Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 14. kesäkuuta 2022

Ratkaisevaa aikaa Israelin ja seurakunnan kannalta kun Israelin hallitus horjuu by Hal Lindsey 12.6.2022

Tässä tunnetun amerikkalaisen kirjailijan ja evankelistan, pastori Hal Lindsey'n, tuore lyhyt viikkoraportti, joka käsittelee Israelin epävakaata hallitustilannetta nyt kesäkuussa 2022. Jos hallitus kaatuu, olisi se kenties profeetallista ajatellen Israelin Messiaan tulemusta (joko Antikristuksen eli valemessiaan ilmestyminen (Joh. 5:43) tai Jeesuksen toinen tulemus Tempauksessa tai nämä molemmat samoihin aikoihin), koska on rabbeja, jotka ovat jo vuosia sitten tehneet juuri tätä aikaa koskevia ennustuksia liittäen Israelin kolmen hallituksen kaatumiset melko lyhyen ajan sisällä Messiaan, Daavidin pojan, tulemukseen. Katso esim. https://www.youtube.com/watch?v=yBnoojlTCI8 (Kaduri Mystery Solved - Cursed, Cursed, Cursed - Israel's 3 Governments) ja blogijulkaisuni puolentoista vuoden takaa (lue myös kommentit): https://nokialainen.blogspot.com/2020/12/israelin-knesset-hajosi-taas-ja-4.html.

-------------------

Ratkaisevaa aikaa Israelissa (A Pivotal Time in Israel)

By Hal Lindsey 12.6.2022

https://www.hallindsey.com/ww-6-12-2022/

Israelin pääministeri Naftali Bennett'in hauras hallituskoalitio on saattanut juuri tuomita itsensä. He eivät kyenneet uudistamaan lakia, joka on ollut automaattista kuuden päivän sodan v. 1967 jälkeen. Säädöksessä vain sovelletaan Israelin lakia Juudeassa ja Samariassa oleviin Israelin kansalaisiin. Se on olennainen laki, ja sen noudattamatta jättäminen aiheuttaa suuren ongelman. Monet tarkkailijat näkevät sen viimeisenä kortena, joka kaataa nykyisen liittouman.

Kirjoittaessaan Newsweek'ille huhtikuussa, israelilainen kolumnisti Caroline Glick sanoi: "Liima, joka muodosti perustan Bennett-Lapid'in hallitukselle, joka koostuu kolmesta pienestä oikeistopuolueesta, kahdesta maltillisesta vasemmistopuolueesta, kahdesta radikaalivasemmistopuolueesta ja Muslimiveljeskuntaan sitoutuneesta islamilaisesta Ra'am -puolueesta, on yleinen viha Netanjahu'a kohtaan…. Netanjahu'n syrjäyttäminen vaati heitä muodostamaan hallituksen Muslimiveljeskunnan ja radikaalivasemmiston kanssa."

Israelin uuden oikeiston (Yamina) johtajana pääministeri Bennett pitää itseään konservatiivina. Mutta kuten Caroline Glick'in kommenteista näkyy, hänen koalitionsa, jonka hän kokosi muodostaakseen hallituksen, on kaikkea muuta kuin konservatiivinen. Bennett sai viime vaaleissa vain seitsemän paikkaa. Se on 5 prosenttia paikoista. Mutta hän onnistui pääsemään pääministerin tehtävään.

Kampanjan aikana hän lupasi olla muodostamatta hallitusta äärivasemmiston tai arabipuolueen kanssa, joka on linjassa Muslimiveljeskuntaan. Vaalien jälkeen hän teki välittömästi molemmat asiat.

Huolimatta Bennett'in konservatiivisesta menneisyydestä, hänen hallituksensa on toistuvasti myöntynyt vasemmistosiiven agendaan. Tämä siitä huolimatta, että Israel on kansana suurelta osin konservatiivinen. Viime vaalien aikaan entistä pääministeriä Netanjahu'a syytettiin merkittävistä rikoksista. Mutta oikeusjuttu häntä vastaan on nyt hajoamassa.

Ilman tätä ainutlaatuista olosuhdetta, ei ole mitään tapaa, jolla Muslimiveljeskunnan ja äärivasemmiston kanssa linjassa olevat ihmiset johtaisivat Israelin hallitusta. Mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että juuri näin tapahtuu. Tämä hallitus ei ole noussut ylös vastustamaan viimeisintä palestiinalaisterrorismin aaltoa. Mutta he ovat luovuttaneet yhä enemmän Israelin suvereniteettia palestiinalaisille. Ja Israelin kansa näyttää kyllästyneeltä.

Pyrkiessään säilyttämään valtansa, Bennett vetosi äskettäin Raamattuun. Israel Today'n mukaan "Bennett totesi, että jos hänen hallituksensa kaatuu, Israel palaa 'tohu va'vohu' -tilaan, jotka ovat kaksi sanaa 1. Mooseksen kirjan luvusta 1:2, jotka tyypillisesti käännetään 'maa oli autio ja tyhjä.'"

On hämmästyttävää, että poliittinen johtaja sanoo tekevänsä kansakuntansa hyväksi sen, mitä Jumala teki luodessaan maailman. Se ei lupaa hyvää hänelle eikä hänen koalitiolleen.

Pitäkää katseenne Israelissa, ihmiset. Ihmeellisiä asioita on meneillään.


-----------------------

Täsmälleen vuosi nykyisen Israelin hallituksen virkaanastumisesta, tuli tällainen uutinen, jonka panin blogini vieraskirjaan.

Päivämäärä: 13/06/2022, 23:40:52
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 904

Nyt tuli kova uutinen Israelista, jota kyllä odotettiinkin tapahtuvaksi. Israelin hallituksen odotetaan romahtavan viikossa tai kahdessa. Tämä tietää kuuluisan rabbi Kadurin profetian toteutumista, joka koskee Messiaan tulemusta tällaisella hetkellä. (Julkaisen uuden artikkelin kohta.)

Yamina MK Nir Orbach quits coalition; PM admits it could collapse ‘in a week or two’

https://www.timesofisrael.com/yamina-mk-nir-orbach-quits-coalition-dropping-ruling-bloc-into-minority/ (3 tuntia sitten)

"Yamina MK Nir Orbach announced Monday that he was no longer part of the coalition, again dropping the ruling bloc to minority status in the Knesset with just 59 seats, and prompting Prime Minister Naftali Bennett to acknowledge that his government may be on the way out."

2 kommenttia:

  1. Nyt se tapahtui. Koalitio hajosi ja Israel suuntaa uusiin vaaleihin.

    Israel government/Knesset to Dissolve NEW ELECTIONS NEWS CONFERENCE ANY TIME

    https://www.youtube.com/watch?v=UYvnqXeSMg4 (äsken)

    ‘We wanted to continue, believe me’: Bennett confirms coalition over, elections soon

    https://www.timesofisrael.com/bennett-we-made-a-tough-decision-but-it-was-the-best-for-the-country/ (äsken)

    VastaaPoista
  2. Kirjoitin tällaisen kommentin viime huhtikuussa artikkeliini https://nokialainen.blogspot.com/2020/12/israelin-knesset-hajosi-taas-ja-4.html

    Olli-R, 8. huhtikuuta 2022 klo 0.48

    Näytti jo pitkään siltä, että varsinkin rabbi Jose ben Kisman profetia ei olisi toteutunut, kun Israeliin muodostettiin Bennett/Lapid -hallitus 13.6.2021 neljänsien vaalien maaliskuussa 2021 jälkeen. Seuraavalla tuoreella videollaan YouTube-käyttäjä nimeltä REVELATIONCHAPTER12dotCOM selittää, että Kisman profetiassa mainittu "gate" ei tarkoita Knessetiä eli Israelin parlamenttia, joka muodostuu aina vaalien jälkeen, vaan "gate" on virallisesti nimetty Israelin uusi hallitus. Näitähän on kolme kun lähdetään liikkeelle Netanyahun 4. hallituksesta 14.5.2015 - 17.5.2020, joka oli Israelin 34. hallitus. Seuraava 35. hallitus oli Netanyahun ja Gantzin koalitiohallitus 17.5.2020 - 13.6.2021. Nyt on siis menossa viimeinen 36. hallitus, Bennett/Lapid alkaen 13.6.2021, ennen Messiaan tuloa. Tämän täytyy kaatua jossain vaiheessa. Eli profetian "When this gate falls down, is rebuilt (Netanyahu/Gantz 17.5.2020), falls again, and is again rebuilt (Bennett/Lapid 13.6.2021), and then falls a third time (Bennett/Lapid -hallitus kaatuu lähitulevaisuudessa), before it can be rebuilt (uutta hallitusta ei tule enää) the son of David will come."

    Katso video 7.4.2022 by REVELATIONCHAPTER12dotCOM

    https://www.youtube.com/watch?v=yBnoojlTCI8 (Kaduri Mystery Solved - Cursed, Cursed, Cursed - Israel's 3 Governments)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com