – puhumme miljoonista maanlaajuisesti halukkaista jotka mielellään luovuttavat heidän biometriset tunnisteensa tietokantaan johon Apple ja iso hallitus varmasti pääsevät käsiksi.”

”Kun me hivuttaudumme kohti maailmaa, jossa meidän elektroniikkamme perustuu biometriikan ympärille, siitä tulee kummallinen todellisuus että meidän Big Daddy, Isoveli-systeemi pitelee jatkuvasti meidän käsistämme kiinni kun me kuljemme suoraan nykyiseen vakoilujärjestelmään josta meidän lääninherramme edelleen sanovat, ettei sitä ole olemassa.”

Tämä tuleva absoluuttinen diktatuuri tulee olemaan historian tukahduttavin ja edistynein! Ja, sen täytyy olla sellainen jos tämän ”Uljaan Uuden Maailman” globaalin hallinnon on määrä täyttää kaikki vaatimukset ”pedonmerkki”-profetiasta Ilmestyskirjan luvussa 13:16-18!

Kristityt voivat nähdä tämän uskomattoman vakoilujärjestelmän kehittymisen mutta meidän ei tarvitse osallistua. Todellakin, ei kukaan kristitty voi koskaan osallistua kun Antikristus ja hänen Väärä Profeettansa vaativat että sinä hyväksyt istutettavan sirun oikeaan käteesi tai otsaasi, jota ilman et pysty ”ostamaan tai myymään”.

Ole hyvä ja lue meidän arkistoidut artikkelit tästä mitä tärkeimmästä aiheesta.

”VAROITUS! ET VOI OTTAA ’PEDONMERKKIÄ’ MISTÄÄN SYYSTÄ JA SILTI PÄÄSTÄ TAIVAASEEN! Osa 1” – NEWS1886 (suomennos tästä)

”VAROITUS! ET VOI OTTAA ’PEDONMERKKIÄ’ MISTÄÄN SYYSTÄ JA SILTI PÄÄSTÄ TAIVAASEEN! Osa 2” – NEWS1886b (suomennos tästä)

Jeesus kertoi meille että kun näemme tiettyjen profeetallisten merkkien käyvän toteen, meidän pitäisi katsoa ylös, sillä meidän vapautuksemme on lähellä! Tämä uutisjuttu on yksi tuollaisista profeetallisista merkeistä jotka osoittavat selvästi meidän Vapahtajamme paluun läheisyyteen. Tästä voimme vain sanoa, yhtäpitävästi apostoli Johanneksen kanssa:

Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!” (Ilmestyskirja 22:20)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com