Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 7. marraskuuta 2014

Republikaanien tsunami pyyhkäisi Washington D.C:n yli USA:n kongressivaaleissa – Israelilaiset voimakkaasti Obamaa ja hänen puoluettaan vastaan välivaalien aattona – Palestiinalaisten terroriteot lisääntyneet Jerusalemissa viime aikoina

Tässä taas ajankohtainen ja profeetallinen tuore Cutting Edgen viikkokirje, jonka kaikki kolme osiota suomensin. Alussa David Bay esittää uutiskirjoitusta siteeraten 9 asiaa, joita republikaanien murskavoitto USA:n välivaaleissa 4.11.2014 merkitsee. Näitä kohtia David kommentoi ja mainitsee eritoten sen, että mikään ei ratkaisevasti muutu politiikan teossa Washington D.C:ssä, koska molemmat puolueet, demokraatit ja republikaanit, ovat sitoutuneet Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) agendaan, jota varten Yhdysvallat luotiin. Monet kristityt tulevat pettymään republikaaneihin, koska he huijaavat konservatiiveja. Toisessa viikkokirjeen osiossa kerrotaan Israelin tämänhetkisestä negatiivisesta kannasta demokraatteja ja varsinkin presidentti Obamaa kohtaan. Heille (juutalaisille) republikaanien voitto välivaaleissa merkitsee siis paljon. Viimeiseksi kolmannessa osiossa puututaan Jerusalemin nykyiseen rauhattomuuteen kun palestiinalaisterroristit ovat tehneet lisääntyvästi hyökkäyksiään Israelin pääkaupungissa viime viikkoina. Useita ihmisiä on loukkaantunut ja kuolleitakin on. Raamattu ennustaa että Jerusalemia vastaan hyökätään aikakauden lopulla ja tämä terrori-iskujen aalto on esimakua tästä. Jumala kuitenkin pysyy Jerusalemin suojana ja on ohjaksissa.

---------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 5.11.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
I. Republikaanien tsunami on pyyhkäissyt Washington D.C:n yli.

Mitä muutoksia tämä GOP:n (republikaanipuolue) voitto tuo maahan, joka tuntee ahdistusta ja on suuntaamassa väärään suuntaan?

UUTISKATSAUS: ”9 asiaa, joita republikaanien iso voitto merkitsee”, Buzzfeed News, 5. marraskuuta 2014

1. Presidenttiehdokkaat alkavat tehdä siirtojaan

Kentuckyn senaattori Rand Paul oli yöllä voittajien joukossa, ja tässä se mitä kahden viikon oleminen hänen jäljillään osoitti: Kandidaatti muodosti tarkoituksellisesti suhteita vallassaolevien kanssa....”

Aina, kun konservatiivit onnistuneesti valitsevat ehdokkaan jota he ovat tukeneet, tuo ehdokas alkaa välittömästi tekemään kompromisseja vallassolevien henkilöiden kanssa. Tiedän väitteen, että tällainen kompromissi on ainoa tie saada jotakin aikaan, mutta sellainen kompromissi merkitsee aina kuoliniskua mille tahansa toiveelle joita konservatiiveilla on saavuttaakseen jonkinlaista merkittävää muutosta.

Valkoiseen Taloon pyrkiminen alkaa toden teolla tänään, marraskuun 5. päivänä, molemmin puolin käytävää!

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2633
2. Haukkamainen uusi senaatti

Tämä republikaaninen senaatti tulee olemaan suunnaton ongelma Obamalle kun hän yrittää saavuttaa joitakin ulkopoliittisia tavoitteita hänen presidenttiytensä kahtena viimeisenä vuotena.”

Voisimme vain toivoa, että uusi ”haukkamainen senaatti” johtaisi uudelleen löydettyyn empatiaan Israelia kohtaan ja uudistettuun sitoumukseen lopettaa meidän sotkuiset ja haitalliset sekaantumiset Irakissa, Syyriassa ja Afrikassa. Mutta hetkinen! Tätä tulosta ei tapahdu, koska Obama on juuri toteuttamassa Eliitin suunnitelmaa lakaista koko alue kaikista vahvoista diktaattoreista, jotka voivat vastustella kansallisen itsemääräämisoikeutensa luovuttamista suunnitellulle alueelliselle hallinnolle.

Tämän vuoksi emme voi odottaa mitään taukoa meidän lennokkisodassamme läpi koko alueen, joukkojemme lähettämisessä yhteen kuumaan paikkaan toisensa jälkeen erilaisissa skenaarioissa, kunnes, eräänä päivänä, tämä koko Lähi-itä/Afrikan manner on heikentynyt niin paljon, että supervaltiot #7 ja #8 voidaan perustaa.

3. Valkoinen Talo toivoo puolueiden kumppanuutta

Sana ”bipartisanship (puolueiden kumppanuus)” tarkoittaa yksinkertaisesti radikaalia kompromissia, aivan kuten selostin kohdassa #1.

4. Voitto, joka merkitsee yllättävän vähän

Senaatin keikahdus tullaan muistamaan yhdestä asiasta: Se tulee olemaan ensimmäinen kerta historiassa kun suuri puolue otti vallan Kongressin molemmissa kamareissa ja mikään ei muuttunut … seurauksettomuus tekee tiensä presidentin työpöydälle.”

Olemme ehdottomasti samaa mieltä.

5. Kannabis on voittamassa

Useat osavaltiot äänestivät marihuanan laillistamisen puolesta, toinen tärkeä merkki valtavasta kulttuurisesta muutoksesta joka on tapahtunut Amerikassa.

6. Paine toimia pian maahanmuuttoa vastaan

Huolimatta siitä, mitä joku sanoo, republikaanit aikovat pettää miljoonia konservatiiveja kun he tekevät yhteistyötä presidentti Obaman kanssa, joka on ottamassa viimeisiä askeleita luodakseen supervaltio #1'n, Pohjois-Amerikan Unionin.

Republikaani George H.W. Bush teki yhteistyötä demokraatti Bill Clintonin kanssa vuodesta 1993 lähtien taivutellakseen Kongressia hyväksymään Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksen (NAFTA), joka ei ollut mitään muuta kuin ensimmäinen askel kohti Pohjois-Amerikan Unionia.

En tiedä tuleeko tämä yhteistyö olemaan rohkeaa ja julkista vai hiljaista antautumista poliittisella taustalla, mutta Pohjois-Amerikan Unioni tulee pian olemaan todellisuutta. Profetiaa ollaan luomassa tässä, kun Pohjois-Amerikan Unioni on supervaltio #1 Eliitin suunnitelmassa uudelleenorganisoida kaikki kansakunnat täsmälleen kymmeneksi supervaltioksi, Danielin lukujen 2 ja 7:7-8 täyttymyksessä.

Presidentti Obama voi yrittää kiertää Kongressin antamalla toimeenpanomääräyksen (Executive Order) luodakseen tämän uuden supervaltion.

7. Ted Cruz tulee olemaan avainpelaaja Capitolilla”

8. Obaman viimeinen yritys muotoilla liittovaltion oikeuslaitosta”

Tämä ongelma on aina ollut tekaistu, koska presidentti nimittää tuomarit jotka toteuttavat suunniteltuja toimeksiantoja oikein hyvin, sen jälkeen kun presidentti on jättänyt virkahuoneensa. Lainaamalla meidän arkistoitua artikkelia, NEWS2031, me luemme:

1) Republikaanituomarit tappoivat Terry Schiavo'n

2) Republikaanituomarit sallivat enemmistön laillistaa sodomian

3) Republikaanituomarit sallivat enemmistön laillistaa abortin oikeusjutussa Roe vs. Wade

Tosiasiat on lyöty tiskiin ja ne ovat voimallisesti vakavia. Pahimmat tapaukset viimeaikaisessa, modernissa historiassa on toteutettu tuomareilla, jotka republikaanipoliitikot ovat nimittäneet. Sen tähden, on korkein petoksen muoto huudella amerikkalaisille äänestäjille että republikaanit tuovat tuomarikuntaan aitoja konservatiiveja, jotka todella toteuttavat konservatiivista/kristillistä agendaa.

Kristityt ovat kaikkein huijatuimpia ihmisiä maan päällä näinä päivinä. Alkaen 1970-luvun lopun moraalisesta enemmistöstä (Moral Majority), fundamentalistikristityt ovat samaistuneet republikaaneihin ja republikaanipresidentteihin erikoisesti [esim. tapaus Leo Meller & George W. Bush. Lue http://files.kotisivukone.com/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/george_w__bush_on_uudestisyntynyt_kristitty.htm. Suom. huom.]. Mitä meillä on näyttää 44 vuoden poliittisesta aktivismista?

* Onko abortti-lakia pyörretty vaadittaessa tätä? Ei

* Onko meidän moraalisia perustuksia parannettu? Ei

* Olemmeko pysäyttäneet uskomattoman marssin kohti globaalia Uutta Maailman Järjestystä? Emme

* Olemmeko pysäyttäneet vanhusten, vammaisten, kuolemansairaiden tappamisen? Emme

* Olemmeko onnistuneet supistamaan hallintojen kokoa? Emme

* Olemmeko onnistuneet pysäyttämään liittovaltion kajoamisen meidän perustuslakiamme vastaan? Totisesti emme!

Itseasiassa, tämä presidentti Bush on ollut se joka vaati – ja sai – törkeimmät diktatoriset lait jotka riisuvat meiltä Perustuslain suojan, kaikki ”terrorismin torjunnan” varjolla Patriot Act I ja II -laeissa. Koska Bush on ollut niin petollinen vaatiessaan diktatorisia valtuuksia, me emme voi nyt luottaa yhteenkään republikaaniin joka nimittää tuomarit, jotka todella äänestävät lopettaakseen ”oikeudellisen aktivismin”.

Kuten tavallista, meitä on huijattu, ja kuten tavallista, totuus sijaitsee sataprosenttisesti vastakkaisessa suunnassa julkiseen retoriikkaan nähden (NEWS1558).

9. Republikaanien täytyy tehdä valinta seksuaalivähemmistöjen oikeuksien suhteen”

Meillä ei ole toivoa, että uudistettu republikaanien enemmistö Kongressissa tulee kääntämään Amerikan trendin kohti homoseksuaalisuuden laillistamista. Meidän viimeinen republikaanipresidentti johon me asetimme luottamuksemme pysäyttämään homoseksuaalisen liikkeen perustuksilleen, oli George W. Bush vuonna 2000.

Bush petti niin pahasti luottamuksemme että, vuonna 2002, Conservative Women of America -järjestö julkaisi artikkeleita varoittaen että Bushin gay-mielinen politiikka oli IDENTTINEN Bill Clintonin vastaavaan (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1652).

Mikä on tärkeintä näissä välivaaleissa? Milloin saamme tietää, että ei ole pätkääkään eroa republikaani- ja demokraattipoliitikoiden välillä? Vanha kuvernööri George Wallace oli täysin oikeassa, kun hän tuhahti, ”Ei ole penninkään verran eroa republikaanien ja demokraattien välillä”.

Olemme osoittaneet menneissä artikkeleissa, että kahden puolueen järjestelmä tässä maassa on yksinkertaisesti kansallista harjoitusta ”dialektisen kamppailun periaatteesta”. ”Teesi”-puolue taistelee ”antiteesi”-puolueen kanssa siirtääkseen maailman ”synteesi”-päämäärään – Uuteen Maailman Järjestykseen. (Lue NEWS1599)

Surullinen tosiasia on, että Amerikan konservatiivit ja/tai kristityt eivät koskaan herää käsittämään totuutta republikaanisesta puolueesta. Heidän mielensä on ”propagoitu” niin suuresti että he eivät halua muuttua; on paljon helpompaa ja mukavampaa jatkaa uskomista standardivalheeseen.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621
DVD

II. Juuri ennenkuin amerikkalaiset menivät äänestysuurnille, kirjoitettiin pääkirjoitus jossa kirjoittaja totesi järkyttävän tosiasian.

Monet israelilaiset olivat repimässä Obamaa ja hänen demokraattipuoluettaan juurineen irti.

UUTISKATSAUS: ”Israel todennäköisesti kannustaa republikaaneja”, Israel National News, 4.11.2014

Jännitteet ovat korkealla Capitol-kukkulalla tiistaina, kun viimeisiä ääniä lasketaan vuoden 2014 kongressin välivaaleissa.”

Kuinka nämä Amerikan vaalit vaikuttavat Israeliin?

'Republikaanien enemmistö molemmissa kamareissa aiheuttaa ongelman presidentille koskien myös ulkomaanapua Palestiinan Auktoriteetille (PA), joka on osallisena vihakasvatukseen ja yllytykseen, ja on osa terrorijärjestöä Hamasin kanssa', hän sanoi. 'Republikaaneilla olisi enemmän taipumusta kuin demokraateilla käyttää ulkomaanapua vipuvoimana PA:ta vastaan'.”

Mitä jos presidentti Obama aloittaa toimeenpanomääräysten antamisen ohittaakseen republikaaniopposition hänen monissa suunnitelmissaan, erityisesti koskien Israelia, palestiinalaisia, ja Irania?

... Kongressilla on lihaksia kaataa toimeenpanomääräykset, jos he valitsevat tehdä niin.”

Miksi niin monet israelilaiset käyvät demokraattipresidentin kimppuun? Kaikesta huolimatta, useimmat juutalaiset ovat antaneet musertavan tukensa demokraattiehdokkaalle lähtien 2. maailmansodasta. Liian monia Amerikan juutalaisia on karkotettu presidentin toimesta joka etäännyttää itsensä Israelista, presidentillä, joka asettuu Israelin murhanhimoisten vihollisten puolelle, ja paljastuksella että virkailijat Valkoisessa Talossa pitävät Israelin pääministeriä, Netanyahu'a, ”pelkurina (chickenshit)”.

Israel on hyvin huolissaan siitä, että heidän ainoa uskollinen liittolainen on nyt vetämässä tukensa pois. Toivottavasti, tämä republikaaninen Kongressi voi kääntää tämän kauhistuttavan trendin. Jumalan lupaus ja varoitus on yhä voimassa:

Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat...” (Genesis 12:3)

Amerikan olisi parempi olla sivuuttamasta tätä pahaenteistä varoitusta!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2622
III. Hamas ja palestiinalaishallinto ruokkivat tarkoituksella tulipalon liekkejä käyttämällä Kalliomoskeijaansa (Al Aqsa) keskipisteenä.

Jälleen kerran, Jumala tekee Jerusalemista ison kompastuskiven kansoille Lähi-idässä.

Palestiinalaiset aloittivat tämän koko kriisin yrittämällä salamurhata merkittävän rabbin.


Vastauksena salamurhayritykseen Temppelivuori-aktivisti Yehuda Glick'in elämää vastaan viime keskiviikkona, marssi tullaan järjestämään tämän viikon torstaina lähtien Begin'in perintökeskuksen (Begin Heritage Center) edustalta missä ampuminen tapahtui ja päättyen Temppelivuoren porteille. Pääkaupungin läpikulkemisen jälkeen, marssi päättyy Temppelivuoren – juutalaisuuden pyhin paikka – sisäänkäynnille, missä osanottajat liittyvät joukkorukoukseen Glick'in toipumista varten.”

Rabbi Glick oli näkyvästi johtamassa juutalaisten pyrkimystä asettaa ennakkotapaus jotta juutalaisilla ja kristityillä olisi oikeus rukoilla Temppelivuorella, muslimien lisäksi. Tämän kannan vuoksi, palestiinalaiset terroristit yrittivät ampua hänet kuoliaaksi.

UUTISKATSAUS: Netanyahu: Jerusalemin terrorihyökkäys tulosta Abbasin ja hänen Hamas-kumppaneiden 'yllytyksestä' ”, The Jerusalem Post, 5. marraskuuta 2014

Pääministeri Benjamin Netanyahu tuomitsi keskiviikkona palestiinalaishallinnon presidentin Mahmoud Abbasin 'ja hänen Hamas-kumppaninsa' 'yllytyksestä' ollen 'suoraan vastuussa' terroristihyökkäyksistä jotka ovat ravisuttaneet Jerusalemia viime aikoina.”

Hamas ei kieltänyt johtajuuttaan näille terrori-iskuille juutalaisten pääkaupungissa.


Terroristi, joka tappoi yhden ihmisen ja haavoitti 14 muuta kun hän törmäsi autollaan jalankulkijoihin Jerusalemissa keskiviikkona, on tunnistettu Ibrahim al-Acri'ksi. Al-Acri, 38, ammuttiin kuoliaaksi poliisin toimesta hyökkäyspaikalla … ja tiedettiin turvallisuusviranomaisten taholta Hamas-agentiksi ...”

Hamas väitti olevansa vastuussa hyökkäyksestä lausunnossa, joka julkaistiin keskiviikkona. Järjestö kutsui al-Acri'a 'marttyyriksi' ja nimitti hänen hyökkäystään 'sankarilliseksi operaatioksi'. Hamas ylisti iskua, kehottaen palestiinalaisia suorittamaan lisää terroritoimia.”

Ilmeisesti palestiinalaisten johto on tullut siihen tulokseen että iskujen suorittaminen Jerusalemissa ja erityisesti Kalliomoskeijan (Al Aqsa) ympärillä on paras tapa saada muslimit liikkeelle sotahuutoon Israelia vastaan.

Jo useiden päivien ajan, palestiinalaiset ovat lietsoneet ongelmia Jerusalemin Temppelivuorella.

Jumala kertoi ennalta että, aikakauden lopussa, Hän aikoi lietsoa Israelin vihollisia tulemaan Jerusalemia vastaan. Kuuntele:

Katso, minä teen JERUSALEMIN juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva JERUSALEMIA piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen JERUSALEMIN väkikiveksi kaikille kansoille ...” [Sakarja 12:2-3; ”Ja sinä päivänä” viittaa aikakauden loppuun; Korostus lisätty]

"I will make JERUSALEM a cup of trembling unto all the people round about ... And in that day will I make JERUSALEM a burdensome stone for all people ..." [Zechariah 12:2-3; "In that day" refers to End of the Age; Emphasis added]

Mielenkiintoisesti Illuminatin runous edellyttää myös Jerusalemin olevan hyvin erikoinen tapaus maailman kansoille aikajakson lopussa joka edeltää vapaamuurarikristuksen lavastettua ilmestymistä.

Tämä hetki ei ole minkään loppu, vaan ainoastaan tauko, ennenkuin olosuhteiden massiiviset pyörät puristavat jällen kerran lujasti, raudan rautaan, vetäen Jerusalemiin päin.” [Jerusalem toimii siis eräänl. magneettina, Suom. huom.] (Peter Lemesurier, ”The Armageddon Script”, s. 253)

Muistatko kun Jasser Arafat vahingossa paljasti, että palestiinalaiset aikoivat räjäyttää heidän oman Al Aqsansa (Kalliomoskeijan), syyttäen siitä juutalaisia. Arafat uskoi että tällä teolla taatusti täytetään 1.4 miljardin muslimin sydämet ja mielet maailmanlaajuisesti Israelia vastaan, ja he eivät voisi olla lähettämättä heidän islamilaisia joukkojaan Israelia vastaan tarpeeksi nopeasti.

Ja tällainen islamilaisten sotilaiden aalto toisensa perään kiiruhtamassa Jerusalemia vastaan on ok, koska kaikkivaltias Jumala on odottamassa heitä siellä.

Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella. Silloin Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessään: "Minun väkevyyteni ovat Jerusalemin asukkaat Herrassa Sebaotissa, heidän Jumalassansa". Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa-Jerusalemissa. Ja Herra on ensiksi vapauttava Juudan majat, ettei Daavidin suvun kunnia ja Jerusalemin asukasten kunnia ylvästelisi Juudaa vastaan. Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal'olento, niinkuin Herran enkeli heidän edessänsä.” [Sakarja 12:3-8]

Jumala on täysin ohjaksissa. Siksi kaikki te joilla on arka mieli, ”Älkää peljätkö, sillä Jumala on yhä valtaistuimellaan!”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com