Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 20. lokakuuta 2014

Ebola täyttää Eliitin suunnitelmaa kaataa Vanha Maailman Järjestys – Länsimaat alentavat tarkoituksellisesti raakaöljyn hintaa globaaleilla markkinoilla rangaistakseen Venäjää

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewAlert) viime perjantailta, jonka kaksi osiota suomensin. Ensimmäisessä pitkässä osiossa David Bay näkee parhaillaan riehuvan vaarallisen Ebola-taudin Eliitin keksimänä keinotekoisena uhkana siirtää maailma Uuteen Maailman Järjestykseen (NWO) pois Vanhasta Järjestyksestä. Tämä tapahtuu väestökontrollin lisäämisenä taudin riskimaissa, joissa kansalaiset panikoivat niin että luopuvat vapaaehtoisesti etuuksistaan ja oikeuksistaan. Lopullinen tarkoitus tälle raamatulliselle ruttotaudille (Ilmestyskirjan hallava hevonen eli 4. sinetti) on maailman väestön supistaminen eli kuolleisuusasteen lisääminen Antikristuksen valtakaudella niin että Eliitti voi valvoa paremmin maailmaa uuden järjestyksensä pohjalta. Ebolan rinnalla tulevat toimimaan jo 2000-luvulla testatut SARS-virus ja lintuinfluenssa. Uutiskirjeen toisessa osiossa kiinnitetään huomiota öljynhinnan nykyiseen reippaaseen laskuun maailmanmarkkinoilla, joka iskee pahiten Venäjään ja Iraniin, joiden taloudet ovat hyvin riippuvaisia öljytuloista. Epäillään että USA ja Saudi-Arabia ovat tahallaan ajaneet raakaöljyn hintaa alas rangaistakseen Putinin Venäjää sen toimista Ukrainan nykyhallintoa vastaan. Öljyllä voidaan siis käydä sotaa.

----------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, October 17, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2652
I. Ebola täyttää Eliitin suunnitelmaa kaataa Vanha Järjestys niin että Uusi Järjestys voidaan tuoda sisään!

Kuuntele: “... salaseurat suunnittelivat niinkin kauan sitten kuin vuonna 1917 keksiäkseen keinotekoisen uhan ... saattaakseen ihmiskunnan yhteen maailmanhallituksessa jota he kutsuvat Uudeksi Maailman Järjestykseksi.” [Bill Cooper, “Behold A Pale Horse”, s. 27; Cooper on New Age -kirjailija paljastaen tämän suunnitelman hirveyden]

Maailman haltuunotto … supistaen ... maailma turvalliselle tasolle prosessilla hyväntahtoista orjuutta ja kansanmurhaa.” [Ibid., s. 48]

Voitteko kuvitella näiden illuminaattien röyhkeyttä? He todella näkevät maailman väestön supistamisen “hyväntahtoisena kansanmurhana”!

Ainoa jäljellä oleva vaihtoehto maailman johtavalle eliitille olisi lisätä kuolleisuusastetta ... Tri. Aurelio Peccei Rooman Klubista … kannatti sitä, että ruttotauti olisi otettava käyttöön jolla olisi samanlainen vaikutus kuin historian Mustalla Surmalla.” [Ibid., s. 167]

Nyt, mieti kuinka Ebola toteuttaa tätä globaalia “uhkaa saattaa ihmiskunta yhteen maailmanhallituksessa” … Uusi Maailman Järjestys!

Katso kansainvälisen yhteisön vastausta Ebolaa kohtaan Länsi-Afrikassa.

Tämä poliittinen sarjakuva, vasemmalla, vangitsee täsmälleen syvimmän olemuksen Lännen militarisoidusta “lääketieteellisestä avusta” joka on saapumassa Länsi-Afrikan maihin.

UUTISKATSAUS: “Liberiassa, Yhdysvaltain sotilaat rynnivät Ebolaa vastaan”, The Wall Street Journal, 16. lokakuuta 2014

”TUBMANBURG, Liberia – Amerikkalaiset ja liberialaiset sotilaat vasaroivat, sahaavat ja hikoilevat täällä iltapäiväauringossa raivokkaassa kampanjassa rakentaakseen maan ensimmäisen Ebola-hoitoyksikön. Pian, sotilailla on valonheittimiä työskennelläkseen ympärivuorokautisia vuoroja … Liberian terveydenhuolto-infrastruktuuri hädintuskin pystyi vastaamaan kansalaistensa tarpeisiin ennen taudin puhkeamista. Ebola on sittemmin jyrännyt sen alleen. Tämän tuloksena, Yhdysvallat ja muut maat ovat periaatteessa luomassa terveysjärjestelmää tyhjästä äärimmäisine määräaikoineen.”

Sitä kuinka perusteellisesti nämä Lännen sotilaalliset yksiköt alkavat sanella politiikkaa Liberian hallitukselle ei ole täsmennetty. Mutta, tällainen kontrolli on tuleva!


”Presidentti Barack Obama antoi toimeenpanomääräyksen torstaina tasoittaen tietä kansalliskaartin ja reservin joukkojen sijoittamiselle Länsi-Afrikkaan hillitäkseen Ebolan puhkeamista siellä … Puolustusministeriön virkamiehet sanoivat että toimeenpanomääräys oli välttämätön nopeuttamaan joukkojen käyttöönottoa, ja sallisi presidentin lähettää lisäjoukkoja tarvittaessa.”

Iso-Britannia on lähettämässä omia joukkojaan.


”Britannian armeijan lääkärit ovat matkalla Länsi-Afrikkaan auttaakseen taistelussa tappavaa Ebola-virusta vastaan … 91 lääkärin tiimi 22 kenttäsairaalasta Aldershot'issa rientävät sairaalaan Sierra Leonessa, siirtäen sivuun terveydenhuollon työntekijät joilla on tartuntariski.”

Kun Länsi valmistautuu hyökkäämään Länsi-Afrikkaan verukkeella valvoa Ebolaa, Amerikan viranomaiset kotimaassaan näyttävät päättäväisiltä olla ryhtymättä tervejärkisiin varotoimenpiteisiin sen varmistamiseksi, ettei lennoilla enää tuoda tartunnan saaneita uhreja tähän maahan.

UUTISKATSAUS: Ebola-kriisi: Pitäisikö USA:n määrätä matkustuskielto vai ei?”, The Los Angeles Times, 16. lokakuuta 2014

”Kahden Teksasin terveydenhuollon työntekijän sairastuttua Ebolaan sen jälkeen kun Liberiassa kävijä lensi Dallasiin kantaen tappavaa virusta, Yhdysvalloissa on kasvavia vaatimuksia asettaa rajoituksia matkustamiselle tautia kovimmin kärsineistä Länsi-Afrikan maista … lainsäätäjät ovat kehottaneet USA:ta lopettamaan viisumien myöntämisen vierailijoille jotka tulevat tuolta alueelta.”

Maat alueen sisällä ovat jo rajoittamassa matkustusta.

”Yli kaksikymmentä Afrikan maata ovat jo määränneet rajoituksia tai suoranaisia kieltoja matkustukselle Liberiaan, Sierra Leoneen ja Guineaan tai niistä pois, ja lukuisat lentoyhtiöt ovat peruneet lentoja.”

Mutta Amerikan viranomaiset näyttävät päättäneen olla ryhtymättä näihin vakiintuneisiin menettelytapoihin pysäyttääkseen tarttuvaa tautia leviämästä – karanteeni-maista.

”Mutta julkisen terveydenhuollon viranomaiset sanovat että siirrolla rajoittaa lisää matkailua voisi olla täsmälleen päinvastainen vaikutus toivottuun vaikutukseen.”

Itseasiassa, Teksasin Dallasin sairaalan, joka hoiti ensimmäistä Ebola-uhria, epäpätevyys on ällistyttävää. Lääkärit kuunnellen Eric Duncan'ia, joka sanoi että oli sairas ja että hän oli tullut Länsi-Afrikasta, lähettivät hänet kotiin lääkkeiden kanssa joiden tarkoituksena oli vain lievittää oireita. Työntekijät lähetettiin sairaalan ulkopuolelle siivoamaan Duncan'in oksennus jalkakäytävällä ilman Hazmat-pukuja ja ilman että heille kerrottiin että hänellä voisi olla Ebola-tauti.

Mietin että sallitaanko Ebolan levitä tahallisen epäpätevyyden avulla?

Vaikka Ebola-infektio leviää matemaattisesti, Ebolan PELKO leviää eksponentiaalisesti.

Lännen eliittikansakunnilla on käytännössä valmiudet kaapata kontrolli Afrikan valtioista tämän Ebola-uhan avulla. Muista, Afrikka on supervaltio #8 Rooman Klubin suunnitelmassa uudelleenorganisoida maailman täsmälleen 10 supervaltioksi.

Tällä hetkellä maailmassa on 196 itsenäistä valtiota.

Mutta täydellisessä sopusoinnussa Danielin luvun 7:7-8 profetiaan, Illuminati työstää suunnitelmaa supistaa tämä lukema vain kymmeneen.

Afrikassa stabiliteetti on poistettava ja korvattava suurimmalla kuviteltavissa olevalla epävakaudella. Lisäksi mikä tahansa kansakunta tai hallitsija, joka saattaa vastustaa kansallisen suvereniteetin luovuttamista, jotta supervaltio #8 voidaan perustaa, on poistettava vallasta.

SARS-viruksen sanottiin uhkaavan 100 miljoonaa ihmistä kuolemalla. Näin ei käynyt, mutta Ebola on nyt Eliitin virus perustamaan uusi maailman hallitus. Kun Antikristus tulee maailman näyttämölle, Ilmestyskirjan tapahtumat alkavat vyöryä. Ruttotaudit, joista kerrotaan Ilmestyskirjan luvussa 6, voisivat olla tulosta SARS'in, lintuinfluenssan ja Ebolan päästämisestä valloilleen täydessä rajuudessaan koko maailman ylle.

Mutta, toistaiseksi, Ebola – kuten SARS ja lintuinfluenssa – edustavat ainoastaan maailmanlaajuisen tartunnan “uhkaa”.

Joku lääkäri voi nähdä tämän tavarajunan olevan tulossa kotimaan kamaralle! Kuten olemme toistuvasti lausuneet siitä saakka kun Ebola-pelko alkoi, yhden tavoitteista on määrä pelotella amerikkalaiset niin että me sallimme oikeuksiamme ja vapauksiamme riistettävän lääketieteellisen kriisin nimessä.

UUTISKATSAUS: “Torstai 16. lokakuuta 2014 – Tri. Bill Forstchen”, Trunews, 16. lokakuuta 2014

”Aihe: Kuinka lähellä on Yhdysvaltain täysimittainen lääketieteellinen poikkeustila? Historian professori William Forstchen ja Rick keskustelevat 'täydellisestä myrskystä' koskien Ebolaa ja ISIS-jihadisteja Amerikassa, sähkökatkoksesta, sekä epäpätevästä tai, vielä pahempaa, kotimaisesta vihollisesta Valkoisessa Talossa.”

Taas yksi globaali katastrofi joka on suunniteltu panikoittamaan ihmiset toteuttaakseen Absoluuttisen Diktatuurin – globaalin sellaisen, tietysti!

Suomentajan kommentti: Ebola on Yhdysvaltain hallituksen vuonna 2010 patentoima virus ja sillä on omistamansa patentin kautta omistusoikeus kaikkiin Ebola-viruksiin. US Centers for Disease Control (CDC) omistaa Ebola patentin. Lue lisää: http://nwoumj.blogspot.fi/2014/10/hiv-ja-ebola-virus-on-kehitetty.html.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
II. Jos länsimaat todella haluaisivat rangaista Venäjää sen toimista Ukrainaa vastaan, niiden pitäisi ajaa maailman raakaöljyn hintaa merkittävästi alas, koska Venäjä on niin riippuvainen korkeista öljytuloista!

Odota! Juuri näin on tapahtumassa! Raakaöljyn hinnat putoavat nopeasti!

UUTISKATSAUS: “Onko öljyromahdus Yhdysvaltain salainen sota Venäjää vastaan?”, Pääkirjoitus, BBC News, 16. lokakuuta 2014

”Öljyn hinnan lasku, heijastuen putoavissa bensan hinnoissa pumpulla, on ollut siunaus länsimaiden kuluttajille. Onko se myös voimakas USA:n ase Venäjää ja Irania vastaan? Tuon johtopäätöksen vetää New York Times'in kolumnisti Thomas L. Friedman, joka sanoo, että USA ja Saudi-Arabia, joko sattumalta tai tarkoituksella, voisivat pumpata Venäjän ja Iranin taloudellisen romahduksen partaalle.”

”USA haluaa sen Ukrainaan liittyvien pakotteiden Venäjää vastaan purevan hiukan enemmän. Sekä saudit että USA taistelevat välillistä sotaa Irania vastaan Syyriassa. 'Tämä on bisnestä, mutta se on myös tuntumaa sodasta muilla keinoin: öljy', hän kirjoittaa … Venäjän talouden riippuvuutta energiavaroista, kaasusta ja öljystä ennen kaikkea, verrataan usein huumeriippuvuuteen; ihmiset sanovat että se on 'öljypiikillä', kirjoittavat Nezavisimaya Gazeta'n toimittajat … asiointeja öljyn hinnan vähentämiseksi maailmanmarkkinoilla voidaan oikeutetusti verrata tuskatilojen käynnistämiseen, jotka eivät ole yhtään tuskattomampia kuin vetäytyminen huumeesta. Ja tätä tehdään selvillä geopoliittisilla pyrkimyksillä heikentämään maan taloutta ja sen vaikutusvaltaa globaalilla areenalla.”

Täytyykö meidän kiittää Venäjän presidentti Putinia tilanteen luomisesta jossa Lännen johtajat ovat päättäneet tietoisesti pudottaa raakaöljyn hintaa rangaistakseen Venäjää sen toimista Krimiä ja Ukrainaa vastaan? Luulen että meidän täytyy.

Kiitos, herra Putin, avusta kivun tunteen vähentämisessä jota tunnen joka kerta kun kiskon bensapumpun esiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com