Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 13. kesäkuuta 2022

Amerikka sulaa ja aika on loppumassa Biden'in hallinnon myötä by Daymond Duck 12.6.2022

Tässä pastori Daymond Duck'ilta rajua tekstiä maansa luopumuksesta ja ennen kaikkea nykyhallinnon politiikasta presidentti Biden'in johdolla, joka on tarkoituksellisesti rapauttamassa Amerikkaa, jotta NWO eli maailmanhallitus saataisiin perustettua maan päälle. Tämän tuoreen Rapture Ready -sivustolla olevan profetiaraportin suomensi: Olli R.

-------------------

Sulaminen ja aika loppumassa (Melting Down and Running Out of Time) :: By Daymond Duck

Published on: June 12, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/06/12/melting-down-and-running-out-of-time-by-daymond-duck/

Kesäkuun 1:senä 2022, Anne Graham Lotz, Billy Graham'in tytär, kirjoitti: ”Rakas kansakuntamme sulaa. Perinteisistä juutalaiskristillisistä arvoista luopuminen on näyttänyt puhkeavan ennätysnopeasti. Valehtelu, korruptio, petos, pettäminen ja ahneus ovat yleistymässä. Pelko, raivo, laittomuus, murhat, itsemurhat sekä huumeiden ja alkoholin väärinkäyttö näyttävät hallitsemattomilta. Raamatun antamat merkit, jotka luonnehtivat ihmiskunnan historian viimeistä sukupolvea, ovat varoitusmerkkejä. Voiko maailmamme olla tulossa Jumalan viimeiseen tuomioon? Jos näin on, niin silloin aika ennenkuin Jeesus palaa seuraajiaan varten, on loppumassa.”

Tässä linkki koko artikkeliin:

https://harbingersdaily.com/preach-stand-the-time-before-jesus-returns-for-his-followers-is-running-out/

Tässä lisää raportteja asioista, joita on tapahtumassa:

Ensinnäkin, koskien puutetta: 25. toukokuuta 2022 Bloomberg raportoi, että polttoainepula, kuivuus ja lämpöaallot Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa voivat aiheuttaa jatkuvia sähkökatkoksia (ei sähköä) alle kuukaudessa.

Bloomberg'in mukaan perushyödykehäiriöt, Ukrainan sota ja Biden'in epäonnistuneet pyrkimykset siirtyä pois fossiilisista polttoaineista aiheuttavat sähkövoimajärjestelmien kaatumisia (jolloin miljardi ihmistä on vaarassa maailmanlaajuisesti ja todennäköisesti käsittää Yhdysvaltain kansalaisia ​​kuudessa osavaltiossa Kaliforniasta Suurten järvien (Great Lakes) alueelle).

Toiseksi, koskien ruoka- ja polttoainepulaa: Kesäkuun 2:sena 2022, Bill Wilson (Koenig's Eye View'n vanhempi analyytikko) kirjoitti: ”Yhdysvaltain maatalousministeriön mukaan, nelihenkinen perhe, jolla on säästäväinen ruokasuunnitelma, maksoi toukokuussa 917 dollaria päivittäistavaroista, noin 65 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Bensiinin hinnat ovat nousseet yli 53 prosenttia, 2.46 dollarista gallonalta Biden'in astuessa virkaansa 4.62 dollariin gallonalta maanantaina 6.6.2022. Amerikan autoliitto kysyy verkkosivuillaan: "Onko tämä tyyntä myrskyn edellä?" Vastaus on äänekäs kyllä.”

Osittain, Wilson syytti seuraavia asioita:
  • Biden irtisanoi Keystone XL -putkilinjan sekä etsintä- ja vuokrasopimukset liittovaltion mailla.
  • Biden uskoo, että korkeampia polttoaineiden hintoja tarvitaan, jotta amerikkalaiset siirtyisivät fossiilisista polttoaineista vihreään energiaan.
  • Biden'in Talousneuvonantajien neuvoston (CEA) puheenjohtajan ja hänen valtiovarainministerinsä huonot päätökset.
Lisää: 2. kesäkuuta 2022 kerrottiin, että JP Morgan Chase'n toimitusjohtaja Jamie Dimon oli sanonut, että taloudellinen hurrikaani on tulossa tiellemme ja "sinun on parempi valmistautua". Dimon sanoi, että hänen yrityksensä ei tiedä, onko tämä heikko vai voimakas hurrikaani, mutta hänen yrityksensä valmistautuu "huonoihin tuloksiin".

(Huomaa: Kesäkuun 6:ntena 2022, lääkäri ja kirjailija tohtori Brian Joondeph ennusti, että siitä tulee luokan 5 hurrikaani.)

Lisää: Mike Adams (Brighteon) ennusti 3. kesäkuuta 2022, että elintarvikepula Yhdysvalloissa johtaa ruokamellakoihin, joiden tuloksena on "poikkeustila (martial law) Amerikassa ennen välivaaleja".

Lisää: Adams ei ole ainoa profetianopettaja, joka uskoo, että Biden voi käyttää ruokapulaa, sähköpulaa tai muuta kriisiä peruuttaakseen välivaalit, jotta demokraatteja ei äänestetä pois viroistaan.

Lisää: 6. kesäkuuta 2022 ilmoitettiin, että:
  • Bensan hinta on noussut 27 päivänä viimeisten 28 päivän aikana.
  • Puolen gallonan maitosäiliöiden myynti on lisääntynyt, ja gallonan maitosäiliöiden myynti on vähentynyt, koska nousevat elintarvikkeiden hinnat pakottavat ihmiset ostamaan vähemmän.
  • Myynti dollarikaupoissa (dollar stores) ja Dollar Tree:ssä (amerikkalainen monihintainen alennusmyymälöiden ketju) kasvaa, koska ihmisillä ei ole enää varaa parempiin tuotteisiin muissa myymälöissä.
Minun mielipiteeni: Olemme todistamassa Biden'in "Build Back Better" -suunnitelman tulosta (heikentää Amerikkaa viekoitellakseen kansalaiset hyväksymään NWO:n eli maailmanhallituksen).

Kolmanneksi, 6. kesäkuuta 2022, presidentti Biden julisti kansallisen energiahätätilan seuraavaksi 24 kuukaudeksi (ellei sitä ensin peruuteta).

Biden sanoi: "Monet tekijät uhkaavat Yhdysvaltojen kykyä tarjota riittävästi sähköntuotantoa palvelemaan odotettua asiakaskysyntää."

Kaksi ”monista tekijöistä”, jotka on lueteltu hänen julistuksessaan, ovat Venäjä ja ilmastonmuutos.

Biden ei maininnut Keystone -putkilinjan ja liittovaltion maiden öljyvuokrasopimusten peruuttamista.

Minun mielipiteeni: Amerikan energiakriisi ei johdu Venäjästä tai ilmastonmuutoksesta. Amerikkaa heikennetään tarkoituksella sisältäpäin. Tämä on osa WEF:n "Suurta Nollausta (Great Reset)" (siirtymä vanhasta normaalista Uuteen maailmanjärjestykseen vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin). Se on yksi monista pelottelutaktiikoista.

Uskon, että amerikkalaisille kerrotaan pian:
  • Että emme voi ratkaista ongelmiamme itse.
  • Että ongelmamme (inflaatio, toimitusketjukriisi ja pandemia, jonka he loivat) ovat globaaleja ja vaativat globaalin ratkaisun (maailmanhallituksen).
Raamatun näkökulmasta, uskon:
  • Että luomamme ongelmat voivat laukaista synnytyskipuja.
  • Että luomamme ongelmat merkitsevät sitä, että olemme lähestymässä Tempausta.
Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: 6. kesäkuuta 2022 kerrottiin, että Wayne Allen Root (radioisäntä, kirjailija ja liberaalipuolueen ehdokas Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2008) sanoi uskovansa Yhdysvaltain talouden tuhoutuvan niin nopeasti, että Yhdysvallat ei pääse vuoden 2024 vaaleihin (eikä hän ole edes varma, että selviääkö Yhdysvallat tämän vuoden marraskuun välivaaleihinkaan).

Mitä tulee siihen, miksi hän uskoo näin, Root listasi, mitä jotkut Amerikan rikkaimmista miehistä sanovat: Nousevat korot, kiihtyvä inflaatio, laskeva asuntomyynti, räjähdysmäisesti nousevat bensiinin ja ruoan hinnat, häämöttävä ruokapula, lisääntyvä väkivalta, lisääntyvä rikollisuus, täysin auki olevat rajat, kiire riisua Yhdysvaltain kansalaiset aseista, ym.

Meillä on nyt yksi Amerikan entisistä presidenteistä (republikaani Trump) ja entinen presidenttiehdokas (libertaari Root), jotka sanovat, että Amerikka saattaa taantua ja romahtaa ennen vuoden 2024 vaaleja, ja tämän lisäksi on Anne Graham-Lotz'in lausunto, että "Rakas kansakuntamme sulaa."

Minun mielipiteeni: Jos Yhdysvaltain talous tuhoutuu ennen vuotta 2024, maailmantalous romahtaa sen mukana.

Minun mielipiteeni: Olen myös pitkään uskonut, että ratsastaja Mustalla Hevosella Ilm. 6:5-6:ssa on hyperinflaatio ja maailmanlaajuinen taloudellinen romahdus ja että Jeesus vapauttaa ratsastajan Ahdistuksen ajan alussa.

Minun mielipiteeni: Olen samaa mieltä niiden kanssa, jotka uskovat, että ihmiset Washingtonissa ovat liian älykkäitä saadakseen Amerikan tähän sotkuun, joten sen on oltava tarkoituksellista.

Luulen, että he ovat tietoisesti siirtymässä YK:n vuoden 2030 kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja se ei ole hyväksi Amerikalle.

Aika näyttää, mutta vuosi 2024 lähestyy, ja monet saattavat tietää pian.

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta: Kesäkuun 6:ntena 2022, Meksikon presidentti Obrador ehdotti, että Yhdysvaltojen ja Meksikon pitäisi poistaa rajansa ja yhdistää kaksi kansakuntaa, ja jos se kuulostaa naurettavalta, hän ilmoitti tapaavansa presidentti Biden'in Valkoisessa talossa ensi kuussa keskustellakseen tästä asiasta.

Vaikuttaa uskomattomalta, että kukaan Yhdysvaltain presidentti edes keskustelisi fuusiosta Meksikon kanssa, mutta sitten, Biden lopetti rajamuurin rakentamisen ja sanoi saavansa NWO:n toteutumaan.

NWO:ssa on kyse rajattomasta maailmasta (maailmanhallituksesta).

Kuudenneksi, Covid-19-pandemiaan liittyen, kesäkuun 3:ntena 2022, Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) julkaisi tietonsa Covid-19-rokotusten haittavaikutuksista 14.12.2020 – 27.5.2022 välisenä aikana.

Yhdysvaltain hallituksen rahoittaman CDC:n tiedot osoittavat, että Yhdysvalloissa:
  • Rokotuksia annettiin 586 miljoonaa (346 miljoonaa oli Pfizer'ilta, 221 miljoonaa Moderna'lta ja 19 miljoonaa Johnson & Johnson'ilta).
  • 825 454 ihmisellä oli haittavaikutus.
  • 13 150 ihmistä kuoli (16% kuoli 24 tunnin sisällä; 20% 48 tunnin sisällä).
  • 83 454 ihmisellä oli vakava reaktio.
Lukijoiden tulisi olla tietoisia siitä, että vain pieni osa haittavaikutuksista ilmoitetaan CDC:lle (toisin sanoen tosiasiat ovat paljon huonompia kuin CDC-luvut osoittavat, ja tämä on sallittua, koska CDC on huolissaan siitä, että tarkemmat luvut aiheuttaisivat sen, että enemmän ihmisiä kieltäytyy rokottamisesta).

Lisäksi nämä luvut koskevat vain Yhdysvaltoja (ne eivät sisällä tietoja muista maista).

Seitsemänneksi, koskien Nooan päiviä (pahuus): Kesäkuun 8:ntena 2022 ilmoitettiin, että mies, jolla oli ase ja murtotyökalut ja sanoi halunneensa tappaa tuomari Richard Kavanaugh'in, pidätettiin tuomarin kodin ulkopuolella.

Eräs ongelma pahuuden suhteen Amerikassa on se, että yksi tärkeimmistä poliittisista puolueista hyväksyy joidenkin ihmisten pahuuden ja väkivallan (Antifa, Black Lives Matter, aborttimielenosoittajat, jne.), mutta he syyttävät ja kieltäytyvät suvaitsemasta väkivaltaa tai väkivaltasyytöksiä ja pahuutta muilta (tammikuun 6. päivän mielenosoittajat, jotkut Trump'in virkamiehet, jne.).

He kieltäytyvät asettamasta syytteeseen joitakin ryhmiä ja kieltävät perustuslaillisen suojan muilta ryhmiltä.

Jos nämä korruptoituneet virkamiehet eivät korjaa tätä kaksitasoista oikeusjärjestelmää, Jumala käsittelee sen lopulta.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com