Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 13. helmikuuta 2021

Mikä on Ilmestyskirjan 17. luvun helakanpunainen peto nykyaikana, joka käy suurta porttoa vastaan viimeisinä päivinä?

TUTKIELMA PEDOSTA JA PORTOSTA BY OLLI
 

Olisiko Ilm. 17 luvun helakanpunainen (tulipunainen) peto nykyajan Itä-Rooma eli NL + Putinin ajan Venäjä, joka päineen ja sarvineen vihaa porttoa ja riisuu hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syö hänen lihansa ja polttaa hänet tulessa (Ilm. 17:16)? En keksi mitään muuta selitystä tälle Ilm. 17 pedolle, joka tuhoaisi nyky-Amerikan ja varsinkin New Yorkin (+Kalifornian), jotka sopivat tuoksi Ilmestyskirjan portoksi eli suureksi Babyloniksi (Amerikka on paljolti luopunut Jumalasta ainakin maan demokraattipuolueen osalta). Tein eilen hiukan tutkimusta NL:n johtajista ja käytin pohjana Tapani Vähäkankaan kirjaa "Lopun aika" 1990-luvulta, jossa hän esittelee kommunistista petoa ja sen 7 päätä ja 10 sarvea. Ilmestyskirjan kuvaus pedosta luvussa 17 sopii hyvin edesmenneeseen Neuvostoliittoon, joka vainosi kristittyjä ja pilkkasi Jumalaa ja oli antisemitistinen. Lisäksi kylmässä sodassa oli asetelma, jossa kaksi supervaltaa (ateistinen NL 'petona' ja kristillinen Amerikka 'porttona') olivat toistensa kimpussa.

"Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea." (Ilm. 17:3)

NL oli olemassa vuosina 1922-91, ja sillä oli 7 korkeinta johtajaa (pedon päät) eli kommunistisen puolueen pääsihteeriä tänä aikana, ja ensimmäinen johtaja oli Stalin (ks. linkit alla). NL perustettiin varsinaisesti v. 1922, joten Lenin ei kuulu pedon 7 päähän.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_johtaja
https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliitto
https://fi.wikipedia.org/wiki/Josif_Stalin

Viimeinen 7. pää oli näin Mihail Gorbatshov, joka päätti NL:n olemassaolon, tai pikemmin petovalta sai v. 1991 kuolinhaavan (huom. kuolinhaavan merkki Gorbatshovin pään etulaella). Nyt Vladimir Putin on selvästi tuon punaisen pedon henkiinherättäjä 2000-luvulla (kasvanut sotilasvarustelu, Stalinin palvonnan ennallistaminen, vanhan kansallishymnin käyttöönotto, jne.), ja Putin voisi olla siis pedon 8. pää, tai itse peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, mutta se on tuleva.

Mitä tulee sitten pedon 10 sarveen, niin ne ovat myös 10 kuningasta eli NL:n valtionpäämiehiä tai korkeimman neuvoston puheenjohtajia aikana, jolloin tämä Neuvostoliiton ”hallitus” oli olemassa vuosina 1938–1989. Puhemiehistön puheenjohtaja oli siis Neuvostoliiton virallinen valtionpäämies. Ks. linkki alla:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_korkein_neuvosto

Jos osasitte laskea oikein, niin puheenjohtajia oli juurikin 10 eli kommunistisen pedon 10 sarvea, jotka vastaavat nykyisin eri maissa, kuten Venäjällä, hallitusten pääministereitä, jotka ovat alamaisia presidenteille (vrt. pedon 7 päätä). Ylin johtaja on pedon pää ja sarvi liikkuu sinne, minne pääkin. Aluksi Putin oli juuri pääministeri Jeltsinin alaisuudessa ja nousi lähes tuntemattomuudesta Venäjän johtoon (Danielin profetian ”pieni sarvi” eli 11. sarvi). Myös 2000-luvulla Putin oli hetken aikaa Venäjän pääministerinä, jolloin hän todellisuudessa johti maata.

Voiko tämä olla sattumaa – Neuvostoliitolla oli 7 ylintä johtajaa (pedon päät) ja 10 valtionpäämiestä (pedon sarvet)?! Ja nyt Putinin Venäjä olisi "ylösnoussut NL", 8. pää!! Tämä tekisi Putinista tietenkin itse Pedon, eräänl. nykyajan Itä-Rooman "pienen sarven", AK:n itämaisen edelläkävijän (Hesekielin profetian Goog), joka hoitelee jenkkilän.

Lisään vielä tulkinnan tälle jakeelle (Ilm. 17:11):

11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

"Yksi noista seitsemästä" on tietenkin Stalin, jota Putin (8. pää tai 8. kuningas) ihailee. Samanlaisia pitkäaikaisia diktaattoreita.

Myöskin tälle jakeelle (Ilm. 17:9) tulkintaa:

9 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta;

Tiedetään, että muinaisen Rooman valtakunnan keskus oli Rooman kaupunki, joka sijaitsee 7 kukkulalla (eli vuorella). Voimme näin kutsua Petoa Roomaksi, jonka päällä portto istuu (Vatikaani tai roomalaiskatolinen kirkko on myös portto varsinkin profetian esitäyttymysvaiheessa (paavin valtakausi)). Nykyaikaan sijoitettuna, Rooma on Länsi-Rooma (Amerikka) + Itä-Rooma (NL & Venäjä). Nämä ovat samalla Danielin kuvapatsaan rautaiset sääret (Dan. 2). Länsi-Roomasta tulee viimeinen Antikristus ja Itä-Roomasta Raamatun Goog.

Nuo profetiajakeen ”seitsemän vuorta” sopivat myös vääristynyttä kristillisyyttä (porttokristillisyys) edustavaan NAR-liikkeeseen Amerikassa 2000-luvulla, joka tunnetaan 7 vuoren liikkeenä. Lyhyesti sanottuna NAR-liikkeen dominionistiset kannattajat uskovat, että ennenkuin Jeesus voi palata, maapallo täytyy vallata seitsemässä eri kategoriassa, tai seitsemän vuoren kohdalla.

1. Taide ja viihde

2. Liiketoiminta (bisnes)

3. Koulutus

4. Perhe

5. Hallinto

6. Tiedotusvälineet

7. Uskonto

Tässä artikkelisuomennoksia NAR-liikkeestä, joka on ratsastanut venäjämielisen Trump-pedon selässä (Putin vihaa tuota amerikkalaista helluntailaiskarismaattista porttokristillisyyttä):

http://nokialainen.blogspot.com/2015/09/chuck-missler-ja-kim-clement-narin.html

http://nokialainen.blogspot.com/2010/12/glenn-beckin-mormonismi-ja-nar-liike.html

http://nokialainen.blogspot.com/2016/07/vakeva-eksytys-uusi-apostolinen.html

http://nokialainen.blogspot.com/2010/10/evankeliumin-kuolinkellot.html

http://nokialainen.blogspot.com/2010/04/hyvin-tarkea-very-important.html

https://ajankohtainen.wordpress.com/2018/08/01/uusi-apostolinen-uskonpuhdistus-viisitahoinen-palvelutyo-osa-1/

Lopuksi vielä profeetallinen väriyhteneväisyys, joka kannattaa mainita ajatellen 3. maailmansodan syttymistä lähiaikoina, sillä monet ovat tulkinneet koronavirustaudin Ilmestyskirjan 1. sinetiksi. Lue viime vuodelta profeetallinen kirjoitus esim. (16.3.2020) https://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/03/the-rider-on-white-horse-was-given.html (The Rider on the White Horse was Given a Crown! Has Seal 1 Been Opened?). William Frederick kirjoitti tuohon artikkeliinsa näin:

If Seal 1 has been opened then the Mid-East centered Seal 2 nuclear WW3 is next (Jos 1. sinetti on avattu, niin seuraavana on Lähi-itään keskittyvä Toisen sinetin 3. maailmansota, joka käydään ydinasein). Which will be followed by the Seal 3 hyperinflationary economic collapse.”

Eli Ilmestyskirjan 2. sinetti avataan pian ja mahdollisesti Iran on tuon sodan laukaisija. Jos Israel tai USA hyökkää Iraniin sen ydinohjelman vuoksi, niin Iranilla on yksi vahva puolustaja ja se on Venäjä. Venäjä, Kiina ja Iran ovat toistuvasti järjestäneet yhteisiä sotaharjoituksia, joten on selvää, että Iran luottaa Venäjän sotilaalliseen apuun. Näin teoriassa on mahdollista, että Venäjä, tuo helakanpunainen peto, on Ilmestyskirjan 2. sinetin tulipunainen hevonen ja Putin sen ratsastaja, jolle annettiin suuri miekka (ydinaseet). Punainen väri on siis se yhteneväisyys.

Ilm. 6:3-4

3 Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!"
4 Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com