Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 23. lokakuuta 2014

ISIS ja Hamas, joista vain toisen Obaman Amerikka haluaa tuhota

Samuel Korhonen suomensi ajankohtaisen David Hockingin syksyn 2014 uutiskirjeen, jossa ihmetellään ja pohditaan sitä miksi Yhdysvallat presidentti Obaman ja ulkoministeri Kerryn johdolla ei anna Israelin tuhota ääri-islamilaista Hamasia, mutta haluaa itse tuhota ideologialtaan aivan samanlaisen ISIS-järjestön.

-------------------------

IMPORTANT ARTICLE BY F.L.A.M.E.
Facts and Logic About the Middle East

September 9, 2014
 
Seuraavassa tämän erinomaisen artikkelin suomennos David Hocking'in uutiskirjeestä, Hope for Today, jossa se oli hieman lyhennettynä. Alkuperäisen artikkelin on kirjoittanut Gerardo Joffe (94). Suom. huom.

ISIS ja Hamas: Kaksi murhanhimoista terroristiryhmää, jotka haluavat perustaa islamilaisen imperiumin Lähi-Itään. Pitäisikö meidän tuhota toinen, vaan ei toista?


Kun ISIS mestasi amerikkalaisen lehtimiehen, James Foley'n, presidentti Obama ilmaisi raivonsa ja kutsui ISIS:iä ”syöväksi”, jota täytyy estää leviämästä. Näkyvästi kiihtynyt ulkoministeri Kerry julisti, että ISIS on ”paha” ja ”täytyy tuhota”.

Nämä vihaiset luonnehdinnat ovat epäilemättä tarkkoja ja harvat Lännessä haluavat väitellä tarpeesta torjua ISIS – vaikkakaan ryhmä ei tähän mennessä ole hyökännyt Yhdysvaltoja vastaan.

Pohdimme kuitenkin, miksi herrat Obama ja Kerry voivat olla niin peräänantamattomia pahan ISIS:in suhteen ja silti niin innokkaita vaatimaan, että Israel lopettaa taistelemisen Hamasia, yhtä brutaalia terroristiryhmää vastaan, joka on yrittänyt juutalaisten kansanmurhaa koko olemassaolonsa ajan.

On varmasti eroja ISIS:in ja Hamasin välillä, aivan kuten on eroja Al Qaidan ja murhanhimoisen nigerialaisen islamilaisen terroristiryhmä Boko Haramin välillä. Silti näillä ryhmillä on yhteisiä arvoja, strategioita ja päämääriä – ja kaikki ovat pahoja.

Seuraavassa kolme määräävää ominaisuutta, jotka nämä islamistiset ryhmät – ISIS, Al Qaida ja Boko Haram – jakavat:

1.    Kaikki haluavat perustaa maailmanlaajuisen kalifaatin (imperiumin) tiukan sharialain alla. Se tarkoittaa, että he ovat omistautuneet valtaamaan ja muuttamaan siirtomaiksi toisten uskonnollisten kansallisten ja etnisten ryhmien maat.
2.    Kaikki neljä ryhmää uskovat, että heidän jihadinsa oikeuttaa tappamaan viattomia siviilejä, myös muslimeja, terroristitekojen, kuten itsemurhapommitusten, raketti-iskujen ja mestausten kautta.
3.    Nämä ryhmät katsovat kristittyjen, juutalaisten, hindujen ja kaikkien Islamin ulkopuolisten ryhmien olevan uskottomia korkeintaan toisen luokan kansalaisia ja yleensä karkotettavia tai tapettavia.
Ajatteleeko presidentti Obama todella, että ISIS pitäisi tuhota, mutta Hamas ei? Amerikkalaisten suorittamat Al Qaidan johtajien salamurhat vahvistavat USA:n sitoutumisen tuhota Al Qaida, mutta missä on USA:n sitoutuminen tuhota Hamas?

On pahaenteistä, ettemme kuulleet Obama'lta ja Kerry'ltä mitään kannustusta Israelille tuhota Gazalaiset islamistiterroristit, jotka hyökkäsivät Israelia vastaan ja ampuivat yli 4000 ohjusta juutalaisia ja Israelin arabeja kohti vain neljässä kuukaudessa. Miksi näin?

Pikemminkin kuulimme USA:n kritiikkiä, että Israel, huolimatta suunnattomista ponnistuksista säästää viattomia palestiinalaisia, oli aggressiivinen ja käytti liikaa sotilaallista voimaa.

Tämän viikon FLAME Hotline'n julkaisema Harvard'in professori Alan Dershowitz'in artikkeli esittää rautaisen perustelun tuhota molemmat terroristiryhmät – ja edelleen sallia Israelin tehdä, mitä tarvitaan puolustaakseen itseään jokaista olemassaoloaan uhkaavaa vihollista vastaan.

Please take a few minutes to review Dershowitz's compelling argument. It gives you all the facts you need to speak to friends and colleagues and write letters to the editor. Please also pass this issue along to your contacts, and use social media to refer your friends to it.

Thanks for your support of FLAME and of Israel!

Best regards,

Jim Sinkinson
Vice President, Facts and Logic About the Middle East (FLAME)

ISIS Is to America as Hamas Is to Israel (ISIS on Amerikalle sitä mitä Hamas on Israelille)
by Alan M. Dershowitz, Gatestone Institute, August 20, 2014

Kun Israel urheasti puolusti itseään gazalaisen islamistisen terroristiryhmä Hamasin suorilta hyökkäyksiltä, niin maailma valitti, että Israelin reaktio oli suhteeton. Mutta nyt USA on alkanut iskeä takaisin ISIS:iä vastaan – ja saa kiitoksia joka puolelta – ikään kuin taisteleminen ISIS:in ja Hamasin terroristeja vastaan ei olisi samaa taistelua samaa globaalia jihadia vastaan.

Presidentti Barack Obama on oikein tuominnut ISIS:in suorittaman amerikkalaisen James Foley'n mestauksen mitä jyrkimmin. Hän sanoi näin:

"On oltava yhteinen ponnistus tämän syövän poistamiseksi, ettei se leviä. On oltava tämän kaltaisten nihilististen ideologioiden selkeä hylkääminen. Yksi asia, josta kaikki voimme olla yhtä mieltä, on, että ISIS:in kaltaisella ryhmällä ei ole paikkaa 21. vuosisadalla. Ystävät ja liittolaiset kaikkialla maailmassa, meillä on yhteinen turvallisuus ja arvomaailma, joka on päinvastainen, kuin se, mitä olemme nähneet ISIS:ltä. Tulemme jatkamaan tämän vihamielisen terrorismin vastustamista ja korvaamaan sen toivolla ja vakaudella.”

Samalla, kun presidentti Obama on kehottanut täysimittaiseen sotaan ISIS:in ”syöpää” vastaan, hän on katsonut Hamasilla olevan helposti parannettava sairaus, kehottaen Israelia hyväksymään tuon terroristiryhmän, jonka peruskirja vaatii Israelin tuhoamista osana palestiinalaista yhteishallintoa. Voisimmeko kuvitella hänen kehottavan Irakia, tai jotakin muuta arabimaata, hyväksymään ISIS:in osana yhteishallintoa?

Entinen presidentti Jimmy Carter ja piispa Desmond Tutu ovat menneet vieläkin pitemmälle kehottaen kansainvälistä yhteisöä tunnustamaan Hamasin laillisuuden poliittisena puolueena ja myöntämään sille diplomaattisen tunnustamisen. On vaikeaa kuvitella heidän vaativan, että sama laillinen asema myönnettäisiin ISIS:ille.

Miksi sitten kaksinaismoraali koskien ISIS:iä ja Hamasia? Johtuuko se siitä, että Hamas ei ole niin väkivaltainen ja julma kuin ISIS? Sitä on vaikea perustella. Hamas on todennäköisesti tappanut enemmän siviilejä – itsemurhaiskuillaan, Palestiinan hallituksen jäsenten murhillaan, raketti-iskuillaan ja terroritunneleillaan – kuin ISIS.

Ellei Israelilla olisi Rautakupolia ja IDF:ää, Hamas olisi tappanut vieläkin enemmän viattomia siviilejä. Sen peruskirja todella vaatii tappamaan kaikki juutalaiset kaikkialla maailmassa riippumatta siitä, missä he asuvat, tai minkä ”kiven” takana he piilottelevat. Jos Hamas'illa olisi keinot, se tappaisi vähintään yhtä paljon ihmisiä, kuin ISIS.

Johtuuko se tavasta, jolla ISIS tappaa? Mestaus on tietysti irvokas tappamiskeino, mutta kuolema on kuolema ja murha on murha. Ja sillä ei juuri ole merkitystä uhrin perheelle aiheuttiko kuoleman mestaus, hirttäminen, tai luoti niskaan. Itseasiassa useimmat ISIS:in uhreista on mestaamisen sijaan ammuttu, kun taas Hamasin terroristit ovat teurastaneet vauvoja sängyissään, teini-ikäisiä matkalla kotiin koulusta, naisia ostoksilla, juutalaisia rukoilemassa ja opiskelijoita syömässä pizzaa.

Johtuuko se siitä, että ISIS murhasi amerikkalaisen? Hamas on murhannut lukuisia amerikkalaisia ja muiden maiden kansalaisia. He myös ovat umpimähkäisiä tappamisessaan.

Johtuuko se siitä, että ISIS on nimenomaan uhannut tuoda terrorisminsa Amerikan rannoille, kun taas Hamas keskittyy terrorismiinsa Israelissa? Hamasin peruskirja ei rajoita sen murhanhimoisia aikeita yhteen maahan. Kuten ISIS, se vaatii maailmanlaajuista ”kalifaattia” väkivaltaisen jihadin tuomana.

Kaikkea, mitä oikeutetusti pelkäämme ja halveksimme ISIS:iltä tulevana, meidän pitäisi pelätä ja halveksia Hamasilta tulevana. Aivan kuten emme myönnä laillisuutta ISIS:ille, meidän ei pitäisi myöntää laillisuutta Hamasille, ainakaan ennenkuin se virallisesti peruuttaa peruskirjansa ja luopuu väkivallasta. Valitettavasti se on suunnilleen yhtä todennäköistä, kuin Amerikka peruuttaisi perustuslakinsa. Väkivalta, antisemitismi ja Amerikan vastaisuus ovat Hamasin mission ehdoton edellytys.

Aivan kuten ISIS täytyy torjua sotilaallisesti ja tuhota terroristiarmeijana, niin myös Hamasiin täytyy reagoida sotilaallisesti ja tuhota sen raketit ja tunnelit.

Monet akateemiset ja diplomaatit ovat laajasti perustelleet, ettei terrorismiin voi olla sotilaallista ratkaisua yleensä ja Hamasin vaatimuksiin varsinkaan.

Tämä sovinnainen viisaus ohittaa historian opetukset. Chamberlain luuli, että Hitlerin vaatimuksiin voisi olla diplomaattinen ratkaisu. Churchill oli eri mieltä. Historia osoittaa Churchill'in olleen oikeassa. Natsifasistit ja japanilaiset militaristit oli voitettava sotilaallisesti, ennenkuin diplomaattinen ratkaisu voitiin saavuttaa.

Sama koskee ISIS:iä ja Hamasia. Ne on ensin voitettava sotilaallisesti ja vasta sitten ne ehkä voivat harkita suostumista järkeviin diplomaattisiin ja poliittisiin kompromisseihin. Toinen yhtäläisyys ISIS:in ja Hamasin välillä on, että jos nämä terroristiryhmät laskevat aseensa, niin rauha ehkä voisi tulla, mutta jos niiden viholliset laskevat aseensa, tulee kansanmurha. 

Eräs suurenmoinen pilapiirros havainnollistaa tätä: pöydän toisessa päässä istuu Hamas vaatien ”kuolemaa kaikille juutalaisille”. Toisessa päässä on Israelin pääministeri Netanyahu. Keskellä istuu välittäjä, joka kääntyy Netanyahuun ja kysyy: ”Voisitteko tulla häntä vastaan ainakin puoliväliin?”


 
Yksikään demokraattinen valtio ei voi hyväksyä omaa tuhoaan. Emme voi riskeerata – tulla puoliväliin – terroristien kanssa, jotka vaativat kaikkien niiden kuolemaa, jotka seisovat heidän vaatimustensa tiellä sunnilaisesta kalifaatista kutsuvatpa nämä terroristit itseään ISIS:iksi tai Hamasiksi. Molemmat ovat, presidentti Obaman sanoin, ”syöpiä”, jotka täytyy poistaa, ennenkuin leviävät.

Molemmat täytyy voittaa taistelukentällä, yleisen mielipiteen tuomioistuimessa ja oikeusistuimissa. Kiihkoilun, terrorismin ja kalifaatin vaatimisen suhteen ei voi tehdä kompromissia. Ennenkuin Hamasia ja ISIS:iä voidaan harkita laillisina poliittisina kumppaneina, niiden täytyy luopua väkivaltaisesta pyrkimyksestään islamilaiseen kalifaattiin.

David Hocking, HFT Connect

7 kommenttia:

  1. Juutalaisvaltio perustettiin Arabialueille.Tässä sodan syy palestiinassa.Lisäksi juutalaise valtaavat lisää alueita Arabeilta!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Tiesitkö että se joka kiroaa Israelia, sen Jumala kiroaa? ...ja joka siunaa Jumalan silmäterää, sitä Jumala myös siunaa. Siunatkaamme Israelia, Jaakobin sukua.
      Palestiinalaiset on sen sijaan englantilaisten antama haukkumanimi silloisista beduiineista, jotka asuivat kun Allenby tuli vuonna 1917 alueelle ja valloitti Jerusalemin.

      Poista
  3. Todellinen terroristivaltio on Israel ,joka Ydysvaltojen tuella terrorisoi Palestiinassa.!.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Israelin vangeilla on paremmat oltavat kuin Hamasin alamaisilla.

      http://unitedwithisrael.org/palestinian-youth-prefer-israeli-prison-to-hamas-rule/

      Muita Gaza/Hamas-artikkeleita.

      http://unitedwithisrael.org/tag/gaza/

      Poista
  4. Ihmisten reaktiot Israelia vastaan perustuvat usein tietämättömyyteen ja toisaalta Jumalan vastaisen henkimaailman vaikutukseen. Toivon että näinä lopun aikoina mahdollisimman moni, erityisesti kaikki kristityt, voisivat herätä Jumalan todellisuuteen, ja alkaa siunaamaan kaikin mahdollisin tavoin Jumalan omaisuuskansaa ja Jerusalemia, ja tulla näin osalliseksi Jumalan tahdon mukaisesta elämästä myös tässä tärkeässä asiassa ja runsaasta siunauksesta jonka Hän vuodattaa kaikkien niiden päälle jotka Häntä, ja Hänen Sanaansa ja kansaansa rakastavat.

    "Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri,.. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan." (Sak.12:2-3)

    Israel on planeettamme keskus, ja tämän ihmeellisen maan ja Jerusalemin problematiikka pysyy Jumalan tahdosta jatkuvasti otsikoissa ja vaikeana kysymyksenä kansainvälisessä politiikassa ja ihmisten mielissä. Meidän kristittyjen tulisi kuitenkin tuntea Jumalan Sanan totuus koskien tätä maata ja tätä kansaa; iankaikkisuus-kohtalomme riippuu osittain siitä, ja se on Jumalan kello jota seuraamalla tiedämme missä ajassa olemme.

    Miksi siunata Israelia? Pääasiallinen syy: Koska se on Jumalan tahto.

    -Markku

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com