Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Maailmanloppu lähestyy keväällä 2021 kun raamatulliset merkit Amerikan kaatumisesta ovat näkyvillä ja erityisesti romahdus talouden saralla häämöttää by Daymond Duck 20.3.2021!

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profeetallinen ajankohtaisraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa viimeaikaisia kehityskulkuja maailmalta, jotka osoittavat eritoten Amerikan kautta tapahtuvaan maailman talousjärjestelmän romahtamiseen, jonka jälkeen perustetaan uudet globaalit järjestelmät Ahdistuksen aikaa varten, jolloin Antikristus ja Väärä profeetta hallitsevat maan päällä. Ole kristitty siis valmiina ylösottoon (Tempaus) tekemällä tarvittavat parannukset elämässäsi, jotta et joutuisi Jumalan tuomioista johtuvaan 7-vuotiseen vaivanaikaan (Danielin 70. vuosiviikko Israelille), joka todennäköisesti osuu vuosiin 2021-2028! Huom: sukupolven maksimimitta on 80 vuotta Psalmiin 90 nojaten. Israel eli viikunapuu istutettiin v. 1948 ja Jeesuksen sanojen mukaan (Matt. 24:32-34) se sukupolvi, joka näkee Israelin jälleensyntymän, ei katoa kokonaan kunnes Hän palaa maan päälle (Toinen Tulemus). Morsiusseurakunnan Tempaus on 7 vuotta ennen Toista Tulemusta, sillä Jumala ei ole määrännyt meitä vihaan (1. Tess. 1:10) vaan pelastaa (pakana)morsiamen vaivanajasta (Ilm. 3:10), jolloin Jumalan pelastusohjelman pääkohteeksi tulee ennallistettava Israel ja silloin juutalaisia kääntyy joukolla Kristuksen puoleen (peite pois silmiltä). Siis ensin pakanakansat ja sitten viestikapula siirtyy Israeliin (toki pakanakansojen edustajia pelastuu edelleen Ahdistuksen aikanakin).

--------------------------

Maailmanloppu lähestyy (Apocalypse Approaching) :: By Daymond Duck

Published on: March 20, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/03/20/apocalypse-approaching-by-daymond-duck/

Raamattu opettaa selvästi, että Antikristus ja Väärä profeetta tulevat olemaan aktiivisia maan päällä samanaikaisesti (Ahdistuksen aikana).

Jos olemme lähellä Antikristuksen johtamaa maailmanhallitusta, olemme lähellä Väärän profeetan johtamaa maailmanuskontoa.

Jos olemme lähellä maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa, olemme lähellä uutta talousjärjestelmää, jota Antikristus ja Väärä profeetta käyttävät ihmisten valvontaan.

Toisin sanoen, kun Ahdistus saapuu, maan päällä on samanaikaisesti kolme globaalia järjestelmää: globaali poliittinen järjestelmä (maailmanhallitus), globaali uskonnollinen järjestelmä (maailmanuskonto), ja globaali talousjärjestelmä (maailmanlaajuinen valvonta ostamiselle ja myymiselle).

YK hyväksyi 25. syyskuuta 2015 asiakirjan nimeltä "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Agenda 2030 kestävälle kehitykselle)".

Kannattajat kutsuivat sitä "Uudeksi yleiseksi toimintaohjelmaksi (New Universal Agenda)" (lauseke tulee itse asiakirjan johdannosta).

Asiakirjassa vaaditaan maailmanhallituksen, maailmanuskonnon, ja maailman talousjärjestelmän perustamista vuoteen 2030 mennessä.

Tämä on se, mistä globalismissa (alueellisten kansakuntaryhmien luominen), paavin vierailussa Irakiin (kristinuskon, juutalaisuuden ja islamin sulauttaminen yhteen) ja Maailman talousfoorumin Suuressa Nollauksessa (Great Reset, uuden talousjärjestelmän luominen) on kaikkiseltaan kyse.

Se, että nämä kolme globaalia järjestelmää ovat tulossa näyttämölle samanaikaisesti sukupolvessamme, on vankka osoitus siitä, että olemme päätössukupolvi, ja että Tempaus (Rapture) on lähellä.

Tässä on joitain profetioihin liittyviä tapahtumia, jotka äskettäin aikaansaivat uutisotsikoita:

Ensinnäkin, Michael Snyder, erittäin luetun The Economic Collapse -blogin kirjoittaja ja julkaisija, julkaisi artikkeleita Yhdysvaltain taloudesta kahtena peräkkäisenä päivänä.

Snyder'in 11. maaliskuuta 2021 julkaisema artikkeli "So This Is How the U.S. Dollar Dies (Joten näin Yhdysvaltain dollari kuolee)" muistuttaa meitä siitä, että Amerikan valtionvelka lähestyy 30 biljoonaa dollaria ja Amerikka on ”nyt siirtynyt hyperinflaation aikakauteen”, mikä on mielestäni se asia, mitä ratsastaja mustalla hevosella kuvaa Ilmestyskirjassa (Ilm. 6:5-6).

Snyder uskoo, että ”jokin suuri laukaiseva tapahtuma voi kaataa (osakemarkkinat) milloin tahansa”, ja uskon, että jotkut globalistit tekisivät sen tarkoituksella, jos se heidän mielestään johtaisi maailmanhallitukseen.

Tämä on enemmän kuin vain minun mielipiteeni.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, artikkeleita ilmestyy paraikaa, jotka viittaavat siihen, että tekeillä voi olla tahallinen yritys romahduttaa USA:n talous sekä maailmantalous.

Snyder'in 12. maaliskuuta 2021 julkaisemassa artikkelissa "Brace Yourself for the Dramatic Shift in the Living Standard in USAs History (Varaudu dramaattiseen muutokseen elintasossa USA:n historiassa)" todetaan, että joidenkin tuotteiden (bensiini, puutavara, maataloustuotteet, jne.) hinnat ovat nousussa nyt kun ”Yhdysvaltain dollaria ollaan muuttamassa wc-paperirahaksi.”

Snyder uskoo, että maailman johtajat ymmärtävät pian, että maailman on korvattava dollari maailman varantovaluuttana, ja hän sanoo, että ”romahtaa” -sana ”ei ole läheskään tarpeeksi vahva ilmaisu kuvaamaan sitä, mitä meille lopulta tulee tapahtumaan.”

Uskon, että Snyder on täysin oikeassa Amerikan taloudellisesta tilanteesta ja tulevasta romahduksesta, mutta uskon, että Kristuksen seurakunta temmataan pois ennen kuin talousromahduksen pahin vaikutus iskee Ahdistuksen aikana.

Näyttää siltä, että "Make America Great Again (Tehdään Amerikasta jälleen suuri)" on kuolemassa, ja "The Fundamental Transformation of America (Amerikan perustavanlaatuinen muutos)" on tulossa voimakkaaksi teemaksi.

Toiseksi, monet profetianopettajat ovat jo pitkään opettaneet, että Yhdysvaltojen on menetettävä asemansa maailman supervaltana, jotta maailmanhallitus voidaan tuoda esiin.

Lindsey Graham varoitti 9. maaliskuuta 2021, että terroristit voivat tulla Yhdysvaltoihin Amerikan ja Meksikon avoimen rajan kautta.

Biden'in hallinto on läväyttänyt rajan sepposen selälleen, käyttää ilmaisia ​​bussilippuja levittääkseen Covid-positiivisia maahanmuuttajia ympäri maata, huumeita ja terroristeja virtaa rajan yli, ihmiskauppa on lisääntynyt dramaattisesti, ja demokraatit ajavat lainsäädäntöä riisuakseen Amerikan kansalaiset aseista.

Maaliskuun 11. päivänä 2021, Biden sanoi: ”Saatamme joutua palauttamaan lockdown-rajoitukset.”

Miksi ei lukita rajaa ja anneta amerikkalaisten palata töihin?

Maaliskuun 13. päivänä 2021 kerrottiin kongressiedustaja Steve Scalise'n sanoneen, että kongressi vaikeuttaa aseiden omistamista Yhdysvaltain kansalaisille ja helpottaa sitä laittomille maahanmuuttajille.

Washington DC:n hulttiomaisen ajattelun ansiosta on helppo nähdä Amerikan kaatuminen ja maailmanhallituksen nousu horisontissa.

Kolmanneksi, koskien hyperinflaatiota, talouden romahtamista ja nälänhätää: 10. maaliskuuta 2021 ilmoitettiin, että jotkut suurimmista pankeista investoivat maatalousyrityksiin, koska he odottavat kasvua maailman väestöön, lisääntynyttä elintarvikekysyntää, ja ruoan hinnan nousua.

Neljänneksi, Vatican News on juuri julkaissut uuden kirjan nimeltä God and the World to Come (Jumala ja tuleva maailma), joka perustuu paavi Franciscuksen haastatteluun.

Kirjassa paavi Francis ilmaisee tuen Suurelle Nollaukselle (uusi talousjärjestelmä, joka on suunniteltu valvomaan kaikkia maan päällä), Uudelle maailmanjärjestykselle (maailmanhallitus) ja ”lyhytnäköisen nationalismin lopettamiselle” (itsenäisten valtioiden suvereniteetin loppu).

Hän ilmaisi tukensa yrityksille ja teollisuudenaloille, jotka tukevat vihreän kehityksen ohjelmaa (maailmanhallitus), ja vastustuksen niitä kohtaan, jotka eivät sitä kannata.

Hän vaati maailman muuttamista ja sanoi: ”Emme voi tuhlata aikaa enää yhtään enempää.”

Viidenneksi, koskien Israelin uudelleenrakennettua Temppeliä, Saudi-Arabia järjesti äskettäin Twitter-kampanjan korostaakseen Mekan ja Medinan merkitystä muslimien pyhinä paikkoina ja väheksyi Al Aqsa -moskeijan merkitystä Jerusalemin Temppelivuorella.

Kampanja laukaisi twiittien tsunamin, ja saudit vastasivat myöntämällä, että Jerusalem on ”juutalaisen kansan ikuinen pääkaupunki.”

Saudit pelkäävät, että YK, EU, Yhdysvallat ja muut antavat Iranin hankkia ydinaseita, ja he haluavat Israelin auttavan heitä tekemään asialle jotain.

He näyttävät päättäneen, että parempi suhde Israeliin on tärkeämpää kuin tukea PA:n (palestiinalaishallinto) vaatimusta Temppelivuoreen ja Itä-Jerusalemiin.

Saudi-Arabian pyrkimys ystävystyä Israelin kanssa voisi avata oven jälleenrakennetulle Temppelille, ja kaikki vakavasti otettavat profetianopettajat tietävät, että Raamattu sanoo sen tapahtuvan (jotkut, mukaan lukien allekirjoittanut, uskovat, että Temppeli jälleenrakennetaan hyvin varhaisessa vaiheessa Ahdistuksen aikaa).

Kuudenneksi, koskien mahdollista Lähi-idän rauhansopimusta: 10. maaliskuuta 2021, Biden'in hallinnon ulkoministeri Antony Blinken kertoi edustajainhuoneen ulkoasiainvaliokunnalle, että hänen mielestään Trump'in hallinto teki erittäin hyvän asian saamalla jotkut kansakunnat normalisoimaan suhteet Israeliin ja ”se on jotain, jonka päälle haluamme rakentaa.”

Lopulta tulee arvoton sopimus, jonka Antikristus vahvistaa, ja se aloittaa Ahdistuksen ajan.

Seitsemänneksi, 14. maaliskuuta 2021, ilmoitettiin, että Kosovo, muslimienemmistöinen valtio EU:ssa, on kolmas valtio, joka avaa suurlähetystön Jerusalemiin (Yhdysvallat avasi ensimmäisen ja Guatemala toisen).

Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. "Kolmanneksi, koskien hyperinflaatiota, talouden romahtamista ja nälänhätää: 10. maaliskuuta 2021 ilmoitettiin, että jotkut suurimmista pankeista investoivat maatalousyrityksiin, koska he odottavat kasvua maailman väestöön, lisääntynyttä elintarvikekysyntää, ja ruoan hinnan nousua."

    Pari vuotta takaperin sijoittajat ostivat suurin joukoin ja suuria määriä Chicagon raaka-ainepörssistä mm. viljaa ja panttasivat näitä saadakseen hinnat nousemaan. Seurauksena oli "ruoka mellakat" kolmansissa maissa:

    Väkivaltaiset ruokamellakat leviävät | Uusi Suomi
    www.uusisuomi.fi › Uutiset › Ulkomaat
    24.11.2008 — Ruokamellakoiden pelätään leviävän yhä laajemmalle. Väkivaltaiset mellakat ovat johtaneet muun muassa Haitin pääministerin eroon ja ...

    Ruokamellakat levisivät Mosambikissa - Ulkomaat - Ilta ...
    www.is.fi › ulkomaat › art-2000000117561
    3.9.2010 — Mosambikin ruokamellakat jatkuivat perjantaina kolmatta päivää ja levisivät pääkaupungista Maputosta muualle maahan. Iltaan mennessä ...

    Ruokamellakat puhkesivat jälleen Egyptissä - Ulkomaat - Ilta ...
    www.is.fi › ulkomaat › art-2000000183178
    Tuhannet mielenosoittajat ovat jälleen ottaneet yhteen poliisin kanssa Egyptissä.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com