Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 28. marraskuuta 2014

Uskovien ylösottoja useita 7-vuotiseen vaivanaikaan liittyen -- Ilmestyskirja avautuu ennennäkemättömällä tavalla



Tämä blogikirjoitus on ns. pretrib-tempausopin puolesta Ilmestyskirjan valossa. Todistan eri tavoilla, että ennen 7-vuotista vaivanaikaa tapahtuva "pre tribulation rapture" -tempaus on oikea ja raamatullinen oppi Jeesuksen toisesta tulemuksesta vaiheittain ennen Kristuksen tuhatvuotisen valtakunnan perustamista maan päälle (Ilm. 20:1-6). Vapahtajamme oli juutalainen ja hän noudattaa juutalaista hääperinnettä. Ylkän morsian temmataan pois 7 vuotta kestävästä ahdistuksesta ja vihasta maan päällä. Jumala ei ole määrännyt valvovia kristittyjä vihaan, aivan kuten oli Nooan ja Lootin tapauksessa (Matt. 24:37-44; Luuk. 17:26-30). Tämän hirvittävän ja vaikean kauden jälkeen alkaa Taivaassa suuret hääjuhlat, jonne on kutsuttu häävieraita viimeisen 7 vuoden aikana, jolloin Antikristus hallitsee maapallolla.

Tämän aiheen käsittelyn aloitti blogini vieraskirjassa ystäväni Pekka, joka väitti aluksi että on vain yksi Jeesuksen tulemus omilleen eli Kristuksen seurakunta olisi maan päällä nämä 7 ahdistuksen vuotta ennen Vapahtajamme julkista ja näkyvää tulemista maan päälle. Päätin vähän "ojentaa" Pekkaa ja siitä syntyikin hyviä kirjoituksia vieraskirjaani joita nyt lainailen tässä blogikirjoituksessa. Pekkakin lopulta hyväksyi näkemykseni ja vahvisti omalta osaltaan pretrib-tempauksen oikeellisuutta. Panen tähän asianmukaiset vieraskirjaviestit aikajärjestyksessä (vanhin ensin, minä aloitan 7. viestissä). Niissä on jotain uutta perinteiseen tempausoppiin nähden. Näen että tempauksia on useita Danielin viimeisen 70. vuosiviikon (Dan. 9:27) aikana ja lähettyvillä. Pääpointti on se, että ensin temmataan vähälukuinen morsian ja sitten häävieraita Karitsan hääaterialle (Ilm. 19:7-9).


Vieraskirja


Nimi : Pekka

Viesti : Tempaus ennen Harmagedonia?

Ilm. 16:13-16
13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.
14 Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.

STOP

15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!

JATKUU

16 Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.


26. marraskuuta 2014 19:33:42



Nimi : Pekka

Viesti : Ei kuulosta hyvältä. Jos "tempaus" tapahtuu vasta ennen Harmagedionia niin joudumme katsomaan, ehkei, kärsimään näistä vitsauksista:

Ilm. 16:1-12
1 Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: "Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle".
2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.
3 Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli vereksi, ikäänkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elävä olento kuoli, mitä meressä oli.
4 Ja kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vesilähteisiin, ja ne tulivat vereksi.
5 Ja minä kuulin vetten enkelin sanovan: "Vanhurskas olet sinä, joka olet ja joka olit, sinä Pyhä, kun näin olet tuominnut.
6 Sillä pyhien ja profeettain verta he ovat vuodattaneet, ja verta sinä olet antanut heille juoda; sen he ovat ansainneet."
7 Ja minä kuulin alttarin sanovan: "Totisesti, Herra Jumala, Kaikkivaltias, totiset ja vanhurskaat ovat sinun tuomiosi".
8 Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella.
9 Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.
10 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa
11 ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa.
12 Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.

26. marraskuuta 2014 19:47:50



Nimi : Pekka

Viesti : Dan. 12:1-13
1 Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika (suuri ja pieni ahdistus?), jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.
4 Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy.
5 Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla.
6 Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella: "Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?"
7 Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: "Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät."
8 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?"
9 Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti.
10 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.
11 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.
12 Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.
13 Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa."

Voisiko ajatella näin, että pienen ahdistuksen aika kestäisi tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää (3,5 vuotta) ja suuri ahdistus, kun antikristus paljastuu, samat tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää ja Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Eli pienen ahdistuksen päättymisen jälkeen meidän tulisi olla vielä kokemassa "suurta ahdistusta" 45 päivää (1335 - 1290 päivää) ennen tempaamista "tuuliin ja pilviin" Herraa vastaan. Toisin sanoen Harmageddon toteutuisi aikaisintaan sen jälkeen kun "suurta ahdistusta", antikristuksen aikaa olisi kulunut 45 päivää.

ja nouse osaasi päivien lopussa." tarkottaisiko tämä, että Danielilla olisi osa lopunaikana? Toinen "säkkipukuinen" todistaja?

26. marraskuuta 2014 20:30:44



Nimi : Pekka

Viesti : Tuohon Ilmestyskirjan kohtaan 16:15 sisältyy itsessään todistus Herran "salaisesta tulemuksesta" ottamaan ylös "tempaus-seurakunta"

Ilm. 16:15
15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!

Ja maanpäälle paluun merkki olisi:

Matt. 24:27
Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.

26. marraskuuta 2014 20:46:05



Nimi : Pekka

Viesti : Tämä "suuren ahdistuksen" alkamisen jälkeinen 45 päivää kuulostaa hyvältä. Koska silloin pystymme "evankelioimaan" vielä pelastumattomia. Jos Kristus naulattiin ristille oikeinpäin ja Paavali väärinpäin; niin minulle arvollisin "marttykuolema" olisi pilkkoa kappaleiksi ja polkea tunkioon. Tästä pilkkomisesta olen nähnyt unen, jossa minut sahattiin kappaleiksi.

26. marraskuuta 2014 20:58:55



Nimi : Pekka

Viesti : Jos joudumme, tai saamme, olla maanpäällä vielä 45 antikristuksen aikaista päivää. Niin silloin ainoastaan ne jotka ovat ottaneet "pedon merkin" voivat ostaa ja myydä; jolloin joudumme olemaan nälässä.

Terve ihminen voi selvitä hengissä jopa 50 päivää ilman ruokaa (aika tarkka laskelma).

http://fi.wikipedia.org/wiki/N%C3%A4lk%C3%A4

Ilm. 13:17
ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

26. marraskuuta 2014 21:20:26



Nimi : Olli

Viesti : Pekka, tempauksia on useita lopunaikana, ainakin kolme (pakanat?) tai peräti neljä, jos oletetaan että Ilm. 16:15 kohdassa temmataan vain israelilaisia.

Ensin temmataan pakanamorsian Ilm. 4:1 kohdassa ja sitten ilmestyy Antikristus joka ratsastaa valkoisella hevosella (eksytys ja Ilmestyskirjan 1. sinetti).

Toinen tempaus, jossa temmataan häävieraita on Ilmestyskirjan 6. sinetin kohdalla, jossa varsinaisesti ilmoitetaan Karitsan vihan alkaneen. Tällöin temmattavia on huomattavasti enemmän kuin morsiamen tapauksessa. Tämä tempaus tapahtuu 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä.

12. Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
13. ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
14. ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
15. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
16. ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
17. Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Kolmas tempaus on Ilmestyskirjan 6. ja 7. pasuunan aikoihin. Nämä ovat se jäännös (häävieraita), joka ei ollut vielä valmis vaivanajan puolivälissä. Nämä tulevat siitä suuresta ahdistuksesta (Ilm. 7:9-17) ja temmataan vaivanajan lopussa.

9. Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,
10. ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta".
11. Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa,
12. sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"
13. Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
14. Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
15. Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.
16. Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle,
17. sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."

Viimeinen neljäs tempaus tarkoittaa israelilaisia hääillallisiin. Tämä tapahtuu vähän ennen Harmagedonia 6. ja 7. vihanmaljan aikoihin.

Muistaakseni tästä samasta aiheesta olemme Pekan kanssa väitelleet aikaisemminkin tässä vieraskirjassa.

27. marraskuuta 2014 0:31:41



Nimi : Olli

Viesti : Tässä vielä Sanan muistutus siitä että valvovat uskovat eivät joudu vihanaikaan (suuri ahdistus).

1Tess. 5:9

Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.

http://www.lamblion.com/articles/articles_rapture7.php

Miksi esim. minun pitäisi odottaa vielä 7 vuotta tempausta, jos Antikristus ilmestyisi piakkoin? Olenhan kärsinyt vaivaa ja tuskaa ihan tarpeeksi tähän asti uskonelämässäni. Ei kai sitä pitäisi vielä lisätä kun ajatellaan Antikristuksen vainoja? Ne, jotka eivät ole vielä valmiita ylösottoon, elävät vain ruususen unta nyt.

27. marraskuuta 2014 0:43:30



Nimi : Olli

Viesti : Uskon että olen ratkaissut yhden Ilmestyskirjan dilemman. Tämä Kristuksen rakkauskirje morsiamelleen on nimittäin vitsausten osalta kolmikerroksinen. Vitsaussarjoja on kolme: sinetit, pasuunatuomiot ja vihanmaljat. Joka kerta kun siirrytään seuraavaan sarjaan niin vitsaukset voimistuvat. Sineteissä on lievimmät tuomiot ja vihanmaljoissa puolestaan kovimmat. Näin olenkin päätellyt että sinettituomiot ovat ihmisen aikaansaamaa vihaa, pasuunatuomiot ovat Saatanan aikaansaamia tuomioita ja lopuksi vihanmaljat ovat SUORAAN Jumalan vihaa, joka on kovinta ja saa paksunahkaisimmankin ateistin lopulta nöyrtymään Jumalan edessä parannukseen. Vitsauksilla on siis myös evankelioiva merkitys eikä pelkästään rankaiseva. Jumala käyttää pahaa omaksi edukseen. Paha kääntyy Ilmestyskirjassa aina hyväksi ja ihmisiä pelastuu. Esim. Ilm. 14:6-7

6. Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
7. Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet".

Kuitenkin ennen näitä tuomioita eli ennen jokaista vitsaussarjaa temmataan valmiit uskovat pois tulevasta vihasta. Tämä on Raamatun lupaama autuas toivomme. Olemme silloin tarpeeksi pehmitettyjä ja nöyriä astumaan taivaallisiin.

1Tess. 1:9-10

9 Sillä itse he kertovat meistä, millainen meidän tulomme teidän tykönne oli ja kuinka te epäjumalista käännyitte Jumalan tykö, palvelemaan elävää ja totista Jumalaa
10 ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta.

Siis jokaisesta vihanajasta pelastetaan uskovia. Viimeinen ja kovin viha on Harmagedon eli 7. vihanmalja. Mikä löytö!

27. marraskuuta 2014 2:17:49



Nimi : Pekka

Viesti : Oikeastaan koko kirjoitukseni lähti liikkeelle tästä Danielin kirjan jakeesta. Tämä on yksi Herran suusta lähteneistä mysteereistä johon Raamattua lukiessani törmännyt.

Dan. 12:12
12 Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

27. marraskuuta 2014 10:36:06



Nimi : Pekka

Viesti : Kadun tomussa ja tuhassa ja hyväksyn Ollin opin tempauksesta oikeaksi ja julistan aiemmat kirjoitukseni vääriksi.

Minun ajatuksissani tempauksesta on perustavan laatuinen hengellinen erhe. Se on se, että minun mallissani odotetaan antikristuksen ilmestymistä tempausajankohdan merkkinä. Sana kuitenkin kehottaa meitä valvomaan ja odottamaan pelkästään Kristusta.

Luuk. 21:36
36 Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä."

Room. 5:9
Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut hänen veressään, pelastumme hänen kauttansa vihasta.

1. Tess. 1:10
ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta.

Ilm. 16: 15
15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!

27. marraskuuta 2014 12:28:55



Nimi : Pekka

Viesti : TÄSSÄHÄN TÄMÄ LOPUNAIKOJEN AIKATAULU, JOKA SELVÄSTI OSOITTAA, ETTÄ MEIDÄT TEMMATAAN ENNEN VAIVANAIKAA; ON OLLUT NENÄN EDESSÄ KOKO AJAN ENKÄ OLE SITÄ ENNEN TAJUNNUT!

KRISTUS TAIVAASSA:

Ilm. 1:18
18 ja minä elän; ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.

SEURAKUNTA MAANPÄÄLLÄ:

Ilm. 2:11
11 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita.'

SEURAKUNTA TEMMATTUNA TAIVAASEEN:

Ilm. 5:9-10
9 ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista
10 ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä".

AHDISTUKSEN AIKA, 7 VUOTTA:

Ilm. 6:1
1 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!"

KRISTUKSEN PALUU:

Ilm. 19:11, 14
11 Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.

1000-VUOTINEN VALTAKUNTA:

Ilm. 20:4
4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

VIIMEINEN TUOMIO:

Ilm. 20:12
12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.

UUSI TAIVAS JA UUSI MAA:

Ilm. 21:1
1 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.

27. marraskuuta 2014 13:21:36



Nimi : Pekka

Viesti : Uskon, että "tempaus" voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä. Jumala ei tarkoittanut Nooaa eikä Lootia perheineen jäämään vihaan; eikä tarkoita meitäkään.

1. Tess. 5:9
Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,

27. marraskuuta 2014 14:58:32



Nimi : Olli

Viesti : Pekka, haluan vielä sanoa että Danielin kirjan 12. luku päivineen koskee etupäässä israelilaisia. Sanotaanhan heti luvun alussa näin (Dan. 12:1-3):

1. Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo
sinun kansasi (=Israel) lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika (=Jaakobin ahdistus), jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi (=Israel), kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
2. Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
3. Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.

27. marraskuuta 2014 18:44:10



Nimi : Pekka

Viesti : Selvennän vielä tuota Ilmestyskirjan aikataulutusta seurakunnan, Kristuksen Morsiamen osalta:

Seurakunta häviää salaperäisesti ennen ahdistuksen aikaa ja vasta Ilm.19 puhuu jälleen seurakunnasta Karitsan vaimona. Ahdistuksen aikanakin on uskovia mutta he eivät ole seurakunta.

Ilm. 19:7
7 Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.


27. marraskuuta 2014 22:49:06



Nimi : Pekka

Viesti : http://bibleguidance.co.za/Finnisharticles/Rapture-Fin.htm

Tästä linkistä löytyy Samuelin suomentamana kaikki se mikä sai minut ymmärtämään Ilmestyskirjan ilmoituksen tempausajankohdasta ja luopumaan mm. Mellerin viljelemästä harhasta, että tempaus tapahtuu vasta antikristuksen ilmestymisen jälkeen.

27. marraskuuta 2014 23:16:55



Nimi : Olli

Viesti : Ahdistuksen ajan 7 vuotta rinnastuvat juutalaiseen hääperinteeseen kun Yljän noudettua morsiamensa isänsä taloon on hän kihlattunsa kanssa kammiossa 7 päivää. Tämän jälkeen on vasta varsinaiset hääjuhlallisuudet aterian kanssa, josta Ilm. 19 puhuu. Tälle Karitsan hääaterialle Jeesus kutsuu häävieraita 7 ahdistuksen vuoden aikana. Seurakunta eli Kristuksen morsian on vähälukuinen verrattuna häävieraiden lukumäärään. On tuleva suuri herätys Antikristuksen hallituskauden aikana ja siitähän mm. Ilm. 7:9-17 ilmoittaa.

Ilm. 19:7-9

7. Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.
8. Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus."
9. Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat".

Petri Paavola ei muuten usko salaiseen tempaukseen, vaan ainoastaan yhteen julkiseen Jeesuksen takaisintuloon vaivanajan lopussa. Voidaan sanoa että Paavola harhauttaa tässä uskovia ja riistää autuaallisen toivon meiltä. Jos Antikristusta vaaditaan tulevaksi ennen tempausta, niin onhan maailmassa nytkin sellainen, eli Barack Obama, joka on lopullisen AK:n edelläkävijä. Obama poistunee näyttämöltä samaan aikaan kun ylösotto tapahtuu ja 3. maailmansota alkaa.

28. marraskuuta 2014 1:02:59



Nimi : Pekka

Viesti : Eli jakeella 15 tarkoitetaan siis antikristuksen aikana tapahtuvaa "salaista tempausta" Karitsan hääaterialle.

Ilm. 16:13-16
13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.
14 Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.
15 -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!
16 Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.

Ja tässä viittaus samaan tapahtumaan itsensä Jeesuksen puhumana:

Matt. 22:1-15
1 Ja Jeesus rupesi taas puhumaan heille vertauksilla ja sanoi:
2 "Taivasten valtakunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa.
3 Ja hän lähetti palvelijansa kutsumaan häihin kutsuvieraita, mutta nämä eivät tahtoneet tulla.
4 Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: 'Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin'.
5 Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen;
6 ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat.
7 Mutta kuningas vihastui ja lähetti sotajoukkonsa ja tuhosi nuo murhamiehet ja poltti heidän kaupunkinsa.
8 Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia.
9 Menkää siis teiden risteyksiin ja kutsukaa häihin, keitä tapaatte.'
10 Ja palvelijat menivät ulos teille ja kokosivat kaikki, keitä vain tapasivat, sekä pahat että hyvät, ja häähuone tuli täyteen pöytävieraita.
11 Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin.
12 Ja hän sanoi hänelle: 'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi.
13 Silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen'. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
14 Sillä monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut."
15 Silloin fariseukset menivät ja neuvottelivat, kuinka saisivat hänet sanoissa solmituksi.

28. marraskuuta 2014 13:08:12



Nimi : Olli

Viesti : Uskon että viimeinen eli 4. tempaus koskien lähinnä israelilaisia (Ilm. 16:15) on Jeesuksen julkinen tulemus maan päälle. Siitä ei mene enää kauaa aikaa Harmagedoniin, jolloin Jeesus tuhoaa Antikristuksen suunsa henkäyksellä.

Matteus 24:29-31 (valittujen israelilaisten tempaus)

29. Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
31. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.

Ilm. 19:17-21 (Harmagedon)

17. Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle
18. syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten".
19. Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.
20. Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.
21. Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa.

Tätä ennen tietenkin viimeiset häävieraat on temmattu taivaallisiin, kuten Matteuksen luvussa 24 kerrotaan.

28. marraskuuta 2014 13:18:48



Nimi : Pekka

Viesti : Eli Jeesus viittaa jakeilla Matt. 22:1-15 tempauksiin 2 tai 3?

1. Tempaus: morsian/seurakunta
2. Tempaus: häävieraat/hääateria?
3. Tempaus: häävieraat/hääateria?
4. Tempaus: israelilaiset valitut, neljältä ilmansuunnalta

Näinkö?

28. marraskuuta 2014 14:24:30



Nimi : Olli

Viesti : No jotenkin noin, mutta lasken että israelilaiset valitut ovat myös mukana Karitsan hääaterialla, tai sitten hääillallisilla.

Eiköhän panna piste nyt tälle keskustelulle. En tietenkään ole mikään kaikkitietävä, mutta tärkeää on huomata Jeesuksen omat sanat häistä Matteuksen 22. luvussa. Häävieraat pitää erottaa varsinaisesta armonajan seurakunnasta joka on morsian. Näin tempauksia on useita.

28. marraskuuta 2014 14:45:30




Että näin Pekan ja minun osalta erittäin ajankohtaisesta ja mielenkiintoisesta aiheesta. Uskon että Herra johdatteli Pekan ottamaan asian esille, josta sitten kehkeytyi avartava keskustelu meidän välille. En usko että menee enää kauaa aikaa kunnes morsian temmataan ja Antikristus ilmestyy. Luopumus maailmassa on edennyt jo niin pitkälle (2 Tess. 2:3) – Suomessakin. Juuri nyt luin uutisen että eduskunta äänesti sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta äänin 105-92. Todennäköisesti laki etenee maaliin asti.

http://yle.fi/uutiset/kansalaistori_puhkesi_riemuhuutoihin__sukupuolineutraali_avioliittolaki_jatkoon/7657981

Tämä on lopun alkua nyky-Suomelle ja ehkäpä koskee koko maailmaakin kun Suomi-neito (vrt. Kristuksen morsian) on eräänl. kulminaatiopiste tai vedenjakaja Jumalan tuomioiden puhkeamisessa. Ajat ja lait muuttuvat antikristillisessä ajassa. Raamatun arvovalta ja perinteiset arvot hylätään yleisessä luopumuksessa. Pian tulee kurituksen aika Suomelle, jolloin veli venäläinen tunkeutuu maahamme. Tämä tietää jo 3. maailmansotaa. Ja sitten kurituksensa kautta Suomi puhdistetaan ja moni herää hengellisestä unestaan. Sillä sitä jota Jumala rakastaa, niin Hän myös kurittaa.

Odotamme siis Karitsan häitä. Meitä odottaa ikuinen rauha ja rakkaus taivaallisissa. Toivottavasti mahdollisimman moni tekee myönteisen uskonratkaisun ennen kuin Jumalan viha vuodatetaan maan päälle ja koittaa yö, jolloin kukaan ei voi elää enää vapaasti, vaan Antikristuksen hirmuvalta on voimassa. Älä epäröi enää vaan usko Herraamme Jeesukseen Kristukseen syntiemme sovittajana. Lue pelastussivulta ohjeet miten voit kääntää elämäsi suunnan. Siunausta! Maranata!

http://cuttingedgefinland.kotisivukone.com/uudestisyntyminen/20

5 kommenttia:

  1. Mä olen ihan sekaisin teidän jutuista. Oon luullu, että uskovaiset vaan temmataan pois ennen vaivan aikaa. Sit tulee kauhee ahdistus ja voi pelastua vain marttyyrikuoleman kautta. Nyt saa liha vallan ku voi ajatella, että no nyt vaan elän, juhlin ja juon, ku voin sit ottaa kyytin sinne toiseen tempaukseen. En tajua. Terv Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kukaan ajattele noin. Pelastuminen elävänä voi olla jo myöhäistä Antikristuksen vainoissa. Parempi tehdä uskonratkaisu nyt, että pääsee kotiin ajoissa. Sitäpaitsi kaikenlaisiin vitsauksiin kuolee jo sinettituomioiden aikana valtavasti ihmisiä (ks. 4. sinetti). Elämä ei ole mukavaa laittomuuden ajassa. Ja lisäksi on se houkutus eksyä hyväksymään Antikristuksen metkut; antaahan hän meille rakkauden tunnetta ja mielihyvää. Pedonmerkki tullaan ottamaan vapaaehtoisesti; väärä profeetta saa ihmiset ottamaan merkin. Kuka kestää kiusauksen?

      Kuitenkin ihmisiä pelastuu oikeasti Ahdistuksen ajassa ja he tulevat olemaan häävieraita Karitsan hääjuhlissa 7 vuoden jälkeen. Nämä kuuluvat nyt Ilmestyskirjan penseään Laodikean seurakuntaan joka sanoo olevansa rikas, mutta on köyhä ja alaston (Ilm. 3:14-22). Morsian sensijaan kuuluu moitteettomaan Filadelfian seurakuntaan, jonka oma voima on vähäinen (Ilm. 3:7-13).

      Poista
    2. No minun voima on vähäinen. Enkä aio Jeesuksesta luopua :) Terv Hannele

      Poista
  2. Shalom Hannele. Käsittääkseni vaivanajassa tullaan mestaamaan niitä, jotka eivät ota "merkkiä" oikeaan käteensä tai otsaansa. Siis tempauksen jälkeen on mahdollista pestä vaattensa ja tulla pelastetuksi, vaikka ruumis jäisikin maan päälle. Riippukaamme alati Herrassammme. Hänessä on turvamme.

    Ilm. 7:14
    Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen." Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pekalle. Käsittääkseni Leo Meller on "pretribberi". Meller vastaa helluntaipastori Esa Hyvöselle.

      > Paavali kehottaa lohduttamaan toisiamme samassa tekstissä, jossa mainitaan tempaus (1 Ts. 4:13-18). Tempaus on joka tapauksessa - olkoon tempausteologiamme mikä tahansa - viimeisen sukupolven juttu. Jos tempaus ei "pelasta" seurakuntaa "ulos" 7-vuotisjaksosta, totuus tempauksesta ei juurikaan lohduta vaan paremminkin ennakoi sellaista kärsimyksen ja vainon ja mestausten aikaa, jollaista edes Neron päivinä ei koettu Kristuksen ruumiissa. Jos mikään lopun ajan julistus luo pelkoa ja kauhua ja vaatii sielunhoidollista jälkihoitoa, on se nimenomaan post-trib-tempausta opettava julistus. <

      http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/63/leo_meller_tanaan_-_tempaus_kuka_pettaa_keta

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com