Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 16. helmikuuta 2021

Voimme nähdä sen päivän tulevan, jolloin kristityt temmataan tuuliin ja pilviin by Daymond Duck 14.2.2021

Tässä suomentamassani tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla valetaan uskoa siihen, että raamatullinen Herran päivä (Kristuksen paluu ylöstempauksessa) koittaa pian, koska nykytapahtumat maailmalla täsmäävät hyvin raamatunprofetiassa kerrottuihin aikainmerkkeihin viimeisinä päivinä. Pastori Duck lataa 13 kohdan luettelon, joissa todisteita mm. kasvavasta pahuudesta maailmalla ja siten viitteitä pian alkavaan Ahdistuksen aikaan, jota ennen tosi kristityt temmataan.

-------------------------

Voimme nähdä sen tulevan (We Can See It Coming) :: By Daymond Duck

Published on: February 14, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/02/14/we-can-see-it-coming-by-daymond-duck/

Olen optimisti, koska:
  • Uskon, että kristityt näkevät pian Jeesuksen, näkevät monet niistä, jotka kirjoittivat Raamatun, näkevät paljon enkeleitä, jne.
  • Uskon, että kristittyjen pelastetut läheiset herätetään pian kuolleista, ja me tulemme näkemään heidät (näen pian kuolleen vaimoni, ja hänellä on uusi ruumis, joka ei koskaan sairastu tai kuole).
  • Uskon, että on hyvä mahdollisuus, että monet kristityt voisivat mennä Taivaaseen sairastumatta, kuolematta, joutumatta hautaan, jne.
  • Uskon, että helvetin portit eivät voita Kristuksen seurakuntaa, kristityt eivät mene läpi minuuttiakaan Ahdistuksen ajasta, kristityt eivät ole maan päällä, kun vainot käyvät sietämättömiksi, kristittyjen ei tarvitse kohdata Pedon merkkiä, jne.
  • Uskon, että evankeliumi menee pian kaikkialle maailmaan, suuret joukot pelastuvat pian, kaikki Israel on pelastuva pian, jne.
  • Uskon, että Jeesus lunasti tämän luomakunnan samalla hetkellä, kun hän lunasti ihmiset ristillä, ja sotku, jossa tämä maailma on, on vain väliaikaista, koska Jeesus ottaa tämän luomakunnan takaisin Ahdistuksen aikana.
  • Uskon, että maan päällä on pian 1000 vuotta rauhaa, oikeudenmukaisuutta ja vanhurskautta, Jeesusta palvotaan kaikkialla maailmassa, monilla kristityillä tulee olemaan vanhurskauden kruunu, koska rakastivat Hänen ilmestymistään, ja kristityt palaavat elämään ja hallitsemaan Jeesuksen kanssa tälle maapallolle 1000 vuoden ajaksi.
  • Kieltäydyn jättämästä huomiotta merkkejä tai olemasta kielteinen niiden suhteen, ja kieltäydyn olemasta pessimistinen maailman tilanteesta, koska tämä maailma ei ole kristityn koti, ja me voitamme.
  • Lopuksi, olen optimistinen, koska uskon Jumalan lupauksiin, tiedän Hänen sanoneen, että voimme nähdä tuon päivän lähestyvän, tiedän, että monet suuret profetianopettajat ovat yhtä mieltä siitä, että näemme sen päivän lähestyvän, ja tiedän, että meillä on paljon aihetta riemuun.
Tässä on joitain syitä sille, miksi uskon, että näemme Toisen Tulemisen lähestyvän:

Ensinnäkin, koskien mahdollista korruptiota Valkoisessa talossa ja Yhdysvaltain oikeusministeriössä (DOJ): 2. helmikuuta 2021 ilmoitettiin, että presidentti Biden'in henkilövalinta DOJ:n rikososaston johtamiseen ja yksi Hunter Biden'in uusista rikosoikeudellisista puolustusasianajajista ovat samasta lakitoimistosta.

Toiseksi, koskien Lähi-idän rauhansopimusta: 4. helmikuuta 2021 ilmoitettiin, että YK:n pääsihteeri Guterres haluaa aloittaa uudelleen Lähi-idän rauhanprosessin YK-kvartetin (USA, EU, Venäjä ja YK) kokouksissa.

Guterres uskoo, että kokoukset voisivat onnistua tuottamaan rauhansopimuksen, koska Biden "tukee kahden valtion ratkaisua Israelin ja PA:n välillä ja kumoaa useita edeltäjänsä Donald Trump'in tekemiä päätöksiä".

Guterres'in mielestä Trump'in päätökset on kumottava, koska palestiinalaiset haluavat pääkaupungin Itä-Jerusalemiin, sekä haluavat Gazan ja kaiken alueen, jonka Israel valloitti Jordanialta vuonna 1967.

Pyhien kirjoitusten perusteella allekirjoittanut uskoo, että nämä ihmiset ovat vain kerjäämässä Jumalan tuomion laskeutumista tämän maailman ylle, ja he tulevat katumaan tekosiaan.

Kolmanneksi, koskien Jerusalemia: Yhdysvaltain senaatti lisäsi 4. helmikuuta 2021 Covid-elvytystä koskevaan lakipakettiin päätöslauselman, joka vahvisti Amerikan aikomuksen säilyttää pysyvästi Yhdysvaltain suurlähetystö Jerusalemissa.

Biden'in hallinto sanoi, ettei se aio siirtää Yhdysvaltojen suurlähetystöä, mutta he tukevat palestiinalaisten pääkaupunkia Itä-Jerusalemissa.

Jerusalem on juovuttava malja ja väkikivi koko maailmalle.

Neljänneksi, myöskin koskien Jerusalemia: 1. helmikuuta 2021, Kosovo solmi diplomaattisuhteet Israelin kanssa.

Kosovo tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi ja Israel tunnusti Kosovon riippumattomuuden Serbiasta.

Seuraavana päivänä, Arabiliitto tuomitsi päätöksen ja kehotti Kosovoa peruuttamaan sen, mutta näin ei todennäköisesti tapahdu.

Viidenneksi, koskien Covid-rokotuksia: Helmikuun 5. päivänä 2021, LifeSiteNews.com ilmoitti, että Yhdysvaltain tartuntatautien ehkäisy- ja valvontaviraston (CDC) tiedot osoittavat, että 14. joulukuuta 2020 ja 29. tammikuuta 2021 välisenä aikana:
  • 35 miljoonaa ihmistä on saanut yhden tai molemmat koronapiikit.
  • On raportoitu 501 kuolemantapausta (453 Yhdysvalloissa).
  • Ilmoitettuja haittatapauksia on ollut 10 748 (lähetetty lääkärille; otettu sisään sairaalaan; pysyvästi vammautunut, jne.).
  • Kuolleiden keski-ikä oli 77 vuotta, ja nuorin kuollut oli 23-vuotias.
  • Edellä mainitun lisäksi on ilmoitettu 139 tapauksesta, joissa kasvot ovat vääristyneet, ja on ollut 13 keskenmenoa.
Edellä mainittujen lisäksi tiedä, että 8. helmikuuta 2021 Maailman terveysjärjestö (WHO) sanoi, että nykyiset rokotteet eivät välttämättä tepsi uusiin jo olemassa oleviin Covid-kantoihin.

Ihmiset saattavat tarvita erilaista rokotetta.

Kuudenneksi, koskien ruttotautia Israelissa: Helmikuun 5. päivänä 2021, All Israel News'in päätoimittaja Joel Rosenberg huomautti oikein, että Toisen Aikakirjan luvussa 7:12-14 on Jumalan lupaus parantaa ja antaa anteeksi Israelille kuivuuden, nälänhädän, ruton, jne. päivinä, vastauksena siihen, että israelilaiset nöyrtyvät, rukoilevat ja etsivät Häntä.

Rosenberg huomautti, että Israelin Covid-lukitus ei ole pelastanut Israelia, mutta Jumala voi.

Rosenberg pyysi Israelin pääministeri Netanyahu'a, presidentti Rivlin'iä, ja koko Israelin Knesset'iä vaatimaan julkisesti kansallista rukouspäivää, perustuen Jumalan lupaukseen Toisen Aikakirjan luvun 7 jakeessa 14.

Pyhien kirjoitusten (Jer. 18:8) perusteella, Rosenberg päätteli, että ei ole väärin, että muut kansat noudattavat Jumalan ohjeita Toisen Aikakirjan luvussa 7:12-14.

Tätä kirjoittaessani, en ole nähnyt Israelin viranhaltijoiden vastausta.

Seitsemänneksi, myöskin 5. helmikuuta 2021, tutkijat israelilaisessa sairaalassa kertoivat mahdollisesti kehittäneensä lääkkeen, joka voi parantaa vakavia Covid-tapauksia.

30 potilasta, jotka olivat kohtalaisia tai vaikeita Covid-tapauksia, vetivät henkeensä lääkettä muutaman minuutin ajan kerran päivässä 5 päivän ajan, ja 29 potilaalla havaittiin selvää parantumista vain kahdessa päivässä (heidät päästettiin sairaalasta 3-5 päivää myöhemmin).

Lisää testejä on suunniteltu, mutta sairaala uskoo, että heidän löytönsä on pelinmuuttaja.

Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta ja avoimia rajoja: Helmikuun 1. päivänä 2021, Yhdysvaltain rajavartija-agentit pidättivät 11 Iranin kansalaista (6 miestä ja 5 naista), kun he tulivat laittomasti Arizonaan Meksikosta.

Kolme muuta iranilaista otettiin kiinni samasta paikasta aiemmin tänä vuonna, ja muitakin on saatu kiinni rajan ylittämisestä tänä vuonna muualla Yhdysvalloissa.

Avoimet rajat lisäävät terrori-iskujen mahdollisuutta Yhdysvalloissa.

Yhdeksänneksi, koskien maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa: saksalainen kardinaali Gerhard Muller varoitti 29. tammikuuta 2021, että länsimaiset kapitalistit, suuret teknojättiläiset ja Kiina muodostavat vaarallisen liittoutuman kontrolloimaan sitä, mitä ihmiset ajattelevat, sanovat, ja tekevät tarkoituksenaan hallita maailmaa.

Kardinaali Muller varoitti:
  • Että Maailman talousfoorumi (WEF) käyttää Covid'ia hyväksi vaatimalla Suurta Nollausta (Great Reset) arvojen muuttamiseksi (kuulostaa yhden-maailman uskonnolta) ja alistaakseen valtaansa (kuulostaa yhden-maailman hallitukselta) kaikkien ihmisten elämät maan päällä.
  • Se, että tämä pyrkimys hallita sitä, mitä jokainen maan päällä ajattelee, sanoo ja tekee, on tarkoituksellista toimintaa, ei viatonta yritystä tai salaliittoteoriaa.
  • Että Biden johtaa nyt kampanjaa länsimaiden ”dekristillistämiseksi” (ajamalla Suurta Nollausta, edistämällä aborttia, gay-agendaa, jne.).
Hän kehotti kristittyjä olemaan osallistumatta aktiivisesti tai passiivisesti tähän kasvavaan pahuuteen.

Kymmenenneksi, 5. helmikuuta 2021 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain keskuspankki työskentelee kansainvälisen keskuspankkiryhmän (Englannissa, Ranskassa, Japanissa, Kiinassa, Kanadassa, Dubaissa, Sveitsissä, jne.) kanssa edistääkseen Vihreää Agendaa, Suurta Nollausta, Pariisin ilmastonmuutossopimuksia, YK:n kestävän kehityksen tavoitteita vuodelle 2030, maailman talousjärjestelmien muutosta, maailman depopulaatio-tavoitteita, jne.

Kuten ymmärrän sen, mitä he aikovat tehdä, niin minkä tahansa hallituksen, yrityksen tai yksityishenkilön, joka haluaa lainata rahaa, anoa apurahaa, vastaanottaa elvytysrahaa, jne., on sitouduttava globalistiseen agendaan, tai muuten he eivät saa haluamaansa.

Toisin sanoen ihmisten on tuettava globalistista agendaa voidakseen saada lainaa, apurahaa, jne. (Heidän on antauduttava saadakseen kelpoisuuden, tai heidät hylätään).

Tämä ei ole kaukaa haettua. Tucker Carlson ilmoitti äskettäin, että Bank of America antoi FBI:lle luottokorttitiedot ihmisistä, jotka ostivat tavaroita (t-paitoja, aseita tai aseisiin liittyviä esineitä, vuokrasivat hotellihuoneita, jne.) Washington DC:ssä, Marylandissa, tai Virginiassa 5. tai 6. tammikuuta 2021 (Capitol-rakennuksen valtauspäivä).

Yhdenneksitoista, koskien tulevaa taloudellista romahdusta ja nälänhätää: 4. helmikuuta 2021, Robert F. Kennedy, Jr. kirjoitti artikkelin Technocracy News & Trends'ille, jonka mukaan maailmanlaajuiset lukitukset (lockdowns) ovat:
  • Saattaneet konkurssiin 100 000 yritystä Yhdysvalloissa
  • Köyhdyttäneet miljardi ihmistä maailmanlaajuisesti.
  • Uhanneet miljardin ihmisen elintarviketarjontaa maailmanlaajuisesti.
Kahdenneksitoista, koskien vainoa: 3. helmikuuta 2021 ilmoitettiin, että ehdotettu laki Tanskassa edellyttää, että kaikki saarnat, joita ei ole saarnattu tanskaksi, käännetään tanskan kielelle ja toimitetaan valtionhallinnolle kirjallisesti.

Uskonnolliset ryhmät protestoivat tätä lakia vastaan ja ilmaisivat huolensa siitä, että lain hyväksyminen Tanskassa saattaa laukaista samanlaisia lakeja muissa maissa.

Lakiesitys ei ole selkeä, mutta uskonnolliset ryhmät pelkäävät myös, että heidän on toimitettava saarnansa valtionhallinnon hyväksyttäväksi ennenkuin saarnoja voidaan saarnata.

Kolmanneksitoista, koskien asekontrollia ja maailmanhallitusta: 1. helmikuuta 2021 ilmoitettiin, että kongressissa esiteltiin (4. tammikuuta 2021) HR 127 -niminen laki jäljittämään kaikkien ampuma-aseiden merkki, malli ja sarjanumero niiden kohdalla, jotka omistavat ampuma-aseen, sekä jäljittämään päivämäärä, jolloin kukin ampuma-ase hankittiin, ja se, missä ampuma-asetta varastoidaan; lakia sovelletaan taannehtivasti ja se kattaa ampuma-aseet, joita henkilö on omistanut pitkään.

Ampuma-aseita jo omistavien henkilöiden on osallistuttava psykologiseen arviointiin, heille on tehtävä rikostaustatarkistus, ja heidän puolisoaan ja vähintään kahta perheenjäsentä tai avustajaa on haastateltava luvan saaneen psykologin toimesta.

Kongressi ei ole vielä äänestänyt lakiehdotuksesta, mutta on tärkeää ymmärtää, että Biden on luvannut aseiden valvontaa koskevaa lainsäädäntöä, ja monet poliitikot haluavat riisua Amerikan aseista ennenkuin he luovuttavat Yhdysvaltojen suvereniteetin YK:lle.

Aseiden myynti on rikkonut kaikki ennätykset siitä lähtien kun tämä lakiehdotus esiteltiin.

Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com