Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 5. syyskuuta 2013

Heikko Obama turvautuu Kongressiin Syyria-iskuaan varten – Venäjä tulee nousemaan arabien silmissä samalla kun Amerikan tähti laskee Lähi-idässä

Tässä Cutting Edgen tuore uutishälytyskirje (News Alert) tältä viikolta jossa David Bay pui aluksi Barack Obaman viime lauantain (31.8.2013) päätöstä hyökätä Syyriaan yllättäen turvautumalla Yhdysvaltain Kongressin valtuutukseen. Tämä osoittaa Amerikan supervalta-aseman heikkenemistä kaikkien sen vihollisten silmissä ja kertoo nykyisen presidentin ”Troijan puuhevonen” -luonteesta, joka tahallaan alentaa amerikkalaisten vaikutusvaltaa maailmalla ja asettaa oman maansa haavoittuvaksi vihollisten juonille. Hyvä esimerkki samankaltaisesta tilanteesta oli Suomen Nokia-yhtiön palkkaama pääjohtaja Stephen ”floppi” Elop, joka tuli Nokiaan vain tuhotakseen sen kruununjalokiven tai ryöstääkseen tämän rahasammon entiselle työnantajalleen Microsoftille alentaen siis Suomen hyvää näkyvyyttä maailmalla johon Nokian kännykät vahvan brändinsä myötä oli Suomen saattanut menneinä vuosina. Nyt Nokia on enää ns. riviyhtiö, pilkottu tynkäyhtiö, ja Nokian tunnettuus laskee nollaan. Samalla tavoin kaava etenee Yhdysvalloissa kun sen suurvalta-asema rapistuu tuhojaan tekevän nykypresidenttinsä avustuksella (ks. leijona-pedon kohtalo, Dan. 7:4). Nokian suuruudenluoja Jorma Ollila tuhosi firmansa itse (”hullu paimen”) ja samoin tekee Amerikka. Kaikki on Jumalan tuomiota epäjumalille ja niiden palvojille. Uutiskirjeen toisessa osiossa David Bay tarkastelee vastavuoroisesti Venäjän nousevaa asemaa maailmalla ja erityisesti arabijohtajien silmissä. Venäjän karhu tullaan nostamaan toiselle kyljellensä Danielin profetian mukaisesti (Dan. 7:5) ja sitä valmistetaan VT:n Hesekielin profetian (luvut 38-39) täyttymystä varten. Kaikki palikat alkavat olla kohdillaan viimeisten päivien Venäjä-johtoiselle Israel-invaasiolle. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

BREAKING NEWS

Monday, September 2, 2013


DVD

I. Onko millekään Yhdysvaltain presidentille mahdollista nöyryyttää virkaansa enemmän kuin presidentti Obama on halventanut meitä kaikkia, kun hän heikosti piiloutui Kongressin hameiden taakse välttyäkseen hyökkäämästä Syyriaan?

Samalla kun minä en ole koskaan kannattanut hyökkäämistä Syyriaan epäilyttävien väitteiden kemiallisten aseiden iskusta vuoksi, olen täysin tietoinen ”reaalipolitiikan” opinkappaleesta, että mikään merkittävä suurvalta ei voi perääntyä alistuvasti toimenpiteestä johon he ovat uhanneet ryhtyä.

Nyt, Venäjä ja Iran kohotetaan sankariasemaan Lähi-idän Lännen vastaisessa osassa ja arabit uskovat vielä voimakkaammin että he voivat voittaa Lännen välienselvittelyssä.

Tänä viikonloppuna, presidentti Obaman vankkumaton päätös käynnistää aseelliset iskut Syyriaa vastaan johtuen sen väitetystä kemiallisesta iskusta omaa kansaansa vastaan alkoi yhtäkkiä muuttaa muotoaan heikkouden kannanotoksi. Ole hyvä ja varaa aikaa lukeaksesi nämä olennaiset uutisartikkelit.


Mutta, yhtäkkiä, myöhään lauantaina, 31.8., presidentti pakeni välienselvittelyä Kongressin hameiden turvaan.

UUTISKATSAUS: Presidentti tavoittelee lainsäätäjien hyväksymistä Syyria-iskua varten, Associated Press, 31. elokuuta 2013

Tämän vuoksi, presidentti ilmoitti, ETTEI hän käynnistäisi sotatoimia ennen kuin Kongressi sallisi sen.

UUTISKATSAUS: Presidentti määrää sotilasiskun vain jos Kongressi valtuuttaa sen!, Mother Jones News, 31. elokuuta 2013

Erottelevat korvat voisivat kuulla nauramista jokaisen Amerikan vihollisten pääkaupungista – ja Israelin. Obama oli juuri nöyryyttänyt presidentinvirkaansa ja heikentänyt Yhdysvaltain mahtavaa voimaa.

UUTISKATSAUS: Obaman epäröinti avaa Yhdysvallat suuremmalle nöyryytykselle Egyptissä ja Syyriassa, Toimituksen pääkirjoitus by Mr. Kelly McParland, The National Post, 22.8.2013

”Viesti on se että Yhdysvallat voidaan turvallisesti sivuuttaa.”

Harvat viestit ovat vahingollisempia merkittävän suurvallan vaikutusvaltaan kuin tämä yksi, toisin sanoen, ”Yhdysvallat voidaan turvallisesti sivuuttaa”.

Jos tätä ei padota, tämä uskomus voi merkitä supervallan hallintakauden loppua, tai se voi johtaa virhearviointeihin joiden tuloksena on täysimittainen sota. Katsotpa sitä jommallakummalla tavalla, tämä tilanne pitää sisällään vakavat seuraukset Amerikalle ja sen tärkeälle liittolaiselle, Israelille. Israelin vuoden 2006 tunkeutumisen Libanoniin jälkimainingeissa, minä varoitin että Israelin puolustusvoimien havaittu tehottomuus alimiehitettyä Hizbollahin sotajoukkoa vastaan oli vakuuttanut arabit että he voisivat voittaa Lännen sotajoukot kaikkialla Lähi-idässä.

Bush oli kätevästi ”menettämässä” sodat Irakissa ja Afganistanissa, antaen uuden sysäyksen vaaralliselle idealle.

Nyt, presidentti Obamaa ollaan torjumassa kahdella merkittävällä rintamalla: Egyptissä ja Syyriassa.

Egyptissä, Obaman Valkoinen Talo tuskin voisi salata tukeaan radikaalille Muslimiveljeskunnalle ja sen presidentille, Mursille. Kun Egyptin armeija kukisti Mursin vallankaappauksessa, presidentti Obama oli selvästi ahdistunut. Hän painosti armeijaa vapauttamaan Mursin, josta armeija kieltäytyi. Obama pusersi sitten armeijaa pidättäytymään verisistä katuyhteenotoista Mursin kannattajien kanssa; armeija sivuutti presidentin. Joka kerralla jotka sinä voit laskea, Egyptin armeija torjui Yhdysvaltain mahtavan presidentin, ja näytti muulle maailmalle tapahtumasarjassa että tämä presidentti on ”paperitiikeri”.

Syyrian presidentti Assadin ja Venäjän presidentti Putinin on täytynyt kuunnella tarkasti, koska he tarjosivat yhdistyneen oppositiorintaman kun presidentti Obama typerästi uhkasi käynnistää hyökkäyksen Syyrian kohteita vastaan perustuen väärälle väitteelle että Syyrian hallinto teki kemiallisten aseiden iskun sen omaa kansaansa vastaan.

Palataan meidän esille ottamaamme artikkeliin:

”Jos se näyttää hauraalta Egyptissä, Obaman hallinto näyttää avuttomalta Syyriassa … on lähes tarkalleen vuosi siitä kun Mr. Obama sanoi että kemiallisten aseiden käyttö muodostaisi ’punaisen viivan’ jonka ylittäminen aiheuttaisi Yhdysvaltain vastatoimet. Mutta ei ole ollut tuota vastausta, eikä paljon odotusta että sellainen on lähellä.”

Minä uskon että presidentti Obamalla ei koskaan ollut tarkoitusta hyökätä syyrialaisia kohteita vastaan koska hän on pasifisti sisimmältään ja koska hän pystyy näkemään fiaskon Afganistanissa ja Irakissa jonka sotilaallisten käsivarsien käyttö on synnyttänyt. Mutta, tässä ”reaalipolitiikan” maailmassa, merkittävä johtaja ei voi piirtää ”punaista viivaa” vastustajaa vastaan jos hän ei aio ryhtyä toimiin joita hän uhkasi. Ja, tämä on tämän katastrofin keskeinen osa. Kuka nyt uskoo mihinkään presidentti Obaman uhkaukseen joka on nyt ilmeisesti taipunut Syyrian suhteen? Kun Obama uhkaa sodalla jos Israeliin hyökätään, tulevatko Israelin katkerat viholliset uskomaan häntä?

Ei ole yllättävää kun Syyrian presidentti Assad nauraa hörötti että hän oli saanut suuren ”voiton”.


”Lännen sotajoukkojen isku oli näyttäytynyt välittömänä mutta Yhdysvaltain liittolaiset olivat kasvavassa määrin haluttomia toimimaan ennen kuin kuulevat YK-tutkimuksen tulokset väitetyistä myrkkykaasuiskuista sodan runtelemassa maassa elokuun 21. päivänä.”

”Samaan aikaan, presidentti Assad pysyi uhmakkaana keskellä kiristynyttä tilannetta … ’Minä tiedän että moraalinne on hyvä ja olette valmiita kohtaamaan minkä tahansa hyökkäyksen ja pelastamaan kotimaan … Se on historiallinen yhteenotto josta me tulemme nousemaan voittoisina’, lehti siteerasi hänen sanomisiaan.”

Venäjä näytti myös elämäniloiselta kun Obama yhtäkkiä piiloutui Kongressin hameiden taakse.

UUTISKATSAUS: ”Syyria: Putin pitää kemiallisen iskun väitteitä roskana, The Guardian, 31. elokuuta 2013

 ”Vladimir Putin on torjunut Yhdysvaltain tiedustelupalvelun väitteet että Bashar al-Assadin hallinto käytti kemiallisia aseita Syyriassa, sanoen että se olisi ’totaalista järjettömyyttä’ hallituksen joukoille käyttää sellaista taktiikkaa sodassa jossa se oli jo voitolla … Barack Obama sanoi että Yhdysvallat, jolla on hävittäjälaivoja risteilyohjuksin varustettuna alueella, suunnitteli ’rajoitettua, kapea-alaista’ vastausta johon ei kuuluisi saappaat maaperällä tai olla rajaamaton operaatio. Venäjä vastasi sanomalla että USA:n uhkaus käyttää sotavoimaa Syyriaa vastaan ei olisi hyväksyttävää ja että Washington rikkoisi kansainvälistä lakia jos se toimisi ilman YK:n turvallisuusneuvoston valtuutusta.”

Putinin vahvoja varoituksen sanoja tuettiin hänen voimakkaan merivoimien laivaston liikkeillä. Viimeisen muutaman viikon aikana, joukko venäläisiä sotalaivoja on saapunut Välimerelle. Internetissä on pyörinyt huhuja että sekä Venäjän että Iranin johtajat ovat uhanneet vastaavansa mihin tahansa amerikkalaisten hyökkäykseen Syyriaa vastaan epäsymmetrisellä strategialla; toisin sanoen, heidän vastauksensa olisi iskeä Lännen kohteisiin kaikkialla Lähi-idässä. Iranilla ja Venäjällä on sotilaskapasiteettia sytyttää jokaisen Persianlahden valtion öljysatama tuleen tuntien kuluessa. Iran voisi myöskin yrittää sulkea Hormuzin salmen.

Tällainen maailman öljytoimitusten keskeytys tuhoaisi koko läntisen maailman taloudet ja antaisi paljon suuremman iskun meille kuin mikään sotilaallinen isku voisi tuottaa Syyriaa vastaan.

Venäjä on selvä voittaja tässä valitettavassa tilanteessa. Pitämällä tämä mielessämme, menkäämme nyt toiseen juttuumme.


DVD

II. Nyt kun Venäjän johto on nöyryyttänyt Yhdysvaltoja, arabijohtajat tulevat kunnioittamaan Venäjää vielä enemmän.

Tämän vuoksi, arabien luottamus Venäjän johtoon on juuri noussut huimasti. Tämä todellisuus on tärkeää koska Venäjän profetoidaan Hesekielin lukujen 38-39 profetiassa johtavan arabivaltioiden liittoa Israelia vastaan.

UUTISKATSAUS: ”Vaaralliset ajat: Venäjä nousemassa Lähi-idässä”, American Thinker, 23. elokuuta 2013

”Nyt kun Amerikka johtaa takaa, uhkaavampia valtoja kiirehtii täyttämään tyhjiötä … Kun Amerikka jättää tontin, se mitä seuraa ei ole rakkaus ja rauha – toisin kuin syvästi harhaiset liberaalit ajattelevat. Se, mitä tapahtuu, on maailmanlaajuinen kamppailu kukkulan kuninkaasta. Epävakaus synnyttää sotaa … Amerikan voiman ja luotettavuuden poissa ollessa, kaikki pelaajat kääntyvät Venäjän puoleen, joka on nousemassa:
* uskottavaksi rauhantekijäksi Lähi-idässä, jolla on paljon paremmat suhteet Israeliin, Saudi-Arabiaan, Egyptiin, ja Syyriaan kuin Amerikalla on tänä päivänä;

* maakaasun monopolitoimittajaksi Saksalle, ranskalaissaksalaisen akselin suostumuksella;

* ainoaksi maaksi jolla on uskottava ydinasevarjo suojellakseen sen ystäviä ja pelottaakseen vihollisiaan;
”Vladimir Putin näyttää nyt kuin Pietari Suuren, nykyaikaistamisen tsaarin, perilliseltä. Tämä on toinen outo käänne historiassa, mutta tosiasiat ovat tosiasioita.”

Nyt kun Venäjä nähdään Syyrian pelastajana, kun taas Yhdysvallat ähkii ja puhkii sekä uhkaa räjäyttää Assadin talon alas, se on nyt uusi vapahtaja arabieduille maailmassa. Tämä uusi todellisuus on tärkeä johtuen Hesekielin lukujen 38-39 profetioista, jotka ennustavat että, aikakauden lopussa, Venäjä johtaisi  Lähi-idän valtioiden yhteenliittymää hyökkäyksessä Israelia vastaan.

Katsotaanpa yhtä jaetta kuuluisasta profetiasta Hesekielin luvuissa 38-39, joka hyvin havainnollisesti kuvailee Venäjän johtamaa Israel-invaasiota ’viimeisinä päivinä’, sen jälkeen kun Israel tulee takaisin maillensa. Kun kuvaillaan tilannetta missä Jumala ennustaa että Hän tuo Venäjän tuomiolle saaden aikaan sen johtajissa idean järjestää hyökkäys Israeliin, Jumala luettelee kansakunnat jotka tulevat liittymään yhteen iskussa.  

1) Hyökkääminen Israelin pohjoispuolelta
* Persia – nykypäivän Iran
* Goomer – itäinen Eurooppa
* Toogarman huone – nykypäivän Turkki
2) Hyökkääminen Israelin eteläpuolelta
* Kuus – nykypäivän Etiopia (pikemmin islamilainen Sudan, Suom. huom.)
* Puut – nykypäivän Libya
Venäjän viimeaikaiset diplomaattiset ja sotilaalliset manööverit Lähi-idässä ovat henkeäsalpaavia. Venäjästä on tullut Islamin suojelija, presidentti Putinin omalla asetuksella. Kansojen ryhmittyminen Venäjän taakse on juuri näyttämön asettamista tämän Raamatun profetian täyttymykselle.

Irakin sodan viimeisinä päivinä, me varoitimme että Amerikan ja Israelin uhkauksilla Irania vastaan olisi hyvin vakava profeetallinen reaktio. Me kirjoitimme artikkelin otsikolla, ”Jatkuvat Israelin uhkaukset pommittaa Irania ovat pystyttämässä näyttämöä Venäjä-johtoisen Israel-invaasion (Hesekiel 38-39) toteutumiselle”, NEWS2373 (suomennettu). Me rohkaisemme sinua lukemaan tämän artikkelin, koska periaatteet jotka siinä esitetään, ovat läsnä vielä suuremmassa muodossa syyskuun 1. päivän 2013 Lähi-idässä.

Venäjän tähti on nousemassa dramaattisesti arabien taivaalla. Pian, tulee ajankohta jolloin Jumala ”pistää koukut” Venäjän karhun leukoihin, vetäen sitä Lähi-itään ottaakseen johtajuusroolinsa Israel-invaasiossa.

Älä epäile sitä!

Ja sinulla on etuoikeus katsella kehitteillä olevaa skenaariota päivittäisissä uutisissasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com