Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 31. lokakuuta 2014

Paavi Franciscus hyväksyy evoluution luomisopin rinnalle – Yhdysvaltain kansallisen terveysviraston johtaja vaatii kaikille amerikkalaisille Ebola-rokotteen

Tässä tuoreimmasta Cutting Edgen viikkokirjeestä yksi tärkeä osio kuten myös viime viikon CE:n uutishälytyskirjeestä (NewsAlert), jotka suomensin. Viikkokirjeen osiossa David Bay siteeraa paavin hiljattaista myönteistä kantaa evoluutioteoriasta, joka ei kuulemma ole ristiriidassa Raamatun luomisopin kanssa. Sitten David tuo esille roomalaiskatolisen kirkon katekismuksen kohtia jotka saavat paavin tuoreet lausumat outoon valoon sisältäen kuitenkin porsaanreiän evoluution hyväksymiselle. Lopuksi uutishälytyskirjeen osiossa, jonka valitsin, kerrotaan Globaalin Eliitin voimakkaasta pyrkimyksestä rokottaa maailman ihmiset uudella testaamattomalla Ebola-rokotteella, jolla voi olla kammottavia seurauksia. Lääketeollisuus Yhdysvalloissa työskentelee kuumeisesti saadakseen markkinoille valheellisen rokotteen. Kaikki tämä palvelee Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) agendaa.

------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 29.10.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2321
III. Paavi Franciscus I otti suuren askeleen tulemista Vääräksi Profeetaksi kun hän julkisesti ilmoitti että Jumala ei ole ylimaallinen ja sitten syleili evoluutiota!

Ei mikään kreationismi-uskonto voi johdattaa evoluutioon perustuvia uskontoja uljaaseen Uuteen Maailman Järjestykseen.

UUTISKATSAUS: Paavi Francis: 'Evoluutio ei ole ristiriidassa luomiskäsityksen kanssa' ”, Huffington Post, 27. lokakuuta 2014

Jumala ei ole ylimaallinen olento ...”

Tämä yksi lausuma pelkästään tekee kelpaamattomaksi kaiken muunkin kristinuskosta josta paavi Francis tai joku muu katolilainen teologi koskaan sanoo uudelleen, joka kerta. Katolilaiset teologit ovat todellakin ohjanneet roomalaiskatolisen kirkon silkkaan pakanuuteen toisella nimellä. Totisesti, paavilla on ”kaksi sarvea niinkuin karitsalla” (hänet hyväksytään kristittynä), mutta hänen sydämensä karjuu kuin lohikäärme. (Ilm. 13:11)

Muistatko, kun paavi Johannes Paavali II järkytti kristillistä maailmaa julkistamalla että ”Evoluutio on yhteensopiva kristillisen uskon kanssa”, puhuen 25. lokakuuta 1996?

Haluan vain huomauttaa kahdesta ytimekkäästä faktasta koskien tätä älytöntä kantaa:

1) Tässä lausumassa, paavi riitauttaa hänen oman roomalaiskatolisen kirkkonsa vallitsevan uskonnollisen opetuksen!! ”Katolisen kirkon katekismuksesta”, joka julkaistiin vuonna 1994, me luemme tästä luomiseen liittyvästä opetuksesta, ”Meidän uskontunnustuksemme alkaa Jumalasta, sillä Jumala on ensimmäinen ja viimeinen, kaiken alku ja loppu. Uskomusjärjestelmä alkaa Isä Jumalasta, sillä Isä on ensimmäinen ylimaallinen olento Pyhässä Kolminaisuudessa; meidän uskomusjärjestelmämme alkaa taivaan ja maan luomisesta, sillä luominen on alku ja perustus kaikille Jumalan töille.” Vaikka tämä opetus ei oikeastaan sano, ”Jumala loi”, se varmastikin jättää sellaisen selvän vaikutelman, koska asiayhteydessä puhutaan Isästä Jumalasta. (Korostus lisätty)

Ymmärsitkö tuon asiaankuuluvan lausunnon katekismuksesta?

Isä on ensimmäinen ylimaallinen olento Pyhässä Kolminaisuudessa”!

2) ”Luoja” --- ”Toisaalta, Kristuksen salaisuus loihtii ratkaisevaa valoa luomisen mysteeriin ja paljastaa tarkoituksen sille kun 'Alussa loi Jumala taivaan ja maan': alusta saakka, Jumala näki mielessään kunnian uudesta luomuksesta Kristuksessa.”

Nyt, kun ajatellaan tätä lausuntoa, asiayhteydessä paavin väitteeseen että evoluutio on (”ei-ristiriitainen”) yhteensopiva kristillisen opetuksen kanssa, sinä luot naurettavan skenaarion. Ajatelkaa: Jumala, taivaassa, näkee evoluutioprosessin maan päällä, näkien, että ihminen on hitaasti, miljardien vuosien kuluessa, kehittynyt alkulimasta, läpi useiden vaiheiden, älykkääksi ihmiseksi, ja päättää yhtäkkiä että Hänen täytyy sekaantua luodakseen kuolemattoman sielun ja istuttaa se jokaisen ihmisen sisälle!! Jos Jumala voi luoda kaiken tyhjästä, niin sitten Hän loi alkuliman, ja Hän loi ihmisen kuolemattoman sielun!! Missä Jumala oli keskivaiheessa? Oliko hän lomalla 4.5 miljardia vuotta, kun ihminen hitaasti tuli esiin, monien välivaiheiden kautta, tullen lopulta ihmiseksi?

Samalla kun tämä on loogisesti älytöntä, katekismus voi tulla lähelle sen opettamista. Sivulla 87, osiossa 337, se opettaa että ”Kirjoitukset esittävät Luojan työn symbolisesti kuuden päivän peräkkäisenä jumalallisena 'työnä', päättyen seitsemännen päivän 'lepoon'.” Toisin sanoen, katekismus ei opeta sitä että Jumala loi maailman kuudessa päivässä, lausuen että Hänen luomistekonsa oli ”symbolisesti” esitetty tapahtuneen 6 päivän työnä. Tämä opetus jättää oven auki evoluutiolle. Tämä avasi hieman ovea evoluutiolle, joka on luultavasti ovi, jonka kautta paavi Franciscus I on kävelemässä kun hän toteaa että evoluutio on yhteensopiva kristillisen uskon kanssa, ainakin roomalaiskatolisen kirkon ajaman ”uskon” kanssa. Silti, Franciscus ei voi sovitella evoluution jumalatonta luonnetta verrattuna opetukseen että Jumala loi maailman.

Maailma on ryntäämässä lopulliseen Uuden Maailman Järjestyksen suunnitelman toteutumiseen, joka vaatii yhtä maailmanhallitusta ja talousjärjestelmää, vapaamuurarikristuksen johtamana, sekä, yhtä maailmanuskontoa, paavin johtamana. Lue huolellisesti suunnitelmaa koskien Uuden Maailman Järjestyksen uskontoa, joka annetaan roomalaiskatolisen paavin komentoon (NEWS1052) (suomennettu): Tätä osaa Uuden Maailman Järjestyksen suunnitelmasta kutsutaan, ”Projektiksi uudesta Jerusalemin liitosta”.

Joskus vuosina 1985-2010, seuraava skenaario tulee käärityksi auki, riippuen vain oikeista olosuhteista: Muslimien ja juutalaisten alueet Jerusalemissa tullaan yhdistämään kristillisiin alueisiin uuden Jerusalem-liiton luomiseksi … Oikealla historian hetkellä, paavi tulee vierailemaan yhdistetyllä juutalaisten/kristittyjen/muslimien sektorilla Jerusalemissa julistaakseen että kaikkien uskontojen pitäisi yhdistyä yhdeksi.”

Sillä hetkellä, roomalaiskatolisesta paavista tulee Väärä Profeetta ottaen vastuun Uuden Maailman Järjestyksen uskonnon ylimmän johtajan virasta. Kaikki evoluutioon perustuvat uskonnot tulevat sitten seuraamaan hänen johdossaan. Tämä paavi Franciscus I:n lausunto on profeetallisesti monumentaalinen.

Suomentajan kommentti:
Evoluutioteorian mahdottomuudesta ja älyttömyydestä on puhunut hyvin videolla mm. Thomas Kämper Vantaalta. Kuunnelkaapa seuraava: https://www.youtube.com/watch?v=9_E6PdA-T8s

----------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, October 24, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2652
I. Pelot Ebolasta leviävät niin nopeasti että Yhdysvaltain kansallisen terveysviraston (NIH) johtaja vaati kaikkia Amerikassa saamaan rokotteen!

New Age -kirjailijat tekevät erittäin selväksi, että kun aika tulee vakavalle väestön supistamiselle, jokainen kansalainen pakotetaan ottamaan rokote, joka on kohtalokkaasti myrkytetty.

UUTISKATSAUS: ”NIH: 'Rokottakaa koko maa' kokeellisella Ebola-rokotteella”, by Christina Sarich, Natural Society, 15. lokakuuta 2014

Tri. Anthony Fauci, Yhdysvaltain kansallisen Allergia- ja tartuntatauti-instituutin johtaja kansallisen terveysviraston sisällä, haluaa rokottaa koko maan kokeellisella Ebola-rokotteella äskettäisten Ebola-tapausten valossa USA:ssa.”

Kuuntele hänen tarkkoja sanojaan:

Kun epidemia muuttuu yhä pelottavammaksi ja joissakin tapauksissa pois hallinnasta, on täysin mahdollista, jollei peräti todennäköistä, että me saatamme joutua työstämään rokotetta koko maahan pystyäksemme sammuttamaan epidemian. Tämä on selvästi mahdollisuus.”

Kuinka kätevää se onkaan, että hänen huomautuksensa ovat samansuuntaisia Ison Lääketeollisuuden (Big Pharma) sinnikkäiden yritysten kanssa saada rokote markkinoille NYT?

Kuinka kätevää korruptoituneelle GlaxoSmithKline'lle, joka työskentelee niin nopeasti kuin kykenee jotta he voivat luoda kokeellisen, nopeutetun aikataulun Ebola-rokotteen … Fauci tiputtelee kansallistettuja rokotuskommentteja niin kuin se ei olisi iso homma – varmastikin, hän tarkoitti puheillaan Afrikkaa, mutta onko suunnitelmana pakottaa testaamattomia rokotteita, eläviä viruksia sisältävä rokote, koko Yhdysvaltain väestölle seuraavaksi?”

Koko maailman väestö on jonossa kuolettavaa rokotusta varten jonka tarkoituksena on pikemmin tappaa kuin parantaa. Rokottaminen on tärkein ase Globaalin Eliitin varastossa joka haluaa supistaa maailman väestöä 66 prosentilla heti ja myöhemmin, ainoastaan 500 miljoonaan ihmiseen!

Suomentajan kommentti:
Ebola-rokote saattaa todellakin olla pedon (Antikristus) ase ihmiskuntaa vastaan, jonka myötä Ilmestyskirjan hallava hevonen eli 4. sinetti saa täyttymyksensä (huom. ruttotaudit). Tämän todistaa numerologia. Nimittäin ”ebola vaccines” = 666 englantilaisessa gematriassa. Katso https://www.youtube.com/watch?v=jOeaQDL40_4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com