Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

Ajankohtaisia tapahtumia maaliskuussa 2022, jotka liittyvät Raamatun profetioihin by Daymond Duck 20.3.2022

Tässä aika lyhyt pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Pastori koskettelee erityisesti aiheita, jotka liittyvät Ukrainan sotaan ja USA:n rappeutumista edistävän presidentti Biden'in nykypolitiikkaan.

--------------------

Tämä ei ole maailmanloppu (This is Not the End of the World) :: By Daymond Duck

Published on: March 20, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/03/20/this-is-not-the-end-of-the-world-by-daymond-duck/

Kuten ymmärrän tulevan tapahtumasarjan, tulee olemaan seurakunnan Tempaus (1. Tess. 4:13-18), 7-vuotinen Ahdistuksen aika (Dan. 9:24-27), Jeesuksen toinen tuleminen (Joh. 14:1-6; Apostolien teot 1:10-11), Jeesuksen 1000 vuoden hallituskausi maan päällä (Dan. 2:35; Sak. 14:9; Matt. 25:31; Ilm. 5:10; Ilm. 20:1-6), Saatana vapautetaan maan päälle määrittelemättömäksi ajaksi (Ilm. 20:7-8), ja lopulta tulee uusi taivas ja uusi maa (Ps. 102:25-26; Jes. 65:17; 66:22; Matt. 24:35; 2. Piet. 3:13; Ilm. 20:11; Ilm. 21:1-2).

Tämän sanottuani, Ukrainan presidentti Zelenskyi sanoi äskettäin: "Maailmanloppu on saapunut." Ei, maailmanloppu tulee, mutta ei ennen kuin jokainen hitunen ja hippunen Jumalan sanasta on täyttynyt.

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​ajankohtaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät liittyvän profetioihin.

Ensinnäkin, koskien Pedon merkkiä ja kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Maaliskuun 8:ntena 2022 raportoitiin, että Australia tulee nopeasti lopettamaan fyysisen rahan käytön ja voisi mennä rahattomaksi niinkin pian kuin vuonna 2024 (viimeistään 2031).

Toiseksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 11. maaliskuuta 2022 raportoitiin, että EU pyysi Israelia viemään maakaasua Eurooppaan Egyptin kautta.

Venäjälle menevät tulot voisivat pian mennä Israeliin, ja on mahdollista, että tämä voisi olla se koukku, joka houkuttelee Venäjän hyökkäämään Israelia vastaan.
  • Maaliskuun 13:ntena 2022 kerrottiin, että Venäjä on pyytänyt Kiinalta sotilasvarusteita ja apua Ukrainan sodan tukemiseksi.
  • Maaliskuun 14:ntenä 2022, Bloomberg raportoi, että "Venäjän talous on rispaantumassa, sen valuutta on romahtanut, ja sen velka on arvotonta. Seuraavaksi on mahdollinen maksukyvyttömyys, joka voi maksaa sijoittajille miljardeja ja sulkee maan useimpien rahoitusmarkkinoiden ulkopuolelle."
  • Maaliskuun 14:ntenä 2022 kerrottiin, että Yhdysvallat varoitti Kiinaa, ja että sillä tulee olemaan seurauksia, jos Kiina antaa Venäjälle sotatarvikeapua tukeakseen sen sotaa Ukrainassa.
  • Maaliskuun 15:ntenä 2022 kerrottiin, että hyvin monet Venäjän kansalaiset ovat alkaneet ostaa kultaharkkoja; Venäjän keskuspankki on keskeyttänyt kullan ostot määräämättömäksi ajaksi.
Kolmanneksi, koskien väkevää eksytystä: 11. maaliskuuta 2022 kello 1:20 (täsmälleen kaksi vuotta siitä päivästä, 11. maaliskuuta ja kello 1:20, kun Iranin vallankumouskaartin kenraali Qassem Suleimani murhattiin vuonna 2020), Iranista ammuttiin 12 ballistista ohjusta Yhdysvaltain sotilastukikohtaan Irakin Irbil'issä.

Iran hyökkäsi Yhdysvaltain tukikohtaan aikana, jolloin Biden on poistamassa Irania vastaan asetettuja pakotteita, aikoo antaa Iranille miljardeja dollareita ja yrittää neuvotella sopimuksen, joka antaa Iranille mahdollisuuden tavoitella ydinaseita.

Miten mies, joka haluaa antaa terroristeille miljardeja dollareita ja ydinaseita, kun he ampuvat ohjuksia Yhdysvaltain joukkoja kohti, ei voisi olla vahvasti harhaan joutunut?
  • Biden'in apulaisterveysministeri on Rachel Levine. Miehenä, Rachel oli naimisissa ja kahden pojan isä, mutta Rachel erosi vaimostaan, alkoi käyttää rintaliivejä ja tunnistaa itsensä naiseksi.
  • Maaliskuun 13:ntena 2022 kerrottiin, että Rachel on yksi USA Today -lehden vuoden naisista.
Neljänneksi, koskien hyperinflaatiota ja talouden romahdusta, jotkut asiantuntijat ajattelevat, että nyt nähdään alkuvaiheita talouden romahdukselle.

Yhdysvaltain velan ollessa nyt yli 30 biljoonaa dollaria, Yhdysvaltain edustajainhuone hyväksyi 9. maaliskuuta 2022 ja senaatti 10. maaliskuuta 2022 1.5 biljoonan dollarin menolain, joka oli yli 2 700 sivua pitkä ja täynnä sianlihaprojekteja (pork projects, ”Sianlihatynnyri tai yksinkertaisesti sianliha on metafora valtion menojen suuntaamisesta paikallisiin hankkeisiin, jotka turvataan yksinomaan tai ensisijaisesti tuomalla rahaa jonkun edustajan piirikuntaan”), ja vain harvoilla lainsäätäjillä oli aikaa lukea teksti.

(Lisätietoja: Yhdysvaltain työvoimatilastotoimisto ilmoitti 15. maaliskuuta 2022, että tuottajahinnat nousivat 10% vuotena, joka päättyi helmikuussa. Raportin mukaan tilanne pahenee edelleen.)

Viidenneksi, koskien luonnonkatastrofien yleistymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Maaliskuun 13:ntena 2022 kerrottiin, että Filippiineille iski 6.4 richterin maanjäristys ja Indonesiaan muutamaa hetkeä myöhemmin 6.6 richterin maanjäristys.

Oli liian aikaista raportoida loukkaantumisista tai tuhoista.

Kuudenneksi, koskien nälänhätää: Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) virkamies varoitti 14. maaliskuuta 2022, että ukrainalaisten maanviljelijöiden kyvyttömyys istuttaa viljelykasveja, erityisesti vehnää, aiheuttaa valtavaa epävarmuutta maailmanlaajuisille elintarviketoimituksille.

(Minun mielipiteeni: Maanviljelijöiden ylöstempaus voi pahentaa tätä ongelmaa suuresti.)

Seitsemänneksi, koskien uudelleen rakennettua Jerusalemin temppeliä: 14. maaliskuuta 2022 kerrottiin, että Mikdash (Temppeli) -koulutuskeskus on lyönyt 10 gramman puhtaan hopeakolikon, jonka he myyvät rahoittaakseen "käytännön ponnisteluja kolmannen Temppelin luomiseksi.”

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan rappeutumista: Maaliskuun 16:ntena 2022, Gatestone-instituutti raportoi irakilaisen poliittisen analyytikon (Ali Al-Sarraf) sanoneen, että "Biden'in hallinto on erittäin typerä" (sillä se jätti huomiotta Saudi-Arabian ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien huolet kuunnellessaan Irania ja Venezuelaa).

Al-Sarraf sanoi, että Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman ja Arabiemiirikuntien kruununprinssi Sheikh Mohammed bin Zayed torjuivat Biden'in yritykset ottaa heihin yhteyttä, "ei siksi, että he haluaisivat luopua liitosta Yhdysvaltojen kanssa, vaan koska he eivät näe presidenttiä Valkoisessa talossa. Tämä presidentti on kuuro. Häneen ei voi luottaa."

Biden'in suorittama "Amerikka ensin" -politiikan hylkääminen ja kääntyminen "Globalismi ensin" -politiikkaan vahingoittaa Yhdysvaltoja.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Tällä tavalla Soroksen sätkynukke Zelenskyi toimii.

    Päivän video: Mitä lännen valtamedia ei sinulle Ukrainan tilanteesta esitä – Ei heikkohermoisille!

    "Äärimieliset "kansalliskaartin" nationalistijoukot ovat ottaneet Ukrainan kadut ja väestön kontrolliinsa sen jälkeen kun sotatilalaki julistettiin. Näemme loputtomasti siviilien kidutusvideoita Ukrainan kaduilta sosiaalisessa mediassa, joita lännen valtamedia ei hiiskahda."

    https://mvlehti.net/2022/03/24/paivan-video-mita-lannen-valtamedia-ei-sinulle-ukrainan-tilanteesta-esita-ei-heikkohermoisille/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com