Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 29. maaliskuuta 2022

Pohdintaa, miksi Tempaus on lähellä by Terry James 21.3.2022

Tässä Rapture Ready -sivuston Nearing Midnight -osastolla oleva melko tuore Terry James'in kirjoitus uskovien ylöstempaus-tapahtuman (pre-Trib Rapture) läheisyydestä tällä hetkellä, kun maailma on valunut Nooan ja Lootin päivien kaltaiseen moraalittomuuden tilaan. Jeesus profetoi, että Hänen toinen tulemuksensa (ylöstempaus ennen Ahdistusta) tapahtuu juuri tällaisen maailmantilanteen vallitessa. Artikkelin suomensi: Olli R.

Lue myös tämä viime marraskuinen Terry James'in Nearing Midnight -kirjoitus, joka liittyy lähestyvään keskiyön hetkeen: http://nokialainen.blogspot.com/2021/11/pohdintoja-miksi-amerikka-on-tiella.html (Pohdintoja, miksi Amerikka on tiellä kohti Sodoman kaltaista tuhoa)

-----------------------

Nearing Midnight

Mar 21, 2022

Published on: March 20, 2022 by RRadmin7 Category: Nearing Midnight

https://www.raptureready.com/2022/03/20/nm-mar-21-2022/

Tempaus ennemmin vai myöhemmin? (Rapture Sooner–or Later?)

Kuten kaikki näitä kommentaareja lukevat tietävät, verkkosivustomme on raptureready.com. Artikkelit luodaan ja levitetään luonnollisesti tältä alustalta päivittäin. Nearing Midnight -osastomme on viikoittainen alustamme, johon voimme panna kommentteja siitä, mitä pidämme merkityksellisimpinä ja tärkeimpinä aiheina ja tapahtumina ajassamme. Kaikki mielipideartikkelit ovat Raamattuun keskittyviä, ja niiden yleinen pääajatus on osoittaa, kuinka lähellä keskiyön hetkeä olemme suhteessa Tempaus-tapahtumaan – tuohon loistokkaaseen hetkeen, jolloin Jeesus Kristus kutsuu kaikki uskovat luokseen.

Sanat, joita kuulen puhuessani uskoville seurakunnan Tempauksesta, ovat, että vaikka he toivovat sen tapahtuvan pian, he pelkäävät sen olevan joskus hamassa tulevaisuudessa. Tämä on yleinen johtoajatus, jonka näen kanssakristittyjen mielissä näinä päivinä. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki ajattelevat tällä tavalla. Monet verkkosivuillemme tulevat katselevat ympäriinsä kaikkea, mitä tapahtuu, ja ilmaisevat, etteivät he ymmärrä, kuinka Tempaus voisi olla tarkoitettu millekään muulle kuin meidän sukupolvelle. He näkevät kaikki kulttuuriset ja yhteiskunnalliset edellytykset vakuutena tuon upean tapahtuman toteutumiselle.

Joten, mikä on todennäköisyys sille, että Tempaus on määrätty Jumalan ihmiskuntaa koskevaan suunnitelmaan joko ennemmin tai myöhemmin? Onko profeetallisella horisontilla jokin signaali, joka voisi antaa vihjeen vastataksemme tuohon kysymykseen? Uskon, että yksi tarkastelualue voisi tarjota valaistuksen.

Sekä uskovia että ei-uskovia ruokitaan päivittäin tuomiopäivän rehulla. COVID-19 vei enemmän tai vähemmän maailman väestön huomion sen kauhun kiertoradalle. Käsittääkseni tämä tehtiin tarkoituksella. Se oli siis tarkoituksella luotu, maailmanlaajuinen, patogeeninen hyökkäys, joka oli erityisesti suunniteltu tuomaan ihmiset synkkyyden ja tuhon pilven alle. Itse asiassa, asiakirjat, joita ollaan paljastamassa, alkavat osoittaa tuohon suuntaan, ja ne ovat todisteita siitä, että se luotiin hallitsemaan maapallon väestön mieliä ja liikkeitä.

Pandemiaan lisättiin aikomus muuttaa radikaalisti kulttuureja ja yhteiskuntia wokismin avulla, jonka kohteeksi olemme kaikki joutuneet näiden viikkojen, kuukausien ja vuosien aikana. Kaiken kaikkiaan se on ollut yritys siirtää ihmisten ajattelu pois Taivaan Jumalasta ja kohti Jumalan vastaista ajattelua. Tämä yritys turmella ihmiskunta täysin on ollut suurelta osin onnistunutta, ja maailman hallitukset ovat tulleet, kuten Roomalaiskirjeen luku 1:28 kertoo meille, moraalittomiksi (kelvottoman mielen valtaan) kaikilla tasoilla. Toisin sanoen johtajamme eivät osaa ja/tai eivät ajattele rationaalisesti. Näyttää siltä, ​​​​että jokainen ajatus on jatkuvasti vain pahan palveluksessa.

Juuri tämä on 1. Mooseksenkirjan luvun 6 vedenpaisumusta edeltävän maailman ajattelutapa, jonka Jeesus sanoi olevan vallitseva hetkellä, kun Hän puuttuu katastrofaalisesti ihmiskunnan asioihin. Hän sanoi, että maailma olisi sellainen "kuten se oli Nooan päivinä".

Emme näe ainoastaan ​​ajattelutapaa, joka on Jumalan vastaista, vaan väkivaltaa, joka täyttää koko maan, täsmälleen kuten kuvattiin olleen Nooan päivinä. Ajattele, että niin kutsuttujen sinisten osavaltioiden ja sinisten kaupunkien lainsäätäjien ja kaupunkineuvostojen ylösalaisin olevan ajattelun myötä, murhien määrät ovat kasvaneet eksponentiaalisesti joillakin alueilla. Sinisten kaupunkien pyydystä ja päästä (catch-and-release) -politiikka on vahvistanut näiden politiikkojen väärämielisyyden ja hulluuden. Kuvernöörien, pormestareiden ja lainsäätäjien kelvottoman mielen ajattelu (reprobate thinking) on ilmeistä kaikille, jotka haluavat nähdä.

Amerikassa on ainakin puolella väestöstä ja puolella kongressista sama tappava sairaus – Room. 1:28 -tason kelvottoman mielen ajattelu. Yhdysvaltain nykyinen presidentti näyttää olevan nykyisen amerikkalaisen johtajuuden huipulla, joka ilmentää ylösalaisin olevaa tai kelvottoman mielen ajattelua. Tämä ei ole vain jonkun profetiasekopään huutelua. Hänen väärämielisyytensä on ilmeistä, ja häntä ympäröivien avustajien on valvottava tarkasti hänen liikkeitä päivittäin, varjeltava häntä lehdistötilaisuuksista ja saatettava hänet välttämään useimpia Valkoisen talon ja muiden toimittajien oleellisia kysymyksiä.

Sillä aikaa kun sodat ja sotahuhut kiihtyvät jopa siihen pisteeseen, että uhkaavat puhjeta kolmanneksi maailmansodaksi, niin joidenkin mukaan Yhdysvaltain armeija, jota johtavat presidenttiä neuvovat nykyiset esikuntapäälliköt, keskittyy luomaan woke-kulttuuria riviensä sisällä. Jotkut armeijassamme käyttävät jopa sateenkaarisymboleja, osoittaen heidän tietoisuutta siitä, että transseksuaalisella liikkkeellä on tärkeä asema heidän keskellään. Yhteisesikuntapäälliköiden puheenjohtaja näyttää olevan täysin samaa mieltä kun antaa tukensa ​​tälle LGBTQ-tunkeutumiselle Yhdysvaltain armeijaan. Tämä on minun mielestäni Sodoman ja Gomorran tasoista kelvottoman mielen manifestaatiota näinä päivinä, jotka näyttävät aina vain enemmän niinkuin Nooan ja Lootin päiviltä, ​​josta Jeesus profetoi.

Kaikki edellä oleva on merkittävä todiste siitä, että seurakunnan Tempaus saattaa olla lähellä täyttymystä. Mutta yksi aikamme erityinen oire erottuu merkittävästi. Ja se on paljon enemmän kuin pelkkä oire. Se on kasvava hirviö, jonka ovat luoneet pahat miehet ja viettelijät, jotka pettävät ja ovat itsekin petettyjä. Nuo ahneet hirviön luojat ovat saavuttaneet pisteen, jossa he eivät enää voi hallita sen ahnautta.

Pahat miehet ja viettelijät, joihin viittaan, ovat vallitsevia rahanvallan edustajia. Nämä ovat miehiä (ja naisia), joiden ainoa toive näyttää olevan luoda yhä suurempaa velkaa niiden keskuuteen, jotka he pakottavat tekemään tarjouksensa taloudellisessa mielessä. Nämä globalististen, fiskaalisten elitistien pahat, taloudelliset metkut ovat tuoneet tämän sukupolven hetkeen, josta uskon, että Jeesus itse puhui koskien Hänen seuraavaa puuttumistaan tämän tuhoon tuomitun, kapinallisen maailman asioihin. Tästä lisää aikanaan.

Seuraava katkelma määrittelee mielestäni hallitsemattoman hirviön.

Jo vuosien ajan minulle on ollut selvää, että maailma on saavuttamassa taloudellisen, rahoituksellisen ja rahapoliittisen aikakauden lopun, joka vaikuttaa haitallisesti maailmaan luultavasti vuosikymmeniä.

On yksiselitteistä, että kaikki valuutat päättävät reilun 100 vuoden pudotuksen NOLLAAN lähivuosina. On myös kristallinkirkasta, että kaikki omaisuuskuplat – osakkeet, joukkovelkakirjat ja kiinteistöt – räjähtävät samaan aikaan johtaen pitkään ja syvään lamaan. [Tähän liittyy Ilmestyskirjan 3. sinetti (”musta hevonen”) ja ns. Suuri nollaus (the Great Reset). Suom. huom.]

Meillä oli varoitus vuosina 2006-2009, mutta keskuspankit jättivät sen huomiotta ja vain lisäsivät uutta arvotonta velkaa jo olemassa olevaan arvottomaan velkaan luodakseen arvottoman velan markkinat – ilmeinen resepti katastrofiin.

Joten, niin kuin usein taloudellisen aikakauden lopulle on tyypillistä, katalyytti on täysin odottamaton ja pahempi kuin kukaan olisi voinut ennustaa…

Jos mikään ihme ei pysäytä tätä sotaa [Venäjä ja Ukraina] hyvin nopeasti (mikä on äärimmäisen epätodennäköistä), maailma on pian siirtymässä hyperinflaatiohyödykeräjähdyksiin (ajattele energiaa, metalleja ja ruokaa) yhdistettynä kataklysmiseen deflaatiota aiheuttavaan omaisuuserien romahtamiseen (ajattele velkaa, osakkeita ja kiinteistöjä).

Maailma joutuu kokemaan täysin tuntemattomia seurauksia ilman kykyä ratkaista mitään niistä hyvin pitkään aikaan.

Kaikki yllä oleva tapahtuu mitä todennäköisimmin myös ilman globaalia sotaa. (Buckle Up: Greyerz – The Dark Years for the World Are Now Starting in Earnest (Maailman synkät vuodet alkavat nyt tosissaan), King World News, Rapture Ready News, March 12, 2022)

Hinnat bensapumpuilla ja päivittäistavarakaupoissa – joiden hyllyt vähitellen harvenevat – nousevat nopeasti. Yllä oleva asiantuntija-analyytikko ja muut ennustavat, että koko maailman talousjärjestelmä tulee pian kokemaan apokalyptista ulottuvuutta omaavan romahduksen. Jos näin tapahtuu, maailman on jälleen koottava itsensä sekasorrosta ja saatettava asiansa takaisin suhteellisen normaalin elämäntavan suorittamiseen. Tämä kestäisi useita vuosikymmeniä, jos se voitaisiin koskaan konfiguroida uudelleen niin, että asiat saadaan takaisin sellaisiksi kuin ne nykyisellään ovat.

Jeesuksen sanat kertovat meille, että kun Hän tulee jälleen, ihmiset ovat sellaisessa ajassa kuten Nooan päivinä. Eli se tulee olemaan totaalisen pahaa väkivallan aikaa. No, olemme siellä tällä hetkellä, emmekö olekin?

Mutta Herra ennusti jotain muuta. Ja se saa minut ajattelemaan, että uskovien Tempaus tapahtuu ennemmin, ei myöhemmin.

Jeesus sanoi, että se sukupolvi tulee olemaan kuin Lootin ja hänen ahdistuksensa päivinä Sodomassa ja Gomorrassa. Se tarkoittaa tietysti, että silloin tulee olemaan täysin irstaileva, seksuaalisesti kieroutunut ja syntinen aika. Emmekö me ole siellä?

Mutta Hän sanoi vielä yhden asian. Hän sanoi, että ihmiset ostavat, myyvät, rakentavat, menevät naimisiin, istuttavat – kaikki normaaliin toimintaan liittyviä asioita. Hän ei ennustanut maailmanlaajuista taloudellista romahdusta. "It’s the economy, stupid (Se on talous, tyhmä)", voisimme sanoa niille, jotka uskovat, että käymme läpi Ahdistuksen ajan. (Vaikka en koskaan käyttäisi näitä James Carville'n esille tuomia sanoja kun hän käsitteli Bill Clinton'in valitsemista vaaleilla.)

Mutta se on itse asiassa maailmantalouden tilanne, jota meidän pitäisi katsoa ihmetellen. Sitä pidetään edelleen pystyssä huolimatta jostakin toisesta romahduksesta, jota asiantuntijat ovat ennustaneet jo jonkin aikaa.

Minulla ei ole epäilystäkään, että romahdusta viivyttää Jumala, Pidättäjä. Se on Tempaus, joka lävistää tuon valtavan, jatkuvasti kehittyvän talouskuplan.

Se hetki on todellakin käsillä!

On yksi ja ainoa tapa mennä Jeesuksen luo tässä loistokkaassa tapahtumassa, kun Hän kutsuu – yksi ja ainoa tapa paeta tulevaa Ahdistuksen aikaa, jollaista maan ihmiset eivät ole koskaan eläneet.

”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” (Room. 10:9–10)

Terry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com