Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Laittomuus ja kylmä rakkaus nyt viimeisinä päivinä ennen Jeesuksen paluuta by Daymond Duck 7.3.2021

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profeetallinen ajankohtaisraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa Raamatun profetian tärkeydestä ja Jeesuksen toisen tulemuksen merkeistä, joista yksi on laittomuuden lisääntyminen ja vähenevä rakkaus Jumalaa kohtaan. Tämä uskosta luopumisen merkki onkin silmiinpistävää maailmassamme nyt ja erityisesti Joe Biden'in Yhdysvalloissa, jossa kristilliset arvot ovat joutumassa ahtaalle jumalattoman politiikan harjoittamisen myötä.

----------------------

Laittomuus ja kylmä rakkaus (Iniquity and Cold Love) :: By Daymond Duck

Published on: March 7, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/03/07/iniquity-and-cold-love-by-daymond-duck/

Tässä on 10 syytä, miksi ihmiset olisivat viisaita tutkiessaan Raamatun ennustuksia.
  • Yksi, on olemassa tuomio, ihmiset ovat tilivelvollisia Jumalalle, ja ihmisten on hyväksyttävä Jeesus (Hepr. 9:27).
  • Kaksi, Raamatun ennustukset saavat ihmiset luopumaan synneistään ja olemaan vakavia suhteestaan Jeesukseen (1. Joh. 3:23).
  • Kolme, ne, jotka rakastavat Jeesuksen ilmestymistä (Tempausta), saavat vanhurskauden kruunun (2. Tim. 4:8).
  • Neljä, pelastumattomat, jotka ovat elossa Toisen Tulemisen aikaan, heitetään helvettiin (Matt. 13:40-42; 47-50).
  • Viisi, Jeesuksen opetuslapset olivat kiinnostuneita Jeesuksen toisesta tulemuksesta (Matt. 24:3).
  • Kuusi, Raamatun profetia opettaa ihmisiä odottamaan kärsivällisesti Jeesuksen paluuta (Matt. 24:5-6).
  • Seitsemän, Jeesus sanoi, että loppu tulee, joten se tapahtuu (Matt. 24:14).
  • Kahdeksan, Jeesus mainitsi aikakauden lopun suuressa lähetyskäskyssään, ja Hän haluaa ihmisten noudattavan kaikkea opettamaansa (Matt. 28:19-20; katso Matt. 24:42-44).
  • Yhdeksän, Jumala on tyytyväinen niihin, jotka ymmärtävät ajan ja auttavat muita ymmärtämään, mitä on tapahtumassa raamatullisesta näkökulmasta (1. Aikakirja 12:32).
  • Kymmenen, Jeesuksen toinen tulemus mainitaan 23:ssa Uuden Testamentin 27 kirjasta, yhdessä jokaista Uuden Testamentin 30 jaetta kohden, ja Uudessa Testamentissa on 20 jaetta toisesta tulemuksesta jokaista vesikastetta koskevalle jakeelle.
Kun Jeesukselta kysyttiin tulemuksensa merkeistä, Hän sanoi: ”Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.” (Matt. 24:12).

Laittomuus ja vähenevä rakkaus Jumalaa kohtaan eivät ole mitään uutta, mutta ne näyttävät leviävän maailmanlaajuisesti, ja ne leviävät nopeasti Yhdysvalloissa.

Huomaa seuraavat esimerkit.

Ensinnäkin, koskien vainoa, Biden'in hallinto tukee kelvotonta lainsäädäntöpalaa, jota kutsutaan "tasa-arvolaiksi (Equality Act)".

Franklin Graham sanoi: "Tasa-arvolaki on uhka elämälle, kuten tunnemme sen kansakunnassamme."

Tony Perkins, Perhetutkimusneuvoston (Family Research Council, FRC) puheenjohtaja sanoi, että se on "katastrofaalinen uskonnonvapauden menetys Amerikassa".

Kyse on kaikkien Yhdysvalloissa olevien ihmisten pakottamisesta omaksumaan hallituksen kanta homoseksuaalien oikeuksista; transsukupuolisten kirurgisista leikkauksista; kirkkojen, kristillisten järjestöjen, koulujen, sairaaloiden ja muiden pakottamisesta palkkaamaan homoseksuaaleja, olemaan kritisoimatta homoja, hyväksymään homoavioliitot, maksamaan sukupuolenmuutosleikkauksista, sallimaan miesten kutsua itseään naiseksi ottaakseen osaa naisurheiluun, käyttämään naisten pukuhuoneita, naisten kylpyhuoneita, jne.

Yksinkertaisesti sanottuna kyse on Yhdysvaltojen kansalaisten valvonnasta. Se tuhoaa sananvapauden Amerikassa ja sallii ankaran rangaistuksen niille, jotka eivät mukaudu.

Helmikuun 25. päivänä 2021, demokraattien hallitsema edustajainhuone (ja 3 republikaania) hyväksyi lakiesityksen, ja se menee nyt Yhdysvaltain senaattiin, jossa se tarvitsee 60 ääntä.

Toiseksi, Antikristus johtaa jumalatonta maailmanhallitusta, ja olen usein maininnut, että nykyinen demokraattipuolue jätti kaiken maininnan Jumalasta ulkopuolelle heidän puolueohjelmastaan.

Helmikuun 26. päivänä 2021, tasa-arvolaista keskusteltiin Yhdysvaltain edustajainhuoneessa, ja useat republikaanit syyttivät demokraatteja raamatullisten arvojen sivuuttamisesta tukemalla aborttia, samaa sukupuolta olevien avioliittoja, sukupuoli-identiteettiä, jne.

Floridan republikaaninen kansanedustaja Greg Steube sanoi: "Kun miehet tai naiset väittävät kykenevänsä valitsemaan oman seksuaalisen identiteettinsä, he antavat lausunnon, että Jumala ei tiennyt mitä Hän teki luodessaan heidät."

New Yorkin demokraattiedustaja Jerry Nadler sanoi: "Se, mitä joku uskonnollinen perinne kuvaa Jumalan tahdoksi, ei ole tämän kongressin huolenaihe."

Amerikka on nyt jumalaton kansa, jota johtaa jumalaton puolue jumalattomassa maailmassa, ja se on vahva merkki siitä, että Jumalan tuomio seuraa.

Trump'ia on sensuroitu, mutta Jumalaa ei voida sensuroida ilman seurauksia.

Kolmanneksi, koskien luopumista uskosta Amerikassa, äskettäinen Barna-kysely vuoden 2020 presidentinvaalien äänestäjistä havaitsi:
  • Että vain 15% Biden'in äänestäjistä ja 34% Trump'in äänestäjistä uskoo, että ainoat ihmiset, jotka pääsevät Taivaaseen kuollessaan, ovat niitä, jotka ovat tunnustaneet syntinsä ja hyväksyneet Jeesuksen Vapahtajakseen.
  • Että vain 25% Biden'in äänestäjistä ja 43% Trump'in äänestäjistä uskoo, että "Raamatussa on olemassa ja määritelty absoluuttisia moraalisia totuuksia".
  • Että vain 31% Biden'in äänestäjistä ja 42% Trump'in äänestäjistä on aktiivisia kirkossa.
  • Että 60% Biden'in äänestäjistä ja 41% Trump'in äänestäjistä uskoo Raamatun olevan epäselvä abortin suhteen.
  • Että 65% Biden'in äänestäjistä (Trump-äänestäjistä ei annettu mitään lukua) kuvaili itseään kristityiksi, ja 63% hylkäsi opetuksen, jonka mukaan "Jumala on universumin kaikkivoipa, kaikkitietävä, täydellinen ja oikeudenmukainen luoja, joka hallitsee kyseistä universumia tänään."
Lisää tähän se seikka, että Amerikan presidentti pitää itseään ”hyvänä katolisena” huolimatta siitä, että hän tukee samaa sukupuolta olevien avioliittoja, abortteja, ehdotettua tasa-arvolakia (kristittyjen vainoa), globalismia (tuleva saatanallinen maailmanhallitus), Globaalia etiikkaa (tuleva jumalaton maailmanuskonto), jne.

On yhä helpompaa uskoa, että Jumala poistaa (tempaa) seurakuntansa ja antaa tälle jumalattomalle maailmalle sen mitä se kerjää (eikä se tule olemaan kaunista).

Neljänneksi, 28. helmikuuta 2021, presidentti Trump puhui konservatiivien poliittisessa toimintakonferenssissa (Conservative Political Action Conference, CPAC).

Eräs toimittaja, Dave Kubal (Intercessors for America (Amerikan esirukoilijat) -järjestön presidentti ja toimitusjohtaja), sanoi kuulleensa pari teemaa: 1) Trump näkee seuraajansa osana liikettä, joka haluaa tehdä jotain hallinnon korruptiolle, ja 2) He haluavat hallintonsa tukevan jumalallisia arvoja.

Toisin sanoen Trump uskoo edustavansa ihmisiä, jotka haluavat Perustuslain noudattamista, lakien täytäntöönpanoa, ja juutalais-kristillisten arvojen, joille Amerikka perustettiin, säilyttämistä.

Viitaten republikaanipuolueeseen/amerikkalaisiin, Trump sanoi, että olemme "keskellä historiallista taistelua Amerikan tulevaisuudesta, Amerikan kulttuurista, sekä Amerikan instituutioista, rajoista ja sen rakkaimmista periaatteista".

Hän sanoi: ”Yhdessä lyhyessä kuukaudessa (Biden'in johdolla) olemme siirtyneet "America First (Amerikka ensin)" -elämästä "America Last (Amerikka viimeiseksi)" -elämään.”

Nämä ovat silmiinpistäviä lausuntoja, kun otetaan huomioon se, että Raamattu opettaa jumalattoman hallituksen hallitsevan koko maata ennen Jeesuksen toista tulemusta.

Viidenneksi, jotkut profetianopettajat ovat pitäneet muinaisen Babylonin kaupungin uudelleenrakentamista viimeisenä suurena merkkinä, jonka on täytyttävä Raamatun profetiassa.

Saddam Hussein aloitti muinaisen Babylon-kaupungin uudelleenrakentamisen 1980-luvulla, mutta koska hän oli kalliissa sodassa Iranin kanssa, hänen täytyi lopettaa.

Saddamin ajan jälkeen kaupungissa on tehty useita parannuksia, ja YK on nimittänyt sen maailmanperintökohteeksi, mutta se ei riitä.

Helmikuun 23. päivänä 2021 kerrottiin, että Irakin hallitus on päättänyt rakentaa uudelleen kansakuntansa ja sen muinaisen kaupungin (yksi maailman seitsemästä ihmeestä).

Heillä on jo ollut pieniä turistiryhmiä alueelle, muutama hotelli on rakennettu, ja Eufrat-joella on järjestetty veneretkiä, mutta he haluavat tehdä enemmän.

Alkaen maaliskuun 5. päivästä 2021, paavi Franciscus viettää neljä päivää turistipaikoilla Irakissa (Babylonian maassa), jota Irakin edustajat haluavat käyttää hyväksi turistien (kenties pyhiinvaeltajien) vetämiseen ja kansainväliseen rahoitukseen ajatellen Babylonin rakennusprojekteja.

Kuudenneksi, 1. maaliskuuta 2021 kerrottiin, että peruskivien asettamisen seremonia tullaan pitämään (27. maaliskuuta 2021), jotta voidaan aloittaa 4 vuotta kestävä rakentaminen 57 miljoonan dollarin uskonnolliselle keskukselle Saksassa.

Uskonnollisessa keskuksessa nimeltä "The House of One (Ykseyden talo)" (jotkut kutsuvat sitä nimellä Churmosquagogue) tulee sijaitsemaan kirkko, moskeija ja synagooga yhden katon alla, jotta kristityt, muslimit, juutalaiset, ja muut voivat palvoa samassa rakennuksessa (ja ehkä yhdessä).

Seitsemänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua sekä Iranin pyrkimystä ydinaseisiin:
  • Biden on päättänyt jättää huomiotta tosiasian, että Iran on listattu terroristivaltioksi.
  • Biden on päättänyt kumota osan Trump'in Iraniin asettamista pakotteista.
  • Biden on ilmaissut halukkuutensa elvyttää Iranin ydinsopimus huolimatta siitä, että Iran ei noudattanut sopimusta, kun se oli olemassa, ja on uhannut lisätä uraaninsa rikastamista jopa 60 prosenttiin.
  • Netanyahu sanoi, että Biden'in sopimus Iranin kanssa ei muuta sitä tosiasiaa, että Israel ei anna Iranin hankkia ydinaseita.
Emme tiedä milloin, mutta profetian opettajat uskovat, että näyttämöä ollaan asettamassa tälle suurelle taistelulle.

Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com