Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 24. toukokuuta 2021

Jumala varoitti meitä Raamatussa nykytapahtumista, jotka ovat viemässä Amerikkaa ja muuta maailmaa kohti profetoitua maailmanhallitusta by Daymond Duck 23.5.2021

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa katsaus viimeaikaisiin tapahtumiin, eritoten Israelin ja Gazan väliseen konfliktiin, jossa on nyt aikaansaatu tulitauko, mutta Daymondin kirjoitus oli ennen sitä. Ylipäätään artikkelissa halutaan välittää se tieto, että Jumala on varoittanut Sanassaan nykytapahtumista ja näin pahuuden kasvamisesta, jotka lopulta johtavat Antikristuksen maailmanhallitukseen 7-vuotisena vaivanaikana, jota ennen tapahtuu Kristuksen morsiusseurakunnan ylösotto (Ilm. 3:10).

-----------------------

Jumala varoitti meitä (God Warned Us) :: By Daymond Duck

Published on: May 23, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/05/23/god-warned-us-by-daymond-duck/

Hallituksemme on hengellisessä sodassa.

Globalistit ovat päättäneet muuttaa Amerikkaa.

Amerikka tunsi kerran Jumalan, mutta nyt johtajamme sivuuttavat ja sulkevat Hänet pois.

Jumalattomat ihmiset johtavat maatamme.

Sosiaalinen media on bannaamassa kristillisiä ministeriöitä.

Jumala vastaa rukoukseen, mutta alle puolet Yhdysvaltain kansalaisista on kristittyjä, ja monet eivät rukoile.

Johtajamme puolustavat avoimesti abortintekijöiden ja homoseksuaalien Raamatun vastaista agendaa.

Sanan- ja uskonnonvapautemme ovat vaakalaudalla.

Talouttamme ollaan tuhoamassa.

Rajamme Meksikon kanssa on täysin auki.

Petos ja valhe rehottavat.

Suuri Nollaus (Great Reset) haluaa anastaa omaisuutemme ja tehdä lapsistamme valtion holhokkeja.

Globalistit, mukaan lukien presidentti Biden, paavi Francis ym. ajavat maailmanhallitusta, pakkorokotuksia, jne.

Amerikka on uhattuna kuin koskaan ennen historiassamme.

Israelia uhkaillaan ja parjataan.

Jumalan profeetat varoittivat meitä siitä, että monet näistä asioista tapahtuisivat, eivätkä vakavahenkiset Raamatun profetian opiskelijat ole yllättyneitä.

Tässä on lisää tapahtumia, jotka liikuttavat meitä pitkin profeetallista tietä:

Ensinnäkin, 11. toukokuuta 2021, Biden'in hallinto toisti tukensa Kahden valtion ratkaisulle (two-state solution), ja Valkoisen talon lehdistösihteeri Jen Psaki sanoi: ”Se on ainoa tapa varmistaa oikeudenmukainen ja kestävä rauha.”

Tuo vakaumus tulee helvetin syvyyksistä, koska Raamatun mukaan Jumala vetää kansat Harmagedonin taisteluun juuri sen johdosta (Joel 3:2).

Se on sota, jossa ei tule käymään sillä tavalla, kuin maailman johtajat kuvittelevat.

Toiseksi, 12. toukokuuta 2021, Hamas esitti uhkavaatimuksen Israelille: Vetäydy Al-Aqsa-moskeijasta (he väittävät erheellisesti, että tämä käsittää koko Temppelivuoren) ja Sheikh Jarrah'ista (yhteisö lähellä Itä-Jerusalemia) klo 18.00 mennessä tai satoja raketteja lisää ammutaan Israeliin.

Israel ei vastannut.
  • Toukokuun 14:ntenä 2021 kerrottiin, että Hamas yritti vakuuttaa palestiinalaiset (ja muualla olevat muslimit), että he ovat ”Jerusalemin puolustajia” (opetus, että Jerusalem kuuluu muslimeille, on valhe).
  • Toukokuun 15:ntenä 2021 ilmoitettiin, että Hamas ja Palestiinan Islamilainen Jihad (PIJ) kutsuvat tätä konfliktia "Al-Quds-miekkasodaksi" (Al-Quds on muslimien käyttämä nimi Jerusalemille).
Taistelu Jerusalemista jatkuu, kunnes Jeesus palaa kukistamaan Israelin viholliset Harmagedonin taistelussa.

Kolmanneksi, 12. toukokuuta 2021, YK:n Lähi-idän rauhanedustaja varoitti, että kansannousu Israelissa voi laajentua täysimittaiseksi sodaksi, ja YK:n turvallisuusneuvosto piti toisen hätäkokouksensa kolmen päivän sisällä tilanteen käsittelemiseksi.

Sodat ja sanomat sodista ovat merkki aikakauden lopusta.

Väkivalta on puhjennut arabien ja juutalaisten Israelin kansalaisten välille kymmenissä yhteisöissä.

Neljänneksi, 13. toukokuuta 2021, Hamas alkoi ampua voimakkaampia, pidemmän kantaman raketteja Israeliin, ja ilmoitettiin, että he ovat yrittäneet (ilman menestystä) iskeä merellä sijaitsevaan porauslauttaan Israelin Tamar'in kaasukentällä.

Viidenneksi, 13. toukokuuta 2021, Israelin armeija ilmoitti, että sen maajoukot hyökkäävät Gazaan.

Noin tunnin kuluttua Israelin armeija ilmoitti, etteivät he ole aloittaneet maahyökkäystä, mutta asettavat joukkoja ja aseita paikoilleen siltä varalta, jos haluavat aloittaa sellaisen.

Nämä ilmoitukset olivat ristiriitaisia ja hämmentäviä, mutta toimittajat hyppäsivät tarinaan ja lähettivät sanaa, että maahyökkäys oli käynnissä.

Pian sen jälkeen (varhain perjantaiaamuna) 160 israelilaista lentokonetta pudotti 450 pommia, jotka sisälsivät yli 80 tonnia räjähteitä, useiden kilometrien matkalle tunnettuja terroristitunneleita Gazassa (Yksi tunneli kulki suuren kadun alla Gazan kaupungissa).

Israelin armeijan mukaan ensimmäinen ilmoitus hyökkäyksen alkamisesta oli juoni, koska he tiesivät, että kaikki terroristit kiirehtivät tunneleihin, ja he halusivat antaa heille aikaa kokoontua maan alle piiloon.

Sitten Israel pudotti kaikki nämä pommit haudatakseen elävältä niin monta kuin mahdollista.

Kukaan ei tiedä, kuinka monta haudattiin, mutta Israel uskoo, että se oli suuri määrä.
  • 14. toukokuuta 2021 kerrottiin, että Hamas'in johtajat ovat syvästi järkyttyneitä siitä, kuinka monta Hamas'in johtajaa on tapettu, ja he epäilevät, että Israel on saattanut murtautua heidän salaiseen viestintäjärjestelmään (On myös raportoitu, että Palestiinan Islamilainen Jihad -terroristiryhmän vanhempi komentaja tapettiin).
  • 15. toukokuuta 2021, IDF sanoi: ”Yksikään Hamas'in upseeri ei voi tuntea oloaan turvalliseksi, maan päällä tai sen alla.”
  • 16. toukokuuta 2021, IDF pudotti 110 pommia, jotka oli suunniteltu tuhoamaan tunneleita terroristitunnelien verkossa.
  • 16. toukokuuta 2021, Israel tuhosi kodit 9 terroristikomentajalta (aseita säilytettiin joissakin näistä kodeista).
  • 18. toukokuuta 2021, IDF arvioi tuhonneensa 130 km (noin 80 mailia) terroristitunneleita Gazassa.
Kuudenneksi, 13. toukokuuta 2021, terroristit Libanonissa ampuivat 3 rakettia kohti Israelia, jotka laskeutuivat Välimerelle eivätkä osuneet mihinkään.
  • Mielenosoittajat Libanonissa alkoivat marssia kohti Israelia heiluttaen Palestiinan lippuja.
  • Kun jotkut heistä ylittivät rajan, israelilaiset tankit ampuivat varoituslaukauksia, ja mielenosoittajat palasivat takaisin Libanoniin.
  • Toukokuun 17:ntenä 2021, terroristit Libanonissa ampuivat vielä 6 rakettia Israeliin, mutta ne jäivät alimittaisiksi.
Hizbollah'illa on yli 200 000 rakettia, jotka ovat valmiina ammuttaviksi Israelia vastaan.
  • Israel on varoittanut Libanonia ja Hizbollah'ia siitä, että Israel tuhoaa Libanonin, jos Hizbollah hyökkää Israeliin.
Toukokuun 17. päivänä 2021, Jordania kutsui suurlähettiläänsä takaisin Israeliin ja karkotti Israelin suurlähettilään Jordaniassa.
  • Jordania lähetti viestin YK:n pääsihteerille, Guterres'ille, sanoen, että Israel provosoi vihollisiaan aloittamaan tämän sodan.
Vaikkei tällä ehkä ole merkitystä, jotkut (ei kaikki) profetianopettajat uskovat, että tulee olemaan aikakauden lopun sota, jota kutsutaan "Psalmin 83 sodaksi".
  • Psalmi 83 on Aasaf-nimisen profeetan ja papin (2. Aikakirja 29:30) valitusvirsi, jossa Jumalaa pyydetään käsittelemään Israelin vihollisia aikana, jolloin Israel on suuressa vaarassa.
  • Ne, jotka uskovat, väittävät Psalmin 83 sodan puhuvan sen puolesta, että useat psalmit ovat profeetallisia (Ps. 2, 16, 21, ja monet muut), rukoukset voivat olla profeetallisia, ja että Jumala vastaa Aasafin profeetalliseen rukoukseen.
  • Luettelo Israelin vihollisista Psalmissa 83 sisältää filistealaiset (palestiinalaiset Gazassa ja Jordaniassa), Mooab'in (alue Jordaniassa), Ammon'in (kaupunki Jordaniassa) ja Tyyron asukkaat (kaupunki Libanonissa, joka on Hizbollah'in hallinnassa; Ps. 83:7).
  • 83:1 sanoo: "Jumala, älä ole niin ääneti, älä ole vaiti, älä ole, Jumala, niin hiljaa."
  • 83:2 sanoo: "Sillä, katso, sinun vihollisesi (Jumalan viholliset) pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä."
  • 83:3 sanoo: "Heillä (Jumalan viholliset) on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan."
  • 83:4 sanoo Jumalan vihollisten sanovan: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa (tuhotkaamme Israel), niin ettei Israelin nimeä enää muisteta."
  • 83:5 sanoo: "Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan" (muslimit ovat kokoontuneet yhteen ja tehneet salaliiton Jehovaa vastaan).
  • 83:11-12 sanoo: "Anna heidän ylhäisillensä (johtajilleen) käydä, niinkuin kävi Oorebille ja Seebille, ja kaikille heidän ruhtinaillensa niinkuin Seballe ja Salmunnalle, koska he sanovat: "Anastakaamme itsellemme Jumalan asunnot" (Salli meidän, Israelin, tappaa Jumalan vihollisten johtajat, koska nuo johtajat sanovat, "Anastakaamme itsellemme Israelin pyhät paikat").
  • 83:18 kehottaa tuhoamaan Israelin viholliset: "Ja tulkoot tuntemaan, että sinun ainoan nimi on Herra, että sinä olet Korkein kaikessa maassa" (Tuhoa Israelin viholliset, jotta ihmiset tulevat tietämään, että Jumalan nimi on Jehova ja Hän hallitsee koko maailmaa).
Useimmat Raamatun profetian opettajat, joiden mielestä Psalmi 83 on suunnilleen aikakauden lopun sota, uskovat sen tapahtuvan ennen Googin ja Maagogin taistelua (Hes. 38-39).

He uskovat, että tämä voi johtaa myös Damaskoksen tuhoutumiseen yhdessä yössä (Jes. 17), ja toukokuun 14:ntenä 2021, ainakin 3 rakettia laukaistiin Israelista Syyriaan.

Toukokuun 18. päivänä 2021, Syyriasta lähetettiin drooni Israeliin, mutta Israel ampui sen alas.

Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta: 13. toukokuuta 2021 raportoitiin, että Suffolk'in piirikunnassa sijaitsevan New Yorkin osavaltioyliopiston professori varoitti Fox News -toimittaja Tucker Carlson'in haastattelussa, että koulut opettavat Amerikan vastaista globalistista teoriaa Yhdysvaltojen perustuslain sijaan.

Opiskelijoidemme kouluttamisen sijaan, he aivopesevät heitä ajatuksella, että amerikkalaisten on tehtävä parhaansa maailmalle, ei sitä, mikä on parasta Amerikalle.

Kahdeksanneksi, 17. toukokuuta 2021 ilmoitettiin, että Microsoftin johtokunta halusi Bill Gates'in erotettavaksi johtokunnasta sopimattoman suhteen vuoksi Microsoftin naispuoliseen työntekijään.

On myös raportoitu, että Gates'illa oli suhde pedofiili Jeffrey Epstein'in kanssa.

Tämä moraaliton globalisti haluaa kertoa kaikille ihmisille maan päällä, kuinka heidän tulisi elää, pakottaa kaikki rokotetuiksi, vähentää maapallon väestöä, jne.

Kun Gates'in kaltaiset globalistit vaikuttavat koko maailmaan, niin kuinka kukaan voi epäillä, että jumalaton mies, jota kutsutaan Antikristukseksi, valtuutetaan hallitsemaan sitä?

Yhdeksänneksi, 12. toukokuuta 2021 ilmoitettiin, että jotkut Covid-rokotuksen ottaneet ihmiset sanovat, että magneetti tarttuu heidän injektiohaavaansa, ja sosiaalisessa mediassa on ilmestynyt videoita, joiden väitetään osoittavan, että niin tapahtuu.

Magneetit tarttuvat metalliin, mutta eivät lihaan.

Tämä saa ihmiset epäilemään, että ainakin jotkut ns. rokotteet sisältävät nanosirun seurantatarkoituksia varten.

Jotkut tutkijat hylkäävät tämän salaliittoteoriana, mutta monet sanovat, että he työskentelevät tai ovat palveluksessa yrityksissä, jotka ovat sidoksissa hallitukseen.

Nanosiru ruiskeessa voi olla vaarallinen johtuen globalistisesta halusta pakottaa ihmiset rokotettaviksi.

Toukokuun 16:ntena 2021 ilmoitettiin, että FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) tarkastajat määräsivät 15 miljoonaa annosta Johnson & Johnson'in Covid-rokotetta tuhottaviksi epäpuhtauksien takia.

Kymmenenneksi, lisää Covid'ista:
  • 15. toukokuuta 2021 ilmoitettiin, että 40-50 prosenttia elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) sekä tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (CDC) työntekijöistä ei ole ottanut rokotetta.
  • Kansallisen allergia- ja tartuntatautien instituutin (NIAID) johtaja Fauci sanoi, että se on suunnilleen sama juttu tuossa organisaatiossa.
Yhdenneksitoista, edelleen Covid'ista:
  • Toukokuun 17:ntenä 2021, presidentti Biden sanoi: "Ne, joita ei ole rokotettu, tulevat lopulta maksamaan hinnan", mitä hyvänsä se tarkoittaakin.
  • Demokraatit ja jotkut republikaanit sanovat, että naisella on perustuslaillinen oikeus valita, mitä tehdä omalle ruumiilleen.
  • Näyttää ihan siltä, kuin he sanoisivat hänellä olevan perustuslaillinen oikeus valita, haluaako hän abortoida (tappaa) lapsensa, mutta hänellä ei ole perustuslaillista oikeutta valita, haluaako hän kieltäytyä rokotuksesta.
  • Ehkä heitä vastaan pitäisi nostaa kanne, koska he kieltävät naisilta perustuslaillisen oikeuden valita mitä tehdä omalle ruumiilleen.
  • Tiedoksesi, että toukokuun 17. päivään 2021 mennessä, lähes miljoona ihmistä on allekirjoittanut LifeSiteNews-vetoomuksen hylkäämään pakolliset Covid-rokotukset (niiden ihmisten määrä, jotka "lopulta maksavat hinnan", ei välttämättä ole pieni).
Kahdenneksitoista, koskien hyperinflaatiota ja taloudellista romahdusta: 12. toukokuuta 2021 ilmoitettiin, että liittovaltion verot, liittovaltion menot ja liittovaltion velka ovat rikkoneet ennätyksiä verovuoden 2021 ensimmäisten seitsemän kuukauden aikana (loka-huhtikuu).

Kolmanneksitoista, koskien vainoa: 18. toukokuuta 2021 kerrottiin, että Kanada on nyt pidättänyt 3 pastoria, jotka järjestivät määräyksiä rikkovia kirkon jumalanpalvelusmenoja (kasvomaskin käyttämättä jättäminen, ei sosiaalista etäisyyttä, lukitusten (lockdowns) poisjättäminen, jne.).

Lopuksi, jos haluat olla tempausvalmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com