Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 7. lokakuuta 2014

Varapresidentti Biden sanoo Vanhan Järjestyksen olevan romahtamassa nykyään – ISIS:n avulla Yhdysvallat piirtää Lähi-idän kartan uudelleen

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert) tältä viikolta, jonka kaksi osiota suomensin. Aluksi CE:n johtaja David Bay kertoo USA:n varapresidentin Joe Bidenin paljastavasta puheesta viime viikon torstaina Bostonissa joka vain vahvisti CE:n opetuksen niistä kriiseistä, joilla Vanha Järjestys pyritään kaatamaan, jotta Uusi Maailman Järjestys (NWO) voidaan perustaa. Toisessa osiossa puolestaan lainataan venäläisen Russia Today verkkolehden artikkelia, joka myöskin vahvistaa Cutting Edgen opetuksen salaliitosta, joka on käynnissä Lähi-idässä USA:n järjestämänä. Alkaen Saddam Husseinin kukistamisesta vuonna 2003 ja päätyen arabikevään kautta nykyiseen ISIS-konfliktiin luodaan epävakautta tuolla alueella Pentagonin Uuden Kartan -strategian mukaisesti ns. ei-integroituneessa aukossa (Non-Integrated Gap). USA:n tavoitteena on luoda Kaaoksesta uusi Järjestys tälle Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueelle, jota kutsutaan supervaltio #7:ksi Rooman Klubin suunnitelmassa. Näin edesautetaan Eliitin himoitseman vapaamuurarikristuksen (Antikristus) nousua maailmannäyttämölle.

---------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, October 6, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
I. Varapresidentti Joe Biden retosteli että nykyinen Kansainvälinen Järjestys – Vanha Maailman Järjestys – on rispaantumassa reunoiltaan ja on vaarassa romahtaa.

Mikä korvaa tämän Vanhan Järjestyksen? Uusi Maailman Järjestys, tietenkin.

Me kiitämme varapresidenttiä hänen vilpittömyydestään vahvistaessaan Cutting Edgen opetuksen.

UUTISKATSAUS: Biden: Kansainvälinen Järjestys 'kirjaimellisesti rispaantumassa saumoistaan', The Weekly Standard, 3. lokakuuta 2014

”Puhuessaan John F. Kennedy Foorumissa Harvardin Kennedy School'issa Bostonissa, Massachusetts'in osavaltiossa eilen illalla, varapresidentti Joe Biden antoi kattavan yhteenvedon ulkopolitiikan haasteista ja kriiseistä joita maailma ja Obaman hallinto kohtaavat nykyään … hän maalasi varsin synkän kuvan nykymaailmasta...”

”Hän jatkoi viittaamalla susiin Yhdysvaltojen ulko-ovella, ja miten 2. maailmansodan jälkeinen järjestys on 'kirjaimellisesti rispaantumassa liitoksistaan'.”

Mitä ovat nämä kriisit jotka uhkaavat nykyistä “Kansainvälistä Järjestystä”?

1) Venäjä ja Vladimir Putin

2) ISIS

3) Ebola

Cutting Edge on pitkään väittänyt, että näitä suuria kriisejä käytetään kaatamaan nykyinen Vanhan Järjestys niin että Uusi Maailman Järjestys voitaisiin perustaa. On kuitenkin virkistävää nähdä, että Yhdysvaltain varapresidentti luettelee nämä kolme suurta maailmantapahtumaa tänäpäivänä voimina jotka uhkaavat tuhota tämän nykyisen Järjestyksen.

Vuonna 2007 me julkaisimme artikkelin otsikolla, “Viittä suurta kehitettyä globaalia katastrofia saarnataan jatkuvasti maailmalle syinä muodostaa globaali Uusi Maailman Järjestys!” (NEWS2193). Nämä viisi tarkoituksella luotua kriisiä ovat edelleen hyvin toimivia maailmassamme tänäpäivänä. Biden kosketteli kolmea niistä puheessaan.

1) Globaalin sodan uhka – Venäjä kamppailee Ukrainan kanssa kun se pyrkii muodostamaan supervaltio #5'n kuuluen Rooman Klubin suunnitelmaan

2) Globaalin terrorismin uhka – ISIS:n maailmanlaajuinen uhka on keskeinen osa tätä kriisiskenaariota. Tänään, uutisotsikko kirkui näin: “FBI-johtaja varoittaa Khorasan-hyökkäyksestä”

3) Globaalin viruksen uhka – Vuonna 2007, virus, jota toitotettiin, joka voisi tappaa 100,000,000 ihmistä eri puolilla maailmaa, oli lintuinfluenssavirus. Tänään, lintuinfluenssa on korvattu kriisinhallinnan sanastoon kuuluvalla Ebola-viruksella.

Joe Biden ei maininnut kahta muuta tehtailtua kriisiä joita Illuminati käyttää kaataakseen Vanhan Järjestyksen:

4) Globaalin talousromahduksen uhka

5) Ilmastonmuutoksen uhka

Kuten heti ymmärrät, nämä kaksi kriisiä ovat hyvin esillä uutisissa tänäpäivänä. Muista, uhka katastrofista on lähes yhtä tehokas kuin todellinen katastrofi pelottelemaan tarpeeksi ihmisiä, jotta he sallisivat valtion “tilapäisesti” ottaa pois meidän vapautemme ja oikeutemme. Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1571, otsikolla, “Propagandan periaate: Konfliktin pelko lähes yhtä tehokas tuottamaan haluttuja muutoksia kuin todellinen kriisi”!

Uutisen NEWS1571 periaatteet mielessä, huomioi tämä seuraava ajankohtainen uutisartikkeli.

UUTISKATSAUS: “Ebola: Pelko leviää yhtä nopeasti kuin tauti”, NorthJersey.com, 6. lokakuuta 2014

Tämän artikkelin otsikko kertoo kaiken Ebolasta: “Pelko leviää yhtä nopeasti kuin tauti”!

Kaikki nämä uhat syöksyvät maailmannäyttämölle sen jälkeen kun Antikristus nousee, ei ennen sitä. Daniel 7:7-8 toteaa, ettei Antikristus voi nousta ennenkuin profeetallisen 10 supervaltion uudelleenjärjestely on valmis (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2363, otsikolla, “On olemassa vain YKSI kronologisesti etenevä profetia joka antaa meille selkeän mittarin jonka avulla me voimme tietää likimääräisen ajankohdan jolloin Antikristus nousee!”)

Kun näet, että nämä suunnitellut 10 supervaltiota on muodostettu, sinä voit alkaa katsoa ylös, tietäen että sinun/meidän ruumiinlunastuksemme on lähellä!

Suomentajan kommentti: David Bay on väärässä tässä kohden. Meidän ei tarvitse odottaa minkään 10 supervaltion muodostumista ennenkuin Kristuksen morsian temmataan taivaallisiin. Tempaus tulee juuri 3. maailmansodan kynnyksellä ja tämän sodan tuhkista nousee sitten Antikristus “rauhanruhtinaana”. Danielin profeetalliset 10 sarvea tai kuningasta voivat olla vaikkapa Yhdysvaltain 10 presidenttiä alkaen Harry Trumanista 2. maailmansodan päätyttyä, joiden jälkeen nousee “pieni sarvi” eli 11. sarvi, joka on nykyinen presidentti Barack Obama ollen erilainen kuin muut. Huom. USA on Danielin profetian kenraaliharjoitus 4. pedosta (Dan. 7:23-26). Muinainen Rooman valtakunta oli puolestaan Danielin profetian esitäyttymys 4. pedosta. Mitä tulee supervaltioihin, niin nämä muodostunevat jollain tavalla 7-vuotisen vaivanajan 1. puoliskolla ja vaivanajan puolivälissä temmataan häävieraat taivaallisiin, jonka aikana lopull. Antikristus (Maitreya) saa kuolinhaavan (Ilm. 13:3). Kun tämä kuolinhaava paranee, on lopull. Antikristus 11. sarvi paljastaen itsensä julmana sotaisana diktaattorina ja maailmanhallitsijana asettuen Jerusalemin temppeliin (rakentaminen alkaa 1. puoliskolla) jumalaksi (Matt. 24:15). Joten tässä meillä on tapahtumien skenaario, joka on paljon realistisempi kuin CE:n teoria, joka siirtää Jeesuksen takaisintuloa (morsiamen tempaus) ties miten kauaksi tästä hetkestä.


II. Venäjän Russia Today Online julkaisi artikkelin, jossa todettiin, että kriisi ISIS:n kanssa tulisi mahdollistamaan Lähi-idän kartan uudelleenpiirtämisen Yhdysvaltojen toimesta.


Vuodesta 2007 saakka olemme kertoneet, että Pentagonin suunnitelmana on piirtää uudelleen Lähi-idän kartta siten, ettei yhtään merkittävää diktaattoria alueen sisäpuolella voisi viivästyttää suunniteltua supervaltio #7'n käyttöönottoa!

UUTISKATSAUS: 'USA:n kouluttamia ISIS-militantteja käytetään hyväksi uudelleenorganisoimaan Lähi-itä', by William Engdahl, Russia Today, 5. lokakuuta 2014

”USA:n erikoisjoukkojen kouluttamia ISIS-militantteja on käytetty keinona luoda epäjärjestystä ja järjestää Sharia-valtio islamilaisen kalifaatin tavalla Yhdysvaltain armeijan eduksi, sanoi geopolitiikan analyytikko William Engdahl RT:lle … väkivalta on kestänyt jo yli vuosikymmenen ajan, Irakin invaasiosta vuonna 2003 lähtien, koska Yhdysvallat on ollut mukana sotilaallisesti Lähi-idässä – se on aivan niin yksinkertaista. He kukistivat Irakin Saddam Husseinin, kaatoivat Hosni Mubarakin Egyptissä, ja lähettivät aallon arabikevään värivallankumouksiin kaikkialle arabimaailmaan uudelleenorganisoidakseen alueen koko rakenteen Yhdysvaltain armeijan asemaeduksi suhteessa Kiinaan ja Venäjään, pohjimmiltaan.” [Tietenkin Libyan diktaattorin, Muammar Gaddafin, syrjäyttäminen kuului myös tähän suunnitelmaan, kuten myös Syyrian Bashar al-Assadin kukistaminen. Suom. Huom.]

Tämä kirjoittaja on täysin oikeassa! Ainoa lisäys, jonka haluaisin tehdä, on, että tätä suunniteltua konfliktia Lähi-idässä on hiljaisesti tuettu Venäjän (supervaltio #5) ja Kiinan (supervatio #10) johtajien toimesta. Ilmestyskirja 17:12,17 on kirjaimellisesti käymässä toteen päivittäisissä uutisissa:

"And the ten horns which thou sawest are ten kings ... For God hath put in their hearts to fulfil his will, and to agree (to act in harmony), and give their kingdom unto the beast, until the words (prophecies) of God shall be fulfilled." (KJV)

Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta … Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilm. 17:12,17)

Päivittäisissä uutisissa, tätä jaetta ollaan toteuttamassa joka ikinen päivä, niin kuin presidentti Obama koskien Pohjois-Amerikan Unionia (supervaltio #1) “toimii yksimielisesti” Euraasian Unionin (supervaltio #5) presidentti Putinin kanssa, kuten myös kaikkien muiden suunniteltujen supervaltioiden johtajien kanssa. Tämä lähes näkymätön yhteistyö on se, mikä ajaa eteenpäin maailmantapahtumia.

Ja se kaikki täyttää Lopunaikojen profetioita!

Mutta ajoitus kaikille suunnitelluille katastrofeille odottaa kunnes Antikristus on maailman näyttämöllä. [Olen eri mieltä tässä ajoituskysymyksessä Davidin kanssa. Suom. Huom.] 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com