Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Presidentti Biden'in arvot ovat Raamatun vastaisia arvoja, joilla tuetaan Venäjän vastaisia talouspakotteita Ukrainan sodassa by Daymond Duck 13.3.2022

Tässä pastori Daymond Duck'ilta tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa pureudutaan USA:n presidentti Biden'in arvomaailmaan, joka on täysin Raamattu-vastainen ja hän tukeekin Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) globaalia etiikkaa. Meneillään oleva Ukrainan sota on myös arvojen sota ja siinä ratkaistaan mihin ryhmään tulevassa Uudessa maailmanjärjestyksessä Ukraina sijoittuu. Venäjä nähdään konservatiivisena (anti-WEF) ja siksi Biden hyökkääkin niin voimakkaasti sitä vastaan näiden talouspakotteidensa avulla. Raportin suomensi: Olli R.

Katso artikkelin jälkeen minidokumentti Biden'in korruptiosta suomeksi.

---------------------

Biden'in arvot (Biden’s Values) :: By Daymond Duck

Published on: March 13, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/03/13/bidens-values-by-daymond-duck/

Äskettäisessä lehdistötilaisuudessa Valkoisen talon lehdistösihteeri Jen Psaki'lta kysyttiin Venäjän Ukrainan hyökkäyksen vaikutuksista hintoihin Amerikassa.

Psaki vastasi: "Arvojen puolustaminen ei ole ilmaista."

Yhdysvaltain kansalaisten on ymmärrettävä, että Biden'in arvot eivät ole perinteisiä Raamattuun perustuvia kristillisiä arvoja.

Biden tukee YK:n kestävän kehityksen tavoitteita (abortti, LGBTQ-agenda, varallisuuden uudelleenjako, valtion kontrolli tuotannosta, YK:n valvonta kouluille, jne.).
  • Hänen abortti-mielisen tuomari Ketanji Brown Jackson'in nimittäminen Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen paljastaa hänen kantansa aborttiin.
  • Hänen liittovaltion tilaa käsittelevä puheensa (State of the Union speech) paljastaa hänen kantansa LGBTQ-agendasta, koska hän sanoi: "Kuten sanoin viime vuonna, erityisesti meidän nuoremmille transsukupuolisille amerikkalaisille, tulen aina tukemaan teitä presidenttinänne, jotta voitte olla omia itsejänne ja saavuttaa Jumalan antaman potentiaalin."
  • Hänen toimeenpanomääräyksensä sulkea suuria määriä Amerikan öljyntuotannosta, on hallituksen kontrollia tuotannosta.
  • Hänen yli 600 000 barrelin päivittäisessä öljyn ostamisessa Venäjältä on kyse varallisuuden uudelleenjaosta.
  • Hänen oikeusministeriönsä tutkinta oppilaiden vanhemmista kotiterroristeina, jotka kyseenalaistavat koulun johtokunnan päätökset, on osa YK:n pyrkimystä valvoa sitä, mitä Amerikan kouluissa opetetaan.
Mitä tulee Biden'in arvoihin, meidän on ymmärrettävä, että hän tukee Uutta maailmanjärjestystä (NWO), ja niitä, jotka kannattavat sitä, haluavat globaalin etiikan, joka jättää huomiotta Jeesuksen, ristin, Raamatun, kymmenen käskyä ja kristinuskon.

Biden'in arvoilla (globaali etiikka ja NWO) on osansa Venäjän hyökkäyksessä Ukrainaan.
  • Yksi keskeinen kysymys on NWO:n RAKENNE (kummassa alueellisessa kansakuntaryhmässä Ukraina tulee olemaan: EU:n alueryhmässä vai Venäjän alueryhmässä? Oli miten oli, Ukraina on hakenut EU-jäsenyyttä, mutta Venäjä haluaa Ukrainan omaan ryhmäänsä. Mitä enemmän kansakuntia ryhmä hallitsee, sitä enemmän valtaa ja vaikutusvaltaa heidän johtajallaan on).
  • Toinen tärkeä kysymys on NWO:n HALLINTA (tullaanko NWO:ta hallitsemaan EU:n, Venäjän, Kiinan tai jonkun muun arvoilla?).
Joten maailma todistaa taistelua kahdesta asiasta: Ensinnäkin, globaali valta, ja toiseksi, globaalit arvot (kymmenen alueellisen johtajan, jotka tunnetaan 10 kuninkaana, ja globaalin etiikan, joka tunnetaan yhden-maailman uskontona, nousu ja rakenne).

Jos Venäjä onnistuu laajentamaan alueellista kansakuntaryhmäänsä ennen kymmenen kuninkaan saapumista, Kiina tulee nopeasti laajentamaan omaa alueellista kansakuntaryhmäänsä.

Tiedä vain, että Googin ja Maagogin taistelun jälkeen EU:n alue tulee olemaan ohjaksissa, ja äläkä odota Biden'in rukouksilla olevan paljoakaan painoarvoa Jumalalle, koska hän yrittää luoda maailmanlaajuisen etiikan, joka sivuuttaa Jumalan.

Ollakseni rehellinen, uskon, että Jumala on jo alkanut lähettää voimakasta eksytystä joillekin maailman johtajille, ja näemme apokalypsin neljän ratsumiehen (sodat ja sotahuhut; hyperinflaatio, taloudellinen romahdus, nälänhätä, ruttotaudit) valmistautumassa ryntäämään ulos pilttuustaan.

Maailman talousfoorumi (WEF) kertoo meille, että vuoteen 2030 mennessä emme omista mitään ja olemme onnellisia heidän Jumalan-hyljänneen maailmanhallituksensa alaisuudessa.

Monet Ukrainan ihmisistä eivät omista nyt mitään, mutta he ovat peloissaan, onnettomia, pakenevat henkensä edestä, ja miettivät, kuinka he aikovat huolehtia lapsistaan ​​ja itsestään.

Jos haluat lisätietoja WEF:stä, jotkut lukijat saattavat haluta katsoa tämän 15 minuutin videon:

https://rumble.com/vwghvi-is-klaus-schwab-the-most-dangerous-man-in-the-world.html

Tässä on vielä uutisjuttuja kuluneelta viikolta.

Ensinnäkin, 2. maaliskuuta 2022 ilmoitettiin, että:
  • Ukraina on hakenut EU-jäsenyyttä.
  • Georgia on pyytänyt EU:ta käsittelemään nopeasti EU-jäsenyyshakemuksensa ja hyväksymään sen.
  • Moldova on pyytänyt EU:ta hyväksymään sen EU-jäsenyyshakemuksen.
Putin tietää, että mitä suurempi, väkirikkaampi, vauraampi alueellinen ryhmä on, sitä enemmän vaikutusvaltaa sen johtajalla (yksi kymmenestä kuninkaasta) on, ja hän haluaa valtakuntansa olevan kuin vanha Neuvostoliitto.

Toiseksi, riittävä määrä vehnää yhdelle aterialle maksaa päiväpalkan verran Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:5-6).

Venäjä ja Ukraina ovat kaksi maailman suurinta vehnän tuottajaa.

Maaliskuun 2. päivänä 2022 kerrottiin, että Ukrainan maanviljelijät ovat poissa pelloilta, Ukrainan satamat ovat suljettuina venäläisten sotalaivojen toimesta, ja vehnän hinta on noussut korkeimmalle tasolle 13 vuoteen.

(Lisätietoja: 4. maaliskuuta 2022 kerrottiin, että Unkari on ilmoittanut kaiken viljan viennin kiellosta, joka tulee voimaan välittömästi.)

(Lisätietoja: 6. maaliskuuta 2022 kerrottiin Kansainvälisen viljaneuvoston (International Grains Council) johtajan sanoneen, että vehnän hinta on noussut 55% hetkestä, joka oli viikko ennen Venäjän hyökkäyksen alkamista Ukrainaan.)

Kolmanneksi, koskien nälänhätää: Lähteestä riippuen, lannoitteiden hinnat ovat kolminkertaistuneet, polttoaine on yli kaksinkertaistunut, osa laitteiden korjausosista ei ole saatavilla kuukausiin, ym.

Helmikuun 28:ntena 2022, Michael Snyder, The Economic Collapse Blog'in julkaisija, kirjoitti, että Venäjä on yksi maailman suurimmista typen, fosforin ja kaliumin viejistä (13% Amerikan lannoitteista tulee Venäjältä).

Lannoitteiden viennin supistuminen vähentää sadontuotantoa ja nostaa elintarvikkeiden hintoja.

Tässä on lisää raportteja.
  • AAA (American Automobile Association) raportoi 4. maaliskuuta 2022, että bensiinin hinnat nousevat historian nopeinta tahtia, ja YK raportoi, että elintarvikkeiden hinnat ovat kaikkien aikojen korkeimmat.
  • Maaliskuun 7:ntenä 2022 ilmoitettiin, että bensiinin hinnat ovat rikkoneet kaikkien aikojen ennätyksen.
  • Maaliskuun 7. päivänä 2022, tämä kirjoittaja näki raportin, jonka mukaan bensiinin hinta on jo saavuttanut 7 dollaria gallonalta (1 gallona = 3.79 litraa) Kaliforniassa, ja toisen raportin mukaan bensiinin hinta voi nousta 10 dollariin gallonalta kesään mennessä.
  • Maaliskuun 7:ntenä 2022 kerrottiin, että Biden'in hallinto harkitsee öljyn ostamista Iranista Venäjän sijaan. Iran yrittää kehittää ydinkärkiä ohjuksille, jotka saavuttavat Israelin, EU:n, Yhdysvallat ja meidän arabiliittolaiset. Miksi Biden edes harkitsisi Iranin ydinkärkien kehittämisen rahoittamista?
  • Maaliskuun 8:ntena 2022 ilmoitettiin, että Shell ja BP lopettavat välittömästi öljyn ja kaasun ostamisen Venäjältä.
  • Maaliskuun 8:ntena 2022 kerrottiin, että Biden panee korkeiden energian hintojen syyksi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, mutta ongelma alkoi jo Biden'in hallinnon ensimmäisenä päivänä, kun hän tarkoituksella tuhosi Amerikan energiariippumattomuuden.
  • Maaliskuun 8:ntena 2022, Biden ilmoitti kongressin jäsenten painostuksesta kieltävänsä öljyn tuonnin Venäjältä.
Neljänneksi, Venäjän merenkulkuun liittyen, Iso-Britannia ja Kanada kielsivät 1.3.2022 kaikkia Venäjän omistamia tai sen lipun alla purjehtivia aluksia käyttämästä Britannian ja Kanadan satamia.

Maaliskuun 2:sena 2022 ilmoitettiin, että kolme maailman suurinta konttikuljetusyhtiötä ovat väliaikaisesti keskeyttäneet kaikki ei-välttämättömät toimitukset (kaikki paitsi ruoka-, lääke- ja humanitaariset tarvikkeet) Venäjälle.

Viidenneksi, on yleisesti tiedossa, että maailman johtajat yrittävät rangaista Venäjää sen Ukrainaan hyökkäämisestä soveltamalla ankaria taloudellisia pakotteita (rajoituksia Venäjän taloudelle, pankeille, oligarkeille, jne.).

Maaliskuun 4:ntenä 2022, www.canadafreepress.com julkaisi pastori Michael Bresciani'n, new.americanprophet.org -sivuston toimittajan, artikkelin, jossa sanotaan: "Tulee päivä, jolloin talouspakotteet käyvät henkilökohtaisiksi."

Bresciani huomauttaa aivan oikein Raamatun opettavan, että jokainen maan päällä joko osallistuu globaaliin talousjärjestelmään ottamalla Pedon merkin tai joutuu sen sanktioimaksi (evätään oikeus ostaa ja myydä).

Taloudelliset sanktiot ovat työkalu, jota Antikristus käyttää yrittääkseen alistaa kaikki maan päällä, ja niitä käytetään yritettäessä alistaa Putin ja Venäjä juuri nyt.

Kuudenneksi, koskien petosta ja korruptiota hallituksessa: 4. maaliskuuta 2022 raportoitiin, että amerikkalainen piirituomari Robert Jonker on päättänyt, että kahden FBI-agentin, joita syytetään Michigan'in kuvernööri Whitmer'in kidnappauksen väärentämisestä ja yrittämisestä panna se neljän Michigan Militiaan (puolisotilaallinen järjestö) kuuluvan jäsenen (Wolverine Watchmen) syyksi, on käytettävä oikeita nimiään kun vartiomiesten oikeudenkäynti alkaa.

Petos ja korruptio ovat tulevan maailmanhallituksen ominaispiirteitä.

Seitsemänneksi, koskien Amerikan taantumista: 8. maaliskuuta 2022 kerrottiin, että Biden yritti soittaa Saudi-Arabian ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien johtajille kehottaakseen heitä tulemaan apuun hillitsemään nousevaa öljyn hintaa, mutta he kieltäytyivät ottamasta vastaan hänen puheluaan.

Kahdeksanneksi, 25. helmikuuta 2022, pastori Franklin Graham kirjoitti nämä rohkaisun sanat: "Kaaos ja tuho, joka merkitsee lopun aikoja, on itse asiassa tilaisuus juhlia Herramme ja Kuninkaamme pikaista paluuta…. Joten kun kuulet jatkuvasta kaaoksesta ja myllerryksestä, joka nyt leimaa päiviämme, älä anna hetkeksikään periksi pessimismille tai hysterialle. Suorista selkäsi, nosta päätäsi ja katso ylös, sillä täydellinen lunastuksesi on tapahtumaisillaan. Mikä päivä siitä tuleekaan!"

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

--------------------

Gauleiter Biden - Minidokumentti Bidenin korruptiosta suomeksi

https://www.youtube.com/watch?v=an8kjwypqWs (26.4.2021)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com