Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 23. helmikuuta 2021

Elämme profeetallisia aikoja kun antikristillinen maailmanhallitus kolkuttaa ovella ja samalla raamatullinen Ahdistuksen aika lähestyy by Daymond Duck 21.2.2021

Tässä pastori Daymond Duck'ilta jälleen profeetallinen ja ajankohtainen aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Lisäksi artikkelin alussa tiivis kokoelma Tempauksen ja Jeesuksen maanpäällisen toisen tulemuksen eroista.

----------------------

Elämme profeetallisia aikoja (Living in Prophetic Times) :: By Daymond Duck

Published on: February 21, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/02/21/living-in-prophetic-times-by-daymond-duck/

Tässä on 16 eroa Tempauksen ja Toisen Tulemisen välillä:
  • Tempaus on ennen Ahdistuksen aikaa – Toinen Tuleminen on sen jälkeen.
  • Tempauksessa, Jeesus pysyy yläilmoissa – Toisessa Tulemisessa, Jeesus tulee alas maahan.
  • Tempauksessa, seurakunta nousee Taivaaseen – Toisessa Tulemisessa, seurakunta tulee alas maahan.
  • Tempauksessa, elossa olevat pyhät temmataan Taivaaseen – Toisessa Tulemisessa, elossa olevat pyhät jäävät uudelleenkansoittamaan maata.
  • Tempauksessa, Jerusalemin Öljymäki on koskematon – Toisessa Tulemisessa, Jeesus koskettaa Öljymäkeä Jerusalemissa, ja se halkeaa kahtia.
  • Tempausta seuraa Antikristuksen hallinta-aika – Toista Tulemista seuraa Kristuksen hallituskausi.
  • Tempauksessa, maapallon fyysinen luonne ei muutu – Toisessa Tulemisessa, maan fyysinen luonne muuttuu (Jerusalem korotetaan).
  • Tempauksessa, Saatana ryhtyy riehumaan – Toisessa Tulemisessa, Saatana sidotaan ja pannaan kahleisiin.
  • Tempauksessa, Jeesus poistaa rauhan maan päältä – Toisessa Tulemisessa, Jeesus vakiinnuttaa rauhan maan päälle.
  • Tempaus on salainen tapahtuma (kuin varas yöllä) – Toinen Tuleminen on julkinen tapahtuma (jokainen silmä näkee Jeesuksen).
  • Tempauksessa, seurakunta poistetaan maapallolta – Toisessa Tulemisessa, kadotetut poistetaan maasta.
  • Tempaus on ennen Karitsan häitä – Toinen Tuleminen on Karitsan häiden jälkeen.
  • Tempauksessa, Jeesus tulee seurakuntaansa varten – Toisessa Tulemisessa, Jeesus tulee seurakuntansa kanssa.
  • Tempaukseen ei ole merkkejä – Toiseen Tulemiseen on monia merkkejä. [No tästä olen hieman eri mieltä. Minusta molempiin on merkit. En kannata helluntailaisten ns. Läheisyysoppia. Miksi siis tutkia ajanmerkkejä ja profetioita, jos Jeesus voi tulla milloin vaan, vaikkapa jo 500 vuotta sitten? Daymond Duck itse juuri kertoo aikainmerkeistä näillä raporteillaan, joten hän on ristiriidassa itsensä kanssa. Suom. huom.]
  • Tempauksessa, Jeesus pelastaa seurakuntansa – Toisessa Tulemisessa, Jeesus pelastaa Israelin.
  • Tempaus osoittaa Jumalan armon – Toinen Tuleminen osoittaa Jumalan vihan.
Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka liittyvät Raamatun profetiaan:

Ensinnäkin, Jumala hylkää ihmiset, jotka sivuuttavat Hänet (miehet, jotka makaavat miesten kanssa, naiset, jotka makaavat naisten kanssa, jne.) kelvottoman mielensä valtaan (Room. 1:24-28).

Hän antaa heidän mennä siihen pisteeseen asti, jossa he eivät voi tehdä järkeviä päätöksiä.

Helmikuun 10. päivänä 2021 ilmoitettiin, että sairaala Isossa-Britanniassa on alkanut sanoa "chestfeeding (rintakehäruokinta)" eikä "breastfeeding (rintaruokinta, imetys)"; "human milk (ihmismaito)" eikä "breastmilk (rinta- tai äidinmaito)"; "parent (vanhempi)" eikä "co-parent (toinen vanhempi)" tai "second biological parent (toinen biologisista vanhemmista)" sanan "father (isä)" sijaan.

LGBTQ-yhteisön (seksuaalivähemmistöt) kasvu näyttää lisäävän sairasta ajattelua.

Toiseksi, 12. helmikuuta 2021, ilmoitettiin, että Israel sijoittui seitsemänneksi Bloomberg'in 60 innovatiivisimman talouden listalla.

Yhdysvallat tippui viime vuoden yhdeksänneltä sijalta yhdenneksitoista tänä vuonna.

Ajattele sitä: Yhdysvallat ei päässyt edes kärkikymmenikköön.

Kolmanneksi, 20. tammikuuta 2021, suuri profetianopettaja Jan Markell antoi joitakin syvällisiä lausuntoja tulevasta Suuresta Nollauksesta (Great Reset), kutsui Suurta Nollausta globaaliksi sosialismiksi ja/tai marxilaisuudeksi, ja sanoi, että sen tavoitteena on viedä maailma globaalin jumalattoman hallituksen alaisuuteen.

Hän totesi perustellusti, että Suuri Nollaus eliminoi kristinuskon, käteisen rahan, yksityisomaisuuden, kansallisen itsemääräämisoikeuden, ja paljon muuta, eikä Biden'in/Harris'in hallinto malta odottaa toteuttaakseen sen.

Jos hiljaisuus saarnatuoleissa kristinuskon tuhoamisesta ei ole penseää ja epätervettä ajattelua, niin mitä se sitten on (Ilm. 3:15-22)?

Neljänneksi, koskien petosta, 10. helmikuuta 2021 raportoitiin, että saksalaiset virkamiehet ovat löytäneet sisäisiä asiakirjoja, jotka osoittavat, että Saksan sisäasiainministeriö maksoi ihmisille pelon luomiseksi kansakunnassa oikeuttaakseen Covid-lukitukset ja muut rajoittavat toimenpiteet.

Sisäministeriön virkamiehet ajoivat poliittista agendaa ja maksoivat ihmisille pelotellakseen kansalaisiaan sen oikeuttamiseksi, mitä he olivat tekemässä.

Suomentajan kommentti: Todellakin kyseessä on EU:n agenda rokotuspasseista vuodesta 2018 alkaen, josta seuraava tuore uutisartikkeli kertoo: https://mvlehti.net/2021/02/19/eun-agenda-rokotepasseista-vuodesta-2018-dokumentin-mukaan-vaatimus-asetetaan-vuonna-2022/ (19.2.2021). Katso myös uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!: https://tokentube.net/v/3185020730/H%C3%A4lytyskellot-Israelista-NYT- (tekstitys suomeksi)

Viidenneksi, 12. helmikuuta 2021, Iran ilmoitti liittyvänsä Euraasian maiden talousyhteisöön (EAEC), joka on alueellinen kaupankäyntiryhmä, johon kuuluvat Venäjä, Kazakstan, Uzbekistan, Moldova, Valko-Venäjä, Kirgisia ja Armenia.

Marraskuun 15. päivänä 2020, 15 maata, mukaan lukien Kiina, sopivat tekevänsä Kaakkois-Aasian maiden talousyhteisöstä (ASEAN EC) maailman suurimman alueellisen kaupankäyntiryhmän.

Yhdysvaltain, Meksikon ja Kanadan välinen sopimus (USMCA) tuli voimaan 1. heinäkuuta 2020.

Nämä alueelliset kansakuntien kaupankäyntiryhmät mallinnetaan EU:ta mukaillen.

Raamatun mukaan, kymmenen kuningasta näyttäytyy ennenkuin Antikristus ilmestyy (Dan. 7:7-8, 24).

Olen pitkään väittänyt, että Yhdistyneet Kansakunnat (YK) jaetaan 10 alueeseen tai 10 alueelliseen kansakuntien kaupankäyntiryhmään (EU, USMCA, ASEAN EC, GCC (Persianlahden yhteistyöneuvosto), jne.), joilla on yksi johtaja kullakin alueella ennenkuin Antikristus nousee valtaan.

Nämä alueelliset kansakuntien kaupparyhmät ovat olleet tulossa näyttämölle jo vuosia.

Aiempien raporttien perusteella olen sitä mieltä, että 10 alueellista kaupparyhmää valitsevat kukin johtajan, jotka osoittautuvat 10 kuninkaaksi.

Kuudenneksi, hänen kolmen ensimmäisen virassaoloviikkonsa aikana, presidentti Biden soitti useiden maiden (Kanada, Iso-Britannia, Kiina, Venäjä, Ranska, Japani, jne.) johtajille, mutta hän ei ole soittanut Israelin pääministeri Netanyahu'lle.

Jotkut israelilaiset ja tiedotusvälineiden edustajat uskovat, että Biden tölväisee tarkoituksellisesti Israelia.

Kalifornialainen kongressiedustaja Ro Khanna uskoo Biden'in lähettävän viestiä, että hän tulee muuttamaan radikaalisti Amerikan suhdetta Israeliin, ellei se lopeta siirtokuntien rakentamista Länsirannalle ja tunnusta Palestiinan valtiota.

Osan huolesta on saattanut käynnistää se, kun Biden'in ulkoministeri Antony Blinken oli sanonut, että Biden ei pitäytyisi Trump'in tunnustuksessa koskien Israelin itsemääräämisoikeutta Golanin kukkuloiden suhteen (hän ​​on voinut vetäytyä tästä).

Biden'in suorittama suhteiden palauttaminen palestiinalaishallintoon (PA) ja hänen päätöksensä jatkaa taloudellista tukea PA:lle eivät ole auttaneet tilannetta.

Helmikuun 11. päivänä 2021, Biden'in lehdistösihteeri Jen Psaki'lta kysyttiin: ”Pitääkö hallinto edelleen saudit ja israelilaiset tärkeinä liittolaisina?” Hän (she) ei vastannut kysymykseen.

Ahdistuksen aikana koko maailma vihaa Israelia, ja tähän kuuluu jumalaton Yhdysvallat. [Israelia tuskin vihataan Googin sodan jälkeen, ja varsinkaan jos Antikristus on Donald Trump. Suom. huom.]

Seitsemänneksi, jotkut Yhdysvaltain kansalaiset, erityisesti nuoret amerikkalaiset, ajattelevat sosialismin olevan hyvä asia.

Luin äskettäin 6 kuukautta vanhan CBNNEWS.COM -artikkelin Georgian Banov -nimisestä kristitystä, joka pakeni sosialismia Bulgariassa ja matkusti Amerikkaan.

Banov muistutti ihmisiä siitä, että Neuvostoliitto oli sosialististen neuvostotasavaltojen liitto (huomaa sana "sosialistinen", koska jotkut historioitsijat arvioivat, että Josif Stalin on saattanut tappaa jopa 20 miljoonaa ihmistä).

Banov'in mukaan, sellaista asiaa kuin "pehmeä sosialismi" ei ollut olemassa.

Se on Jumalan- ja Kristuksen vastainen hallintojärjestelmä, joka hallitsee rautaisella nyrkillä.

Kansalaiset olivat köyhiä, useimmilla ei ollut tarpeeksi syötävää, heitä vakoiltiin, he elivät pelossa, ja ne, jotka valittivat (tai otaksuttavasti valittivat) hallinnosta, pidätettiin tai he vain katosivat.

Niiden vuoksi, jotka vaativat sosialismia Amerikassa, on rukoiltava, etteivät he koskaan saisi sitä, mitä pyytävät.

Elämme profeetallisia aikoja, ja sosialistinen/marxilainen maailmanhallitus on tulossa, joka on pahempaa kuin mitä Banov koki.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. Moi,
    ihmettelen kuinka sinulla voi olla käsitys, että antikristus on mahdollisesti Donald Tramp, maailmahan vihaa häntä. Käännäppä katseesi Barack Obamaan, jota maailma rakastaa ja ihannoi. Hänessä on ainesta maailman messiaaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hölmö olet. Luuletko, että esim. juutalaiset (Israel) voisivat milloinkaan vastaanottaa Obamaa Messiaanaan (ollen todellisuudessa valemessias eli Antikristus (Joh. 5:43))?! AK:n pääpaikka tulee olemaan Israel ja siellä Jerusalemin kaupunki.

      Mitä tulee ihannointiin, niin se on vain myytti, jonka Brother James Key on kumonnut. Luepa seuraava:

      http://nokialainen.blogspot.com/2017/01/13-myyttia-antikristuksesta-murrettu-by.html

      "Väärinkäsitys #9: Antikristus on kaikkien rakastama

      Suosittu ajatus siitä, että Antikristus on kaikkien rakastama ei huomaa paria tärkeää seikkaa, joista Raamattu kertoo meille koskien Petoa.

      Ensinnäkin Antikristusta palvovat vain ne, jotka ovat tuomittuja ottamaan hänen merkkinsä ja tuhoutuvat hänen kanssaan tulijärvessä. Mutta jokainen, jonka nimi on kirjoitettuna Karitsan elämänkirjassa, ei tule palvomaan häntä, vaan he pysyvät uskollisina Jeesukselle Kristukselle. On odotettavissa, että kun hän alkaa nousta valtaan, kadut ovat täynnä mielenosoittajia ja itkeviä vaeltaa kaduilla. On ymmärrettävää, että tällainen viheliäinen henkilö vaivaisi monia ihmisiä.

      Toiseksi, Antikristus ei ilmesty ja toteuta kaikkia profetioita tosta vaan yhtenä päivänä. Kaikki ennustukset täyttyvät – mutta ajan mittaan. Antikristus kasvaa voimassa ja vaikutusvallassa ”pienestä sarvesta, joka KASVOI tavattoman suureksi” (ks. Dan. 8:9). Kaikki maailman kadotetut ihmiset tulevat palvomaan häntä, mutta ei alusta alkaen. Hän voittaa ihmiset puolelleen ajan myötä, ja kasvaa vaikutuksessaan."

      Pitää erottaa suuri Portto ja Peto (Ilm. 17). Biden (tai Obama) on Portto ja Trump on Peto, joka tuhoaa Porton Raamatun mukaan (Ilm. 17:16).

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com