Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 25. helmikuuta 2021

Israelin kansalaisille Vihreä passi todisteeksi koronarokotuksesta, ja samaan aikaan juutalaiset rukoilevat Messiaan ilmestymistä, joka on todellisuudessa Raamatun Antikristus eli Israelin valemessias, jonka kautta Raamatun pedonmerkki pakotetaan koko maailmalle!

Tässä suomentamassani Now The End Begins -sivuston artikkelissa kerrotaan erittäin mielenkiintoisesta profeetallisesta kehityksestä Israelissa, kun viime sunnuntaina (21.2.2021) maa otti käyttöön 'pedonmerkkimäisen' Vihreän passin, jonka avulla Israelin kansalaiset voivat todistaa ottaneensa koronarokotteen, mikä aukaisee heille pääsyn erilaisiin paikkoihin, jonne rokottamattomat eivät siis enää pääse. Tämä on järkyttävää ihmisten perusoikeuksien polkemista ja tuo vain mieleen Raamatun Ilmestyskirjassa mainitun Pedon merkin, jota ilman kukaan ei voi ostaa eikä myydä (Ilm. 13:16-18). Ollaanko näin siirrytty esiasteelle Pedon merkin tuomisessa maailmaan?? Tämä merkitsee profeetallisesti myös sitä, että Jaakobin ahdistus (Danielin 70. vuosiviikko) on lähellä, ja ennen sitä tapahtuu Kristuksen morsiamen ylöstempaus (Ilm. 3:10)!

-------------------------

ISRAEL OTTAA KÄYTTÖÖN HEIDÄN COVID-19 ROKOTUKSESTA TODISTAVAN 'VIHREÄN PASSIN' PERUSTUEN DIGITAALISEEN QR-KOODIIN, JUURI KUN JUUTALAISET HUUTAVAT 'MESSIAS NYT!', MUTTA ARVATKAAPA KUKA SEN SIJAAN TULEE ILMESTYMÄÄN PAIKALLE?

Terveysministeri Yuli Edelstein, terveysministeriön pääsihteeri Chezy Levy ja muut terveydenhuollon virkamiehet esittelivät uuden sertifikaatin ja demonstroivat myöntämistapoja QR-koodilla suojatulle passille, joka on ollut epäilyn kohteena raporttien jälkeen, jotka osoittavat, kuinka helppoa sen väärentäminen on. Hallituksen ministerit hyväksyivät maanantaina myymälöiden, kuntosalien, hotellien ja muiden paikkojen uudelleenavaamisen sunnuntaista lähtien, helpottamaan laajamittaisia lukitustoimia, joiden tarkoituksena oli hidastaa COVID-19:n leviämistä. Kivijalkakaupat, ostoskeskukset, supermarketit, museot ja kirjastot tulevat olemaan avoinna kaikille israelilaisille. Mutta vain rokotetut tai COVID-19-taudista toipuneet voivat käyttää kuntosaleja ja uima-altaita, osallistua urheilu- ja kulttuuritapahtumiin ja yöpyä hotelleissa.

by Geoffrey Grider, February 21, 2021

https://www.nowtheendbegins.com/israel-green-pass-messiah-now-antichrist-digital-vaccinaton-qr-code-passport-jerusalem-end-times-bible-prophecy/

Israelin terveysministeriö otti torstaina käyttöön kauan odotetun Green Pass (Vihreä passi) -todistuksen, jonka avulla koronavirusta vastaan rokotetut tai taudista toipuneet voivat osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Samalla ministeriö varoitti vakavista oikeudellisista seuraamuksista niille, jotka väärentävät passeja.


Pyhistä kirjoituksista tietämättömille ihmisille, Vihreä passi luultavasti näyttää järkevältä, hyvältä idealta, ja sen innostunut hyväksyminen Israelissa tänä viikonloppuna on osoitus siitä. Mutta niille meistä, jotka eivät ole ”hitaita sydämeltä” uskomaan kaikkea sitä, mitä profeetat ovat kirjoittaneet, Vihreä passi on uskomaton vahvistus Raamatun profetian totuudelle. Näemme siinä Ilmestyskirjan 13. luvun Pedon merkin itävät siemenet. Ja niille teistä, jotka olette juutalaisia ja hylkäätte Uuden testamentin, Vanha testamentti antaa sinulle saman eksaktin sanoman ja johtaa sinut täsmälleen samaan paikkaan.

”Katsokaa kansojen joukkoon, katselkaa ja kauhistukaa, sillä minä teen teidän päivinänne teon, jota ette uskoisi, jos siitä kerrottaisiin.” Habakuk 1:5 (KR 33/38)

Samanaikaisesti Vihreän passin käynnistämisen kanssa, Israelissa on liike, joka kehottaa kaikkia juutalaisia rukoilemaan 'Messias Nyt!' (ks. esim. https://www.youtube.com/watch?v=yjcxOKYfp6s), mikä on jopa kauhistuttavampaa kuin Vihreä passi. Miksi? Koska Messias on jo paljastettu, Jeesus Nasaretilainen, ja he juutalaiset ovat hylänneet Hänet, Hänen sijaansa huutavat 'toista messiasta', ja Raamatun mukaan Jumala antaa hänet heille. Tätä henkilöä kutsutaan Raamatussa monilla nimillä, mutta The Assyrian (assyrialainen) jokseenkin tiivistää hänet täydellisesti. Assyrialainen on tietysti Antikristus, ja profeetta Jesaja kertoo meille, että hän on vitsa Jumalan kädessä viemään juutalaiset läpi Jaakobin Ahdistuksen ajan. Etkö usko minua? Kysy Jesajalta…
  • Voi Assuria, joka on minun vihani vitsa ja jolla on kädessään minun suuttumukseni sauva! Minä lähetän hänet jumalattoman kansakunnan kimppuun, käsken hänet vihastukseni kansaa vastaan saalista saamaan ja ryöstöä ryöstämään ja tallaamaan sitä kuin katujen lokaa.” Jesaja 10:5,6 (KR 33/38)
  • O Assyrian, the rod of mine anger, and the staff in their hand is mine indignation. I will send him against an hypocritical nation, and against the people of my wrath will I give him a charge, to take the spoil, and to take the prey, and to tread them down like the mire of the streets.” Isaiah 10:5,6 (KJB)
Se on niin täydellisen sopivaa, että tämä Pedon merkin prototyyppi käynnistetään ensin Israelissa, sillä Antikristus pakottaa Pedon merkin koko maailmalle Israelista käsin. Rukoile juutalaisten puolesta, jotka nyt vaativat Antikristuksen tulemista hallitsemaan heitä, jotta jäännös voisi pelastua. Antikristus on todellakin tulossa, ja juuri sinä hetkenä kun hän saapuu, me, jotka olemme pelastuneita Kristuksen ruumiiseen, koostuen juutalaisista ja pakanoista, tulemme lentämään lennolla Flight #777 Pre-Trib (ennen Ahdistusta) -tempauksessa (Pretribulation Rapture). Asiat tapahtuvat nyt niin nopeasti, että ryhdy johonkin toimeen Jeesuksen Kristuksen, ainoan Messiaan, hyväksi, kun vielä voit, koska asiat ovat muuttumassa radikaalisti. Nopeammin kuin voit räpyttää silmiä.

Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.” 1. Kor. 15:51,52 (KR 33/38)

Behold, I shew you a mystery; We shall not all sleep, but we shall all be changed, In a moment, in the twinkling of an eye, at the last trump: for the trumpet shall sound, and the dead shall be raised incorruptible, and we shall be changed.” 1 Corinthians 15:51,52 (KJB)

DECEPTIVE NEW NETFLIX SERIES ‘MESSIAH’ HERALDS THE COMING OF THE BIBLICAL ANTICHRIST AND HAS BASED THE MAIN CHARACTER ON DAJJAL OF ISLAM (PETOLLINEN UUSI NETFLIX-SARJA 'MESSIAS' KUULUTTAA RAAMATUN ANTIKRISTUKSEN TULOSTA JA ON ANTANUT PÄÄROOLIN DAJJAL OF ISLAM -NIMISELLE HENKILÖLLE)

https://www.nowtheendbegins.com/netflix-series-messiah-heralds-coming-biblical-antichrist-dajjal-mahdi-islam-end-times-chrislam-666/

Hallitus ottaa käyttöön Vihreän passin rokotettuja varten, ja varoittaa, että väärentäjät joutuvat vankilaan

LEHDESTÄ TIMES OF ISRAEL: Terveysministeri Yuli Edelstein, terveysministeriön pääsihteeri Chezy Levy ja muut terveydenhuollon virkamiehet esittelivät uuden sertifikaatin ja demonstroivat myöntämistapoja QR-koodilla suojatulle passille, joka on ollut epäilyn kohteena raporttien jälkeen, jotka osoittavat, kuinka helppoa sen väärentäminen on.

Israel scanning citizens who have received the Green Pass COVID-19 vaccination passport digital identification that allows them access to the marketplace. Stunning foreshadow of the coming Mark of the Beast. (Israel skannaa kansalaisia, jotka ovat saaneet Green Pass COVID-19 -rokotuspassissa olevan digitaalisen henkilöllisyystodistuksen, joka antaa heille pääsyn markkinapaikalle. Ällistyttävä ennakkonäkymä tulevasta Pedon merkistä.)

https://twitter.com/NowTheEndBegins/status/1363597739137921026 (21.2.2021)

Hallituksen ministerit hyväksyivät maanantaina myymälöiden, kuntosalien, hotellien ja muiden paikkojen uudelleenavaamisen sunnuntaista lähtien, helpottamaan laajamittaisia lukitustoimia, joiden tarkoituksena oli hidastaa COVID-19:n leviämistä. Kivijalkakaupat, ostoskeskukset, supermarketit, museot ja kirjastot tulevat olemaan avoinna kaikille israelilaisille. Mutta vain rokotetut tai COVID-19-taudista toipuneet voivat käyttää kuntosaleja ja uima-altaita, osallistua urheilu- ja kulttuuritapahtumiin ja yöpyä hotelleissa.

JOTTA VOISIVAT AVATA OVENSA SUNNUNTAINA, ASIANOMAISTEN LIIKEYRITYSTEN ON RYHDYTTÄVÄ SKANNAAMAAN PASSEJA JA HYVÄKSYTTÄVÄ VAIN NE IHMISET JOTKA KANTAVAT SELLAISTA MUKANAAN.

Rajoitusten edelleen lieventämisessä, terveysministeriö ja pääministerin kanslia totesivat tiistaina, että hallitus sallii perjantaiaamusta alkaen enintään 20 hengen ulkoilmatilaisuudet ja enintään 10 hengen sisätiloissa pidettävät kokoontumiset. Aikaisemmat säännöt rajoittivat ulkoilmatilaisuudet 10 henkeen ja sisätiloissa tapahtuvat kokoontumiset 5 henkeen.

Ne, jotka ovat kelvollisia, voivat saada Vihreän passin kolmella tavalla sunnuntaista 21. helmikuuta alkaen:

Ladataan Traffic Light (Ramzor) -sovellus Google Play'sta tai Apple'n sovelluskaupasta, syötetään henkilökohtaiset tiedot ja silloin passin saa omaan puhelimeen. Rekisteröityminen terveysministeriön verkkosivustolle ja tulostettavan henkilökohtaisen asiakirjan lataaminen. Soitetaan terveysministeriön kuumalle linjalle numeroon *5400 ja passin saa sähköpostilla tai faksilla.

”ROKOTETUT JA TAUDISTA PARANTUNEET VOIVAT MENNÄ KUNTOSALEILLE, KULTTUURITAPAHTUMIIN, HOTELLEIHIN, JA SYNAGOOGIIN JOTKA OVAT REKISTERÖITYJÄ VIHREÄ PASSI -SERTIFIKAATIN ALLE SUNNUNTAISTA ALKAEN”, EDELSTEIN SANOI. ”TÄLTÄ ENSIMMÄINEN VAIHE TULEE NÄYTTÄMÄÄN PALAAMISESSASI LÄHES NORMAALIIN ELÄMÄÄN.”

Silti hän korosti maskien käytön jatkamisen tärkeyttä – myös niille, jotka ovat saaneet molemmat rokoteannokset. Passia on jo kritisoitu helposti väärennettäväksi. Väärennettyjen todistusten pimeät markkinat kukoistavat Telegram'issa, jossa yli 100 000 käyttäjää on liittynyt ryhmiin, jotka tarjoavat väärennöksiä maksua vastaan, Channel 12 News kertoi.

Vastauksena Edelstein totesi: ”Ne, jotka ajattelevat tätä peliksi ja tulostavat rokotustodistuksen ilman että ovat rokotettuja, tullaan nappaamaan kiinni ja heidän toimintansa voi päättyä kun he ovat vankilassa.” LUE LISÄÄ

Israel Launches Green Pass COVID Passport (Israel lanseeraa Green Pass COVID -passin)

https://youtu.be/7S4hiKJhimg



Jews In Israel Rejecting Jesus Christ Want ‘Messiah Now!’ Instead (Israelin juutalaiset, hyläten Jeesuksen Kristuksen, haluavat sen sijaan 'Messias nyt!')

https://youtu.be/yjcxOKYfp6s




Now The End Begins (NTEB) -sivusto on etulinjan puolustuksesi pimeyden nousuvettä vastaan nyt viimeisinä päivinä ennen seurakunnan Tempausta
”..odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä,” Titus 2:13 (KR 33/38)

"Kiitos paljon!" – Geoffrey, päätoimittaja, NTEB

--------------------


Lopuksi voit katsoa uskovan miehen viestiä Israelin tilanteesta eli video Hälytyskellot Israelista NYT! (tekstitys suomeksi)

3 kommenttia:

  1. [b]Olli olisiko tämä tuo illujen "vihreä kortti", josta kirjoitit blogiisi?[/b]

    https://www.google.com/search?q=illuminati+cards+green+card&tbm=isch&ved=2ahUKEwimqYSAtojvAhUnl4sKHa3xBW4Q2-cCegQIABAA&oq=illuminati+cards+green+card&gs_lcp=CgNpbWcQAzoICAAQCBAeEBM6BggAEB4QEzoECAAQHlD9mQFY_sUBYJHSAWgAcAB4AIABRIgBzwSSAQIxMJgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=W145YOaPBKeurgSt45fwBg&bih=938&biw=1920&client=firefox-b-d#imgrc=WnlX8442gX8DwM

    VastaaPoista
  2. Tässäkin käsitellään vihreitä kortteja:

    https://www.google.com/search?q=illuminati+cards+green+card&tbm=isch&ved=2ahUKEwimqYSAtojvAhUnl4sKHa3xBW4Q2-cCegQIABAA&oq=illuminati+cards+green+card&gs_lcp=CgNpbWcQAzoICAAQCBAeEBM6BggAEB4QEzoECAAQHlD9mQFY_sUBYJHSAWgAcAB4AIABRIgBzwSSAQIxMJgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=W145YOaPBKeurgSt45fwBg&bih=938&biw=1920&client=firefox-b-d#imgrc=JIx_9_3fA82kaM

    VastaaPoista
  3. Joo, tuo vihreä väri antaa aiheen epäillä, että kyse on vihreistä passeista, joissa on digitaalinen koodi.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com