Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 3. marraskuuta 2014

Last Trumpet Newsletter -- Marraskuu 2014

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta marraskuun 2014 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIII    Issue XI    November 2014

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Sekasorron ja kaaoksen tila maailmassa!
(A State Of Turmoil And Chaos In The World!)

”Ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.”

Luukas 21:11

”Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."”

Matteus 19:4-6

”Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.”

Roomalaiskirje 1:24-27

”Miksi murehdit, minun sieluni, ja miksi olet minussa niin levoton? Odota Jumalaa. Sillä vielä minä saan kiittää häntä, minun kasvojeni apua, minun Jumalaani.”

Psalmi 43:5

”Mutta toivon Jumala täyttäköön teidät kaikella ilolla ja rauhalla uskossa, niin että teillä olisi runsas toivo Pyhän Hengen voiman kautta.”

Roomalaiskirje 15:13


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me tutkimme mietteliäinä aikamme ajankohtaisia tapahtumia, jotka osoittavat ilman epäilyksen häivää että maailmamme on ajautunut vallitsevaan sekasorron ja kaaoksen tilaan. Tällä hetkellä, Ebola-virus on tuhonnut afrikkalaisia Liberian, Sierra Leonen, ja Guinean kansakuntia, ja nyt se on löytänyt tiensä Yhdysvaltojen sisäpuolelle. Lähi-idässä, sodat ja taistelut raivoavat, kun poliitikot ja media varoittavat meitä yhä uudestaan että niin sanotun Islamilaisen Valtion, tai ISIS:n, terroristit ovat jo ehkä astuneet Yhdysvaltoihin meidän kansakuntamme eteläisen rajan kautta. On myös tunnetta, että Venäjällä saattaa olla julkistamattomia tavoitteita, ja kellään ei tunnu olevan mitään käsitystä siitä, mitä he voisivat kokeilla seuraavaksi. Amerikkalaisessa Kalifornian osavaltiossa, tuhoisa kuivuus, joka on nyt kolmatta vuotta peräkkäin, jatkuu ilman loppua näköpiirissä.

Maailmamme huolestuttava tila on niin ilmeinen, että huomattavat poliitikot ovat nyt panemassa sen merkille. Lokakuun 2. päivänä 2014 pidetyssä puheessa, Amerikan varapresidentti Joe Biden tarjosi seuraavan arvion maailmastamme: ”Maailma on muuttunut”, Biden julisti läsnäoleville kuulijoille. Hän sitten jatkoi sanoen, ”Tämä on johtanut useisiin välittömiin kriiseihin, jotka vaativat huomiotamme ISIL:stä (Islamilainen Valtio) Ebolaan ja Ukrainaan – nimetäkseni vain muutamia, jotka ovat etuovellamme – kuten joku sanoi minulle aiemmin tällä viikolla, 'sudet ovat lähestulkoon ovella.' Jokainen näistä omalla tavallaan on merkki perustavaa laatua oleville muutoksille joita on tapahtumassa maailmassa. Nämä muutokset ovat myös johtaneet suurempiin haasteisiin. Kansainvälinen järjestys jonka me vaivalla rakensimme 2. maailmansodan jälkeen ja puolustimme sitä viime vuosikymmeninä on kirjaimellisesti rispaantumassa liitoksistaan juuri nyt.” (1) Yhdysvaltain presidentti Barack Obama myöskin viittasi maailmamme huolestuttavaan tilaan puheessa jonka hän piti Demokraattien kansallisessa konventissa lokakuun 7. päivänä 2014. ”On tilanteita, joissa mielestäni tässä maassa epäilemme itseämme, ja on aikoja, jolloin olemme epävarmoja kaikista muutoksista joita tapahtuu ympäri maailmaa. Ja ymmärrettävästi, kun sinä näet uutisotsikoita joka ikinen päivä ja luet ISIS:stä, Ebolasta ja Venäjän tunkeutumisesta Ukrainaan, on olemassa tunne mahdollisesti että maailma pyörii hyvin nopeasti ja kukaan ei pysty hallitsemaan sitä.” (2) Oletetusti Obama pyrki sitten vakuuttamaan yleisönsä kuvaamalla Yhdysvaltoja pysäyttämättömäksi kansakunnaksi, joka voittaa ja ratkaisee kaikki nämä ongelmat.

Niin monien huolenaiheiden ollessa näkyvästi amerikkalaisten mielissä, republikaaninen puolue on pyrkinyt käyttämään näitä suruja hyödykseen toiveissaan päästä niskan päälle vuoden 2014 kongressin vaaleissa. ”Luulen, että republikaanit haluavat ihmisten avaavan television ja näkevän, ettei mikään toimi”, julisti entinen Valkoisen Talon tiedottaja Robert Gibbs. Hän sitten jatkoi sanoen, ”Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä pystyvätkö he vakuuttamaan ihmiset siitä, etteivät he ole osa tätä toimintahäiriötä.” (3) Republikaanien strategisti Stuart Stevens syytti Obaman hallintoa kieltämisestä koskien maailmamme tilaa. ”Toistuva kaava tässä on hänen haluttomuutensa myöntää että asiat ovat huonosti. Se on tavallaan kuin sanoisi että maailma ei ole sitä mitä se on, mikä ei ole harvinainen asia Valkoisessa Talossa”, Stevens sanoi. (4)

Näinä kaoottisina aikoina, monet ihmiset joutuvat tuntemaan pelkoa ja toivottomuutta kun he näkevät niin paljon negatiivisia uutisotsikoita. Tämä on saanut jotkut ihmiset välttämään uutisia kokonaan, koska he eivät mieluummin tiedä, mitä tapahtuu. On kuitenkin toivoa niille, jotka laittavat uskonsa ja luottamuksensa Herraan Jeesukseen Kristukseen. Jos laitat luottamuksesi ihmiseen ja odotat ihmiskunnan ratkaisevan kaikki ongelmat, jotka vaivaavat maailmaamme, sinä tulet pettymään. Onneksi, tämän planeetan tulevaisuus ei ole kaikki mitä meidän täytyy odottaa. Sillä kuten apostoli Paavali kirjoitti 1. Korinttolaiskirjeen luvussa 15:19, ”Jos olemme panneet toivomme Kristukseen ainoastaan tämän elämän ajaksi, niin olemme kaikkia muita ihmisiä surkuteltavammat.” Jos uutisten lukeminen masentaa sinua ja sinä alat tuntea että kaikki on toivotonta maailmassa, minä kehotan sinua laittamaan toivosi Jumalaan. Psalmista 43:5 me luemme, ”Miksi murehdit, minun sieluni, ja miksi olet minussa niin levoton? Odota Jumalaa. Sillä vielä minä saan kiittää häntä, minun kasvojeni apua, minun Jumalaani.” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt. Tekemällä näin, huomaat ettet ole koskaan enää tilanteessa, jossa ei ole toivoa.

Ebola ylittää valtameren! (Ebola Crosses The Ocean!)

Viime kuukausina on ollut kasvavaa huolta tappavan viruksen nimeltä Ebola leviämisestä. Tätä kirjoitettaessa, tämä ruttotauti on jo saanut paljon tuhoa aikaan Länsi-Afrikassa kun terveysjärjestöt kamppailevat hidastaakseen sen leviämistä. Tilanne on erityisen synkkä afrikkalaisessa Liberian valtiossa missä lääketieteelliset ja taloudelliset systeemit ovat romahtaneet. Ennenkuin nykyinen Ebolan puhkeaminen tapahtui Liberiassa, huonosti varustetussa maassa oli vain 50 lääkäriä ja tuhat sairaanhoitajaa hoitamaan yli 4 miljoonaa ihmistä. Siitä lähtien ainakin 89 terveydenhuollon työntekijää on kuollut saatuan virustartunnan. Puhuessaan tuhoisasta vaikutuksesta jota taudilla on ollut Liberiaa kohtaan, Sean Casey'n Kansainvälisestä lääkäreiden armeijakunnasta (International Medical Corps tai IMC) kerrotaan sanoneen, ”Meillä on paljon huolenaihetta. Jos meillä on tuhansia tai kymmeniätuhansia kuolemia lisää, sillä tulee olemaan hyvin epävakauttava vaikutus.” Myöhemmin hän jatkoi sanoen, ”Paljon sairaaloita on kiinni juuri nyt koska henkilökuntaa kuoli.” (5) Kuinka puutteellinen Liberian sairaanhoitojärjestelmä onkaan? World Net Daily'n julkaiseman raportin mukaan, joukko tutkijoita Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksesta (CDC) lähti Liberiaan elokuussa 2014 ja havaitsi että useimmissa maan piirikunnissa oli vain yksi sairaala. Kussakin näistä sairaaloista on vain 100-150 vuodepaikkaa, ja terveydenhoitotyöntekijöillä näissä laitoksissa ei ole käyttää mitään kertakäyttöisiä käsineitä, ei saippuaa, ei valkaisuainetta, ja ei mitään käsien hygieniatuotteita. (6)

Kun ihmiset ympäri maailman katsovat kauhuissaan sillä aikaa kun Ebola-virus raivoaa valtioissa, kuten Liberia, tauti on vaivihkaa tullut Yhdysvaltoihin. Syyskuun 19. päivänä 2014, mies astui koneeseen Liberiassa ja saapui Dallasiin, Teksasin osavaltioon, seuraavana päivänä. Syyskuun 25. päivään mennessä, mies oli sairastunut siihen pisteeseen, jossa hän pyrki sairaanhoitoon Teksasin Health Presbyterian -sairaalaan Dallasissa. (7) Mies, joka oli nimeltään Thomas Eric Duncan, kertoi terveydenhuollon työntekijöille että hän oli saapunut Liberiasta, mutta silti jostakin selittämättömästä syystä, sairaalan henkilökunta lähetti miehen kotiin antibioottien kanssa. (8) Syyskuun 8:ntena 2014, mies päästettiin sairaalaan hoitoa varten sen jälkeen kun hänen tilansa oli pahentunut. (9) Verikokeet, jotka CDC suoritti, vahvistivat myöhemmin että Duncan kärsi Ebola-viruksesta. (10)

Kun sana levisi, että Ebola oli saavuttanut Yhdysvallat ensimmäistä kertaa, hallinnon viranomaiset pyrkivät vakuuttamaan suurta yleisöä ja lievittämään kasvavia huolia siitä, että Ebola voisi levitä laajalle Yhdysvalloissa. Lokakuun 3:ntena 2014, uutisoitiin, että 50-100 ihmistä oli seurattava johtuen mahdollisesta altistumisesta Ebolalle. Tri. David Lakey, joka on Teksasin valtiollisten terveyspalvelujen edustaja, oli nopea vähättelemään tilannetta kotiosavaltiossaan. ”Ei ole muita henkilöitä, joilla on oireita, jotka olisivat yhdenmukaisia Ebolan kanssa tällä kertaa”, Tri. Lakey ilmoitti. (11) Lisa Monaco, Kotimaan turvallisuuspalvelun ja vastaterrorismiyksikön johtajan avustaja, oli myös nopea väestön rauhoittelemiseksi. ”Jokainen Ebola-puhkeaminen viimeisen 40 vuoden aikana on pysäytetty. Me tiedämme kuinka tämä tehdään, ja me teemme sen jälleen”, Monaco totesi. (12)

Lokakuun 8:ntena 2014, ilmoitettiin että Thomas Eric Duncan oli antanut periksi Ebolalle ja menehtyi. (13) Kuitenkaan tämä ei olisi viimeinen Ebola-infektion tapaus Yhdysvalloissa. Huolimatta suojavarusteiden käytöstä ja sairaalan protokollien noudattamisesta, lokakuun 12. päivänä 2014 paljastettiin, että sairaanhoitaja, joka oli tarjonnut hoitoa Thomas Duncan'ille, oli myös sairastunut Ebola-virukseen. Tätä kirjoitettaessa, sairaanhoitaja, joka on nimeltään Nina Pham, on siirretty terveydenhuollon kliinisen keskuksen kansalliseen instituuttiin (National Institute of Health Clinical Center) Bethesda'ssa, Marylandin osavaltiossa, ja on päivitetty hyvässä kunnossa olevaksi. (15) Valitettavasti toinen sairaanhoitaja nimeltään Amber Vinson sairastui myöskin Ebolaan. Hänen tapauksensa seuraaminen on ollut melko vaikeaa hallinnolle koska tämä sairaanhoitaja lensi Frontier Airlines -lentoyhtiön lennoilla Dallasista, Teksasin osavaltiosta, Cleveland'iin, Ohion osavaltioon, ja sitten takaisin Dallasiin sillä aikaa kun osoitti oireita Ebola-tartunnasta. Reaktiona, CDC ja Frontier Airlines ovat pyrkineet jäljittämään peräti 800 ihmistä jotka mahdollisesti ovat voineet altistua virukselle. (16) Kumma kyllä, on raportoitu, että sairaanhoitaja Vinson otti yhteyttä CDC:hen useita kertoja ennen lentämistä, mutta hän silti sai luvan astua lennolleen huolimatta kuumeestaan koska hänen ruumiinlämpötilansa oli 37.5 astetta verrattuna 38 asteeseen tai korkeampaan lukemaan, joka on ohjenuora, jota CDC käyttää kynnyksenä määrittämään ne, joilla on suuri infektioriski. (17) Tämä erehdys, sekä useat muut, näyttävät osoittavan, että hallitus ja terveydenhuollon toimintayksiköt Yhdysvalloissa eivät olleet riittävän valmistautuneita käsittelemään Ebola-infektiota kansakuntamme rajojen sisäpuolella.

Ebola on myös tehnyt tiensä Eurooppaan. Lokakuussa 2014, sairaanhoitajasta, jonka nimi on Teresa Romero, tuli ensimmäinen henkilö Euroopassa joka sairastui virukseen sillä aikaa kun hoiti espanjalaista pappia Madridissa, Espanjassa. Onneksi, sairaanhoitaja on reagoinut hyvin hoitoon, ja lokakuun 21. päivästä 2014 lukien, hänet on julistettu parantuneeksi terveysviranomaisten taholta. (18)

Vaikkakaan emme ole nähneet laajalle levinnyttä Ebolan puhkeamista Yhdysvalloissa tai Euroopassa tällä kertaa, nämä viimeaikaiset tapaukset osoittavat sen, kuinka yleinen ja vaarallinen Ebola-virus on. Jos se on kerran saavuttanut Yhdysvallat, ei ole valtava harppaus ajatella että se voisi tehdä sen uudelleen. Koskien Ebolan maailmanlaajuista uhkaa, lääkäri yhdysvaltalaisesta Missourin osavaltiosta, nimeltään Gil Mobley, oli hiljattain antanut tälläisen varoituksen: ”Kuukausien ajan, lääkärit minun yhteisössäni – siitä saakka kun meillä oli tapaaminen kuusi viikkoa sitten – ovat olleet vakuuttuneita, että Yhdysvallat tuo ihmisryppäitä säännöllisesti maahan. Juuri nyt, Länsi-Afrikan mantereella, on miljoonia ihmisiä eristyksessä, karanteenissa, johtuen Ebolasta, ja kymmenentuhatta matkustajaa lähtee Länsi-Afrikasta joka ikinen päivä. Se on vain ajan kysymys ennenkuin tämä tauti kulkeutuu joka kolkkaan maailmassa.” (19)

Nämä viimeaikaiset tapahtumat ovat herättäneet Louisianan kuvernööri Bobby Jindal'in vaatimaan matkustuskieltoa joka estäisi ihmisiä Ebolan vaivaamista kansakunnista astumasta sisälle Yhdysvaltoihin. ”Meidän pitäisi lopettaa lentojen hyväksyminen maista jotka ovat Ebolan lamauttamia. Presidentti Obama sanoi että on 'epätodennäköistä', että Ebola saavuttaisi Yhdysvallat. No, se on tehnyt sen ja meidän täytyy suojella omia kansalaisiamme”, kuvernööri Jindal julisti lausunnossaan. (20) Vastauksena, CDC:n johtaja Tom Frieden teki väitteen että tällaiset matkustusrajoitukset kostautuisivat. ”Vaikka yrittäisimme sulkea rajan, se ei toimisi. Ihmisillä on oikeus palata. Ihmiset, jotka ovat kauttakulkumatkalla, voivat tulla sisään. Ja se kostautuisi, koska eristämällä nämä maat, heidän auttamisensa tehtäisiin vaikeammaksi, tauti leviäisi enemmän siellä ja me olisimme todennäköisesti altistuneempia täällä”, johtaja Frieden lausui. (21) Kuitenkin, mikä näyttää olevan ilmeinen kompromissi, johtaja Frieden ilmoitti lokakuun 22. päivänä 2014, että kaikkia matkustajia, jotka saapuvat Yhdysvaltoihin Ebolan vaivaamista maista, seurattaisiin 21 päivän ajan Ebola-infektion merkkejä silmälläpitäen. (22)

Totisesti, me elämme aikaa, johon sopii kuvaus maapallon viimeisistä päivistä Jeesuksen puhumana Luukkaan evankeliumin luvussa 21. Itseasiassa, Luukas 21:11 sanoo meille, ”Ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.” Me tiedämme että maanjäristykset ovat yleisiä näinä päivinä, ja tietyillä maailman alueilla näyttää aina olevan nälänhätää. Peljättäviä näkyjä esiintyy myös säännöllisesti, ja Ebolan leviäminen on täydellinen esimerkki rutosta. Meidän täytyy edelleen valvoa ja rukoilla näinä vaarallisina aikoina.

Islamilaiset hyökkäykset Pohjois-Amerikassa! (Islamic Attacks On North America!)

Viime kuukausina on puhuttu paljon islamilaisesta ”ekstremismistä”. Tiedämme, että nykyinen Yhdysvaltain presidentti puhuu usein hellästi islamista, ja hän on aina nopea yrityksessään tehdä eroa rauhanomaisten muslimien ja radikaalien muslimien välillä. Silti näemme kauhutarinoita koskien Islamilaista Valtiota, joka aiheuttaa tuhoa Irakissa ja Syyriassa, ja ihmiset eivät voi muuta kuin huomata, että hyvin monet muslimit näyttävät tulevan ”ekstremisteiksi”. Tietenkin monet muslimit väittävät, että ne, jotka kannattavat äärinäkemyksiä eivät ole islamin laillisia edustajia, ja he väittävät lisäksi, että heidän uskontonsa on rauhan uskonto. Totuus on, että niin sanottu islamin pyhä kirja, joka tunnetaan Koraanina, ohjaa seuraajiaan syyllistymään julmuuteen ja väkivaltaan niitä vastaan, jotka eivät jaa heidän uskomuksiaan. Koraanin jakeesta 8:12 löydämme seuraavat ohjeet muslimeille, ”Muistakaa kun Herra innoitti enkeleitä, 'Minä olen kanssanne, joten vahvistakaa niitä, jotka ovat uskoneet. Minä heitän kauhua niiden sydämiin, jotka eivät uskoneet, joten iske heidän kaulansa poikki ja iske heiltä irti jokainen sormenpää.'” (23) Tästä Koraanin jakeesta, me näemme selvästi, että muslimit on ohjeistettu pilkkomaan irti päitä ja sormia niiltä, jotka torjuvat islamin. Niinpä niin kutsutut radikaalit muslimit ovat niitä, jotka noudattavat tarkemmin Koraania, kun taas maltilliset tai rauhanomaiset muslimit ovat niitä, jotka eivät täysin noudata Koraanin kirjainta. Edellä mainittu jae, joka löydettiin Koraanista, on räikeässä ristiriidassa ohjeisiin nähden, joita saamme Jeesukselta Matteuksen luvussa 5:44 joka kertoo meille, ”Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat.”

Valitettavasti olemme nähneet esimerkkejä islamilaisesta ekstremismistä, jota on esiintynyt Pohjois-Amerikassa viime viikkoina. Tähän sisältyy hyökkäys joka tapahtui Vaughan Foods nimisessä tehtaassa Moore'n kaupungissa, Oklahomassa. Syyskuun 26. päivänä 2014, mies nimeltään Anton Nolen raivostui niin paljon saatuaan potkut työpaikastaan, että hän ryntäsi laitokseen, jossa hän oli työskennellyt ja mestasi 54-vuotiaan naispuolisen työntekijän, Colleen Huford'in. Mies yritti sitten tappaa toisen työntekijän ennenkuin häntä ammuttiin ja haavoitettiin turvamiehen toimesta joka työskentelee tehtaassa. (24) Uutisraportit osoittavat että mies oli äskettäin kääntynyt islamin uskoon ja käytti nimeä Jah'Keem Yisrael. (25) Huomautettakoon tässä, että viranomainen Obaman hallinnosta matkusti Oklahoma City'yn, Oklahoman osavaltioon, lokakuun alussa 2014 puhumaan islamilaisessa kokoontumisessa ja ylisti julkisesti moskeijaa missä Alton Nolen oli osallistunut jumalanpalveluksiin. ”Teidän palveluksenne on mahtava esimerkki Abrahamin uskontojen jaetuista juurista ja miten yhteisömme voivat kokoontua yhteisessä rauhan ilmapiirissä arvokkaasti ja oikeudenmukaisuutta tuntien”, siteerasi David Myers, Kotimaan turvallisuusviraston (DHS) uskontoihin ja kaupunginosakumppanuuksiin perustuvan keskuksen johtaja, kun hän luki kirjettä jonka oli kirjoittanut Barack Obama. (26)

Toinen hyökkäys, johon syyllistyi harras islamin seuraaja, tapahtui Ottawassa, Kanadan Ontarion osavaltiossa, lokakuun 22. päivänä 2014. Tuona päivänä, pelkurimainen mies nimeltä Michael Zehaf-Bibeau ampui kanadalaisen sotilaan, joka oli lähetetty kansalliselle sotamuistomerkille (National War Memorial) Ottawassa. Sotilasta, joka tunnistettiin korpraali Nathan Cirillo'ksi, ammuttiin lähietäisyydeltä ja hän kuoli myöhemmin vammoihinsa. Zehaf-Bibeau, mies, joka oli äskettäin kääntynyt islamiin, astui sitten parlamenttirakennukseen ja ampui arviolta kolmekymmentä patruunaa ennenkuin hänet ammuttiin kuoliaaksi kersantti Kevin Vickers'in toimesta. (27)

Koraani lupaa muslimeille, jotka taistelevat ei-muslimeja vastaan, että heidät palkitaan tuonpuoleisessa. Kuitenkin ne, jotka ovat kuolleet syyllistyen tällaisiin väkivallantekoihin, saavat pian selville, että heidän ikuinen määränpäänsä on paljon kuumempi kuin he olivat odottaneet.

Homoseksuaalinen liikehdintä kasvaa Yhdysvalloissa! (The Homosexual Movement Grows In The United States!)

Nämä ovat todellakin kummallisia päiviä, joissa elämme. Oli aika, ei kovin kauan sitten menneisyydessä, jolloin suurin osa amerikkalaisista ymmärsi Raamatun opetukset koskien homoseksuaalisuutta, ja useimmille ihmisille oli selvää, että tällainen elämäntapa on luonnotonta ja Jumalalle kelpaamatonta. Näin ei ole enää asianlaita Amerikan Yhdysvalloissa. Itseasiassa, viimeaikaiset tuomioistuinten päätökset ovat johtaneet samaa sukupuolta olevien avioliittojen lailliseksi tulemiseen suurimmassa osassa Amerikan osavaltioita.

Lokakuun alussa 2014, Yhdysvaltain korkein oikeus antoi päätöksen joka salli vetoomustuomioistuimilta tulleiden päätösten jäädä voimaan eri puolilla maata. Nämä päätökset ilmoittivat että samaa sukupuolta olevien avioliittojen kieltäminen on perustuslain vastaista, ja sen seurauksena, niin sanotuista homoavioliitoista tuli laillisia Indianan, Oklahoman, Utahin, Virginian, ja Wisconsinin osavaltioissa. (28) Liikahdus asetti ennakkotapauksen jonka perusteella näyttää siltä, että Korkein oikeus antaisi tällaisten päätösten muilta osavaltioilta jäädä voimaan yhtälailla.

Pian Korkeimman oikeuden päätöksen jälkeen, ilmoitettiin, että Länsi-Virginian osavaltio luopuisi taistelustaan samaa sukupuolta olevia avioliittoja vastaan. ”Samalla kun me olemme eri mieltä Korkeimman oikeuden päätöksen kanssa sallia 4. hallintopiirin kannan jäädä voimaan ja uskomme että se sopimattomasti syrjäyttää osavaltioiden ja kuntien päätöksenteon, me tulemme kunnioittamaan sitä”, sanoi Länsi-Virginian oikeusministeri Patrick Morrisey. (29) Earl Ray Tomblin, Länsi-Virginian kuvernööri, ohjasi sitten hallinnon virastoja sovittamaan systeemiin samaa sukupuolta olevia pareja jotka pyrkivät avioliittoon mahdollisimman pian. ”Kuten oikeusministeri ilmoitti tänään, viimeaikaiset päätökset useiden liittovaltion tuomioistuinten taholta, yhdistettynä Yhdysvaltain korkeimman oikeuden kieltäytymiseen kuulla tässä asiassa, tekee selväksi, että lait, jotka kieltävät samaa sukupuolta olevat avioliitot, on julistettu perustuslain vastaisiksi”, kuvernööri Tomblin ilmoitti. (30) Viranomaiset Pohjois-Carolinassa ja Coloradossa valitsivat samanlaisen tien ja ilmoittivat, etteivät he enää puolusta samaa sukupuolta olevien avioliittojen kieltoja osavaltioissaan. (31) Pian tämän jälkeen, samaa sukupuolta olevat avioliitot laillistettiin myös Alaskan ja Arizonan osavaltioissa. Thomas C. Horne, Arizonan oikeusministeri, teki asian selväksi, uskomalla että mikä tahansa yritys estää samaa sukupuolta olevat liitot osavaltiossa olisi ajanhukkaa. ”Todennäköisyys taivutella yhdeksäs hallintopiiri peruuttamaan tämänpäiväinen päätös on nolla. Todennäköisyys sille, että Yhdysvaltain korkein oikeus hyväksyisi tarkastelun yhdeksännen hallintopiirin päätöksestä on myöskin nolla. Ainoa tarkoitus lain palvelemiseksi jättämällä toinen valitus olisi tuhlata veronmaksajien rahoja. Se ei ole hyvä konservatiivinen periaate”, Horne totesi. (32)

Samalla kun Kansasin, Montanan, ja Etelä-Carolinan osavaltiot taistelevat yhä aktiivisesti samaa sukupuolta olevia avioliittoja vastaan, näistä osavaltioista on tulossa poikkeus sääntöön. (33) Tätä kirjoitettaessa, homoavioliitto on nyt laillinen 30 osavaltiossa, (34) ja näyttää siltä, että on vain ajankysymys ennenkuin se laillistetaan jokaisessa Amerikan osavaltiossa.

Kun samaa sukupuolta olevien avioliittolait muuttuvat ympäri maata, kristityt pastorit voivat pian huomata, että heitä saatetaan rangaista hallinnon taholta, jos he kieltäytyvät toimittamasta samaa sukupuolta olevien hääseremonioita. Tällainen on tilanne parille, joka ajoi vihkikappeliin Coeur d'Alene'ssa, Idahon osavaltiossa. Donald ja Evelyn Knapp'ille on kerrottu hallinnon viranomaisten taholta, että jos he kieltäytyvät toimittamasta palveluksiaan homoseksuaalisille pareille, heitä voitaisiin sakottaa 1,000 dollaria per päivä ja heidän olisi istuttava jopa 180 päivää vankilassa. Kaupunginjohtaja Warren Wilson'in mukaan, Knapp'ien täytyy mukautua heidän syrjinnän vastaisiin lakeihin, koska se on voittoa tekevä liikeyritys eikä seurakunta. (35)

Samaan aikaan, pastorit joissakin seurakunnissa ovat ilmoittaneet, etteivät he ole halukkaita puhumaan homoseksuaalisuudesta saarnastuoleistaan. Tällainen on tilanne Hillsong -seurakunnassa New Yorkissa, jota johtaa pastori nimeltä Carl Lentz. ”Jeesus oli aikakauden tuoksinassa missä homoseksuaalisuus, aivan kuten tänään, oli laajalti vallalla. Ja minä odotan yhä jotakuta osoittamaan minulle lainauksen, missä Jeesus puhui siitä julkisesti yleisön edessä. Sinä et löydä sellaista koska hän ei koskaan tehnyt niin”, Lentz sanoi. (36) Pastorin vaimo, Laura, edelleen lisäsi: ”Ei ole meidän asiamme kertoa jollekulle miten heidän pitäisi elää. Se on heidän matkansa.” (37)

Vihjaus siihen, että Jeesuksella ei ollut mielipidettä homoseksuaalisuudesta vaatii paljon aivovoimistelua. Tiedämme varmasti, että Jeesus on määritellyt avioliiton olevan yhden miehen ja yhden naisen välinen. Matteuksen luvusta 19:4-6 me luemme, ”Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."” Huomaa, että Jeesus ei maininnut miestä tarrautumaan mieheen tai naista tarrautumaan naiseen. On myöskin tärkeää ymmärtää, ettei Jeesus koskaan mitätöinyt Vanhan Testamentin kirjoituksia; itseasiassa, hän lainasi niitä usein. Jos luet Luukkaan evankeliumia, lukua 24, tulet huomaamaan, että Jeesus opetti laajasti ”Mooseksesta ja kaikista profeetoista”, mikä osoittaa hänen selvän hyväksyntänsä Vanhan Testamentin kirjoille. Lopuksi, on tärkeää, että ymmärrämme Jumalan mielipiteen muuttumattomuuden, joka ei asetu riviin suositun enemmistön kanssa. Malakian kirjan luvusta 3:6 me löydämme tämän lujan ja muuttumattoman ilmoituksen, ”Sillä minä olen Herra, enkä muutu...”

Lopuksi, minä tiedän, että elämme hyvin ahdistavaa aikaa, mutta voimme lohduttautua sillä, että kaikki mitä näemme tapahtuvan ennustettiin kauan sitten Jumalan Sanassa, eikä yksikään aikamme tapahtumista tule yllätyksenä. Jeesus varoitti meitä, että olisi ruttoa viimeisinä päivinä, ja me näemme nykyään sitä Ebolan ja enteroviruksen muodossa. Hän varoitti meitä, että olisi sotia ja sanomia sodista ja uutiset tänäpäivänä jatkuvasti puhuvat konfliktista Lähi-idässä, Ukrainassa, ja muissa paikoissa. Tiedämme, että homoseksuaalisuus on yleistynyt ja sitä jopa ylistetään tässä aikakaudessa, ja Jeesus kertoi meille että näin myöskin tapahtuisi, Luukkaan luvussa 17:28-30. Kuitenkin meillä on suuri toivo Jumalassamme. Sillä kuten apostoli Paavali kirjoitti Roomalaiskirjeen luvussa 15:4, ”Sillä kaikki, mikä ennen on kirjoitettu, on kirjoitettu meille opiksi, että meillä kärsivällisyyden ja Raamatun lohdutuksen kautta olisi toivo.”

Kiitos kaikille teille, jotka tuette tätä ministeriötä. Me arvostamme ystävällisiä kirjeitänne, uutisleikkeitä, ja lahjoituksia joiden avulla voimme palvella teitä kaikkia ja julkaista tätä uutiskirjettä. Jos sinulla on mitä tahansa esirukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, olemme enemmän kuin halukkaita kantamaan anomuksenne Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Weekly Standard, October 3, 2014, By Jeryl Bier, http://weeklystandard.com.
02. The Weekly Standard, October 7, 2014, By Daniel Halper, http://weeklystandard.com.
03. The New York Times, October 9, 2014, By Jeremy W. Peters, http://nytimes.com.
04. Ibid.
05. AFP News, September 30, 2014, By Marc Bastian, Monrovia, Liberia.
06. World Net Daily, October 7, 2014, By Sharon K. Gilbert, http://wnd.com.
07. WFAA News, October 8, 2014, By Marjorie Owens, Dallas, TX.
08. Associated Press, October 1, 2014, By David Warren and Lauran Neergard, Dallas, TX.
09. WFAA News, October 8, 2014, By Marjorie Owens, Dallas, TX.
10. Dallas Morning News, September 29, 2014, By Staff and Wire Reports, http://dallasnews.com.
11. The Wall Street Journal, October 3, 2014, By Ana Campoy, Colleen McCain Nelson, and Nathan Koppel, http://wsj.com.
12. Ibid.
13. WFAA News, October 8, 2014, By Marjorie Owens, Dallas, TX.
14. CNN, October 12, 2014, By Elizabeth Cohen, Steve Almasy, and Joe Sutton, http://cnn.com.
15. Associated Press, October 21, 2014, By Associated Press, Washington, D.C.
16. The Daily Mail, October 17, 2014, By Michael Zennie and Louise Boyle, http://dailymail.co.uk.
17. CBS News, October 15, 2014, By Jonathan Lapook and Scott Pelley, http://cbsnews.com.
18. Reuters News Service, October 21, 2014, By Rodrigo de Miguel, Sony Dowsett, Sarah White, and Angus MacSwan, Madrid, Spain.
19. CBS Local News, October 3, 2014, By CBS Local News, http://philadelphia.cbslocal.com.
20. Politico, October 3, 2014, By Jonathan Topaz, http://politico.com.
21. Ibid.
22. Associated Press, October 22, 2014, By Connie Cass, Washington D.C.
23. Quran 8:12.
24. Associated Press, September 26, 2014, By Associated, Press, Oklahoma City, OK.
25. The Daily Caller, September 26, 2014, By Patrick Howley, http://dailycaller.com.
26. The Daily Caller, October 5, 2014, By Chuck Ross, http://dailycaller.com.
27. Associated Press, October 22, 2014, By Jeremy Hainsworth and Rob Gillies, Ottawa, Canada.
28. The New York Times, October 6, 2014, By Adam Liptak, http://nytimes.com.
29. The Washington Times, October 9, 2014, By Cheryl Wetzstein, http://washintontimes.com.
30. Ibid.
31. Associated Press, October 23, 2014, By Mark Sherman, Washington, D.C.
32. The New York Times, October 17, 2014, By Adam Liptak, http://nytimes.com.
33. Associated Press, October 23, 2014, By Mark Sherman, Washington, D.C.
34. ProCon.org, http://gaymarriage.procon.org/view.resource.php?resourceID=004857
35. Fox News, October 20, 2014, By Todd Starnes, http://radio.foxnews.com.
36. The Huffington Post, October 17, 2014, By Antonia Blumberg, http://huffingtonpost.com.
37. Ibid.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com