Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 25. maaliskuuta 2021

Koripallotähti LeBron James'in nilkkavamma kevätpäiväntasauksena 20.3.2021 toteutti erään I, Pet Goat 2 -elokuvan ennustuksen enteillen lähestyvää Kalifornian megamaanjäristystä, joka tulee olemaan Ilmestyskirjan 6. sinetin (kenraali)täyttymys merkiten samalla uskovien ylösottoa eli Tempausta Herran päivänä (Ilm. 6:12-17)!?

PÄIVITETTY 25.3.2021 klo 17:45 (loppuun lisätty tärkeitä linkkejä)


Johdanto: Tämä ennustuksen omaava IPG2-filmin (luola)kohtaus (ks. https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=2587 (alkaa 43:07) ja toinen osa https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=3290 (alkaa 54:50)) yhdistää jännällä tavalla nykyään Los Angeles'issa asuvan supertähtikoripalloilija LeBron James'in näihin Amerikan eli Suuren Babylonin tuleviin tuomioihin (Ilm. 18), jotka alkanevat maan seismiseltä länsirannikolta (Kalifornia), jossa sijaitsee epävakaa San Andreas'in siirrosvyöhyke, johon mm. San Francisco ja Los Angeles kuuluvat. Tuolle alueelle on povattu jo vuosikausia suurta yli 9.0 richterin maanjäristystä, joka voisi aiheuttaa koko Kalifornian vajoamisen mereen, josta on olemassa vuonna 2009 valmistunut katastrofileffa nimeltä 2012. Pet Goat -filmi hahmottaa elokuvan 2012 tunnusnäkymän tuohon kohtaukseensa (ks. https://aijaa.com/QjIEUo, olennon eli LeBron James'in haarovälissä taustalla näkyy tuho), jossa etualalla näkyy kätketysti LeBron James (kera koripallotossujen ja -sukkien), jonka oikean jalan vieressä näkyy mielenkiintoinen luku (6 tai 9 riippuen suunnasta mistä katsotaan), joka päättelyni mukaan on kuutosen ja ysin yhdistelmä eli 96. Se tarkoittaa ilmeisesti päiviä (aikaväli siis 96 pv.), jotka kuluvat Etelä-Amerikan ”babylon”-auringonpimennyksestä 14.12.2020 (tämä IPG2-filmin pimeä (luola)kohtaus kuvaa erityisesti viimeisintä auringonpimennystä Etelä-Amerikassa, koska siinä näkyy Pääsiäissaaren Moai-kivipatsas (ks. https://aijaa.com/WsDbvi), jonne auringonpimennys kohdistui viime joulukuussa 80 prosenttisesti) johonkin tapahtumaan 20.3.2021 (kevätpäiväntasaus), jonka arvelin aluksi olevan itse Kalifornian maanjäristys, mutta myöhemmin oivalsin sen tarkoittaneen tähtikoripalloilija ja Illuminati-kuningas LeBron James'in loukkaantumista oikeaan nilkkaansa kotiottelussaan (Los Angeles Lakers vs. Atlanta Hawks) viime lauantaina (20.3.2021). (Lue esim. https://yle.fi/urheilu/3-11848353) James'in loukkaantuminen oli harvinainen, sillä hän ei ole kokenut koko 17-vuotisen NBA-uransa aikana mitään vakavia loukkaantumisia tähän asti, mutta nyt hän joutuu olemaan sivussa viikkoja tai jopa kuukausia (Miksiköhän hän on säästynyt noinkin hyvin pitkällä urallaan, kun esim. Lauri Markkanen on jatkuvasti sivussa peleistä?). Voisiko LeBron James'in nilkkavamma kevätpäiväntasauksena olla näin viimeinen varoitus portto Amerikalle ja varsinkin Kalifornialle, joka on tunnettu vapaamielisyydestään, noituudestaan, saatananpalvonnasta/satanismista (Huom: saatanan kirkko perustettiin alunperin sinne, jonka päämaja nykyään on New Yorkissa), yms.? Jos tulkintani tästä ennustuksen sisältämästä IPG2-filmin kohtauksesta pitää paikkansa, niin lähitulevaisuus tuo tullessaan käänteentekevän apokalypsin, jossa Amerikka pannaan polvilleen ja sen seurauksena syntyy Uusi Maailman Järjestys (uskovien Tempaus sitä ennen)! 

Mennäänpä sitten lisäselityksiin. Jotta säästäisin aikaa ja voimiani, niin lainaan ”LeBron James & IPG2” -tulkintaani koskevassa todistuksessani viimeaikaisia tämän blogin vieraskirja-viestejäni aikajärjestyksessä (vanhin ensin), joissa siis otan esiin I, Pet Goat 2 -filmin ”LeBron James & 96”-ennustuksen koskien Kalifornian suurta maanjäristystä, johon LeBron James'in viime lauantainen loukkaantuminen (oikean nilkan nyrjähdys) mielestäni liittyy. Kaiken järjen mukaan tästä ei voi mennä kovinkaan pitkää aikaa apokalypsiin. Antoiko Jumala näin viimeisen varoittavan merkin tuon "vahingoittumattoman" LeBron James'in loukkaantumisen myötä?? Herra on hyvinkin voinut puhua IPG2-filmin välityksellä.



Päivämäärä: 19/03/2021, 16:22:06
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 918

Suuri maanjäristys kevätpäiväntasauksena Pohjois-Amerikassa (Kalifornia)? Silloin on kulunut 96 pv. Etelä-Amerikan ns. Babylon-pimennyksestä 14.12.2020, josta kirjoitin viime joulukuussa tänne mm. seuraavaa:

Päivämäärä: 06/12/2020, 16:36:56
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 267

William kirjoitti viime syyskuussa auringonpimennyksen 14. joulukuuta 2020 merkityksestä Amerikalle, joka on mysteeri Babylon. Se on siis tuomion merkki taivaalla, aivan kuten tuoreessa blogiartikkelissani viittaan. Pet Goat'in tekijät olivat tietoisia tästä.

The Great Babylon Eclipse of 12/14/20; Will Judgment Follow? Updated 11/1

http://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/09/the-great-babylon-eclipse-of-121420.html (21.9.2020)

--------------

Nyt Pet Goat -filmin kohtauksessa näytetään tuo viime joulukuun pimennys Etelä-Amerikassa, joka näkyi myös Pääsiäissaarella (tuossa filmin kohtauksessa näkyy Pääsiäissaaren Moai-kivipatsas). Otin kuvakaappauksen kyseisestä "pimennys"-kohtauksesta, jossa "luolan" lattialla näkyy joko numero 6 tai 9 riippuen siitä, mistä suunnasta katsotaan.

https://aijaa.com/QjIEUo

Voitaisiinko nämä numerot 6 ja 9 yhdistää siten, että ne muodostaisivat luvun 96? Eli IPG2-filmi ennustaa aikavälin Etelä-Amerikan pimennyksen ja suuren maanjäristuksen välillä? Se olisi 96 päivää (14.12.2020 - 20.3.2021)? Aika hyvin 69 tai 96 kuvaisi kevätpäiväntasausta, sillä silloin päivä on yhtä pitkä kuin yö eli eräänl. Yin/Yang -kytkös, jossa kaksi vastakkaista/käänteistä puolta muodostaa yhden kokonaisuuden.

Kevätpäiväntasauksesta eli kevään alusta juttua:

https://www.holidayscalendar.com/event/spring-equinox/

Huom: IPG2:n luurangolla on Julius Caesar'in punainen viitta ja Julius Caesar muutti roomalaisen kuukalenterin aurinkokalenteriksi (juliaaninen kalenteri) v. 45 eKr., jolloin kevätpäiväntasaus otettiin ensimmäistä kertaa käyttöön. Wicca-noidille kevätpäiväntasaus on Ostara-juhla, josta tulee Easter-pääsiäinen. Luurangolla muuten päivänkakkara hatussaan, mikä viittaa kevääseen.

The naming of the celebration as “Easter” seems to go back to the name of a pre-Christian goddess in England, Eostre, who was celebrated at beginning of spring.

Pet Goat -filmissä pääsiäismuna- ja pääsiäispupu-symboliikkaa.

Who is the goddess of Ostara?

One popular story you might have seen recently involves the origin of the Easter Bunny. Essentially, the tale is that Ostara, the ancient Germanic goddess of the spring, transformed a bird into a hare (=jänis), and the hare responded by laying colored eggs for her festival.

--------------------

Päivämäärä: 19/03/2021, 17:10:44
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 919

Kannattaa lukea vielä tämä joulukuinen blogijuttuni tästä IPG2-filmin 'profetiasta' Kalifornian suurelle maanjäristykselle. Lisäsin tuoreen kommentin perään (kommenttipalsta).

Ennakoiva IPG2-filmi 'profetoi' Kalifornian suuren maanjäristyksen täydellisen auringonpimennyksen 14. joulukuuta 2020 avulla??!! – Mayojen kalenterin ”maailmanloppu” tänä vuonna?!

https://nokialainen.blogspot.com/2020/12/ennakoiva-ipg2-filmi-profetoi.html (5.12.2020)

Tuolloin uumoilin, että kuutonen lattialla (https://aijaa.com/QjIEUo) voi olla 15 pv. (6+9). Yhtä hyvin se voi olla siis 96 pv.

--------------------

Päivämäärä: 23/03/2021, 00:33:10
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 934

Jotakin kuitenkin tapahtui viime lauantaina 20.3.2021, jolloin oli kulunut 96 pv. Etelä-Amerikan "babylon"-auringonpimennyksestä 14.12.2020 (huom: Pet Goat -filmin kohtaus), jonka piti ennakoida suurta maanjäristystä Kaliforniaan. Nimittäin huippukoripalloilija LeBron James (pelinumero 23) loukkaantui pahasti kotiottelussaan Los Angeles'issa. Tämän James'in yksi kutsumanimi on The King! Häntä on sanottu antikristukseksi myös. Hän ihailee Barack Obamaa.

LeBron James MOVIE: The Dark King Rises

https://www.youtube.com/watch?v=F6z0iVKO-LM (16.9.2019)

Ja nyt venäläiset kirjoittelevat, että James'in loukkaantuminen oli merkki jostain suuresta. James'in kolkkasi muuten Atlanta Hawks'in pelaaja Solomon Hill, nimi, joka viittaa Israeliin.

March 23 - the date of the possible start of the Third World War.

https://thebigtheone.com/23-марта-дата-возможного-начала-третье/ (käännä vaikka englanniksi)

"As you can see, James did not just fall, but collided on the site with a dude named Solomon Hill, that is, Solomon Hill, or - Solomon's Mountain, if translated literally. And at the same time, it somehow coincided that on March 23, the 4th elections will take place in Israel, which should not be held according to all the prophecies.."

Muistakaa, että luku 23 tarkoittaa raamatullisesti kuolemaa! Luku 46 (2x23) on ylösnousemus.

ALL EYES ON 23

https://www.youtube.com/watch?v=SHZe9Lgtb_U (21.3.2021)

--------------------

Päivämäärä: 23/03/2021, 00:44:01
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 935

Viime vuonna kirjoitin huippukoripalloilija Kobe Bryant'in kuolemasta, joka oli jonkinlainen merkki korona-pandemialle ym.

Päivämäärä: 20/02/2020, 23:55:38
Nimi: Olli
Sijoitus: 3 086

Onpa hyvä uusi video vantaalaiselta Cindy'ltä. Varsinkin kohta videossa, jossa paljastetaan Kobe Bryant'in yhteys koronavirukseen (Corona) tai sen viralliseen nimeen CoviD19.

Very interesting. Robot bus, Gene registration, Kobe & more.

https://www.youtube.com/watch?v=Y0eIB-5PVjg (20.2.2020)

------------

Tein jopa blogijutun tämän koripallotähden kuolemasta.

Kobe Bryantin kuolema Illuminatin rituaaliuhraus ja samalla Jumalan aikainmerkki, jolla viestitettiin tulevasta apokalypsista, esim. Kalifornian suuresta maanjäristyksestä (Ilmestyskirjan 6. sinetti)?!

https://nokialainen.blogspot.com/2020/01/kobe-bryantin-kuolema-illuminatin.html (28.1.2020)

--------------------

Päivämäärä: 23/03/2021, 14:39:21
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 936

LeBron James on myös The Goat (Vuohi), sillä

LeBron James is Far From Finished but Fourth NBA Title Cements G.O.A.T. Status

https://www.si.com/nba/2020/10/12/lebron-james-goat-status-lakers-championship (12.10.2020)

Proof LeBron James Is the GOAT

https://howtheyplay.com/team-sports/Proof-LeBron-James-is-the-Greatest-of-All-Time-GOAT (12.10.2020, katsokaa kuvaa)

--------------------

Päivämäärä: 23/03/2021, 16:12:23
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 938

Saatteko selvää hahmotelmastani, jonka tein IPG2-elokuvan auringonpimennyskohtauksesta 14.12.2020, jossa on ennustettu LeBron James'in loukkaantuminen 20.3.2021 ja sitä myöten lähestyvä Kalifornian suuri maanjäristys? Huom: tuon kohtauksen olento kuvaa tätä nykyään kalifornialaista koripallotähteä!

The 'cave' scene from IPG2 film (South American solar eclipse on December 14, 2020) in which the number 96 at the floor (predicts an event after 96 days from the solar eclipse).

https://aijaa.com/2jcs6t

--------------------

Päivämäärä: 23/03/2021, 14:58:09
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 937

Varo Amerikka!

http://endtimesforecaster.blogspot.com/2021/03/look-out-usa.html (22.3.2021)

REPORT: INTERNAL MEMO REVEALS BIDEN PLANS TO PUSH TWO-STATE SOLUTION THIS MONTH

https://www.israel365news.com/188563/report-internal-memo-reveals-biden-plans-to-push-two-state-solution-this-month/ (19.3.2021)

--------------------

Päivämäärä: 23/03/2021, 17:30:25
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 939

Tästä kuvasta näette kuinka LeBron James'in OIKEA nilkka nyrjähti ja siihen viitataan myös IPG2-filmissä kun numero 96 näkyy olennon oikean jalan vieressä.

https://aijaa.com/DPF8gt

Tästä kuvasta näette LeBron James'in ilkeän ilmeen, joka on näytetty samanlaisena IPG2-filmin "auringonpimennys"-kohtauksessa. Olento esittää siis James'iä.

https://aijaa.com/icoMYy

--------------------

Päivämäärä: 24/03/2021, 00:48:36
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 940

LeBron James on NBA:n Illuminati-johtaja tämän videon mukaan. Hänessä vaikuttaa demonit. Videossa (3.2.2021) sanotaan, että "no serious injuries during that time (James'in 17 pelikauteen)". Eli nyt James loukkaantui ensimmäisen kerran pahemmin!

7 NBA Players Who Are In The Illuminati

https://youtu.be/wW5E8uWLaQg?t=134 (alkaa 2:14)
 


--------------------

Päivämäärä: 25/03/2021, 18:33:21
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 953

Tämä yhteneväisyys IPG2-filmin olennon ja LeBron James'in välillä unohtui mainita. Tiedetään, että James'in pelipaidan numero on 23. Nyt IPG2-filmin auringonpimennys-kohtauksessa olento muuttuu lopulta linnuksi ja siivissä näkyy luku 23 selvästi. Pet Goat -tutkija Jason Kerrigan (jkbugout) huomasi tämän myös aikoinaan.

https://aijaa.com/Kb4cUA


----------------------------

Ja lopuksi Pekalta tuoreita vieraskirjaviestejä, joissa mielenkiintoinen löytö koskien James'in nilkkavammaa.

-----------------

Päivämäärä: 24/03/2021, 20:19:15
Nimi: Pekka
Sijoitus: 4 942

Ei hitossa. IPG 2 olennon välissä oleva 9 sekä 6 ovat yhdessä 96. Kansainvälinen kaikkialla käytössä oleva ICD-sairausluokitus luokittelee "Nilkan ja jalkaterän alueen lihas- ja jännevammat", ICD-koodilla 96:

https://koodistopalvelu.kanta.fi/codeserver/pages/codelist-quick-search-page.xhtml

Huom. sivulla ICD-tunniste S96.

ICD= International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems

--------------------

Päivämäärä: 24/03/2021, 20:24:52
Nimi: Pekka
Sijoitus: 4 943

Tässä linkissä näkee tuon ICT-koodin-S96 merkityksen paremmin:

Injury of muscle and tendon at ankle and foot level = Lihaksen ja jänteen vahinko nilkan ja jalan tasolla

https://www.icd10data.com/ICD10CM/Codes/S00-T88/S90-S99/S96-

--------------------

Päivämäärä: 24/03/2021, 20:39:27
Nimi: Pekka
Sijoitus: 4 944

Eli tuo olento IPG 2:ssa on todellakin LeBron James kuten Olli jo meitä aiemmin valisti.

Kuvassa on tärkeää aikataulutusta; Kalifornian vaipuminen mereen maanjäristyksen seurauksena näkyy LeBron Jamesin haarovälissä taustalla eli hänen loukaantuminen sekä Kalifornian tuho näyttäisivät tapahtuvan liki samoihin aikoihin.

https://aijaa.com/DPF8gt

Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan!

--------------------------

ELI KUTEN PEKKA SANOI, NIIN MIELENKIINNOLLA ODOTAMME MITÄ LÄHITULEVAISUUDESSA TAPAHTUU! ONKO HERRAN TUOMION AIKA JO SAAPUNUT?

-------------------

PÄIVITYS 25.3.2021 klo 17:45

Suosittelen vielä lukemaan Olli-Pekka Tuikkalan blogiartikkelin juuri löytyneistä Kuolleenmeren kääröpalasista, joiden pyhät tekstit sopivat mainiosti tähän maailmanaikaan.

Löytyneet kirjoitukset tuovat tuomion

http://www.thepukki.fi/blog/post/loytyneet-kirjoitukset-tuovat-tuomion (18.3.2021)

Yksi lainaus:

"Ja minusta on kiehtovaa, että nämä jakeet ovat yhtäkkiä kiinnittämässä koko maapallon huomiota, tällä historian hetkellä. Emme ehdottomasti "toteuta totta ja täydellistä oikeudenmukaisuutta" ja me rakastamme "keksiä pahaa", ja siksi teemme täsmälleen päinvastoin kuin mitä meidän käsketään tekemään tässä kohdassa."

Tuikkala suomensi siis Michael Snyder'iä:

New Dead Sea Scroll Fragments Found Remind Us Of God's Coming Judgement

https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=4620 (18.3.2021)

Sitten William Frederick'in uusin blogijuttu, jossa presidentti Biden'in aikeista jakaa Jerusalem. Ei hyvältä näytä.

Look Out USA; Here Comes the 2 State "Solution."

http://endtimesforecaster.blogspot.com/2021/03/look-out-usa.html (22.3.2021)

3 kommenttia:

  1. Kunniallisen ja eläväksitekevän ristin ilmestyminen Jerusalemissa vuonna 351. Kirjoitin tästä vieraskirjaan. Melleri väitti kerran, että sama risti ilmestyi Jerusalemin taivaalle juuri ennen temppelin tuhoamista roomalaisten toimesta.

    VastaaPoista
  2. Trump sanoi vaalikampanjansa aikana, että "LeBron James sucks". Kun Biden voitti vaalit, niin James teki pilaa Trumpista.

    LeBron James Destroys Donald Trump On Twitter After Joe Biden Wins US Presidency

    https://www.youtube.com/watch?v=rHx8TIE4fRA (9.11.2020)

    Trumpin kosto tulee pian!

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoista gematriaa nimistä Solomon Hill ja LeBron James. Solomon Hill oli se Atlanta Hawks'in pelaaja, joka oli kontaktissa James'in kanssa kun hänen nilkkansa vääntyi. Ks. James'in loukkaantuminen tästä: https://www.youtube.com/watch?v=i5UuKvu5mf4

    Yksinkertaisella gematrialla Solomon Hill = 144 -> 1+4+4=9 ja LeBron James = 114 -> 1+1+4=6, eli yhdistettynä luku 96!

    Luku 144 viittaa Israeliin, kuten nimi Solomon.

    Ilm. 7:4

    4 Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, sata neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista:

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com