Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 10. toukokuuta 2021

Maailmanhallitus nousee Amerikassa viimeaikaisten tapahtumien perusteella by Daymond Duck 9.5.2021

Tässä lähinnä globalistien juonista Amerikassa kertova tuore pastori Daymond Duck'in aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Pääaiheena on siis presidentti Biden'in hallinnon viimeaikaiset toimet Yhdysvalloissa, jotka edistävät globalistien jumalatonta maailmanhallitusta. Ihmiset menevät siellä vipuun ja tilanne alkaakin muistuttaa vahvasti Nooan päiviä, jolloin ihmisten pahuus oli suuri. Jumala ja moraali halutaan sivuuttaa kaikessa. Amerikka kulkeekin kohti tuhoa tämän nykymenon myötä, jossa holtittomasti rahaa painamalla yritetään ostaa lisäaikaa.

---------------------

Maailmanhallitus nousee Amerikassa (World Government is Rising in America) :: By Daymond Duck

Published on: May 9, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/05/09/world-government-is-rising-in-america-by-daymond-duck/

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että maailmanhallitus on nousussa Amerikassa.

Ensinnäkin, koskien hyperinflaatiota, talouden romahtamista ja nälänhätää: 29. huhtikuuta 2021 ilmoitettiin, että ruoan hinta nousee Aasiassa, alueella, joka pitää sisällään yli puolet maailman väestöstä, ja historia osoittaa, että kohoavat elintarvikkeiden hinnat johtavat lopulta sosiaalisiin levottomuuksiin (Ranskan vallankumous vuonna 1789, Euroopan vallankumoukset vuonna 1848, ja vallankumous Venäjällä vuonna 1917).

Mitä tulee Hänen tulemisensa merkkeihin: Jeesus sanoi, että tulee olemaan ”ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat” (Luukas 21:25).

Tämä tulkitaan yleensä kahdella tavalla: ”meri ja aallot pauhaavat” edustaa syklonien, hurrikaanien, jne. lisääntymistä merellä; ja pauhinaa (sosiaaliset levottomuudet, mellakat, mielenosoitukset, jne.) ihmiskunnan meressä (Ilm. 17:15).

Toiseksi, myös hyperinflaation ja taloudellisen romahduksen osalta: On ilmoitettu, että Biden'in hallinto aikoo käyttää 6 biljoonaa dollaria pelkästään seuraavien kuuden kuukauden aikana.

Jotkut taloustieteilijät sanovat, että Amerikan velkasuhde (velan osuus bruttokansantuotteesta) on korkeammalla kuin se on koskaan ollut toisen maailmansodan lopusta lähtien, ja vielä 6 biljoonaa dollaria tuhoaa Yhdysvaltain dollarin.

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta: 28. huhtikuuta 2021, presidentti Biden puhui kansakunnalle ja Kongressin yhteisistunnolle.

Kuten odotettiin, hän syytti Amerikkaa "systeemisestä rasismista", epämääräinen termi, jonka monet sanovat tarkoittavan sitä, että orjuuden ja rotuerottelun takia Amerikassa, mustat ihmiset eivät saa oikeudenmukaista kohtelua koulussa, työssä, vaaleissa, asumisasioissa, ylipäätään missään; ja kaikki Amerikassa, erityisesti valkoiset republikaanit, ovat syyllisiä.

Käyttämällä George Floyd'in kuolemaa esimerkkinä, Biden sanoi, että "epäoikeudenmukaisuuden polvi on mustan Amerikan kaulan päällä".

Vastauksena, Etelä-Carolinan musta senaattori, Tim Scott, sanoi: ”Kuulkaa minua selvästi: Amerikka ei ole rasistinen maa”, ja hän lisäsi: ”Syrjinnän torjuminen uudella syrjinnällä on taaksepäin menoa.”

Paitsi ihmettelyä siitä, kuinka tämä musta mies valittiin Yhdysvaltain senaattiin, jos Amerikka on niin rasistinen, ja lukuunottamatta sen noteeraamista, että tämä musta mies huomautti demokraattien haluavan torjua rasismia syrjimällä kaikkia valkoisia ihmisiä, Yhdysvaltain kansalaisten on ymmärrettävä, että Amerikan pahana kansakuntana esittämisen tarkoitus on uudistaa Amerikkaa ja tuoda se sisälle jumalattomaan maailmanhallitukseen.

Raamatun mukaan Amerikka joutuu jumalattoman maailmanhallituksen alaisuuteen, joka on paljon pahempaa kuin se, mitä meillä on tänään; ja miljardit ihmiset, myöskin mustien ihmisten suuret joukot, katuvat sitä päivää, jolloin se tapahtui.

Neljänneksi, edelleen koskien maailmanhallitusta: 30. huhtikuuta 2021, tohtori Andy Woods ja Jim McGowan keskustelivat Yhdysvaltain ja Meksikon välisestä rajakriisistä Pastors’ Point of View -nettiradio-ohjelman jaksossa nro 163.

Biden'in hallinto on siirtänyt kriisinhallinnan varapresidentti Kamala Harris'ille, mutta hän ei ole edes käynyt rajalla.

Vaikkei tämä ehkä ole merkityksellistä, hän sanoo työskentelevänsä radikaalin USA:n YK-suurlähettilään Linda Thomas-Greenfield'in kanssa saadakseen kansainvälisen yhteisön apua.

Huomaa tämä!

Kamala Harris delegoi Yhdysvaltain Meksikon rajaa koskevan valvonnan siihen ei-valituille ulkomaalaisille Yhdysvaltain rajavartiolaitoksen sijaan, muurin rakentamiseksi, jne.

Tosiasia on, että maahanmuuttopoliittisen instituutin (Migration Policy Institute) mukaan Biden antoi ensimmäisten sadan virkapäivänsä aikana 94 toimeenpanomääräystä, jotka ovat purkaneet Amerikan maahanmuuttoa koskevia menettelytapoja ja saattaneet rajan täysin auki olevaksi.

Viidenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Presidentti Biden on nyt mukana epäsuorissa neuvotteluissa Iranin kanssa tuon terroristivaltion pyrkimyksen omistaa ydinaseita vuoksi.

Tämä sai Israelin tiedusteluministerin, Eli Cohen'in, varoittamaan, että "huono sopimus saa alueen kiertymään kohti sotaa".

Cohen sanoi: ”Israel ei salli Iranin saavuttaa ydinasekykyä. Iranilla ei ole immuniteettia missään. Lentokoneemme voivat yltää kaikkialle Lähi-itään.”

Israelin hyökkäys Iraniin johtaisi lähes varmasti Iranin hyökkäykseen Israelia vastaan, tuoden sodan, joka Raamatun mukaan tapahtuu vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä (Hes. 38:8,16).

Kuudenneksi, koskien pedonmerkkiä: Dave Hodges kertoi 1. toukokuuta 2021 The Common Sense Show -ohjelmassa, että Uusi-Seelanti on juuri asettanut Covid-rokotukset pakollisiksi ilman julkista ilmoitusta, keskustelua, jne.

Seitsemänneksi, koskien vainoa: Evankelista Mike Gendron osti edestakaisen lentolipun Teksasista Green Bay'hin American Airlines:lla puhuakseen konferenssissa.

Gendron sanoi, että ainoa kerta, kun hän ei käyttänyt kasvomaskia, oli silloin kun hän joi kupin vettä, eikä yksikään lentoemäntä koskaan pyytänyt häntä panemaan maskia kasvoilleen.

Kahta päivää myöhemmin, kun Gendron oli lähtöselvityksessä lentokentällä palatakseen Teksasiin, hänelle kerrottiin, että häneltä oli kielletty lentäminen American Airlines:lla, koska ei ole käyttänyt kasvomaskia matkallaan Green Bay'hin.

Yöpyminen hotellihuoneessa ja lippu toiselle lennolle maksoivat hänelle vielä 600 dollaria, eikä mitään rahasta, jonka hän maksoi American Airlines:n meno-paluulippua varten, hyvitetty.

Yritettyään viikon selvittää tätä asiaa, American Airlines lopetti Gendron'in puheluiden vastaanottamisen.

Se, miksi hänet kuulemma bannattiin perättömästi maskin käyttämättä jättämisestä, jää spekuloinnin varaan.

Vainot niitä vastaan, jotka vastustavat sitä, mitä Amerikalle tapahtuu, lisääntyvät melkein päivittäin.

Kahdeksanneksi, eräs lukija lähetti sähköpostiviestin muistuttamaan minua siitä, että jotkut aikaisemmat profetianopettajat ovat ehdottaneet, että maailman johtajat voisivat käyttää Tempausta ihmisten pettämiseen.

Useat arvostetut profetianopettajat ovat spekuloineet vuosien ajan, että globalistit saattavat mainostaa Tempausta alieneiden suorittamana sieppauksena pelotellakseen ihmisiä yhdistymään avaruuden uhkaa vastaan ja hyväksymään siten yhden-maailman hallituksen.

Konsultoin ystäväni kanssa ja sovimme, että on aika muistuttaa ihmisiä tästä.

Ystäväni jopa lähetti linkin 30. huhtikuuta 2021 julkaistuun artikkeliin nimeltä, "Pentagonin ilmiantaja varoittaa UFO-tiedustelun epäonnistumisesta 'tasolla 911' (Pentagon whistleblower warns of UFO intelligence failure on 'level of 911')."

Ilmiantaja, entinen Pentagonin tutkija, sanoi, että siellä avaruudessa on jotain ja Yhdysvaltain kansalaisille on kerrottava.

Kuten käykin ilmi, Yhdysvaltain hallitus julkaisee asiaa koskevat tiedostot kesäkuussa.

Tiedoksesi vain tämä: Jeesus tulee poistamaan seurakunnan maaplaneetalta, ei ufot ulkoavaruudesta.

Tämä ei tarkoita sitä, että ufoja ei ole olemassa tai että ihmisten ei tarvitse tietää niistä, mutta se tarkoittaa sitä, että ihmisten ei pidä antaa pettää ja pelotella itseään tullakseen osaksi maailmanhallitusta, koska johtajat ovat päättäneet myöntää, että ufot eivät ole salaliittoteoria, tai koska he ovat tehtailleet valheita saadakseen ihmiset vakuuttuneiksi siitä, että planeetan puolustamiseksi tarvitaan maailmanhallitus.

Antikristuksen nousu saatanallisen maailmanhallituksen yläpuolelle on suurempi uhka kuin avaruusolennot.

Kristityt vastustavat jumalatonta maailmanhallitusta, mutta he tukevat tulevaa Jeesuksen maailmanhallitusta tuhatvuotisessa valtakunnassa.

Kristityt vastustavat väärää maailmanrauhaa, jota Antikristus edistää, mutta he tukevat rauhaa maan päällä, jonka rauhanruhtinas (Jeesus) tulee vahvistamaan.

Kristityt vastustavat Äiti Maan, vihreän uuden sopimuksen (Green New Deal), krislamin, jne. vääriä uskontoja, mutta he tukevat Isän, Pojan ja Pyhän Hengen oikeita opetuksia ja palvontaa Raamatun mukaisesti (Jumalan tahto).

Yhdeksänneksi, koskien jumalatonta maailmanhallitusta: se tosiasia, että demokraattipuolue jätti Jumalan pois puolueohjelmastaan, on nyt vanha uutinen, samoin kuin se, että 26. helmikuuta 2021 New Yorkin demokraatti, Jerry Nadler, oli sanonut: ”Se, mitä mikä tahansa uskonnollinen perinne kuvaa Jumalan tahdoksi, ei ole tämän Kongressin huolenaihe.”

Nyt on raportoitu, että kansallista rukouspäivää (National Day of Prayer) ei sallita Yhdysvaltain Capitol-kukkulalla ensimmäistä kertaa 70 vuoteen.

Kongressissa pyydettiin rukousta, mutta se hylättiin väitetysti siksi, että Capitolin alue on suljettu 6. tammikuuta pidettyjen mielenosoitusten vuoksi.

Allekirjoittanut uskoo, että rukousta kaivataan kipeästi, ja totuus on, että ne, jotka ovat ottaneet haltuunsa Capitolin, tukevat jumalatonta maailmanhallitusta.

Juutalaiskristillisiin arvoihin perustuvaa Amerikkaa ei ole enää olemassa.

Jeesus sanoi, että Hänen tulemisensa päivä on oleva niinkuin oli Nooan päivinä (Matt. 24:37).

Nooan päivinä Jumala näki, että ihmisten pahuus oli suuri. Hän tuli murheelliseksi ja päätti hävittää maan päältä ihmiset vedenpaisumuksella (1. Moos. 6:5-7).

Kymmenenneksi, 2. toukokuuta 2021 ilmoitettiin, että Kalifornia aikoo vapauttaa vähintään 76 000 vankia.
  • Heistä 63 000 on vangittu väkivaltarikosten ja toistuvien törkeiden rikosten vuoksi.
  • 20 000 heistä on saanut elinkautistuomion mahdollisuudella ehdonalaiseen vapauteen.
  • 10 000 heistä on vangittu kahdesti.
  • Noin 2900 heistä on vangittu 3 kertaa osavaltion Three strikes -lain alaisuudessa.
Kriitikoiden mukaan tuhansien rikollisten palauttaminen kaduille lisää pahuutta ja rikollista toimintaa Kaliforniassa.

Tilanteen pahentamiseksi, poliiseja siirtyy eläkkeelle tai eroaa tehtävistään ennätysmäärin kaikkialla Yhdysvalloissa johtuen "Defund the Police (Epää poliisilta rahoitus)" -liikkeestä, virkavastuusta, sekä heihin kohdistuvan herjauksen ja vihan vuoksi.

Lopuksi, jos haluat olla tempausvalmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy olla uudestisyntynyt (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com