Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 29. maaliskuuta 2021

Profetian päivät nyt aikakauden lopussa, jotka vertautuvat Nooan ja Lootin päiviin by Daymond Duck 28.3.2021

Tässä pastori Daymond Duck'in tuore aikainmerkki-raportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Teemana on Raamatun ennustusten voimakas täyttyminen nykyajassa. Pastori Duck'in tapahtumaluettelossa erityisen mielenkiintoista on hänen saama sähköpostiviesti eräältä lukijalta, jossa kerrotaan tiivistetysti koronarokotteen saatanallisesta luonteesta, joka vertautuu Nooan päivien turmellukseen ihmisperimän osalta.

-----------------------

Profetian päivät (Days of Prophecy) :: By Daymond Duck

Published on: March 28, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/03/28/days-of-prophecy-by-daymond-duck/

Jeesus vertasi aikakauden loppua Nooan ja Lootin päiviin.

Niin paljon Raamatun ennustuksia on täyttymässä, että näitä päiviä voidaan kutsua myös profetian päiviksi.

Tässä on joitain viimeaikaisia tapahtumia, jotka kiinnittivät huomioni.

Ensinnäkin, maaliskuun alussa 2021, Israel ilmoitti suunnitelmista rakentaa ”rauhan rautatie” yhdistääkseen Israelin Persianlahden valtioiden, Kiinan, EU:n ja muiden kanssa.

Tämä voi viedä muutaman vuoden, mutta se on profeetallisesti merkittävää, koska Kiina on käyttänyt jo satoja miljardeja dollareita ”silkkiradan (silk railroad)” rakentamiseen Lähi-itään, ja Raamattu opettaa, että idän kuninkaat (luultavasti Kiina ja muut) aikovat hyökätä Lähi-itään Ahdistuksen aikana.

Toiseksi, koskien Lähi-idän rauhaa: Israelin pääministeri Netanyahu sanoi 16. maaliskuuta 2021, että kehitteillä on vielä 4 normalisointisopimusta (rauhansopimukset).

Netanyahu ei nimennyt näitä 4 maata, mutta uskotaan, että 3 niistä ovat Indonesia, Mauritania ja Saudi-Arabia.

Jos allekirjoitetaan vielä 4 sopimusta, se nostaisi "Aabrahamin sopimukset" koskemaan kahdeksaa valtiota.

Israel on siirtymässä lähemmäksi liittoa kuoleman kanssa (Jes. 28:14-15; Dan. 9:27).

Kolmanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Maaliskuun 19. päivänä 2021, Lähi-idän asiantuntija Joel Rosenberg sanoi, että ”sodan uhka Israelin, Iranin ja Hizbollah'in välillä kasvaa”.

Hän totesi, että kolme Israelin johtajaa kävi hätämatkoilla Euroopassa ja Venäjällä kertoakseen Israelin huolesta, että sota on tulossa.

Israelin presidentti Rivlin ja IDF:n esikuntapäällikkö Kochavi vierailivat Saksassa, Itävallassa ja Ranskassa.

Israelin ulkoministeri Ashkenazi vieraili Venäjällä.

Rivlin on myös saanut kutsun vierailla Yhdysvalloissa puhuakseen Kongressin yhteisistunnossa (ajankohta tälle riippuu siitä, milloin Kongressi voi kokoontua johtuen Covid'ista).

Neljänneksi, myöskin koskien Googin ja Maagogin taistelua: Maaliskuun 21. päivänä 2021 raportoitiin, että Venäjän, Iranin ja Turkin välillä on kehittymässä liitto ja näiden kolmen kansakunnan kesken on kasvava inho Yhdysvaltoja kohtaan.

Venäjä, Iran ja Turkki pyrkivät yhdessä jakamaan Syyrian ja saamaan lisää vaikutusvaltaa Lähi-idässä.

Viidenneksi, koskien Yhdysvaltojen saamaa siunausta tai kirousta siinä miten se kohtelee Israelia: 18. maaliskuuta 2021 ilmoitettiin, että Biden'in hallinto resetoi Amerikan suhteet Israeliin neljällä alueella: 1) Yhdysvallat luo jälleen diplomaattisuhteet palestiinalaisten kanssa; 2) Yhdysvallat palaa kahden valtion ratkaisuun (Israelin jako); 3) Yhdysvallat vastustaa "Made in Israel" -etiketin asettamista Länsirannan tuotteisiin; ja 4) Yhdysvallat palaa antamaan palestiinalaisille miljoonia Yhdysvaltain verodollareita vuosittain.

Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta: Videossa, joka on kuulemma levinnyt sosiaaliseen mediaan, irlantilainen lääkäri Anne McCloskey varoitti, että ”Suurta Nollausta (The Great Reset)” ollaan ajamassa globalististen eliittiyksilöiden ja -ryhmien toimesta, jotka haluavat vähentää radikaalisti maapallon väestöä.

McCloskey uskoo, että koronaviruskriisi on luotu tapahtuma, jota ihmiset käyttävät totalitaarisen maailmanhallituksen perustamiseen.

McCloskey varoitti, että nämä ihmiset ovat käymässä sinun kimppuusi ja kaikkeen, mitä sinulla on, mukaan lukien kaikki omaisuutesi, säästösi ja vapautesi.

On tärkeää ymmärtää, että Antikristus ja Väärä profeetta käyttävät taloutta (ostaminen ja myyminen) ihmisten valvontaan ja hiljentävät tai eliminoivat jumalattoman maailmanhallituksensa kanssa eri mieltä olevat.

Seitsemänneksi, koskien rahatonta yhteiskuntaa: On sanottu, että "Suuren Nollauksen" yhtenä tavoitteena on muuttaa globaali rahajärjestelmä täysin käteisvapaaksi yhteiskunnaksi.

Useiden maiden, myös Yhdysvaltojen, keskuspankit ovat jo keskustelemassa digitaalisten valuuttojen, joita voidaan jäljittää, luomisesta.

Nämä digitaaliset valuutat tekevät lopulta paperirahasta arvotonta.

Ihmiset eivät saa ostaa ja myydä ilman niitä.

Tiedoksesi: Amerikkalainen Republican Gazette -sanomalehti ilmoitti äskettäin, että kryptovaluuttamarkkinat ovat ylittäneet biljoonan dollarin arvon.

Tämä on tosiasia, ei salaliittoteoria, joka voisi mennä useiden vuosien päähän tulevaisuudessa.

Jotain tällaista voisi olla pedonmerkin edeltäjässä.

Kahdeksanneksi, koskien tulevaa talouden romahdusta:
  • Maaliskuun 17. päivänä 2021 ilmoitettiin, että Biden on pyytänyt Kongressia uudistamaan vuoden 2017 veronkevennyksiä ja työpaikkoja koskevan lain (Tax Cuts and Jobs Act of 2017), jotta hän voi nostaa yritysveroja kattamaan osan menoistaan, ja Tax Foundation -ajatushautomo on arvioinut, että se tuhoaa 159 000 työpaikkaa (muista, että tämä on aikana, jolloin monet yritykset ovat sulkutilassa (locked down) ja kohtaavat konkurssin).
  • Maaliskuun 17. päivänä 2021 kerrottiin, että Biden allekirjoitti virkaanastumispäivänään toimeenpanomääräyksen, joka peruutti öljy- ja kaasuvuokraamojen julkiset huutokaupat 80 miljoonan eekkerin (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) maa-alueella Meksikonlahdella, ja Louisiana'n öljy- ja kaasuyhdistys arvioi, että se vaarantaa teollisuuden, joka työllistää noin 250 000 ihmistä (asiantuntijat varoittavat, että kaikkien käyttömaksut nousevat huimasti).
  • Maaliskuun 22. päivänä 2021 kerrottiin, että Biden kuulee säännöllisesti entistä presidenttiä Obamaa lukuisissa asioissa (muistathan, että Obama lupasi muuttaa Amerikan, vakoili Trump'ia, hänen tukijansa olivat mukana vaaleja koskevassa Venäjä-salaliittohuijauksessa, jne.).
  • Maaliskuun 22. päivänä 2021 ilmoitettiin, että Biden aikoo käyttää yli 100 miljoonaa dollaria laittomien maahanmuuttajien bussi- ja lentolippuihin, hotellihuoneisiin, säilöönottotiloihin, Covid-hoitoon, jne.
  • Maaliskuun 23. päivänä 2021 ilmoitettiin, että Biden valmistelee 3 biljoonan dollarin elvytyspakettia ilmastonmuutoksen käsittelemiseksi, Amerikan infrastruktuurin uudelleen rakentamiseksi, jne. (Tiedä, että monet Yhdysvaltain kansalaiset eivät saaneet kannustusrahaa viimeisimmästä elvytyspaketista.)
Yhdeksänneksi, koskien pakollisia rokotuksia ja ihmisten seuraamista, 17. maaliskuuta 2021, Israelin Knesset hyväksyi lakiesityksen, jonka mukaan tiettyjä ihmisiä vaaditaan käyttämään elektronista ranneketta, joka seuraa, noudattavatko he Israelin karanteenilakeja vai eivät.

Nämä rannekkeet, joita kutsutaan nimellä "Vapauden rannekkeet (Freedom Bracelets)", eivät seuraa henkilön liikkeitä, mutta jos kyseinen henkilö lähtee alueelta, jonne hänet on asetettu karanteeniin, viranomaisille ilmoitetaan asiasta.

Virkamiehet käyttävät Covid'ia tekosyynä kiiruhtamaan kohti monenlaisia seurantajärjestelmiä paikantaakseen ja pysyäkseen ajan tasalla ihmisten liikkumisesta.

Kymmenenneksi, koskien koronavirus-tautia, Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisyvirasto (CDC) ilmoitti äskettäin, että Yhdysvalloissa annettiin 85.01 miljoonaa rokoteannosta 14. joulukuuta 2020 ja 5. maaliskuuta 2021 välisenä aikana.

1 524 ihmistä kuoli ensimmäisen 48 tunnin aikana, haittavaikutustapauksia oli 31 079 (näistä 5 507 vakavia) ja oli 85 ilmoitusta keskenmenosta tai ennenaikaisesta syntymästä.

Lyhytaikainen riski kuolemalle tai vakavalle vaivalle on pieni, mutta se on olemassa, eikä ole ollut tarpeeksi aikaa määrittää tuntemattomia pitkän ajan riskejä.

Edellä mainitun lisäksi, 16. maaliskuuta 2021, Yhdysvaltain kongressin hoitavien lääkärien virasto (Office of Attending Physicians) ilmoitti, että vain 75% Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsenistä on rokotettu.

Vaikka 25 prosenttia ei ole rokotettu, kaikki edustajainhuoneen jäsenet saavat käyttää edustajainhuoneelle kuuluvan kuntosalin suihkuja, pukuhuoneita ja uima-allasta.

Joten, miksi kuntosalit, jne., ovat lukittuja useissa kaupungeissa ja osavaltioissa, kun Kongressin edustajainhuoneen jäsenet käyttävät edustajainhuoneen kuntosalia, jne.?

Yhdenneksitoista, haluan jakaa sähköpostin eräältä lukijalta, joka ei halua rokotusta.

Suuri osa siitä menee yli ymmärrykseni, mutta se on hyvin ilmaistu ja mielestäni erittäin tärkeä.
  • Lucifer-nimen tietoinen laittaminen kehoosi on kirjaimellisesti samaistumistasi hänen kanssaan (Entsyymiä, joka aktivoi Gates'in rokotteen kvanttipisteet, kutsutaan nimellä Luciferase. Lucifer oli Saatanan nimi, kun hän lankesi; Jes. 14:12).
  • Abortoidun ihmisen sikiökudoksen tietoinen vieminen kehoosi ei eroa paljon kannibalismista (Kun et voi syödä suun kautta, saat ravintoa suonensisäisesti kehoosi, joten mikä on todellinen ero?).
  • Saatana on tämän kaiken takana, koska on luonnotonta, että ihminen haluaa tuhota oman lajinsa; jopa eläimet kunnioittavat itsensä kaltaisia!
  • Hän (Saatana) aloitti hyökkäyksensä ihmisen genomiin (DNA) Genesis 6 luvussa, ja melkein suoritti loppuun agendansa, MUTTA JUMALA puuttui asiaan ja suojeli ihmiskuntaa Nooan ja hänen perheensä välityksellä, koska he olivat ainoat ihmiset maan päällä, joilla oli puhdas genetiikka (puhdas ihmisen perimä).
  • Jeesus tuli ihmisenä, jolla oli puhdas, turmeltumaton ihmisen DNA:n kaksoiskierre; siksi Hänen uhrauksensa tehtiin ihmisenä ja se on tarkoitettu vain ihmisille, ei eläimille, synteettisille aineille tai 'transihmisille', koska mikään niistä ei edusta 'Jumalan kuvaa'.
  • Tämä nykyinen rokote aloittaa ihmisen genomin muuttamisprosessin, mutta se ei liimaudu kaksoiskierteeseen ja muuta täysin DNA:ta; kuitenkin 'pedonmerkki' (kvanttipistetatuointi (Quantum Dot Tattoo)) turmelee täysin ihmisen perimän, silmukoitumalla kaksoiskierteeseen, niin että sen ottaja ei enää ole 'Jumalan kuva', vaan tulee olemaan 'Luciferin kuva', jossa on alien-muoto DNA:sta, sellainen, jota Jumala ei ole luonut, mutta joka on kauhistus aivan kuten nefilimit.
  • En koskaan ajatellut näkeväni Hoosea 4:6 jaetta niin selkeästi kuin tänään: ”Minun kansani joutuu häviöön, sillä se on taitoa vailla. Koska sinä olet hyljännyt taidon, hylkään minä sinut, niin ettet saa olla minun pappinani. Koska olet unhottanut Jumalasi lain, unhotan myös minä sinun lapsesi.” Mietin, että tulevatko uskovat, jotka rokotteen ottavat, maksamaan hinnan ikuisuudessa? Jos he ovat uudestisyntyneitä, he eivät voi menettää pelastustaan, mutta Jumala sanoo, että heistä ei tule 'pappeja', ja Hän 'unohtaa heidän lapsensa', joten tarkoittaakö tämä siis sitä, että he menettävät palkinnot? Luulen niin! Jokainen meistä on vastuussa teoistaan, kuten Jumala sanoo Roomalaiskirjeen luvussa 1:20, että 'he eivät voi millään itseänsä puolustaa.'
Kahdenneksitoista, tässä on toinen mielenkiintoinen sähköposti lukijalta Missouri'n osavaltiossa.

Kukaan ei aseta päivämäärää, mutta tämä on hämmästyttävää, jos totta, ja rukoilen, että se kirkastaa päivääsi.

Lukijan pastori pyysi seurakuntaansa heidän keskiviikkoillan raamattututkistelussa avaamaan Raamattunsa kahdelle viimeiselle Raamatun jakeelle (Ilm. 22:20-21).

Jakeet ovat siis 20 ja 21 (kuin vuonna 2021), ja niissä lukee: ”Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus! Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.”

Jotkut haluaisivat Jeesuksen tulevan nopeasti seurakuntaansa varten vuonna 2021.

Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com