Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 2. helmikuuta 2021

Biden'in hallinto aikoo tukea politiikkaa, joka tulee edistämään uuden maailmanjärjestyksen agendaa, eli Tässä se tulee by Daymond Duck 30.1.2021

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profeetallinen viikkoraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa asiaa Biden'in hallinnon politiikasta sen alkupäivinä, joka osoittaa jo mihin suuntaan Amerikka on menossa lähitulevaisuudessa. Pastori Duck näkee Uuden maailmanjärjestyksen agendan etenevän nyt vauhdikkaasti kun Trump on poissa tieltä. Samalla kuitenkin Jeesuksen toinen tulemus lähestyy ja seurakunnan on valmistauduttava ylöstempaukseen ennen maailmanhallituksen tulemista. Vaikka kirjoittaja näkeekin hyvin tähän jumalattomaan aikaan, jossa mm. kristittyjen vaino lisääntyy, niin hänen käsityksensä Tempauksen jälkeisestä ajasta on puutteenalainen, koska silloin on varmasti suurta hengellistä heräämistä ja myös suurta eksytystä sekä Israelin valtion ennallistamista, kuten kuuluukin Danielin 70. vuosiviikkoon. Näin ollen Raamatun Antikristus ei voi olla mikään ateisti tai jumalankieltäjä tai antisemitisti, joka tulee sarvet päässä ja hiilihanko kädessä, vaan kyseessä on väkevä eksytys, jonka päätähtenä esiintyy kristilliseen kaapuun sonnustautunut Israelin valemessias (Joh. 5:43), ollen rooli, johon karismaattinen Donald Trump sopisi täydellisesti. Katso esim. tämä ennakoiva video ns. vale-tuhatvuotisesta valtakunnasta Donald Drumpfin hallitessa: https://www.youtube.com/watch?v=XYwP093LT0U (Donald Trump and the Denver airport mural).

-------------------------

Tässä se tulee (Here It Comes) :: By Daymond Duck

Published on: January 30, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/01/30/here-it-comes-by-daymond-duck/

Haluan lopettaa kirjoittamisen vaaleista ja ohjata enemmän aikaa Raamatun profetian täyttymiseen, mutta vaaleilla on suuria profeetallisia vaikutuksia, eikä näitä kahta asiaa voida erottaa toisistaan.

Presidentti Trump lupasi vallan rauhanomaisen siirtymisen, ja hän sekä Melania lähtivät Valkoisesta talosta armollisesti ja nöyrästi.

Tässä on joitain lainauksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua:
  • "Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) tarkoituksena on tuoda maailma maailmanhallitukselle" (Winston Churchill).
  • "Näistä vaikeista ajoista [Persianlahden sodasta] voi tulla esiin [Amerikan] viides tavoite – Uusi maailmanjärjestys" (George H. W. Bush, 1990).
  • "Olen oppinut rakastamaan Uutta maailmanjärjestystä" (Joe Biden, 23. huhtikuuta 1992).
  • "[YK:n] hierarkia, muiden asioiden ohessa, oli vaatinut maailmanhallituksen saavuttamista VAIHEITTAIN muodostamalla maailman hallinnolliset ALUEET. Tämä oli YK:n peruskirjan mukaista, joka kannustaa maailmanhallituksen toteuttamista ja hallintoa ALUEELLISESTI" (Edmund J. Osmanneczyk, 1995).
  • "Se, mitä yritän tehdä [rakentaa globaalia järjestelmää], edistää maailman uudelleenjärjestelyä" (Bill Clinton, 1997).
  • "Neljän vuoden kuluessa näemme uuden kansainvälisen järjestyksen alkamisen" (Henry Kissinger 2008).
  • "Globaalin kansalaisuuden taakka sitoo meidät yhteen" (Barack Obama, 24. heinäkuuta 2008).
  • "Uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi meillä on oltava uusi tietoisuus" [uusi hengellinen etiikka tai uusi maailmanuskonto] (Henry Kissinger, 12. tammikuuta 2009).
  • Mitä tulee siihen, kuka johtaa Uutta maailmanjärjestystä, niin "Uskomme, että hän tulee olemaan presidentti Obama" (Henry Kissinger, 2009).
  • "Myönteinen meillä oleva tehtävä nykyään, on itseasiassa luoda uusi maailmanjärjestys." (Silloinen varapresidentti Joe Biden, 5. huhtikuuta 2013).
  • "Uskon, että meillä ja lähinnä teillä [Yhdysvaltain ilmavoimien akatemian valmistumisluokka] on uskomaton mahdollisuus johtaa uuden maailmanjärjestyksen muovaamisessa 21. vuosisadalle..." (Joe Biden, 28. toukokuuta 2014).
  • "Olette valmistumassa monimutkaiseen ja ilman maarajoja olevaan maailmaan" (Bidenin uusi ilmastonmuutostsaari, John Kerry, 6. toukokuuta 2016).
Globalisteilla on suuria suunnitelmia, mutta he eivät ole ohjaksissa; he vain luulevat olevansa.

Mitä voimakkaammin he torjuvat Jumalan; ja mitä enemmän he kääntyvät Hänen kansaansa vastaan; ja mitä lähemmäksi he siirtyvät kohti maailmanhallitusta; sitä enemmän he herättävät Hänen vihaansa, ja sitä lähempänä Jumalan kansa on Tempausta.

Tässä on joitain ajatuksiani ajankohtaisista tapahtumista:
  • Tammikuun 21. päivänä 2021, "Amerikka ensin" -presidentti korvattiin "Amerikan muuttaminen perusteellisesti" -presidentillä.
  • Tähän Amerikan "perustavanlaatuiseen muutokseen" sisältyy Amerikan alistaminen jumalattomalle maailmanhallitukselle (Uusi maailmanjärjestys, Suuri Nollaus (Great Reset), YK:n kestävän kehityksen tavoitteet vuodelle 2030, jne.).
  • Biden on jo ilmoittanut aikomuksestaan kumota Trump'in Amerikka ensin -politiikka, liittyä uudelleen Pariisin ilmastosopimukseen, liittyä uudelleen Maailman terveysjärjestöön (WHO), pysäyttää Amerikan lähtö Maailman kauppajärjestöstä (WTO), pysäyttää Keystone-putkilinjan ja rajamuurin rakentaminen, tarkistaa ja kääntää ylösalaisin yli 100 Trump'in menettelytapaa ympäristöä koskien, pysäyttää maahanmuuton valvonta Yhdysvalloissa, ja paljon muuta.
  • Biden ilmoitti tukevansa asioita (muita kuin maailmanhallitusta), jotka ovat ristiriidassa Pyhien kirjoitusten kanssa: veronmaksajien rahoittamat abortit kaikille syntymähetkeen asti (vauvojen murha), nimittää tuomareita, jotka tukevat abortteja, antaa homojen palvella avoimesti armeijassa, palauttaa Title IX -käytäntö, joka antaa transsukupuolisten käyttää kylpyhuoneita heidän sukupuoli-identiteettinsä mukaan (miehet käyttävät naisten kylpyhuoneita, jne.), jne. Ajattele tätä. Poliittisen toimintakomiteansa (PAC) avulla, Planned Parenthood antoi yli 27 miljoonaa dollaria Biden'in vaalikampanjaan, ja nyt Biden aikoo antaa Planned Parenthood'ille miljoonittain veronmaksajien dollareita vauvojen tappamiseksi.
  • Biden on jo leikannut Amerikan puolustusbudjettia, leikannut avaruusjoukkojen (Space Force) budjettia, muuttanut Amerikan ydinaseille budjetoidut varat FEMA:lle, ja uhannut ampua ainakin kaksi kenraalia (yksi armeijassa ja toinen ilmavoimissa), jotka kyseenalaistivat nämä leikkaukset. Spekuloidaan, että sotilaallinen puhdistus on tulossa korvaamaan isänmaallisesti ajattelevat upseerit niillä upseereilla, jotka lupaavat uskollisuutta YK:lle. Tätä koskien, tässä on linkki artikkeliin: https://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2021/01/kenraalit-tell-trump-we-got-your-back-2649650.html
  • Biden hajotti 1776-komission, jonka tarkoituksena oli opettaa isänmaallisuutta julkisissa kouluissa, ja korvasi sen ryhmällä, joka ”auttaa virastoja arvioimaan oikeudenmukaisuutta rodun, etnisen alkuperän, uskonnon, tulojen, maantieteen, sukupuoli-identiteetin, seksuaalisen suuntautumisen, ja vammaisuuden suhteen.”
  • Yksinkertaisesti sanottuna "Here It Comes (Tässä se tulee)" tarkoittaa, että uskon Biden'in hallinnon aikovan tukea politiikkaa, joka johtaa kymmenen kuninkaan, maailmanhallituksen, Antikristuksen, Väärän profeetan nousuun, ja kaikkien jäljittämiseen, jumalattomuuteen, Ahdistuksen aikaan, jne.
  • Varjohallitus valvoo kaikkia Yhdysvaltojen hallinnon haaroja, ja, kuten ymmärrän sen, tulee olemaan lisääntynyttä eteenpäin menoa ilman mitään paluuta entiseen. Ensimmäisten kuuden virkapäivänsä aikana, Biden allekirjoitti enemmän toimeenpanomääräyksiä kuin neljä viimeistä presidenttiä yhteensä (ja yksi hänen virkamiehistään sanoi, että lisää on tulossa).
  • Kuinka kauan maailmanhallituksen aikaansaaminen kestää, ei ole tiedossa, mutta odotan varjohallituksen painostavan Biden'iä tekemään niin paljon kuin hän pystyy ennen seuraavia vaaleja kahden vuoden kuluttua.
  • Kukaan ei tiedä Tempauksen päivää tai hetkeä, mutta milloin tahansa se tapahtuukin, Paavalin pidättäjä poistetaan (2. Tess. 2:6-7), ja jumalaton maailmanhallitus siirtyy ylivaihteelle.
Tässä on useita juttuja, jotka tekivät uutisotsikoita:

Ensinnäkin, Biden pyysi erästä ”kristittyä” saarnaajaystävää antamaan siunauksen virkaanastujaisissaan, ja saarnaaja päätti rukouksensa, ei Jeesuksen nimessä, vaan ”kollektiivisen uskomme vahvassa nimessä”.

Rukoileminen ”kollektiivisen uskomme vahvassa nimessä” on eräänlaista moraalitonta ajattelua, joka jätti Jumalan pois demokraattisen puolueen puolueohjelmasta.

Heidän täydellinen yhden puolueen kontrolli Yhdysvaltojen hallinnossa saa heidät tukemaan täysin jumalatonta yhden-maailman uskontoa ja hallitusta.

Raamattu opettaa selvästi, että Jumala kohottaa tämän jumalattoman maailmanhallitus-hölynpölyn seitsemän vuoden ajaksi, mutta jos Hän ei lopettaisi sitä, mikään liha ei pelastuisi.

Pastorin rukous on myös osoitus sairaasta, haaleasta Kirkosta, joka saarnaa ihmisten korvasyyhyn totuuden julistamisen sijaan.

Toiseksi, 23. tammikuuta 2021, pommi räjähti First Works -baptistikirkossa El Monte'ssa, Kaliforniassa.

Vihaviestejä maalattiin kirkon sisäseiniin.

Useat uutisjärjestöt jättivät pommituksen huomiotta ja syyttivät kirkkoa saarnaamisesta samaa sukupuolta olevien avioliittoa vastaan.

Nämä ihmiset näyttävät uskovan, että se on ok räjäyttää kirkko, jos saarnaaja saarnaa Raamattua.

Kolmanneksi, 20. tammikuuta 2021, tuntematon henkilö Yhdysvaltain ulkoministeriössä päätti, että Yhdysvaltain Israelin-suurlähettilästä kutsutaan nyt Yhdysvaltain suurlähettilääksi Israelissa, Länsirannalla ja Gazassa.

Päätöksen tehnyt henkilö julkaisi sen ulkoministeriön verkkosivustolla, ja näyttää siltä, että kuka tahansa sen tekikin, niin hän ei usko, että Länsiranta ja Gaza olisivat osa Israelia.

Jotkut sanovat, että Biden'in hallinto aikoo myös muuttaa Yhdysvaltojen tunnustusta Golanin kukkuloille osana Israelia.

Kaksi viikkoa sitten kirjoitin, että Jumalalla oli syy asettaa Trump virkaan, Hänellä on syy poistaa Trump, ja hänellä on syy asettaa Biden virkaan.

Minulla on taipumus uskoa, että Jumala on valmis antamaan maailmanhallituksen edetä, ja hän poisti Trump'in, koska Trump olisi ollut tiellä. [Ettei vaan Biden olisi Trumpin takaisintulon, tai ”ylösnousemuksen”, tiellä nyt?! Antikristus olisikin näin herra Trump. Lue William Frederick'in uuden artikkelin kommenttipalstalta nimimerkin Sherri675 kommentit (27.1.2021) tästä. Suom. huom.]

Minulla on taipumus uskoa myös, että Jumala asetti Biden'in virkaan, koska hän haluaa Israelin luottavan Häneen, ei Trump'iin tai Yhdysvaltojen suojeluun.

Valitettavasti useimmat kristityt eivät tiedä tarpeeksi Raamatun profetiasta tunnistaakseen vaaran, jonka Israelin jakaminen aiheuttaa Amerikalle.

Raamatun mukaan ne tahot, jotka yrittävät pilkkoa Israelia aikakauden lopussa, tullaan leikkaamaan paloiksi.

(Huomaa: Ennenkuin tämä artikkeli lähetettiin päätoimittajalle, USA:n ulkoministeriö käänsi kelkkansa ja palasi kutsumaan Yhdysvaltojen Israelin-suurlähettilästä suurlähettilääksi Israelissa.)

Neljänneksi, koskien ruttotauteja, minun viime viikon artikkelissa todettiin, että ryhmä yhdysvaltalaisia lääkäreitä uskoo, että ivermektiini on turvallinen ja tehokas lääke torjumaan Covid'ia useimmissa ihmisissä.

Artikkelissa todettiin myös, että Intia on kehittänyt edullisen, tehokkaan ja turvallisen Covid-ivermektiini-hoitopakkauksen.

Tammikuun 19. päivänä 2021 ilmoitettiin, että Kansallinen terveysinstituutti (NIH) on päivittänyt suhdettaan ivermektiiniin luokasta "agains the drug (lääkettä vastaan)" luokkaan "not for or against the drug (ei lääkkeen puolesta tai sitä vastaan)".

Artikkelin mukaan, tämä avaa oven lääkäreille tuntea olonsa turvalliseksi määrättäessä sitä ja Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastolle (FDA) hyväksymään sen hätäkäyttö, jos he päättävät tehdä niin.

Löysin ivermektiinin sanahaulla ”Ivermectin for humans (ivermektiini ihmisille)” osoitteessa www.amazon.com.

On olemassa myös omenan makuista tahnaa, ja eräs lukija kertoi minulle sairaanhoitajasta, joka laittaa sitä maapähkinävoihin.

Välitän vain tätä informaatiota ihmisille tekemään omat päätöksensä.

Viidenneksi, koskien vainoa, suuri osa vihamielisyydestä, jota on kaadettu Trump'in niskaan viimeisten 4 vuoden aikana, kohdistuu nyt niihin, jotka äänestivät häntä.
  • Lähtien 15. tammikuuta 2021, yli 22 000 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen Franklin Graham'in erottamiseksi Samaritan’s Purse'sta (evankelinen kristillinen humanitaarisen avun organisaatio) ja Billy Graham'in evankelisesta yhdistyksestä presidentti Trump'in tukemisen vuoksi.
  • Daily Beast julkaisi 20. tammikuuta 2021 artikkelin, jossa vaaditaan uutta "salaisen poliisin" joukkoa vakoilemaan Trump'in kannattajia, koska FBI ja NSA eivät rankaise riittävästi näitä amerikkalaisia.
  • Monet kristityt ja konservatiivit ovat ilmaisseet huolensa siitä, että Biden'in tuki LGBTQ-agendalle (biologiset miehet naisten kylpyhuoneissa, jne.), ja Pelosi'n sääntö, jonka mukaan kongressiedustajat eivät saa käyttää sanoja mies, nainen, jne., johtavat siihen, että ihmiset tuomitaan homofoobikoiksi, jne. Yksi lukija lähetti minulle sähköpostiviestin sanoen, että tulee olemaan valtava pyrkimys turmella lapsia, joita ei tapeta abortin kautta.
  • On raportoitu, että Katie Couric vaatii Trump'in kannattajien eheyttämistä uudelleenkoulutusleireillä ja vaalien oikeellisuutta kyseenalaistavien kongressin jäsenten rankaisemista. Tämä voisi yllyttää veljen veljeä vastaan, aivan kuten Jeesus sanoi, koska vasemmisto haluaa hiljentää ja häpäistä niitä, jotka ovat eri mieltä heidän kanssaan.
  • Tammikuun 20. päivänä 2021 ilmoitettiin, että entinen FBI:n johtaja James Comey oli sanonut, että republikaanipuolue ”on poltettava poroksi tai sen on muututtava”. Hän kysyi: ”Kuka haluaisi olla osa organisaatiota, jonka perustukset on rakennettu valheille ja rasismille ja tiedon merkityksettömyydelle?” Comey on todistettu valehtelija, ja on todisteita siitä, että hän käytti vääriä todisteita Hillary Clinton'in suojelemiseksi, kun hän tuhosi tuhansia sähköposteja.
  • Tammikuun 21. päivänä 2021 kerrottiin, että Washington Post'in kolumnisti vaatii Fox News'in heittämistä pois lähetysaalloilta ”ihmisten radikalisoimisen ja heidän väkivallan ja kapinamielialan tielle asettamisen vuoksi.”
Rukoilen, että Jeesus tempaa seurakuntansa maan päältä, ennen kuin vaino muuttuu liian pahaksi, mutta tuomion on alettava Jumalan huoneesta (1. Piet. 4:17).

Se lankeaa ensin uskovien keskuuteen, ja sitten se laskeutuu kovemmin epäuskoisten joukkoa koskemaan (seurakunnan vaino merkitsee sitä, että suurempi vaino kohtaa kadotettuja).

Kuudenneksi, tuomittuaan jatkuvasti Trump'in Covid-taudin hoitamisen ja väittämällä, että hän (Biden) rokottaa miljoona ihmistä päivässä, niin Covid'ia koskien, 23. tammikuuta 2021, Biden sanoi, että ”ei ole mitään mitä voimme tehdä taudin kehityskaaren suhteen.”

Hän lisäsi: ”Lähikuukausina kasvomaskit, ei rokotukset, ovat ainoa ja paras suoja Covid'ia vastaan.”

Seitsemänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä, tammikuun 20. päivänä ilmoitettiin vanhemman israelilaisen virkamiehen sanoneen, että jos Biden palaa Iranin ydinsopimukseen samoilla ehdoilla kuin Obaman aikana, Israelilla ei ole mitään keskusteltavaa hänen kanssaan.

Biden on selvästi kiinnostunut palaamaan sopimukseen, mutta sanoi, että Iranin on aloitettava sen noudattaminen ensiksi.

Yhteenvetona tästä maailmanhallitusta koskevasta artikkelista, voin sanoa, etten ole kuin Chicken Little (Pikku Kananen), joka väitti, että taivas putoaa niskaan (maailmanhallitus osoittaa moniin hyviin asioihin, kuten lähestyvään Tempaukseen, Jeesuksen hallintokauteen, rauhaan, oikeudenmukaisuuteen, ja vanhurskauteen maan päällä, jne.), mutta sanon, että valmistautukaa, koska tässä se tulee.

Jotkut sanovat poliisivaltion ja vainon olevan tulossa.

Yhdysvaltalainen republikaanipoliitikko Josh Hawley sanoi äskettäin: ”Voit mennä kirkkoon nyt, mutta et ehkä saa mennä valitsemaasi kirkkoon kahden vuoden kuluttua.”

Sikäli kuin monet teistä olette huolissanne, pastorinne ei tule koskaan kertomaan teille näistä asioista, joten ehdotan, että hyvä paikka aloittaa on www.hischannel.com.

Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com