Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 29. joulukuuta 2021

KIIREELLINEN VAROITUS KAIKILLE VANHEMMILLE KOSKIEN LASTEN KORONAROKOTTAMISTA by Samuel Korhonen 25.12.2021

Helluntailaisveljemme Samuel Korhonen alias Bileamin Aasi tiedottaa tärkeästä asiasta seuraavassa lukijoilleen osoittamassa sähköpostiviestissään joulupäivänä 2021.

---------------------

Lähettäjä: Samuel Korhonen <smlkorhonen@gmail.com>
Lähetetty: lauantai 25. joulukuuta 2021 13.02
Aihe: Fwd: KIIREELLINEN VAROITUS KAIKILLE VANHEMMILLE





KIIREELLINEN VAROITUS KAIKILLE VANHEMMILLE: Tri Robert Malone antaa lausunnon lasten Covid-injektioista – Vauriot ovat "peruuttamattomia". mRNA-rokotteen keksijä vaatii covid-rokotteen lopettamista.

Covid-injektioissa käytetyn messenger-RNA -teknologian keksijä on julkaissut kauhistuttavan videovaroituksen kaikille vanhemmille, jotka yhä harkitsevat lastensa injektoimista. Hän kutsuu tätä "ihmiskunnan historian radikaaleimmaksi lääketieteelliseksi kokeeksi", jonka täydet tulokset eivät ole tiedossa vielä vuosiin.

Jos lapsesi lääkäri, kouluterveydenhoitaja, tai joku muu terveydenhuollon "viranomainen" kehottaa sinua antamaan lapsellesi Covid-"rokotteen", on ehdottoman tärkeää, että katsot ensin tohtori Malone'n hätälausunnon alla olevasta linkistä tai luet videon koko tekstin.

Kukaan ei tiedä näistä injektioista enemmän kuin tohtori Malone. Jos olet vanhempi, tämä on TÄYTYY-KATSOTTAVAA. Jos olet isovanhempi, tämä on TÄYTYY-KATSOTTAVAA. Tämä on hyödyllisin 4 minuuttia ajankäytöstäsi koko elämässäsi.

https://leohohmann.com/2021/12/16/urgent-alert-to-all-parents-dr-robert-malone-issues-statement-on-child-covid-injections-damage-will-be-irreversible/#more-8397

Huolimatta siitä, että FDA on myöntänyt hätäkäyttöluvan jo 5-vuotiaille lapsille, tohtori Malone sanoo, että lasten sydämelle, verisuonille, aivoille ja lisääntymiselimille aiheutuneet vauriot ovat peruuttamattomia. Täydelliset vaikutukset selviävät vasta vuosien kuluttua, koska näiden rokotteiden kokeet kestivät vain muutaman kuukauden, kun muita rokotteita tutkitaan vähintään kymmenen vuotta ennen markkinoille päästämistä.

Yhdessä pelottavimmista paljastuksista Malone sanoi, että injektioiden aiheuttamat geneettiset vauriot voivat siirtyä "perheesi tuleville sukupolville".

Seuraavassa videon transskriptio:


Nimeni on Robert Malone ja puhun teille vanhempana, isovanhempana, lääkärinä ja tiedemiehenä. En yleensä lue valmista puhetta, mutta tämä on niin tärkeä asia, että halusin varmistaa, että jokainen sana ja tieteellinen fakta on oikein.

Seison tämän lausunnon takana, sillä olen tehnyt urani rokotetutkimuksen ja -kehityksen parissa. Minut on rokotettu COVIDia vastaan ja olen yleisesti ottaen rokotusten puolesta. Olen omistanut koko urani turvallisten ja tehokkaiden keinojen kehittämiseen tartuntatautien ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi.

Tämän jälkeen julkaisen tämän lausunnon tekstin, jotta voitte jakaa sen ystävillenne ja perheellenne.

”Ennen kuin injektoit lapsesi – päätös, joka on peruuttamaton – halusin kertoa sinulle tieteelliset tosiasiat tästä geneettisestä rokotteesta, joka perustuu luomaani mRNA-rokoteteknologiaan.

Vanhempien on ymmärrettävä kolme asiaa:

Ensimmäinen on, että virusgeeni ruiskutetaan lapsesi soluihin. Tämä geeni pakottaa lapsesi kehon tuottamaan myrkyllisiä piikkiproteiineja. Nämä proteiinit aiheuttavat usein pysyviä vaurioita lasten kriittisiin elimiin, kuten:

–  Heidän aivonsa ja hermostonsa
–  Heidän sydämensä ja verisuonensa, mukaan lukien verihyytymät
–  Heidän lisääntymisjärjestelmänsä
–  Ja tämä rokote voi laukaista perustavanlaatuisia muutoksia heidän immuunijärjestelmässään

Hälyttävin seikka tässä on, että kun nämä vahingot ovat tapahtuneet, ne ovat korjaamattomia.

–  Et voi korjata vaurioita heidän aivoissaan
–  Et voi korjata sydänkudoksen arpeutumista
–  Et voi korjata geneettisesti nollattua immuunijärjestelmää ja
–  Tämä rokote voi aiheuttaa lisääntymisvaurioita, jotka voivat vaikuttaa perheesi tuleviin sukupolviin.

Toinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se, että tätä uutta teknologiaa ei ole testattu riittävästi.

–  Tarvitsemme vähintään 5 vuotta testausta / tutkimusta, ennenkuin voimme todella ymmärtää riskejä
–  Uusien lääkkeiden haitat ja riskit paljastuvat usein vuosia myöhemmin

Kysy itseltäsi, haluatko oman lapsesi olevan osa ihmiskunnan historian radikaaleinta lääketieteellistä kokeilua.

Viimeinen seikka: syy, jonka he kertovat sinulle saadakseen rokottaa lapsesi, on valhe.

–  Lapsesi eivät ole vaaraksi vanhemmilleen eikä isovanhemmilleen. 
–  Itse asiassa asia on päinvastoin. Heidän vastustuskykynsä COVIDin saamisen jälkeen on ratkaisevan tärkeä pelastamaan perheesi, ellei koko maailman, tältä taudilta.

Yhteenvetona: ei ole mitään hyötyä lapsillesi tai perheellesi rokottaa lapsiasi viruksen pieniä riskejä vastaan ottaen huomioon rokotteen tunnetut terveysriskit, joiden kanssa sinä vanhempana ja lapsesi ehkä joudutte elämään loppuelämänne.

Riskit ja hyödyt eivät ole edes lähellä toisiaan.

Vanhempana ja isovanhempana suosittelen teille vastarintaa ja taistelua lastenne suojelemiseksi.”


Tässä vielä pari linkkiä asiaan liittyen:

https://grandmageri422.me/2021/12/18/bombshell-leak-australian-emergency-room-doctor-blows-the-whistle-on-child-vaccines-we-are-seeing-myocarditis-and-pericarditis-in-these-children/

https://grandmageri422.me/2021/12/18/new-from-stew-pfizer-and-moderna-thawed-warmed-vials-become-alive-self-moving-organisms/

3 kommenttia:

  1. Heips. Todella erikoista että tämä keksijä on sitten mennyt ottamaan tuon myrkkypaukun kehoonsa huolimatta siitä että tietää vielä enemmän kun me tästä hirveestä myrkystä.

    VastaaPoista
  2. https://www.naturalnews.com/2022-01-05-official-government-data-germany-covid-fully-vaccinated-develop-aids.html

    VastaaPoista
  3. joka perustuu luomaani mRNA-rokoteteknologiaan.. Hän on 80-luvun lopulla osallistunut mRNA tekniikan kehittämiseen. Hänellä tuskin on kovin ajankohtaista tietoa.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com