Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 17. toukokuuta 2021

Nopeaa ja raivoisaa Raamatun profetian täyttymistä ajassamme by Daymond Duck 16.5.2021

Tässä iäkkäältä pastori Daymond Duck'ilta tuore aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Artikkeli on tavallista pitempi, koska viimeaikoina on tapahtunut paljon esim. Covid-rintamalla ja presidentti Biden'in vetäessä Amerikkaa kohti maailmanhallitusta. Lisäksi juuri puhkesi uusi vakava konflikti Lähi-idässä, joka voi johtaa suurempaan sotaan Israelin ollessa hyökkäyksen kohteena. Nämä kaikki toteuttavat vauhdilla Raamatun lopunaikojen profetioita. Ollaan siis valmiita Herran tulemukseen ylöstempauksessa (1. Tess. 4:13-18, Ilm. 3:10)!

--------------------

Nopeaa ja raivoisaa (Fast and Furious) :: By Daymond Duck

Published on: May 16, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/05/16/fast-and-furious-by-daymond-duck/

Raamatun profetian täyttymisestä on tullut nopeaa ja raivoisaa, joten tämä artikkeli on tavallista pidempi.

Pohdi seuraavia seikkoja:

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: Dave Hodges kertoi 7. toukokuuta 2021 The Common Sense Show -ohjelmassa, että Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) vaatii maailmanlaajuista veroa ennen globaalin hallinnon pystyttämistä.

Toiseksi, eräs lukija lähetti minulle sähköpostiviestin, jossa sanottiin:
  • "Nostan suurta äläkkää Global Reset (Globaali Nollaus) -jengistä, kun kaikkia maailman kansoja/hallituksia ollaan pakottamassa/pakotetaan suostumaan välittömästi kaikkien pakolliseen rokottamiseen ilman poikkeuksia."
  • "Odotan, että suurin osa maailman eri populaatioista TULEE hyväksymään tämän auliisti, koska se myydään ainoana vaihtoehtona ehkäisemään kolmansia tai neljänsiä jne. virusaaltoja."
  • "Seuraavien viikkojen (ei kuukausien) pitäisi osoittaa kaikille ajatteleville ihmisille (jotka ovat valmiita tekemään omaa tutkimusta), onko minulla mielessä vain rahanteko tai olenko yksinkertaisesti pelon lietsoja."
Kolmanneksi, 5. toukokuuta 2021, Breitbart sisälsi tietoja Guardian'in artikkelista, jossa sanottiin: "Tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) ilmoitti, että syntyvyys laski Yhdysvalloissa neljä prosenttia vuonna 2020 – suurin vuotuinen pudotus viiteen vuosikymmeneen."

Artikkelin mukaan, "Havainnot toistavat äskettäisen Associated Press -analyysin vuoden 2020 tiedoista 25 osavaltiosta, jotka osoittavat, että syntymät olivat laskeneet koronaviruksen puhkeamisen aikaan." (Kirjoittajan kommentti: Jotkut asiantuntijat uskovat, että ns. Covid-kriisin yksi tarkoitus on väestön vähentäminen. Itseasiassa Pfizer'in entinen varatoimitusjohtaja ja tieteellinen johtaja (Michael Yeadon) sanoi, että tulevia rokotuksia "voitaisiin käyttää joukkomurhiin".)

(Allekirjoittaneen kommentti: Vaikka tällä ei ehkä ole merkitystä, niin ei ole vaikea löytää artikkeleita, joissa sanotaan, että Yhdysvaltain hallitus ja CDC (Yhdysvaltain tautikeskus) aliarvioivat raportteja rokotusten haittavaikutuksista.)
  • Toukokuun 6. päivänä 2021, Fox News -kommentaattori Tucker Carlson "mainitsi hallituksen tilastot, jotka osoittavat, että enemmän amerikkalaisia ​​on kuollut saatuaan COVID-rokotteen (keskimäärin 30 ihmistä päivässä) neljässä kuukaudessa kuin kaikista muista rokotteista, jotka on yhdistetty yli puolentoista vuosikymmenen ajalta.”
  • Carlson sanoi: "Kuolemien määrä on todennäköisesti paljon suurempi kuin mitä VAERS (rokotteiden haittatapausten raportointijärjestelmä) raportoi."
(Allekirjoittaneen kommentti: Toisilla on ollut verihyytymiä, aivohalvauksia, ovat sokeutuneet, ovat halvaantuneet eliniäksi, jne. Yhdistyneen kuningaskunnan (UK) akateemisten komitean mukaan, kuolema ja muut haittavaikutukset ovat paljon suuremmat siihen mennessä, kun ihmiset ottavat kolmannen kierroksen rokotteensa, mikäli niitä ei paranneta merkittävästi.)

Neljänneksi, koskien pakollista Covid-rokotusta: Blogijulkaisussa 6. toukokuuta 2021, jonka on kirjoittanut LifeSiteNews.com -sivuston markkinointipäällikkö Stephen Kokx, sanotaan:
  • "Big Pharma (lääketeollisuus) ei halua terveitä ihmisiä; se haluaa asiakkaita." (Allekirjoittaneen kommentti: Big Pharma kerää miljardeja dollareita pyrkimyksistään pakottaa kaikki maan päällä olevat rokotettaviksi, saada rokotetut ottamaan tehosterokotteensa, ehkä saada ihmiset rokotetuiksi muunnosviruksia vastaan loppuelämänsä ajan, jne. Toukokuun 7. päivänä 2021, siellä oli raportti 16. maaliskuuta 2021 julkaistusta artikkelista, jonka otsikko on ”Pfizer'in johtajat keskustelevat rokotehinnan korottamisesta pandemian heikennyttyä.”)
  • "Globaali lääketieteellinen vallanpitojärjestelmä ei vain hylkää, vaan inhoaa ajatusta siitä, että ihmiskeho on Pyhän Hengen temppeli." (Kirjoittajan kommentti: He antavat suuria summia rahaa globalisteille, jotka yrittävät perustaa jumalattoman maailmanhallituksen.)
  • "Jokaiselle miehelle, naiselle ja nyt lapselle kohdistuva paine ottaa COVID-liete injektiona suoniinsa on täydellinen hyökkäys ihmistä vastaan luotuna olentona, joka on tehty Jumalan kuvaksi ja Hänen kaltaiseksi." (Allekirjoittaneen kommentti: Globalistit ja Big Pharma jättävät huomiotta tosiasian, että jotkut 'harhaanjohtavasti leimatut rokotteet' muuttavat rokotettujen DNA:ta, mikä voi johtaa merkittäviin hengellisiin seuraamuksiin.)
https://www.lifesitenews.com/blogs/big-pharma-doesnt-want-healthy-people-it-wants-customers

Viidenneksi, LifeSiteNews.com -artikkelissa 6. toukokuuta 2021, Doug Mainwaring kertoi, että The American Journal of Therapeutics on julkaissut tutkimuksen, jossa vaaditaan Ivermektiinin "globaalia ja systemaattista käyttöönottoa COVID-19:n hoitokeinona".
  • Mainwaring kirjoitti, että "Monet ovat miettineet, onko hallituksilla ja Big Pharma'lla ehkä suunnitelmia tyrkyttää rokotetta samalla kun eliminoidaan halvemmat ja tehokkaammat koronaviruksen hoitomenetelmät."
  • He (tutkimuksen laatijat) mainitsevat monia esimerkkejä 'Ivermektiinin jakelukampanjoista, jotka johtavat sairastuvuuden ja kuolleisuuden nopeaan vähenemiseen koko väestössä', mikä saa heidät päättelemään, että suun kautta otettuna ivermektiini on ”tehokasta COVIDin kaikissa vaiheissa.”
  • Tutkimuksen laatijat kirjoittivat: "Ivermektiinin pitkäaikaisten turvallisuustietojen, alhaisten kustannusten, ja laajan saatavuuden sekä johdonmukaisten, toistettavissa olevien, suuren merkityksen omaavien leviämisastehavaintojen, sairaalahoidon tarpeen, ja kuolleisuuden kontekstissa, sen laajaa käyttöönottoa sekä ennaltaehkäisyssä että hoitokeinona on ehdotettu."
Artikkeliin on ladattu lisätietoja tutkimuksesta.

https://www.lifesitenews.com/news/medical-journal-calls-for-ivermectin-to-be-globally-systematically-deployed

Kuudenneksi, koskien pakkorokotuksia: 7. toukokuuta 2021 Bill Koenig kirjoitti: "Tämä kaikki johtaa nopeasti yhden-maailman poliittiseen järjestykseen, yhden-maailman uskonnolliseen järjestykseen, yhden-maailman taloudelliseen järjestykseen. Se johtaa valtakuntien nousemiseen valtakuntia vastaan ja tuomiopäivä-pandemioihin, jotka johtavat massiivisiin kuolemiin, joista puhutaan Raamatussa."

Mitä tulee valtakuntien nousemiseen valtakuntia vastaan: Raamatussa sanotaan selvästi, että Antikristus lähtee ”voittajana ja voittamaan” (will go worth ”conquering, and to conquer”, Ilm. 6:2); hän saa voimansa Saatanalta, ja ihmiset kysyvät: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" (Ilm. 13:4).

Seitsemänneksi, presidentti Biden tukee täysillä jumalatonta maailmanhallitusta.
  • Biden on presidentti, joka pyysi ”kristittyä” saarnaajaystävää antamaan siunauksen virkaanastujaisissaan, ja rukous päätettiin, ei Jeesuksen nimessä, vaan ”kollektiivisen uskomme vahvassa nimessä”.
  • Tällainen ajattelu jätti Jumalan pois demokraattipuolueen ohjelmasta.
  • Biden'in hallinto epäsi luvan rukoukseen Capitol'issa kansallisena rukouspäivänä.
  • Yhdysvaltain kansallinen motto on ”One nation under God (Yksi kansa Jumalan alla)”, rahassamme on päälle kirjoitettu ”In God we trust (Jumalaan me luotamme)”, mutta Biden antoi julistuksen kansallisena rukouspäivänä, eikä siinä mainittu Jumalaa kertaakaan (hän ​​on ainoa presidentti, joka on tehnyt näin, siitä lähtien kun kansallista rukouspäivää alettiin viettää, ja hän kutsuu itseään kunnon katolilaiseksi).
  • Kongressissa on esitelty sopimattomasti nimetty laki, nimeltään "For the People Act" (jotkut kutsuvat sitä nimellä "Equality Act" (tasa-arvolaki)), joka vähentää kristittyjen ja uskoon perustuvien ryhmien oikeuksia, ja johtaa varmuudella kristittyjen vainoon.
  • Jotkut johtajistamme näyttävät kerjäävän tahattomasti Ahdistuksen ajan alkamista ja Jumalan tuomion laskeutumista Yhdysvaltoihin.
Kahdeksanneksi, monet demokraatit tukevat globalistista halua siihen, että kansakunnat luovuttavat itsemääräämisoikeutensa maailmanhallitukselle, poistavat isänmaallisuuden ja nationalismin, ja viittaavat kansalaisiin maailman kansalaisina kansakuntansa kansalaisina sijaan.

Yhdysvallat on järjestänyt Kaatuneitten muistopäivän (Memorial Day) paraatin veteraaniemme kunniaksi 101 vuoden ajan, mutta lupa paraatille vuonna 2021 on evätty oletettavasti ehkäisemään Covid'in leviämistä.

Mutta Black Lives Matter -mellakoitsijoiden ja -ryöstelijöiden ei ainoastaan sallittu marssia paraatissa; heitä kannustettiin tekemään niin, ja pormestari DeBlasio osallistui siihen ja maalasi “Black Lives Matter” -merkinnän kadulle Manhattanilla.

Veteraaniryhmät aikovat haastaa New Yorkin kaupungin oikeuteen veteraanien syrjinnästä, jos kaupunki edelleen kieltäytyy heidän paraatiluvastaan.

Yhdeksänneksi, koskien Venäjän hyökkäystä Ukrainaan: On arvioitu, että Venäjällä oli yli 100 000 sotilasta Ukrainan rajalla.

Venäjä kertoi maailman johtajille, että joukot vedetään pois 1. toukokuuta 2021 mennessä.

Toukokuun 6:ntena 2021 ilmoitettiin, että Yhdysvaltojen arvion mukaan Venäjä ei ole vieläkään poistanut noin 80 000 sotilasta, ja ne, jotka vetäytyivät, jättivät suurimman osan aseistaan ​​taakseen, jotta nämä voisivat palata nopeasti, jos Venäjä käskee niin tekemään.

Kaksi ukrainalaista sotilasta kuoli kahakoissa tällä viikolla, jolloin kokonaismäärä nousee 36:een tätä vuotta koskien.

Kymmenenneksi, maaliskuussa 2021, Biden'in hallinto sisällytti Covid-elvytysohjelmaansa (nimeltään America Rescue Plan Act of 2021 (Amerikan pelastussuunnitelma-laki vuodelle 2021)) lausekkeen, joka säätää 4 miljardin dollarin velan anteeksiannon mustille maanviljelijöille ja karjankasvattajille, mutta ei valkoisille vastaaville.

Naisten ja vähemmistöjen omistamat liikeyritykset voivat myös saada velan anteeksiannon jopa 10 miljoonaan dollariin asti (enintään 5 miljoonaa dollaria liikepaikkaa kohden), mutta valkoiset miehet, jotka omistavat ravintoloita, tulevat olemaan viimeisiä jonossa ja heidän on toivottava, etteivät rahat lopu.

Jos demokraattisen puolueen velkojen anteeksianto perustuen ihonväriin ei ole rasismia, niin mitä se on?

Yhdenneksitoista, koskien maailmanlaajuista hyperinflaatiota ja taloudellista romahdusta Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:5-6): 4. toukokuuta 2021 ilmoitettiin, että uuden kodin keskimääräinen hinta Yhdysvalloissa on noussut 35 872 dollarilla yhdessä vuodessa.

Wall Street Journal'in mukaan puutavaran hinta on yli neljä kertaa suurempi kuin sen pitäisi olla tähän aikaan vuodesta.

On kerrottu, että asuntojen vuokrauskustannukset nousevat, eikä kodinomistajien tule olla yllättyneitä, jos heidän kotivakuutuksensa hinnat nousevat.

(Allekirjoittaneen kommentti: Jotkut nykyisistä asunnoista myydään suuremmalla kuin pyydetyllä hinnalla, koska kiinteistönvälittäjät ja keinottelijat tietävät, että polttoaineiden hinnat, rekkakuskien eläkkeelle siirtymiset tai työstä eroamiset suurissa demokraattijohtoisissa kaupungeissa Defund the Police (Epää poliisilta rahoitus) -liikkeen ym. seikkojen vuoksi saavat niiden ihmisten lukumäärän, joilla on varaa uuteen asuntoon, kutistumaan nopeasti. Lukijoiden, jotka aikovat myydä nykyisen kotinsa, tulisi ottaa tämä huomioon.)
  • Toukokuun 10:ntenä 2021 raportoitiin, että Yhdysvaltojen valtionvelka kasvaa nyt noin miljoonalla dollarilla minuutissa.
Kahdenneksitoista, koskien pyrkimyksiä vaientaa entisen presidentin Trump'in vastustus maailmanhallitukselle ja Yhdysvaltojen suvereniteetin luovuttamiselle: Trump ilmoitti 4. toukokuuta 2021 käynnistävänsä uuden sosiaalisen median alustan nimeltä “From the Desk of Donald J. Trump” osoitteessa www.DonaldJTrump.com/desk.

Kolmanneksitoista, koskien Lähi-idän rauhanliittoa: 7. toukokuuta 2021 ilmoitettiin, että Jared Kushner on perustanut ryhmän nimeltä ”Abraham Accords Institute for Peace” vahvistamaan Israelin, Arabiemiirikuntien, Bahrainin, Sudanin ja Marokon välisiä suhteiden normalisointisopimuksia.

Ryhmään kuuluu neuvonantajia joistakin arabimaista, demokraatteja, ja muita, jotka ovat kiinnostuneita rauhasta.

Neljänneksitoista, koskien korruptoitunutta hallintoa: Arvostetun israelilaisen toimittajan Caroline Glick'in mukaan Yhdysvalloissa on pian kaksitasoinen oikeusjärjestelmä, ”jossa suosittuja ryhmiä suojellaan, ja epäsuositut ryhmät jätetään oman onnensa varaan.”

Viidenneksitoista, lisää korruptoituneesta hallinnosta: Arizonan äänestystarkastuksessa havaitaan massiivista petosta, ja demokraatit ovat raivoissaan lopettaakseen tarkastuksen. (Oikeusministeriö (DOJ) uhkaa tarkastajia jopa rikosoikeudellisella syytteellä heidän osallistumisestaan ​​tarkastukseen.)
  • Maricopa'n piirikunnan viranomaiset jättävät huomiotta haasteet osavaltion lainsäätäjältä.
  • He kieltäytyvät tarjoamasta osavaltion senaatin vaatimia reitittimiä.
  • On todistettu, että vaaleja johti Dominion'in työntekijät, ollen yksityinen yritys, jolla on siteitä Kiinaan, Maricopa'n piirikunnan virkamiesten sijasta, joiden oletettiin olevan vastuussa.
  • Tämä on ainoa tällainen tarkastus Yhdysvalloissa, ja jos oikeusministeriötä, korkeinta oikeutta ja muita ei olisi turmeltu, globalistit eivät todennäköisesti pystyisi luovuttamaan Amerikan suvereniteettia tänään. Mutta älä huoli, Jumala tiesi heidän jumalattomasta maailmanhallituksestaan ​​ennen maailman perustamista. Hänellä on hämmästyttävä suunnitelma kansansa suojelemiseksi (ylöstempaus), ja Hän tulee hoitamaan asioita sen mukaan (Ahdistuksen aika).
  • Tarkastus pitäisi saada päätökseen ensi viikolla.
Kuudenneksitoista, vielä turmeltuneesta hallinnosta: Jeesus sanoi, että viimeiset päivät olisivat kuin Nooan päivät, jolloin ihmisten pahuus oli suuri (Matt. 24:37).

Yhdysvalloissa näyttää olevan harkittu pyrkimys lisätä väkivaltaa.
  • Yhdysvaltojen raja Meksikon kanssa on jätetty täysin auki terroristeille, huumekartelleille ym.
  • Viranomaiset ovat kieltäneet useimmat laittomien vierasmaalaisten karkotukset, he haluavat heidät äänestämään, jne.
  • Viranomaiset myöntävät armahduksen laittomille vierasmaalaisille, eivätkä salli rajavartiolaitoksen tehdä työtään, jne.
  • Viranomaiset ovat vapauttaneet mellakoitsijoita ja ryöstelijöitä vankilasta ja antaneet heille mahdollisuuden jatkaa rakennusten polttamista, poliisiautojen tuhoamista, jne.
  • Viranomaiset ovat vähentäneet poliisin suojelua Defund the Police (Epää poliisilta rahoitus) -liikkeen myötä, vapauttaneet rikollisia vankiloista ennenaikojaan, jne.
Seitsemänneksitoista, koskien sitä, että Jumala hylkää ihmiset kelvottoman mielensä valtaan (Room. 1:28): CDC (Yhdysvaltain tautikeskus) on alkanut kutsua odottavia naisia "ihmisiksi, jotka ovat raskaana" ja "ihmisiksi, jotka imettävät", koska he eivät halua kutsua heitä äideiksi, naisiksi, tai naispuolisiksi, ja nyt Missouri'n demokraatti kutsuu heitä "synnyttäviksi ihmisiksi".

He jopa teeskentelevät, että ihmiset eivät tiedä mitä sukupuolta he ovat, ja ihmiset voivat kutsua itseään millä tahansa haluamallaan sukupuolella, vaikka Jumala sanoi, että on kaksi sukupuolta.

Oli aika, jolloin ammatilliset ryhmät kutsuivat tätä mielisairaudeksi, mutta nyt monet juhlivat sitä ja sanovat, että ne, jotka vastustavat tällaista, vihaavat ihmisiä.

Franklin Graham sanoi jotakin, joka käsittelee tätä: "Voit väittää kaikkea mitä haluat, voit yrittää kieltää Totuuden kaikessa missä haluat, mutta Jumalan sana on lopullinen tuomari."

Kahdeksanneksitoista, 8. toukokuuta 2021, Jonathan Cahn julkaisi viimeisimmän profeetallisen sanomansa (noin 33 minuuttia), paljastaen ainutlaatuisen ymmärryksensä siitä, mitä on tapahtumassa ja mitä tehdä.

Allekirjoittanut suosittelee sitä voimakkaasti, ja tässä on linkki: https://youtu.be/L9hd9AIgmL4

Yhdeksänneksitoista, Raamatun mukaan, Jerusalem tulee olemaan juovuttava malja ja väkikivi koko maailmalle aikakauden lopussa (Sak. 12:2-3).

Toukokuun 2021 ensimmäiset 10 päivää ovat tuottaneet väkivaltaa Jerusalemiin, Temppelivuorelle, sekä Juudeaan ja Samariaan.
  • Toukokuun 7:ntenä 2021, laajalle levinneessä väkivallassa loukkaantui 17 Israelin poliisia (noin puolet joutui sairaalahoitoon) ja 205 palestiinalaista (monet vietiin paareilla pois).
  • Toukokuun 8:ntena 2021, yksi israelilainen poliisi ja 90 palestiinalaista loukkaantui (palestiinalaisista 14 joutui sairaalaan).
  • Toukokuun 9:ntenä 2021, IDF ilmoitti, että Israel lähettää alueelle vielä kolme pataljoonaa sotilaita rauhoittamaan tilannetta.
  • Toukokuun 9:ntenä 2021, YK:n turvallisuusneuvosto kokoontui hätäistunnossa, tuomitsi palestiinalaisten väkivallan ja kehotti Israelia lopettamaan Itä-Jerusalemin häätösuunnitelmat.
  • Toukokuun 10:ntenä 2021 raportoitiin, että väkivalta on eskaloitumassa ja tähän mennessä Israeliin on ammuttu yli 150 rakettia. Useita raketteja ammuttiin Jerusalemiin; yhteen taloon osui, ja Israelin Knesset oli evakuoitava.
  • Toukokuun 10.-11. päivänä 2021, yli 200 rakettia ammuttiin Israeliin, tappaen 2 israelilaista naista, haavoittaen noin 70 israelilaista sotilasta, ja vahingoittaen monia rakenteita.
  • Israelin kostotoimet Gazassa tappoivat noin 20 ihmistä, mukaan lukien naisia ja lapsia.
  • Vuosien varrella on ollut monia leimahduksia, jotka on ratkaistu ennen sodan puhkeamista, mutta aikana, jolloin kirjoitan tätä, tulitauko ei ole horisontissa.
  • Tämä on erittäin vakava tilanne, ja jos asiaa ei saada ratkaistua pian, se voi johtaa joihinkin aikakauden lopun ennustettuihin sotiin.
  • Eräs israelilainen kirjoittaja kutsuu sitä "taisteluksi Temppelivuoresta".
Lopuksi, jos haluat olla tempausvalmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com