Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 31. toukokuuta 2021

Merkkejä sille, että aika on paha, ja kristityn vaellus tällaisena aikana kuin vuonna 2021 by Daymond Duck 30.5.2021

Tässä vaihteeksi vähän lyhyempi pastori Daymond Duck'in aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Pääasiassa kirjoittaja kertaa äskettäin käytyä Israelin ja Hamasin välistä yhteenottoa, joka kesti 11 päivää ja päättyi lopulta aselepoon (tulitauko). Sitten hieman Suuresta Nollauksesta (Great Reset) ja muista aikamme merkeistä. Yleisesti artikkelissa halutaan muistuttaa kristityn oikeanlaisesta vaelluksesta nykyisenä pahana maailmanaikana.

-------------------

Aika on paha (The Days Are Evil) :: By Daymond Duck

Published on: May 30, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/05/30/the-days-are-evil-by-daymond-duck/

Koskien elämistä pahana aikana, Paavali sanoi: "Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha." (Ef. 5:16-17).

Älä anna tämän maailman turmelluksen hämmentää sinua, ole syvällinen, kulje viisaasti, vaella Jumalan tahdossa, ja käytä jäljellä oleva aikasi Häntä palvellaksesi.

Tässä on joitain syitä uskoa ajan olevan paha.

Ensinnäkin, koskien Israelin äskettäistä sotaa Hamas'in ja Palestiinan Islamilaisen Jihad'in (PIJ) kanssa, niin tässä on muutama asia, jotka kiinnittivät huomioni:
  • Toukokuun 17:ntenä 2021, Turkin presidentti Erdogan kehotti YK:ta, YK:n turvallisuusneuvostoa, islamilaisen yhteistyön järjestöä (OIC) ja muita kansainvälisiä ryhmiä taistelemaan Jerusalemin irrottamiseksi Israelista ja perustamaan muslimien, kristittyjen ja juutalaisten toimikunnan hallitsemaan kaupunkia.
  • Toukokuun 18:ntena 2021, Israelin pääministeri Netanyahu sanoi, että Israelin yhdeksän päivää kestäneet iskut Gazaa vastaan ovat "siirtäneet Hamas'in vuosilla taaksepäin" ja "Tulemme edelleen iskemään niin kauan kuin tarvitaan palauttaaksemme hiljaisuuden kaikille Israelin kansalaisille."
  • Toukokuun 18:ntena 2021, Israel ampui alas ja otti talteen Syyriasta tai Irakista laukaistun ja Israelin ilmatilaan Jordaniasta saapuneen aseellisen iranilaisen droonin palaset.
  • Toukokuun 18:ntena 2021, papinvaatteita käyttävä Kohanim (juutalaiset papit) palautti Shavuot-temppelipalvelun (Shavuot = viikkojuhla; helluntai). Palvelua ei voitu pitää Temppelivuorella, koska palestiinalaiset mellakoivat, mutta se pidettiin lähellä Temppelivuorta mellakoinnista huolimatta.
  • Toukokuun 19. päivänä 2021 ammuttiin neljä rakettia Israeliin Etelä-Libanonista, mutta Hizbollah kielsi vastuun (Israel vastasi tykistötulella).
  • Toukokuun 19:ntenä 2021 ilmoitettiin, että Israel on iskenyt Hamas'in laivastoon. Hamas'in sukellusveneiden kehitysohjelman päällikkö on tapettu, Hamas'in merivoimien kommandojoukon päällikkö on todennäköisesti tapettu, kahdeksan varastoa, joissa säilytettiin merivoimien aseita, 10 merivoimien virkaa ja 22 alusta on tuhottu, jne.
  • Toukokuun 19:ntenä 2021, presidentti Biden painosti pääministeri Netanyahu'a siirtymään kohti tulitaukoa Hamas'in kanssa. Netanyahu sanoi olevansa päättäväinen jatkamaan, kunnes on saavuttanut hiljaisuuden ja turvallisuuden (rauhan ja turvallisuuden, peace and safety) Israelin kansalaisille. Netanyahu sanoi: "Mahdolliset vastaukset Hamas'ille ovat joko Gazan valloittaminen tai heidän pelottelu."
  • Toukokuun 20:ntenä 2021, oli 8 tunnin tauko Israelin vihollisiinsa kohdistamissa hyökkäyksissä, mutta Israeliin ammuttiin 341 rakettia. Tästä huolimatta (ja siitä, että Israeliin oli ammuttu 4400 rakettia 10. toukokuuta lähtien), pääministeri Netanyahu julisti yksipuolisen tulitauon.
  • Toukokuun 20:ntenä 2021 ilmoitettiin, että pitkä lista arabikirjailijoita (arabikirjoittajat, ei juutalaiset kirjoittajat) sanoo tämän konfliktin olevan oikeastaan konflikti Iranin ja Muslimiveljeskunnan kanssa, koska he rahoittivat ja aseistivat Hamas'ia. Näiden arabikirjailijoiden mukaan ne, jotka todella välittävät palestiinalaisista, haluaisivat Hamas'in kukistuvan ja karkotettavan Gazasta, koska he sortavat palestiinalaisia.
Tiedoksesi, että tässä on allekirjoittaneen käsitys tulitauosta:
  • Seuraten Egyptin ehdotusta 20. toukokuuta 2021, pääministeri Netanyahu julisti yksipuolisen tulitauon.
  • Hamas halusi neuvotellun tulitauon, ei yksipuolista tulitaukoa.
  • Hamas hyökkäsi Israeliin pakottaakseen Israelin suostumaan siihen, että se pitäisi juutalaiset poissa Temppelivuorelta, pitäisi juutalaiset erossa muslimien asuinalueilta Jerusalemin lähettyvillä, saisi Israelin hylkäämään pyhät paikat, jne.
  • Israelin yksipuolinen tulitauko tarkoittaa sitä, että Israel ei tehnyt mitään myönnytyksiä Hamas'ille tai suostunut mihinkään Hamas'in haluamaan ehtoon.
  • Se tarkoittaa myös sitä, että Israel voi jatkaa hyökkäyksiä milloin tahansa, kun Israel pitää sitä tarpeellisena.
  • Israel ei luopunut oikeudesta käydä Temppelivuorella, astua muslimien asuinalueille, tai hylännyt mitään pyhiä paikkoja, jne.
  • Kun Israel julisti yksipuolisen tulitauon, maailman johtajat eivät enää painostaneet Israelia lopettamaan palestiinalaisiin kohdistuvia hyökkäyksiä.
  • Mutta jotkut alkoivat painostaa muslimeja lopettamaan hyökkäyksen Israeliin.
  • Toukokuun 23. päivänä 2021, Israel antoi pienen ryhmän juutalaisia vierailijoita käydä Temppelivuorella.
  • Hamas menetti paljon ihmisiä, aseita, tunneleita, rakennuksia, rahaa, jne., mutta yhteenkään heidän vaatimuksista ​​ei suostuttu.
  • Toukokuun 25. päivänä 2021, Israeliin ei ammuttu yhtään rakettia, mutta mellakointia ja väkivaltaa tapahtui edelleen.
Toiseksi, koska rakettipommitukset loppuivat, Biden sanoi antavansa Gazalle 338 miljoonaa dollaria, Egyptin presidentti el-Sisi sanoi antavansa 500 miljoonaa dollaria Gazan jälleenrakentamiseen, ja Qatar lupasi 360 miljoonaa dollaria (tähän mennessä yhteensä lähes 1.2 miljardia dollaria).

Miksi Hamas ei saisi mennä sotaan, jos maailman johtajat palkitsevat heitä näin?

Tietenkin jotkut sanovat aina, että raha auttaa palestiinalaisia.

Lähiseudullani ihmiset kutsuvat sitä "pötypuheeksi (Hog Wash)" (mairittelu, valhe, hölynpöly, tyhmyys, jne.).

Aikaisempi historia osoittaa, että suurin osa palestiinalaisten auttamiseen myönnetyistä varoista näyttää aina päätyvän terroristien käsiin, ja suurinta osaa niistä ei käytetä palestiinalaisten auttamiseen vaan rahoittamaan tulevia Israeliin kohdistuvia terrori-iskuja.

Kolmanneksi, koskien Suurta Nollausta (Great Reset), 19. toukokuuta 2021, LifeSiteNews julkaisi huhtikuun 9:ntenä 2021 tehdyn haastattelun eläkkeelle jääneen roomalaiskatolisen arkkipiispan Carlo Vigano'n kanssa.

Omien sanojeni mukaan, Vigano sanoi:
  • Suuri Nollaus on elitistinen pyrkimys asettaa joukko muutoksia massoille, koska muutosten hyväksytyksi saaminen olisi vaikeaa, jos massoille annetaan mahdollisuus valita.
  • Muutoksilla pyritään valmistautumaan Antikristuksen hallituskauteen.
  • Eliitti piilottaa todellisen aikomuksensa (eksyttää massoja) paremman maailman luomisen, ympäristön suojelun, vapauden, tasa-arvon, jne. varjolla.
  • Heidän kannattamansa periaatteet paljastavat vihan uskontoa, etenkin kristinuskoa ja Jeesusta kohtaan.
  • Heidän ajatuksensa vapaudesta on kapinaa Jumalaa ja Jumalan Sanaa vastaan.
  • Heidän ajatuksensa tasa-arvosta on sijoittaa kaikki ihmiset samalle tasolle, ja se on nykypäivän yhteiskunnan alin taso.
  • Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi, ja hänellä on vapaus päättää totella tai olla tottelematta Jumalaa, mutta globalistit aikovat tehdä ihmisen kuvan uudestaan haluamallaan tavalla ja pakottaa ihmiset tottelemaan heitä.
  • Hyvää ja pahaa ei määritellä Raamatussa; he määrittelevät sen.
  • Suuri Nollaus ei ole vain näyttämön asettelua Antikristuksen nousulle; se on myös näyttämön asettamista heidän jumalattomalle maailmanuskonnolle.
  • Covid on työkalu, jota globalistit ovat käyttäneet perustellakseen massojen luonnollisten vapauksien ja oikeuksien rajoituksia.
Neljänneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa, 24. toukokuuta 2021 ilmoitettiin, että Federal Reserve (Yhdysvaltain keskuspankki) odottaa digitaalisen dollarin kaltaisen rahajärjestelmän valmistumista suuren yleisön käyttöön kahden vuoden kuluessa.

Viidenneksi, koskien uskosta luopumista Yhdysvalloissa, 20. toukokuuta 2021, Arizonan yliopiston kulttuuritutkimuskeskuksen kerrottiin havainneen, että 43% millenniaaleista (18-36) ja 31% X-sukupolveen kuuluvista (37-54) ei tiedä tai välitä siitä, onko Jumala olemassa.

Vain 40 prosenttia niistä, jotka ovat 55-vuotiaita tai vanhempia, uskotaan olevan uudestisyntyneitä.

George Barna sanoi tätä koskien: "Kristillisen kirkon vaikutus on vähentynyt, kun taas taiteen, viihteen ja tiedotusvälineiden vaikutus on räjähtänyt."

Tiivistettynä, kulje viisaasti, aika on paha, eikä sinun pitäisi ryhtyä olemaan hämilläsi, kun Jeesus palaa takaisin.

Kuudenneksi, koskien vaalipetosta, 25. toukokuuta 2021, radioisäntä John Fredericks'in ilmoitettiin sanoneen, että tuomari Amero voisi mitätöidä Georgian vaalituloksen, jos havaitaan, että äänet laskettiin kahdesti.

Jos Fredericks on oikeassa, taistelu tämän petoksen saamiseksi Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen voisi repiä tämän kansakunnan kahtia.

Lopuksi, jos haluat olla tempausvalmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com