Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 17. lokakuuta 2014

Ebola Halloween naamiaisasut menevät kaupaksi Amerikassa – Ebola-viruksella luodaan pelkoa kansalaisiin jotta he luopuisivat oikeuksistaan – Kristillisten seurakuntien vaino/sensuuri valmiina alkamaan Amerikassa – Presidentti Putinin Euraasian Talousunionin perustamisen jälkeen hän suuntaa katseensa nyt muihin maihin

Tässä ajankohtainen ja profeetallinen tuore Cutting Edgen viikkokirje, jossa David Bay pureutuu hälyttäviin aikamme tapahtumiin. Suomensin kaikki neljä osiota. Aluksi puhutaan tapauksesta Teksasissa, jossa paikallinen lesbopormestari haluaa kaikkien pastorien saarnat tarkistettaviksi, jotta niissä ei arvosteltaisi virallista kantaa homo/lesbo -kysymyksissä. Tämä on törkeää kristillisten seurakuntien vainoa ja sensuuria. Toisessa osiossa lainataan tunnettua lääketieteen tohtoria, Amerikan CDC-johtajaa, joka vaatii Yhdysvaltojen harkitsevan uudelleen Ebolan torjuntaa kansalaisvapauksien kustannuksella. Kolmanneksi kerrotaan Halloweenin kasvavasta suosiosta saatanallistuvassa Amerikan yhteiskunnassa jossa Ebola-tauti yritetään nyt yhdistää Halloweenin viettoon. Kaupat kertovat tällaisten naamiaisasujen suuresta kysynnästä. Lopuksi uutiskirjeen viimeisessä osiossa mainitaan Venäjän presidentti Putinin suunnitelmasta kietoa kaikki sen lähialueen valtiot yhteyteensä, erityisesti Baltian maat, jotta vastaperustettu Euraasian Talousunioni saisi jatketta. NATO'n läheisyys Venäjän rajoilla on kuitenkin ongelma.

--------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 15.10.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2521
I. Houstonin pormestari, Teksasissa, vaatii, että kaikki pastorit toimittavat saarnansa hänen (her) toimistoonsa nähdäkseen heijastavatko ne asianmukaisesti virallista kantaa homo/lesbo -kysymyksissä!

Onko kristillisten seurakuntien virallinen vaino/sensuuri valmiina alkamaan?

UUTISKATSAUS: ”Houston, sinulla on ongelma, iso sellainen!”, by Don Boys, 15. lokakuuta 2014

Houstonin pormestari on lesbo-vihitty Kaliforniassa toiseen naiseen, joten se on iso ongelma; Kuitenkin, nyt hänen ylhäisyytensä haluaa paikallisten pastorien esittävän saarnansa kaupungille sen selvittämiseksi ottavatko ne kantaa kaupungin määräykseen sallia transsukupuolisten käyttää mitä tahansa valitsemaansa yleistä käymälää!”

Adolf Hitler käytti tätä taktiikkaa pakottaakseen Saksan kirkot esittelemään tahtonsa hänelle. Hitler myöskin lähetti SS-upseereja istumaan etupenkkiin kuullakseen pastorin saarnan. Jos he eivät pitäneet hänen saarnastaan, pastori voisi äkkiä löytää itsensä vankilasta. Tämä taktiikka oli hyvin pelottava ja erittäin tehokas.

Palataanpa Houstoniin, Teksasissa:

Mikä käsittämätön röyhkeys. Mikä uskomaton typeryys. Mikä järjetön, laiton, ja julkea vaatimus. Jos olisin houstonilainen pastori haluaisin tehdä erittäin selväksi reaktioni. Oletan olevani baptistiseurakunnan pastori Houstonissa.

Kertoisin pormestarille etten tottele hänen haastettaan ja toimita saarnojani hänelle tai kenellekään muulle! Piste. Se tarkoittaa 'en koskaan', vaikka velvoitettaisiin noudattamaan USA:n korkeimman oikeuden määräystä, oikeusministeriön määräystä tai jopa Yhdysvaltain presidentin käskyä … Presidentti Obama allekirjoitti YK:n julistuksen koskien seksuaalista suuntautumista ja sukupuoli-identiteettiä ja vieläpä isännöi Valkoisessa Talossa (joka on meidän talo) ensimmäistä kokousta transuaktivistien kanssa! Lisäksi Equal Employment Opportunity Commission (tasavertaisten työllistämismahdollisuuksien komissio) ohjeisti viime vuonna että 'sukupuoli-identiteettiä tai ilmaisua' työpaikoissa suojellaan liittovaltion kansalaisoikeuksien lailla!”

Uskon, että tämä toiminta Houstonin pormestarilta voi edustaa ensimmäistä radikaalien liberaalien/vasemmistolaisten/seksuaaliaktivistien yritystä saattaa Amerikan kristilliset kirkot heidän erittäin legalistiseen ohjaukseen.

Me kristityt olemme pitkään tienneet, että tällainen vaino on tulossa Amerikkaan. Tämä tapaus näyttää ihanteellisesti sovitetulta aloittamaan tuon prosessin marginalisoida kristityt ja sitten laittaa heidät vankilaan kieltäytyessään toimimasta tai puhumasta vastoin Jumalan Sanaa.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2404
II. Aivan kuin tilauksesta sen jälkeen kun Ebola-virus puhkeaa maailmannäyttämöllä, korkealle rankattu lääketieteen tohtori sanoo, että meidän täytyy 'arvioida uudelleen taudin hillitsemistä'.

Kuten olemme aiemmin todenneet, pelko Ebolasta tulee pelästyttämään monet kansalaiset ja tekee heistä suostuvaisempia lisäämään rajoituksia meidän oikeuksiimme ja meidän liikkumisiin.

UUTISKATSAUS: CDC-johtaja: Yhdysvaltojen on harkittava uudelleen taudin torjuntaa”, The Columbus Dispatch News, 14. lokakuuta 2014

Dallasin sairaanhoitajan tapaus, joka sairastui Ebolaan hoitaessaan kuolevaa liberialaista potilasta, osoittaa että Yhdysvaltojen täytyy arvioida uudelleen miten se käsittelee erittäin tarttuvia tauteja kun tappavan viruksen puhkeaminen leviää Länsi-Afrikan ulkopuolelle … Tri. Tom Frieden, Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) johtaja, sanoi, että terveysviranomaiset tutkivat yhä, miten sairaanhoitaja sai tartunnan hoitaessaan Thomas Eric Duncan'ia eristysosastolla Teksasin Health Presbyterian -sairaalassa.”

Pelko Ebolasta leviää räjähdysmäisesti, paljon nopeammin ja paljon laajemmalle kuin tauti todennäköisesti on koskaan levinnyt. Pelko on lähes yhtä vahva motivaatiotyökalu kuin varsinainen tauti itse. Vuosia sitten, me julkaisimme artikkeleita tämän linjan mukaan:

NEWS1571”PROPAGANDAN PERIAATE: KONFLIKTIN PELKO ON LÄHES YHTÄ TEHOKAS TUOTTAESSAAN HALUTUN MUUTOKSEN KUIN VARSINAINEN KONFLIKTI!”

NEWS2286”GLOBAALEJA UUTISIA AJETAAN 'PELOLLA' – AIVAN KUTEN PROFETIA KERTOI ENNALTA”

Muistatko miten kauhuissaan ihmiset olivat SARS'in suhteen?

NEWS2358”Sikainfluenssan kansanterveyskriisi (Public Health Emergency) julistettu – Taudin pelätään muuttuvan globaaliksi”

Sikainfluenssa ja SARS pelottivat ihmisiä joitakin vuosia sitten. Samaa taktiikkaa ollaan käyttämässä tänä päivänä Ebolan kanssa!

Kun taktiikka toimii, käytä sitä uudestaan ja uudestaan!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2642
DVD

III. Uskomattomasti, Ebola Halloween naamiaisasut menevät kaupaksi vähittäiskauppiaan hyllyillä!

Liian monet ihmiset nauttivat kauhusta ja kuolemasta. Muistakaa, mitä Jumala varoitti: ”Kaikki, jotka minua vihaavat, rakastavat kuolemaa.” (Sananlaskut 8:36)

UUTISKATSAUS: Älä 'kummittele' siellä: Ebola naamiaisasut Halloweenia varten”, New York Daily Post, 15. lokakuuta 2014

NEW YORK – Ei mikään lomapäivä kilju popkulttuuri-polemiikkia niin kuin Halloween. Joten mikä on vuoden pukuläimäys? Se voisi juurikin olla Ebola, kuten Ebola-zombiet, veriset Ebola-potilaat ja tekosuojavarusteet … Piditpä siitä tai et, joillakin pukumyyjillä on ylimääräisiä keltaisia alushameita, kumihanskoja ja naamareita 'Breaking Bad' -villityksestä viime Halloweenina. Jotkut myyjät ennustavat että Halloweenin viettäjät ottavat ne käyttöön Ebola-kuvauksia varten tai tekevät omia asuja.”

... ihmiset varmasti kyselevät Ebola-tyyppisiä asuja.”

Halloween on lisännyt dramaattisesti myyntiään useiden viime vuosikymmenien aikana. Kun yhä useammat ihmiset liikkuvat jopa nimellisen kristillisen vaikutuksen ulkopuolella, heidän sydämiinsä ja tunteisiinsa vaikutetaan helposti pahan, Saatanan toimesta.

Olen seurannut Halloweenin pilviin nousevaa suosiota jo jonkun aikaa, uskoen että tämä yksi yö vuodessa, joka on omistettu rakkaudelle Saatanaa kohtaan, edustaa kollektiivista hengellistä valmennusta tässä maassa.

Pohdiskelen sitä tuleeko aika, jolloin ihmisuhrausta suoritetaan avoimesti peittelemättömien saatanistien toimesta New Yorkin Time Square'lla Halloween-yönä? Kun näin tapahtuu, Antikristus on luultavasti juuri saapunut maailman näyttämölle.

Jumala varoitti tällaisesta ajasta tuhansia vuosia sitten.

”Mutta joka menee minusta harhaan, saa vahingon sielullensa; kaikki, jotka minua vihaavat, rakastavat kuolemaa.” (Sananlaskut 8:36)

"... But he that sinneth against me wrongeth his own soul: all they that hate me love (and court) death." (Proverbs 8:36)

Amerikka on menossa täsmälleen kohti olosuhteita joita Jumala kuvailee Ilmestyskirjan luvussa 18 koskien lopunajan taloudellista Babylonia, joka hallitsee maailmaa.

”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi … Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.” (Ilmestyskirja 18:2,5)

"Babylon the great is fallen, is fallen, and is become the habitation of devils, and the hold of every foul spirit, and a cage of every unclean and hateful bird ... her sins have reached unto heaven, and God hath remembered her iniquities." (Revelation 18:2, 5)

Jumala kutsuu kansaansa pois tästä pahasta järjestelmästä:

”Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.” (Ilmestyskirja 18:4)

"Come out of her, my people, that ye be not partakers of her sins, and that ye receive not of her plagues." (Revelation 18:4)

Kuunteletko sinä? Hetki ”tulla ulos” tästä pahasta järjestelmästä nimeltään Amerikka on NYT, kun tänään on vielä kutsu ”armoon” voimassa. Älä viivyttele.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2633
IV. Sen jälkeen kun Venäjän presidentti Putin on liittänyt Krimin, Kazakstanin, Valko-Venäjän, ja Armenian hänen supervaltio #5:een, jota myös kutsutaan Euraasian Talousunioniksi, hän suuntaa katseensa nyt muihin maihin.

Ukraina vastustaa edelleen Venäjän pyrkimystä vetää maa tähän supervaltioon koska liian monet Ukrainan kansasta muistavat sen kun Venäjän diktaattori Josif Stalin murhasi 37 miljoonaa maanviljelijää!

He eivät halua olla missään tekemisissä Venäjän kanssa, ei koskaan enää.


... Kaikki läsnäolleet asiantuntijat varoittivat että Putinin viimeaikaiset liikkeet Ukrainassa saattaisivat olla vain alku uusille alueellisille vaatimuksille … Putin saattaa pian yrittää venyttää vaikutusvaltaansa Baltian maihin eli Viroon, Latviaan, ja Liettuaan.”

'He ovat jo paineen alla', sanoi Baltian maista Gessen, joka on vuonna 2012 kirjoitetun luvattoman Putinin elämänkerran kirjoittaja. 'Se mitä hän tekee on paljolti hänen ydinaseidensa sapelinkalistelua, ja se on sellaista jota hän aikoo kutsua NATO'n bluffiksi'.”

Toisin kuin Ukraina, kaikki kolme Baltian maata ovat NATO'n jäseniä.”

Kuten kartta suunnitelluista kymmenestä supervaltiosta osoittaa, näiden maiden on tarkoitus asettua Venäjän ja sen supervaltio #5'n, Euraasian Talousunionin, rinnalle.

Jos Venäjä päättää haastaa riitaa NATO'n kanssa ja jos NATO päättää vastustaa Venäjän painostusta, niin sitten näyttämö voidaan asettaa pitkälliseen ei-sotilaalliseen sotaan, joka voisi kestää vuosia.

Mutta epäilen, että sopimus tullaan saavuttamaan, joka luovuttaa nämä maat Venäjän valvontaan hopealautasella. Mehän tiedämme, että Ilmestyskirja 17:17 ennusti 2,000 vuotta sitten, että lopulliset 10 aikakauden superkuningasta olisivat salaa yhteistyössä!

”Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta … Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilmestyskirja 17:12,17)

"And the ten horns which thou sawest are ten kings ... For God hath put in their hearts to fulfil his will, and to agree (act in harmony, cooperate), and give their kingdom unto the beast, until the words of God shall be fulfilled." (Revelation 17:12, 17)

Muista, ei väliä sillä kuinka paljon massamedia maalaa kuvaa merkittävien maiden huippujohtajien tukkanuottasilla olemisesta, todellisuus on paljon, paljon erilaisempi! Amerikan Obama, Venäjän Putin, Kiinan presidentti ja Japanin pääministeri tekevät kaikki hiljaa yhteistyötä, paljolti pinnan alla maailman tapahtumista.

Heti kun ymmärrät tämän todellisuuden, et koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com