Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Last Trumpet Newsletter -- Syyskuu 2013

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta syyskuun 2013 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXII    Issue IX    September 2013

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Rappeutumisen merkit ihmiskunnan tilassa!
(Signs Of Decline In The State Of Mankind!)

”Sen minä siis sanon ja varoitan Herrassa: älkää enää vaeltako, niinkuin pakanat vaeltavat mielensä turhuudessa, nuo, jotka, pimentyneinä ymmärrykseltään ja vieraantuneina Jumalan elämästä heissä olevan tietämättömyyden tähden ja sydämensä paatumuksen tähden, nuo, jotka, pimentyneinä ymmärrykseltään ja vieraantuneina Jumalan elämästä heissä olevan tietämättömyyden tähden ja sydämensä paatumuksen tähden. Mutta näin te ette ole oppineet Kristusta tuntemaan, jos muutoin olette hänestä kuulleet ja hänessä opetusta saaneet, niinkuin totuus on Jeesuksessa: että teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä petollisia himoja seuraten, ja uudistua mielenne hengeltä ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen.”

Efesolaiskirje 4:17-24

”Näin sanoo Jumala, Herra, joka on luonut taivaan ja levittänyt sen, joka on tehnyt maan laveuden ja mitä siinä kasvaa, antanut henkäyksensä kansalle, joka siinä on, ja hengen niille, jotka siellä vaeltavat: Minä, Herra, olen vanhurskaudessa kutsunut sinut, olen tarttunut sinun käteesi, varjellut sinut ja pannut sinut kansoille liitoksi, pakanoille valkeudeksi, avaamaan sokeat silmät, päästämään sidotut vankeudesta, pimeydessä istuvat vankihuoneesta.”

Jesaja 42:5-7

”Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.”

Roomalaiskirje 12:2


Tässä LTN:n numerossa, me tulemme ajatuksia herättävästi tarkastelemaan tuoreita ajankohtaisia tapahtumia ja ihmiskunnan nykyistä tilaa tässä maailmassa. Useiden vuosien ajan, tiedeyhteisö on väittänyt että ihmisrotu jatkaa kehittymistään ja että meidän elämämme on jatkuvasti parantumassa. Kuitenkin, tuore tutkimus sanoo että ihmiskunnan tila on tosiasiassa rappeutumistilassa. Minun isälläni oli tapana sanoa että jokainen sukupolvi on geneettisesti huonolaatuisempi edelliseen verrattuna. Tuo tahtoo sanoa että minun sukupolveni on huonompi kuin isäni vastaava, hänen sukupolvensa huonompi verrattuna isoisän vastaavaan, jne. Tuoreen raportin mukaan, korkealle arvostettu geneetikko Stanfordin yliopistosta nimeltään Tri. Gerald Crabtee on samaa mieltä tämän arvioinnin kanssa. Artikkelissa jonka tiedelehti Trends In Genetics julkaisi, Tri. Crabtee kirjoitti seuraavaa: ”Löisin vetoa että jos keskiverto kansalainen Ateenasta 1000 vuotta ennen ajanlaskun alkua ilmestyisi yhtäkkiä meidän keskuuteen, hän (he/she) olisi terävimpien ja älykkäimpien elossa olevien kollegojemme ja kumppaniemme joukossa, varustettuna hyvällä muistilla, laajalla valikoimalla ideoita, ja terävänäköisellä käsityksellä tärkeistä asioista. Lisäksi, minä arvelisin että hän olisi emotionaalisesti vakaimpien joukossa koskien meidän ystäviä ja työtovereita.” (1)

Samalla kun yhden geneetikon mielipide on kaukana ratkaisevasta todistusaineistosta, huolestuttava trendi on noussut esiin tämänpäivän nuorten ihmisten parissa, joihin tavallisesti viitataan millenniaaleina. Kansallinen mielipidekysely jonka suoritti Trending Machine, havaitsi että nykyisen modernin aikakauden nuoret ihmiset ovat usein muistamattomampia kuin seniorikansalaiset. Itseasiassa, kysely havaitsi että ihmiset jotka ovat iältään 18-34 -vuotiaita unohtavat todennäköisemmin sen mikä päivä nyt on kuin iältään 55 vuotta tai vanhemmat, unohtavat minne panivat avaimensa, tai unohtavat ottaa ne mukaansa lounaalle kun he lähtevät. (2) Jotkut asiantuntijat uskovat että nuoret ihmiset ovat saattaneet tulla hyvin muistamattomiksi johtuen liiallisesta määrästä stressiä ja ylialtistumisesta teknologialle. ”Stressi johtaa usein muistamattomuuteen, masennukseen ja heikkoon arvostelukykyyn. Me löydämme korkeampia määriä ADHD-diagnooseja nuorissa aikuisissa. Tämä on väestöryhmä joka on kasvanut aikuiseksi soveltamalla moniajotekniikkaa, joka on usein yhdistetty unen puutteeseen, jotka kaikki johtavat korkeisiin muistamattomuuden tasoihin.” (3) On mielenkiintoista panna merkille että hiljattaisen tutkimuksen, joka julkaistiin vuonna 2011, tulokset havaitsivat että Internetin arkinen käyttö on itse asiassa muuttanut tapaa jolla monet ihmiset ajattelevat ja muistavat tietoa. Pikemmin kuin muistaa itse tietoa, miehet ja naiset nykymaailmassa sen sijaan muistavat usein mistä etsiä tuota tietoa. ”Meistä on tulossa symbioottisia meidän tietokonetyökalujemme kanssa, kasvamalla yhteen vuorovaikutteisiin järjestelmiin jotka muistavat vähemmän tietäen tiedon kuin tietämällä mistä tietoa voidaan löytää”, kirjoittivat tutkimuksen alkuunpanijat, jotka ovat kotoisin Columbian yliopistosta, Wisconsinin yliopistosta, ja Harvardin yliopistosta. (4) Psykologi Betsy Sparrow’ia, yhtä tutkijoista joka työskenteli tutkimuksessa, siteerattiin sanomasta, ”Hakukoneiden saapumisesta lähtien, me olemme uudelleenorganisoimassa tapaa jolla me muistamme asioita. Meidän aivomme turvautuvat Internetin muistiin paljolti samalla tavalla kuin ne turvautuvat muistoon ystävästä, perheenjäsenestä tai työtoverista.” (5)

Meidän pitää muistaa että Internet on petosysteemin infrastruktuurin selkäranka jota nyt ollaan kehittämässä. Ilman tätä nettiä, joka nielaisee nyt suurimman osan Yhdysvalloista ja monista muista maailman osista, ei olisi mahdollista kehittää rahatonta yhteiskuntaa. Kauas ulottuvan vakoilujärjestelmän käyttöönotto Isonveljen valpasta silmää varten olisi paljon vaikeampaa.

Kun ihmisrotu edelleen tulee riippuvaisemmaksi Internetistä suoriutuakseen päivittäisestä elämästään, laitteet jotka mahdollistavat ihmisten olla vuorovaikutuksessa järjestelmän kanssa tulevat yhä kietoutuneemmiksi ihmiskehon itsensä kanssa. Yksi sellainen esimerkki on Google Glass, tietokonesysteemi, joka on niin pieni että se on rakennettu silmälasipariin. Teknologia mahdollistaa sen käyttäjien olla vuorovaikutuksessa Internetiin jatkuvalla syötöllä kun se toimittaa tietoa suoraan käyttäjän silmiin. Kuitenkin, Googlen haaveet eivät lopu tähän uuteen laitteeseen. The Independent’in raportin mukaan, Googlen lopullinen tavoite on kehittää mikrosiru joka voidaan istuttaa aivoihin. ”Jo nyt ihmiset ovat aloittaneet kokeilun vammaisilla ihmisillä heidän pyörätuoliensa ohjaamiseksi. He saavat joitakin tuntemuksia suunnasta pyörätuolin kanssa mutta siitä pääseminen todellisiin sanoihin on pitkän matkan päässä. Meidän on tehtävä tämä aivoissa paljon paremmin saadaksemme tuon vuorovaikutuksen mahdolliseksi. Meillä on kärsimättömyyttä jotta tuo onnistuisi mutta teknologiapalasten täytyy kehittyä”, selitti Ben Gomes, Search at Google’n varajohtaja. (6)

http://www.techradar.com/news/video/google-glass-what-you-need-to-know-1078114

On myöskin uutisoitu viime päivinä että monet lapset ovat kykenemättömiä kehittämään kunnollisia motorisia ja sosiaalisia taitoja koska he katsovat liian paljon televisiota. Vastauksena, Amerikan Lastentautiakatemia (the American Academy of Pediatrics) on antanut uusia suuntaviivoja neuvoen että lapset jotka ovat kaksivuotiaita ja vanhempia eivät katselisi enempää kuin kaksi tuntia televisiota päivässä. He lisäksi suosittelevat että lapset, jotka ovat alle kaksivuotiaita, eivät katsoisi lainkaan televisiota. ”Nämä lapset katsovat liian paljon televisiota aikana jolloin heidän pitäisi olla ulkona ympäristöön tutustuen ja tekemässä vuorovaikutusta, erityisesti muiden ihmisten kanssa”, totesi professori Linda Pagani Montrealin yliopistosta. (7) Hämmästyttävästi, vuonna 2009 raportoitiin että keskiverto amerikkalainen katselee 153 tuntia televisiota kotona tyypillisessä kuukaudessa. (8)

Me elämme nopeatempoisessa, napinpainallus-yhteiskunnassa jossa kuluttajat ovat tulleet tottuneiksi välittömiin tuloksiin. Kuitenkin, olemalla niin täysin asettunut tähän moderniin järjestelmään voi tuottaa vakavan uhan meidän hengelliseen elämäämme. Kristittyinä meidän täytyy varmistua siitä, ettemme ole niin kytkeytyneitä maailmaan että menetämme yhteytemme Jumalaan ja tulemme hengellisesti sokeiksi. Kyllä, tosiasiat näyttävät osoittavan että ihmiskunta on rappioitumisen tilassa ja että meidän mielemme eivät ole enää niin elämää sykkiviä kuin ne kerran olivat. Onneksi, me voimme kääntyä meidän Vapahtajamme puoleen, ja Hänen sääliväisyytensä ja armonsa kautta, meidän mielemme voidaan uudistaa. Sillä kuten sanotaan Roomalaiskirjeen luvussa 12:2, ”Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.” Meidän Jumalamme on täysin kykenevä muuttamaan jok’ikisen meistä ja vapauttamaan meidän mielemme tiheästä hengellisestä usvasta joka on tylsyttänyt hyvin monien miesten ja naisten ymmärrystä näinä vaikeina aikoina. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Monien rakkaus kylmenee! (The Love Of Many Shall Wax Cold!)

Pyhissä Kirjoituksissa, meille annetaan useita varoituksia koskien maailman luonnetta päivinä jotka johtavat meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, paluuseen. Yhtä sellaista piirrettä, jota meidän käskettiin tarkkailla, painotetaan Matteuksen luvussa 24:12 jossa lukee, ”Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.” Nämä Jeesuksen sanat ovat oikein sopiva kuvaus kasvavalle osalle maailman väestöä joka on luovutettu demonisille voimille ja joka tekee käsittämättömiä raakuuden tekoja.

Surullista kyllä, ne ovat useimmiten nuoria ihmisiä jotka tekevät brutaaleja väkivallan tekoja tässä nykyajassa. Tällainen oli tapaus itäisessä Chicagossa, Indianan osavaltiossa, missä teinipoika päätti äskettäin metsästää kissanpentuja hänen naapurustossaan koska hän oli kyllästynyt. 17-vuotias poika saalisti kissanpentuja jousipyssyn ja nuolen kanssa ja sitten julkaisi julmia kuvia sosiaalisen median verkkosivustolla nimeltä Facebook raporttien mukaan. ”Hän tunnusti. Hän sanoi että hän oli mieleltään ikävystynyt viikkoa ennen kuin koulu alkoi ja päätti saalistaa joitakin kissanpentuja”, sanoi tutkija Michelle Dvorscak. (9)

Paljon vakavammassa tapauksessa, kolme teini-ikäistä poikaa, iältään 15, 16, ja 17 vuotta, pidätettiin Duncan’issa, Oklahoman osavaltiossa, teurastettuaan 22-vuotiaan australialaisen Chris Lane’n elokuun 16. päivänä 2013. (10) Raporttien mukaan, teinit näkivät Lane’n hölkkäävän heidän naapurustossaan ja päättivät seurata miestä autossa. Kun he siirtyivät lähelle kohdettaan, yksi pojista ampui ja surmasi hölkkääjän. Yrityksessä selittää pojan motiivia tälle järjettömälle surmalle, Duncan’in poliisipäällikkö Danny Ford oli sanonut, ”He olivat ikävystyneitä ja halusivat vain nähdä jonkun kuolevan.” (11)

Samaan aikaan, väkivalta jatkaa raivoamistaan Chicagossa, Illinoisin osavaltiossa. Kaupunkia, joka näki 532 murhaa vuonna 2012, (12) ravisteltiin jälleen väkivallalla elokuun 19:ntenä 2013. Tapauksessa, viittä miestä, jotka seisoivat lähellä kirkkoa, ammuttiin ja haavoitettiin jengiläisten toimesta. Kirkon pastori kuvaili kohtausta seuraavasti: ”Me kuulimme laukausten sarjan ulkona. Siellä ammuttiin ainakin 15-20 laukausta, ja sitten tuon jälkeen, minä menin ulos selvittääkseni mitä oli meneillään, ja näin vain verilöylyn kirkon portaikon juurella.” (13) Tapaus sattui kaupunkialueen sisällä joka on nimitetty ”turvallisen kulun (safe passage)” reitiksi kaupungin virkailijoiden toimesta. (14) Uusi ohjelma, jonka tarkoituksena on suojella koululapsia, on systeemi, joka määrää noin 600 kaupungin työntekijää seisomaan vartiossa heille osoitettujen turvakulkureittien vieressä yrityksessä estää rikoksia. (15)

Kun me pohdimme väkivaltaista käyttäytymistä joka on nyt niin yleistä maailmassamme, joku saattaisi olla taipuvainen ihmettelemään miksi sellaisia hirvittäviä tapauksia edelleen esiintyy niinkin tiheästi. Minä uskon että tämä käyttäytyminen on demonisen aktiviteetin tulosta, ja se on todiste siitä että Saatana yhä käyttää vaikutusvaltaansa tässä maailmassa.

Obamacaren haitallinen vaikutus! (The Detrimental Impact Of Obamacare!)

Viimeiset vuodet eivät ole olleet miellyttäviä Yhdysvaltojen kansalle. Vuoden 2008 taloudellisesta laskusuhdanteesta saakka, tämä muinainen suuri kansakunta on jatkanut kärsimistään Suuren Taantuman kalvavista vaikutuksista johtuen. Barack Obaman johdattaessa tietä, Yhdysvallat kärsii edelleen korkeasta työttömyydestä, alhaisista palkoista, ja työpaikkaepävarmuudesta joka osittain johtuu laajasta uudesta terveydenhuoltouudistuksesta. Jopa Obama itse on tunnustanut viime viikkoina että Amerikan talous sopertaa. Kuitenkin, hän on haluton ottamaan vastuuta epäonnistumisistaan ja mieluummin etsii sijaa syyttää toisia, erityisesti hänen poliittisia vastustajia. Tuoreessa puheessa joka pidettiin Knox’in yliopistossa Gallesburg’issa, Illinoisin osavaltiossa, Obama julisti seuraavaa: ”Näiden trendien kääntäminen päinvastaiseksi täytyy olla Washingtonin korkein tärkeysjärjestys. Se on varmastikin minun korkein prioriteettini. Valitettavasti, muutaman viime vuoden aikana etenkin, Washington ei ole vain sivuuttanut ongelmaa; liian usein se on tehnyt asioista pahempia.” Hän edelleen jatkoi sanomalla myöhemmin puheessaan, ”Loputtoman paraatin kanssa koskien häiriötekijöitä, poliittista poseeraamista ja puhelinskandaaleja, Washington on irrottanut katseensa pallosta. Ja minä olen täällä sanoakseni että tämän täytyy loppua. Lyhyen aikavälin ajattelu ja kuluneet keskustelut eivät ole sitä mitä tämä hetki vaatii.” Kun Obama jatkoi valittamistaan hänen vastustajien haluttomuudesta totella häntä, hän röyhkeästi uhkasi jälleen kerran käyttää toimeenpanomääräyksiä (executive orders) tyrkyttääkseen tahtoaan kansan ylle. ”Minä en tule sallimaan liikennesumaa, toimettomuutta, tai tahallista välinpitämättömyyttä tulla mukaan meidän tiellemme. Mitä tahansa toimeenpanovaltaa minun täytyykin käyttää auttaakseni keskiluokkaa, niin minä tulen käyttämään sitä”, Obama julisti. (16)

Yksi Barack Obaman ylpeimmistä saavutuksista on Affordable Care Act (edullinen terveydenhuolto) -säädöksen läpivienti, johon usein viitataan Obamacare’na. Obama ja hänen joukkonsa mainostavat tätä uutta järjestelmää, joka on luonteeltaan sosialistinen, keinoksi jonka avulla jokaisella amerikkalaisella tulee olemaan pääsy edulliseen terveydenhuoltoon. Todellisuudessa, tämä uusi laki osoittautuu rasittavaksi monille ihmisille ja liikeyrityksille Yhdysvalloissa. Esimerkiksi, yksilöllisten sairausvakuutussuunnitelmien kustannusten odotetaan nousevan 72 prosentilla Indianan osavaltiossa johtuen Obamacare’sta. ”Tämä uusi data valitettavasti vahvistaa Affordable Care Act’in negatiivisen vaikutuksen vakuutusmarkkinoille Indianassa. The Affordable Care Act vaatii monien Indianan asukkaiden (Hoosiers) hankkivan kattavamman ja kalliimman sairausvakuutuksen kuin he ehkä haluavat tai tarvitsevat. Nämä tasot saattavat kyseenalaiseksi juuri kuinka edullinen sairausvakuutus tulee todella olemaan monille Indianan asukkaille”, Indianan kuvernööri Mike Pence sanoi. (17)

Obamacare’n seurauksena monet työnantajat Yhdysvalloissa haluavat mieluummin palkata osa-aikaisia työntekijöitä. Tämä kehitys johtuu osittain siitä että Affordable Care Act vaatii kaikkia yrityksiä joilla on yli 50 työntekijää varustamaan kaikki kokoaikaiset työntekijät sairausvakuutuksella. Käänteisesti, yrityksiä ei vaadita varustamaan osa-aikaisia työntekijöitä, niitä, jotka työskentelevät alle 30 tuntia viikossa, sairausvakuutuksella. Tähän mennessä, tänä vuonna, Yhdysvalloissa on ollut lähes miljoona työpaikkapestausta; kuitenkin kolme neljästä noista työpaikoista on osa-aikaisia virkoja. Monet näistä työpaikoista ovat myöskin matalapalkkaisia. (18) Ekonomisti Talouspolitiikan Instituutista (Economic Policy Institute) nimeltään Heidi Shierholz on varoittanut tämän trendin vahingollisesta vaikutuksesta Amerikan kansalle. ”Ero 30 ja 40 työtunnin välillä voi olla ero sen välillä että kyetäänkö saamaan rahat riittämään kuukaudesta toiseen. Tuo myötävaikuttaa supistettuihin elintasoihin amerikkalaisille perheille ja toteuttaa käytännössä omaamaan vähemmän tuloja kulutettaviksi tavaroihin ja palveluihin, mikä pidättää taloutta”, Shierholz totesi. (19)

Samaan aikaan, Yhdistynyt Pakettipalvelu (United Parcel Service), joka tavallisemmin tunnetaan lyhenteellä UPS, on ilmoittanut että he aikovat tiputtaa vakuutussuojaa heidän 15,000 työntekijöidensä puolisoilta. Yhtiö mainitsi Obamacare’n ja nousevat sairauskustannukset motivaatiokseen tälle viimeisimmälle siirrolle. (20) Georgian osavaltiossa, Atlantassa sijaitseva pysäköintitilaoperaattori, tunnettu nimellä AAA Parking, on siirtänyt 250 sen työntekijöistään osa-aikastatukselle. Lausunnossa joka selittää miksi tämä siirto oli välttämätön, yhtiö totesi että Affordable Care Act pakotti heidät joko tekemään ”tuntuvia muutoksia meidän tuntipalkkausmalleihin, tai kärsimään suunnattomat ja kestämättömät vuosittaiset nettomenetykset.” (21) Lisäksi, vaatetavarataloketju Forever 21 ilmoitti hiljattain että muut kuin johtamisvirat tullaan supistamaan 29,5 tuntiin viikossa alkaen elokuun 31. päivästä 2013. (22)

Obama on osoittanut itsensä kovaksi piiskuriksi, ei erilainen, kuin Faarao josta kerrotaan Raamatun Exodus-kirjassa. Me alamme juuri nyt nähdä Obamacare’n vaikutuksen, ja tosiasioiden läheinen tutkimus paljastaa että tällä uudella terveydenhuoltosysteemillä voisi olla haitallinen vaikutus Yhdysvaltain ihmisiin jotka jo kärsivät heikoista taloudellisista olosuhteista. Itseasiassa, artikkeli, jonka julkaisi Associated Press heinäkuussa 2013, tekee väitteen että 4 jokaisesta 5 amerikkalaisesta on kohdannut kamppailuja työttömyyden, jonkinlaisen köyhyyden, ja tarpeen sosiaaliavusta varten suhteen. (23)

Hämmästyttävää kyllä, nuo jotka kääntyvät sosiaaliavun puoleen ovat joskus paremmissa varoissa kuin ne jotka eivät tee sitä. Tuore raportti, jonka julkaisi Cato-instituutti, on ilmoittanut että nyt on parempi diili vastaanottaa sosiaaliavustusta kuin työskennellä lähtötason asemassa yli 30 Amerikan osavaltiossa. ”Yksi parhaista keinoista kiivetä pois köyhyydestä on työpaikan vastaanottaminen, mutta niin kauan kuin sosiaaliavustus antaa paremman elintason kuin lähtötason työpaikka, vastaanottajat valitsevat edelleen sen työn sijaan”, lausui Michael Tanner, yksi raportin yhteiskirjoittajista. (24) Raportti edelleen käsittelee laajemmin ongelmaa. ”Nykyinen sosiaalitukijärjestelmä tarjoaa niin korkean tason etuja että se toimii jarruna työnteolle. Sosiaalitukitoimisto maksaa nykyisin enemmän kuin minimipalkkainen työpaikka 35 osavaltiossa, jopa sen jälkeen kun tehdään tiliä ansiotulojen verovähennyksistä (Earned Income Tax Credit), ja 13 osavaltiossa se maksaa yli 15 dollarin tuntipalkan”, raportti selittää. (25)

Kummallinen uskonto tässä nykyajassa! (Strange Religion In This Modern Age!)

Kun me siirrymme lähemmäksi meidän Vapahtajamme takaisintuloa, monia kummallisia kehityskulkuja on tapahtumassa uskonnon maailmassa. Esimerkiksi, Lynnwood’ista, Washingtonin osavaltiosta, löydettiin epätavallinen seurakunta kolme vuotta sitten. Tämä seurakunta, joka on nimeltään Elävä Uskontojenvälinen Lynnwood’in Seurakunta (Living Interfaith Church of Lynnwood) ei ole kuin muut seurakunnat, vaan pikemmin sen johtajat väittävät ylistävänsä kaikkia uskontoja. Raporttien mukaan, jumalanpalvelus tässä seurakunnassa saattaa sisältää elementtejä islamista, juutalaisuudesta, Amerikan alkuperäisuskonnosta, kristinuskosta, Wiccasta, sekä muista uskonnoista. (26) Vaikka seurakunnassa on vain 30 jäsentä tällä hetkellä, se palvelee ensiluokkaisena esimerkkinä Antikristuksen maailmanuskontojärjestelmästä jonka Saatana toivoo perustavansa viimeisinä päivinä.

Näinä päivinä näyttää siltä että monet tunnustavat kristilliset instituutiot ovat alkaneet kadottaa tunteensa moraalisesta vakaumuksesta. Yksi sellainen esimerkki on uskonlahko nimeltään Kristuksen opetuslapset (Disciples of Christ), joka äskettäin hyväksyi päätöslauselman syleilläkseen homoseksuaalisuutta. Tekstiosuus seurakunnan virallisesta päätöslauselmasta on seuraava: ”Olkoon se lisäksi päätettynä että yleiskokous (General Assembly) kehottaa Kristillistä Kirkkoa (Kristuksen opetuslapset) vahvistamaan kaikkien kristittyjen uskon, kasteen, ja hengelliset lahjat riippumatta heidän seksuaalisesta suuntauksesta tai sukupuoli-identiteetistä, ja etteivät kummatkaan ole epäämisperusteita toveruudelle tai palvelukselle kirkon sisällä, vaan me juhlimme, että kaikki ovat osa Jumalan hyvää luomistyötä.” (27)

Samaan aikaan, Fullerin Seminaari, jonka tiedetään olevan yksi vaikutusvaltaisimmista seminaareista Yhdysvalloissa, salli äskettäin opiskelijaryhmän muodostamisen homoseksuaaleille. Ryhmä, joka tunnetaan nimellä OneTable, väittää että sen tavoite on olla ”turvallinen paikka vuoropuhelulle LGBTQ (lesbot, homot, biseksuaalit, transsukupuoliset, kyseenalaiset (Questioning)) -opiskelijoiden ja laajemmin Fullerin yhteisön välillä.” (28) Homoseksuaalinen kannatusryhmä nimeltä GLAAD oli innoissaan saadessaan tietää tästä kehitysaskeleesta. ”Samalla kun edistys saattaa näyttää pieneltä ihmisille jotka ovat evankelisen maailman ulkopuolella, niin ne, jotka kuuluvat siihen, epäilemättä tuntevat tämän askeleen painon. Johtavana evankelikaalisena seminaarina, Fuller valmistaa seurakunnan tulevia johtajia olemaan lähettiläitä ja puoltajia muutokselle”, kirjoitti GLAAD virallisessa lausunnossa. (29)

Jopa paavi Franciscus on antanut kommentteja viime päivinä ilmeisesti pehmentääkseen asennettaan homoseksuaaliseen elämäntapaan. Puhuessaan toimittajille, paavi oli sanonut seuraavaa, ”Jos henkilö on homoseksuaali ja etsii Jumalaa ja hänellä on hyvä tahto, kuka minä olen heitä tuomitsemaan?” (30) On mielenkiintoista panna merkille että tuore artikkeli, jonka julkaisi U.S. News & World Report, väittää että niinkin paljon kuin 60 prosenttia kaikista katolisista papeista on homoja. ”On empiirinen tosiasia, että monet miehet ovat homoja, jotka ovat pappeja. Ja he ovat erittäin hyviä pappeja. Totean myös että gay-miesten ja -naisten lukumäärät kirkon papistossa ovat luultavasti suuremmat kuin tavallisen väestön, tarkkaan ottaen siksi että he eivät tavoittele avioliittoa”, totesi isä James Bretzke, professori Bostonin yliopistosta. (31)

Hätätila julistettu Japanissa! (An Emergency Declared In Japan!)

Vaikka siitä on jo lähes kaksi ja puoli vuotta kun tuhoisa maanjäristys iski Japaniin joka lamautti Fukushiman ydinvoimalaitoksen, ympäröivä alue painiskelee yhä onnettomuuden vaikutusten kanssa. Itseasiassa, nyt on paljastettu että toimintakyvytön laitos on vuotanut noin 300 tonnia saastunutta vettä Tyyneenmereen päivittäin. (32) Tämä paljastus on yllyttänyt hallinnon viranomaisia Japanissa julistamaan hätätilan ja he ovat luvanneet puuttua asiaan suunnitelman kanssa lopettaakseen ongelman. ”Suuren yleisön keskuudessa on lisääntynyttä huolta, erityisesti saastuneen vesiongelman suhteen. Tämä on kiireellinen asia josta täytyy puhua. Hallitus tulee astumaan peliin ottaakseen käyttöön lujat toimenpiteet”, Japanin pääministeri Shinzo Abe ilmoitti. (33) Ydinvoiman valvonta-auktoriteetin (Nuclear Regulatory Authority) puheenjohtaja, Shunichi Tanaka, ilmaisi syvää huolta vahingoittuneen laitoksen tilasta. ”Minä en tiedä onko sen kuvaileminen tällä tapaa sopivaa, mutta se on kuin kummitustalo ja, kuten olen sanonut, vahinkoja tapahtuu yksi toisensa jälkeen. Meidän täytyy tutkia kuinka me voimme vähentää riskejä ja kuinka estää sitä tulemasta kohtalokkaaksi tai vakavaksi tapaukseksi”, Tanaka sanoi. (34) Viranomaiset Kiinan ulkoministeriöstä ovat myöskin ilmaisseet tyrmistystä koskien tätä katastrofia. ”Me toivomme että japanilainen puoli pystyy totisesti ottamaan tehokkaita askeleita pannakseen lopun Fukushiman ydinonnettomuuden jälkivaikutusten negatiiviselle sysäykselle”, virasto sanoi lausunnossa. (35)

Surullista kyllä, tämä onnettomuus voisi hyvin helposti saastuttaa suuren osan planeetastamme. Kun massiiviset määrät saastunutta vettä virtaa valtamereen, se on vaikea ennustaa miten kauas radioaktiivinen materiaali leviää. Perustuen siihen mitä informaatiota minä voin kerätä tuoreista uutisraporteista, sanoisin että tilanne koskien tätä ydinkatastrofia on paljon pahempi kuin meille on kerrottu. Tämä on vielä yksi syy sille, että meidän täytyy jatkaa valvomista ja rukoilemista näinä vaikeina aikoina.

Syvenevä kriisi Syyriassa! (A Deepening Crisis In Syria!)

Elokuun 21. päivänä 2013, valtavirran mediakanavat uutisoivat että Syyrian armeija oli oletettavasti käyttänyt kemiallisia aseita hyökkäyksessä siviileitä vastaan. Raportit vaihtelevat laajasti ja arvioivat että 136-1300 ihmistä tapettiin iskussa. (36) Väitetty tapaus on herättänyt suuttumusta kauttaaltaan kansainvälisessä yhteisössä monien virkailijoiden eri maista ympäri maailman vaatiessa toimenpiteisiin ryhtymistä Syyriassa. Tämä paheksunta käsittää viranhaltijoita kuten Ranskan ulkoministerin Laurent Fabiuksen, joka julisti että ”voimareagointi on aikaansaatava” jos väitteet osoittautuvat todeksi. (37) Yhdistyneiden Kansakuntien apulaispääsihteeri Jan Eliasson on luvannut että YK käynnistää vakavan tutkimuksen. ”Me näemme tarvetta tutkia tämä niin pian kuin mahdollista; ei väliä, mitä johtopäätöksiä tehdään; tämä edustaa vakavaa eskalaatiota huolestuttavien humanitaaristen ja inhimillisten seurausten suhteen”, Eliasson sanoi. (38) Samaan aikaan, Israelin strategisten asioiden ministeri, Yuval Steinitz huitaisi Yhdistyneitä Kansakuntia vastaan koskien heidän reaktiotaan Syyrian kriisiin. ”Ei mitään käytännöllistä, merkittävää, ole tehty kahtena viime vuotena pysäyttämään jatkuvaa siviilien massamurhaamista jota toteutetaan Assadin hallinnon toimesta. Minä ajattelen että Yhdistyneiden Kansakuntien suorittama tutkinta on vitsi”, Steinitz julisti. (39) Sisällissota Syyriassa, joka on ollut käynnissä maaliskuusta 2011 lähtien, on vaatinut enemmän kuin 100,000 kuolonuhria tähän mennessä. (40) Syyrian hallinto, jota johtaa Bashar al-Assad, ei ole kaatunut huolimatta pitkittyneestä sodasta, johtuen osittain avainliittolaisten kuten Venäjän, Kiinan, ja Iranin tuesta.

Lopuksi, minä rohkaisen jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa pysymään järkkymättömänä uskossaan. Maailma, jossa me elämme, on kasvavassa määrin kurjassa tilassa; kuitenkin me tiedämme että Jeesus lupasi meille Matteuksen luvussa 24:13, ”Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” Kiitokset teille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Me arvostamme jok’ikistä teistä enemmän kuin sanat voivat kuvailla, ja me Last Trumpet -ministeriössä pyrimme uskollisesti palvelemaan teitä meidän parhaan kykymme mukaan kun me siirrymme aina vain lähemmäksi meidän Vapahtajamme takaisintuloa. Kuten aina, me toivotamme tervetulleeksi sinut lähettämään meille rukouspyyntösi. Me suomme aina jokaiselle pyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Natural Society, February 17, 2013, By Mike Barrett, http://naturalsociety.com.
02. The Huffington Post, August 2, 2013, By Shelley Emling, http://huffingtonpost.com.
03. Ibid.
04. Los Angeles Times, July 14, 2011, By Melissa Healy, http://latimes.com.
05. The Washington Post, July 14, 2011, By Rob Stein, http://washingtonpost.com.
06. The Independent, July 20, 2013, By Ian Burrell, http://independent.co.uk.
07. CBS News, August 10, 2013, By CBS News, http://atlanta.cbslocal.com.
08. Nielson Newswire, May 20, 2009, By Nielson Newswire, http://nielson.com.
09. CBS News, August 19, 2013, By Pamela Jones, http://chicago.cbslocal.com.
10. The Herald Sun, August 21, 2013, By Carmel Melouney, http://heraldsun.com.au.
11. ABC News, August 19, 2013, By Alyssa Newcomb, http://abcnews.com.
12. The Weekly Standard, January 1, 2013, By Daniel Halper, http://weeklystandard.com.
13. CBS News, August 19, 2013, By CBS News, http://chicago.cbslocal.com.
14. Ibid.
15. WBEZ News, August 20, 2013, By Chip Mitchell, http://wbez.org.
16. Business Insider, July 24, 2013, By Brett Logiurato, http://businessinsider.com.
17. Indianapolis Star, July 19, 2013, By Tony Cook, http://indystar.com.
18. Reuters News Service, August 21, 2013, By Lucia Mutikani, Washington, D.C.
19. Ibid.
20. Atlanta Business Chronicle, August 21, 2013, By Carla Caldwell, http://bizjournals.com.
21. Atlanta Business Chronicle, March 22, 2013, By Urvaksh Karkaria, http://bizjournals.com.
22. Atlanta Business Chronicle, August 19, 2013, By Jacques Couret, http://bizjournals.com.
23. Associated Press, July 28, 2013, By Hope Yen, Washington, D.C.
24. The Blaze, August 21, 2013, By Becket Adams, http://theblaze.com.
25. Ibid.
26. The Blaze, July 15, 2013, By Billy Hallowell, http://theblaze.com.
27. Christian News, July 20, 2013, By Heather Clark, Orlando Florida, http://christiannews.net.
28. Christian News, July 16, 2013, By Garrett Haley, Pasadena, California, http://christiannews.net.
29. Ibid.
30. BBC News, July 29, 2013, By BBC News, http://bbc.co.uk.
31. U.S. News & World Report, July 29, 2013, By Elizabeth Flock, http://usnews.com.
32. RT, August 8, 2013, By RT, http://rt.com.
33. Associated Press, August 7, 2013, By Mari Yamaguchi, Tokyo, Japan.
34. Reuters News Service, August 21, 2013, By Kiyoshi Takenaka and James Tophan, Tokyo, Japan.
35. Ibid.
36. Associated Press, August 22, 2013, By Bassem Mroue, Beirut, Lebanon.
37. CNN, August 22, 2013, By Laura Smith-Spark and Samira Said, http://cnn.com.
38. Ibid.
39. Ibid.
40. Ibid.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com